Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

ΟΛΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ.... ΟΜΟΡΦΑ..!!!!!

Τι κάνουμε όταν πρόκειται να παντρέψουμε το παιδί μας;... οοοοχι το δικό μου ..αφού όπου να ναι  θα παντρεύω τα εγγόνια μου .. χα..χα.. τόσο μικρή  λέμε...είμαι..αλλά μιας αγαπημένης φίλης μου εδώ στο Ηράκλειο.
Είχε πλέξει μια πολύ όμορφη κουβέρτα  την οποία  είχε σκεφτεί να την κάνει ένα κάλυμμα κρεβατιού... για να  είναι ευκολόχρηστη  στην κόρη της όταν ήθελε να την χρησιμοποιήσει.. μετά τον γάμο... 
Μιλάμε στο τηλέφωνο και μου λέει την επιθυμία της αν γίνεται..!!
Μόνο του σπανού τα γένια δεν γίνονται της λέω..!! 
Και στρώθηκα στο ράψιμο..η ραπτομηχανή πήρε φωτιά να προλάβουμε ημερομηνίες!! ράφτηκε το κάλυμμα  και η κουβέρτα που με τα απαλά της χρώματα γαζώθηκε επάνω  σ αυτό αφού μπήκε γύρω γύρω.. μια δαντελίτσα με λευκά λουλουδάκια...που  έδωσε .. μια νότα ρομαντισμού..


Το ίδιο ακριβώς  έγινε και με τα μαξιλάρια.. που στολίστηκαν και αυτά με τον ίδιο τρόπο.!!

το μοτίφ από κοντά..!!
Από ότι μου είπε η μαμά την νύφης  άρεσε πάρα πολύ το κουβερτοκάλυμμα...!
Αυτή είναι μια ιδέα για  φίλες που έχουν πλέξει κουβέρτες και τους αρέσει να στρώνουν το κρεβάτι τους με αυτές τις  ανεκτίμητες πλεχτές κουβέρτες.. αλλά βαριούνται τα ρεβέρ που συνήθως μπαίνουν μαζί με αυτές.. .. είναι μια λύση αυτή....δύο σε ένα...και γρήγορο στρώσιμο..!!
Σας ευχαριστώ πολύ που περνάτε και τα λέμε..

Να έχετε αγαπημένη μου παρέα  μια όμορφη εβδομάδα..!!!
 Να μην ξεχάσετε.. να  δώσετε προτεραιότητα  στα χαμόγελα.. !!!








52 σχόλια:

  1. Προτεραιότητα στα χαμόγελα, αλλά πρώτα να συγχαρούμε την μαμά της νύφης για την υπομονή σε τόσο όμορφο έργο!και φυσικά την μοδίστρα, που βρήκε τον τρόπο να είναι ευκολοφόρετο!Καλοφόρετο να είναι και καλότυχο!Γεια στα χέρια και των δυό!το θαυμάζω και το ξαναθαυμάζω!!!!
    ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ αγαπημένη μου και ...ξεκουράσου λίγο!!!!Λίγο...τοσο δα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι να σου πω καλη εβδομαδα.. αδερφι .. ηδη έχει περάσει η μισή..χι..χι..!!
      Ολη την δουλεια βεβαια την εκανε η μαμα της νυφης.. να πλεξεις μια κουβερτα θελει υπομονή και υπομονή..χι.χι ...εχω ιδιαν πείρα από παλιά..
      αλλα και ότι έχει μείνει στη μεση απο τοτε..ατελειωτο.. λεμε 30 χρονια και βαλε πριν.. τωρα θελουν να το τελειωσω.. χα..χα.. ζηλεψαν απο αυτό που είδαν και καταλαβενεις ε; βοηθατε ματακια μου... να περνας ομορφα αγαπημενο μου... καλο υπόλυπο εβδομαδας..!! φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  2. Αγαπημένη μου συμπατριώτισσα έχω βρεθεί σε Κρητικό γάμο και ξέρω ότι είναι μία πραγματική γιορτή.Μπράβο για το κάλυμμα είναι υπέροχο τι να πω!!!!!!Εύχομαι να είσαι πάντα γερή και να βοηθάς!Καλή εβδομάδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπότε Αχτίδα μου θα ξερεις τι γινεται εδώ με τους γαμους .. μια εβδομαδα.. πριν αρχιζουν.. οσο για την βραδυά εκεινη .. εεε δεν σου λέω ξερεις.. !!
      Αυτό ακριβως ήθελε να κανει με την κουβέρτα η φιλη μου .. και οντως χαρηκα που το αποτελεσμα ηταν καλό.. να περνας ομορφα φιλεναδα μου οτι και ν ακνεις ... φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  3. Δεύτερη ανάρτηση που διαβάζω σήμερα για πλέξιμο, άρα μπορώ κι εδώ να το δηλώσω ότι είμαι το πιο ανεπίδεκτο άτομο στο... άθλημα! Όχι ότι στο ράψιμο πάω πίσω... αλλά, τουλάχιστον, ένα κουμπί κι ένα ξηλωμένο στρίφωμα τα κουτσοκαταφέρνω!
    Τόσο η μαμά της νύφης που έπλεξε το σετ, όσο κι εσύ που τα απογείωσες με τα μαγικά σου χέρια, με αφήσατε άφωνη!
    Να ζήσουν τα παιδιά, κι εσάς... γεια στα χέρια σας, χρυσοχέρες!

    Τα φιλιά, την καλημέρα μου και καλή εβδομάδα, Σμαραγδένια μου! <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια ήταν η αλλη αναρτηση να παω να την δω δεν μου λες Αναστασια μου.. όρεξη μονο να έχεις και μερακι .. και θα τα καταφερεις οταν αρχισεις.. ομως δεν έχεουν όλοι την διαθεση για ραψιμο.. ομως κανουν αλλα πολύ καλυτερα πραγματα ΄΄γραφουν.. δημιουργούν.. οπως εσύ.. φιλη μου.. σε ευχαριστούμε για τα καλα σου λόγια Το θεμα είναι να περναμε καλα με ότι κανουμε ε; καλο μεσοβδομαδο... φιλακιαααα!! <3 :)

      Διαγραφή
  4. Ρούλα μου καλημέρα και καλή εβδομάδα
    Θριάμβευσες πάλι
    Πανέμορφη η κουβέρτα μοναδικό το τελείωμα!!!
    Η ώρα η καλή!!!!

    Σε φιλώ γλυκά ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λενιώ μου ήταν απο τις φορες που έραβα..και χαιρομουν πολύ γιατι η ιδεα να ραφτεί η κουβερτα σαν είδος καλύματος..θαρρω πως θα βγαλει απο τα μπαούλα κι αλλες κουβερτες..χα..χα.. Λενιω μου και στων παιδιων σου... αγαπη μου.. σε ευχαριστώ πολύ.. φιλώ σε.!!♥

      Διαγραφή
  5. έγινε υπέροχο! και το κυριοτερο ειναι οτι θα μπορει να το στρωνει όποτε θέλει. Φαίνεται τόσο "ευκολοφόρετο"...κάτι ξέρω κ εγώ που ήθελα χαντρες κ οργατζες για το νυφικο κρεβατι και τωρα δε λεω να τα κατεβασω απο το μπαουλακι τους, μονο που σκεφτομαι το σιδερο που εχουν....
    Συγχαρητήρια χρυσοχέρα!
    Να ζήσουν τα παιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβώς ήθελε η μαμα της Λίτσα μου γιατι η νυφη δεν ήθελε να βαλει ρεβερ.. και καταληξαμε σ αυτό το αποτελεσμα που και εμενα μου αρεσε παρα πολύ .. είναι αλήθεια οτι ετσι ραμμενο θα μπορει να το στρωσει περισσοτερες φορες απο μία .. γιατι συνηθως αυτό γινεται..Λιτσα μου..σε ευχαρσιστώ πολύ να περνας ομορφα φιλακιαα!!

      Διαγραφή
  6. Κάνεις θαύματα Ρούλα μου, εσύ και του σπανού τα γένια μπορείς να κάνεις να φυτρώσουν χαχα!
    Καλή εβδομάδα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι θελει ο ανθρωπος κανει Ελενη μου μονο να το θελει... πιστευω οτι για όλα υπαρχει μια λύση αρκει να ψαξει να την βρει κανείς φιλη μου.. χα..χα.. να περνας ομορφα Ελενη μου οτι και ναν κανεις .. φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  7. Μπράβο και στη μαμά της νύφης και σε εσένα Σμαραγδένια μου, εξαιρετικό το αποτέλεσμα. Να ζήσουν τα παιδιά!
    Και να 'σαι κι εσύ πάντα καλά να μοιράζεις χαμόγελα!
    Καλή βδομάδα να 'χουμε.
    Σε φιλώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλα Μαρινα μου σε ευχαριστούμε και οι δύο...και στα δικα σου ευχομαι.. αν είσαι ελευθερη...
      μακαρι να γινονται μονο χαρούμενα γεγονοτα στις ζωές των ανθρώπων.. να περνας και εσύ ομορφα μικρή μου φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  8. Ωραία κουβέρτα Ρούλα μου!
    Χρυσοχέρα, όπως πάντα!!
    Να ζήσουν τα παιδιά :)

    Καλή εβδομάδα!! ^-^ <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου αρεσε Σερενατα μου είναι απο αυτά τα πραγματα που μονο σε ενα γαμο θα δεις..και μενουν ανεκτίμητα όσα χρονια κι αν περασουν.. σε ευχαριστούμε πολύ ..να είσαι καλα και να περνας ακομα καλυτερα.. φιλακιαααα!! :)

      Διαγραφή
  9. Μοιράζω τα συγχαρητήρια και τον θαυμασμό μου, τόσο στη μαμά της νύφης, όσο και εσένα Ρουλάκι μου!
    Απίθανο αποτέλεσμα! <3
    Τώρα πια, δεν πρέπει να λέμε "χρυσοχέρα" αλλά... "Σμαραγδοχέρα" ;-) Αμέεεε!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και ευχές για μια υπέροχη εβδομάδα, κορίτσι μου!
    <3 <3 <3
    Και σ' ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυυ για τις ευχούλες και που το θυμήθηκες!!!! (Ξέρεις εσύ!!!!)
    <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανόνισε να θελω βαφτιστικά Συριανακι μου να σου γυρευω φορεματακι.. και παπουτσακια..χα.χα..
      Σε ευχαριστούμε άπαντες αγαπη μου ..και στα δικα σου.. λεμε ναι;.. όταν και όποτε..μην αλλαζεις κουβέντα..να έχουμε και ενα χαρουμενο γεγονός εδώ μέσα.. και τα ραψιματα δικα μου...χα..χα.. να είσαι καλα κοριτσι μου..φιλια στον Γιαννη σου ..να περνατε ομορφα τα δυο σας <3..φιλακιααααα!! :)

      Διαγραφή
  10. Γεια στα χέρια σας Ρούλα μου, η κουβέρτα έγινε πραγματικά όμορφη έτσι. Πάντως αυτή η ιδέα μπορεί να δώσει λύση και σε κάποια κουβέρτα που δεν έχει τη χάρη να πέφτει γύρο απο το κρεβάτι όσο πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή ήταν και η ιδέα.. Κατερίνα μου γιαι η μαμα ήθελε να στρωσει το κρεβατι με αυτή.. αλλα επεφτε μικρή και δεν σκεπαζε τα πλαινά. μεχρι κατω..ειναι πραγματι μια λυση ..η γνωμη μου ηταν να βαλουν σατεν αλλα μετα που την είδα τελειωμενη .. το λινό υφασμα της πηγαινε καλυτερα.. !! ΝαΕΊΣΑΙ ΚΑΛ φιλη μου και να περνας ακομα καλυτερα.. φιλακιααα!!!! <3

      Διαγραφή
  11. Μπράβο και στις δυο σας!
    Έγινε υπέροχη η κουβέρτα και πλούσια.
    Ωραία ιδέα για εργοχειρα που είναι μικρά για τα σημερινά δεδομένα.
    Καλή συνέχεια και Φιλάκια πολλά σε όλους σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες Ρενα μου; πόσο αλλαξε μια πλεχτη κουβερτα; ..συνηθως εδώ τις βαζουν με κεντημενο σεντόνι που στο επανω μερος τις κουβερτας γυριζει ρεβερ... αλλα η νυφη δεν το ηθελε έτσι.. και καταληξαμε με την μαμα της να την κανουν καλυμα.. θα την στρωνει πιο ευκολα έτσι..!!
      Τωρα δεν βαζουν τιποτα τα σημερινα κορίτσια.. να σου πω δεν εχουν πια τον χρονο οταν δουλευουν να καθονται να στρωνουν .. κοιταζουν την πρακτική του πραγματος ..!
      Να είσαι καλα φιλεναδα και να αξιωθεις και εσύ στης κορης και στων εγγονιών σου..φιλακιαααα!!:) <3

      Διαγραφή
  12. Γι' αυτό οι Χιώτες (τώρα και οι Ηρακλειώτες) πάνε δυο-δυο! Χα, χα. Υπέροχη η συνεργασία σας, Ρούλα μου. Το κουβερτοκάλυμμα έγινε υπέροχο! Είμαι βέβαιη ότι η κορούλα της φίλης σου θα το χαρεί. Πολύ ωραία ιδέα μας έδωσες. Ευχαριστούμε, φίλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες τι κανει η συνεργασία Μια μου; χαιρομαι αν καπου διευκόληνα την ζωή σας με την ιδεα αυτή..χα..χα.. μαρι όλες οι δυσκολίες μας φιλη μου να ήταν τα καλυματα..χα..χα.. και μακαρι να πντρευονται τα νεα παιδια.. να κνουν οικογενεια.. εχουμε υπογενητικότητα ούτως η άλλως.. Να περνας ομορφα μαζι με τα κορίτσια σου.. φιλακιαα!! :)

      Διαγραφή
  13. Πολύ όμορφο εργόχειρο και πολύ όμορφο το τελικό αποτέλεσμα, Ρούλα!! Να ζήσουν τα παιδιά και να είναι πάντα χαρούμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευγενία μου με αυτην την ιδεα να γινει η κουβερτα κάλυμα... ισως να βοηθησει και άλλες φιλες που έχουν ενα τετοιο προβλημα με τα πλεχτα τους.. Και στα δικα σου αν δεν είσαι παντρεμενη να περνας ομορφα ότι και να κάνεις φιλακιααα :)

      Διαγραφή
  14. καλημερα Ρουλα μου .....πολλα μπραβο και στις δυο σας .....χρυσοχερες !!!!
    πολυ ομορφη δουλεια ...να ζησουν τα παιδια ...καλη συνεχεια
    φιλακια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eιρήνη μου σε ευχαριστουμε πολύ για τις ευχες... και στων παιδιων νσου να καμαρώσεις φίλη μου
      Είναι όμορφες... χαρούμενες αυτες οι ετοιμασίες οταν παντρευεις τα παιδια σου..ο γαμος είναι το ονειρο καθε γονέα ..ασχετο αν τα παιδια σημερα ειναι λίγα που παντρευονται...!!! να περνας ομορφα φιλη μου καλο σου Σαββατοκύριακο... φιλακιαααααα!!:) <3

      Διαγραφή
  15. Να ζήσουν!!!έγινε πάρα πολύ όμορφη!!!η ιδέα σας φοβερή!!πάνω απ' όλα να είναι πρακτική για να μπορεί να την στρώνει όποτε θέλει!!!φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ηταν και το ζητούμενο Δεσποινα μου να μπορεί να στρωθεί και άλλες μερες εκτος απο του γαμου.. αλλα να είναι και εύχρηστη ... γιατι τα σημερνα κοριτσια δεν έχουν πολύ χρονο στην διαθεσή τους.. υπαρχουν ΄ πολλα προβλήματα.. δεν χρειάζεται να έχουν και αυτά.. τα του στρωσιματος..χα..χα.. να περνας όμορφα
      καλό σου Σαββατοκύριακο.. φιλακιαααα:) :)

      Διαγραφή
  16. Πάλι έκανες το θαύμα σου, Ρούλα μου και σ' αυτό βοήθησε η πανέμορφη κουβέρτα της φίλης σου... όταν δυο χρυσοχέρες συνεργαστούν, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι άψογο! ;)

    ΑΦιλάκια πολύ χαμογελαστά! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπαρχουν και αυτα τα προβλήμτα όταν παντρευεις παιδι μαγισσουλα μου και σου πεφτει κοντή η κουβερτα που έκανες τοοοοοοοσο καιρο να την πλεξεις για την ώρα την καλή που λενε...ναι ακομα κανουν γαμους εδώ..σημερα τα παιδια ζουν πιο ελευθερα και καλα το κανουν .. ειναι η δικη τους ζωή καο όχι η δικη μας..αλλα εχω την εντυπωση.. ότι οι γονεις οσο μοντερνοι και να ειναι ..ισως ακομα εχουν στο πίσω μερος του μυαλού τους να δουν τα παιδια τους να παντρευονται ε;..χα..χα.. να εισαι καλά φιλη μου και να εχετε ενα όμορφο Σαββατοκυριακο.. φιλακιαααααα...ακομα με κοντομανικο..!!!:) :k

      Διαγραφή
  17. Υπέροχη είναι!
    Μήπως πρέπει να ανασκουμπωθώ και να φτιάξω κι εγώ καμία, μιας και ο γιος μου θα νυμφευτεί τον Ιούνιο;
    Μπαααα... Έχουμε καιρό!
    Να ζήσουν τα παιδιά της φίλης σου!
    Και στων παιδιώνε μας και των εγγονώνε μας!
    Φιλί μεγάλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως άργησες θα έλεγα εγώ; χα..χα..έχεις καιρό; ξερεις τι γρηγορα περναει ο ατιμος; ...παντως αν θελεις βοηθεια εδώ ειμαι φιλεναδα..μονο χαρουμενα γεγονότα να έχουμε.. τα δικα μου τα τεμπέλικα εγγονια ακομα να το βαλουν στο νού τους ..σε ευχαριστούμε απαντες..για τις ευχες...και στου γιού σου να καμαρώσεις φίλη μου να περασεις ενα ομορφο Σαβββατοκύριακο.. φιλακιαααα! :d <3

      Διαγραφή
  18. να σάς ζήσουν
    μα τι χρυσοχέρα έχω...
    παντα χαρές σε σένα και στην φίλη σου...

    καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρασκευή μου σε ευχαριστούμε παρα πολύ για την ευχή.. να είσαι καλά και να έχεις και εσύ μονο χαούμενα γεγονότα στην ζωή σου να περνας παντα ομορφα κοριτσι μου καλο σου Σαββατοκύριακο.. φιλακιαααα:) :)

      Διαγραφή
  19. Ειναι αυτο που λεμε΄΄παλι κεντησες κοριτσι μου.φοβερη ιδεα. και εχω 2 τετοιες απο την γιαγια μου που καθονται στο παταρι γιατι ειναι μικρες για τα υπερδιπλα κρεββατια που εχουν οι κορες μου.Ροιλιτσα μου μου βρηκες δουλεια.πολλα φιλακια και να περνας καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα..χα..αυτο ηθελα .. να ξεθαψουμε από τα παταρια και τα μπαούλα κατι τοσο ομορφο και διαχρονικό όπως μια πλεχτη κουβερτα.. και να την κανουμε να βγει στην επιφανεις να αναδείξει την μοναδικότητα της.. βγαινοντας στο φώς φίλη μου..αν είναι και λευκες; εετότε εχουμε την επιλογή για ενα ομορφο χρωμα απο κατω.. και τοτε θα δεις τι ομορφα θα αναδηθεί απο το αποτελεσμα..!! ποσο χαιρομαι Λίτσα μου..!!να περασεις ομορφα .. καλο σου Σαββατοκυριακο.!!! φιλακιααααα!!!:k :)

      Διαγραφή
  20. Λατρέυω τα πλεχτά και ιδίως σε μεγάλες επιφάνειες που φαίνονται ακόμα καλύτερα.Είναι σούπερ ουάου και μπράβο πολλές φορές για την ικανότητα σου και το αποτέλεσμα Σε φιλώ και να είσαι κλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ το ίδιο τα λατρεύω Μαρία μου να σκεφτεις ότι ακομα πλεκω καποια κοματια που θα τα αφήσω να με θυμουνται .. και όταν θα περασουν τα χρονια .. και γυρίσουν παλι τα πλεχτα στην μοδα..γιατί όλα ξαναερχονται.. στην μοδα....χα..χα.. να δεις τοτε που θα τα εκτιμησουν δεοντως.. κορες και εγγονια...!!! να περνας όμορφα φιλη μου εχουμε ακομα καλοκαιρακι εδώ ε; καλο Σαββατοκλυριακο.!!! φιλακιααααα!! :) <3

      Διαγραφή
  21. Να ζήσουν τα παιδιά, να είναι καλότυχα και καλούς απογόνους!
    Αυτό που φτιάξατε είναι αριστούργημα κι έχει ιδιαίτερη αξία αφού είναι φτιαγμένο στο χέρι, με αγάπη και φροντίδα. Και στα εγγόνια σας εύχομαι Ρουλιώ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι είναι χειροποιητο Κανελλάκι μου έχει διαχρονική αξια ..ειναι αλήθεια ομως οτι τωρα πια λιγα παιδια .. και αυτό λογο χρονου (επειδή όλα τα χειροποιητα έχουν πολύ δουλεια ..στο σιδερο..χα..χα.) αποφευγουν να τα βαζουν .. ομως εχω την εντυπωση αγαπη μου ότι θα έρθει ο καιρός που θα ξανα βγουν στην επιφανεια λογο μόδας..χα.χα.. και τοτε θα φανει η αξια τους θα λενε .. που είσαι ρε γιαγια με τα πλεχτα σου.. τοτε θα εχω εκει πανω γιορτή..χα..χα.. και στου παιδιου σου να καμαρωσεις Κανελλακι μου γιατί κακα τα ψεματα η χαρά του γονιού αυτή ειναι! να έχεις ενα ομορφο Σαββατοκυριακο.. φιλακιααα!!:) :) <3<

      Διαγραφή
  22. Απο την συγχωρεμενη μαμα μου ,εφυγε νωρις η καημενη εχω πολλα εργοχειρα που τα ειχε κανει προικα για τις εγγονες της.Δηλαδη τις κορες μου.Ηνια τα λατρευει και ολο και ζηταει.Μαμα μηπως εχεις κατι αλλο;Ηαλλη ουτε που τα καταδεχτηκε οταν παντρευτηκε.Τωρα ομως μετα απο 8 χρονια ερχεται και λεει΄.μαμα τι ειχε κανει για εμενα η γιαγια;και φυσικα τις τα δινω αφου την παιδεψω για λιγο.λεγοντας της τα εδωσα στην αδελφη σου αφου δεν τα ηθελες.εκει να δεις μουτρα.εχεις δικιο Ρουλιτσα μου.καποτε θα τα εκτιμησουν.Να περνατε καλα κοπελα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια απο τα ιδια και οι δικες μου κορες Λιτσα μου χα..χα.. σαν να τις ακουω τις κορες σου...αλλα όσο περνουν τα χρονια και μεγαλωνουν...αλλιως βλεπουν τα χειροποιητα.. πργαματα.. υπαρχουν και αλλες λύσεις να τα χρεισημοποιησουν..καποτε θα έρθει και η σειρα τους...χα..χα.. παντως οι δικες μου τα δικά τους τα εχουν βαλει στο παταρι να τα δωσουν στις κόρες τους λέει γιατι δεν ξερουν να πλεκουν.. απλα θα εχουν ενθύμια απο μενα .. γιατι εγω γιαγια δεν ειχα να μου τα κανει....βρε τι παθαμε φιλεναδααααα!!! ευχομαι να εχεις μια ομορφη κυριακή .. φιλακιαααα:k :)

      Διαγραφή
  23. Απαντήσεις
    1. Eσύ Γιούλη μου που τα ειδες τα θαυματα ε; χι.χι.. ερχεσαι με τα καλά σου λογια παντα μικρή μου σε ευχαριστώ πολύ..να περνας ομορφα ..σου στελνω με αγαπη τα φιλακια μου.. :k :) <3

      Διαγραφή
  24. Υπέροχη Ρουλίτσα και πολύ ξεχωριστή!! Μπράβο για το μεράκι σου και την υπομονή σου! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευα μου τα χειροποιητα πραγματα οπως και να τα δεις ειναι ξεχωριστα φιλη μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια να περνας ομορφα καλη εβδομαδα.. φιλακιααααα!!:)

      Διαγραφή
  25. Τέλεια κουβέρτα και μόνο που είναι χειροποίητη αξίζει πολλά! Να ζήσει το ζευγάρι, να είναι γερό κι ευτυχισμένο! Πολλά φιλιά Ρούλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως αυτό είπα και στην Ευα απο πανω το χειροποιητο δεν χανει ποτε την αξια του.. καποια στιγμή θα βρουν την θεση τους στο κοσμο του σπιτιου παλι... !!
      Και στων παιδιων σου να τα καμαρωσεις στο γαμο τους ..γιατί αυτό ειναι το ονειρο του καθε γωνιού φιλη μου... να είναι γερα.. και εμεις να χαιρομαστε μαζι τους... να περνατε ομορφα με τα κορίτσια σου.. χαιρομαι καθε φορα που τα λεμε Σωτηρία μου φιλακιααααα!!:) :) :)

      Διαγραφή
  26. Γεια στα χεράκια σας, πανέμορφη έγινε!
    Ρουλίτσα μου οι ιδέες σου είναι τέλειες πάντα! Ασφαλώς είναι πιο εύκολη στο στρώσε-ξέστρωσε, σα νοικοκυρές ξέρουμε τι βολεύει...χα χα χα!
    Να τη χαρούν οι νεόνυμφοι με υγεία και χαρά σ' όλη τους τη ζωή!

    Φιλάκια πολλά πολλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Υπέροχη έγινε η κουβέρτα Ρούλα μου! Μπράβο στην μαμά της νύφης που την έπλεξε και μπράβο και σε σένα που την ανέδειξες ακόμη περισσότερο! Να ζήσουν τα παιδιά να την χαρούν και να είσαι και εσύ καλά να δημιουργείς με τόσο μεράκι! Πολλά πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή