Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016

Παζάρι αλληλεγγύης (blogaki )


Πόσο χαίρομαι  αγαπημένη μου παρέα.. που δεν είναι να ρίξει κάποια από εμάς μια ιδέα και στην προκειμένη περίπτωση ..η ιδέα αυτή την φορά ήταν της ..Αλεξάνδρας που έχει ένα κουμπί στο φεγγάρι   για να προσφέρουμε την αγάπη μας και αυτή να  εξαπλώνεται  και εφαρμόζεται στο πιτσ-φιτίλι... που λένε .. δεν χρειάζεται  να το πούμε δεύτερη φορά.. για  το παζάρι που θα γίνει

 για να βοηθήσουμε τον Ο άλλος άνθρωπος δωρεάν φαγητό για όλους και όλες  πήραμε φωτιά στο να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι  στην προσπάθεια που κάνει ο  άλλος άνθρωπος μαζί με την ομάδα του 
Το δικό μου μικρο λιθαράκι είναι εδώ..μαζί με δυο βιβλία  που δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν .. οπότε σεβάστηκα την επιθυμία τους..!!!
και ήδη ταξιδεύει για εκεί...!!


Αντέγραψα από την Αλεξάνδρα.. το παρακάτω κείμενο..
Για την ενίσχυση της Κοινωνικής κουζίνας "Ο Άλλος Άνθρωπος", που κάνει πράξη την ουσία της αλληλεγγύης, βάζοντας στην καθημερινότητά του το πρόβλημα του "άλλου". Και μαγειρεύει καθημερινά στους δρόμους και διαθέτει σπίτι για μπάνιο και ... περισσότερα εδώ.

Ένα παζάρι όπου θα βρείτε και για το οποίο μπορείτε να στείλετε χειροποίητα αντικείμενα, σπιτικά γλυκά και βιβλία. Καλό θα ήταν οι αποστολές να γίνουν μέχρι τις 6 Ιούνη.
Θα είμαστε στο 5ο νηπιαγωγείο Χολαργού. Στις 11 και 12 Ιούνη, Σάββατο και Κυριακή, από τις 10 το πρωί ως στις 7 το απόγευμα.
Για κάθε πληροφορία και απορία επικοινωνούμε στο womaninblog@gmail.com. (Αν θυμηθείτε, βάζετε θέμα μέηλ blogaki 

Αγαπημένοι  μου  σ αυτήν την ανάρτηση θα βρείτε τα σχόλια κλειστά και όχι γιατί δεν θέλω να απαντήσω αλλά θεωρώ ότι δεν χρειάζεται μπράβο για κάτι τόσο αυτονόητο!! και για μια ακόμη αιτία .. για το κλείσιμο είναι ότι δεν έχω προλάβει να απαντήσω ακόμη σε όλα τα σχόλια της προηγούμενης ανάρτησης.... και θέλω χρόνο για να το κάνω.. σας ζητώ την κατανόηση και την υπομονή σας..!!! Σας ευχαριστώ πολύ..Να είσαστε όλοι καλα΄...!!!
Υπάρχει και η άλλη πλευρά της ζωής  αυτή που χαρίζει χαμόγελα... !!!!!!