Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

ΟΙ ΓΙΩΡΓΗΔΕΣ ΜΟΥ..!!!


Αφιερωμένο  ...στους  Γιώργηδες μου.. ιδιαίτερα στον δικό μου Γιώργο που με προσέχει και δεν με έχει βαρεθεί  εδώ και μισό αιώνα.. στην μικρή μας Γιωργίνα  και σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα..!!

Ας ευχηθούμε να είναι γεροί, κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα..  με πολύ αγάπη !!
Ενα καλτσουνάκι για το καλό..

και ένα ποτήρι κρασί στην υγειά τους!!
Χρόνια πολλά ...!!!Και του χρόνου!!!!



29 σχόλια:

  1. Αφού ερωτεύτηκε Σμαράγδι ο Γιώργος ,γίνεται να σε βαρεθεί ;
    Χρονια τους πολλά με υγεία !Να τους χαίρεσαι Ρούλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα κορίτσι μου να μην τα λεω εγώ..χα.χα...σε ευχαριστω πολύ Νάσια μου για τις ευχες σου να περνας ομορφα .. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  2. Είχα τη τιμή και τη χαρά να γνωρίσω το Γιώργο σου από κοντά και να επιβεβαιώσω ότι είναι ένα ..χρυσός άνθρωπος. Να τον χαίρεσαι γλυκιά μου, να ζήστε και οι δύο μαζί σαν τα ψηλά βουνά και το σπίτι σου να είναι πάντα γεμάτο και ευτυχισμένο όπως είναι! Χρόνια Πολλά Σμαραγδένια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nαι φιλεναδα αυτό το... χρυσός με εριξε στα δυχτια του και με τυλιξε με την αγαπη του.. σε ευχαριστώ πολύ Γιωργια μου χρονια πολλα και σενα να σε χαιρονται οι αγαπημενοι σου να είσαι καλα χαρηκα που ατα είπαμε
      και αναταλαξαμε ευχες..και παντα με αγαπη γυρω σου που ειναι δεδομενη αυτή..ευχαριστω πολυ για τις ευχες και ανταποδινουμε με πολύ αγαπη.. να περνας ομορφα...και του χρόνου φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  3. Χρόνια πολλά Σμαραγδένια μου
    Να είσαστε πάντα ευτυχισμένοι κι
    αγαπημένοι!!!
    Να χαίρεσαι και τη μικρή σου
    Γιωργίνα!!
    Τα σκαλτσούνια σου χάρμα οφθαλμών...

    Σε φιλώ πολύ (να μου τους φιλήσεις)♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστουμε πολύ Λενιω μου για τις ευχες σου να είσαι καλα φιλεναδα..φετος δεν κερασαμε γλυκα.. καναμε τα κλασικα κερασμαστα του πάσχα..επιφυλασομαι για τα καλτσιουνια ..οταν με το καλο βρεθουμε...αν ειναι τυχερό..!! μακαρι.. τα φιλα σου τα μοιρασα και κρατησα το δικο μου σε ευχαρσιστω πολύ ματια μου .. φιλώ σε ♥♥♥

      Διαγραφή
  4. Τέτοια καρδιά σαν τη δική σου, πώς να τη βαρεθεί; Φυσικά και θα σε προσέχει!Να τον χαίρεσαι πάντα γερός και δίπλα σου. Να χαίρεσαι και τη μικρή σου Να είστε πάντα καλά και με χαμόγελα αγάπης και ευτυχιας πάντα το σπιτικό σου
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε Αννιώ μου μην λετε τετοια και ντρέπομαι.. σε ευχαριστώ πολύ για τα ομορφα σου λόγια και τις ευχες σου.. ..κι αυτός ειναι καλός χα..χα την αληθεια να την λεμε..να χαιρεσαι και εσύ τους ααγαπημενους σου... φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  5. Χρόνια τους πολλά Ρούλα μου!
    Να τους χαίρεσαι και να σε χαίρονται κι αυτοί!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου σε ευχαριστω παρα πολύ για τις ευχες σου φιλη μου να χαιρεσαι και εσύ όσους αγαπας... να περνας ομορφα .. φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  6. Να σου ζήσει ο Γιώργης σου, αγαπημένη μου, σαν τα ψηλά βουνά κι' εσύ να καμαρώνεις δίπλα του και μαζί να χαίρεστε την όμορφη οικογένεια σας και τη μικρή Γιωργίνα σας.
    Χρόνια πολλά Ρουλίτσα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλιω μου σε ευχαριστω πολύ φιλη μου για τις ομορφες ευχες σου.. ειναι αλήθεια οτι αυτον τον καιρό ο χρονος μου ειναι λιγο περιορισμενος και εχω αραιωσει τις επισκεψεις μου αλλα θα περασω τα πουμε ελπίζω συντομα... να χαίρεσαι τους αγαπημενου σου και ναι....είναι αυτες οιοικογενιακες στιγμες που αξιζουν !!!
      να περνας ομορφα φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  7. Ρούλα μου χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!!
    Να τους χαίρεσαι και να σε χαίρονται!!!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ παρα πολύ Στέλλα μου για τις ευχες σου.. να χαιρεσαι και εσύ τους αγαπημενους σου να περνατε όμορφα να είσαι καλα φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  8. Ευχαριστώ πολύ για το κέρασμα!
    Βέβαια έπρεπε κι εγώ να κεράσω,
    καθότι εορτάζουσα,
    αλλά είμαι"άστεγη"!χιχι
    Ναι,ναι το"Γιούλη"μου το έβγαλε η μάνα μου από το"Γεωργία"..
    Να με χαίρεσαι,λοιπόν,Ρούλα μου! χιχι
    Και να χαίρεσαι τους δικούς σου,
    Χρόνια Πολλά σε όλους και καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι η αλήθεια να λεγεται για το κερασμα επιφυλασου την επομενη φορα..σε ευχαριστούμε για τις ευχες σου ας φαμε τωρα τα δικας μας και να σου ευχηθουμε και εσενα χρονια πολλα μικρή μου να σε χαιρονται που σε εχουν και εμεις μαζι τους..ευτυχως που εχουμε και τα πουλακια που κελαιδανε..χα.χα... να περνας ομορφα .. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  9. Να τους χαίρεσαι Ρούλα μου....! με κάθε όμορφη και ανθρώπινη στιγμή. Τις πιο ζεστές μου ευχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριτουμε παρα πολύ για τις ομορφες και τρυφερες ευχες σου.. να χαιρεσαι και εσύ οσους αγαπας... η οικογένεια ειναι το σημαντικότερο πραγμα στον κόσμο..!!να περνας ομορφα οτι καινα κάνεις .. καλο σου βραδυ...!!

      Διαγραφή
  10. Ρουλάκι μου, να χαίρεσαι τον Γιώργη σου τον λεβέντη και τη μικρή σας Γιωργίνα!
    Μισός αιώνας συνύπαρξης είναι μέγας άθλος και σας αξίζουν όλα τα εύσημα της ζωής.
    Να τους χαίρεσαι Ρούλα μου! Και να καμαρώνεις για την οικογένεια που στήσατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σαι καλα βρε Κανελλακι μου με τα ωραια σου σχολια καθε φορα...είναι αληθεια οτι δεν το καταλαβαμε πως πέρασε μισος αιώνας.. πω..πω και μονο που το λεω φαντάζει βουνο... μονο που το περασαμε και δεν το καυαλαβαμε..χα..χα.. ενα μονο λεω πως ειμαι πολύ τυχερή..σε ευχαριστουμε για τις ομορφες ευχες..σου αγαπη μου η οικογενεια είναι οτι πολυτιμότερο στην ζωή μας.. φιλεναδα μου να χαίρεσαι και εσύ οτι αγαπας .. φιλώ σε..!!!

      Διαγραφή
  11. Χρόνια πολλά!!!! Να τους χαίρεσαι και να έχετε μόνο όμορφες στιγμές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ παρα πολύ Ν ασια μου για τις όμορφες ευχές σου.. να είσαι καλα και να χαιρεσαι την οικογένεια σου .. ειναι πολύτιμες αυτες οι οικογενειακες στιγμες ας τις χαιρόμαστε οσο μπορούμε περισσοτερο.. να περνας ομορφα.. ευχαριστω ...φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  12. XΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΧΡΌΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΆ!!ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ των εορταζόντων!!!
    ΠΑΡΑ...ΛΙΓΟ....θα ξεχνούσα....αχ αχ....
    την αγάπη μου και τις ευχές μου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αληθως Ανεστη αδέρφι μου σε ευχαριστούμε πολύ για τις ευχες σου αγαπη μου.. να χαιρεσαι και εσύ την ομορφη οικογένεια σου να αυξανεται και να πλυθηνεται... χρονια πολλα με πολύ αγαπη γυρω σου.!!να περνας ομορφα οτι και να πλεκεις..χα..χα... φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  13. Πως να βαρεθεί το Σμαραγδάκι του ο εορταζόμενος???? Αν είναι δυνατόν. Να τον χαίρεσαι αγάπη μου και να είστε αγαπημένοι και υγιείς άλλα τόσα χρόνια. Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωωω!!! σε ευχαριστω πάρα πολύ Ελενη μου .. για τα ομορφα σου λογια.. και τις ευχες σου..σε ευχαρσιστω πολύ και που περνας.. εδώ και λιγο καιρό .. ειναι αλήθεια λογο πολλων υποχρεωσεων.. δεν έχω χρονο να περασω να τα πουμε ελπιζω να τα καταφερω να το κανω.. μολις βρω τον χρονο...ευχομαι και σενα τα καλύτερα.. η οικογενεια είναι το καλύτο που υπαρχει στην ζωή μας... να περνας ομορφα οτι και να κανεις..αλλη μια φορα ευχαριστώ ... φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  14. Χρόνια τους πολλά, Ρούλα μου!! Να τους χαίρεστε και να είναι γεροί και δυνατοί. Φιλάκια πολλά και καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα Σμαράγδια δεν τα βαριέται κανένας και εσύ είσαι ένα από αυτά. Να τους χαίρεσαι όλους, χρόνια τους πολλά!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή