Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΝΟΝΤΑΣ.. ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΊΑ...!!!!!



Παλιά...προ  ε.μ. (εποχή μπλόκιν)  όταν περνούσα από τέτοιους χώρους,απλά γύριζα το πρόσωπό μου από την άλλη μεριά και πολλές φορές μάλιστα έκλεινα και την μύτη μου να μην μυρίζω....
βρε πως αλλάζουν οι καιροί όμως..τώρα όχι μόνο γυρίζω και βλέπω...αλλά από μακρυά ακόμα και πριν  φτάσω κοντά..που κοντά θα μου πείτε; δεν πιστεύω να μην καταλάβατε ότι τόση ώρα μιλούσα για έναν σκουπιδότοπο!!!
 Σκανάρω που λέτε ..(ναι ναι μέχρι εκεί έχω φτάσει χι..χι..)με τα μάτια αν υπάρχει κάτι που να μου φωνάζει..
Εεεε ψιτ..εδώ..εδώ..στην άκρη.. δες με..που κοιτάς καλέ; εδώ σου λέω..  πάρε με  από εδώ δεν θέλω να χαθώ έτσι άκλαφτο...δώσε μου μια ευκαιρία...
Γυρίζω κοιτάζω και τι να δω!! 
Ενα  ταλαιπωρημένο φαναράκι ολοσκούριαστο, όμως με πολύ όμορφα σχέδια  στα πλαϊνά του...σαν να μου έλεγε..πάρε με από εδώ σε παρακαλώ..δεν μου αρέσει το μέρος με φοβίζει..
Οι προηγούμενοι άνθρωποι που με είχαν μόλις σκούριασα με πέταξαν εδώ να πεθάνω..

Και πως να αντισταθείς σε τόσα παρακάλια;
Το μάζεψα λοιπόν και εγώ..και άρχισα να το περιποιούμαι, βάφοντας το αφού πλύθηκε πρώτα από την σκόνη που είχε επάνω του..

Μπορεί να μην άλλαξε την μορφή του..όμως πήρε παράταση ζωής από εκεί που ήταν πεταμένο..

Ανανεωμένο πια,στολίζει την βεράντα...της μικρής μου κόρης,
 που το κατοχύρωσε με συνοπτικές διαδικασίες..χι..χι.
Εδώ αναμμένο την νύχτα... 
Η όμορφη ζεστή φλογίτσα του ήταν σαν να μου έλεγε ευχαριστώ..
Και εκεί που έλεγα τελειώσαν οι γιορτές ..τα δωράκια...τσούπ να σου ένα απρόσμενο, από την φίλη  Μαριλένα που έκανε την  μυστική ανταλλαγή των δώρων του Σάντα κλάους ..
Ηταν μια όμορφη καρδούλα με ντεκουπάζ..ευχές πολλές για καλή χρονιά..και καραμελίτσες για να μας γλυκάνει και  να μας ευχαριστήσει λέει σε όσοι   πήραμε μέρος  σ αυτήν την ανταλλαγή..!!!
Μαριλένα μου σε ευχαριστούμε εμείς φίλη μας για την χαρά που μας έδωσες..η καρδούλα σου πήρε την θέση μαζί με  τα άλλα δωράκια μου εδώ...
Να έχετε μια όμορφη εβδομάδα...να είστε όλοι καλά..να χαμογελάτε..το χαμόγελο είναι το κλειδί για να ανοίξετε τις καρδιές των ανθρώπων..!!
Σας ευχαριστώ πολύ που περνάτε και τα λέμε.. 





35 σχόλια:

  1. Ρούλα μου καλημέρα
    Αν είχαν φωνή τα αντικείμενα πόσα θα μας έλεγαν. Πόσα ευχαριστώ θα σου έλεγε το φαναράκι που από την χωματερή βρίσκεται τώρα να φωτίζει μια υπέροχη βεράντα.
    Ένα φρεσκάρισμα ήθελε το καημένο...
    Καλή εβδομάδα φίλη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενη μου όταν το είδα πεταμένο το καταλυπήθηκα το καημένο ..αμέσως στο μυαλό μου είχε παρει την θέση του στην αυλή μας..ο δικος μου μου είπε ..τι θα το κανεις αυτό το παλιοπράγμα; ςιναι σκουριασμενο..
      Δεν πειραζει του λεω θα το δεις και δεν θα το γνωρίζεις όταν το φτιαξω...
      Ελα όμως που δεν το χαρηκα..χα..χα αφου μολις το είδε η μικρή μου κορη μου το σουφρωσε.. χι..χι..ομως όποτε ανεβενω στην βεραντα της για καφεδακι καμαρωνω που το έχει στολισμενο...
      Ακριβως Ελένη μου ένα φρεσκάρισμα ήθελε...αν δεν είχα μαθει να βλεπω διαφοιρετικα τα πραγματα οπως κανουν εδω μεσα τα κοριτσια σιγουρα θα το προσπερνουσα..
      Καλή εβδομαδα και σε σένα φιλη μου να περνας ομορφα .. φιλιααα!! 😊

      Διαγραφή
  2. Αγαπημένη μου Σμαραγδένια , γελάω γιατί αυτό το...μικρόβιο του συλλέκτη έχει μπει εδώ και χρόνια στη ζωή μου. Ρακοσυλέκτρια με κοροϊδεύει ο Δημήτρης γιατί μαζεύω κάθε τι που εκείνη τη στιγμή το φαντάζομαι σαν κάτι άλλο.Το αστείο είναι πως το..κόλλησα στη μία μου μαθήτρια που κάνει το ίδιο και νοιώθει όμως μετά τη χαρά να δει κάτι άχρηστο να γίνεται χρήσιμο και στολίδι. Για τη Πνοή Ζωής που με ρώτησες θα σου τηλεφωνήσω. Υπεύθυνη είναι η Ποδηλάτισσα , είναι ένα μπαζάρ που θα γίνει για την φίλη μας Ελένη Γκίζη που πέθανε από Καρκίνο προημερών. Η πνοή Ζωής της είχε σταθεί και ήταν η επιθυμία της να βοηθήσουμε. Μέχρι 30 Μαρτίου η προσφορά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι να μην κολλήσεις το μικρόβιο όπως λες φιλενάδα και το έμαθα εδώ σ αυτήν την γειτονιά..που δεν πετάει τίποτα..χα..χα αλλά όχι μόνο αυτό..αλλά να δινουμε και δεύτερες ευκαιρίες στα πράγματα..χι..χι..μα πράγματι είναι κολλητικό αυτό..!
      Τα ίδια με τον Δημήτρη σου μου λέει και μένα ο δικός μου...όμως και εγώ όπως η μαθήτρια σου χάρηκα πολύ που αυτο το πεταμένο φαναράκι έγινε ένα στολίδι..στην βεράντα της και μαλιστα χωρίς καθόλου κόστος...αυτό που το μπας ε;..
      Για το αλλο θεμα θα τα πούμε να περνας καλα΄αχτίδα μου .. φιλιαααα!!!😊

      Διαγραφή
  3. Με τόσα γούρια, με τόσα δώρα, με τόση αγάπη και με τόση καλοσύνη γύρω σου, Ρούλα μου, πώς να μην έρθει να σε βρει και ένα πανέμορφο φαναράκι... τώρα για τον σκουπιδότοπο δεν έχω πολλά να πω, μια και η ίδια αρκετές φορές ακούμπησα (δεν πέταξα!) κάτι που δεν χρειαζόμουν πια και που με λίγη φροντίδα θα μπορούσε να είναι χρήσιμο σε κάποιον... το τελευταίο ήταν μια ηλεκτρική φριτέζα καθαρισμένη και έτοιμη να τηγανίσει!

    ΑΦιλάκια να έχουμε άλλη μια όμορφη και τυχερή βδομάδα! :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισως να είναι η αγάπη που λες φιλενάδα δεν ξέρω ...και βλέπουμε με άλλο μάτι τα πράγματα...όταν είδα αυτό το φαναράκι εκεί.. το φαντάστηκα βαμμένο και δεν έπεσα έξω.. που του έδωσα αλλη μια ευκαιρία να συνεχίσει να υπάρχει και να στολίζει μια βεράντα.. να γίνει πάλι όμορφο να φωτίζει ρομαντικά τα βράδια🪔..ναι η αγαπη για ότι κάνεις Στεφανία μου είναι το κίνητρο ..έχεις τοσο δικιο!😉
      Να περνας όμορφα φιλενάδα και να εχεις μια όμορφη εβδομαδα.. βροχερα φιλακια απο τον Νότο..!!!🌨🌦🌂☂

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα Ρουλα μου! Δυο τέτοια είχα φια στολισμό στον γάμο μου τον περασμένο Αύγουστο. Βασικά αυτά ήταν η μοναδική μου διακόσμηση στην εκκλησία. Πολύ ωραίο το εφτιαξες και μπράβο σου! Την βρήκε την δευτερη ευκαιρία του το φαναράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω δει και εγώ σε γάμο Ειρήνη μου και μου άρεσαν σαν διακόσμηση ..αυτό το συγκεκριμένο δεν ξέρω ποια ήταν η προηγούμενη χρησιμότητα του ..αλλά εγω με το που το είδα το λάτρεψα γενικά μου αρέσουν τα φαναράκια...και αφου ήρθε στην κατοχή μου είπα να το σουλουπώσω...χαρήκαμε και εγώ και αυτό ...
      Να περνάς όμορφα ..οτι και να κάνεις φιλιάα!!🌝

      Διαγραφή
  5. ααααααα απορω γιατι το πεταξαν βρε παιδι μου!!!????τι να πω .....
    και μαλιστα πρωτη φορα βλεπω τετοια λεπτομερεια ομορφη
    καλα του εδωσες ζωη για χρονιααααααααααααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα μου ντε Σοφακι μου; και εγω το ΄διο σκέφτηκα όταν το ειδα...μου άρεσαν οι λεπτομέρειες με τα φιλαράκια του...και εννοείτε ότι δεν θα το άφηνα να πεταχτεί στα σκουπίδια..μάλλον πέρασα την σωστή ώρα από το σωστό μέρος..χι..χι..
      Τώρα που το βλέπω και προπαντός όταν είναι αναμμένο μου αρέσει πολύ..
      Να περνάς όμορφα Σοφάκι μου.. να είστε όλοι καλά τα φιλιάαα μου.. 😊

      Διαγραφή
  6. Ένα φαναράκι βρήκε τη θέση του και φέγγει γεμάτο ευγνωμοσύνη για τον άνθρωπο που το εκτίμησε και το τίμησε βάζοντάς το, στο σπίτι του. Γιατί τι είναι ένα φαναράκι που δεν φωτίζει;
    Του έδωσες την πραγματική του αξία και αυτό δεν θα το ξεχάσει ποτέ!
    Καλή εβδομάδα Σμαραγδάκι μου και πολλά φιλιά από μένα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου αν το φαναράκι χαίρεται μια φορά για την δεύτερη ευκαιρία του..εγω χαίρομαι διπλά που δεν το άφησα εκεί που το πρωτοείδα..
      Εχει βρει νομίζω τον χώρο του..και ναι.. οπως το λες φίλη μου ..τι είναι ενα φαναράκι που δεν φωτίζει;...έχω την εντύπωση ότι το φως του είναι πολύ λαμπερό...η μου φαίνεται;
      Να περνας όμορφα Μαρία μου να κάνεις ότι αγαπάς..φιλιάαα!!!! 😊

      Διαγραφή
  7. Σιγά μην σου ξέφευγε τέτοιο κελεπούρι. Απορώ κι εγώ γιατί πετάχτηκε απ' τους προκατόχους του. Να το έβλεπαν τώρα...
    Υπέροχη η μεταμόρφωσή του Ρούλα μου! Καθώς και ο πολύ ατμοσφαιρικός χώρος που φιλοξενείται τώρα.
    Με το δώρο της Μαριλένας μας, συμπληρώθηκε κι αυτός ο κύκλος των ανταλλαγών. Και του χρόνου εύχομαι!
    Καλές νέες δημιουργίες Ρουλάκι μου δημιουργικό και χρυσοχέρικο ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω να δεις απορία που την είχα Κανελλάκι μου ..απο την άλλη βέβαια τους ευχαριστώ πολύ που το πέταξαν αλλιώς πως θα το έβρισκα εγώ ε;χι..χι..
      Για άλλους δούλευα μάλλον αφού κατοχυρώθηκε..από την θυγατέρα μου...τι να πεις; χι.χι..χαλάλι.. να ξέρεις πόση χαρά ένιωσα όταν το είδα βαμμένο και όμορφο με αναμμένο το κεράκι του μέσα.. ατενίζοντας την θάλασσα!!!!😉
      Σε ευχαριστώ πολύ Μαρακι μου για την ευχούλα σου..να περνάς όμορφα οτι και κάνεις φιλώ σε...😊

      Διαγραφή
  8. Τελικά αυτά τα παλιά παρατημένα αντικείμενα έχουν τη δική τους ζωή Ρούλα μου. Κρύβουν τη δική τους ιστορία και μερικές φορές λες και σου μιλούν. Πρώτα η καρδιά σου και στη συνέχεια τα χέρια σου έδωσαν μια όμορφη συνέχεια ζωής στο γραφικό αυτό Φανάρι. Και να τώρα που το φως του στολίζει το χώρο και τις καρδιές σας.
    Πόσο όμορφες στιγμές και δημιουργίες. Καλή βδομάδα Ρούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι κάθε αντικείμενο που έχουμε χρησιμοποιήσει και μας έχει χαλάσει ίσως θα μπορούσαμε να του δίναμε μια ακομα ευκαιρία .. ομως αυτο το φαναράκι δεν ήταν πολύ κατεσρταμένο απλα είχε σκουριάσει ένα φρεσκάρισμα ήθελε..και ημουν τυχερή που το είδα πρωτου περάσει το αυτοκίνητο που τα μαζεύει..
      Είναι αλήθεια οτι εγω δεν πεταω τίποτα ...και αυτό είναι ένα θέμα αποθήκευσης..ομως ειμαι και υπέρ..να δίνουμε στα παλια πράγματα μια δεύτερη ευκαιρία..
      Σε ευχαριστώ πολύ που πάντα έχεις ένα ευγενικό λόγο να πεις.. να περνάς όμορφα καλό σου βράδυ...😊

      Διαγραφή
  9. Μόλις γύρισα σπίτι απ' τη δουλειά, κουρασμένη. Βλέπω το φαναράκι και χαμογελώ. Τι ωραία μεταμόρφωση! Μια δεύτερη ευκαιρία για το φαναράκι, να αναδείξει την ομορφιά του και τη ζεστασιά του. Και να βρει μια θέση σε έναν ζεστό χώρο, με θέα στη θάλασσα. Τυχερό!
    Η βδομάδα μου ξεκινά με χαμόγελο. Εύχομαι πολλά χαμόγελα σε όλη την μπλογκοπαρέα - και στην οικογένεια σου βέβαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο χαίρομαι Ιωάννα μου που σε έκανα και χαμογέλασες..!!!! το ίδιο έκανα και εγώ με ικανοποίηση όταν το είδα φρεσκοβαμμένο και αναμμένο να φωτίζει τον χώρο γύρω..ρίχνοντας την ζεστασιά του..
      Μια απλή κίνηση ήταν...μια δεύτερη ευκαιρία και το αποτέλεσμα με δικαίωσε Ιωάννα μου..χαίρομαι που σου άρεσε..μα δεν είναι κουκλί;
      Να περνάς όμορφα με ότι κάνεις.. φιλιαααα!!!😊

      Διαγραφή
  10. Σ' ένα κύκλο ζωής που επαναλαμβάνεται με όποια μορφή είναι η αγάπη που δίνει νόημα, ζωή και ύπαρξη και δεύτερη ευκαιρία στις ψυχές των πραγμάτων.
    Πολύ-πολύ όμορφο το φαναράκι βρήκε την θέση που του άξιζε!
    Μπράβο Ρούλα! Και σε άλλες όμορφες δημιουργίες!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το που το είδα Αννίκα μου το φαναράκι.. το αγάπησα..γιατί αμέσως στο μυαλό μου το είδα όπως έγινε μετά την ανανέωση του...πόσο χάρηκα που του έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία...μόνο και μόνο που μου ξύπνησε με την φλόγα του την ρομαντική μου διάθεση..ασχέτως που κατοχυρώθηκεχι..χι..
      από την κόρη...😉
      Να είσαι καλά Αννικα μου να περνάς όμορφα με ότι κάνεις.. φιλιάαα!!😊

      Διαγραφή
  11. καλή χρονιά, φίλη και πάλι εδώ
    καλέ, τι όμορφο το φαναράκι...μπράβο... Δεν το πίστευα ότι το μετεμόρφωσες έτσι! μπράβο!!!
    καλά να είστε, γεια και χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα είδες Λαμπρινή μου; τι όμορφο που έγινε; δεν ήταν αμαρτία να το πετάξουν;..δεν πειράζει όμως αν δεν το πετούσαν..δεν θα το εβρισκα εγω..χα..χα..
      και περισσότερο χαρηκε η κόρη μου που το στόλισε στην βεράντα της...
      Σε ευχαριστώ πολύ που περνάς και τα λέμε.. να είσαι καλά φιλιααααα!!!😊

      Διαγραφή
  12. Δεν γλύτωσες ούτε εσύ Ρουλίτσα μου 🤣🤣
    Πώς να το αφήσεις το καημένο 😂😂
    Μπράβο για την περιποίηση που του έκανες, θα ζήσει 100 χρόνια τώρα.
    Τί όμορφα που ταίριαξε στο χώρο της βεραντας!
    Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που να γλιτώσω φιλενάδα αφού κόλλησα το μικρόβιο εδω μέσα..χι..χι..😂😂 είναι όμως ωραίο μικρόβιο ..όταν σε βάζει στην διαδικασία να σκεφτείς πως να κάνεις ένα αντικείμενο που πετάει κάποιος στα σκουπίδια να γίνει ξανά χρήσιμο..και όμορφο βεβαιως βεβαίως..χα..χα.. δεν ξέρεις πως το λυπήθηκα οταν το είδα..δεν σκέφτηκα όμως το βγάλω φωτογραφία εκει που ήταν..Ρένα μου..😥 Το θέμα είναι οτι ταίριαξε και στην βεράντα της Χριστινας μου..όχι βέβαια ότι δεν θα έβρισκα και εγω χώρο να βαλω; να τα λέμε και αυτα ε φιλεναδα;..🤣
      Να είστε καλα και εσείς να περνατε όμορφα .. φιλακια καληνυχτας.. 🌙

      Διαγραφή
  13. Φωναζε το καημενο.θελω βαψιμο.αλλα που αυτοι?το πεταξαν.και για καλη του τυχη περνουσε η Ρουλα.η Σμαραγδενια μας καλε.Αυτη που οτι πιανουν τα χερακια της τα κανει χρυσα.Ετσι εγινε και με αυτο.το πηρε το εβαψε και νατο που στολιζει τη βεραντα της κορης της.Να ειμασταν λεει εκει να πιναμε καφε και να μας φωτιζε με την ομορφια του.Ε τι λετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεε οχι και χρυσά φιλενάδα;απλα ενα φρεσκάρισμα ήθελε το καϊμένο και αυτό έκανα.. δεν το άκουγαν βρε Λίτσα μου τι να έκανα; να το αφηνα έκεί που ήταν; ο μοντιέ! ζαμέ!!...γαλικούρα ε; χι..χι..🤣
      Το ότι το καταχάρηκα φαίνεται νομίζω..ε; το θεμα είναι ότι δεν πρόλαβα να το χαρώ.. και όπως κατάλαβες κατοχυρώθηκε..χι..χι..για το καφεδάκι μαζί στην βεράντα, Ρούλας και Αγίου μην τάξεις..χι..χι..κανόνισε..ναι; φιλιααααα!!😊

      Διαγραφή
  14. Μαζεύεις κι εσύ ε; Ξέρεις τι ήθελα; Να ήταν λέει αναγνώστριά σου η κυρία που το πέταξε(ό,τι θέλω φαντάζομαι) και να είδε το φαναράκι πώς το έφτιαξες! Καινούργιο δεν θα ήταν τόσο όμορφο. Δεν θα έσκαγε από το κακό της;;;
    Μπράβο Ρούλα μου και φυσικά η κόρη θα το παρει. Τι ωραία που στήθηκε και ομορφαίνει τον ήδη ωραίο χώρο!
    Να χαρείς τα δωράκια της Μαριλένας
    Και του χρόνου με υγεία
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μαζεύω λέει Αννιώ μου;χα..χα. αυτο που λες για αναγνώστρια ..ούτε καν σε αχτινα χιλιομέτρων.. εδω γυρω για μπλοκιν...(ακριβως αυτό φιλεναδα ότι θελεις φαντάζεσαι.. ομως πολύ θα το ήθελα να είχε γινει..δεν το είχα σκεφτεί 'ετσι..😮
      Η βεραντα της κόρης είναι αλήθεια ότι ήταν ο χώρος που του πήγαινε πολύ ..
      Ηταν όμορφη η εκπληξη με τα δωρακια της Μαριλενας..χαρηκα πολύ.. σε ευχαριστω Αννιώ μου να περνας καλα ..να ειμαστε καλα να τα λεμε ..φιλιααα!😊

      Διαγραφή
  15. Ρουλίτσα μου πολύ ωραίο το έφτιαξες!!!
    Πολλές φορές πετιούνται διάφορα πράγματα που μπορούν κάλλιστα να μεταμορφωθούν, αρκεί η αγάπη και το μεράκι για δημιουργία.

    Να το χαρείς με την κόρη σου γλυκιά μου, σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜαΊρη μου πριν από χρόνια και εγώ μπορεί να το πετούσα..αλλά τώρα πια κοιτάζω με άλλο ματι τα αντικείμενα που μπορούν να γίνουν ή καινούργια ΄με λίγη περιποίηση..αυτό μόνο έκανα φίλη μου και εννοείτε ότι χάρηκα με το αποτέλεσμα..
      να περνας όμορφα με οτι κανεις .. φιλιαααα!!!!!😊

      Διαγραφή
  16. Τσσσσσσσ!!!ντρέπομαι για λογαριασμό μας
    Πώς σε καταντήσαμε κορίτσι πράμα;;;Πως εσύ ενα κορίτσι αθώο κι άβγαλτο έπεσες στους βαθείς ωκεανούς του διαδικτύου και μπλέχτηκες στα δίχτυα μιας σκουπιδοσυμμορίας,απορώ και ντρέπομαι!!!!χαχαχχαχαα Σκουπιδομαζώχτρα και πονετικιά η αρχόντισά μου!!!Και πώς να προσπερνούσες αυτή την αδύναμη φωνουλα που σε παρακαλούσε και μάλιστα ΕΣΥ που ακούς τον πόνο του άλλου απο μίλια μακρυά! Αγια έκανες και αυτό στο ανταπέδωσε με τον πιο κομψό και άψογο τρόπο στολίζοντας την όμορφη βεράντα της Χριστινούλας.Ευχομαι ν απολαμβάνει ονειρικές βραδυές υπο το φως των κεριών που η μανουλα της φρόντισε γι αυτό ;)
    Πώς να εξηγήσω τωρα εγω οτι και οι δυο ταυτόχρονα ανεβάσαμε φανάρι;;;Τυχαίο;;;δε νομίζω!
    Σ ΑΓΑΠΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα..χα.. το πιο ωραίο σχόλιο φορ εβερ...🤣🤣🤣 το τι γέλασα δεν λεγεται Χαρα μου..μα είδες κατάντια η νοικοκυρά; να μαζεύω σκουριασμένα φαναράκια.. από τα σκουπίδια; τι να κάνω που έμπλεξα με αυτήν την μπλοκοσυμμορία; ακολουθώ τους κανόνες ..χι..χι.. ή είσαι μέλος με την βούλα...ή όχι !!! και εμείς φιλενάδα τις βούλες μας τα τιμάμε..!!! τι να αφήναμε ένα φαναράκι να πάει χαμένο;θα είχα ενοχές μετά ..μα ήταν τόσο όμορφο ακόμα και με τις σκουριές του βρε αγάπη μου!.. Ετσι χαιρόμαστε και οι δυο και εκείνο και εγώ ...😊
      Οσο γα την ιδια ιδεα; εεεεε ναι τίποτε δεν είναι τυχαίο είπαμε...χα..χα..χα. την αγάπη μου πάντα ΧΑΡΑ ΜΟΥ.!🧡🧡🧡

      Διαγραφή
  17. ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ, ΑΓΑΠΗΜΈΝΕΣ ΜΟΥ!!!
    ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρούλα μου να χαρείς τα δωράκια της Μαριλένας. Και του χρόνου με υγεία! Οσο για το φαναράκι χαίρομαι που του έδωσες μια δεύταιρη ευκαιρία! Εγινε υπέροχο! Που να το έβλεπαν τώρα αυτοί που το πέταξαν έτσι άπονα. Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή