Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Life Images #20

Η Μαρία..   στο   Life Images...μας χάρισε μια ανατολή.. και μας ρωτάει τι θα χαρίσουμε εμείς..!!!
Αν και στις φωτογραφίες δεν τα πολυκαταφέρνω  θέλω ομως  να σας χαρίσω λίγες στιγμές από αυτές που έχω τραβήξει στο πέρασμα  του χειμώνα..!!
Να σας χαρίσω στιγμές  που τα δέντρα χωρίς να ντρέπονται για την γύμνια τους  απλώνουν τα πυκνά κλαδιά τους άλλες φορές σαν ικεσία στον ουρανό

 Αλλες φορές σαν να θέλουν να φυσήξουν σαν βεντάλιες τα σύννεφα που κυνηγάν το ένα το άλλο..!! να ξανοίξει ο ουρανός.!!

και άλλες φορές σαν να τον απειλούν που τα άφησε γυμνά μέσα στο κρύο..

Αλλες φορές τα γυμνά κλαδιά τους γίνονται η προστασία από το κυνηγητό   του νεαρού γάτου..!!

Και άλλες φορές  έτσι απλά περιμένουν την Ανοιξη μετρώντας τις μέρες.. αφήνοντας το λιγοστό φως να περνάει με δυσκολία ανάμεσα τους..!!!

Μαρία μου .. το.. Life Images μου είναι δικό σου..!!!
Αγαπημένη  μου παρέα ..όσο και να είναι γκρίζα  τα πράγματα... η ζωή μας έχει διδάξει ότι πίσω από κάθε σύννεφο  υπάρχει μια ηλιαχτίδα.. που χαμογελά..ας κάνουμε και εμείς το ίδιο.!!! 

61 σχόλια:

  1. Τα δέντρα μιλούν μέσα από τις φωτογραφίες σου, Ρούλα μου!
    Πολύ ωραία η συμμετοχή σου στο Life Images!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προχθες που περπατουσα στον δρομο μου εκαναν εντύπωση κατι μουριες .. ειναι τα δεντρα Μαριαννα μου στην τριτη φωτογραφια μου ετσι που τα ειδα...και ειπα να σας δείξω.. να περνας φιλη μου ομορφα φιλκιααααα!

      Διαγραφή
  2. Πάρα πολύ ωραία τα δέντρα σου Ρούλα μου!
    Γέλασα πολύ με την τελευταία, και κρατάω σαν θησαυρό την ηλιαχτίδα σου που χαμογελά!
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Ρούλα μου!!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα εβαζα ωραιο ηλιοβασίλεμα που ειχα αλλα το ειχα βαλει Μαρια μου σε ενα αλλο ιματζ.. και δεν σε ρωτησα αν οι φωτογραφιες πρεπει να ειναι δικες μας.. δεν εχω πολλα μερη που θα μπορουσα να βγαλω ομορφες φωτο..τις ηλιαχτιδες πρεπει να τις κραταμε σαν ελπίδες φιλη μου να μας φωτίζουν λιγο την ζωή μας... να περνας ομορφα και να μου φιλησεις την φατσουλα τον Μπρίκι..!!!

      Διαγραφή
    2. θα εβαζα ωραιο ηλιοβασίλεμα που ειχα αλλα το ειχα βαλει Μαρια μου σε ενα αλλο ιματζ.. και δεν σε ρωτησα αν οι φωτογραφιες πρεπει να ειναι δικες μας.. δεν εχω πολλα μερη που θα μπορουσα να βγαλω ομορφες φωτο..τις ηλιαχτιδες πρεπει να τις κραταμε σαν ελπίδες φιλη μου να μας φωτίζουν λιγο την ζωή μας... να περνας ομορφα και να μου φιλησεις την φατσουλα τον Μπρίκι..!!!

      Διαγραφή
  3. Πολύ μου άρεσαν τα δέντρα! Σε όλες τις εκδοχές τους! (Θυμήθηκα το ποίημα της Πέτρας!)
    Καλό βράδυ, Σμαραγδένια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σου πω Αλεξανδρα μου θα με πιστεψεις; οτι ακριβως αυτα τα κλαδια της Πέτρας μου ήρθαν και μενα στο νου.. προσπθω να βγαζω οσο γινεται καλε φωτο αλλα δεν τα καταφερνω παντα..φιλη μου ..να περας ομορφα φιλακιαααα ..!!

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Σοφακι μου και γρηγορα περαστικα σου φιλη μου να περνας καλα φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  5. Βρε τη γατούλα που την έχουν περικυκλώσει!!! :D
    Ρουλίτσα μου, οι φωτογραφίες σου είναι μια χαρά! Είπαν αυτό που έπρεπε να πουν και με το παραπάνω!
    ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και χαμογελαστά, κορίτσι μου!
    Καλό βραδάκι!
    <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειπα να τα βγαλω και τα γατουλινια μας στην διασημοτητα..χι.χι. δεν είμαι και τοσο καλη στις φωτο αλλα η προσπαθεια μετραει λεμε ε;.. να είσαι καλα Συριανακι μου και να περνας ακομα καλύτερα... φιλακιαααα!! <3<3

      Διαγραφή
  6. Τώρα και φωτογράφος Ρουλιτσα μου;
    Μπράβο, πολύ ωραίες φωτογραφίες.
    Φιλακια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες τι μου κανει το μπλοκαρισμα φιλεναδα; μεχρι και φωτογραφος εγινα ...μονο μουστακι μην με βαλουν να ξυρισω.. οπως ελεγε σε μια ταινία..!!.ευτυχως δεν εχω μουστακι...χι.χι. αλλα μεγαλη μπουκια φάε μεγαλο λογο μην λες που λεει μια παροιμία... ολα τα θα τα κανω.. και θα πω και ενα τραγουδι μαλλον... να είσαι καλα Ρενακι μου φιλακια πολλα στην Ευγενουλα και σε σενα φιλακιααααα!! :)

      Διαγραφή
  7. Καλο βράδυ Ρουλά ...πολύ ωραία η συμμετοχή σου ..τελείς φωτογραφίες
    φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω παρα πολύ φιλη μου να είσαι καλα και να περνας ομορφα οτι και να κανεις φιλακιααααα!!:)

      Διαγραφή
  8. Πανταχού παρούσα Ρουλίτσα μου και πάντα με μεγάλη επιτυχία!!!! Οι φωτογραφίες σου υπέροχες... και ο λόγος σου ήρθε και τους έδωσε μιλιά!!!! Πολλά φιλιά αγαπημένη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι να μην χασω ...ενα πραγμα και δεν συμμετεχω .. εσύ με ξερεις καλα Βικουλα μου..θελω να προσπαθω και να δοκιμαζω τα παντα ..οπως και στο φαί.. εστω και αν ειναι μονο για την συμμετοχη φιλεναδα μου..τις φωτογραφιες τις τραβηξα με κινητό...μεταχειρισμενο δε,... αλλά βγαζει ωραιες φωτογραφιες για μενα μεν..χι.χι...σε ευχαριστω πολύ Βικυ μου . να περνας ομορφα πλαθοντας τον πηλό σου σε ομορφε φιγουρες..σου στελν τα φιλακιαααα μου και μην ξεχασεις να δωσεις και στης Δημητρουλας τα φιλακια μου :) :)

      Διαγραφή
  9. Και δεν το χεις στις φωτογραφίες έτσι; Σκέψου δηλαδή να το είχες. Νομίζω ότι μου παραείσαι μετριόφρων Ρουλίτσα.
    Υπέροχες οι φωτογραφίες σου αλλά και τα λόγια που τις συνοδεύουν αντάξια
    Να σαι καλά πανταχού παρούσα!
    Φιλιά πολλά :)<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες να τις εβγαζα καλυτερες Αννα μου; μπαααα δεν το πιστευω.. εκτος που το μεταχειρισμενο μου (της κορης μου ηταν) τηλεφωνο βγάζει φωτογραφίες αλλα και παλι πρεπει να βρει την καταλληλη στιγμη και το κλικ του φακου φιλη μου
      Ααααα ναι το πανταχου παρουσα μου ταιριαζει..χι.χιχ. να περνας ομορφα φιλακιααα!!:k :)

      Διαγραφή
  10. Ρούλα μου τι υπέροχες φωτογραφίες είναι αυτές; Λατρεύω τα δέντρα! Λατρεύω τις ρίζες τους που τα δένουν με τη γη, τα κλαδιά τους που είναι σαν να καλούν τον ουρανό, και τα φύλλα τους που ψιθυρίζουν σε κάθε αεράκι!
    Υπέροχο! Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα δεντρα και μενα μου αρεσουν και προπαντως Μαίρη μου οταν ξεπροβαλουν τα μικρα φυλαρακια τους την Ανοιξη για να τα ντυσουν παλι με αυτό το πανεμορφο πράσινο χρωμα τους.. . οπου ναναι θα ξεπροβαλουν.. σε ευχαρσιστω πολύ να εχεις ενα ομορφο Σαββατοκυριακο.. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  11. Καλημέρα Ρούλα μου... υπέροχες οι χειμωνιάτικες φωτογραφίες σου!!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου σε ευχαριστω πολύ χαιρομαι που σου αρεσαν να περνας ομορφα και να έχεις ενα ομορφο Σαββατοκυριακο.. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  12. Σε ένα μήνα έρχεται η άνοιξη να τα ξαναστολίσει.
    Υπομονή...
    Πολύ ωραίες φωτογραφίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβως εγραψα πιο πανω Μαρία μου ο κυκλος της ζωης στην φυση..οπως και να είναι τα δεντρα είναι ομορφα φιλη μου γι αυτό και εγω τα εβαλα..χιρομαι που σου αρεσαν καλο Σαββατοκυτριακο να εχεις φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  13. Σμαραγδένια μου τι υπέροχες υπέροχες φωτογραφίες! Λάτρεψα τα δέντρα αλλά πιο πολύ την απόχρωση του ουρανού, δεν υπήρχε! Φανταστικές!
    Σε φιλώ πολύ γλυκά και σε καλημερίζω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρίνα μου η φυση είναι ο ωραιότερος πινακας..έχει τις παλετες της και παιζει με τα χρώματα πως να μην βγουν ομορφες ακομα και οι πιο απλες φωτογραφίες φιλη μου ε; χαιρομαι που σου αρεσαν .. να περνας ομορφα καλο σου Σαββατοκυριακο φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  14. Εν αναμονή της Άνοιξης λοιπόν
    Κι όμως ο χειμώνας την εμπεριέχει

    Σε φιλώ πολύ Ρουλάκι μου ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν αναμονη λοιπόν Ελενη μου..ολο και καποια ηλιαχτιδα θα ειναι κρυμενη μέσα του.. ε; να είσαι καλα φιλη μου να έχεις ενα ομορφο Σαββατοκυριακο φιλακιαα.!!♥

      Διαγραφή
  15. Ρούλα μου ,οι φωτογραφίες σου είναι μαγικές !Αν μπορείς να φωτογραφήσεις την άνοιξη τα δένδρα αυτά ,θα είναι χαρά Θεού !! Θα κάνουμε όμως λιγάκι υπομονή ,χειμώνας είναι θα περάσει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολυμπια μου αυτες τις τραβηξα με το τηλεφωνο... προοδευω ε;.. μπορεί να είναι μεταχειρισμενο αλλα νομιζω οτι βγαζει καλες για μενα φωτογραφιες και βεβαια η φυση θα κανει τον κύκλο της ..φιλη μου να περνας ομορφα και να εχεις εν ομορφο Σαββατοκυριακο.. φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  16. Ρουλάκι ,η συμμετοχή σου υπέροχη!
    πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου να είσαι καλα σε ευχαριστω πολύ να περνας ομορφα φιλεναδα.. καλο σου Σαββατοκυριακο φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  17. αυτα τα δεντρα ξερουν πιο πολλα
    ωραιες φωτογαρφιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξερουν.. ξερουν Ασωτε..αν είχα στομα ποσα θα έλεγαν..!! ευχαριστω που περνας να είσαι καλα καλο Σαββατοκυρικο..!!

      Διαγραφή
  18. υπεροχες οι φωτογραφιες σου Ρουλα μου και τα γυρισματα των εποχων πανω στα κλαδια των δενρων σου πανεμορφα !!!! σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Κατια μου ενα ομορφο δρώμενο ειναι και προαπαθω..με το κινητο που τωρα το μαθενω...και χαιρομαι που τα καταφερνω φιλη μου να είσαι καλα φιλη μου και να περνας ακομα καλύτερα.. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  19. Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σου, Ρούλα μου! Ωραία συμμετοχή!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελλη μου σε ευχαριστω πολύ η προαπαθεια να κανω οτι μπορω καλύτερο με κάνει κι χαιρομαι που τα καταφερνω με ενα μεταχειρισμενο κινητο .χι.χι.να περνας ομορφα φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  20. Πανέμορφες οι φωτό σου και οι παρομοιώσεις σου εξαιρετικές!

    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλα Ζουζου μου σε ευχαριστω πολύ μου αρέσει να να συμμετεχω σε δρωμενα που κανουν εδώ .. να περνας ομορφα με τους αγαπημενους σου...φιλη μου.. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  21. Ομορφες οι φωτογραφίες σου Ρούλα μου, έχεις δίκιο η φύση μιλάει με το δικό της τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο τις ομορφες φωτογραφίες που βαζουν τα κορίτσια και τρελενομαι οτν τις χαζευω.. με ξεσηκωνουν και προσπαθω να βγαζω και εγω.. και να συμμετεχω σε δρωμενα που γινονται στις φιλες μς.. να είσαι καλα φιλη μου και να περνας οκομα καλυτερα φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  22. Μ αρέσει αγαπητή που δεν τα καταφέρνεις στις φωτογραφίες !!!!! Δηλαδή αν τα κατάφερνες, τι θα βλέπαμε ??? Είναι όλες πολύ όμορφες !!!!!
    Σε φιλώ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρω τι λεω Ρανια μου.. για να βγαλεις καλες φωτογραφιες πρέπει να έχεις και το καταλληλο εργαλείο δηλαδή μια καλη φωτογραφικη μηχανη.. εγω τις βγαζω με ενα παλιο κινητό.. αλλα και παλι για μενα ειμαι ευχαριστημενη που μπορω και κανω και αυτα σε ευχαριστω πολύ φιλη μου για τα ομορφα σχόλια σου μου δινουν χαρα να τα διαβαζω να περνας ομορφα .. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  23. Εγώ πάντως λατρεύω το ίματζ σου! Γενικότερα και ειδικότερα:-)
    Τα ηλιοβασιλέματα και οι ηλιαχτίδες είναι στα λόγια σου. Οι εικόνες είναι περιττές Ρουλάκι μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πως θα εκανα το ιματζ χωρίς εικονες; χι.χι...Εσύ Κανελλακι μου παντα βρίσκεις λεξεις που μπορω και διαβαζω πισω απο αυτες και μου αρεσουν παρα πολύ αυτα που δεν γραφεις..με συγκινείς παντα παρα πολύ .. δεν ξερω πως να σου πω ευχαριστω..!! ασε δεν στο λεω... λεω καλυτερα να σου στηλω μια αγκαλια κι ενα φιλι ...!!

      Διαγραφή
  24. Ευτυχώς που υπάρχει και η ηλιαχτίδα πίσω από τα σύννεφα.. Πολύ ωραίο το ταξίδι σου μέσα από τα κλαδιά, Σμαράγδι μου.. Φιλώ σε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πετρίνα μου με το τραβουσα τις φωτο τα κλαδιά σου μου ήρθαν στο νου..!!
      η ηλιαχτιδα είναι παντα πισω απο συννεφα απλα περιμενει την ώρα της να φανει... και τοτε όλα χαμογελουν αν βαλουμε την φαντασία μας να σκεφτεί λίγο .. μπορεί να δουμε ακομα και τα κλαδια..να το κανουν... να είσαι καλα φιλη μου σε ευχαρσιστωωωω.. φιλακιααα! :)

      Διαγραφή
  25. Καλημέρα Ρούλα μου μετά από τόσο καιρό!!!Ομως ποτέ δέν μέ ξεχνάς καί αυτό μέ συγκινεί πολύ φίλη μου!Τί νά πώ γιά τίς φωτογραφίες σου!!!Εξαιρετικές όλες!!Καί τί όμορφα πού τίς έντυσες μέ τούς πανέμορφους στίχους σου!!Καταπληκτική η συμμετοχή σου!!!Μπράβο σου!!Καλή χρονιά μέ υγεία καί αγάπη στην οικογένειά σου!!Πολλά φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως τη μου σε καταλαβενω Δημητρα μου..είναι πολύ πιο ομορφες οι ασχολιες σου τωρα απο το να καθεσαι να σερφαρεις φιλη μου και αυτο να γινεται οταν εχεις καιρό και χαρα να το κανεις.. σε ευχαριστω πολύ που περνας.. να χαιρεσαι και να περνας ομορφα οτι και να κανεις..μας ελειψες.. ειναι αλήθεια φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  26. Δεν ξέρω τι λες, εγώ πάντως βλέπω πως και στη φωτογραφία τα καταφέρνεις μια χαρά.
    Πολύ ωραία η συμμετοχή σου, Ρούλα μου!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Το λες αυτό Φιλιω μου αλλά έχεις δει τις φωτογραφίες των κοριτσιων οταν βαζουν τις δικες τους; αλλα αφου λετε εσεις οτι ειναι ωραιες.. ετσι θα ειναι και σε ευχαριστω πολύ και χαιρομαι που σου αρεσαν για να συμμετασχω το κανω και γιατι μου αρεσει να προσπαθω..να περνας ομορφα φιλη μου .. καλο σου βραδυ φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  27. μπραβο!! κι ωραίο το γατι!! καλά να περνας, και να κερδίζεις και σε διαγωνισμους και στην ζωή!!!!!!!!!!! μακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλα Παρασκευη μου σε ευχαριστω..πολύ.. ο Ζαχάρης μας (ο γατος) που πραφυλαει τις γατουλες στο δεντρο.. μην δει γατα να ερθει.. !! να περνας ομορφα φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  28. Μ'αρέσει που λες ότι δεν τα πολυκαταφέρνεις στις φωτογραφίες Ρουλίτσα μου και είναι υπέροχες όλες! Αγαπώ πολύ τα κλαδιά των δέντρων όλες τις εποχές.

    Καλό Σ/Κ
    Φιλάκιααααααα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το λεω Μαιρυ μου γιατι βλεπω τις φωτογραφίες που βαζουν στα μπλοκ τους οι φίλες ποσο ομορφες και καθαρες ειναι αλλα ξερω οτι πρέπει να έχεις και καλο εργαλειο.. τι ν σου κανει ενα τηλεφωνο και αυτό μεταχειρισμενο... παρ όλα αυτά χαιρομαι που καταφερνω και αυτες..!! να περνας ομορφα φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  29. Με αισιοδοξια κλεινεις την ανάρτηση σου Ρουλα μου! Ό,τι χρειαζομαστε! Μια χαρα ειναι οι εικονες σου!
    Καλό Σαββατόβραδο
    Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλοιμονο αν μας έλειπε και αυτη φίλη μου.. ας κρατησουμε την ελπίδα που μας δινει η φύση με τον τρόπο της .. να περνας όμορφα φιλακιααα !!

      Διαγραφή