Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

ΑΠΡΟΣΜΕΝΕΣ ΧΑΡΕΣ....!!!

 Οταν όλα σου πάνε στραβά..εκτός των άλλων και το μπλακ άουτ  του λαπιτόπι σου ..
Οταν μέσα στα δύσκολα..έρχεται ένα τηλεφώνημα και σου αλλάζει όλη σου την διάθεση..εεεε ναι .. τότε πιστεύεις πως υπάρχει...η καλή αύρα που έρχεται από την άλλη μεριά του σύρματος..(του τηλεφώνου) χα..χα.. (όπως λέγαμε εμείς οι παλιοί πριν να γίνουν όλα ασύρματα..)και σου αλλάζει την διάθεση..τότε η απρόσμενη συνάντηση γίνεται το μαγικό αυτό κλικ που σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα αλλιώς...βλέπεις πόση σημασία έχουν τα έμψυχα και πόση χαρά σου δίνουν οι συναντήσεις και τα χαρούμενα χαμόγελα..😊
Ενα τέτοιο χαρούμενο τηλεφώνημα από την αγαπημένη μας φίλη μπλόκερ Νίκη που έχει το... Ονειροποιείο  με ξάφνιασε πολύ χαρούμενα..!!!
Ρούλα μου γεια σου ..είμαι η Νίκη..
Εγώ ..ποια Νίκη;
Από το ...Ονειροποιείο  βρίσκομαι στου Κοκκίνη το χάνι..(περιοχή που μένουμε τα καλοκαίρια μας ) 
Εγώ.. μετά την πρώτη έκπληξη και  την χαρά..είσαι δίπλα μας σας περιμένω εννοείτε..
Και το αντάμωμα με την Νίκη μας μια ακόμα φίλη μπλόκερ με γέμισε τόση χαρά!!! 😂
Το μόνο που θα ήθελα να είχαν ήταν πολύ περισσότερη  η ώρα  στην διάθεση τους με την οικογένεια της ..εν τούτης και αυτή η λίγη  ώρα με έκανε πολύ χαρούμενη και την ευχαριστώ πολύ για την απόφαση της να γνωριστούμε και από κοντά.. 
Σίγουρα περισσότερες φωτό θα έχετε δει στο φέης...  
Νίκη μου ελπίζω την επόμενη φορά να έχετε περισσότερο χρόνο στην διάθεση σας!!!
Αυτή η ανάρτηση θα έπρεπε να έχει κανονικά γίνει από το σμαρτ φον ..(μα να μην μου κάτσει να την κάνω από εκεί με την ευκαιρία να μάθω....)  πρόλαβε ο εγγονός και μου έκανε φορμάτ  στο λάποτοπι μου ..χα.χα ...αλλά θέλω χρόνο να μάθω τα Windows 10 (άντε ξανά μανά μαθήματα χα.χα.) 
Ηδη η καλή αύρα που άφησε η Νίκη πίσω της.. έκανε την δουλειά της..!!! 
Να είστε όλοι καλά.. όταν έρχονται τα δύσκολα  μην το βάζουμε κάτω..γιατί κάπου στο δρόμο υπάρχουν και τα χαμόγελα που σας περιμένουν..μην τα αγνοήσετε.!!
Σας ευχαριστώ πολύ που περνάτε και τα λέμε..!! 
 😊 😍 

  

35 σχόλια:

  1. τα καλύτερα έρχονται εκεί που δε το περιμένεις
    δεν βγήκε τυχαία τούτη η κουβέντα
    χάρηκα για τη συνάντηση σας και όπως κατάλαβα ήταν η πρώτη φορά

    εγώ δεν γνώρισα καμιά /κανένα μπλόγκερ που κοντά

    να περνάτε όμορφα
    καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως δελφινακι μου τιποτε απο ότι λενε δεν ειναι τυχαιο εκει που εισαι στα δυσκολα σου να σου και αυτες οι απροσμενες ομορφες εκπληξεις.. δεν ξερεις ποσο το χαρηκα..οντως ηταν η πρωτη φορα.. ειναι φιλες οπος η ζωγραφος Μαρια βιλλιωτη ..που ερχεται καθε χρονο στην Κρητη στα Χανια ..και δεν υπαεχει περιπτωση να μην ερθει απο εδω εστω και για λιγο να τα πουμε είναι απο τις πρωτες φιλες μπλοκερ που γνωρισα και η φιλια αυτή οπως και με άλλες φιλες που εχουν περασει απο εδω εχουμε κρατησει επαφες εστω και αν εχουν εγκαταλήψει τα μπλοκ τους λογο φεης μπουκ...(εγω δεν εχω) και ομως θα βρουμε τον χρονο να τα λεμε ..
      Πραγματ ειναι πολύ ομορφα..!!!
      Να περνας ομορφα με οτι κανεις καλο υπολοιπο καλοκαιρακι φιλακιααααα!!! 😊

      Διαγραφή
  2. Αχ τι ωραία έκπληξη! Πόσο θα το χαρήκατε κι οι δυο σας, Ρούλα μου.
    Είσαι, πάντως, το πιο διάσημο πρόσωπο στην παρέα μας.
    Πόσο συγκινήθηκα που σε είδα στη φωτογραφία!
    Καλή επιτυχία και με τα γουίντοουζ 10 (δεν έχεις ανάγκη εσύ, θα τα μάθεις στο άψε-σβήσε)
    Φιλιά γλυκά Ρουλάκι μου όμορφο ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η διασημοτης δεν ηταν στς προθεσεις μου Κανελλακι μου οταν αρχισα να γραφω εδώ..εγω απλα χαιρομαι που με δεχτηκατε στην παρεα σας και με κανατε φιλη σας..και μαλιστα ειμαι πολύ περηφανη γι αυτό ..εστω και αν δεν ειμαι κοντα σας ηλικιακά..ομως μου αρεσει ο ρολος της γιαγιας αυτον ξερω να κανω καλά χα..χα. και ετσι νιωθω μεσα σ αυτην την μπλοκοπαρεα ..
      Χαιρομαι πολύ καθε φορα που η περασα βγαζει και καποια απο εδώ..εστω και για όσο χρονο εχουν..
      εε την Νίκη μας και το λιγο που τα ειπαμε πραγματι καταλαβα οτι είναι ενα εξαιρετικο παιδι με ακομα πιο ομορφη οικογενεια..να ειναι όλοι τους καλα ..
      Να είσαι καλα κοριτσι μου αλλά ...εσυ κανελλακι μου που την είδες την ομορφια αγαπη μου; σαν κινέζα και μαλιστα θρεμενη ειμαι ..χα.χα.
      Ασε με τα γουιντοουζ τα βρισκω λιγο σκουρα με τις φωτογραφιες.. θα τα πουμε ναι; την αγαπη μου ❤ παντα φιλακιααααα!!! 😘

      Διαγραφή
  3. Τυχερες και οι δυο.ζηλευω.φιλακια πολλα.και να περνατε καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρειαζεται να ζηλευεις Λιτσακι μου κοιτα να δεις τι ειναι η Κρητη πια; μια νυχτα δρομος..χα..χα.. οποτε το αποφασισετε.. κατεβαινετε και ναμαστε παρεούλα...τι συμπατριωτησες ειμαστε και μαλιστα εμεις εχουμε και κατι που μας ενωνει..είμαστε και οι δυο ερωτικες μεταναστριες ασχετως πως εγω ειμαι πιο νοτια και μακρυτερα απο σενα..!!
      Να είστε καλα καλο υπολοιπο καλοκαιράκι που δεν το βλεπω να φετος να αποφαισει να μεινει η να φυγει ..λες και το ματιασαμε πια περιμενοντα το...λες ναθυμωσε μαζι μας και να μας την κανει με...ελαφρα πηδηματακια;
      Και ποτε δεν λεμε ποτε..για ταξιδια..ακομα και εμεις στην ηλικία που ειμαστε. χα.χα...
      Την αγαπη μου ❤ παντα φιλακιαααααα 😘

      Διαγραφή
  4. Τελικά αυτές είναι οι πιο όμορφες εκπλήξεις. Αυτές που έρχονται από το πουθενά. Που δεν τις λογαριάζεις και δεν τις περιμένεις. Και να που ξαφνικά βρίσκεσαι αντάμα με ανθρώπους που ξέρεις μεν αλλά όχι από κοντά. Και να που η γνωριμία αυτή παίρνει φυσική μορφή. Πόσο όμορφο Ρούλα μου.
    Σας χάρηκα στη φωτογραφία! Μπράβο. Πάντα τέτοια παιδιά μου. Να περνάτε όμορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβως ειναι χαρουμενη εκπληξη οταν βλέπεις και απο κοντα ανθρωπους ππου τους ξερεις απο το μπλοκιν καμια φορα ισως η ηλικα η το πρωσοπω ...εννοω φατσικα ..και το λεω για μενα γιατί δεν ωαζω συχνα φωτογραφιες μου.. εξ αλλου δεν νομιζω οτι ενδιαφερει κανενα η εξωτερικη εμφανιση αλλά αυτο που παιρνουμε και δινουμε μεταξυ μας οι ανθρωποι.. το συναισθημα της χαρας της γνωριμιας.. και πολλες φορες εχουμε την εντυπωση οτι ξερουμε απο πολλα χροναι ο ενας τον αλλον ..
      Οι πρωσοπικες γνωριμιες ειναι ακομα ενα κρίκος στις μεταξυ μας ιντερνετικες σχεισεις ..
      Πηρα πολύ χρα με την επισκεψη της φιλης μας της Νικης εχει μαι εξειατικη οικογενεια.. είμαι πολύ χαρουμενη που γνωριστικα με και απο κοντα..
      Σε ευχαριστω πολύ φιλε μας που το καθε σχολιο σου ειναι γεματο ευγανεια και ομορφα λογια
      Να είσαι καλα και να χαιρεσαι οσους αγαπας.. καλο σου ξημερωμα.. 😊

      Διαγραφή
  5. Το φορμάτ, Ρούλα μου, έχει αξία αν πρώτα γίνει στη καρδιά μας... γιατί όταν η καρδιά το "λέει", βρίσκει πάντα κανείς λύσεις και τρόπους να μοιράζεται την χαρά του! ;)
    Τώρα που έφυγε και το κακοκαίρι θα έχουμε όλοι μας ένα υπέροχο καλοκαίρι γιατί το αξίζουμε! 8) :P
    Να είσαι πάντα καλά και χαμογελαστή και θα δεις, οι επισκέψεις θα σου έρχονται εκεί που δεν τις περιμένεις! ;)

    ΑΦιλάκια πολλά πολλά και πολύ γλυκά! <3 :k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αν το θελουμε το φορματ μαγισσουλα μου στην καρδια μας ξερεις τι ωραιος θα ηταν ο κοσμος; Χαιρομαι που εχω τοσο ομορφες εκπληξεις καθε φορα που συναντιεμαι και με μια φιλη..που μιλαμε τοσα χρονια και δεν ξερενόμαστε προσωπικα....Η Νικη είναι ενα χαρουμενος ανθρωπος..αυτο φαινεται βεβαια και απο την γραφή της στο μπλοκ της εγω που δεν εχω φεης μπουκ ψιχανεμιζομαι τους ανθρωπος με αυα που γραφουν.. για μενα ειναι κριτήριο χαρακτηρα ..και ανθρωπο που γελαει και σου ανοιγει την αγκαλια του εστω και αν ειναι η μοναδικη φορα ..χαιρεσαι για την διαγνωση που εχεις κανει.. πολλες φορες μας απογοητευει η εμφανιση.. για την μουρη μου το λεω..χα..χα που ειμαι η πιο γιαγια της παρεας.. αλλα χαιρομαι που γινομαι αποδεχτη.. απο εσας που ειστε μικροτερες ..😃
      Αληθεια εσύ ποτε θα κατεβεις; χα.χα. 😊
      Τα πραγματα εχουν ομολοποιηθει..και όλα καλα.. υγεια να υπαρχει φιλεναδα.. να περνας και εσύ ομορφα καλο υπολποιπο καλοκαιρακι.. την αγαπη μου φιλακιαααα!! ❤😘❤💛

      Διαγραφή
  6. Ρούλα μου χαίρομαι με τη χαρά σας αποτυπωμένη στη φωτογραφία. Η Νίκη είναι ένας υπέροχος άνθρωπος με μια ευλογημένη οικογένεια. Είχα τη χαρά να τη γνωρίσω σ' ενα ταξίδι μου στη Βυτίνα. Να είστε καλά και σεις επαέ και η Νίκη και μακάρι να ανταμώνουμε.
    Φιλιά και στις δύο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οοοο Αννικα μου χαιρομαι ..και χαρηκα και εγω πολύ που την γνωρισα..και εκεινη και όλη της την οικογενεια..γιατί τι ειναι η χαρα φιλη μου .. οι σχεσεις των ανθρωπν ειναι αυτη που μας την δινει..και σκεψου τι κανει το μπλοκιν.. απο την μια ακρη της Ελλαδος στην αλλη να αναταμωνουμε..με φιλες που εχουμε μεταξυ μας ανταλαξει τοσο ομορφα λογια -εικονες .. μακαρι να κρατησει για πολλα χρονια αυτό.. είμαστε μια μεγαλη παρεα -γειτονια...Ασχετα αν εχεουμε χαθει με πολλες φιλες λογο φεης μπουκ που εινα αλήθεια οτι ειναι πιο αμεσο..αλλα εγω μενω πιστη στο μπλοκιν..μου αρεσει καλυτερα.. φιλη μου αυτο..παντως να το εχεις υποψη σου οποιος κατεβενει Κρητη περανει από εδώ..χα.χα. 😍
      Να περνας ομορφα και εσύ καλο υπολοιπο καλοκαιρακι την αγαπη μου φιλακιαααα!!!😘

      Διαγραφή
  7. Τί ωραία έκπληξη Ρούλα μου!
    Τελικά από το μπαλονάκι σας θα περάσουμε όλοι σιγά σιγά 😂😂😂😂
    Είμαι σίγουρη ότι το χαρήκατε και οι δυο σας κι αν είχατε μια εβδομάδα στη διάθεσή σας, πάλι λίγο θα ήταν.
    Να περνάτε καλά και φιλάκια πολλά σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδες Ρενα μου; εστω και μια ρακη ενα καφε για οσους δεν πινουν χα..χα..😁 και την χαρα μας για την γνωριμια.. ειναι αυτα απο τα καλύτερα του μπλοκιν.. χαρηκα πολύ που γνωριστηκαμε και με την Νικη.. μονο που εμειναν πολύ λιγο ισα που ειπαμε τα δικα μας...ελπίζω την επομενη φορα να εχουν πιο πολύ χρονο.. ..
      Θυμαμαι ποσο ωραι περασαμε και εμεις οταν ηρθατε..αχ ωραιοι καιροί..οσο παιρνουν τα χρονια φιλενεδα τοσο και πιο δυσκολα γινονται τα πραγματα και τα χρονια..χα..χ.α
      Ελπίζουμε σε μια επαναλυψη επισκεψεων..να είστε καλα Ρενα μου να περνατε ομορφα απολαυσε τις στιγμες με τα εγγονια.. μεγαλωνουν τοσο γρηγορα.!! κατααβαινεις..!!! την αγαπη μου ❤💛💗 σε όλους σας!!!καλο υπολοιπο καλοκαιρακι..φιλακιααααα 😘

      Διαγραφή
  8. Ειναι αυτη η αισιοδοξια σου και η παντα θετικη σου σκεψη που δεν σ αφηνουν στιγμη μονη. Τιποτε δυσαρεστο δεν μπορει να σου συμβει χωρις να ελθει χερακι χερακι με μια χαρα. Σ αυγαπω πολυ γι αυτο που εισαι. Κι εμεις τελικα ποτε θα τα πουμε? Να φυγουν πρωτα οι τουριστες με τα νοικιασμενα αυτοκινητα απο τους δρομους λεει ο Ακος, Φιλια στον κυριο Γιωργο. ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα είδες βρε αγαπη μου; Ηρθε η Νικη και γεμισαμε χαμογελα με την γνωριμια μας..ας ήταν και τοσο λίγο..Σιγα να μην με βαλουν κατω κατι μικροαναποδιες φιλεναδα.. αν δεν ειναι θεμα υγειας για τιποτε αλλο δεν αξιζει να στεναχωριομαστε.. οταν βλεπεις τα πραγματα με μια δευτερεη ματια.. τοτε καταλαβαινεις οτι μπορεις να τα ξεπερασεις τα παντα ..με καλη θεληση ειπαμε..χα χα..😂
      Ναι εμεις πρεπει να τα πουμε αν μπορεσεις παρε με τηλεφωνο οποτε θελεις κοριτσι μου..την αγαπη μου και περιμενω να τα πουμε και απο κοντα.. την αγαπη μου παντα .. φιλακιααααα!! 🧡💛😘

      Διαγραφή
  9. Η Νίκη είναι υπέροχος άνθρωπος. Είχα κι εγώ τη χαρά να τη γνωρίσω από κοντά, αλλά εμείς το κάναμε ανάποδα: πήγα εγώ στο μέρος που μένει και της έκανα έκπληξη! Πόσο χαίρομαι για την όμορφη μπλογκοπαρέα μας και τη μπλογκογειτονιά μας!!!! Πάντα τέτοιες χαρές, Ρούλα μου. Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματι Μια μου η Νικη και μενα μου μου αρεσε και σαν ανθρωπος και σαν ομορφια..!! το να γνωριζεις απο κοντα και φιλες που τα λετε μεσα απο το μπλοκινκ ειναι πολύ ωραιο .. ετσι εκτιμας περισσοτερο τον ανθρωπο ..αυτο επεθα και εγω μολις την γνωρισα εκεινη και την οικογενεια της..
      Τι ωραια που μπορεσεις εσυ να πας θα πρειενα ειναι πολύ ωραια η Βυτινα.. για εμας... ειναι δυσκολες οι μετακινησεις μας γι αυτο χαιρομαι που περναν απο εδω οι φίλες και οχι μονο μια φορα..!!
      Οντως αυτή η μπλοκογειτονια ειναι η ομορφοτερη μεσα στο αχανες διαδίκτυο ...😁
      Να είσαι καλα φιλη μου να περασεις ομορφα το υπολοιπο καλοκαιρακι σου.. φιλακιααα!! 😘

      Διαγραφή
  10. Πολύ χάρηκα με την χαρά σας Ρούλα μου μόλις σας είδα στο facebook!!!
    Ελπίζω να παραδόθηκαν και στις δύο σας τα φιλάκια που σας έστειλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ.. εγω δεν εχω φεης μπουκ Μαριαννα μου εχω ομως το μπλοκακι μου που εστω και αργα κατι σαν επαναλυψη να πουμε εβαλα και εγω την συνατηση μας με την Νικη που ηταν απροσμενη και χαρουμενη ταυτοχρονα.. και οντως την χαρηκα πολύ ειναι απο τις κπληξεις που θελεις να σου κανουν ...
      Στο φεης τα φιλακια πηγαν γρηγορα εδώ λιγο πιο αργα αλλα δεν εχει σημασια ο χρονος .. η προθεση ειναι αυτη που μετραει μαζι με την αγαπη.. 🧡💙
      Να εισαι και εσύ καλα φιλεναδα και να περνας ακομα καλύτερα..χαρηκα που τα ειπαμε και αλλιως.. καλο υπολοιπο καλοκαιρακι την αγαπη μου φιλακιααααα!!! 😘

      Διαγραφή
  11. Ρούλα μου αυτές είναι οι όμορφες εκπλήξεις του blogging!!
    Πάντα να έχεις τέτοιες συναντήσεις.. Τρεις από τους καλύτερους μου φίλους, τους γνώρισα από το blog.

    Εύχομαι οι αναποδιές να τελειώσουν σύντομα, εμένα μου έχουν κατσικωθεί σε όλους τους τομείς! :)
    Καλή δύναμη σε φιλώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ακριβως ενΑΙ Κατερινα μου εφταχρονια ειναι που εχω γνωρισει φίλη απο το μπλοκινκ και υπαρχει ακομα αυτη η φιλια οπως και με ολες οσες εχουν περασει εστω και μια καλημερα απο εδώ..και αν εχουν χαθει απο την μπλοκογειτονια λογο φεης.. υπαρχει και αλλος τροπος επικοινωνιας αν θελεις να μην χασεις τους φιλους σου..εξ αλλου πρεπει να ευγνωμονουμε το μλποκ που ηταν αιτια να γνωρισουμε και απο κοντα με όλες τους.. 😁
      Οσο για τις αναποδιες εεεε φτιαχνουν σιγα σιγα προσπαθωντα να μην μας βαζουν απο κατω.. ολα διορθωνονατι λιγο ή πολύ..
      Σε ευχαριστωπολύ που περασες και τα ειπαμε..να περνας ομορφα εστω και με δυσκολιες..!!! καλο υπολοιπο καλοκαιρακι την αγαπη μου😍 φιλακιαααα!! 😘

      Διαγραφή
    2. Κατερινα μου δεν μπορω να βρω το μπλοκ σου..δεν υπαρχει; αν δεις αυτο το σχολιο ενοιμερωσε με πλιζζζζ.. να εισαι καλα φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  12. Σμαραγδένια μου χαίρομαι που σε γνωρίζω έστω από τη φωτογραφία, όπως επίσης χαίρομαι και για την Νική.
    Αυτές οι συναντήσεις είναι σπουδαίες στιγμές που χρωματίζουν την ζωή μας.

    Τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι χαιρεσε βρε κοριτσι μου; .. μια γιαγια είδες γεματη ριτιδες..χα..χα... ευτυχως που η Νικη διπλα μου ειναι κουκλαρα..
      Πραγματι κατι ετοιες συναντησεις εκτος απο εκπληξη σε γεμιζουν χαρα γιατί γνωριζεις και απο κοντα ανθρωπους που μιλας μεσα απο ενα πληκτρολογιο μαζι τους..ομορφες πραγματι συναντησεις φιλη μου 😀
      να είσαι καλα να περνας ακομα καλύτερα..καλο Σαββατοκυριακο.. φιλακιααααα!!!😘

      Διαγραφή
  13. Το πιο γλυκό Σμαράγδι! Τα φιλιά μου και την καλησπέρα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω παρα πολύ για το ομορφο σχολιο σου Καναρινακι μου χαιρομαι πολύ που βρισκεσαι παλι στην παρεα μας ..😀
      Να είσαι καλα να περνας ομορφα με οτι κανεις καλο υπολοιπο καλοκαιρακι να περασεις.. φιλακιααααα!!! 😘

      Διαγραφή
  14. Να είστε καλά και οι δυο σας Σμαραγδούλα μου και να έχετε πολλές ακόμα συναντήσεις στο μέλλον.
    Τα χαμόγελά σας μας φανερώνουν τη χαρά της συνάντησής σας.
    Πολλά φιλιά και καλή συνέχεια στο καλοκαίρι σας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Μαρια μου πραγματι ειναι χαρα να συναντας και απο κοντα φιλες απο την μπλοκογειτονια..που τις <ξερεις πολλα χρονια εστω και ιντερνετικα... ολοκληρωνεται η γνωριμια ετσι.. αλλα αν αυτό δεν ειναι παντα εφικτό.. αρκούμαστε σε αυτη την επαφη που εχουμε μεσα απο τα μπλοκ μας..και αυτη η παρεουλα και η επικοινωνια ειναι πολύ ομορφη..Μαρια μου...😀
      Να περνας και εσύ ομορφα και να έχεις ενα ομορφο υπολποιπο καλοκαιρακι φιλακιαααα .. 😘

      Διαγραφή
  15. Τι να πω εγώ τώρα, μετα απο τόσα καλά λόγια; Ηθελα μόνο να είμαι εκει και να σε πάρω αγκαλιά!
    Σε όσα μέρη της Κρήτης πήγαμε βρήκαμε ανθρώπους ευγενικούς με χαμόγελο, όμως στο σπίτι σας εγώ βρήκα κάτι παραπάνω, μια καλή μου φίλη! Μια φίλη που τόσα χρόνια διαβάζω τις σκέψεις της και νιώθω να τηνξέρω και να την αγαπώ!
    Μακάρι να είχαμε περισσότερη ώρα στη διάθεσή μας, ή και μέρες -για φαντασου!- αλλά κι έτσι είμαι χαρούμενη που βρεθήκαμε!
    Στέλνω πολλά πολλά φιλιά κι όλη μου την αγάπη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ κορίτσι μου γλυκό..
      Χάρηκα και εγώ τόσο πολύ που γνωριστικαμε και από κοντά και γνώρισα και την υπέροχη οικογένεια σου Νίκη μου.. Εδώ δεν έχω καλό ίντερνετ και οι απαντήσεις μου αργούν από το λαπιτοπι χα χα.. Ελπίζω ότι την επόμενη φορά που θα κατεβητε για επόμενο βήμα γάμο χα χα να τα πούμε ξανά κορίτσι μο.. Χαίρομαι που θα τα λέμε κι αλλιώς.. Την αγάπη μου πάντα Νίκη μου φιλακιααα

      Διαγραφή
  16. Τα μάθαμε από το fb και ζηλέψαμε. Και ζηλεύουμε κι εδώ! Φιλιά και στις δυο. ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και τι περιμένεις Αλέξανδρα μου; μια νύχτα θάλασσα είναι η Κρήτη χα χα και το μπαλκονακι μας ανοιχτό για όλους σας..Να περνάς όμορφα καλό καλοκαιρακι να έχεις την αγάπη μου Φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χαίρομαι τόσο πολύ γι αυτό το ωραίο σας αντάμωμα, πόσο σας καμαρώνω!
    Τη Νίκη δεν την ξέρω αλλά φαίνεται πολύ γλυκιά κοπέλα!
    Πολλά τα ανάποδα Ρουλίτσα μου, έρχονται ξαφνικά και μας αποπροσανατολίζουν αλλά αυτές οι Θεόσταλτες χαρές που φτιάχνουν τη διάθεση και χαρίζουν γέλιο και ξεγνοιασιά έστω για λίγο είναι ανεκτίμητες!

    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ειναι Μαιρυ μου δεν γινεται να είναι όλα καλα στην ζωή μας..και εκει που εισαι στα κατω σου να σου και μια χαρα να σε ανεβασει και να σου πει οτι τα πραγματα (ευτυχως υλικα) φτιαχνουν ..απλα οεταν ερχονται όλα μαζι χα.χα. παντα ετσι γινεται με τις ζημιες δεν ερχεται ποτε μονο μια..
      Παντως χαιρομαι καθε φορα που μια φιλη κατεβενει στην Κρητη και περναει απο εδω εστω για ενα γεια..φιλεναδα..
      Χαιρομαι και για σενα ..να εισαι καλα και να περνας ακομα καλύτερα.. την αγαπη μου ..καλο υπολοιπο καλοκαιρακι καποια στιγμη θα τα πουμε .. φιλακιαααααα!!! 😘😀

      Διαγραφή