Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΕΤΑΡΤΗ 21ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ...2011..!!

ΤΕΤΆΡΤΗ, 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2


Για σας σας!!!! είμαι η Ρούλα η  αλιώς Σμαραγδένια σας καλοσωρίζω στο φτωχικό μπλοκόσπιτό μου...είναι ..νεοκτισμένο .. ελπίζω σιγά σιγά να γεμίσει με όμορφα πράγματα...που να σας κάνουν να αισθάνεστε σαν το σπίτι σας, όταν θα το επισκέφτεστε!!!  το κλειδί θα βρίσκεται πάντα κάτω από το χαλάκι....δεν χρειάζεται να κρατάτε τίποτα...μόνο την αγάπη σας και  καλή διάθεση!!!!η πόρτα του θα είναι πάντα ανοιχτή...για τους φίλους και τους καλεσμένους..με ένα ποτηράκι ρακί.. ..και ξεροτήγανα...συγνώμη ακόμη δεν έχω φωτο...να σας δείξω...όμως μπορείτε να βάλετε την φαντασία σας να δουλέψει....καλώς ωρίσατε!!!!!..


Οοοοχι.. δεν έχετε μπει σε λάθος μπλοκ  παρεούλα μου.. στο σωστό είστε..απλά ... θέλησα να σας δείξω πως πρωτοξεκίνησα με τα ορθογραφικά λάθη του(που  τα κάνω..αφού  τόννους δεν βάζω..ακόμα.. μετά από τόσα χρόνια...χι..χι...και τα λάθη εξακολουθώ να τα κάνω) ανεπίδεκτη μαθήσεως είμαι..χα..χα. .. σε αλλά όμως ε; προόδευσα ..και φωτογραφίες έμαθα να βάζω..από το ίντερνετ..
Και...καιρός είναι  πια..να σας κεράσω επιτέλους αυτήν την ρακή με ένα γλυκό του κουταλιού..
 και εκείνα τα ξεροτήγανα..που σας είχα υποσχεθεί τότε...χι.χι. κάλιο αργά παρά ποτέ ε;..!!
Και  δεν θα μείνουμε μόνο σε αυτά!!!
ο νοών  νοείται..ε; 
Και φατσούλες  έμαθα να βάζω...χι..χι..
 Και  έμαθα να διορθώνω αυτόματα τα λάθη μου στις αναρτήσεις μόνο όμως ε;  
 Αυτό το μπλοκ .. έγινε  για μένα το μεγαλύτερο σχολείο...!! και η μεγαλύτερη αγκαλιά που θα μπορούσα να έχω..!!
Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους εδώ μέσα αλλά και από κοντά ...!!!
 Μου έμαθαν απίστευτα για το μυαλό μου πράγματα..και  έγιναν πια οι δικοί μου άνθρωποι με σάρκα και οστά...φιλίες που κρατάνε  χρόνια..και που ποτέ δεν φανταζόμουν για το τι θα συνέβαινε  όταν έγραφα για πρώτη φορά...αυτό το μικρό κείμενο..!!!  
Γνώρισα...τον κόσμο.. μέσα από το σπίτι μου..και απορώ ακόμα  πως  μπορώ να το κάνω αυτό... χα..χα.. ξέρω είναι ξεπερασμένη σκέψη αυτή πια,  τόσο γρήγορα που τρέχει η τεχνολογία..!!
Με αυτήν την τεχνολογία σήμερα θα  σας χαρίσω ένα τραγούδι..που μελοποιήθηκε από τον Άρη τον εγγονό μου σε στίχους  μου.!!
Το βίντεο μας είναι χορηγία από το αγαπημένο μας Συριανάκι που μόλις της το είπα το έφτιαξε  με πολύ αγάπη.. σε ευχαριστώ πάρα πολύ  Γιάννα μου..!!! 
Σας το αφιερώνω μαζί με  το ευχαριστώ μου για τα όμορφα και δημιουργικά χρόνια που πέρασα και περνώ κοντά σας.. αγαπημένη  μου παρέα..!!
Ναι για μένα είστε η παρέα μου και έτσι σας νιώθω  όταν κάθομαι πίσω από ένα  πληκτρολόγιο να σας γράψω.!!!!
Να είστε όλοι καλά...να μην ξεχνάτε να χαμογελάτε..γιατί είπαμε το ....
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα..!!!!







67 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά Ρουλάκι μου και διπλά ευτυχισμένοι εμείς που σε γνωρίζουμε και σε αγαπάμε για την δοτικότητα , την απλότητα και την αλήθεια σου !!Σήμερα λοιπόν έχει γενέθλια και ο Μάριος μου - μας!!
    Θα σταθώ στο τραγούδι που μου άρεσε η βαθιά φωνή του Αρη αλλά και η συμβολή του Συριανοκόριτσου !!
    Γράφε εσύ φίλη μου και εμείς σε απολαμβάνουμε !!!Σε φιλώ , παίρνω πρώτη το ξεροτήγανο και πάω να κοιμηθώ !! Φιλιά πολλά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τωρα να βαλω ενα κόσκινο στα μούτρα να μην δεις πως κοκκίνισα; με κανεις και ντρέπομαι .. με τοσο καλα λόγια Νικολ μου ..χαιρομαι όμως που γενεθλιαζουμε μαζί με τον Μάριο σας.. επανω στο μεταίχμιο των δύο ζωδίων ..πέσαμε..χι.χι.. τωρα καλο πρεπει να είναι αυτό ε;..αφού θα έχει κατι και από τα δυο ...τι σου λέω τωρα..χα..χα...!!
      Το ξεροτηγανο θα το έχεις χωνέψει ουουου.. ελα να παρεις κι αλλο δεν σταματαμε στο ενα..
      Το ξερεις ότι η χαρα ειναι όλη δικη μου που σε γνώρισα καλη μου φιλη..!!
      Ευχαριστώ πολύ για τις ευχες...χαιρομαι πολύ για όλα..!! να είσαι καλα και να περνας ακομα καλύτερα..φιλακιαααα... την αγαπη μου στελνω..!!! <3<3<3

      Διαγραφή
  2. ΑΠόψε είπα μετά απο πολύυυ καιρό να σεργιανίσω στη γειτονίτσα μας και βαλθήκατε εσύ και το αδέρφι σου να βαλαντώσω...απο χαρά εννοείται,αλλά η συγκίνηση ,συγκίνηση!
    Ρουλάκι μου γλυκό κι αγαπημένο,με λάθη ή χωρίς, το μόνο λάθος που δε κάναμε ήταν που μπήκαμε στο πρόσχαρο σπιτικό σου! Κι οχι μόνο ιντερνετικά,αλλά και πραγματικά το ίδιο ανοιχτόκαρδο και λατρεμένο είναι και το αληθινό,τόσο που έχουμε στέρηση και σας πεθυμάμε όσοι σας γνωρίσαμε απο κοντά.
    Μια αγκαλιά μας έταξες και σ ε μια αγκαλιά χωθήκαμε όλοι και χωρέσαμε!
    Είσαι απο τα ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ άτομα που μας χάρισε αυτό το άψυχο πράμα και χαιρομαστε που μοιραζόμαστε τις χαρές μας,τις στεναχωριες μας,τις αγωνίες μας,τα πάντα
    Να σ έχει ο Θεός καλά να μας χαρίζεις πάντα το χαμόγελο και τη ζωντάνια σου και να μας δείχνεις οτι η ζωή είναι ωραία και η πιο όμορφη ρυτίδα είναι του χαμόγελου.ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΛΕΙΨΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ! Σ (ΣΑΣ) ΑΓΑΠΩ (-ΑΜΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μου τώρα πως να γραψω την απαντηση μου σ αυτό το σχόλιο σου Χαρούλα μου και τι να πω... που και τα ματια μου δεν θα με βοηθουν αφου ....αστο καλό σου αγαπη μου τι με κανεις βρε; να το πω Σαλονικιότικα..με συγκινησες ..σνιφφφ...αλλα απο χαρά..που ησουν ενα απο τα πρωτα .. να μην πω το πρωτο σχόλιο τότε και μου είχες δώσει τοσο κουραγιο με τα λογια σου ...που πηρα φορα και εξη χρονια τωρα δεν σταματησα να βαζω όλα μου τα συναισθηματα εδώ μεσα..και για του λόγου το αληθες δες εδώ..!!

      Γειά σου Ρούλα
      Με Χαρά σε καλωσορίζω στη γειτονιά.
      Θα ενθουσιαστείς με τη γειτονιά μας και θα κάνεις ό,τι τρέλλα έχεις απωθημένο.
      Μη μασάς,κάνε ο,τι ονειρεύεσαι χωρίς αναστολές, κανένας δεν θα σε σχολιάσει ούτε φυσικά θα σε κατηγορήσει...ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

      Και όπως καταλαβες ΧΑΡΆ μου εμενα είναι να μην μου δώσεις θαρρος..να σ αγαπΉσω..χα..χα..
      Σε ευχαριστώ πολύ για όλα και εννοείτε οτι η αγαπη βόλτες κανει στης ζωής μας το σεργιανι... και παντα να είναι ετσι .. να μας δινει χαμογελα .. ακομα και στις δυσκολες στιγμες μας να στηριζόμαστε σ αυτά..και να συνεχίζουμε πιο δυνατοί.!
      Να περνας όμορφα ότι και να κανεις..αγαπημενη μου..εδω θα βρισκεις το κλειδί παντα κατω απο το χαλακι..χι..χι..καλο φθινόπωρο.. φιλεναδα..με την αγαπη μου παντα...<3<3<3 φιλακιαααα

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα Ρούλα μου
    Τα ξεροτήγανα μούρλια τα γλυκάκι σου υπέροχο
    κι η αγάπη σου μεγάλη
    Χρόνια πολλά στο όμορφο στέκι σου
    Σ΄αγαπάμε για όσα μας προσφέρεις
    Απόλαυσα τη μουσική του εγγονού
    αλλά και τους στίχους σου

    Σε φιλώ και σ' αγαπώ πολύ πολύ ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το έχω στα υπόψιν μου για τα ξεροτηγανα Λενιω μου αν καμια φορά σε φέρει ο ανεμος κατα δω..χα..χα.. γλυκακι θα υπαρχει..και ρακή εννοειτε ε;
      Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχες σου φιλεναδα..εγω είμαι τυχερή που σας (γνωρισα) που θα παει θα τα πουμε και απο κοντα και εμεις μάτια μου..η αγαπη κύκλους κανει που λέει και ενα τραγουδακι και είναι αμοιβαία..Λενιω μου..
      Καλο φθινόπορω να έχεις..Να είσαι καλά και να προσεχεις να ξεκουραζεσαι.. στελνω σου την την αγαπη μου φιλω σε..!! <3<3<3

      Διαγραφή
  4. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!
    !ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ..ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ...ΥΓΕΙΑ....ΧΑΜΟΓΕΛΟ...
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥς ΚΑΛΟΥς ΦΙΛΟΥς!!!
    ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΛΑ!!!

    ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑς....
    ΚΑΙ μιαμεγαλη...δυνατη.. Αγκαλια!!
    ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ παρα πολύ Ιριδα μου για τις όμορφες ευχες σου!!
      Χαιρομαι παρα πολύ που γνωρισα εδώ μεσα ομορφους ανθρωπους και μαζί και εσένα που μπορεί να μην γραφεις πολλα οπως εγω που με ποιανει λογοδιαρια... αλλα μου αρεσει που η καθε καλημερα σου με την φωτογραφια της.. μιλαει σαν χιλιες λέξεις..Μπαίνω την αγκαλια σου και σoυ στελνω την αγαπη μου φιλη μου
      να έχεις ενα ομορφο φθινόπωρο.. φιλακιααα <3<3<3

      Διαγραφή
  5. Χρόνια πολλά!!!!!Χαίρομαι ιδιαιτέρως που σε γνώρισα μέσα από το ίντερνετ και μπήκα στο σπιτικό σου. Είμαστε τυχεροί όλοι που νοιώθουμε τη χαρά σου, το χαμόγελό σου και τη δημιουγικότητά σου. Μας τα χαρίζεις απλόχερα και μας φτιάχνεις το κέφι πάντα.
    Να σαι καλά
    Τα κεράσματά σου νοστιμότατα και το βίντεο υπέροχο
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννούλα μου σε ευχαριστώ παρα πολύ .. ολη η χαρα είναι δική μου γιατί εδώ μέσα νιωθω σαν να είμαι με μια μεγαλη παρέα και τα λεμε οταν μπορούμε.. εχω μαθει κανω απίθανα για μενα πράγματα..και την χαρα μου αυτή θέλω να την μοιραζομαι.. μαζί σας..το χαμόγελο μας βοηθαει.. να βγαζουμε πέρα πιο ευκολα..τα δύσκολα μας..!!!:D
      Να περνας ομορφα ότι και να κανεις φιλη μου να έχεις ενα ωραίο φθινόπωρο.. φιλακιααα!!! <3<3<3

      Διαγραφή
  6. Σμαραγδένια μου , εσύ δεν χρειάζεσαι καμία διόρθωση, είσαι πετράδι που λάμπει χωρίς γυάλισμα κι εγώ περήφανη που με αγαπάς και εκεί γύρω σου παίρνω κάτι από τη θερμότητα που σκορπάς.Σ΄αγαπώ πολύ πολύ, τα έχουμε πει, μοιάζουμε σε πολλά και ήμαστε της ίδιας..γενιάς και πατρίδας! Καλημέρα όλη μέρα γλυκιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχτιδούλα μου μην λεμε βρε αγαπη μου τετοια.. γιατί είπαμε..ντρέπομαι.. τι να πω εγώ για όλες σας.. που ήσασταν αιτία να μου δώσετε κουραγιο να κανω πράγματα που ποτέ δεν θα έβαζα με τον νού μου και προπαντως σε αυτήν την ηλικία..χι.χι.. καλα μην μαλωνεις .. δεν λέω για ηλικίες..κοριτσάκια είμαστε ακομα..χα..χα..:D παρα πολύ χαρηκα που σας είδα ξανα και εννοείτε οτι η αγαπη ειναι αμοιβαία φιλεναδα..ε; Να περνας ομορφα ότι και να κανεις.. να φιλησεις τον Δημητρη σου.. και σε σένα πολλα φιλακιααα καλο φθινόπωρο Γιωργία μου.. φιλακιααα!!! <3<3<3

      Διαγραφή
  7. Το πιο ζεστό, το πιο ανεπιτήδευτο, το πιο φιλόξενο, το πιο "ανοιχτό" σπιτάκι σήμερα γιορτάζει τα έκτα του γενέθλια. Μακάρι να γίνουν εκατόν έξι τα γενέθλια αυτής της γλυκιάς φωλίτσας που χωθήκαμε όλοι, χαμογελάσαμε και χαλαρώσαμε. Γιατί το χαμόγελο είναι μεταδοτικό κι' εσύ μας το μετέδωσες με μια ματιά από την πρώτη στιγμή που μας καλοδέχτηκες.
    Όσο για τον εγγονό σου, η φωνή του είναι τόσο όμορφη και ζεστή και το Συριανάκι έκανε καταπληκτική παρουσίαση στο υπέροχο ποίημα σου.
    Να είστε πάντα καλά κι' εσύ κι' ο Σμαραγδένιος σου και η ωραία οικογένεια που εσείς φτιάξατε. Και κάνατε πολύ καλή δουλειά!!!!!!
    Τα φιλιά μου και μια μεγάλη αγκαλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Bρε Φιλιώ μου..θελεις να καβαλήσω κανενα καλαμι με ετουτα που διαβαζω..και μετα να μην με μαζεύετε; χι..χι.... όχι οτι δεν μου άρεσουν να εξηγιόμαστε ε;
      Εγώ είμαι τυχερή που με δεχτήκατε στην γειτονια μεσα με τοση αγαπη.. και παντα με τον καλό σας λογο φίλη μου..
      χαιρομαι που είστε η παρέα μου που εχω την δυνατότητα να σεργιανίζω..μεσα στα δικα σας μπλοκόσπιτα.. και να τα λεμε..αν και .. με το φέης μπουκ τα έχετε αφησει να αραχνιάσουν..χι..χι... ομως και ετσι ακομα τα λεμε πότε πότε..!!!;D
      Σε ευχαριστώ πολύ για τα ομορφα σου λογια φιλεναδα.. θα είμαι εδω αν καποια φορα..κατεβεις κατω.. θα χαρώ να τα πουμε και απο κοντα... καλο σου Φθινόπωρο.. φιλακιαααα!! <3<3 <3

      Διαγραφή
  8. Καλημερα Ρουλα μου ..αν κανεις εσυ ορθογραφικα λαθη τοτες εγω τη να πω 😊
    Ευχαριστω πολυ για το κερασμα ...να εισαι καλα παντα με ωραιες αναρτησης
    Φιλακια πολλα και τα χαιρετισματα στο Σμαραγδενιος σου 💙💙💙



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα..χα.. Ειρήνη μου στο ίδιο σχολειο πήγαμε ..δεν πειραζει αγαπη μου.. τα κορίτσια εδώ δεν έχουν πρόβλημα .. οποτε ουτε και εμεις... το θεμα είναι να βγαζουν νόημα αυτα που γραφουμε.. αν δεν τα μαθεις στο νηπιαγωγείο .. αστα φιλη μου..όλα καλα και σε ευχαριστώ παρα πολύ για την επίσκεψη.. ευχομαι όλα καλα.. καλο σου φθινόπωρο ..φιλακιαααα!! <3<3<3

      Διαγραφή
  9. Χρόνια πολλά!!!
    αλλά για καλό έμαθες να ανεβάζεις φωτογραφίες?δε μας λυπάσαι ν αβλέπουμε το ξεροτήγανο και να ξερογλυφόμαστε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα μου ντε Λίτσα μου;..είπα και εγώ να μορφωθώ αλλα οχι να σας κανω να ξερογλυφεστε..χι..χι.. είσαι και μακρια.. να παρει η ευχή.. να ηξερα οτι δεν θα έρθουν θρύψαλα...θα σου εστελνα μερικα κιλά βρε αγαπη μου.. αδυνατουλα σε βλεπω..χα..χα..
      Να εισαι καλα και να περνας ακομα καλύτερα..να έχεις ενα ομορφο φθινόπωρο φιλακιααα!! <3<3<3

      Διαγραφή
  10. Η αγάπη είναι αμοιβαία γλυκιά μας μπλογκοφιλενάδα !!!! Να είσαι καλά και πάντα με το ίδιο κέφι να μας ομορφαίνεις τη γειτονιά !!!! Το βιντεάκι πολύ ωραίο !!!! Πολλά φιλιά !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι νομίζω και εγώ Ρανια μου ..η αγαπη οταν την δινεις σου επιστρεφεται στο πολλαπλασιο.. πόσο χαίρομαι που σε (βλεπωωω!!!) ελπίζω να είναι οι δουλειες σου η το φέης μπουκ..χι..χι.. που στερούμαστε τις ομορφες σου δημιουργίες..
      Σε ευχαριστώ πολύ φιλη μου για τα ομορφα σου λογια..
      Να περνας ομορφα ότι και να κανεις Ράνια μου.. καλο σου φθινόπωρο.. φιλακιαααα!!! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  11. Χρόνια Πολλά στο σπιτάκι σου Ρουλίτσα μου. 😍😍😍😍
    Ευτυχώς, Αν και μεγαλοκοπέλες ,μάθαμε να μπαίνουμε στο ίντερνετ κι έτσι γνωριστήκαμε!!!!!!
    Νομίζω ένωσες την Ελλάδα από άκρη σε άκρη !!!
    Χαίρομαι που βρεθήκαμε κι από κοντά κι απολαύσαμε το ζεστό σας αγκάλιασμα!
    Δεν θα μπορούσατε να έχετε πιο ταιριαστό επίθετο Σμαραγδένιοι μας!!!
    Εύχομαι για πολλά πολλά χρόνια να τα λέμε και να βρισκόμαστε 😘😘😘😘😘😘😘
    Και να πίνουμε ρακές 😂😂😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ ξέχασα να πω μπράβο για το τραγούδι σου και για τον Άρη και για τη Γιάννα μας.
      Φιλάκια πολλά σε όλους σας.

      Διαγραφή
    2. Nαι βρε Ρενακι μου ας είναι καλα το ιντερνετ.. αλλα και ο Αρης μας που μου εκανε το μπλοκ ..που μεχρι εκεινη την ώρα ήμουν ενα στούρνο γυρω απο αυτα τα θεματα .. μην σου πω ότι είμαι και η μοναδικη...οχι καλε στον χαρακτηρα.. αλλα στην ηλικία μου εδώ που ξερω τόσα πολλα χαρη σε όλες σας.. ομως είμαι και καλή μαθήτρια.. ε; αν συνηθήσω να βάζω και τόνους εεεεεε τότε θα γιορταζω..χα..χα..!!
      Η χαρα αυτή που βρισκόμαστε εστω μια στο τόσο είναι και για μενα μεγαλη και να βρεθώ ξανα στην πατρίδα μου .. και βεβαια θα τα λεμε για πολλα χρονια ακομα πρωτα ο ΘΕΌς ...
      Σε υχαριστώ πολύ για τις ευχές φιλεναδα..να είστε όλοι καλα.. και θα χαρουμε να τα ξαναπουμε..!!
      Ααααα για πες μου τι εννοούν τα τετραγωνακια που βλέπω συχνα στα μπλοκ σας; χι..χι.. απορία ασχετης..!! 😂😂😂😂😂..χι..χι.
      Καλό φθινόπωρο να έχετε να μου φιλησεις τα κορίτσια σας.... φιλακια σε όλους σας..!! <3<3<3

      Διαγραφή
  12. Ρούλα μου είμαστε τυχεροί πραγματικά που απολαμβάνουμε εδώ στο δικτυακό σου σπιτικό την αγάπη σου, την τέχνη σου, την λεπτότητά σου και την φιλοξενία σου.
    Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση και βήμα μπροστά αυτό που έχεις πετύχει πίστεψέ με και να το συνεχίζεις.
    Έρχομαι εδώ πάντα, ακουμπώ στην αυλή σου. Απολαμβάνω τις δημιουργίες σου, και να τώρα αυτά τα γλυκά βρε παιδί μου απαπαπαπα, μπορώ να πω όχι ;
    Να είσαι καλά και στο εύχομαι ολόψυχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ το ιδιο τυχερή είμαι φιλε μου που εχω όλους εσας επισκετες σ αυτό το μπλοκόσπιτο.. που παντα θα υπαρχει ενα χαμογελο .. ακομα περισσοτερο για τις δυσκολίες που περναμε όλοι μας ..
      Χαιρομαι που μπορώ παρα τα χρονια μου να κανω βήματα μπροστα και να βαζω το μυαλό μου να δουλευει..υπαρχει και μια αλτζχάιμερ που καραδοκεί.. να μην το ξεχναμε..χα..χα..
      Σε ευχαριστώ πολύ για τα ευγενικα σου λογια καθε φορά που ερχεσαι εδώ.. να είσαι κλα και να περνας ακομα καλύτερα... καλο σου φθινόπωρο..!!:) :) :)

      Διαγραφή
  13. Ρούλα μου πολυτάλαντη χαίρομαι που σε γνώρισα μέσω του blog σου. Θα σταθώ στο βίντεο για να δώσω συγχαρητήρια σε σένα πρώτα για το υπέροχο ποίημα αλλά και για την έμπνευση που έδωσες στον ταλαντούχο εγγονό με την ζεστή φωνή να το μελοποιήσει και να το τραγουδήσει και συγχαρητήρια πολλά και στην Γιάννα για υπέροχο βίντεο κλιπ.
    Βάζω λίγη τσικουδιά και λέω στην υγειά σας!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ελενη μου και χαίρομαι και εγώ το ίδιο αν οχι περισσότερο για αυτήν την ομορφη παρέα που κάνουμε όλες εδώ μεσα και το ότι περνατε και τα λεμε.. εστω και ενα για να πούμε... σας νιωθω..φίλες μου..αν και δεν έχουμε γνωρίστεί απο κοντα... αλλα που ξερεις μπορεί να γινει και αυτό κάποτε... ποτέ δεν λέμε ποτέ ε;
      την εμπνευση μου την δινετε.. εσείς και όλη την χαρα.. που μπορουμε και τα λεμε... θα πιουμε την τσικουδια μας Ελένη μου στην υγεια σου και σε σενα και να περνας ομορφα ότι και να κανεις.. να έχεις ενα όμορφο φθινόπωρο.. φιλακιαααα!!! <3<3<3

      Διαγραφή
  14. Εμείς σε ευχαριστούμε,Ρούλα μου!
    Για την υπέροχη φιλοξενία σου στο blog,
    για το γλυκάκι,το ποτάκι,το τραγουδακι σας!
    Για την φιλία σου,σε θερμοευχαριστώ!
    Φιλάκιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eεεεε ναι βρε αγαπη μου δεν πήγαινε μοναχο του το τραγούδι...χι..χι.. ηθελε και το ποτακι του... και το γλυκακι του...οσο για την φιλοξενία εεεε δεν είναι το χαρακτηριστικό των ελληνων; μην μου πεις όχι !!
      Εγώ πρεπει να σας ευχαριστήσω για τις επισκεψεις στο μπλοκόσπιτο μου..εδώ θα είμαι και παντα θα είναι ανοιχτό..για όποιον έχει χρονο να τα πούμε..!!
      Μπορεί να μην είναι σαν το φέης μπουκ..γρήγορο ομως πιστεψε με απολαμβανω την κάθε λέξη και το καθε σχόλιο που μου γραφετε εδώ...δεν το συγκρίνω με τίποτε αλλο...απο τα τουίτερ ιντσταγράμ φέης μπουκ
      και ότι αλλο ηθελε προκειψει απο την τεχνολογια..χα..χα..!!μην γελάς μικρή μου ναι..ναι τα ξερω και αυτά...!!!
      Να περνας ομορφα και να έχεις ενα ακομα πιο ομορφο φθινόπωρο.. φιλακαααα!!<3<3<3

      Διαγραφή
  15. Εύχομαι να είσαι καλά και πάντα να γεμίζεις το σπιτάκι σου με όμορφες στιγμές και αναμνήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ παρα πολύ Μαρία μου για τις ευχες σου και για την επίσκεψη σου ..ο χρονος είναι αυτός που δεν μου φτανει πολλες φορες να περνώ απο όλες σας.. θα ανταποδώσω την επισκεψη συγνωμη αν δεν το κανω τοσο συχνα..!! είναι αυτός που μας λείπει σχεδον απο όλες μας...
      το ξερω πόσο χαιρόμαστε οταν περναν οι φιλες και τα λεμε.. να είσαι καλα και να περνας ακομα καλύτερα Μαρία μου καλο φθινόπωρο να έχεις φιλακιααααα!! <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. Μαρία μου προσπάθησα να αφησω σχόλιο στο μπλοκ σου να σε ευχαριστήσω για τα καλα σου λόγια αλλα δυστυχώς δεν μπορεσα να το κανω...δεν ξερω κατ με μπερδεύει στα σχόλια σου... σορυ... ειχα προσπαθησει και παλια και πάλι δεν μπόρεσα να το κάνω..

      Διαγραφή
  16. Κανένα να μη φοβηθείς κι όπου αγαπάς να μείνεις!!!
    Πόσο όμορφοι στίχοι!
    Εμείς είμαστε τυχεροί για την παρουσία σου εδώ...στο σύννεφο...,για την αγάπη που σε περιβάλλει και τα χρόνια που περνάμε παρέα!Και να δείς...που η επόμενη ανάρτησή μου..έχει πολλά σημεία...κοινά...πάλι :)
    ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΆ!!!
    α, όλοι οι τόνοι από βιασύνη δεν μπαίνουν, το γνωρίζουμε!
    Συγχαρητήρια στον Άρη σου, όχι μόνο για το τραγούδι που εκτελεί όμορφα, αλλά γιατί...ο ίδιος σε οδήγησε στην όμορφη μπλογκογειτονιά μας!!!Φιλιά πολλά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι πρέπει να είναι αδέρφι μου όπου αγαπαμε πρεπει να είμαστε..η καρδια δεν λαθευει ποτε..!!
      Πόσο γρήγορα πέρασαν αυτα τα χρόνια αγαπη μου..και ποσο ομορφα συναισθήματα μας γέμισαν αυτά..!! συναντησεις... αγκαλιες... χαρές..
      Αν δεν ηταν το μπλοκιν πως θα γνωριζόμασταν εμεις και όλα τα κορίτσια μεταξυ μας; ποσο τον αγαπω για αυτήν του την ιδέα τον Αρη μας..να μου κανει το μπλοκ.. και να έχω την χαρα αυτήν τωρα.. να τα λεμε... ε;
      Κοιτα να δεις ποσο τυχερή ειμαι και εγώ με όλες εσας παρεούλα μου.. αγαπημένη μου!!!!
      Σε υχαριστώ παρα πολύ για όλα ..η ευτυχία να είναι παντα στο σπιτικό σας..!!!
      Να περνας όμορφα μικρή μου.. να έχετε ενα ομορφο φθινόπωρο..θα τα πουμε.. φιλακιααααα!! <3 <3 <3 :)

      Διαγραφή
  17. Έξι χρόνια Ρούλα μου που μπήκες δυναμικά στο blogging αλλά πάνω απ' όλα στις καρδιές μας! <3 <3
    Το τραγούδι εξαιρετικό, μπράβο στη στιχουργό, στον μουσικό και στη Γιάννα μας... όταν συνεργάζονται τρία ταλέντα το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι τέλειο! ;)
    Εύχομαι πάνω από κάθε τι, ψυχική υγεία, πολλές εμπνεύσεις και πολύ πολύ χαρά! :D
    ΑΦιλάκια πολύ πολύ γλυκά και λόγω του ξεροτίγανου! :k <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξη χρόνια πότε περασανε δεν το καταλαβα μαγισσουλα μου ..σαν να ήταν χθες..που είδα μπροστα μου εναν υπολογιστή που μου έδωσε ο εγγονος μου γιατί ειχε παρει λαπτοπ τότε..χι..χι.. και με ματια γεματα απορία τον κοιταζα σαν χαζό..!!
      Τον ευγνωμονώ για όλα όσο ζω και θα ζήσω μεσα απο αυτό το κουτί.. που εγινε για μενα ένα σχολειο γενικως..χα..χα..και που στο μεταξύ χαλασε και πήρα εγω λαπτοπ... αλλα εξακολουθώ να έχω πληκτρολόγιο όταν αυτα εχουν τα κινητα αφής... και τα κανουν όλα πια μεσα απο εκεί..χα..χα..:D
      Αν δεν υπηρχε αυτή η επικοινωνια μεταξυ μας..το μπλοκιν εννοώ... πως θα μπορούσα να τα λεμε και να σε ευχαριστήσω για τις ευχες σου και τα ομορφα σου λόγια φιλενάδα..!
      Να περνας και εσύ όπως αγαπας .. να έχεις ενα ομορφο φθινόπωρο..αχ αυτα τα ξεροτίγανα ..:D γλυκα και απο μενα φιλακιααααααα!! <3<3 <3

      Διαγραφή
  18. Τραγουδάρα! Χίλια μπράβο σ' όλους σας! Δηλαδή επίσημα, είσαι ΚΑΙ στιχουργός!
    Να σου πω μόνο πως ευγνωμονώ τον εφευρέτη του μπλόγκινγκ, γιατί έγινε η αφορμή να σε γνωρίσω.
    Πολυτάλαντο μου πλάσμα, να έχεις πάντα τα φτερά σου ανοιγμένα και να ταξιδεύεις ως τα πιο τρελά σου όνειρα ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεε οχι και στιχουργός Κανελλακι μου ..χα..χα..να μην το παρακάνουμε.!!! θα μας κοινυγάνε εκεινοι που ξερουν!
      Ομως οτι και εγώ ευγνωμονώ το μπλογκινγκ...( έτσι γραφεται; πω..πω πως το εγραφα εγώ χα..χα μπλοκινκ..!!) να το λεμε .. γιατί χωρίς αυτό θα είμασταν δυο αγνωστες που ποτε δεν θα βρισκόμαστε στην ζωή μας.. προσκυνώ το... και όλες εσας που με βοηθησατε να μαθω τοσα πολλα πραγματα αγαπη μου..στην καθε μια χωριστά το ευχαριστώ μου...και την αγαπη μου..
      σε ευχαριστώ ξεχωριστ;a για τις ευχες σου που που σημαδευουν την καρδιά..!! <3
      Καλή επιτυχια σου ευχομαι σε ότι βήματα κανεις στην ζωή σου Κανελλακι μου.. μια αγκαλια και την αγαπη μου σου στελνω .. να έχεις ενα ομορφο φθινόπωρο.. φιλώ σε.!!! <3<3<3

      Διαγραφή
  19. Χαρούμενα γενέθλια στο blog σου Σμαραγδένια μου. Εύχομαι να γιορτάσεις πολλές επετείους ακόμα.
    Το τραγούδι υπέροχο και σε στίχους και σε μουσική. Μπράβο και σε εσένα και στον εγγονό σου και στο Συριανάκι μας!
    Να είσαι πάντα καλά και να ομορφοπερνάς στην διαδικτυακή μας γειτονιά, όπως ομορφοπερνάμε και εμείς κάθε φορά που σε επισκεπτόμαστε.
    Σε γλυκοφιλώ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ παρα πολύ Μαρινακι μου για τις ευχες σου.. εγώ θα προσπαθησω να είμαι εδώ . γιατί μου κανετε όμορφη παρέα καθε βραδυ..είστε το χαλαρωτικο μου που λενε.. χαιρομαι που γιναμε πολλες σ αυτην την γειτονια.. εστω και αν δεν προλαβαινω να τα λεμε ταχτικα.. ομως δεν σας ξεχνώ..μου αρεσει τοσο πολύ να κανω τις βολτες μου απλα ο χρονος μου είναι λίγος και αργώ να κανω τις επισκεψεις μου ..χαίρομαι που σου αρεσε το βιντεάκι μας..
      Να είσαι καλα κοριτσι μου και να περνας ακομα καλύτερα..καλο σου φθινόπωρο Μαρίνα μου φιλακιααα.!!! <3<3<3

      Διαγραφή
  20. Ααα εχουμε γενεθλια.Ολες μας γιορταζουν μαζι σου αγαπημενη μου συμπατριωτισσα.και τραγουδαμε δυνατα το υπεροχο τραγουδι του εγγονου σου.να εισαι παντα καλα και να μας μεταδιδεις παντα την αισιοδοξια σου.Απιστευτο και αυτο.οταν τελειωνει η αναγνωση της αναρτησης ολα να φαινονται καλυτερα.Και το χαμογελο να δεις.μεχρι τα αυτια.κουκλα μου γλυκεια σε αγαπαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεε ναι μεγαλώσαμε μία τάξη.. και είπα αφου εχω εγώ χαρα να την δώσω και στις φίλες μου ...
      Ποσο χαιρομαι Λιτσα μου αν το έχω καταφερει αυτό με το χαμόγελο που λες..αυτό ηταν και το ζητούμενο πταν ανοιξα αυτό το μπλοκάκι.. ο εγγονός μου να είναι καλα με εβαλε στον κοσμο.. του ιντερνετ..χα..χα.. και σαν καλη μαθητρια .. εχω περασει μεχρι τωρα όλες τις τάξεις..χα..χα..
      Σε ευχαριστώ πολύ για τα ομορφα σου λογια φίλη μου και μακαρι να χαμογελας παντα.. μπαινεις δεν μπαίνεις εδώ..να περνας ομορφα ότι και να κανεις ναι; καλο φθινόπωρο σου ευχομαι.. φιλάκιαααα!!<3 <3 <3

      Διαγραφή
  21. Μόλις ήρθα από το συνομήλικο blog μου, Ρούλα μου, να σου ευχηθώ και για τα δικά σου έκτα γενέθλια!!! Πολύχρονο να είναι το μπλογκοσπιτάκι σου, πάντα με ωραίες αναρτήσεις, γεμάτες ποίηση, χειροτεχνίες, μουσικές, ταξίδια, ανταμώματα και φιλίες!!! Είμαστε τυχερές που σε έχουμε στην παρέα μας!
    Πολύ ωραίο το τραγούδι σου και μπράβο στον εγγονό σου με την ζεστή φωνή που μελοποίησε τους ωραίους στοίχους σου!! Φιλάκια πολλά!!! Και του χρόνου, με υγεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ σημαθήτρια..να ευχηθώ το ιδιο και για σένα φιλεναδα.. μπηκαμε στην πρωτη τάξη Μαριάννα μου;... η ακομα στο νηπιο είμαστε;..χι..χι..
      Εγώ είμαι βρε πολύ τυχερή.. που με δεχτήκατε με τόση αγαπη εδώ σ αυτην την γειτονια ..την παραπανω ρούγα..χα.χα που λέει και ενα τραγουδακι ..
      Να είμαστε εδώ για παρα πολλα χρονια παρεούλα....
      Να περνας όμορφα να κανεις παντα αυτό που αγαπας...και να περασεις ενα ομορφο φθινόπωρο.. φιλακιαα!!!<3 <3 <3

      Διαγραφή
  22. Αγαπημένη μου...
    Τι να πρωτο πω...
    Υπεροχοι στοίχοι, υπέροχη φωνή....υπεροχο.
    Επισης χρονια πολλά στο όμορφο σπιτικό σου, παντα δημιουργικό και εμπνευσμένο.
    Τα φιλιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπημένη μου...
    Τι να πρωτο πω...
    Υπεροχοι στοίχοι, υπέροχη φωνή....υπεροχο.
    Επισης χρονια πολλά στο όμορφο σπιτικό σου, παντα δημιουργικό και εμπνευσμένο.
    Τα φιλιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το μου καλως το μου τι μου κάνεις κούκλα μου; σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τα καλα σου λόγια Ρανια μου .. χαιρομαι που σου αρεσε το βιντεο... αν θελεις να πιουμε μια ρακή.. και να να φαμε ξεροτηγανο.. ενα τηλεφωνημα και ελα..ετοιμα θα είναι..τι να σου κανω που δεν έχεω φεης μπουκ..χα..χα..το σχόλιο σου μπήκε εις διπλουν .. για να το εμπαιδώσω.. ε; ..χα..χ.α..
      Να περνας ομορφα κοριτσι μου και ελπίζω να τα ξαναπουμε καποια φορα.. καλο φθινόπωρο να περασεις φιλακιαααααα!!! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  24. Αχ, βρε Ρουλάκι! Πόσο υπέροχο πλάσμα είσαι! Έχεις Σμαραγδένια ψυχούλα! Δεν θα βαρεθώ ποτέ να σου το λέω!
    Χαίρομαι που σε έχω στη ζωή μου! Το λέω και το εννοώ!
    Να είσαι/είστε πάντα καλά, κορίτσι μου!
    Αγκαλιά μεγάλη και αμέτρητα ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ ολόγλυκα!!!
    *Πρέπει να σχολιάσω και το τραγούδι? χιχιχι! Είπαμε είναι οικογενειακό σας το ταλέντο!!! ;-)
    <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν... Συριανακι μου τι λες βρε αγαπη μου ξερεις πόσα υπεροχα πλασματα υπαρχουν; και πρωτα δες εσενα..οοοοοοχι μην μου λες όχι.. θα θυμώσω..χι..χι..αν δεν είσασταν όλες εσεις τα φιλαρακια μου..πως θα μάθενα τοσα πραγματα οέο; χα..χα...θυμασαι τον Αγιο Βασίλη τις γιορτες..ε; ποιος μου τα έμαθε εμενα αυτά; ποιος μας εκανε το βιντεο;... εγώ είμαι η τυχερή που εχω γνωρίσεις εσας στην ζωή μου ...
      Αααααα σήμερα ήατν εδώ η ελενη απο το αρμενακι.. και είπιαμε καφέ..!!! αντe με το καλο και εσεις να κατεβητε..να τα πουμε και απο κοντα.. :D
      Να περνατε ομορφα με το Γιαννιό σου..Γιάννα μου.. να κανετε οτι αγαπατε.. καλο φθινόπωρο σας ευχομαι..αγκαλιτσα και φιλακιαααα!! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  25. Να έχεις υγεία και όρεξη για την ζωή!
    Χρόνια πολλά Ρουλάκι στο μπλογκάκι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές φίλη μου να είμαστε όλες καλά και να βολταρουμε εδώ σ αυτην την γειτονιά ..ουτε που το καταλαβα πως περασαν κι όλας 6 χρόνια..τοσο ομορφα που περνω εδώ μεσα να είσαι καλα και να περνας ομορφα οτι και να κανεις καλο σου φθινόπωρο Μαρία μου φιλακιαααα!! <3<3<3

      Διαγραφή
  26. Όμορφο βίντεο. Χρόνια Πολλά στο μπλογκοσπιτάκι σου, Σμαραγδένια μου. Αγαπώ την τσικουδιά και τα ξεροτήγανα, μην ξεχνάς ότι έχω μάνα Χανιώτισσα. Παίρνω το πετιμέζι και έρχομαι να φτιάξουμε τηγανίτες! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού η μαμα σου είναι Χανιώτισσα Μία μου εεεεε θα είναι σπεσιαλίστα στο ξεροτήγανο..όλες ειναι πολύ νυκοκοιρες σ αυτά...εγώ ακομα μαθενω.. εμενα είναι το αγαπημενο μου γλυκό χα..χα...οταν με το καλο θα έρθεις αφου θα κρατας το πετιμεζι..μμμμμ θα κανουμε τις τιγανίτες..και θα πιουμε τις ρακες μας.... λολού.. και Ρούλας μην τάξεις..χι.χι.
      Να περνας ομορφα και να χαιρεσαι την οικογένεια σου..
      Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχες να έχεις ενα ομορφο φθινόπωρο.!!. φιλακιαα <3<3<3

      Διαγραφή
  27. Σμαραγδένια, απαλά, υπέροχα ταξιδιάρικα φτερά!
    Χρόνια πολλά, καλά και μελωμένα σαν τα ξεροτήγανα να έχεις και να μας βάζεις στο ζεστό, τρυφερό και τόσο φιλόξενο σπιτάκι σου Ρουλίτσα μου!

    Φιλάκια πολλά πολλά κι άπειρη αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ παρα πολύ Μαίρη μου για τις ευχες σου.. πότε πέρασαν κι όλας εξη χρονια εδώ μαζι σας.. δεν το εχω καταλαβει..καθε φορα και κατι όμορφο μαθαινω και χαιρομαι οταν τα καταφέρνω φιλη μου..
      Χαίρομαι επίσης καθε φορα που μπορώ να βολταρω στην γειτονια.. και να διαβαζω αναρτησεις στα μπλοκ σας αφου δεν έχω φέης μπουκ.. να τα μαθενω στο πιτσ φιτιλι όλα..χα..χα. θα τα πουμε και από το σπιτικο σου καποια στιγμη εχω να διαβασω συνέχειες ε;
      να περνας όμορφα και να έχεις ενα ομορφο φθινόπωρο.. φιλακιααα!! <3<3 <3

      Διαγραφή
  28. Κάτω τα χέρια όλοι από τα ξεροτήγανα!
    Τα θέλω όλα!

    Καλά, τέλος πάντων, επειδή είμαι σίγουρη πως κάπου στην κουζίνα, έχεις κι άλλα, ας πάρουν κι οι υπόλοιποι...

    Χρόνια πολλά στο βλογ σου, χρόνια πολλά και σ' εσένα, για να το έχεις πάντα ανοιχτό και να μας καλοδέχεσαι, όπως μόνο εσύ ξέρεις!
    Πιάσε τώρα και μια τσικουδιά, να πιούμε στην υγειά σου!

    Φιλί μεγάλο και γιορτινό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AΧ...να μην είμαστε κοντα; εμ πήγες και εσύ και εκατσες χιλόμετρα μακρυα.. τι να σου κανω αρτίστα μου; πως να στα στηλω που στο δρομο θα γινουν κοματάκια; αλλα παλι ποτε δεν ξερεις τι σου επιφυλάσει η μοίρα.. !!!χι..χι..
      σε ευχαριστώ πολύ βρε αγαπη μου για τις ευχες σου να είμαστε όλες καλα να τα λεμε μεσα εδώ..μέσα και να ανταλασουμε επισκεψεις και χαμόγελα όταν μπορούμε ναι;
      Αντε γεια μας... ασπρο πατο προσεχε μονο μην μεθυσουμε..χα..χα..
      καλα να περνάς φιλεναδα.. και να έχεις ενα ομορφο φθινόπωρο...φιλακιαααα!! <3<3<3

      Διαγραφή
  29. Ρουλίτσα μου εύχομαι να τα εκατοστήσει το όμορφο μπλογκοσπιτάκι σου και εσύ να είσαι καλά να το γεμίζεις χρώματα, δημιουργίες, μουσική, έμπνευση και να χαρίζεις αγάπη, ζεστασιά και χαμόγελα! Μπράβο και πάλι μπράβο για το όμορφο τραγούδι! Οι στίχοι είναι υπέροχοι και ο εγγονός τους πλαισίωσε με καταπληκτική μουσική και πολύ ωραία και ζεστή φωνή! Το ταλέντο και το χάρισμα είναι κληρονομικό Ρούλα μου! Μπράβο και στο Συριανάκι για το πολύ όμορφο βίντεο! Με τη Γεωργία παίρνουμε το κερασματάκι μας και σου στέλνουμε από ένα μεγάλο φιλί και πολλή αγάπη και να ξέρεις ότι είμαστε πολύ τυχερές που σε γνωρίσαμε έστω και διαδικτυακά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωωω τι χαρά να περασεις απο εδώ και σε ευχαριστώ πολύ Θάλεια μου και για όλα τα περασματα που εχεις κανει απο της αναρτησεις μου χαρας το κουραγιο σου φιλη μου..
      Σε ευχαριστώ πολύ για τα τοσο ομορφα σχόλια σου .. χαιρομαι που είσαι καλα!!
      Οταν το πρωτοανοιξα αυτό το μπλοκ .. το πρωτο σχόλιο που ηταν απο μια αγνωστη φιλη σε μενα τότε,
      και μου ελεγε να κανω ότι μου αρέσει... εεεε αυτό εκανα ακολουθησα την συμβουλή της..και χαιρομαι γι αυτό..
      Εχω μαθει παρα πολλα πράγματα μπαίνοντας σ αυτον το χώρο ...
      Να περνας ομορφα να χαμογελας..καλο φθινόπωρο να περασεις.. φιλακιαααα!!<3<3<3

      Διαγραφή
  30. χρονια σου πολλά Ρουλα, χρόνια σμαραγδένια να έχεις!!!!!!!!!!!!!!!
    αααα
    και ναι καπως ετσι ξεκινήσαμε ολοι δειλα δειλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ παρα πολύ για την ομορφη ευχή σου ...ακριβως έτσι οπως το λες .. πρωτογνωρα στην αρχή και για μενα τότε... οχι τωρα ότι ξερω πολλα αλλα ξερω όλα οσα μου φτανουν για να τα λεμε εδώ μεσα οταν μπορουμε να ανταλασουμε επισκεψεις και να περναει ώρα μας.. γιατι για μενα το μπλογκινγκ.. είναι αυτό ακριβώς... χομπυ..!! Να είσαι καλα και να περνας ακομη καλυτερα..καλο βραδυ και καλο φθινοπωρο..:) :)

      Διαγραφή
  31. Πώς και πώς το περίμενα το βιντεάκι! Υπέροχο! Μπράβο σε όλους τους... συντελεστές! Πολλές ευχές αφήνω για τα καλύτερα!!! ♥♥♥ Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου αρεσε Αλεξανδρα μου .. να χουμε να κανουμε να περνα η ώρα μας καλέ; να είναι καλα το Συριανακι μας που το εφτιαξε...
      Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχες σου καλοδεχουμενες είναι... να περνας καλα με οτι και να κανεις..
      Να έχεις ενα ομορφο φθινόπωρο φιλακιαααα..!!!<3 <3 <3

      Διαγραφή
  32. Χρόνια πολλά, Ρούλα μου, αν και λίγο καθυστερημένα!
    Κάλλιο αργά παρά ποτέ...
    Όλα σου τα κεράσματα είναι μοναδικά και μαζί τους μας προσφέρεις την τρυφερή ψυχή σου!
    Είσαι ένας γλυκός και αισιόδοξος άνθρωπος, χορτασμένος και ευγνώμων προς την ζωή!
    Ένα μάθημα για όλους μας η στάση σου!
    Καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνεις, εδώ και εκεί έξω στο νησί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες Γλαυκη μου καθόλου δεν είναι καθηστερημενες ...οι ευχες όποτε και να έρχονται ειναι καλοδεχουμενες.. στελνουν πάντα την θετικη ενεργεια του ατομου που τις στελνει και γεμίζουν τον παραληπτη χαρα.. το ιδιο νιωθω και εγώ με τις δικες και τα τοσο καλα σου λόγια φιλη μου να σε ευχαριστήσω γι αυτό και να σου πω πως οταν σπουδασεις στο σχολειο της ζωής που αυτό θα γίνεται με τα χρονια που περνουν... τοτε οι ιδέες σου κατασταλάζουν στα πιο ουσιώδη πραγματα της ζωής !!;)
      Να περνας ομορφα οτι και να κανεις .. Καλό σου μηνα.. φιλακιαα!! <3

      Διαγραφή
  33. Πολύχρονο Ρουλάκι μου να είναι το μπλογκοσπιτάκι σου!
    Η παρέα που δημιουργήσαμε απλά δεν υπάρχει!
    Σε φιλώ :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ρούλα μου καθυστερημένα, αλλά από καρδιάς οι ευχές μου!
    Χρόνια πολλά στο μπλογκ σου και να είσαι πάντα καλά, γεμάτη εμπνεύσεις και δημιουργίες!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή