Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

ΑΦΙΕΡΩΜΑ...ΡΑΦΑΕΛΑ..ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙ...

Αυτή την φορά θα ήθελα να σιωπήσω..
Αφήνω να  μιλήσει ένα περιοδικό για ένα αγαπημένο  και ξεχωριστό παιδί.
Πριν από καιρό είχα γράψει για  την Γωγώ
την μαμά της ΕΔΩ... 
Εγώ απλά σας δείχνω την.... δύναμη της αγάπης....
Μια μεγέθυνση θα σας βοηθήσει να διαβάσετε και ότι έχει γράψει..
                      Το περιοδικό...

Και εδώ η Ραφαέλα το...μανεκέν!!!!!











Και εδώ η αγάπη με...ΚΕΦΑΛΑΙΑ!!!!

Να είστε όλοι καλά να έχετε μια όμορφη εβδομάδα..παρεάκι μου να αγαπάτε..και να χαμογελάτε..!!
Σας ευχαριστώ πολύ που περνάτε και τα λέμε..!!!!! 






45 σχόλια:

  1. ειναι υπεροχη και μια κουκλα
    της ευχομαι οτι καλυτερο

    Κικη απο μπλοκ εκφρασου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου σε ευχαριστομε πολύ να είσαι καλα ..αξιζουν αυτα τα παιδια μια θεση αναμεσα μας και αυτο προσπαθει η μαμα της να την κανει ενα παιδι οπως όλα τα παιδακια του κοσμου...
      Να περνας ομορφα με οτι κανεις Κικη μου φιλακιααα!!! :)

      Διαγραφή
  2. Συγκίνηση , δέος και σεβασμός ! Ευχαριστούμε για όσα μοιράστηκες μαζί μας! Ο κάθε άνθρωπος είναι εικόνα Θεού και έχει λόγο στη Γη μας ! Και ο λόγος είναι Α Γ Α Π Η !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aδερφι μου αυτο το παιδί μας εχει μαθει πως ειναι να παλευεις για την ζωή σου απο τις πρωτες στιγμες της γεννησης του εχει τοση δυναμη που και οι γιατροι που το παρακολουθουν εχουν μεινει πολύ οικανοποιημενοι με την προοδο της οπως και όλες οι δασκαλες της...και ηταν εκεινες που ηθελαν να κανουν την Ραφαέλα διασημη για να την ανταμειψουν για τις προσπαθεις της!!! και μακαρι το παραδειγμα της να το δουν και αλλοι γονεις...πως τα παντα ειναι δυνατα.. οταν υπαρχει η θελεηση και η αγαπη...
      Χαιρομαστε ολοι πολυ..και παιρνουμε και μεις μαθηματα ζωήςπως ειναι η αγαπη και η δυναμη της... απο εκεινη και την οικογενεια της..
      Να ειστε ολοι καλα αγαπη μου .. να κανεις οτι aγαπας.. φιλακιαα!!! <3

      Διαγραφή
  3. Μεγαλωσε η κουκλιτσα μας.οτι καλυτερο για αυτην και τους γονεις της.φιλακια Ρουλιτσα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι το κοριτσι μας καθε μερα μας εκπλησει με την ορεξη της να μαθενει πραγματα με πολύ δυναμη ..αυτο ειναι που την κανει ξεχωριστη Λιτσα μου..
      Ναι αυτα τα παιδια πρεπει να γινονται παραδειγμα φιλεναδα.. για αυτα και το δικο μου αφερωμα στην Ραφαελα μας ..ειναι το παιδι που μας μαθενει τι θα πει προσπαθεια...!!!
      Να είσαι καλα να κανεις οτι αγαπας .. ναι; φιλακιαααα!!! <3

      Διαγραφή
  4. Κόντρα στον κοινωνικό ρατσισμό και το μίσος για τη διαφορετικότητα, η μικρή Ραφαέλα και κάθε "Ραφαέλα" που αγωνίζεται για το αυτονόητο, έχει το θαυμασμό και την αγάπη μας. Τα συγχαρητήριά μας στη μαμά της που της "βγάζω το καπέλο" για τη στάση της. Αν είχε ο κόσμος μας τέτοιο απόθεμα αγάπης, θα ήταν σίγουρα πιο όμορφος.
    Υπέροχη ανάρτηση Ρούλα μου!
    Τις ευχές μας και όλη τη θετική μας σκέψη στη μικρή Ραφαέλα. Να έχει ό,τι καλύτερο στη ζωή της ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόντρα δεν λες τίποτα Κανελλακι μου και γι αυτο αξιζουν τα συγχαρητηρια στους γονεις της που δεν εκρυψαν ποτε το προβλημα της Ραφαελας και που προσπαθουν αυτο που εχει να το κανουν προτερημα.. και το κατορθώνουν καθε φορα κερδιζοντας την αγαπη μας και την εκτιμηση μας σαν φιλοι.
      Βλεποντας την προοδο της μικρης ηθελα τοσο πολύ να την μοιραστω μαζι σας !!!! ηθελα να δειξω τι μπορει να κανει η δυναμη της αγαπης.. πιστευω οτι θα τα καταφερει στην ζωη της και θα γινει παραδειγμα για ολα παιδια ξεχωριστα ή μη...δεν εχει σημασια ..τα παιδια με τον δικο τους τροπο μας διδασκουν..
      Να εισαι καλα Μαρακι μου οτι και να κανεις φιλω σε.. <3

      Διαγραφή
  5. Αχ να χαρώ εγώ ένα μοντέλο! Να χαρώ εγώ μια ψυχούλα! Με την μαμά της και την καρδιά της. Αλλά να χαρώ και σένα μαζί Ρούλα μου για την ευαισθησία σου πάνω σε τέτοια θέματα και την ανάδειξή τους. Προς τιμήν σου.
    Στέλνω κάθε μου ευχή κοντά σε αυτές τις ψυχές και σε σένα τον σεβασμό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδες Γιαννη; πραγματι ειναι ψυχουλες αυτα τα παιδια που προσπαθουν να προσαρμοστουν σε μια κοινωνια που να..μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας ακομα θελει πολύ δρομο για να τα αποδεχτει...καταλαβενεις τι λεω.. ε;
      Μακαρι να ευαισθητοπουνται ολο και περισσοτερο οι ανθρωποι που επρεπε να ειναι αυτονοητο αυτο... και να γινει ο κοσμος καλυτερος.. αμην..
      Να είσαι καλα να περνας ομορφα οτι και να κεις...σε ευχαριστω πολύ για την ευγενεια σου παντα.. καλο σου βραδυ..:)

      Διαγραφή
  6. Τι όμορφη τρυφερή ανάρτηση Ρούλα μου! Πως γεμίζει η ψυχή με το φως των ματιών της! Να ξέρεις, οι πονεμένοι γεμίζουν τον κόσμο ομορφιά και αγιοσύνη.
    Μπράβο για την τιμή και την ευαισθησία σου. Η μικρή Ραφαέλα να έχει όλες τις χαρές του κόσμου κι ακόμη περισσότερες.
    Αισιόδοξα άνοιξες την βδομάδα! Να είσαι καλά!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ακριβως ειναι Αννικα μου τα παιδια ολα μας γεμιζουν τρυφεροτητα ποσο μαλλον αυτα τα παιδια που χρειαζονται περισσοτερη αγαπη απο ολους μας..
      Η Ραφαελα ειναι το παιδι που μας προσφερει αυτο το συναισθημα.. μας κανει καλύτερους ανθρωπους..με την δυναμη της και τις προσπαθειες της.για μαθηση..
      Οντως θεωρησα τιμη μου να μοιραστω αυτη την δυναμη της αγαπης μαζι σας.. φιλη μου..
      Να εισαι καλα ..να περνας ομορφα.. καλο σου ξημερωμα ..φιλακιααα!! <3

      Διαγραφή
  7. Μαθήματα Αγάπης και ανιδιοτελούς Αγάπης, μας δίνει η Ραφαέλα και ευχαριστούμε και σένα Ρούλα μου και την μαμά της, που μας την έφερε κοντά μας! Θέλω να της ευχηθώ να είναι καλότυχη ως προς την υγεία της, μια και η υγεία μας, έρχεται πάντα πρώτη!
    ΑΦιλάκια πολλά πολλά και σε σένα Ρούλα μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παραπάνω κατάθεση ψυχής! :) :k <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στεφανια μου θα μπορουσε η Ραφαελα να ηταν ενα απο τα πολλα παιδια που εχουν συνδρομο νταουν και που οι γονεις να ντρεπονται να τα βγαζουν εξω να μην φανει το προβλημα..αυτα τα παιδια κλεινονται στο εαυτο τους χωρις βοηθεια...ομως η Γωγω εκανε ακριβως το αντιθετο..χρειαζεται πολύ αγαπη , δυναμη και ανοιχτα μυαλα για να κανεις το αυτονητο σαν γονιός..χαιρομαι πολύ και για τις δυο μαμα και κορη..
      Εγω σας ευχαριστω φιλεναδα που με τα καλα σας λογια παντα με κανετε χαρούμενη..να περνας ομρφα εκει ψηλα στο βουνο σου..καλο σου ξημερωμα.. φιλακιαα..

      Διαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστουμε πολύ Λιτσα μου τα παιδια αυτα μας δινουν μαθηματα αξιων στην ζωή με την δυναμη τους και την αγαπη τους...
      Να είσαι καλα και να περνας ομορφα με οτι κανεις.. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  9. Η ομορφιά Σμαραγδένια μου δεν είναι στην εξωτερική εμφάνιση όπως την επιβάλει ο κόσμος αλλά στηνομορφιά που ξεπηδάει από την ψυχή και τον εσωτερικό κόσμο. Κουκλίτσα λοιπόν η μικρή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχτιδα μου σορυ για την καθηστερηση της απαντησης μου αλλα προεκειψαν γεγονοτα δυσκολα και χρειαζεται χρονος..να ξεπεραστουν ..η αγαπη και η ψυχή του ανθρωπου μετραει ..οταν εχεις δυναμη τα ξεπερνας οπως κανει αυτο το μικρο παιδι... ]
      Να εισαι κλα φιλεναδα.. να περνας ομορφα .. θα τα πουμε φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  10. Πολύ γλυκό πλασμτάκι και είναι άξια θαυμασμού και η μαμά για τη δύναμη ψυχής που πρέπει να έχει.... ας πάνε όλα όσο γίνεται καλύτερα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ειναι Ρανια μου πραγματι ολα τα παιδια που κανουν τεραστιες προσπαθεις να κατορθωσουν ακατορθωτα πραγαματα..αξιζουν την αγαπη μας ...μας δινουν παραδείγματα ζωης...σε ευχαριστουμε πολύ..
      Να εισαι καλα φιλη μου να περνας ομορφα...καλη εβδομαδα.. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  11. Καλημερα Ρούλα μου! Ειναι μια κουκλα η μικρη και μοντελο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτο και θελησα να της κανω αυτο το αφιερωμα..Αριαδνη μου γιατι τοο αξιζει για την δυναμη και την προσπαθεια να μαθει ...δεν πρεπει να μενουν στο περιθώριο αυτα τα παιδια γιατι μας προσφερουν με την δυναμη τους αγαπη και αυτο ειναι το συμαντικοτερο ολων...
      Σε ευχαριστουμε ολες... να εισαι καλα καλη εβδομαδα.. φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  12. Πανέμορφη είναι όντως ένα μοντέλο το γλυκό αυτό κοριτσάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νατασσα μου η περισσοτερη ομορφια κρυβεται στις καρδιες αυτων των ξεχωριστων παιδιων ..μεσα απο την Ραφαελα θελησα να αφιερωσω και σε ολα τα παιδια του κοσμου με συνδρομο Νταουν και να δειξω την δυναμη και την αγαπη ..αλλα και τις δυσκοολιες που πρνας ολη η οικογενεια..
      Να εισαι καλα να περνας ομορφα με οτι κανεις.. φιαλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  13. πολυ πολυ γλυκουλααααααααααα μοντελο ονομα κ πραμα!!!!εχει ενα χαμογελοοοοοο μουρλιαααααααααα να ναι γερή παντα να την καμαρωνουν οι δικοι της γερή κ ευλογημενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφακι μου με καθυστερηση ηρθε η απαντηση μου ..λογο δυσκολων ημερων ..
      Η Ραφαελα με την δυναμη και την αγαπη που κατεχει εχει πετυχει να υπερνικησει τις δυσκολιες που εχει ενα παιδι με συνδρομο Νταουν..
      Εχει ορεξη και χρειαζεται πολύ προσπάθεια για να φερει αυτο το αποτελεσμα...ειναι οντως ενα παιδι με πολλα χαρισματα...
      Σε ευχαριστουμε φιλη μου να είστε καλα με τα κοριτσια σου να κανεται οτι αγαπατε.. μου τις φιλησεις..

      Διαγραφή
  14. Μπράβο κυρία Ρούλλα να το μοιραστείς μαζί μας
    Ο Θεός να δίνει δύναμη και στην ίδια τη μικρούλα και στους γονείς της και σε όλα τούτα τα παιδάκια που σίγουρα έχουν άλλα χαρίσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δελφινακι μου σε ευχαριστω πολύ οτι ομορφο ειναι καλο να το μοιραζομαστε και προπαντως να παραδειγματιζομαστε απο την δυναμη αυτων των παιδιων..
      Οντως αυτη η δυναμη τους πηγαζει απο την αγαπη και την προσπαθεια που κανουν για να εχουν τα εφοδια που εχουμε ολοι μας.. τους αξιζουν..
      Χαιρομαι που σου αρεσε..να εισαι καλα φιλακιαααα!!!!

      Διαγραφή
  15. Θαυμαστή η ανάρτησή σου να μας γνωρίσεις αυτό το γλυκίτατο πλάσμα. Μπράβο και στη μαμά Της αξίζουν συγχαρητήρια. Να ναι καλά και ευχαριστούμε για το μάθημα που πήραμε από τη Ραφαέλα
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι απο αυτα τα συναισθηματα Αννιω μου που πρεπει να τα μοιραζομαστε ..μας κανουν καλυτερους ανθρωπους βλεποντας ποσο δυνατή ειναι η Ραφαελα και η μαμα της, πως ξεπερναει τα προβληματα που παρουσιαζονται καθημερινα...και που θα τα εχει μια ζωή..οποτε τα δικα μας ειναι ανυπαρκτα..οταν ειναι περαστικα.. νομιζω οτι καταλαβενεις τι λεω φιλεναδα ε;
      Καθυστεριμενα απαντω λογο δυσκολων ημερων...
      Την αγαπη μου.. να περνας καλα φιλακιααα...

      Διαγραφή
  16. Τι όμορφα μάτια!!!! Ό,τι πρέπει για να ξεκινήσει η μέρα με αισιοδοξία.
    Καλημέρα, Ρουλάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι Αλεξανδρα μου αυτο ακριβως ηθελα να δωσω με το αφιερωμα αυτο στην μικρή Ραφαελα την αισιοδοξια οτι μπορουν να καταφερουν τα παντα αρκει να προσπαθησουν... ας γινουν το παραδειγμα μας ..!!!
      Να είσαι καλα να περνας ομορφα.. φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  17. Ρούλα μου εγώ λίγο γνωρίζω για τη Ραφαέλα αλλά η μαμά και όλη η οικογένεια δείχνουν την αγάπη τους με κάθε τρόπο !!Χάρηκα που μίλησες εδώ για τη δραστηριότητα της μικρούλας !! Αξιόλογη στάση μιας σωστής οικογένειας. Πολλάφιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγαλη υποθεση στα προβληματα ειναι η στήριξη της οικογενειας..να γινονται ολοι μια γροθια.. Νικολ μου και η μικρη Ραφαελα εχει πολύ απο αυτην και επίσης δυναμη ψυχης και αγαπη πολύ απο τους γονεις της αυτο ακριβως που χρειαζονται ολα τα παιδια του κοσμου και περισσοτερα εκεινα που θελουν λιγο παραπανω προσοσχή...και αυτο ακριβως ήθελα να μοιραστω μαζι σας...
      Αυτες οι μερες ειναι καπως δυσκολες αλλα πρεπει να χουμε δυναμη να ξεπερναμε τις δυκολιες οπως κανει και η Ραφαελα Νικολ μου ..
      να είσαι καλα φιλεναδα.. φιλί...

      Διαγραφή
  18. Πολύ συγκινητικα τα λόγια της μανούλας για το αγγελούδι της.
    Σ ευχαριστούμε πολύ Ρούλα μου που μοιράστηκες μαζί μας την ιστορία της Ραφαέλα.
    Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατι τετοιες ιδιαίτερες περιπτωσεις Ρενα μου σαν το κοριτσι αυτο και την οικογενεια της πρεπει κατα την γνωμη μου να γινονται γνωστα και μονο απο την δυναμη που εχουν μεσα τους να ξεπερνουν και όχι μονο τα προβληματα τους σε ολη τους την ζωή ..για να βλεπουμε και την καλή πλευρα των συναισθηματων που ειναι η αγαπη και η δυναμη ψυχής και η αισιοδοξια πως θα τα καταφερει σε όλα αυτά που εμει ολοι οι άλλοι τα θεωρουμε αυτονοητα..και που για εκεινο το παιδι χρειαζονται συνεχεις προσπαθειες..
      Εγω σας ευχαριστπω πολύ φιλεναδα που περασες και διαβασες την ιστορια της Ραφαελας..
      Να είσαι καλα να εχεις ενα ομορφο ξημερωμα.. φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  19. Πολύ ωραία ανάρτηση Ρούλα, μπράβο στη Ραφαέλα και την οικογένειά της! Ρούλα μου εύχομαι να είσαι πολύ καλά!
    Φιλιά πολλά, Εύη Καλλιονάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι που σου αρεσε Ευη μου... Εκανα αυτο το αφιερωμα στο εξαιρετικο αυτο παιδι γιατι μας δινει καθημερινα μαθηματα δυναμης και αγαπης.. και αυτο το ομορφο συναισθημα θελησα να το μοιραστω μαζι σας. Νομιζω οτι γινομαστε καλύτεροι ανθρωποι αν βλεπουμε και παραδειγματιζομαστε απο αυτα τα συναοσθηματα..
      Σε ευχαριστω πολύ που περνας αν θελεις γραψε μου στο μεηλ μου roulamakedonisa@gmail.com να τα πουμε ..φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  20. Από τις ιστορίες που πρέπει να προβάλουμε, μπράβο!!
    Καλημέρα Σμαραγδάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι καθε φορα που συναντομαστε κοπελα μου..εδω η στον χωρο σου..εστω και σπανια αλλα ουσιαστικα..
      Και βεβαια αυτος ειναι ο λόγος που κοινοποιηησα αυτην την ομορφη προσπαθεια απο την Ραφαελα και την οικογενεια της..ηθελα να δειξω τι δυναμη μπορει να εχει μεσα του ο ανθρωπος και δη ενα παιδι που ολη του η ζωή θα ειανι μαι προαπσαθεια να διξει σε στο κοσμο και στον εαυτο του τι μοπορει να καταφερει ..αξιζει τον σεβασμο και την αγαπη μας...για τα ομορφα συναισθηματα που μας διδασκει..Μακαρι να ολοι μας να ειχανε την δυναμη του ...
      Να εισαι καλα και ελπίζω να τα πουμε συντομα..καλο σου ξημερωμα.. φιλακιαα!!

      Διαγραφή
  21. Έρχονται κάτι "Ραφαέλες" στη ζωή μας, και μας βάζουν τα γυαλιά για το ουσιαστικό νόημα τής ζωής.. Πολλά φιλιά Σμαράγδι μου και καλό (καλοκαίρι!) φθινόπωρο!🌸

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Πετρινα μου οπως το λες ειναι... να μπορουσαμε αυτα τα νοηματα να τα κατανοήσουμε θα ειμασταν ολοι καλυτεροι ανθρωποι.. τι ομορφη θα ηταν η κοινωνια μας αν στεκομασταν διπλα σε ολες Ραφαελες μας...
      Να εισαι καλα κοριτσι μου σε ευχαριστω που περασες . φιλω σε..

      Διαγραφή
  22. i am ERIC BRUNT by name. Greetings to every one that is reading this testimony. I have been rejected by my wife after three(3) years of marriage just because another Man had a spell on her and she left me and the kid to suffer. one day when i was reading through the web, i saw a post on how this spell caster on this address AKHERETEMPLE@gmail.com have help a woman to get back her husband and i gave him a reply to his address and he told me that a man had a spell on my wife and he told me that he will help me and after 3 days that i will have my wife back. i believed him and today i am glad to let you all know that this spell caster have the power to bring lovers back. because i am now happy with my wife. Thanks for helping me Dr Akhere contact him on email: AKHERETEMPLE@gmail.com
    or
    call/whatsapp:+2349057261346










    i am ERIC BRUNT by name. Greetings to every one that is reading this testimony. I have been rejected by my wife after three(3) years of marriage just because another Man had a spell on her and she left me and the kid to suffer. one day when i was reading through the web, i saw a post on how this spell caster on this address AKHERETEMPLE@gmail.com have help a woman to get back her husband and i gave him a reply to his address and he told me that a man had a spell on my wife and he told me that he will help me and after 3 days that i will have my wife back. i believed him and today i am glad to let you all know that this spell caster have the power to bring lovers back. because i am now happy with my wife. Thanks for helping me Dr Akhere contact him on email: AKHERETEMPLE@gmail.com
    or
    call/whatsapp:+2349057261346

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η αγάπη, η υπομονή, η δύναμη, κάνουν θαύματα!
    Ρουλίτσα μου συγκινήθηκα πολύ αρχικά με την ευαισθησία σου που είναι δεδομένη βέβαια, για το αφιέρωμα στο γλυκό, όμορφο πλάσμα, αλλά και με τα λόγια ψυχής της μανούλας της. Σεβασμός, κατανόηση κι ευχές πολλές για τον δύσκολο αγώνα της!

    Φιλάκια πολλά κι αγκαλιά μεγάλη στέλνω και στις τρεις σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλημέρα φίλοι, θέλω να συστήσω έναν άνδρα που είναι πλούσιος ευλογημένος από τους προγόνους του με τη δύναμη να επιλύει τη διαμάχη σε μια σχέση και άλλα προβλήματα της ζωής, του συστήθηκα από έναν στενό φίλο που επίσης επωφελήθηκε από την υπηρεσία του, με τη βοήθεια του Ο Δρ Ajayi, ο φίλος μου μου είπε ότι έγινε επιτυχημένος επιχειρηματίας, είχα προβλήματα στο γάμο μου και ήθελα τη γυναίκα μου να επιστρέψει στο σπίτι, γιατί μου λείπει πολύ μετά από 3 μήνες χωρισμού, γι 'αυτό χρησιμοποίησα τη βοήθεια του Δρ Ajayi και ειλικρινά ο Δρ Ajayi με εξέπληξε με υπέροχη δουλειά, γιατί καθώς το γράφω αυτό, η γυναίκα μου είναι πίσω στο σπίτι και έχουμε μια υπέροχη ερωτική ζωή, μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη βοήθεια του Δρ Ajayi επικοινωνώντας μαζί του στο Viber / Whatsapp: +2347084887094 ή Email: drajayi1990@gmail.com και είμαι βέβαιος ότι θα σας βοηθήσει στη σχέση ή στο γάμο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή