Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΞΕΣΤΟΛΙΣΑΜΕ ... ΜΕ ΧΙΌΝΙΑ.!!!!!



Γιορτές τέλος.... μπήκαν  στις κούτες και φυλάχτηκαν τα στολίδια και  τα φωτάκια  μέχρι τα επόμενα   τα Χριστούγεννα..!!!
Ωραίες οι ευχές  τα τραπεζώματα... οι μαζώξεις με τα αγαπημένα μας  το πήγαινε έλα της αγάπης...!!!.. είχαμε ότι χρειαζόμασταν και ακόμα παραπάνω...!!
Πολλές φορές νιώθαμε ενοχές που εκεί έξω υπήρχαν άνθρωποι...που δεν είχαν ούτε τα απαραίτητα .... όσα και να κάνεις για αυτό..πάντα  θα  είναι τόσο λίγο..!! 
Νομίζω ότι με χαρά ..ξαναγυρίζουμε  στην καθημερινότητα μας ..μέχρι να την βαρεθούμε θα έρθει το Πάσχα..!!
Το πόσο γρήγορα περνά ο καιρός το διαπιστώνω όλο και περισσότερο... πάντα μου λείπει χρόνος..!!
Και επιτέλους μια άσπρη μέρα ....όσα χρόνια είμαι στο Ηράκλειο δηλαδή προπολεμικά..χα..χα.. κοντά  50 χρόνια.. δυο φορές είχαμε δει το χιόνι να κατεβαίνει μέχρι την θάλασσα .. πριν 32 χρόνια η πρώτη φορά και τώρα ..έξω από το σπίτι μας..οι φωτογραφίες
 για του λόγου το αληθές..... από την ταράτσα του σπιτιού μας.
                           την αυλή μας ..

και  το πεζοδρόμιο με το αυτοκίνητο μας..!!! απορίας άξιον είναι πως σχηματίστηκε εκείνο το 
ρολάκι από χιόνι στην μέση του παρμπρίζ;

Αφού χαρήκαμε και απολαύσαμε το χιόνι που έλιωσε γρήγορα είναι αλήθεια...ετοιμάσαμε και το δέμα που θα ταξιδέψει αύριο .. για τους πρίγκιπες της καρδιάς μας...!!
για λεπτομέρειες  δείτε εδώ..!!!

Μέσα του όμως δεν έχει μόνο ένα πανό για τον τοίχο  που έφτιαξα..
και το πλεχτό σετάκι .. που σας είχα δείξει πριν καιρό ...

αλλά και πολλά πλεχτά σκουφάκια..


                        και κουβερτούλες ...


 


 που έπλεξε με πολύ χαρά...μια εξαδέλφη και φίλη μου ..όταν έμαθε ....  τι
κάνουμε για τους πρίγκιπες της καρδιάς μας..!!!!
Δεν έχει μπλοκ ... όπως δεν έχω και εγώ φέης ...αλλά εκείνη  μπορείτε να την βρείτε εκεί ..στο φέης μπούκ..  Stasa Kargili ...την λένε ..!!  έχω γράψει επάνω στις φωτογραφίες το όνομα της..!!
Στασούλα  μου ευχαριστώ πάρα πολύ για την  συνεισφορά σου !!! να χαίρεσαι την όμορφη οικογένεια σου.. 
Ας είναι αυτή η χρονιά γεμάτη από  όμορφες μαγικές, ουσιαστικές, στιγμές  για όλους σας αγαπημένη μου παρέα και εύχομαι του χρόνου να είμαστε όλοι εδώ ξανά..πάλι μαζί..με χαμόγελα..!!!!!





77 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστουμε και οι δύο Ιριδα μου και εγω και η φιλη ξαδερφη.. να είσαι καλα και να περνας ακομα καλύτερα... φιλακιαααα!!!<3

      Διαγραφή
  2. Είδαμε και μια άσπρη μέρα!!!!!!
    Εδώ παραμένει το χιόνι....

    Τα φιλάκια μου Σμαράγδι μου ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν προλαβαμε να το χαρουμε εδώ Ελενη μου .. και βλεπεις τι λεω;.. να το χαρούμε... ενω σε αλλα μερη έχει ταλεπωρησει πολύ κοσμο.. και εδω βλεπουμε τις δυο οψεις το ιδίου νομισματος..!!!κανονικα πρεπαι να πεφτει τοσο όσο..για να είμαστε όλοι ευχαριστημενοι αλλα αυτα δεν γινονται ... και δεν μπορουμε να τα βάλουμε με την φυση αγαπη μου... ας ελπίσουμε να περασει γρήγορα και να αποκατασταθουν τα προβλήματα στους τοπους που υποφερουν απο το ομορφο χιονι..!!
      Να είσαι καλα ματια μου ..φιλακιαααα ♥♥♥

      Διαγραφή
  3. Κι εδώ χιονίζει δυο μέρες τώρα! Υπέροχα όλα όσα φτιάξατε, λάτρεψα τα σκουφάκια! Φιλιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν δημιουργει προβλήματα το χιονι Σωτηρία μου ειναι πολύ ομορφο.. σκοτωνει τα μικροβια λενε ..και καθαριζει την ατμόσφαιρα .. αλλα να μην ταλαιπωρει τους ανθρωπους...φιλη μου να περνατε ομορφα με τα κορίτσια σου .. να μου τα φιλησεις.. και σε σένα πολλα φιλακιααα!!<3

      Διαγραφή
  4. Χρυσοχέρα φιληνάδα μου Θεσσαλονικιά! Όλα υπέροχα όπως πάντα κάθε τι που φτιάχνουν τα χεράκια σου.Χιόνι μέσα εδώ δεν είδαμε λιγουλάκι σαν βροχή κάτι..μα στο Χορτιάτη χαμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί στις 1ο του μηνα προχθές δηλαδή που μου αφησες το σχόλιο φιλεναδα ηταν καλα σε εσας αλλα εχθες και σημερα που ακουσα και ειδα τις ειδήσεις το πηρε ο καιρός το χιονι και το σηκωσε...χιονι με τα όλα του σας εριξε... και υστερα λέω εγω για τα 3 πονταλακια που εριξε εδώ για λιγες ωρες...καλα δεν ξαναμιλαω... ελπίζω να μην σας δημιουργησε μεγαλα προβλήματα... !!! σλιγες μερε ολα θα ειναι ενταξει ... χιονι ειναι θα λιωσει...!!! να προσεχεις τον εαυτό σου μαζι με τον Δημητρη σου εμεινε κανενα κομματακι πίτα;..χα..χα..φιλακια και στους δυο .. Γιωργία μου καλα να περνατε..!!

      Διαγραφή
  5. Χιόνι... πολύ χιόνι που για άλλους είναι παιχνίδι και μια "άσπρη μέρα" για άλλους είναι όμως μαρτύριο μια και έχουν μείνει χωρίς ρεύμα και χωρίς νερό και για άλλους ακόμα χειρότερα αν υπολογίσουμε πόσοι άστεγοι υπάρχουν..... Όμορφες μα και δύσκολες καταστάσεις συγχρόνως, έτσι όπως ακριβώς είναι η ζωή με δύο όψεις πάντα!!! Υπέροχες οι δημιουργίες σου μα και οι υπέροχες δημιουργίες της φίλης και εξαδέλφης σου της Στάσας στην οποία θα ήθελα να μεταφέρεις τις άπειρες ευχαριστίες μας για αυτή της την προσφορά!!!! Πολλά φιλιά αγαπημένη μου φίλη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ακριβώς ειναι Βικουλα μου για αλλους ειναι κακο και για αλλους ομορφο.. οως εδω που ηταν πολύ λιγο και μετα απο 30 χρονια σχεδον .. να φτασει μεχρι την θαλασσα.. ηταν πολύ εντυπωσιακό.. ειναι αλήθεια οτι αν σκεφτουμε τους αστεγους και τους ανθρωπους που περνας δυσκολα αυτες τις μερες νιωθουμε και λιγο ενοχή που εμεις παιζουμε και χαιρομαστε την λευκοτητα του εστω και τοσο λίγο..!!!
      Πόλυ χαιρομαι που σου αρεσαν αυτα που σου στηλαμε μαζι με την φιλη -ξαδελφη.. ηθελε να προσφέρει και το έκανε με χαρα... και ας ελπίσουμε να κανουν κατι για τον σκοπο που έγιναν.. καθε καλο ευχομαι για τα παιδια που έχουν χρεία την αγάπη...!!
      Να είσαι καλα που παντα προσπαθεις να χαρισεις την αγαπη σου και τον χρονο σου για οπου χρειαζεται..να περνας ομορφα...φιλενάδα μου φιληε μου την δημητρούλα σου .. και σενα την αγαπη μου..Βικούλα μου φιλακιαααα!! :) <3

      Διαγραφή
  6. Και του χρόνου Ρούλα μου να είμαστε όλοι καλά!
    Το χιόνι είναι όμορφο μέχρι ένα σημείο, όταν δημιουργεί τόσα προβλήματα σε άλλες πόλεις και νησιά παρακαλάω να τελειώσει! Καλή δημιουργική συνέχεια να έχεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι είναι Κατερίνα μου το χιονι είναι καλο αλλα μεχρι ενος σημειου.. ομως ποιος να τα βαλει με τον καιρό πες μου!!! ομως θα περασει τι να κανουμε.. με κανει να νιωθω ενοχες που χαρηκαμε με το τοσο λιγο χιονακι αλλα ειχαμε να δουμε παρα πολλα χρονια εδώ χιονι..ομως δεν θα ήθελα να ήμουν στην δυσκολη θεση των ανθρωπων που έχουν εγκλωβιστει απο τα χιονια.. την αλήθεια μου την λεω...!!να περνας ομορφα φιλη μου φιλακιαααα!

      Διαγραφή
  7. Εδώ δεν το έχει στρώσει γιατί φυσάει πάρα πολύ... Και καλύτερα δηλαδή... Όλα τα είχαμε, τα προβλήματα με το χιόνι μας έλειπαν! ;-) Καλά είμαστε κι έτσι! Με τη βροχούλα μας (που τη χρειαζόμαστε πάρα πάρα πολύ) με το κρύο μας και όλα καλά! χαχα!
    Ένα ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πελώριο στο δημιουργικό και δοτικό Ρουλάκι μου και άλλο ένα στην ξαδερφούλα σου, που τελικά τα έχετε το γονίδιο της αγάπης και της προσφοράς μέσα σας!! :-)
    Υπέροχα όλα όσα φτιάξατε και είμαι σίγουρη πως θα κάνουν πολλά μουτράκια χαρούμενα!
    Μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά, Ρουλάκι μου!
    <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω Συριανακι μου ντρέπομαι που εγΏ χαρηκα με το τοσο λιγο χιονακι που ειδαμε... Και εδώ χρειαζοτανε το νερο γιατί το καλοκαιρι θα λεγαμε το νερό νερακι.. τωρα με τα χιονια που εχει ριξει στα ενδοτερα της Κρήτης θα ειναι καλυτερα.. αλλά πως το λενε αυτο το ρητο;... ουδεν κακο αμιγες καλου... ετσι ειναι και η ζωή μικρή μου .. εμεις μπορεί να θελουμε ολα να ειναι καλα αλλα ο καιρός κανει οτι θελει ματια μου.
      Μακαρι να περασουν γρηγορα τα προβλήματα για οσοσυς εχουν λογο χιονιού.. !!να περνας ομορφα αγαπη μου και χαρομαστε που σε εχουμε ξανα κοντα μας... φιλακιααααα!! :):):<3

      Διαγραφή
  8. είδαμε άσπρη μέρα εμείς εδω στην Αθήνα, είδατε κ εσείς στην Κρήτη!!!
    Υπέροχες εικόνες, να φτάνει το χίονι μέχρι τη θάλασσα!!
    μπράβο σας φιλεναδούλες για όλα αυτά που ετοιμάσατε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ ναι Λίστα μου εδώ ειχαμε 32 χρονια να δουμε χιονια μεχρι την παραλια..και αυτο ηταν απο τις πιο ομορφες εικονες για εμας που σπάνια βλεπαμε χιονι .. οταν ομως ειδα στις ειδησεις τι δυσκολα περνουσαν οι ανθρωποι αλλου ενιωσα ενοχή για την χαρα μου.. ομως ετσι ειναι η ζωή και την δεχομαστε οπως και να είναι αφου δεν μπορούμε να κανουμε αλλιως.. να περνας ομορφα Λιτσα μου..!!φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  9. Ρουλίτσα μου !!!! μέχρι τη θάλασσα έφτασε το χιόνι !!!! Ενοχικά το χαιρόμαστε φιλενάδα μου γιατί είδες πόσα μέρη μένουν χωρίς φως και νερό !!!Τώρα για τα έργα σου και της στάσας τι να πω εγώ ;;τι να πω που δεν έχω μωρό ( κάποιο θα βρώ)!! Τέλεια είνα;ι φτιαγμένα με απέραντη αγάπη !!!! Σας μοσχοφιλώ όλους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδες Νικόλ μου; αυτό ειχε να συμβεί σχεδον 32 χρονια να φτασει μεχρι εδω το χιονι... και φιλεναδα ντρεπομαι που χαρηκα με το λιγουλακι χιόνι όταν τοσοι ανθρωποι περναν δυσκολα και ειναι αυτο αιτια.. αλλα τι να κανεις που δεν μπορουμε να κανουμε τιποτε με τα καιρικα φαινόμενα ..οσο για τα πλεχτα μας εσύ ξέρεις καλύτερα αγαπημενη μου απο προσφορα..χαιρομαι που και αλλες φιλες και εκτος τις γειτονιας μας κανουν αυτο που για μας ειναι αυτονοητο.. την αλληλεγγυη ..να περνας ομορφα αγαπημενη μου φιλη... φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  10. Πριγκηπικά τα δημιουργήματά σας,
    μπράβο σε όλες τις χρυσοχέρες!
    Είχα να δω χιόνι(μέσα στον Πύργο)από το '87!
    Το θυμάμαι,γιατί δεν πήγα νηπιαγωγείο! χιχι
    (Γιούλη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ... παλι η χαρά σου που δεν θα πήγαινες σχολειο..ε; χα..χα.. Και εμεις εδω Γιούλη μου το ιδιο .. απο τοτε εχουμε να δουμε χιονι την βραδια που χιόνισε ηταν η βραδια που αραβωνιαζόταν η μεγαλη μου κορη... και οταν ξυπνησαμε το πρωι.. ηταν όλα ασπρα αλαλ μην φανταστεις κατι το τρομερο πεντε ποντους ηταν το χιονι και μεχρι το μεσημερι είχε λιωσει...πα ΄λη την χαρα μου ... λυπάμαι πολύ και νιωθω ενοχες που εμεις χαιρομαστε ενω αλλοι εχουν μεγαλα προβληματα με τον χιονιά...την Αριαδνη.!!..
      Να περνας ομορφα Γιούλη μου .. φιλακιααα..!!

      Διαγραφή
  11. Πανέμορφα πράγματα ετοιμάσατε! Να είσαι καλά Ρούλα μου αξιέπαινη η προσφορά σου.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενη μου να είσαι καλα σε ευχαριστούμε φιλη μου μακαρι να μπορουσαμε περισσοτερα .. και μακαρι να μην χρειαζοτανε να προσφερουμε .. και να ειχαν όλα τα παιδια αυτό που πρεπει να έχεουν μια αγακαλια και μια οικογενεια... να περνας ομορφα Ελενη μου με οτι κανεις .. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  12. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΚΑΡΔΗ ΚΑΙ ΔΟΤΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλη χρονια και σε σενα Τέτα μου να είναι γεματη απο υγεια ..παρα πολύ αγαπη και πολλες και ομορφες δημιουργικες στιγμες .. τα καλυτερα να έχεις αυτην την χρονια... !!! σε ευχαριστω πολύ φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  13. Και του χρόνου να είστε καλά Ρούλα μου. Με όμορφες ανθρώπινες στιγμές κοντά στην ευλογία της φύσης. Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες σου μακαρι κανενας ανθρωπος στον κόσμο να μην είναι μονος του και να εχει ανθρωπους που να τον αγαπουν... η αγαπη και η υγεια ειναι τα πολυτιμοτερα αγαθα στην ζωή μας.. !
      να εχεις μια ομορφη και χαρουμενη χρονια.. καλο σου βραδυ..

      Διαγραφή
  14. ααααα τελικά χιόνισε πολύ Ρούλα μου!!!
    Δεν το περίμενα τόσο πολύ!
    Πολύ όμορφα όσα ετοιμάσατε ! Μπράβο σας!
    ( είδα φωτό της Κατερίνας σου στο φέις... καλοπερνάνε ☺)
    Φιλάκια πολλά αγάπη μου♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδες Αριστακι μου; ειδαμε και εμεις μια ασπρη μερα..αλλά αλλου παρα άσπρισε βρε παιδακι μου είπαμε να το χαρούμε όχι να γινει βασανο.. είναι αλήθεια οτι εγω ντραπηκα για την χαρα μου..και τι χαρα που κρατησε μονο λιγες ωρες..!!
      Εκει που πήγε η Κατερίνα μου να δεις χιονια..μα να φυγουν με τετοια κακοκαιρία για διακοπες τρελα που την εχουν .. αλλα ειδες; πως καλοπαιρνανε; μονο εμας μενει η αγωνια..χα..χα.. η τρελλη η μανα και ο πατερας..
      ΝΑ περνας και εσύ καλα μικρή μου..πολλαα φιλακιααααα ♥ ♥

      Διαγραφή
  15. Αχ αυτά τα σκουφάκια και τα κουβερτάκια σου τα υπέροχα! Όλα να είναι καλοτάξιδα και να βρουν τους αποδέκτες τους να τα φορέσουν. Απ' τη χιονισμένη Αθήνα, πολλά γλυκά φιλιά Ρουλάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ!! αυτο το χιονι τι έκανε στον κόσμο οι μισοι να χαιρονται που το είδαν μετα απο 32 χρονια και οι αλλοι μισοι να μην μπορουν να βγουν Κανελλακι μου και να εχουν εγκλωβιστεί στα σπίτια τους με κρυο χωρις νερο..και θερμανση.. ομως δεν μπορουμε να τα βαλουμε με το καιρό ..ε αγαπη μου; ελπίζω να περασει γρήγορα η Αριαδνη .(ονομα που βρήκανε!) και να επανελθει η ζωη στα φυσιολογικα της...σε ευχαριστω πολύ για τα ομορφα λογακια σου καθε φορα...να περνας ομορφα Κανελλάκι μου..την αγαπη μου ..φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  16. 'Ετσι και σε εμάς, λίγο κράτησε το χιόνι ίσα που να μας δώσει την χαρά να το απολαύσουμε κι εμείς, και το πρωϊ σιγά-σιγά άρχισε να λιώνει. Περίεργο στ'αλήθεια αυτό το μαξιλαράκι πάνω στο αυτοκίνητο!! Τα δώρα που έφτιαξες είναι πανέμορφα, Ρούλα μου, το ίδιο και της ξαδέλφης σου!! Γειά στα χέρια σας!! Εύχομαι να έχει καλή επιτυχία το μπαζάρ!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριαννα μου ηταν τοσο λίγο ισα για να το φωτογραφισουμε μονο καλο ειναι το χιονι αν δεν δημιουργεί προβληματα φιλη μου . .. οσο για τα πλεχτα ισα π[ου προλαβα και σ αυτά γιατι τα είχα αφησει για μετα τις γιορτες .. μακαρι να μπορουσαμε περισσοτερα...!!
      Το ρολακι απο χιονι επανω στο παρμπριζ... εγινε απο μονο του ισως να ηταν αιτία η κλιση που είχαν τα τζαμια υου χα..χα.. να είσαι καλά και να έχεις μια ομορφη κυριακή.. φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  17. Κι εδώ χιόνισε μετά από χρόνια!!! Καλημέρες παγωμένες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααα και εσεις μια απο τα ιδια; εεε πως να μην χαρε΄ςι με το γεγονος.. και ας κρυωνουμε κιόλας.. τελικα Αλεξανρδρα μου ο ηλιος ξαναβγηκε λαμεπρός και ομορφος...να μας ζεστανει λιγο να περνας ομορφα ... φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  18. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα, έξω να χιονίζει κι εσυ να πλέκεις! Η παραγωγή σου είναι εντυπωσιακή πάντως! Πολύ όμορφα όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς Ελενα μου οταν έχεις την ζεστασια σου ειναι ωραιο να χαζευεις το χιονι ..το πλεξιμο είναι σ τροπος να παιρνω την ωρα μου με χαλαρωνει πολύ να εισαι καλά σε ευχαριστω που ήρθες να τα πουμε απο εδώ.. καλη κυριακη να περασεις .. φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  19. ΑΑααα τι ωραία, εμείς εδώ στον Πειραιά δεν είχαμε παρά το έστρωσε μόνο πάνω στα αυτοκίνητα.
    Υπέροχες οι δημιουργίες σας και εύχομαι να χαρίσουν χαμόγελα. Φιλάκια πολλά Σμαραγδένια μου!!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδες Μαρίνα μου ; αλλου τους πηρε και τους σηκωσε ο χιονιας και αλλου σε μας.. και σε σας.. ισα που το είδαμε .. και τωρα που σου απαντω τα προβπληματα ακομα υπαρχουν σε πολλα μερη της χωρας μας... ας ελπίσουμε να ειναι μονο για κλαο αλλη φορα... να περνας ομορφα Μαρινα μου... φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  20. πόσο υπέροχα όλα αυτά που ετοιμάσατε!!!!
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΆ!!!!!
    Πέρασε να δεις...παράλληλες λέξεις, παράλληλες σκέψεις....
    καλή χρονιά!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά αυτο που υπαρχει μεταξυ μας αδερφι ... δεν υπαρχει..χα..χα.. οτι καταλαβες..ε;...την ωρα εκεινεη ημουν σε σενα και εγραφα σχολιο...μα κατι συπτωσεις ομως..!! με τα χιονια ομως εμεις είμασταν στα απαλα και εσεις στα δυσκολα .. ντεπομε που χαιρομουν το χιονι .. οταν εσεις εκει περνουσατε τοσο δυσκολα Βαρβαρούλα μου αλλα πως να βαλοουμε με τον καιρό... όλα θα περάσουν οταν έχουμε υπομονή.. να περασεις ομορφα .. ναι ; φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  21. Ωραίο το χιόνι Ρούλα μου, αν το κοιτάς από μέσα και δεν χρειάζεται να πας στη δουλειά!
    Όπως πάντα, ήμασταν απροετοίμαστοι σε όλα και ταλαιπωρήθηκε πολύς κόσμος.
    Χρειάζεται όμως κι αυτό για να ψωφίσουνε τα μικρόβια, έτσι δε λένε;
    Τί όμορφα πράγματα ετοιμάσατε για το παζάρι; Μπράβο σας χρυσοχέρες !!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως Ρενα μου εμεις μεσα το ευχαριστιομαστε αλλα ολοι οσοι ταλαιπωρηθηκαν απο το χιονι...αυτό θα μας βριζουν..που εμεις το χαρηκαμε.. ειναι αλήθεια και μπορεί να ένιωσα και λιγο ενοχη για την χαρα μου αλλα ετσι δεν είναι η πραγματικοτητα φιλενδαδα; εδω το πλεξιμο συνεχιζεται οταν έχεις εγγονες και παντα θα θελουν κατι χειροποιητο.. απο την γιαγια..ευχομαι να περασαν οι δυσκολες μερες και τωρα πια να έχουν ξεπεραστει οι δυσκολιες του χιονιά... καλη κυριακή να έχεις Ρενα μου ΄με αγαπη πολλα φιλια σε όλους σας ..!!

      Διαγραφή
  22. Καταρχάς αγαπημένη μου και ξεχωριστή μου Ρουλίτσα σου εύχομαι Καλή Χρονιά!!!! Μπήκε και είναι και άσπρη παντού!!!Νομίζω πως αυτό είναι καλό!Ίσως να σημαίνει και κάτι!!!Τα καλουδια σου είναι υπέροχα και ο σκοπός της αποστολής πολύ πολύ όμορφος!Όσα δίνεις να σου επιστρέφονται Ρουλάκι μου!!!Καλή, ήρεμη και δημιουργική Χρονιά σου εύχομαι, σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα είναι καλά Κικη μου οταν εμεις θελουμε να ειναι και τα δυσκολα οταν τα αντιμετωπίζουμε με θετικη σκεψη .. περναν πιο ανωδυνα..είδαμε και εμεις μετα από τοσα χρονια .. μια σταλια χιονι και νομιζαμε πως θα καναμε χιοανάθρωπους..χα..χα. μεχρι να το σκεφτουμε ειχε λιωσει κι όλας.. αλαλ δεν περαζει ηταν όμορφα έτσι λευκα που τα ειδαμε για λιγο... αρκει να μην περνουσαν τις δυσκολιες που περασαν αλλου με τα χιονια μεχρι τωρα που σου γραφω ελπίζω να έχεου περασει τα πιο πολλα προβλήματα των ανθρωπων...!!
      να περνας ομορφα Κική μου με χιονια και με ηλιο..φιλια στα αντρακια σου και σενα πολλα φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  23. Καλά και εμείς εδώ στην Αθήνα, σε όλις τις περιοχές είδαμε χιόνι. Εντάξει μια ημέρα κανονικά και πιο πολύ κρύο! Τι όμορφα πράγματα είναι αυτά που ετοιμάσατε για το παζάρι; Δημιουργικά πράγματα και όλα φτιαγμένα με αγάπη! Μια όμορφη χρονιά να έχεις Ρούλα μου!Τα φιλιά μου! 💛😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το χιονι Μαρία μου είναι ομορφιά οταν δεν μας δυσκολευει την ζωή και μακαρι να ερχετει μονο για να το χαρούμε .. !!
      Μακαρι να μπορουσαμε να κανουμε περισσοτερα για τα παιδια που χρειαζονται την αγαπη μας χαιρομαι οταν μπορω να κανω εστω και κατι τοσο λιγο...!!να περνας ομορφα Μαρία μου .. να έχεις και εσύ μια ομορφη χρονια με υγεια .. αγαπη και πολλες και ομορφες ουσιστικες στιγμες στην ζωή σου φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  24. Μια χαρά!! Τα χιόνια σας έλιωσαν γρήγορα κι έτσι απλά ευχαριστηθήκατε χωρίς να κουραστείτε Ρουλίτσα μου!!! Εμείς ακόμα έχουμε χιόνια!!!
    Το πανώ, τα ρουχάκια, τα σκουφάκια είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!!!!!! Γεια στα χεράκια σου!!
    Πολλά φιλιά και καλό ΣΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ακριβως Κική μου το ευχαριστηθηκαμε αφου ηταν τόσο λίγο ομως δημιουργησε και πολλα προβλήματα σε πολλούς ανθρωπους ας ελπίσουμε οτι ο χειμωνας δεν θα έχει τοσο πολύ κακοκαιρια την επόμενη φορα...αν και εδω στην Κρητη εχουμε αναγκη απο νερο και το χιονι ηταν οτι καλυτερο με όλα του τα προβλήματα ..!!να περνας όμορφα Κική μου οτι και να μαγειρευεις...καλή Κυριακη .. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  25. Αχ βρε Ρουλίτσα μου τι καρδιά έχεις εσύ! Πρώτη στα καλέσματα για να συνδράμεις τον συνάνθρωπο με υπέροχες δημιουργίες. Φιλάκια πολλά και καλή συνέχεια σε ότι κάνεις!

    http://artdecorationcrafting.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακαρι Χριστίνα μου να μπορουσα περισσοτερα γιατί παντα θα υπαρχουν παιδια που θα χρειαζονται την αγαπη μας ..σε ευχαριστω πολύ για τα καλα σου λόγια φιλη μου παντα θαυαμαζω σε σενα τις ωραιες ιδέες σου για τη διακοσμηση .. να είσαι καλα και να περνας ακομα καλύτερα...φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  26. Ρούλα μου, καλή κι ευλογημένη χρονιά σου εύχομαι, μέσα απ΄την καρδιά μου!
    Με συγκίνησε βαθύτατα η ανθρωπιά σου! Τι υπέροχα έργα κάνεις και με πόση διάθεση τα χαρίζεις! Ο Θεός να σ΄έχει καλά κι εσένα και τις φίλες σου! Μπράβο σας!
    Πάντα χαιρόμουν την υπέροχη θέα από το σπίτι σου, τώρα και με τα χιόνια, το ίδιο.
    Αυτό το, μέχρι την θάλασσα, έγινε σ΄όλη την Ελλάδα. Πρωτοφανείς χιονοπτώσεις και σε μέρη που δεν το φανταζόμασταν.
    Να έχεις πάντα τόσο καλόγουστες ιδέες και υγεία να τις υλοποιείς!
    Με αγάπη και πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή και ευλογημενη να είναι Μάγδα μου και για σένα και για όλο τον κόσμο...!!
      χαίρομαι οταν το κανω αυτό να φτιαχνω πραγαματα.. γιατί νομιζω τωρα που έχω μπολικο χρονο... τον αξιοποιώ..και παινει τοπο και αυτο με γεμιζει χαρα...!!
      Οσο για το χιονι που είχαμε να δουμε εδώ μεχρι την θαλασσα φαινομενο σπανιο.. ομως το χιονι και την βροχή την χρειαζονταν εδω στην Κρητη γιατι το καλοκαιρι..θα λεγαμε το νερό νερακι... αλλού..ομως ηταν πολύ δυσκολα τα πραγματα...!!! σε ευχαριστω για τα καλά σου λογια .. να περνας ομορφα στα ταξιδια σου και να ταξιδευουμε και εμεις μεσα απο τις ξεναγησεις σου.. καλη Κυριακή φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  27. Τυχερή είσαι που δεν έβαψες αυγα με χιόνια!!! Παντού χιόνια και χιονοθύελες με προβλήματα και κρύο κι εδώ μόνο αέρα και κακό!!! Επιτέλους χιόνισε και στην πόλη μας και μάλιστα κρατά 2 μέρες αφράτο και φιλόξενο!!!
    Για την πληθώρα των πλεκτών δεν έχω λόγια μπράβο μπράβο στην ξαδελφούλα!! ΥΠΕΡΟΧΟ όμως το πανό σου με πολύ και καλή δουλειά!!! Θα γίνει ανάρπαχτο!! Φιλάκια πολλά χιονισμένα και δροσερά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι Εφη μου αυτή η χιονιά δημιουργησε μεγαλα προβλήματα στον κόσμο..αλλα και περιοχές που το χιόνι ηταν για παιχνίδι ..και η Κρητη το χρειαζότανε το νερο είναι αληθεια για το καλοκαιράκι.. παντα εχουμε ελειψη νερού.. απο την μια είναι καλά και απο την αλλη κανει ζημιά...!!
      Μακαρι φιλενάδα να εξυπερετησουν τα πραγματακια τον σκοπο για τον οποιο εγιναν..!! να περνας ομορφα με τα κορίτσια σου και σιγουρα θα περιμενουν να ερθει το καλοκαιρι να παιξουν στο σπιτακι που τους εφτιαξες !!!να περνατε ομορφα καλή Κυριακή Εφη μου φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  28. Αχ αυτό το πήγαινε έλα της αγάπης που έγραψες πόσο μου άρεσε !!!!! Ακριβώς έτσι είναι και η ανάρτησή σου κι εσύ η ίδια..... ένα πήγαινε έλα Αγάπης !!!!! Μπράβο Ρούλα και σε σένα και στην ξαδέρφη σου για την προσφορά Αγάπης !!! Να είσαι πάντα καλά, να χαίρεσαι την οικογένειά σου όλη και να έχετε μία ευτυχισμένη χρονιά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν είναι έτσι Κατερίνα μου; αν δεν ηταν η αγαπη η αφορμή για όλο αυτό το αλισφαιρίσι μαζι της..δεν θα νιωθαμε τοσο ομορφα συναιθήματα.. που πηγαζουν απο τη διαθεση του να προσφέρεις αγαπη όπου την έχουν αναγκη.. απλα.. ειναι πολύ απλό..και αυτονόητο..σε ευχαριστω πολύ για τα κλα σου λόγια .. εχω την εντυπωση οτι αυτή η μικρή μας γειτονια μεσα στον αχανη χώρο του ιντερνετ έχει ανεβασει τον πήχυ της αγαπης πολύ ψηλα...και μας κανει χαρουμενες γι αυτό..ε; να περνας ομορφα και εσύ φιλεναδα με ότι κανεις ναι; τα φιλακια και την αγαπη μου..!!

      Διαγραφή
  29. ήρθαμε στην Κρήτη να ζεσταθεί το κοκαλάκι μας και πάγωσε και το μεδούλι μας!!!!
    Για τα υπόλοιπα που φτιάξατε και κάνετε έχω μείνει άφωνη!Μπράβο σας ,τα λόγια είναι περιττά.Να είστε καλά να προσφέρετε πάντα με τόση αγάπη Ρούλα!Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑ..ΧΑ.. την πατησες και εσύ χρυσό μου;... ετσι ειναι η Κρητη Νάσια μου η θα έχει ηλιο να σε καλοσοριζει η θα έχει χιονι.. παντως μεχρι φετος δεν είχε πέσει τοσο πολύ χιονι εδώ.. βρε μπας και μας σαμποταρατε τον καιρό;.. χα..χα..αντε να να βρεθουμε να τα πουμε ..φιλιά στους τους φωστήρες σου..!!πολύ θα χαρω.. να το ξερεις βρε; την αγαπη μου και τα φιλιά μου..!!

      Διαγραφή
  30. Πολύ ωραία!
    Πόσα χρόνια είχε να χιονισει σε εσας!
    Καλό Σαββατοκύριακο!
    Φιλι γλυκό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 32 χρονια Αριαδνη μου .. μεσα στο Ηρακλειο ειχε να το στρωσει και ηταν τοσο ομορφο... αλλα και τοσο λίγο..!! και να πεφτει τονους αλλου.. ωραιο ειναι οταν δεν υπαρχουν προβλήματα με τον ερχομό του...η Ελλαδα όλη ηταν πνιγμενη στο χιονι .. και εδω την Κρητη χιΟνιζει τον χειμωνα αλλα στα βουνα επανω.. φετος κατεβηκε μεχρι την θαλασσα ..και το χαρήκαμε και εμεις..!! να περνας ομορφα ..αααα το ξερεις οτι βγαλανε την χιονιά αυτη ΑΡΙΑΔΝΗ;..χαχα..να περνας ομορφα καλη Κυριακή φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  31. πόσο όμορφα όλα Ρουλίτσα μου!! Καλή χρονιά με υγεία και μπόλικες δημιουργίες, ευχομαι όλα τα καλά! το χιόνι υπέροχο, είδε και το Ηράκλειο μια άσπρη μέρα!!! :) Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετα απο τοσα χρονια είδαμε και εμεις εδω μια ασπρη μερα αλλα κρατησε τοσο λίγο φιλη μου..!!Να είσαι καλα Ευη μου σε ευχαριστω παρα πολύ καλη χρονια να έχεις και εσύ και να είναι αυτη η καλυτερή σου με οτι ποθει περισοτερο να σου φερει ...Να περνας ομορφα με οτι κανεις Εβη μου καλη Κυριακη να ΄έχεις .. φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  32. Πολύ την περίμενα αυτή την ανάρτηση Ρούλα μου, γιατί ήθελα φωτογραφίες!
    Είναι η πρώτη μέρα που επανήλθα στην όμορφη μπλογκογειτονιά μας μετά από πολυήμερη ταλαιπωρία και λόγω αποκλεισμού και έλλειψης νερού!
    Οι δημιουργίες της φίλης σου καλόγουστες και πανέμορφες, να της μπεις πολλά μπράβο! :P

    ΑΦιλάκια πολλά και γιορτινά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑ..ΧΑ.. περιμενες να δεις χιονια Μαγισσούλα μου και είδες δυο ποντους μονο.. εδώ ε; και μεχρι να βγαλω φωτογραφίες αρχισε να λιωνει... για τοσο χιονι λεμε....μα είχε να χιονισει 30 χρονια στην θαλασσα κοντα.. ενω το δικο σας παχυ παχύ.. χορταστικο..αλλα και με τα προβλήματακια του ομως ε; ωραιο ειναι το χιονι οταν δεν ταλαιπωρει τον ανθρωπο..!! ελπιζω να φυγουν οι δυσκολιες γρηγορα...τι να κνουμε βρε φιλενδαδα δεν μπορούμε να τα βαλουμε με τον καιρό..να περνας καλα ακομα και με τα δυσκολα . αυτο δεν λέμε;...σημερα μια μερα ανοιξιατικη εδώ... φιλακιααα πολλα με την αγαπη μου..!!!

      Διαγραφή
  33. Είναι όμορφα τα σκουφάκια το πλεκτό κουβέρτακι και όλες οι δημιουργίες...Μπράβο για την προσπάθεια και για τον σκοπό της Ρουλίτσα μου...Και πραγματικά πρώτη φορά είδα και εγώ χιόνι στο τόπο μας...Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματι είχε παρα πολλα χρονια να δουμε χιονι Μαρία μου μεσα στο Ηρακλειο.. και μεχρι την θαλασσα θυμαμαι αλλη μια χρονια.. πριν απο 32 χρονια παλι μπροστα στο σπίτι μας που ειδες που βρίσκεται δυο βηματα απο την παραλιακή..!
      Οσο για τα πραγματακια που φτιαξαμε .. οταν έχω χρονο και θελω να τον αξιοποιησω κανω διαφορα.. οταν προκειται για παιδια ..!! χαιρομαι μ αυτό..!! ελπίζω να τα πουμε και καποια φορα απο κοντα.. ναι; φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  34. Πολύ χαριτωμένα όλα Σμαράγδι μου! ❤
    Πάντως κι εγώ τρόμαξα να ξεστολίσω!
    Περίμενα να φύγει η "Αριάδνη" πρώτα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν λεμε ξεστολιζω μην νομιζεις Πετρινα μου πως εκανα και πολλα ενα μικεο δεντρακι για το καλο.. και ενα δυο γιορτινα στολιδια.. οσο περνουν τα χρόνια τοσο και με πιο λιγα πραγματα ειμαστε οικανοποιημενοι..χα.χα. .Εφυγε η Αριαδνη ερχτε ο Εκτωρας... μα τι πάθανε βρε κορίτσι μου όλη η μυθολογια τωρα μας θυμήθηκε;..χα.χα..καλη εβδομαδα να εχεις φιλεναδα.. να περνας ομορφα.. φιλακιααα

      Διαγραφή
  35. Πολύ χιόνι Ρούλα μου παντού και το κρύο δεν αντέχετε. Τα εργόχειρα σας υπέροχα γεμάτα αγάπη για έναν υπέροχο σκοπό ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ χιονι ε κατερινα μου ; και λεμε και εμεις πως επεσε χιονι με τρεις ποντους μονο και να το λιωσει μεχρι το μεσιμερι... ι να πουνε και οι αλλοι που τους εχει σκεπασει.. ελπίζω να περάσει συντομα ο χειμωνες αμε τα κρυα του αποτομα ηρθαν ..!! αλλα και η καρδια του χεμωνα είναι... να περνας ομορφα φιλη μου καλη εβδομαδα... φαλιακιααα!!

      Διαγραφή
  36. Εμείς ακόμα δε έχουμε ξεστολίσει.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί να ξεστολισεις Μαρια Ελενα μου αφου ο στολισμος των γιορτων κανει χαρουμενα τα παιδια; να περνατε ομορφα και εσυ βολταροντας στην θαλασσα.. φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  37. Μπήκα να δω την απάντηση στο σχόλιό μου και δεν το βρήκα!!! Το πήρε και το σήκωσε το χιόνι μάλλον. Ωραία που είναι με το λίγο χιόνι. Το πολύ δεν το θέλει κανείς με τόσα προβλήματα που φέρνει.
    Οι δημιουργίες σου υπέροχες όπως και της φίλης σου. Μπράβο σας για τόσο ιερό σκοπό.
    Πάντα να είσαι τόσο δραστήρια Ρούλα μου και να φτιάχνεις μαργαριτάρια με τα χρυσά σου χέρια
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αννιω μου και εγω να ηξερες πόσες φορες το παθενω αυτό; δεν πειραζει ματια μου .. ειναι αλήθεια οτι το χιονι ειναι ομορφο οταν δεν δημιουργεί προβλήματα φιλεναδα.. εδώ το βλεπουμε τοσο σπανια.. που χαιρομαστε οταν πεφτει..σε ευχαρσιστω πολύ για τα ομορφα σου λογια .. Αννιω μου... να εισαι καλα καια να περνας ακομα καλύτερα... φιλακιαααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Και του χρόνου Ρούλα μου!
    Και τα δικά σου έργα και της φίλης σου είναι πανέμορφα και ακόμα πιο όμορφος ο λόγος που τα φτιάξατε!
    Το χιόνι φέτος δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο...ταλαιπωρημένους όμως άφησε πολλούς!
    Και σε μας εδώ ίσα για τη χαρά χιόνισε κι ευτυχώς!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου είναι αληθεια οτι το χιονι μας επισκεφτηκε όλους αλλους λίγο και ευχαριστα οπως εδώ και σε εσας....και αλλους πολύ και δύσκολα .. ομως χειμωνας ειναι και θα περασει..σε ευχαριστω πολύ για τα καλα σου λογια φιλη μου να έχεις μια ομορφη εβδομαδα.. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  40. Χιόνι και κρύο πολύ μας επιφύλαξε ο φετινός Χειμώνας, είχαμε σχεδόν ξεχάσει πως είναι και φέτος τουρτουρίσαμε για τα καλά, κάποιοι το χαρήκανε αλλά οι περισσότεροι ταλαιπωρηθήκανε....τι να πούμε , μακάρι το χιόνι να το χαιρόμαστε όλοι χωρίς ταλαιπωρίες....Τα θαυμαστά έργα σας σίγουρα θα γίνουνε ανάρπαστα, τόσο χαριτωμένα και αγαπησιάρικα που τα κάνατε, αστέρια κι εσύ και η εξαδέλφη, καλά να είστε, γερές, δοτικές δημιουργικές, παράδειγμα προς μίμηση !!! Σας φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή