Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΑΚΟΥΟΥΟΥΣΑΤΕ .. ΑΚΟΥΟΥΟΥΣΑΤΕΕΕ....!! ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ...!!!.!!




Η Λυσιστράτη πάει Αθήναααα!!
Ναι όπως το ακούτε και το βλέπετε..!!!
θα μου πείτε και τι μας ενδιαφέρει εμάς;
Ίσως φίλοι μου να μην σας ενδιαφέρει αλλά αν δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε το Σάββατο το βράδυ..να πάτε στα Εξάρχεια στο θέατρο Βεάκη να δείτε μια άλλη  Λυσιστράτη μπορείτε να περάσετε μια όμορφη βραδιά και να φύγετε με τις καλύτερες εντυπώσεις!!! 
Αν θέλετε να δείτε μια εξαιρετική ερασιτεχνική παράσταση από τα παιδιά του πανεπιστημίου Κρήτης σας το προτείνω ανεπιφύλακτα.. !! έχει παιχτεί με μεγάλη επιτυχία εδώ στο Ηράκλειο..!! σας είχα βάλει παλαιότερα φωτογραφίες σε μια ανάρτηση μου..!!
Τα παιδιά έχουν βάλει στοιχεία από την σημερινή πραγματικότητα στο έργο. 
Γιατί σας το προτείνω;
Μα γιατί μαζί με τα παιδιά παίζει στο έργο και ό εκκολαπτόμενος ερασιτέχνης ηθοποιός ο εγγονός μου..ο Άρης..!!  
Θα μου πείτε και που το ξέρουμε το παιδί να το προσέξουμε αν παίζει καλά; 
Εδώ θα σας παραπέμψω στο μύθο της μαμάς κουκουβάγιας που το ομορφότερο παιδί ήταν το δικό της..χι.χι μόνο που αυτήν την φορά είναι η γιαγιά κουκουβάγια που το λέει..!!! 
Δεν θα σας πω ότι είναι ο ομορφότερος νεαρός  χι.χι. αλλά ότι είναι το παιδί που στο τέλος τραγουδάει μόνος του....
Μερικές φωτογραφίες για  να σας βάλω στο κλίμα της παράστασης.. τα αντρικά κοστούμια είναι από τα χεράκια μου και από μια άλλη κυρία έραψε  τα γυναικεία ..τα παιδιά δούλεψαν μόνα τους και για ότι χρειάστηκε αυτό το έργο όλα είναι από εθελοντές..!! 
Ελπίζω να τον αναγνωρίσετε μέσα σε τόσο καλούς νέους ερασιτέχνες ηθοποιούς !!!!






Αααααα και μια πληροφορία περί του....τι θα πληρώσετε για αυτήν την παράσταση..!!
Μόνο 3 ευρώ..!!! και όσοι δεν έχετε δεν πληρώνετε..!!!!! 
Τι άλλο καλύτερο θέλετε για ένα Σαββατόβραδο;
Να χαμογελάτε πάτε δεν πάτε στην παράσταση..!



  




70 σχόλια:

  1. Καλά Ρούλα, μένω τόσο κοντά που δεν μπορώ να μην πάω μετά κι από όσα γράφεις !!!
    Ε, και φαντάζομαι θα το αναγνωρίσω γιαγιά κουκουβάγια το δικό σας παιδάκι !!!!!
    Προφανώς είναι δραστήριο όλο το σόι .... μπράβο σας !!!!
    Πολλά φιλιά από τη Ράνια την Εξαρχειώττισα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε την Εξαρχειώττισαααα!! Ρανια μου αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει..!! χι..χιχ.μακαρι να μπορέσεις να πας....και θα με θυμηθεις τι ωραια που θα περάσεις..αν στο τελος αν ρωτήσεις ποιος ειναι ο Αρης θα σου τον δείξουν χι.χιχ. να του πεις οτι είσαι φίλη μου και να μου τον φιλήσεις..χι.χι ... ελα σε πειραζω... να περασεις όμορφα ότι και να κανεις αυριο Ρανια μου.. φιλακιαααα! μου

      Διαγραφή
  2. Τι ωραια που τα νεα παιδια και ο πολιτισμός ταξιδευει αν την Ελλάδα!Καλη επιτυχία στην παρασταση και καλη συνεχεια στον Αρη!
    Καλό μας ξημέρωμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριαδνη μου ευτυχως που υπαρχουν παιδια που αγαπουν τα πολιτιστικά και καθηγητες που τους στηρίζουν στην προσπάθεια.. τους είναι γεματα με μερακι και αγαπη γι αυτό που κανουν σε ευχαριστούμε. πολύ να έχεις εαν ομορφο Σαββατοκύριακο..!! φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  3. Τι καλλιτεχνική οικογένεια που είστε Σμαραγδένια μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενικως αυτό συμβαινει σε μας... χιχ.χι. υπαρχει και συνέχεια ....στους υπολυπους της οικογένειας .. ... Χριστινακι μου.. να πέρασεις ενα ομορφο Σαββατοκυριακο.. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  4. Ρούλα μου, η οικογένεια σου διαπρέπει σε όλα τα καλλιτεχνικά επίπεδα κι όχι μόνο!
    Στον Αρη εύχομαι, να συνεχίσει το όνειρο του!
    Καλή επιτυχία στα παιδιά!

    Σε βλέπω να παίρνεις τη θέση της ενδυματολόγου στο Εθνικό! Γιατί;;; Οι άλλοι είναι καλύτεροι;;
    Πολλά πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιγονακι μου σε ευχαριστουμε μάτια μου μακαρι να γινουν όλων των παιδιών τα ονειρα πραγματικοτητα.. το ηθοποιηλικι προεκυψε και του αρεσε εννοειτε οτι η σχολή που έχει τελειώσει καμια σχέση δεν έχει με το καλιτεχνικό χόμπυ του... καμια φορα όμως κατι τυχαίο σε κανει ν αλλάξεις ρότα... . και για την συνέχεια σου λέω οτι ήδη κανει πρόβες για το επόμενο εργο..που θα παιχτεί για τα σχολεία και θέμα του ο ρατσισμός.....!!! οσο για το ενδυματολογικό...χι.χι. τρέμε ....εθνικό..!!! παει το καβάλησα... ενα ομορφο Σαββατοκύριακο να έχεις Αντιγονάκι μου ,,,, φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  5. ωωωω μα τι καλλιτεχνική οικογένεια είσαστε εσείς;;;;Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γι' αυτή τους την προσπάθεια! Δηστυχώς δεν είμαι κοντά για να πάω!!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωνσταντίνα μου.. δεν πειράζει εγώ απλώς το ανάρτησα για να το μαθουν και να πανε όσοι μπορούν.. επειδή θα παιξουν μονο μία παρασταση... να είσαι καλά και σε ευχαριστούμε πολύ καλο σου Σαββατοκύριακο φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  6. Μπράβο του Ρουλάκι μου.
    Να πραγματοποιεί πάντα τα όνειρά του και να είναι ευτυχισμένος και γερό στομάχι να έχει γιατί δύσκολο δρόμο διάλεξε.
    Αν τα καταφέρω θα πάω να το δω.
    Πολλά φιλιά και καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυσκολο πράγματι Ελενα μου ..μακαρι να βρεί δουλεια στο επαγγελμα που έχει σποδσει αλλα μεχρι να γινει αυτό του προέκυψε η ηθοποιία σαν χόμπυ τωρα τι θα γίνει στο μελλον θα δείξει... ηδη κανει πρόβες για ενα επόμενο..χι.χιχ. ευχαριστούμε για τις ευχές μακαρι να τα καταφερεις να πέρασεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο Ελενα μου φιλακιαααααα!!

      Διαγραφή
  7. Ευχαριστούμε για την πρόταση. Πάντα επιτυχίες στον μικρό σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mahler θελησα να την κοινοποιήσω..γιατί πρωτα είναι μια ερασιτεχνική παρασταση.. και ειναι όμορφο να δίνουμε δινατότητες σε νεα παιδια να προβληθούν.. και με τόσες παραστασεις που γίνονται στην Αθήνα θα περνούσε απαρατήρητη είπα να συνβαλω εστω στν ενημερωση οσων μενουν Αθήνα και μπορουν να πανε.. να είσαι καλα...

      Διαγραφή
  8. Α ρε γιαγιά κουκουβάγια, πες τους να έρθουν και στη Θεσσαλονίκη!!!!
    Να τα χαίρεσαι τα εγγόνια σου Ρουλίτσα μου!!!
    Αυτό το σόι έχει πολύ ταμπεραμέντο, τι να κάνουμε;
    Πολλά πολλά φιλιά σε όλους σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουκουβάγια δεν λες τίποτε Ρένα μου..χι.χι. σε ευχαριστώ πολύ φιλενάδα...αν ανεβουν προς τα πανω.. σιγουρα θα ειδοποιηθείς.. με τιμες επισήμου..!!! τι τα χουμε τα γαλόνια..χι.χι. αντε και στα δικα σου να καμαρώσεις οτι κι αν γίνει η μικρή σας Ευγενία και τα υπολυπα που θα έρθουν.. με το καλό... ενα ομορφο Σαββατοκύριακο να περάσετε Ρένα μου φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  9. Εύχομαι κάθε επιτυχία!!!!

    φιλάκι και να τους χαίρεσαι ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χίλια ευχαριστώ Ελένη μου να έχεις ενα ομορφο Σαββατοκύριακο.. φιλακιαααααα!!

      Διαγραφή
  10. φανταστικααα..............τρελαινομαι για παραστασεις απο μικρους θιασους......γεια στα χερακια σου....κ να τον χαιρεσαι κ μπραβο σε ολα τα παιδια φυσικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφακι μου οι ερασιτεχνικοί θίασοι επειδή παιζουν μονο για το κεφι τους έχει διαφορετκό αποτελεσμα η παραστασή τους.. βγαζουν την χαρά και το μερακι τους στο εργο που παίζουν ειναι ομαδική προσπαθεια..σε ευχαριστω πολύ το μπραβο πραγματικα το αξίζουν.. να έχεις ενα ομορφο Σαββατοκύριακό Σοφία μου φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  11. Ρούλα μου καλή σου μέρα.
    Ένα μεγάλο "μπράβο" στα παιδάκια και στον Άρη σου.
    Να τους ευχηθώ καλή επιτυχία.
    Λυπάμαι αλλά τα Εξάρχεια για μένα πέφτουν λίγο...μακρυά και δεν θα μπορέσω να είμαι εκεί.
    Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλα φιλε μας... σε ευχαριστουμε για τις ευχες ερασιτεχνες ειναι τα παιδια αλλα ναι... αξιζουν τα μπραβο σου ένα ομορφο Σαββατοκύριακο να περάσεις..!!

      Διαγραφή
  12. Απαντήσεις
    1. Μαρία Ελενα μου σε ευχαριστώ πολύ.. καλο Σαββατοκύριακο να έχεις ... φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  13. Μπράβο στη γιαγιά που έχει τέτοιον εγγονό ωρέ! Καλή επιτυχία να έχει πάντα! Γλυκά φιλιά Σμαράγδι μου :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον με διάλεξε εκείνος για γιαγιά του.χι..χι. μου μαθαίνει τα καλύτερα.....εεεε να μην γίνω κουκουβάγια... γιαγιά ωρέ Πετρίνα μου;;;χι.χι.. ομορφο Σαββατοκύτιακο να έχεις.. φιλάκιααααα!!

      Διαγραφή
  14. Καλλιτέχνης και ο εγγονός,μπράβο συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εχει και συνέχεια Ρένα μου.. σόι παει το βασίλειο..χι.χιχ ευχαριστώ πολύ .. να είσαι κλα και να περασεις ένα ομορφο Σαββατοκύριακο..!! φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  15. Ωωωω μπράβο στον εγγονό σου Ρούλα!!! Εύχομαι να έχει επιτυχία, αν και τέτοια δρώμενα δεν περνούν ποτέ αδιάφορα, είμαι σίγουρη πως θα σκίσει η παράσταση! Πολύ ευχάριστο να προάγεται κατ αυτόν τον τρόπο η τέχνη και ο πολιτισμός, μπράβο!!!
    Πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περισσότερα μπραβο αξίζουν στους καθηγητές που τους προτρέπουν για τετοιες ομορφες προσπαθειες μέσα απο αυτες τα παιδια μαθένουν τον πολιτισμό μας.. και το ερασιτεχνικο Θέατρο ..σε ευχαριστούμε.. καλό Σαββατοκύριακο να έχεις φιλακιααα!

      Διαγραφή
  16. Πόσο σε καμαρώνω!!!
    Με τι όμορφο τρόπο, παρουσίασες την προσπάθεια των παιδιών, τον κούκλο σου!!!, τα χρυσά σου χέρια καθώς και όλους τους συντελεστές!!!!!
    Καλή επιτυχία σας εύχομαι ολόψυχα! Και εσύ να είσαι γερή και να καμαρώνεις τα αγγελούδια σου!
    Πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο με κάνεις και κοκκινίζω Μάγδα μου!!! νομίζω οτι ολες οι γιαγιάδες κουκουβάγιες γινόμαστε για τα εγγονια μας..χι.χι. να είναι καλα όλα τα παιδια του κόσμου και να χαίρονται να κανουν αυτό που αγαπανε.. τότε ειναι ευτυχισμενα..σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά να περασεις ενα όμορφο Σαββατοκύριακο... φιλακιαααααα!!!!

      Διαγραφή
  17. κουκουβαγιούλα μου;
    Είσαι υπερδραστήρια! καμαρώνω που έχω μια τέτοια φίλη που έχει έναν τέτοιο εγγονό!
    Φιλάκια πολλά αγαπούλα μου ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ωραία προσφόνηση!! γιατί να το αρνηθούμε άλλωστε;; αλήθεια δεν είναι Αριστέα μου οτι ειμαι μια κουκουβογιαγιά..χιχι. άλλο τόσο είναι και ο εγγονός κουκουβαγιοπαιδάκι.. αυτα παιδι μου ειναι αμφίδρομα τα πράγματα..χι.χι. .εγώ να δεις καμάρι που σε εχω φίλη...εννοείτε οτι πεφτει και η σχετική διαφήμιση..χι.χι. γιατι η ζωή ειναι ωραια μικρή μου.. να έχεις ενα ομορφο Σαββατοκύριακο... φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  18. Ακούσαμεεεεεεεεεεε!!!!
    Ακούσαμεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!
    Καλή επιτυχία σε όοοοοολα τα παιδιά και το κουκουβαγάκι σου Ρουλίτσα μου!
    Θα πάμεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!

    Φιλάκιαααααααααα πολλαααααααααααά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααααα πολύ ωραια Μαιρούλα μου να μου το φιλήσεις το μικρό μου και να του πείς πως είσαι φιλη μου.. να περασετε ομορφο Σαββατοκύριακο ότι και να κανετε φιλακιααααα περιμενω εντυπώσεις..

      Διαγραφή
  19. Έχω γάμο να πάω το Σάββατο ρε Ρουλάκι μου, αλλά εύχομαι ολόψυχα να έχουν καλή επιτυχία τα παιδιά και πάντα να τον καμαρώνετε!
    Φιλιά πολλά τρελλογιαγιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανελλάκι μου μια άλλη φορα θα λάχει και θα εχεις χρόνο μην μου σκάς..εξ αλλου ήδη κανει πρόβες για ενα αλλο εργο που έχει θεμα τον ρατσισμό...θα παιζεται πρωινές ωρες για να πηγαινουν τα παιδια των σχολειων να το βλέπουν...τέτοιες ομορφες προσπαθειες πολύ χαιρομαι που γίνονται εδώ...δεν ξερω αν ακολουθήσει αυτό που αγαπα να κανει αλλα το προπαθει ο καιρός θα δείξει ματια μου.. να περασετε όμορφα στον γαμο.. φιλάκιαααααα!!!

      Διαγραφή
  20. Καλώς να μας έρθουν τα παιδιά! Μα είστε οικογένεια αστέρων, δεν υπάρχει αμφιβολία! Εύχομαι κάθε επιτυχία στην παράσταση! Ξέρεις πόσο θα'θελα να μπορέσω να πάω... μακάρι να τα καταφέρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεεε δεν μπορούμε να είμαστε σε δυο μερη ταυτόχρονα Μαρακι μου... πόσα κομματια να γινεις γιά;;χι.χι. παντως και τα δύο τέχνη είναι... ισως μια αλλη φορα... που ξερεις τωρα που πήραν το κολάι τα παιδιά .. ειμαι σιγουρη οτι θα χαρούμε και για τις δύο επιτυχίες Μαρακι μου να είσαι κλα ψυχή μου... και καλή επιτυχία και σε σενα .. να περασεις ομορφα σου στελνω την αγαπη μου φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  21. Ακου εκει να μου πει "κι αν δε θελεις μη σχολιασεις"....... μα πως γινεται να σε διαβαεω και να μη θελησω να σχολιασω, για καμμια κακιωμενη με εχεις? Ειλικρινα στο λεω θα ηταν η μοναδικη Λυσιστρατη που θα θελα να δω γιατι ειμαι σιγουρη πως τα παιδια βαζουν ψυχη στο εργο. Καλη επιτυχια τους ευχομαι και παραπανω στον Αρη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ!!! φιλεναδα μου μονο αυτό δεν ήθελα να πώ το ξερεις αλλωστε..το πιστευω αυτό που λές.. πραγματι αν ήσουν εδώ θα ήσουν απο τους πρώτους που θα πήγαινες να δείς αυτήν την παρασταση και οχι γιατί παιζει ο Αρης αλλα γιατί ειναι όλα τα πιαδια που κανουν αυτο το εργο ξεχωριστό .. εχουν βαλει όλη τους την αγαπη και την προσπαθεια .... να κανουν μια όμορφη παράσταση..!!! σε ευχαριστουμε πολύ ...να είσαι καλά μάτια μου και να έχεις ενα ομορφο Σαββατοκύριακο.. φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  22. σούπερ πρόταση, αλλά να μου πεις εδώ δεν πήγα εδώ στο Ηράκλειο!!! όχι πως τα ψάχνω βέβαια.. :) η αλήθεια να λέγεται! καλή επιτυχία στον εγγονό, εύχομαι να πετύχει το στόχο του! συγχαρητήρια γαι τα κοστούμια, αφιέρωσες σίγουρα πολύ χρόνο, αλλά όποιος έχει μεράκι αυτό φαίνεται!! :) φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι Ευα μου ήταν καταπληκτική η παράσταση.. να έβλεπες με πόση ψυχή έπεζαν τα παιδια και να σκεφείς οτι ολα ηταν ερασιτεχνες και τα σκινικα ακομα τα έφτιαξαν μόνα τους... την επόμενη φορα θα σε ειδοποιησω ετοιμάζουν ένα έργο τωρα κανουν πρόβες!! θεμα του ο ρατσισμός..και θα σου πω που και πότε..ένα ομορφο Σαββατοκύριακο σου ευχωμαι Ευα μου ..φιλάκιααααα,..!!

      Διαγραφή
  23. Να χαίρεσαι τον Άρη σου!
    Συγχαρητήρια να του πεις και σε αυτόν και σε όλα τα παιδιά της ομάδας!
    Θα τον χειροκροτήσω νοερώς, μιας και δεν μπορώ να πάω στην Αθήνα!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Αθηνά μου .για όλα τα παιδια και στους καθηγητες τους που τους φύτεψαν την αγαπη για το θέατρο.. αλλα και εκεινα όμως έβαλαν ολη τους την προσπαθεια να τους βγαλουν ασπροπρόσωπους και τα καταφεραν,.. χάρις την αγαπη και τον ενθουσιαμό τους ομορφα να περνας οτι και να κάνεις ευχαριστουμε για το χειροκρότημα.. Αθηνα μου φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  24. Να χε σπόρο να μοιαζε ο εγγονός...Και βρήκε τον καλύτερο,της γιαγιάς...
    Αύριο,τα δικά μου τα νιόπαντρα,μας έχουν τραπέζωμα - με μουσακά που θα φτιάξω εγώ φυσικά - αλλά κάνω κλόπυ πέιστ την ανάρτηση και την κοινοποιώ στην ομάδα μας " Τα Spirta " στο ΦουΜπου...
    Να τον χαίρεσαι Ρουλιώ μου χρυσοχέρα τον Αρη σου και να τον καμαρώνεις πάντα...♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Done...Ρουλιώ σου στέλνω το λινκ στο ΦΒ ,ελπίζω να μπορείς να το δεις...
    ( σκασμένο,που δεν θες να κάνεις σελίδα στο Φουμπου να σε βρίσκουμε κι εκεί...♥ ♥ ♥ )

    https://www.facebook.com/groups/taSpIrta/?fref=ts

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Σπιρτοκουτό μου για την προώθηση της παραστασης μεσο του φέης μπούκ......εννοείτε οτι δεν θα κανω φέης μπουκ..χι.χι. οτι εγκεφαλος μου έχει μεινει να τον καψω κι αυτόν έ;;χι.χιχ. αστο μια χαρά ειναι το μπλοκακι μου.. φιλενάδα..να περασεις όμορφα με τα παιδια σου και σου ευχωμαι γρήγορα να γινεις μια κουκουβογιαγιά και εσύ χι..χι.χ. .. θα τα πουμε στο ράδιο..ααααα μια που το λεμε πρεπει να βαλω παραπομπή για το Σπίρτο..χι.χιχ. . φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  26. Σμαραγδάκι μου, είναι γεγονός πως είσαι Αστέρι και τ' Αστέρια γεννούν Αστέρια!!! (όπως θα έλεγε και ο συμπατριώτης σου, ο Γραμματικάκης...)
    Πάντα επιτυχίες στο αγαπημένο σου και σε σένα...

    to alataki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γεγονός ειναι ένα και το βρήκες Αλατακι μου δεν θα το πιστεψεις αλλα την θεατρικη ομαδα του πανεπιστημίου Κρήτης .. ενας απο τους ιδρυτες της αν οχι ο κυριότερος είναι ο κ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ ο οποιος παει σε όλες τους τις πρεμιερες.. στηρίζει τα παιδια και τους εμψυχώνει σε όλες τις καλιτεχνικές τους προσπάθειες .... ουτε μάγα να ήσουν!!! χι..χιχ. είναι ο ανθρωπος που εκτιμώ βαθύτατα....να περασεις όμορφα οτι και να κανεις νοστιμό μου... φιλάκαιααααααα!!!
      Υ.Γ. να διαβάσεις το τελευταίο του βιβλιο..!!!!!.
      .

      Διαγραφή
  27. Είσαι θησαυρός με όσα όμορφα γράφεις και σκέπτεσαι.... Δικαιούσαι να είσαι υπερήφανη για τις ικανότητες του εγγονού σου.Ευχομαι η παράσταση να έχει την προσδοκώμενη προσέλευση κοινού και καλή επιτυχία σε όλη την παρέα!!!! Φιλάκια γλυκιά μου Ρούλα,καλό σου απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα έχει σιγουρα Εφη μου επιτυχία..γαιτι τα παιδια έχουν βαλει όλη τους την προσπαθεια..και την αγαπη για να παρουσιασουν μια οσο γίνεται τελεια η παρασταση..σε ευχαριστούμε πολύ φιλη μας.. να είσαι καλά και να εχεις μια όμορφη Κυριακή με την Αλκηστούλα σου.. φιλακιαααααα!!

      Διαγραφή
  28. Ω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ωωω! Μα τι καλά νέα είναι αυτά!
    Θυμάμαι την "παλιά" σχετική σου ανάρτηση και φυσικά θυμάμαι και την ενδυματολόγο, Ρούλα!!!
    Εύχομαι να σκίσουν, που είναι σίγουρο και από εκεί και πέρα να τους δοθούν και άλλες παρόμοιες ευκαιρίες!
    Μπράβο στα παιδιά!
    ΑΦιλάκια πολύ χαρούμενα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαγισσούλα μου η παρασταση τους μία και μονο μερα.. καταφερανε να την παιξουν στην Αθήνα ..μετα απο πολύ ταλαιπωρία.. τα παιδια... το εργο το επεζαν το καλοκαιρι εδώ γαι μια εβδομαδα... πολύ ωραια ήταν με ερασιτεχνες παιδια ηθοποιους .. ... ενα θα σου πώ είχε κατεβει θιασος με γνωστούς ηθοποιούς το καλοκαιρι με το ίδιο εργο... εεεε μπορώ να σου πώ ΄΄οτι η ερασιτεχική Λυσιστράτη ήταν πολύ καλυτερη... χι.χιχ. να έχεις μια όμορφη Κυριακή Αιναφέτς μου φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  29. Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει Ρούλα μου!! Καλλιτέχνες οικογενειακώς, ο καθένας στον τομέα του!!! Συγχαρητήρια για τον Άρη!!
    Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνήθως έτσι γινεται.. Ειρήνη μου ..ακριβώς όπως το λές ο καθε ενας στον τομέα του...σε ευχαριστούμε για τα συγχαρητήρια.. Ειρήνη μου μακαρι ολα τα παιδια να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους .. να περάσεις καλά αυριο..!!!φιλακιααααα

      Διαγραφή
  30. Τι καλλιτεχνική οικογένεια είσαστε εσείς;; Η γιαγιά έφτιαξε τα κοστούμια, ο εγγονός παίζει!!!!
    Μπράβοοοοο!!!!! (Ο Άρης κούκλος δεν το συζητώ!)
    Καλή επιτυχία να έχει η παράσταση και συγχαρητήρια σε όλους όσους έλαβαν μέρος και σε όσους βοήθησαν για την επιτυχία της!!!
    Καλό σ/κ
    Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στελλα μου πρέπει να στηρίζουμε όσο μπορούμε αυτές τις προσπάθεις των παιδιών αφού δεν υπαρχει καμια βοήθεια .απο πουθενα... συνήθως τις ερασιτεχνικες παραστασεις παει ο κοσμος για να στιρήξει τα παιδια..και να τους αναταμίψει με το χειροκρότημα τους..!! να περασεις ομορφα οτι και να κνεις αυριο.. φιλακιαααααα!!

      Διαγραφή
  31. Απαντήσεις
    1. Ευχαρισουμε πολύ αδέρφιιιιιιιιιιι..!!! χαιρομαι που πέρασεις όμορφααααααα!!! να έχεις μια ακομα πιο ομορφη Κυριακή αυριο.. φιλακιααααααααααα.!!

      Διαγραφή
  32. Κάθε άλλο παρά ερασιτεχνική μπορεί να χαρακτηριστεί η παράσταση! Τα παιδια ηταν φανταστικά!περάσαμε υπέροχα και γελασαμε με την καρδιά μας!
    Είμαι η Ελένη,φιλη της Εμμανουέλας κι έχω εδώ στο σπίτι τα υπέροχα και γλυκυτατα έτη νακια σας,Άρη κα γεωργινα!
    Φιλια απο Αθήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Ελενη φιλη των παιδιών..χαιρομαι που περάσατε καλά .. ήμουν σίγουρη οτι έτσι θα γινόταν...να είσαι καλα και για την φιλοξενία ... η γιαγια κουκουβάγια.. σε ευχαριστεί πολύ για το σχόλιο.. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
    2. κι εμείς χαιρόμαστε που βλέπουμε το πιο πάνω σχόλιο!
      ειχαμε την προσμονή και την ελπίδα!τώρα έχουμε την παραδοχή και τη χαρά για την επιτυχία των συντελεστών όλων!!!!καλη συνέχεια!!!!!!!!!!φιλιαααααααααα

      Διαγραφή
  33. Μακάρι να μπορούσα να πάω να δω την παράσταση... αλλά είμαι μακριά, το ξέρεις!
    Εύχομαι καλή επιτυχία να έχουν και ο εγγονός σου να πραγματοποιήσει σύντομα όλα όσα ονειρεύεται!
    Φιλιά πολλά και να τον χαίρεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελλη μου δεν είναι παντα εφικτό να κανουμε αυτά που θελουμε αυτες οι ερασιτεχνικες παρστασεις .. είναι πράγματι το φυτώριο μελλοντικών καλλιτεχνών να είσαι καλά μικρή μου κι να έχεις μια όμορφη εβδομαδα!! φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  34. Ρουλά ...να χαιρεσαι τον εγγόνα σου ..
    καλή επιτυχία να έχουν ... Αν έρχονται στην Θεσσαλονίκη
    να ξανά φωνάξεις... καλή εβδομάδα !!!!! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαρσιστώ πολύ φιλη μου σιγουρα θα σας ειδοποιήσω τις συμπατριώτισσες οταν τα παιδια ανεβουν επανω στην όμορφη Θεσσαλονίκη μου να έχεις μια ομορφη εβδομάδα... φιλάκιααααα..!!

      Διαγραφή
  35. Κρίμα που δεν είδα εγκαίρως την ανάρτηση!
    Θα έλεγα στην κόρη μου να πάει, γιατί εγώ είμαι μακριά...κρίμα που έχασε μια τόσο καλή παράσταση!
    Φιλιά πολλά Ρούλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή