Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

>>>ΧΡΙΣΤΟΣ...ΑΝΕΣΤΗ..!!!!!...ΜΕ ΑΝΕΛΠΙΣΤΟ ΔΩΡΟ>>!!!



Αγαπημένοι μου... γείτονες...
Ξέρω ότι την ανάρτηση αυτή δεν θα μπορέσει να την δεί προς το παρόν
εκείνη για την οποία είναι.... αφιερωμένη...θα το κάνει αργότερα όταν μπορέσει...αλλά εγώ δεν θα μπορούσα να περιμένω τόσο πολύ να μοιραστώ μαζί σας..την μεγάλη μου χαρά για ένα ανέλπιστο δώρο....!!!!
Δέν ξέρω αν έχετε νιώσει ποτέ την χαρά..να πάρετε κάποιο.. δώρο ..χωρίς να το περιμένετε!!!!
 Ε!!!! αυτό συνβαίνει με μένα...!!!
Πρίν λίγες μέρες...ο ταχυδρόμος μου έφερε ένα ειδοποιητήριο  να πάω να παραλάβω κάτι απο το ταχυδρομείο.... 
Εσπαγα το κεφάλι μου να σκεφτώ τι μπορεί να είναι..
Ούτε κατά διάνοια.. έβαζε ο νούς μου αυτό που θα έβλεπα!!!!!
¨ενας μεγάλος φάκελος με περίμενε με ανυπομονησία να τον ανοίξω!!!!!
η δική μου βέβαια ήταν μεγαλήτερη..!!!
Τον ανοίγω και τι βλέπω!!!!!ότι βλέπετε.. αυτην την στιγμή και σείς αγαπημένοι μου φίλοι...
Ενα πανέμορφο τετράδιο.. φιαγμένο με τα χεράκια της ποδηλάτισσας...
και μια όμορφη καρτούλα με ευχές...


Θα μου πείτε και τι το ξεχωριστό έχει ένα τετράδιο;;;
Ε!!! λοιπόν αυτό έχει!!!!
Αν κοιτάξετε πολύ προσεκτικά....θα καταλάβετε τι  κάνει αυτο το τετράδιο ξεχωριστό....εκτός απο την..πρόθεση της να το φιάξει και να το στήλει σε μένα χωρίς να το ξέρω...!!!
Και απο ότι βλέπετε σαν φωτογράφος είμαι χάλια... γι αυτό σας γράφω..τι γράφει στην επάνω του μεριά...με χρυσά γράμματα..!!!!
<< Σε περιβόλι φύτεψα..
θαλασσινό κοχύλι..
και κείνο μου ψιθύρισε..
κρυφά μέσα στ αυτί..
θελω να βάλεις δίπλα μου..
μια ροδαριά τ Απρίλη..
να μου κρατάει συντροφιά..
σαν έρθει η αυγή..!!!!>>
Είναι ο πρώτος στίχος  μου απο το τραγούδι που έχει μελοποιήσει η 
Ροδούλα με τον Γιάννη..http://annoula-rodoula.blogspot.com/2012/04/blog-post_08.htmlκαι που θα το βρείτε στο πλάι..της σελίδας μου..
Στο κάτω μέρος αυτού του ξεχωριστού τετραδίου...υπάρχουν δυό πανέμορφα κοχύλια...!!!!!
Πως λοιπόν να μην χαρώ με 
ένα τόσο ανέλπιστο δώρο;;;;
και πως να μην το μοιραστώ μαζί σας;;;
Οχι πείτε μου..!!!!!
Και πως να ευχαριστήσω την  φίλη μας την Ποδηλάτισσα <ΒΙΚΥ>..για το πανέμορφο δώρο της και κυρίως για την ανέλπιστη και ευχάριστη.. έκπληξη που με περίμενε..!!!!
Βίκυ μου.. χίλια ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου...δεν ξέρω αν υπάρχουν λέξεις που θα περίγράφανε τι όμορφα ένιωσα.. με το ανέλπιστο δώρο σου!!!!!για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ πολύ!!!!!
 Δέξου.. αυτά τα λουλούδια απο μένα για  σένα!!!!
Μέσα από την καρδιά μου!!!!!






82 σχόλια:

  1. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΣΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ Η ΡΟΔΟΥΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΟΠΟΙΗΣΕΙ!!!!!!!!
    ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ CD!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχο δώρο που το άξιζες!!
    Μπράβο Ποδηλάτισσα για την εκπληκτική κίνηση!!
    Πανέμορφο!!
    Μπράβο ξανά και στην Ροδούλα!!
    Χριστός Ανέστη και του χρόνου με περισσότερα ποιήματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα μου....είδες τι όμορφη κίνηση;;;; να ειναι καλά και παντα να κάνει χαρούμενους τους ανθρώπους ..οπως εκανε και εμένα και την όμορφη παρέα που κάναμε εδώ μεσα... να κατεβάσω ιδέες τώρα....πρέπει...χι..χι.. Αληθώς Ανέστη Ρένα μου...φιλακια...

      Διαγραφή
  3. Χριστός Ανέστη Ρούλα μου....με υγεία ...χαρές και δώρα ανέλπιστα...
    Χαίρομαι μαζί σου...φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αληθώς Ανέστη ΜΙΑ μου....!!!!! σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για τις ευχές σου..και την χαρα σου ...τι φίλες ειμαστε αν δεν μοιραζομαστε τις ..λύπες μας και τις χαρές μας..έ;; χι..χι.. μόνο υγεία να υπάρχει... φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα Χριστός Ανέστη κ Χρόνια πολλά Ρουλάκι!Να χαίρεσαι την οικογένειά σου
    Ευχάριστα πράγματα αυτά μπράβο σας κορίτσια!!Αφού ενθουσιάστηκα εγώ που το είδα από μακριά...φαντάσου εσύ!!!Πάντα τέτοια!!

    Και του χρόνου φιλιά κ την καλημέρα μου σου στέλνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως ενθουσιάστηκα τόσο πολύ Αγγελε...μου που ήθελα μια τοσο όμορφη κίνηση..να την μοιραστώ μαζί σας... απο κοντα ειναι πολύ όμορφο η φωτό το αδικεί ακόμα δεν βρήκα τον χρόνο να περάσω απο όες τις φίλες...αλλα θα το κάνω οπωςδήποτε.... φιλακια ..και χρονια πολλα..

      Διαγραφή
  5. Τα ανέλπιστα δώρα είναι και τα καλύτερα!!! Αληθώς Ο Κύριος!! Χρόνια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί ειναι αυτά τα δώρα.....που δεν έχει σημασία τί είναι,....σημασία έχει η διάθεση που έχει εκείνος που το κανει....και η χαρά εκείνου που το παίρνει... Χρονια πολλα..και σε σένα και καλως ώρισες στο μπλόκ μμου...

      Διαγραφή
  6. Πολύ όμορφο το τετράδιο που σου χάρισε η Βίκυ, Ρουλιώ μου. Είδες πόσο γρήγορα πόση αγάπη μάζεψες σ'αυτό το χώρο? Χρόνια Πολλά Ρουλάκι μου, Χρηστός Ανέστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧ!!!!!!! φιλεναδα....έχεις δεί μικρά παιδάκια με τί ανηπομονησία ανοίγουν τα δωρακια τους;; έ!!! κατι τέτοιο και ακόμα πιο πολύ φαντάσου..χι..χι.. μου φαίνεται ότι ξαναμ..... ασε δεν το λέω...καταλαβες..νομίζω..χι..χι..
      η ΑΓΑΠΗ ...ειναι αυτή που μας αγκαλιάζει και ζεστάίνει τις καρδιές μας ..ΤΖΙΝΤΖΕΡΟΥΛΑ μου...και όλοι έχουμε την ανάγκη της να νιώσουμε καλήτεροι άνθρωποι..!!!!!!!σας ευχαριστώ παρα πολύ όλες... Χρόνια πολλά γλυκιά μου..και Αληθώς Ανέστη...ο Κύριος... πολλα πολλα φιλια...

      Διαγραφή
  7. Χριστός Ανέστη!

    Εμ...αυτά είναι δώρα μάνα μου...τα της καρδιας...
    πάντα τέτοια σμαραγδένια μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς Ελενα μου ..όπως το λές Δώρα καρδιάς....τα καλήτερα.....το ίδιο θα χαιρόμουνα και αν ήταν ένα μόνο..ένα μικρό λουλουδάκι... εναι ..ένα χέρι..που σου προσφέρεται....χωρίς να το ζητήσεις....Αληθώς Ανέστη!!!! Ελενά μου....φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  8. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ..να σε καλα ματια μου..υπεροχο το δωρο σου..η μια Ψυχη Αγγιξε την Αλλη..δεν υπαρχει ποιο ομορφο συναισθημα απο αυτο..να σε καλα Βικακι μου..σας φιλω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αληθώς Ανέστη ο Κύριος... ΜΑΡΙΑ μου ...πράγματι δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα...και με πόσο απλά πράγματα μπορεί να χαρεί ενας άνθρωπος!!!! να ειναι καλά και να την βλέπει ο Θεός όπως και όλον τον κόσμο.... φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  9. Ρούλα μου, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!
    Δάκρυα ανέβηκαν στα μάτια μου Ρούλα μου!! Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτή τη κίνηση της Βίκυς, όπως κι εσύ να εκφράσεις τη χαρά και τη συγκίνησή σου, έχεις δίκαιο. Μια λέξη εκφράζει αυτή την κίνηση ΑΓΑΠΗ δηλαδή Θεός!!!
    Να το χαίρεσαι Ρούλα μου το δώρο σου, σου αξίζει!!!!
    Με την αγάπη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αληθώς Ανέστη ο Κύριος!!!!! Ροδούλα μου...εγώ να δείς πόσο συγκινήθηκα!!!!!!ήθελα να το κάνω αργότερα να το έβλεπε και η Βίκυ...αλλα δεν μπορούσα να κρατήσω την χαρά αυτή μόνο για μένα και είμουνα σίγουρη..ότι θα χαρήτε όλες οι φίλες όσο χάρηκα και εγώ... και εξ άλλου τέτοιες κινησεις ειναι που κάνουν την ζωή μας πιό όμορφη!!!!! να ειναι καλά!!!! και εκείνη θα το δεί μόλις μπορέσει... τέτοιες πράξεις πρέπει να λέγονται..σε φιλώ και τώρα που επανήλθα ..θα αρχίσω τις επισκέψεις....τρέμε κόσμε...χι..χι..

      Διαγραφή
  10. Πασχαλινες ευχες απ'την καρδια βγαλμενες, ολες οι μερες της ζωης να ειναι Αναστημενες.
    Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημιουργία μου Αληθώς Ανεστη !!!!!και σε ευχαριστώ πολύ ..για τις ευχές σου ..το ξέρω ότι ειναι απο την καρδια βγαλμένες και σου ευχωμαι .να εχεις παντα υγεία χαρα..και πολλες όμορφες δημιουργίες....φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  11. Χρόνια Πολλά , Καλά και Σμαραγδένια !!
    Τέλειο το δώρο καρδιάς της Ποδηλάτισσας !!
    Πανέμορφη η ζωγραφιά της , όπως η σκέψη και η προσφορά της !!
    Ευχές καρδιάς από μένα να το γεμίσεις όμορφους δικούς σου στίχους και παραμύθια με συναισθήματα !!
    Τι απίθανη μπλογκογειτονιά είναι αυτή !!!!

    Σας στέλνω γιορτινούς σαμιώτικους χαιρετισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΡΙΣΤΟΣ΅ΑΝΕΣΤΗ!!!.....είδες Αθηνούλα μου τί όμορφο απο καρδιάς δωρο;; και να μην το περιμενεις...αυτό που το βάζεις έ;;Η σκέψη της ΠΟΔΗΛΑΤΙΣΣΑΣ...μας κάνει να γίνουμε μια μεγάλη αγκαλια...και να λέμε σαν τους τρείς σωματοφύλακες χι..χι.. όλες για μία...και μία για όλες!!!!! χι..χι.. γειτονια που κάναμε δεν παίζεται είναι η καλήτερη.... αυτό θα πει... όμορφες σκέψεις ... αληλεγγύη..όπου χρειάζεται..και αγάπη...που δεν κοστίζει τίποτε...με απλα πραγματα μπορείς να νιώσεις όμορφα!!!!φιλακια πολλα... απο την Κρήτη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα δώρα που έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις, ξεφεύγουν από τον χαρακτηρισμό του δώρου και προσλαμβάνουν τον χαρακτηρισμό της ευλογίας.
    Εύχομαι τέτοιες χαρές να είναι γεμάτη η ζωή σου γιατί τις αξίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nαί!!!! Χριστόφορε...είπες την σωστή λέξη!!!! Ευλογία!!!είδες πως μπορεί να συμπληρώσει ο ένας φίλος τον άλλον;; και να σου ζητήσω συγνώμη..που έπρεπε να βάλω και τους φίλους μέσα στους σωματοφύλακες.. λάθος μου χι..χι.. γιατί τώρα πιά ειμαστε πολλοι.. ασχέτου φίλου...που νιαζόμαστε ό ένας για τον άλλον...σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου...καλοδεχούμενες....

      Διαγραφή
  14. Ρούλα μου πρώτα να σου ευχηθώ χρόνια πολλά,γεμάτα όμορφες στιγμές,δημιουργικά και κοντά σ'όσους αγαπάς! Να μεταφέρεις τις ευχές μου και στον Σμαραγδένιο σου!!! Αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό μέσα σ'αυτό το μαγικό κουτάκι, είναι εκπληκτικά! Με πόσο λίγα πράγματα και πόσο απλά μπορεί ένας άνθρωπος να πλημμυρίσει ευτυχία!!! Οι στίχοι σου,η μελοποίηση,το τετράδιο,η γεμάτη χαρά κι αγάπη ανάρτησή σου...όλα αυτά είναι απλά πράγματα που δεν χρειάστηκαν ούτε ένα ευρώ για να γίνουν...Δεν ξέρω αν έχουμε βρεθεί τυχαία ή για κάποιο λόγο όλοι εμείς εδώ μέσα,είμαστε όμως τόσο ταιριαστοί σε πολλά αλλά περισσότερο στο πόσο χαιρόμαστε ο ένας με τη χαρά του άλλου!!! Πανέμορφο και πολύτιμο το τετράδιό σου που με τόση αγάπη έφτιαξε για σένα η Βίκυ μας,μια ποδηλάτισσα με δυνατή και ταυτόχρονα ευαίσθητη ψυχή που εδώ και καιρό έχω θαυμάσει για πολλούς λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΡΑΚΙ μου....εγώ πιστευω πολύ τύχη....πάντα βλεπω το ποτήρι μισογεματο..και πιστευω ότι κάποια πράγματα στην ζωή μας γίνονται για κάποιον λόγο...ξαφνικά γνωρίσεις ανθρώπους...μεσα απο ένα άψυχο κουτί..και αυτό γίνεται.. τόσο απλά σαν να εισαι δίπλα του και του μιλάς και σε ακούει...μοιράζεσαι πράγματα...και καμιά φορά τόσα όσα δεν έχεις τολμήσει να μοιραστείς...με ανθρώπους που τους βλέπεις.....και ειναι τοσο όμορφο αυτό!!!!!με άγγιξε τοσο πολύ η κίνηση της Ποδηλάτισσας..που δεν ειχα την υπομονή να το κανω αυτό αργότερα....ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας...παρόλο που ξέρω ότι δεν θα μπορέσει προς το παρόν να το δεί..αλλα θα το κάνει αργότερα...θα διαβάσει και τα τόσο κολακευτικά και όμορφα σχόλια σας..και νομίζω ότι θα χαρεί πολύ.. όπως χαίρωμαι και εγώ...
      και μην νομίσεις ότι ξέχασα τα μαθήματα...ενταξει...μην φωναζεις θα τα κάνω... σε φιλώ...γλυκάαααα!!!!!

      Διαγραφή
  15. Χριστός Ανέστη Ρούλα μου!!!!!τέλειο το δωράκι σου!!!!!να το χαρείς!!!!να σαι καλά!!!φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεσποινακι μου Αληθως Ανέστη!!!!σε ευχαριστω πολύ...να εισαι πάντα καλά ..με υγεία....χρονια πολλα....είθε η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ..να γαληνευει τις καρδιές μας... φιλακια..

      Διαγραφή
  16. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!!!!
    ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΜΑΣ!!!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΡΟΥΛΑΚΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς Εφούλα μου...πανέμορφο!!!!!!και φιαγμένο απο τα χέρια της που ειναι προέκταση της καρδιάς της...και οπως το λές...της ΒΙΚΥΣ ΜΑΣ.....!!!!!φιλακια και σε σενα...και στην ζετούλα σου...και σε όλη σου την οικογένεια ..ετσι κι αλλως μια μεγάλη εξαιρετική παρέα εχουμε γίνει Εφούλα μου...φιλακια..

      Διαγραφή
  17. Υπέροχο δώρο και είναι υπέροχο γιατί είναι δώρο καρδιάς!!!
    Μεγειά και το λαπτόπι!!! ;-

    Να είσαι καλά και πάντα τέτοια στη ζωή σου!

    ΑΦιλάκια χαμογελαστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ευχαριστώ πολύ ΑΙΝΑΦΕΤΣ μου....για τις ευχές σου...το λάπιτόπι..ομως μου την έκανε με τα σχόλια μου στο μπλοκ σου... βοήθειαααα πάλι δεν μπορώ να σου τα στήλω..το ίδιο πρόβλημα που ειχα και στην αρχή....αν θέλεις δες και τα μέηλ σου πλιζζζζζ!!!!! δεν θυμαμαι πως τα έγραφα ..η γυναίκα... λιγο η αλταχάιμερ να κάνει επίσκεφη..νατο το μυαλο..τι να σου κανει;;; χειμώνα καλοκαίρι το ίδιο...δεν λέει να αλάξει..χι..χι..φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  18. Χρόνια Πολλά Ρούλα μου, Χριστός Ανέστη!
    Εχεις δίκιο να είσαι ενθουσιασμένη με το δώρο σου, είναι υπέροχο και είναι δώρο καρδιάς!
    Πάντα τέτοια εύχομαι!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενά μου...Αληθώς Ανέστη ο Κύριος!!!!! και σε ευχαριστώ απο καρδιάς για τις ευχές και μακάρι να χαίρεται ολος ο κόσμος ..να γίνονται τοσο όμορφα πράγματα που να γεμίζουν οι καρδιές χαρα...φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  19. Ρουλάκι, χρόνια πολλά!
    Πραγματικά πολύ γλυκιά κι ευγενική χειρονομία και πολύ όμορφο το δώρο!
    Πάντα τέτοιες χαρές ανέλπιστες σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αθηνούλα μου... να εισαι καλά μάτια μου...με τα καλά σου λόγια..όντως τα ανέλπιστα δώρα σε γεμίζουν δυό φορές χαρα.. και δεν ειναι για το δώρο..αλλα για την κίνηση..της φίλης ή του φίλου που το κανει...και η Ποδηλατισσα έκανε μια κίνηση καρδιάς και την ευχαριστώ παρα πολύ....φιλακια πολλα ...το ξέρω χρωστώ επισκέφεις ...θα επανορθώσω....ξαναφιλώ..

      Διαγραφή
  20. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ....
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΨΥΧΗΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΚΥ.... ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΒΓΑΛΜΕΝΟΥΣ!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΑ ΧΑΡΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νενα μου....ποση χαρά σε γεμίζει ενα ανέλπιστο..δώρο...και να ειναι από άνθρωπο με τοσο όμορφα συναισθήματα...την ευχαριστώ και ευχαριστώ και εσένα για τα καλά σου λόγια......φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  21. Χρόνια Πολλά Ρουλάκι μου,χαίρομαι για σένα και μπορώ να φανταστώ εκτός από την έκπληξη και τη χαρά σου όταν το είδες...
    άντε...ανασκουμπώσου...περιμένουμε κι άλλα...-:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Σπιρτοκουτο μου ... πολύ μεγαλη χαρά...και έκπληξη!!!!τι να ανασκουμοθώ παιδί μου;;; σιγα..σιγα..το μυαλό θελει χρόνο...χι..χι.. αλλα ναι θα γίνει και αυτό....οι σελίδες απο το όμορφο τετραδιο της Βικυς....θα γεμίσουν με τον καιρό...γιατί φιαχτηκε με αγάπη γι αυτόν τον σκοπο.... φιλακια πολλα...εκανα εχθες ενα περασμα απο το καινουργιο..σταθμό αλλα δεν ακουγα τίποτα...θα δώ αποψε... ξαναφιλώ.

      Διαγραφή
  22. τα καλυτερα ερχονται απ εκει που δεν τα περιμενεις

    χρονια πολλα αληθως ανεστη
    καλο απογευμα σε φιλω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη.....και ναι σίγουρα αν το πισευεις αυτό ..τα καλήτερα θα έρθουν.. φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  23. Χριστός ανέστη, Ρούλα μου! Χρόνια πολλά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αληθώς Ανέστη Κουηννάκι μου χρονια πολλα και αναστημένα να έχουμε....φιλακια..

      Διαγραφή
  24. Χρόνια Πολλά Ρούλα!Πωπω τι ωραιο πραγμα να ανοιγεις πακετακι με εκπλήξεις!Τα δωρα είναι ένδειξη αγαπης και φιλιας και φαίνεται οτι το αξίζεις!Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρονια σου πολλα και σε σενα..δεν ξέρω αν το αξιζω όλο αυτό αλλα μου έδωσε πολύ χαρα..η κίνηση της..Ποδηλατισσας..σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια...φιλια..

      Διαγραφή
  25. Χριστός Ανέστη! Πολύ όμορφο το δωράκι που έλαβες. Σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασία μου Αληθως Ανέστη ο Κύριος...σε ευχαριστώ για την επίσκεψη..να εισαι καλά..ναι ειναι όμορφο και ξεχωριστό δώρο...απο καρδις που λένε..!!!φιλιά..

      Διαγραφή
  26. Χρόνια πολλά Ρούλα μου ποιήτρια!!! Χριστός Ανέστη!!! και του χρόνου με υγεία και χαρά!!! Πολύ συγκινητικό το δωράκι σου!!!ΥΠΕΡΟΧΟ!! από έναν ΥΠΕΡΟΧΟ άνθρωπο, την αγαπημένη μας Βίκυ!!!Πως να μην χαρείς;!!! φιλάκια γλυκιά μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φανούλα μου.....Αληθως Ανέστη!!!! χρονια μας πολλα...ακριβώς οπως το λές για το δωρο..και τον άνθρωπο....και τα δυό υπέροχα...και ανέλπιστα... και ποση χαρά μου έδωσαν!!!!!να εισαι καλά Φανούλα μου και παντα με υγεία... φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  27. ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!Η ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΣΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ, ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ.ΝΟΙΩΘΩ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ!!!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΧΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΟ ΜΑΣ!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νασουλα μου...Αληθως Ανέστη..!!!!! κοριτσι μου...ποσο όμορφα σε κανει να νιώθεις για εναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις και όμως σε σκέφτεται.. οπως νομίζω οτι το κανουμε σχεδον ολες εδω στην γειτονιά μας..γιατί μη μου πεις ότι δεν ανυσηχουμε αν καμια λειπει μέρες και δεν ξέρουμε τι κανει;;;; εννοώ αν ειναι καλά..χαιρομαι πάρα πολύ που γνώρισα εδω μέσα όλες εσάς φίλες μου ...να ειστε όλες καλά... φιλακια πολλα...

      Διαγραφή
  28. Αληθως Ανεστη και χρονια πολλα !!!!!!Ειναι πραγματι πολυ ομορφο να δεχεσαι την αγαπη και την εκτιμηση!!!!Και την αξιζεις!!!!!!Φιλακια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευα μου χρόνια πολλα....μακάρι όλος ο κόσμος να χαιρότανε ..γιατί μας λειπει η χαρα απο την καθημερινότητα μας ..και αυτές η μικρες μα τοσο σημαντικές στιγμές χαράς μας λειπουν... φιλακια...

      Διαγραφή
  29. Ρούλα μου, πέρασε από το σπιτάκι μου για να δεις μια ερώτηση που μας κάνει μια φίλη.
    Θέλει και τη δική σου σύμφωνη γνώμη. Είναι στα σχόλια της τελευταίας μου ανάρτησης.
    Πολλά φιλάκια σ' αγαπώ πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Kαλημέρα , αυτά τα δώρα είναι ανεκτίμητα,
    γιατί σημασία έχει η σκέψη, το ενδιαφέρον κι η καλή διάθεση του αποστολέα,
    η έκπληξη , η χαρά και το χαμόγελο που χαρίζουν στον παραλήπτη!!
    Είναι η χειροπιαστή ένδειξη φιλίας και εκτίμησης !!!!

    Έλα μια βόλτα στ όνειρο μισοαφιερωμένη σε σένα !!
    Σαμιώτικους φιλικούς χαιρετισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πέρασα πρωτα απο σενα ...και η χαρα μου δεν λέγεται Αθηνουλα...δεν ξέρω [που να την βάλω τόση χαρά πολλες φορές ξεχυλίζει και για αυτό θελω να την μοιράζομε με όλες και όλους ...και εξ άλου τι να την κάνεις την χαρά αν δεν την μουραστεις..έ;;;; χι..χι..φιλακια πολλα ..και ευχαριστώ πολύ!!!!!!

      Διαγραφή
  31. Χρόνια πολλά!Υπέροχο το δώρο σου και πολύ γλυκιά η κίνηση της ποδιλάτισσας!Πάντα τέτοια σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σπυριδούλα μου... Χονια σου πολλα ..και απο μένα..να εχεις υγεία παντα ...και σας ευχαριστούμε για τα όμορφα σου λόγια...και απο μέρους της Ποδηλατισσας το λέω και δεν πιστευω να εχει αντίρηση...φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  32. Pουλα μου Χρονια Πολλα και Χριστος Ανεστη!!Ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!Ευχαριστω κι εσενα και τη Ροδουλα που μου επιτρεψατε να βαλω τα τραγουδι σας στο blog μου!!!!Οποτε το ακουω συγκινουμαι,δεν ξερω γιατι.Οστιχος σου με τη μουσικη εχει τελειο γαμο!!!!!!!Μεγαλο μπραβο και στις δυο!!!!!!Δυο αστερια ηταν στην αφανεια και τωρα γεννιουνται!!!!!!!!!!!!!
    Καλα,τι χρυσοχερη αντρα εχεις?Εχω χαζεψει,πραγματικα!!!!!!!Ονειρεμενα σπιτακια!!!!!Γεια στα χερια του να του πεις,παντα ναναι γερος και δυνατος!!!!
    Απο καιρο ηθελα να σου γραψω,αλλα χτυπωντας αλλα σπιτακια εφαγα πορτα και πλεον φοβομουν να ξανοιχτω.Ας ειναι καλα η Εφη που μου στεκεται τοσο και της χρωσταω ευγνωμοσυνη!!!!!!!Θαθελα πολυ να τα λεμε!!!!!
    Πολλα φιλια στην ομορφη Κρητη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η χαρά και η τιμή ΜΑρια μου ειναι δική μας και νομίζω οτι το ίδιο σου ειπε και η Ροδούλα....εμεις σε ευχαριστούμε...πολύ...να εισαι καλά και για τα ομορφα σου λογια για τον Σμαραγδένιο...χι..χι..που τον λέω εγώ...κατι φιαχνει παλι που θα το βάλω ανάρτηση...σιγα..σιγα..να μου γραφεις οποτε θέλεις...και αν μπορώ να σου φανώ χρησιμη καπου να μου το πείς....μονο με τον υπολογιστη μην με ρωτησεις δεν σκαμπάζω τίποτα!!!!!! χι..χι.. φιλακια..πολλα θα τα λέμε..

      Διαγραφή
    2. ΠΕΣ ΤΗΣ ΒΡΕ ΡΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΤΑΝΕ........
      ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΟΠΑΝΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΦΙΛΑΚΙΑ !!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. ποιός βρε Εφούλα μου φοβαται;;;;;γιατί φοβαται;; εμεις γιατί ειμαστε εδώ;;;αμα κάνει μαζί μας παρέα..παει θα την χάλάσουμε και αυτή.... χι..χι... Nα ετοιμαζεσαι για την κοπάνα.....εγώ κι αν την έχω κανει... τοσο καιρό ουτε ενα μάθημα δεν έχω κανει!!!να δουμε ποτε θα βρώ τον χρόνο να κανω αυτά που χρωσταω...!!!τωρα που εδώ πιάσαν οι ζέστες!!!!!! καλά!!!!!ολο κοπάνες θα ειμαστε..και θα παίρνουμε μαζί μας και την..MaRia..χα..χα.. φιλακια..

      Διαγραφή
    4. Mα πρεπει βρε κοριτσια να γραφτω πρωτα!!!!!Που να παω να κανω εγγραφη?
      ΕΕΕΕΕΕΕ,δεν φοβαμαι πια!!!!Εχω καλες φιλες διπλα μου!!!!Αντε ποτε θα γινουμε συμμαθητριες,χαχαχαχαχα
      ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!11

      Διαγραφή
  33. Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!!Το δώρο της Βίκης είναι πραγματικά συγκινητικό!!! Πάντα τέτοια όμορφα και από καρδιά δώρα να λαμβάνεις!!!Τα αξίζεις άλλωστε!!! Φιλιά πολλά και καλό ξημέρωμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αληθώς Ανέστη ΚΙΚΙ μου...σε ευχαριστώ πολύ όντως τα δώρα της καρδιάς ειναι ανεκτίμητα...τωρα αν τα αξίζω δεν ξέρω...παντως με κανουν και χαιρομαι πολύ.... φιλακια..

      Διαγραφή
  34. Ρούλα μου χρόνια πολλά!!!!Φανταστικό το δώρο της Βίκυς αυτό δείχνει ότι σε αγαπάει και σε εκτιμάει πολύ!!!!Είναι σημαντικό να έχουμε τέτοιους ανθρώπους δίπλα μας!!!Μπράβο!!!Φιλάκια και καλή σου μέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία μου δεν ειναι φανταστικό;;; και φιαγμενο απο τα χερακια της ...όσο για την εκτίμηση ...νομίζω ότι ειναι αμοιβαία..οπως και με όλες σας...για μένα αυτό ακριβώς έχει αξία....σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια...χρονια πολλα ...και φιλακια πολλα΄...

      Διαγραφή
  35. Γειά σου Σμαραγδένια μου και Χρόνια πολλά...και του χρόνου με υγείααα !!!! Τη νιώθω τη χαρά σου...είναι υπέροχο το συναίσθημα όταν βλέπεις ότι κάποιος σε σκέφτεται και σε εκτιμάει όπως λέει και η Σόφη !!! Πανέμορφο δώρο και συγκινητικό !!! Τί γλυκειά η Ποδηλάτισσα !!! Άχ...Ρουλάκι μου...διάβασα όλες τις προηγούμενες αναρτήσεις σου και έχω γελάσει αλλά και έχω συγκινηθεί πολύ..ειδικά με του παιδιού σου το παιδί..που γράφει υπέροχαααα...μαγικά...σκίτησε η καρδιά μου !!!! Έεεμ..με τέτοια γιαγιά και τέτοιο παππού...τί περιμένεις !!!! Πολύ σας χαίρομαι...να είστε πάντα καλά !!!
    Φιλάκια πολλά !! :ο)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Απαντήσεις
    1. Μυρσινακι μου....καλως ώρισες ...στο μπλοκόσπιτό μου...με συγκίνησες και εσύ με τα όμορφα σου λόγια...το ίδιο και η Ποδηλατισσα..με το ανέλπιστο δώρο της και γενικά έχω πάρει πολύ αγάπη απο όλες σας ..και χαιρομαι γιατί αυτό το αισθημα ειναι αμφίδρομο...και πόσο σε γεμίζει!!!!!εδώ περναμε καλά και η καθε μια κάνει αυτό που της αρέσει και την εκφράζει...μα τί λέω;;;; εγω που ειμαι απο τις καινούργιες..στο χώρο..εδώ ..εσύ σίγουρα το ξέρεις καλήτερα.....όσο για τα λάθη στο γραψιμο;;;;; χα..χα.. εγώ να δείς πόσα κανω....και μετα τα βλέπω και γελάω μόνη μου....λεω θα καταλάβουν τι ήθελα να πώ...καμια φορά τα τσεκάρω ..αλλα όταν βιαζομαι ..αντε να καταλάβεις τι ήθελα να γραψω.... χι..χι.. φιλακια πολλα...

      Διαγραφή
  37. Roula mou xronia polla kai kala !!!! sou ajizi oti kalitero!!! H de Podilatissa einai foveri!!!!!!! Se filo!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαλάντη μου χρονια πολα και σε σένα...και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... ειδες πόση αγάπη πλανιέται εδώ μεσα;; και να την μοιραζόμαστε απλόχερα....τι όμορφο!!! φιλακια..

      Διαγραφή
  38. Σμαραγδένια μου, σήμερα μπήκα πρώτη φορά από την ημέρα που γύρισα (χρόνια πολλά και καλά) από τα παιδιά μου και η ανάρτησή σου μου έδωσε μεγάλη χαρά. Πολύ αγάπη, πολύ ζεστασιά εδώ μέσα........ να είμαστε καλά να την απολαμβάνουμε και να την ξαναμοιράζουμε. Δεν ξέρω τι άλλο να πω!!!! Να είσαι καλά και πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανετούλα μου...αυτό κανουμε...μοιράζομαστε τις χαρές και τις πολαπλασιάζουμε και τις λύπες μας άμα λάχει και τις κάνουμε ελαφρύτερες....αυτό που δημιουργήθηκε εδώ μέσα...ειναι ότι καλήτερο έχει συνβεί σε μένα και νομίζω και σε πολλες από μάς....και χαίρομαι ιδιαίτερα.....Χρονια πολλά και καλά φιλακια πολλα΄΄

      Διαγραφή
  39. Ρουλακι,μπες στο blog μου αυριο!!!!!!
    Φιλια πολλα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ρουλα μου καλησπερα!!Πρωτο ειναι το τραγουδι σας και μετα η κορη μου προσθεσε και 3 κομματια αλλα απο τη cinderella,τη Χιονατη και το Ρατατουι,για να υπαρχει μεγαλυτερη διαρκεια μουσικης κι οχι μονο 3 λεπτων που ειναι το τραγουδι.Στη οθονιτσα που βλεπεις τη μικρη δεξια,κατω-κατω εχει κατι βελακια.Αμα τα πατησεις θα σου βγαλει το τραγουδι.Πανε με τη σειρα,καταλαβες?Εμεις παντως το ακουμε πρωτο.Δοκιμασε και πες μου.Αντε Ρουλακι το ακουγα ολη μερα.Ειναι τοσο ευαισθητο,παραμυθενιο,που νομιζω οτι με το blog,μπηκα σ'ενα παραμυθι!!!!!!Εσυ που γραφεις ποιηματα-κι εγω δεν μπορω-καταλαβαινεις τι θελω να πω!!!!!!Σου δημιουργει μια ατμοσφαιρα ονειρικη και ξεφευγεις απ'τη μουγγαμαρα και τη σιωπη!!Εβαλα τη μουσικη και τ'ονειρο μεσα στο blog!!!!Ξερεις ποσο ωραιο ειναι να βλεπεις κατι και να ακους κατι ονειρεμενο-ειναι σαν μια βουβη ταινια και μια ομιλουσα με μουσικη!!Παντως σας ευχαριστω πολυ που μου επιτρεψατε να το βαλω!!!!Πηρα χαρα!!!!!!
    Ρουλα κανε αυτο που σου ειπα και πες μου,περιμενω.
    Φιλια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ρούλα καλησπέρα. Μου άρεσαν ιδιαίτερα αυτοί οι στίχοι. Μου άφησαν στο τέλος την αίσθηση της απαλής υφής του βελουδένιου τριαντάφυλλου και της υπέροχης μυρωδιάς του.
    Η χαρά σου για το όμορφο δώρο είναι έκδηλη και μεγάλη!
    Περιμένω και άλλα τέτοια ακόμα, σύντομα!!
    Καλό Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ρουλα,ειδες τι ωραια ειναι ν'ακους μουσικουλα?Βαλε κι εσυ,αντε να το κανουμε μοδα!!!!!!!!!!Εγω εχω τρελλαθει απο χθες,εχω το κομπιουτερ στο blog συνεχεια για ν'ακουω,ασε σαν τα μικρα παιδια μενα καινουριο παιχνιδι!!!!!Χαιρομαι που σ'αρεσε Ρουλακι μου,κι εγω σας ευχαριστω πολυ!!!!!!!!
    Αντε καλο ξημερωμα σμαραγδενια μου!!!!!!
    Πολλα φιλια!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΣΟΥ!!!!!!
    ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΓΕΡΟΣ ΣΑΝ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ ΩΡΕ!!!!!!!!!!!!!
    ΡΟΥΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ρουλάκι με λύπη μου είδα οτι δε πήρε το σχόλιο που είχα αφήσει για την ανάρτηση.
    Δε φταίς εσύ , εγω έχω πρόβλημα με το Ιντερνετ συνεχώς.
    Αν και σήμερα ήρθα να σου πω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για το Σμαραγδένιο σου, να σου πω επίσης το τόσο καλαίσθητο τετράδιο που σου έστειλε η Βίκυ να το γεμίσεις με ευαίσθητους στίχους, όπως μόνο εσύ ξέρεις.
    Φιλάκια και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ, κι εμείς μέσα απο τα έργα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ρουλα μου,να χαιρεσαι τον αντρουλη σου ,τον τοσο χρυσοχερη και αξιο,παντα με υγεια!!!!!
    Πολλα φιλια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ρουλάκι μου με συγκίνησες..... δεν περίμενα μία ανάρτηση για αυτό το τετράδιο.... σε ευχαριστώ πολύ για όλα... μα πάνω από όλα για την αγάπη σου και την φιλία σου που τόσο μοναδικά ξέρεις να δίνεις!!!!!! Εύχομαι αυτό το τετράδιο να γεμίσει από υπέροχους στοίχους.... που θα γεμίσουν την ψυχή μας με αγάπη!!!!!! Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή