Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΚΟΥΙΖ..!!!


Ναι...ναι.. κουίζ σας έβαλα αυτήν την φορά  παρεάκι μου.
Βρείτε  τι σχέση έχουν .. ένας ωραίος καταρράκτης, 

μια.. γκρεμισμένη  γέφυρα,

 και ένα σπασμένο νύχι;

Το βρήκατε; χμ... δεν νομίζω... όποιος το βρήκε να σηκώσει το χέρι του ..!!
Εεεεε αυτό είναι ένα κουίζ.. άλυτο αφού όλα αυτά μαζί ήρθαν να εγκατασταθούν μαζεμένα... λες και  είχαν επιθυμήσει πολύ...το ωραίο μου σωματάκι...!!
Εντάξει δεν νομίζω ότι πιστέψατε  αυτά τα ωραία νύχια ότι είναι τα δικά μου;για  αισθητικούς και μόνο λόγους δεν έβαλα το δικό  μου νυχάκι.!! 
Ναι καλέ; αλήθεια σας λέω...!!!
Ακόμα θα απορείτε.. τι εννοώ... και που είναι ο καταρράκτης .... ο δικός μου είναι στο μάτι μου το τσακίρικο...
Η γέφυρα που γκρεμίστηκε στα καλά καθούμενα ..΄ήταν στο στοματάκι  μου..χα..χα
 καλά...  δεν ήταν στα καλά καθούμενα ... να λέμε την αλήθεια.. χρονών γέφυρα και εγώ την ταλαιπωρούσα την καημένη ..και ..να τα παξιμάδια.. να οι ξηροί καρποί ...τι να κάνει κι αυτή πόσο ν αντέξει αλήθεια;.. την πήρε και την σήκωσε που λένε ... η απόλαυση του φαγητού.!!!
Και για να μην έχουνε παράπονο τα δυο τους...ο καταρράκτης και η γέφυρα..ήρθε να τους κάνει παρέα..και ένα καρφωμένο νύχι.!!
Εεεε ναι να μην τριτώσει; παράξενο θα ήταν!!
Το οποίο μου έκανε παράπονα που ήταν μακρυά από τα άλλα..και για να του δώσω την πρέπουσα προσοχή  κάθε τόσο είχε βάλει συναγερμό και με ειδοποιούσε πως ήθελε και εκείνο την προσοχή μου...!!
Τι να κάνω; τρέξανε .. να οι οφθαλμίατροι...να  οι οδοντίατροι.. να και οι πεντικιουρίστρες.. και ...η απόφαση  βγήκε ομόφωνα..!! 

Σέρβις!!
Σιγά κάτι μας είπανε τώρα..λες και δεν το ξέραμε..!!!χα..χα..
Αν με χάσετε για λίγο..μην βάλετε...Αλάρμ Αλέρτ.. κάπου  θα έχω ξαπλώσει  την κορμάρα μου.. να απολαμβάνω τις φροντίδες των δικών μου !!
Εεεεε καιρός ήταν!!
           (το όνειρο το έβαλα εγώ.. γιατί εκεί θα                                ήθελα να είμαι..χα..χα..)
Να κοιτάτε να περνάτε και εσείς όμορφα παρεάκι μου.. και να μην αφήνετε τις ευκαιρίες να χαμογελάτε συχνά..ακόμα και στα δύσκολα είπαμε ναι;
Να έχετε  όλοι μια  όμορφη εβδομάδα.!!!!
που περνάτε και τα λέμε..!!







πηγή

62 σχόλια:

  1. XΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
    Είδα κουίζ...και σκέφτηκα:για γερούς λύτες!αλλά... μάταια γιατί μας έδωσες
    και τη λύση του!
    Είσαι και άπαιχτη και μοναδική!
    ΌΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ γιατί τα αντιμετωπίζεις με χιούμορ! ευτυχώς!
    Να ξεκουραστείς , να απολαύσεις τις φροντίδες τους και να σκεφτείς -όπως η εικόνα σου-το ερχόμενο καλοκαίρι!Σκέψου πόσο κοντά είναι!!!
    την αγάπη μου, αγαπημένη μου αδερφούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με την αδεια του γιατρού επανήλθα στις επαλξεις με μέτρο να εξηγιόμαστε....ΧΑ..ΧΑ.. την πάτησες αδερφι...πως αλλιως θα διακωμωδούσα τα όσα μου συνεβησαν μαζεμενα ε;... τωρα που όλα ειναι καλά θα βρω τον χρόνο να απαντησω στα σχόλοια σας..
      καλα αυτο με την εικονα και το όνειρο... στην ζωγραφικη πήγα και το εκανα... πλακα είχε!!! μακαρι να βρισκομουν εκεί.. χα..χα.. αλλα με πειμενει δουλεια παλι αστα... !!! καλα να περνας αγαπη μου με το καλό όλα... φιλακιααααα!!!<3

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα Σμαραγδένια μου
    Όλα καλά θα πάνε είσαι βράχος εσύ
    Μου θύμισες τη ρήση "ενός κακού
    μύρια έπονται"
    Εύχομαι ταχεία ανάρρωση
    Θα τα λέμε.....

    Φιλάκια πολλάααα ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και βεβαια όλα θα πηγαιναν καλά για να είμαι εδώ Λενιώ μου και να απαντω στα σχόλια ..ειναι αλήθεια οτι ειμουν ανυπομονη ...γενικως με το τι θα βλεπω μετα.. αλλα μου λειψατε.. στο να μπορω να γραφω .. να διαβαζω .. και να μπλοκαρω...χα..χα..!!!θα τα πουμε αγαπη μου... να είσαι καλα φιλώ σε..!!<3 ♥♥♥

      Διαγραφή
  3. kaλημερα!!!!!!καλη αναρρωση γλυκια μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου ήδη για να είμαι εδώ... εχουν όλα παει καλά αυτο ηταν...όλα μαζι ήρθαν ... όλα μαζι πέρασαν.. καλο αυτό ε; χα..χα. να περνας όμορφα φιλη μου να χαιρεσαι και να καμαρωνεις ότι αγαπας... καλο σου μηνα Ιριδα μου... φιλακιααα!!!<3

      Διαγραφή
  4. Καλό σέρβις!!! Όλα καλά όλα αντιμετωπίσιμα! Άντε ξάπλωσε την κορμάρα σου και απόλαυσε περιποιήσεις.
    Καλημέρα και καλή εβδομάδα
    Περαστικά όλα
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Αννιω μου σέρβις δεν λες τίποτα..όλα καλα και με αδεια γιατρού παρακαλώ τωρα...χα..χα..είπα να ξαπλωσω και να απολαυσω λιγο την καλοπεραση μου φίλη μου αλλα μεχρι να το κανω να.. και όλα καλά... βρε να μην μου κρατουσε λιγο ακομα; χα..χα.. θελω τωρα τον χρονο μου να περασω να τα πουμε οτι εχω χασει...να περνας ομορφα φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  5. καλημέρα και καλη εβδομάδα!
    Ολα και ολα αυτα να ειναι τα προβλήματα σου
    αλήθεια η γέφυρα ηταν φτιαγμένη απο τον καλατραβα;;;; αχαχαχχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως το καταλαβες πως ήταν δικη του η γεφυρα;χα..χα.. μισες δουλειες κανει και αυτός νομιζω κριμα η φημη του να εισαι καλα και να εχεις μια ομορφη βραδιά καλο μηνα..!!!

      Διαγραφή
  6. Τέλος καλό, όλα καλά να λέμε σμαραγδένια μου.
    Περαστικά σου και όχι άλλες "ταλαιπωρίες" μαζεμένες.

    Φιλιά πολλά, την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μικρή μου Κική σε ευχαριστώ παρα πολύ για τις ευχες σου .. να εισαι καλά.. και βέβαια θα περασουν ηδη αποτελούν παρελθον..και με χαρα μου ειμαι πάλι κοντα σας.. θα τα πουμε .ναι; καλο μηνα να περασεις με ομορφα πραγματα στην ζωή σου... φιλακιαααα!!!<3

      Διαγραφή
  7. Ρουλάκι μου περαστικά και αγύριστα να είναι!
    Να ΄σαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου αγυριστα...αγυριστα να είναι αλλα και οταν συμβαίνουν ας τα αντιμετωπίζουμε με χιούμορ.. πιστεψε με υπαρχει γρηγοροτερη ιαση...σε ευχαριστω παρα πολύ φίλη μου να περνας ομορφα ότι και κάνεις... φιλακιαααα!!!<3

      Διαγραφή
  8. Περαστικά μα ξέρω από τον άνδρα μου ότι είναι ζήτημα μιας ..μέρας να μη πω ωρών.Δεν του έκλεισαν καν το μάτι..έκανε συγχρόνως και για πρεσβυωπία.Μη μου φοβάσαι, μετά θα βλέπεις αετήσια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως φιλεναδα ήταν ζητημα λιγων λεπτων..ουτε και μενα μου εκλεισαν το μάτι αλλά μετα θελει προσοχή..να μην συβεις.. να μην σηκωνεις βαρος..χα..χα. τα έχει αναλαβει ο Σμαραγδακης αυτα...!!
      Οσο για την όραση εεεεε ναι αχτιδα μου αετίσια βλέπω.. το αλλο θα το κανω Φθινοπωρο να μην χασω τα μπανια μας..χα..χα..επανηλθα με εντολή γιατρού..θα τα πουμε συντομα...ναι; φιλακιαααα!!!<3

      Διαγραφή
  9. Γρήγορα περαστικά Ρουλάκι μου!!!!! Τι να κάνουμε τα χρόνια περνούν και αφήνουν τα σημάδια τους.... φταίμε και εμείς όμως που επιμένουμε πως ήμαστε έφηβες και δεν προσέχουμε και λίγο!!!χα!χα!χα! Φιλάκια πολλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ έτσι είναι ακριβώς αγαπη μου και αυτο δεν μας περνα από το μυαλό.. αν ειναι και λίγο ..χα..χα.. αστα.. υπαρχουν ομως και καταρακτες να μας το θημήζουν....!!
      Πόσο δικιο έχεις Βικούλα μου ..ξεχναμε τα χρονια γιατι δεν θελουμε να πιστεψουμε πως περνούν..χα..χα..
      σε ευχαριτω πολύ μάτια μου να περνας ομορφα.. φιλακια στην Δημητρουλα σου και σε σενα πολλα πολλα.. <3<3

      Διαγραφή
  10. Έχεις το δικό σου τρόπο να παρουσιάζεις τις ανάποδες με χιούμορ θα έλεγα Ρουλακι μου.Περαστικουλια και να είσαι καλά.Πολλα φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν διακωμωδήσουμε και λίγο τα στραβα και τα αναποδα Μαρία μου θα μας παρει απο κατω...ας μην το κανουμε αυτό στον εαυτο μας .. φτανουν τα υπόλοιπα... οταν ειναι περαστικα .. απλα με λιγη υπομονή περνουν.. φιλεναδα... ηδη εχουν περασει όλα.. και αυτό εχει σημασία..!!! σιγα σιγα θα περασω να τα πουμε και απο τον ομορφο χώρο σου..!!!
      σε ευχαριστω πολύ για το ενδιαφερον Μαρία μου να περνας και εσύ ομορφα ελπίζω καποια στιγμή να τα πουμε θα περιμενω εδώ θα είμαι.. οποτε θελεις.... φιλακιααα!!!<3

      Διαγραφή
  11. Ρούλα μου περαστικά....! απόλαυσε αυτήν την ...μεταβατική περίοδο της περιποίησης, χρειάζεται και λίγη χαλάρωση. Και εγώ θα συμφωνήσω ότι έχεις έναν φωτεινό τρόπο να ξαλαφρώνεις και να απομυθοποιείς τις δυσκολίες.
    Ευχές πολλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό εκανα φιλε μου το απολαυσα αλλα ηταν τοσο λίγο.!!! αν έχουμε θετική σκεψη μπορούμε να γυρίσουμε τα δυσκολα σε ευκολα .. γιατί πισω απο αυτα υπαρχει παντα και η αλλη όψη του νομίσματος..αυτή της αγαπης και της υπομονης..!! σε ευχαριστώ πολύ που περνας... να είσαι καλα και να περνας ακομα καλύτερα.. καλο μηνα να έχεις..!!!:)

      Διαγραφή
  12. Βρε Ρούλα μου,είσαι φοβερή!
    Έσπασα το κεφάλι μου και
    όταν διάβασα τις λύσεις,
    έσκασα στα γέλια-παρντόν!
    Περαστικούλια και φιλάκια
    πολλά-πολλά!
    (Γιούλη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι φοβερη λες Γιουλη μου; εγω ένα κουίζ εβαλα..χα..χα και αυτό λυμενο..εεεε δεν ηταν για γέλια;.. εγω να δεις τι γελια έκανα οταν το έγραφα.. χα..χα...μην λες παρτον εδώ.... εδώ μονο γελαμε έτσι; χι..χι..
      ευχαριστω πολύ για ταπεραστικούλια.. καλε; αυτό δεν ηταν ευχή μαγικο ήταν... μα τοσο γρηγορα να περασει; να μην προλαβω να χαρώ την ξεκουραση; ααααα δεν παιζω..!!!
      Να περνας όμορφα μικρη μου φιλη καλο και χαρούμενο μηνα να εχεις..!!! φιλακιαααα

      Διαγραφή
  13. Xαχαχα... δεν παίζεσαι!!!
    Άντε καλό σέρβις Ρουλάκι μου και με το καλό να μας γυρίσεις καινούργια πίσω!
    Γεφυρωμένη, ονυχοαπαλλαγμένη και περδικομάτα!
    Τα φιλιά και τις ευχές μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα..χα...αυτο ειμαι τωρα..καινουργια..οι ευχες πιασανε αγαπη μου...και....Γεφυρωμένη, ονυχοαπαλλαγμένη και περδικομάτα!
      αμ πως που ελεγε και ο συχωρεμενος ο Χατζηχρήστος..χα.χα...
      τι να μου κάνουν εμενα τα μικροεμποδιακια...Κανελλακι μου.. αυτα ειναι για προγευμα..
      Χαιρομαι που εμαι παλι εδώ ..με εδεια γιατρού να τα λεμε .. δεν κανουμε αλλες παρασπονδιες..!!χα..χα.... μου λειψατε.. για λιγο.. και τωρα θελω τον χρονο μου να απαντησω σιγα σιγα στα τοσο ενθαρυντικα και ομορφα σχόλια σας..και να κανω τις βολτες μου στα πέριξ...χα..χα..
      Εχεις Κανελλακι μου τις ευχαριστίες μου την αγαπη και τα φιλια μου..!! :) <3

      Διαγραφή
  14. Ευχέλαιο να κάνεις και σε ξεματιάζω κι εγώ και όλες μου οι θείες,
    για να είμαστε σίγουρες! χαχαχαχα
    Αχ βρε Ρουλάκι μου, περαστικούλια σε όλα!
    Φιλάκια πολλά πολλάαααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς που έχω και σενα Ματινακι μου και τις θείες σου ενα ξεματιασμα το χρειαζομουν.. πηρα τα απανω μου που λεμε...μα ενα παραπονο βρε κοριτσι μου τι βιασυνη ηταν αυτή να φυγουν γρηγορα γρηγορα.. τα προβλήματα;.. μα να μην ξεκουραστω λιγακι;...χα.χα...μεχρι να έρθουν εφυγαν κι όλας..χα..χα..είδες τι κανουν τα ξεματιασματα..!!!! Να περνας ομορφα θα τα πουμε ναι; φιλακιααα!! <3

      Σε ευχαριστω πολλύ

      Διαγραφή
  15. Πρώτη φορά μπήκα στο blog σου και έπεσα σε κουίζ.. και καθομουν το κοιτουσα το ξανακοιτουσα το ξαναματακοιτουσα και άκρη δεν έβγαζα!!!
    Ελπίζω τώρα να εισαι καλύτερα!! Με εκανες και γελασα πάντως! Περαστικα και σιδερενια! Καλώς σε βρήκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτα να σε καλοσωρίσω στον χώρο μου με χαρα.. Μαρία μου .. μα και εσύ πανω στο κουίζ ήρθες; χα..χα. δεν ηταν τιποτα κατι μαζεμενα αναποδα ήρθαν αλλα τα φτιάξαμε.. όλα σιγά σιγά...και ειμαστε παλι εδώ .. εχω την ταση να μην το βαζω κατω ευκολα στις δυσκολιες .. περναν πιο ευκολα έτσι..
      Θα χαρω να τα λεμε και να γελαμε να περναμε καλα εδώ.. γιατί αυτό έχει σημασια..!!! θα τα πουμε εννοειτε... να περνας ομορφα οτι και να κανεις φιλακιααα!!:)

      Διαγραφή
  16. Μου αρέσει Ρούλα μου ο τρόπος που τα αντιμετωπίζεις. Περαστικά αμα ειναι ξεχνιούνται όλα, εύχομαι γρήγορα να είσαι καλά και πάλι στις επάλξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν το κανουμε και ετσι Κατερίνα μου .. αστα.. παντα τα δυσκολα μου κοιταζω να τα αντιμετωπίζω και με χιουμορ.. περναν πιο ευκολα πιστεψε το.. το κάνω πάντα και πιανει..χα..χα.. σορυ για το αργό της απαντησης στα σχολια αυτα.. τον λόγο το ξερεις .. προαπαθω σιγα σιγα να απαντησω.. γιατί ειπμε μεν με αδεια γιατρού αλλα υπο επιβέψη..χα.χα.. να έχεις μια ομορφη κυριακή.!!!φιλακιααα!!<3

      Διαγραφή
  17. Ρούλα μου ένα σέρβις μας χρειάζεται που και που... Εύχομαι όλα να πάνε καλά και όσο πιο ανώδυνα γίνεται.
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ξαναπεστο Ελενη μου σερβις και μαλιστα γερο .. αλλα το καλο μας ειναι παντως χα..χα. όλα καλα τωρα πια.. απλα επανερχομαι σιγα σιγα..θελω λιγο χρονο.!!!!
      Σε ευχαρσιστω πολύ για τις ευχες... να περνας ομορφα φιλακιααα!!<3

      Διαγραφή
  18. 'Ενα τέτοιο σέρβις θα μπορούσα κι εγώ να το χρειαστώ σε λίγο, Ρούλα μου!!!
    Αμφιβάλω όμως εάν θα μπορούσα να το παρουσιάσω με τον δικό σου μοναδικό τρόπο,χα χα χα!! Τέλειος ήταν!
    Καλή ανάρρωση σου εύχομαι και να μας γυρίσεις σύντομα ολοκαίνουργια!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και βεβαια καινούργια εγινα.. το ματι μου δυλαδή..χα..χα...Μικρο επεμβάσεις ειναι αυτες Μαριαννα μου ευτυχώς που περνανε..και δεν χρειαζεται να στεναχωρομαστε..οταν εινα;ι περαστικα.. απλα θελει υπομονή και θετισκη σκεψη..!!
      σε ευχαριστω παρα πολύ για τις ευχες σου φίλη μου ..να περνας ομορφα .. θα τα πουμε φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  19. Τέλεια η παρουσίαση του κουίζ=τριπλού ρεκτιφιέ... (ρεκτιφιέ κάνουν και τ' αυτοκίνητα!) ;)
    Περαστικά να είναι όλα και μη σπεύσεις να κουράσεις εδώ μέσα τα ματάκια σου γιατί εμείς εδώ θα είμαστε! :P
    Καλή δύναμη Ρουλίτσα μου! :D
    ΑΦιλάκια με πολύ πολύ αγάπη! :k <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα..χα.. ρεκτιφιέ.. που την θημήθηκες αυτή την λεξη Στεφανια μου; :) το χρειαζομουν και εγω ενα .. οποτε το ταχτοποιησαμε στο ΚΤΕΟ...χα..χα..όλα καλά τωρα φιλεναδα .. με καινουργιο ματι.. χα..χα..:)
      Θα τα πουμε και απο σενα μολις μπορεσω να απαντησω και στα σχόλια εδώ... να περνας ομορφα... φιλακιααα!! <3

      Διαγραφή
  20. ναι καλα.μη χαιρεσαι πως θα ξαπλωσεις με την ωραια σου νυχτικουλα και θα χτυπας το κουδουνακι και ολοι θα τρεχουν.τσακ μπαμ ολα μαζι θα γινουν και ουτε χαμπαρι δεν θα παρεις.οχι που νομιζεις πως θα γλυτωσεις και θα ξεκουραστεις.πολλα φιλια ρε κουκλα και εμεις θα σε σκεφτομαστε να πανε ολα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά μαγος ήσουνα Λιτσα μου; καλα καλα δεν προλαβα να χαρώ την ξεκουρση μου και να μου όλα καλα .. βρε ουτε να αρρωστησω δεν μπορώ.. μωρ τι κακό ειναι τουτο φιλεναδα; σνιφφφφ τιποτε απο αυτα που ονειρευόμουν δεν εγινε...δεν γλύτωσα ... πως με καταλαβενεις.. χα..χα.. εγω το ηξερα πως θα γινει ετσι.. αλλα έλεγα μηπως και φιλοτιμηθει κανεις και με αφηση στην ξαπλωστρα..χα.χα...
      σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες Λιτσα μου να περνα ομορφα.. φιλακιαααα!!<3

      Διαγραφή
  21. Μπράβο γλυκιά μου μανούλα αν κ μακριά σου ειμαι σίγουρη ότι θα σου προσφερθεί το καλύτερο σέρβις ... εγώ κ τα κορίτσια που ταξιδεύουμε .. με αγάπη άπλετη σου στέλνομε γλυκά τα φιλιά 😘 μας..💋💋💋💋

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kόρη μου χα..χα. μεχρι να απαντησω στο σχόλιο σου ηδη βρισκεσαι εδώ.. ήμουν σιγουρη οτι η θετικη σας σκεψη ήταν που εγιναν όλα τοσο απλα και γρηγορα σε ευχαριστω πολύ παιδι μου.. τωαρ απολαμαβανω την καθαρη ματια μου..χα..χα.. φιλακιαααααααααααα!!!! <3<3<3

      Διαγραφή
  22. Ούτε που πήγε το μυαλό μου, Αν και ήξερα για τον καταρράκτη.
    Είσαι μοναδική στο να παραπλανάςπαραπλανάς τον κόσμο 😂😂😂😂
    Περαστικά σου και προσπάθησε να απολαύσεις τις περιποιήσεις ου θα σου κάνουν, Αν καταφέρεις και κάτσεις, δλδ.
    Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεε που να παει βρε Ρενα μου το μυαλο σου αφου το δικο μου θελει να κανει κουιζ; χα..χα ειπα να γελασουμε την ολη κατασταση.. και καλα το καναμε.. γιατί οταν όλα ειναι περαστικα δεν καθωμαστε να στεναχωριομαστε..
      η όλη ιστορια τεκλειωσε τοσο γρηγορα που δεν προλαβα να ξαπλωσω την κορμαρα μου
      Σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες σου φιλεναδα... να περνας ομορφα.. φιλακιααα!!!<3:)

      Διαγραφή
  23. Χρηστός Ανέστη !
    Ρουλάκι μου με υγεία να χαίρεσαι την οικογένειά σου.
    Περαστικά και γρήγορα! Να ξεκουραστείς και να μας έλθεις με περισσότερη
    όρεξη!Ολη χρειαζόμαστε μία ανάπαυλα απ'ολα.
    Σηκώνουμε τόσα βάρη:) και κάθε χρόνο πιο πολλά!

    Καλή Ανάρωση
    με πολλά φιλάκια :k :k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Zoυζού μου Αληθως ανεστη φιλεναδα.. σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες και βεβαια χρειαζομαστε λιγη ξεκουραση.. αλλα βρε παιδι μου μεχρι να το σκεφτω.. παει περασε .. μα τόσο γρηγορα; τελος καλο όλα καλά λεμε ελπίζω να τα πουμε καιαπο κοντα παλι οταν με το καλο κατεβήτε κατω.. θα χαρω να τα πουμε φιλεναδα.. χαιρετισμους σε όλους επανω.. να περνας ομορφα .. φιλλακιααα!!:) <3 !!!!

      Διαγραφή
  24. Σμαραγδένια μου τι κουίζ ήταν αυτό, με ψάρωσε χαχα Εύχομαι να μη σε βρει τίποτα άλλο και όλα στο εξής να πηγαίνουν σούπερ. Περαστικούλια σου! Σε γλυκοφιλώ και σου εύχομαι να έχεις ένα τέλειο Σ-κ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mαρινακι μου πολύ χαρηκα που σε εκανα και γελασες .. αυτος ηταν ο σκοπος μου να διακομωδισω την όλη κατασταση.. και περασαν όλα τοσο γρήγορα που ουτε το πηρα ειδηση χα..χα.. όλα καλά τωρα..
      Εχω εργησε να απαντησω στα σχόλια σας.. γιατί ειχα απαγορευτικο γιατρού..χα..χα..θα τα πουμε να περνας ομορφα Μαρινακι μου φιλακιααααα!!!<3

      Διαγραφή
  25. Θεά είσαι αγάπη μου, ακόμα και εν μέσω...ανακαίνισης!!!
    Διότι εσύ έχεις πάει για σέρβις κι εγώ έχω ξεκαρδιστεί
    -η μουλάρα- με τον τρόπο που τα είπες! :) Καλό τριήμερο! ✿

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανακαινηση .. πολύ σωστα το είπες Πετρίνα μου .. μα είναι να μην ξεκαρδιστείς αγαπη μου; όλα μαζί να πεσουν.. εεεεε το χρειαζομαστε το γελιο και καλα δεν προλαβα να χαρω το σερβις και να σου όλα καλά.. μα να μην με αφησουν λιγο να χαρω την ξεκουραση μου;:) απαραδεκτο φιλενάδα μου..!!! χα..χα. οι ευχες σας επιασan τοπο... αλλα με μετρο βρε παιδια...παρ όλα αυτα χαιρομαι που μπορω και αδεια γιατρού μαλιστα να είμαι παλι εδώ.. θα τα πουμε συντομα πιστευω... καλα να περνας .. φιλακιααα!!:) <3

      Διαγραφή
  26. Τί να σου πω καλό μου παιδί...Τέτοιο συνταίριασμα μόνο εσύ...!!!
    Αλλά αφού άρχισες τα σουλάτσα στα παραλίας,έστω και με αλα Γκρέτα Γκάρμπο γιαλιά,δεν σε φοβάμαι...Σ'αγαπάω...♥
    ( a propos...είδα το μπανεράκι του σταθμού που έχεις βάλει,αλλά το λινκ φαίνεται να έπεσε από τον καταρράκτη,κατέρρευσε με την γέφυρα και τσάκισε με το νυχάκι...Το σωστό είναι : www.spirtowebradio.com
    Το αλλάζεις εσύ,ξέρεις,έχεις γίνει χάκερ που μπροστά του οι Anonymous κιτρινίζουν από την ζήλια )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TΙ να μου πεις Βιβή μου που μεχρι να χαρω την ξαπλα μου σηκωθηκα κι όλας .. βρε ουτε δυο μερες δεν κρατησε η ξεκουραση..τι να κανω γη γυναικα πηρα αμπάριζα τις παραλίες με με το μαυρο γυαλί..χα..χα.. όλα καλα τωρα...θα τα πουμε και εννοειεται οτι το εφτιαξα το μπανερακι του σταθμού... οχι που θα το αφηνα ..χα.χα.. πως με ξερεις ..πως με ξερεις αγαπη μου..!!! θα περσαω να ταπουμε απο τον σταθμό..να περνας ομορφα φιλακιαααα!! <3 <3

      Διαγραφή
  27. Ρούλα μου είσαι υπέροχη!
    Μόνο εσύ θα μπορούσες να κάνεις ένα χιουμοριστικό κουίζ με τέτοιο τρόπο και για τέτοια θέματα!
    Μα πώς τα ταίριαξες όλα!!
    Περαστικά σου εύχομαι και σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί Μαρία μου .. απορείς; ξερεις ποσο ευκολα περναν τα δυσκολα οταν τα βλεπεις με χιουμορ;..αυτο ηθελα να χαμογελασουμε λιγο... εγω δεν προλαβα να απολαυσω την ξάπλα μου .. ουτε ωρες δεν ήταν..απλα ηθελε προσοχή στο να μην κουραζω για λιγο το ματι μου στον υπολογιστή... τωρα ομως αφου εχω και την αδεια της .. ηταν γυναικα.. γιατρος..να μαι παλι εδώ.. απλα θελω χρονο να κανω τις επισκεψεις μου..σε ευχαρστώ πολύ για τις ευχες.. φιλακιααα!! <3

      Διαγραφή
  28. Αχ, Ρούλα μου αγαπημένη... όλα μαζί;;;
    Εύχομαι όλα να πηγαίνουν καλύτερα και η κορμάρα σου να ξεκουράζεται όπως πρέπει!
    Την αμαρτία μου θα την πω, γέλασα, αλλά εσύ φταις!!!
    ❤❤❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεε αυτο ειναι σιγουρο Αλεξανδρα μου οταν ερχεται ενα στραβό ερχονται και αλλα μαζι του.. αλλα σιγα να με πτοήσουν εμενα αυτα .. οτα ειναι περaστικα δεν λογαριαζονται... ασε δε που μεχρι να το σκεφτω .. περασαν όλα τοσο γρηγορα ... υοτε που προλαβα να ευχαριστηθω την ξεκουραση μου..χα..χα... ακου αμαρτια.. μα για να γελασουμε το εγραψα.. νομιζω πως το πετυχα...αν ειναι να σας κανω να χαμογελατε χαιρομαι γι αυτό..γιατι αυτος ηταν ο σκοπος μου...!!να περνας ομορφα .. φιλακιααα!!:)

      Διαγραφή
  29. Καλή σου μέρα και καλό μήνα εύχομαι. Τι να σου πω. Τέτοιο κουίζ δεν το έχω ξαναδει. Νάσαι καλά. Να σου πω ότι μετά την επίθεση που δέχτηκα τα http://eftanhsa.blogspot.com kai http://hellascafe.blogspot.com είναι και πάλι έτοιμα προς δράση και θα χαρώ να σε δω να περάσεις από αυτά. Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα..χα.. ειναι αλήθεια οτι ηταν ένα δυσκολο κουιζ.. που να παει το μυαλο καποιου... αν σε εκανα να χαμογελασεις χαιρομαι..
      Συγνωμη δεν ξερω για ποια επιθεση λες .. μολις μπορεσω θα περασω απο τα επτανησα και το καφε να τα πουμε απο εκει..να είσαι καλα !!:)

      Διαγραφή
  30. Χαχαχαχα... όλα αυτά τα φυσικά και τεχνητά φαινόμενα, πάνω σου βρίσκονται; Ε μα είσαι υπερπαραγωγή σε όλα σου, εδώ θα ξέφευγες; Άντε ένα ένα λύθηκαν και τώρα θα με υποδεχτείς ολοκαίνουρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα μου ντε Μαρακι μου με ιδαν κορμαρα... και σου λεει που θα βρουμε καλήτερα ας καθησουμε εδώ... χα.χα.. αλλα βρε αγαπη μου ουτε να τα χαρω δεν προλαβα.. μεχρι να έρθουν .. εχεουν φυγει κι όλας .. μα να μην με αφησουν λιγο να ξεκουραστω.. κλαψ...
      Αντε βρτε αγαπη μου και βεβαια θα σε περιμενο ολοκαινουργια.. θα τα πουμε και φετος .. ειμαι χαρουμενη γι αυτό το περιμενουμε πως και πως..να περνας ομορφα Μαρακι μου..σε ευχαριστω που περνας.. φιλακιααα <3<3

      Διαγραφή