Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ... ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ..!!!


Πριν να σας δείξω τις όμορφες εκπλήξεις μου... θα ήθελα να αφιερώσω στις μάνες τούτου του κόσμου και του άλλου... σε εκείνες που περνάν δύσκολα... σε εκείνες που περνάν εύκολα.. και σε εκείνες που μας βλέπουν από ψηλά... το υπέροχο  τραγούδι της Χαρούλας..Η μπαλάντα της Ιφιγένειας!!!
Να είναι καλά όλες τους...!!! Να τις λέτε πως τις αγαπάτε χαίρονται να το ακούν..!!!


                                                    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ

Και τώρα περιμένετε τις εκπλήξεις ναι; 
Θα μου πείτε καιρός είναι γιατί μας έσκασες !!
Καλά μην φωνάζετε..θαρρείτε πως τα δαχτυλάκια μου τρέχουν σαν τα δικά σας επάνω στα πλήκτρα ...τσακ...τσακ.. θέλουν τον χρόνο τους και αυτά.!
Λοιπόν  ..ωραίαααα!!! ας τα πάρουμε από την αρχή... έχουμε και λέμε   την  Αλεξάνδρα που έχει ένα κουμπί στο φεγγάρι την ξέρετε...όσοι δεν είχατε την τύχη να μάθετε πατήστε επάνω στο όνομα της..λοιπόν η Αλεξάνδρα που λέγαμε είχε την φαεινή ιδέα να κάνουμε μυστική ανταλλαγή δώρων..

μέσα και εγώ..... να μην χάσω !
Το θέμα ήταν το καλωσόρισμα...

 το δικό μου μυστικό μου ταίρι το έμαθα εγκαίρως ..!!
Και τώρα τι κάνουμε; συσκέψεις επί συσκέψεων με την Αλεξάνδρα..λες και θα έλυνα το Κυπριακό.
και επειδή πλησίαζε το ΠΆΣΧΑ και σίγουρα δεν θα είχα τον χρόνο να κάνω κάτι .. έβαλα μπροστά τον συνήθη ύποπτο να μου κόψει ένα ξυλαράκι.. και τι άλλο θα έκανα από  ένα διπλό καλωσόρισμα;  ναι διπλό σας λέω...το βάζεις και από τις δύο μεριές..και κάτι συνηθισμένο που μπαίνει επάνω στο τραπέζι όταν θέλεις να τραπεζώσεις τους φιλοξενούμενους σου..!! τα ετοίμασα πολύ πριν το Πάσχα  τα έστειλα στο δικό μου ταίρι και   ξέχασααα..την όλη υπόθεση ... σόρυ Αλεξάνδρα μου...!! ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι το ίδιο τι να σου κάνει ε;
Τι έφτιαξα; εεεεε αυτό θα το δείτε από το ταίρι μου όταν το βάλει ανάρτηση...εεεε μην είστε και περίεργοι περιμένετε λίγο καλέ; 
Προχθές που λέτε  μου έρχεται ένα δέμα  από την μικρή μου φίλη την  Κική..... το ανοίγω με χαρά και είναι αλήθεια με μια μικρή έκπληξη πως με θυμήθηκε η μικρή μου φίλη...μέσα του έκρυβε ένα καταπληκτικά στολισμένο χειροποίητο  τετράδιο... ένα χρωματιστό κουβαδάκι γεμάτο πασχαλινά αυγουλάκια με χαντρούλες και σοκολατένια που τα τίμησα δεόντως...ενώ σε μια  πανέμορφη κάρτα μου έλεγε  όλες τις ευχές του κόσμου.. για χαρούμενες γιορτές  φτιαγμένα από τα χεράκια της.!
Χωρίς να  χάσω καιρό την παίρνω τηλέφωνο να την ευχαριστήσω για το δεματάκι της.. και χα..χα. και χου...χου.. τα λέγαμε μια χαρά..ευχηθήκαμε και από τηλεφώνου.. και της  είπα ότι  ήμουν πολύ χαρούμενη με τα δωράκια μου..!!!
Εχθές το απόγευμα  που είχα καιρό είπα να πάω μια βόλτα στο κουμπί που είναι στο φεγγάρι της Αλεξάνδρας για επίσκεψη...και τι βλέπω η γυναίκα; 
Να είμαι το ταίρι της Κικής.. .. και εκείνο να μην μου έχει πει τίποτα..!!
Ξανά μανά στο τηλέφωνο εγώ.. βρε αγάπη μου γιατί δεν με ειδοποιείς... έστω με ένα τραγούδι ..σαν αυτό.. 

 να υποψιαστώ κάτι...πως ήμουν το ταίρι σου της λέω.. 
Και εκείνη;....να χαλούσα την έκπληξη; μου λέει 
Εεεεε το σκοτώνεις.... η όχι πες τε μου ..!!! 
Αντί όμως να το σκοτώσω το κορίτσι μου  θα της πω ευχαριστώ.. εγώ με τον  δικό μου τρόπο το  καλωσόρισμα μου... στα όμορφα δωράκια της..!!
Στόλισα τα δωράκια της έβαλα ρακή και άρχισα... άντε στην υγειά σας .. μια  για την Κική...

 Μια για την Ρένα ...στην υγειά της Αλεξάνδρας... μια για την Μαρία Ελενα.. και να σου.. το κρητικό καλωσόρισμα..!!!! χα..χα..

Της Αλεξάνδρας πεθυμιά
 ανταλλαγή των δώρων
και μεις αποκριθήκαμε
ντε λόγο άνευ όρων

Μ ένα κρασί και μια ρακή
απ ακουμπώ στα χείλη
καλωσόριζωσε  εδώ
Κική μικρή μου φίλη.

Ρακή και ξεροτήγανα
καλτσούνια και απάκι
είναι το καλωσόρισμα 
σε κάθε συντεκνάκι.         

Θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην φίλη μας την Ρένα μας  την γνωστή και μη εξαιρετέα.. για το πολύτιμο δωράκι που μου έστειλε γεμίζοντας με χαρά με το βιβλίο της ποίησης του αδελφού της του κυρίου Στυλιανού Πασχαλίδη 
Να πω ένα ακόμη ευχαριστώ πολύ στην Μαρία Ελενα  για την όμορφη καρτούλα της με τις Πασχαλινές ευχές και  με το σταυρουδάκι της.. ήταν πολύ όμορφο φίλη μου.. να είσαι καλά....
και στο τέλος  ναι.. ναι τελειώνω..
Θα πω ένα μεγάλο  ευχαριστώ στην Αλεξάνδρα για την πολύ όμορφη καρτούλα της με ευχές από καρδιάς και γιατί ΄ήταν  η αφορμή για την μυστική ανταλλαγή των δώρων..!!!
Κορίτσια μου χίλια ευχαριστώ σε όλες μαζί και την κάθε μία χωριστά..!!

Αγαπημένη μου παρεούλα για μένα αυτό είναι το blogging...η χαρά..που μοιραζόμαστε.... και χαμόγελα ακόμα και στα δύσκολα...!!
 
                                   την εικόνα  αυτή την έκλεψα από την   Αλεξάνδρα 
να το ξέρετε..ε;   
Αφιερωμένη και στην εβδομάδα του blogging και στην ιδέα της Πέτρας μας ....!! Να είστε όλοι καλά..!!! 






68 σχόλια:

  1. Χαρά που μοιραζόμαστε.... αυτό ακριβώς είναι Ρούλα μας το μπλόκινγκ !!! Να χαρείς τα δώρα σου και Χρόνια πολλά και καλά !!! Τα φιλιά μου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεε ναι... Ρανια μου αν δεν μοιράζεσαι οτιδήποτε κι αν είναι αυτό δεν λέει..!!
      Ακριβως φιλεναδα... αν δεν χαιρεσαι με το μπλόκινκ και γενικως με οτι κανεις ... η ζωή μας έχει δυσκολίες και χρειαζομαστε λιγες στιγμες ομορφες και για μενα ειναι αυτές εδώ μεσα με την παρεούλα μας.. σε ευχαριστω πολύ για τις επισκεψεις σου και για τις ευχες σου να περνας ομορφα παντα.. φιλακιααα!!! :)

      Διαγραφή
  2. Ρούλα μου εύχομαι να απολαύσεις τα δώρα από τις καλές φίλες.
    Περιμένουμε να μας πεις ακόμη πιο πολλά.
    Την αγάπη μου καλή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ καλε μου φιλε να εισαι καλα και σε ευχαριστω και για τις επισκεψεις σου καθε φορα.. προσπαθω να κανω το καλυτερο και να μοιραζομαι αυτό που κανω.. να περνας ομορφα καλο σου βραδυ.. :)

      Διαγραφή
  3. Χαρά που μοιραζόμαστε, αγάπη που δίνουμε και παίρνουμε, τα πολυτιμότερα πράγματα στον κόσμο !!! Χα χαρείς με υγεία τα δώρα σου και Χρόνια πολλά και γλυκά για τη σημερινή ημέρα που γιορτάζουνε όλες οι μανούλες του κόσμου !!! Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nαι φιλενάδα μου ακριβως.. πολύ δικιο έχεις το μοιρασμα με καθε τροπο σε γεμιζει χαρα.. γι αυτό βρισκομαστε και εδώ είτε δημιουργούμε ειτε γραφουμε νομιζω οτι το μπλοκινκ είναι διασκεδαση... να χαιρομαστε οτι αγαπαμε.. Κλαυδια μου και να μας χαίρονται να είσαι καλα φιλη μου φιλακιααα!!:) :k

      Διαγραφή
  4. Ρούλα η αγαπημένη όλων μας!!
    Να χαίρεσαι έτσι σαν μικρό παιδί πάντα! Να έχεις την αύρα της αισιοδοξίας που ξέρεις να σκορπάς!
    Σε φιλώ και σου εύχομαι πάντα χαρούμενη. Χρόνια πολλά για την ημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως το μου καλως το μου Αντιγονακι μου σε ευχαριστω πολύ και μονο που εδώ χαιρομαι παρα πολύ και ναι.. χαιρομαι σαν παιδι..οταν μου αφιερωνεις λιγο απο το πολύτιμο χρονο σου..Χρονια πολλα σε όλες μας για την χθεσινη μερα να περνας ομορφα γλυκιά μου Αντιγόνη...φιλω σε...<3<3

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα Σμαραγδένια μου!
    Χρόνια Πολλά στις μανούλες όλου του κόσμου!
    Τα νέα σου και οι εκπλήξεις ένα φωτεινό χαμόγελο στα χείλη...
    Να είσαι καλά, να χαίρεσαι, να μοιράζεσαι, να γελάς...
    Φιλιά...
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια μας πολλα Αννιω μου να είμαστε γερες όλες οι μανουλες... και να χαιρομαστε τους αγαπημενους μας να μας χαιροναται και εκεινοι ...!!
      Μα είναι να μην χαμογελας με τοσα ομορφα που συμβαινουν εδώ μεταξυ μας.. και τι θελουμε νομιζεις φιλη μου για να νιωσουμε καλα; τιποτε ακριβό.. απλα ενα χαμοχελο χαρας...σε ευχαριστω παρα πολύ φιλη μου για τις ευχες.. να περνας ομορφα και εσύ Αννιώ μου φιλακιαααα!!! :)

      Διαγραφή
  6. χρόνια πολλά
    Χριστός Ανέστη
    και λόγω της ημέρας και οχι μόνο ιδιαίτερα χρόνια πολλά για ολες τις μανούλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αληθως Ανέστη φίλε μου σε ευχαριστουμε πολύ ολες οι μανουλες του κοσμου για τις ευχες σου να είσαι καλα και να περνας ακομα καλύτερα... καλο σου βραδυ !!:)

      Διαγραφή
  7. ΥΠΕΡΟΧΗ ανάρτηση !!!!! Να χαρείς τα όμορφα δωράκια σου , Ρούλα μου !!!! Χρόνια πολλά με υγεία και πολλές χαρές από τα παιδιά σου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Νικη μου να χαιρονται φιλη μου ολες οι μανουλες του κοσμου και να τις χαίρονται τα παιδια τους να είσαι καλα και να περνας ακομα καλύτερα.. καλο σου βραδυ ... φιλακιαααα!!! :)

      Διαγραφή
  8. Να, τώρα είναι μια από τις φορές που σε διαβάζω και νιώθω 100% τον ενθουσιασμό και τη χαρά σου!
    Σαν μικρό παιδάκι σε νιώθω, που χαίρεται με τα δώρα του μα κυρίως χαίρεται επειδή ξέρει πως υπάρχουν πολλοί που το αγαπάνε!!!
    Μπράβο, Ρουλάκι μου!! Όμορφα δώρα από όμορφους ανθρώπους σε όμορφους ανθρώπους!!! :k
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
    Χρόνια πολλά, κορίτσι μου, τρυφερή μανούλα!
    <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mα η χαρα Συριανακι μου είναι ενα μικρο παιδι .. που ερχεται να μας χαρισει χαμογελα να κανει την καρδια μας να γεμισει αγαπη..με πραγματα απλα και ομορφα.. μια λεξουλα .. τρυφερή ενα ομορφο ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ και να τα χαμογελα .. και να οι χαρες.. τι αλλο να θελεις για να περάσεις καλα; ΝΑΙ αυτο ειναι το blogging...χι..χι. το εγραψα αγγλικα.!! ΜΟΙΡΑΣΜΑ με οτι και να σημενει αυτό.!!! σε ευχαριστσω πολύ για τις ευχουλες να περνας ομορφα μικρή μου φιλακιαααα!!
      Υ.Γ.έχασα τις φατσουλες μου απο κατω και μου βγαινει μονο το φατσουλίνι αυτό..:) σνιφφφ πανε οι καρδουλες .. πανε τα φιλακιααα!

      Διαγραφή
  9. Χρονια πολλα καταρχην για τη σημερινη μερα! Υπεροχα τα δωρακια σου! Κι αυτο το μοιρασμα που λες ακομα πιο υπεροχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρονια πολλα καταρχην για τη σημερινη μερα! Υπεροχα τα δωρακια σου! Κι αυτο το μοιρασμα που λες ακομα πιο υπεροχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ να είσαι καλα Χριστινακι μου χρόνια πολλα για εχθες και για πάντα στις μανουλες ολου του κοσμου... και ναι είναι ομορφο να μπορεις να μοιραζεσαι και δεν εννοω υλικα πραγματα αλλα συναισθηματα... και αυτο το εχω βρει εδώ μεσα γιατί υπαρχει ο ανθρωπος πισω απο καθε λέξη που γραφεται.. να είσαι καλα φιλη μου και να περνας ακομα καλύτερα.. φιλακαιαααα!! :)

      Διαγραφή
  11. Υπέροχα!
    Για αυτό λατρεύω το bloggong.
    Για αυτές τις μικρές χαρές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαι εγω Μαρια μου για αυτό το λατρευω .. το βλέπω σαν μια μεγαλη παρεα..η γειτονιοα που ο καθενας μας εχει τον χώρο του και ανταλασουμε οποτε μπορουμε και αν θελουμε επισκεψεις..μοιραζομαστε σκεψεις, εικονες, δημιουργίες.. και οτι αλλο μας αρεσει..ειναι ο χώρος που χαλαρωνουμε .. το λεω για μενα γιατι περναω ομορφα.. εδώ.
      χαιρομαι και προσπαθω να συμμετασχω σε δρωμενα που γινονται στην γειτονια ..και που για μενα ειναι προκληση και χαρα.. οταν το κανω..φιλη μου να είσαι καλα και να μα κρατας σε εργρήγορση ...καλό σου ξημερωμα.. φιλακιααα!!:)

      Διαγραφή
  12. Μες στην ομορφιά σε βρίσκω!! Αχ, αυτό το άτιμο το blogging όταν έχει κέφια, γίνεται συναρπαστικό! Ευχαριστώ για την αναφορά σου Σμαράγδι μου και -για να μην ξεχνιόμαστε!- χρόνια πολλά Μανούλα γλυκιά :) Με γεια όλα τα υπέροχα δωράκια, πάντα τέτοια ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααα σ αυτό έχεις ενα δικιο Πετρίνα μου..μια ομορφια ειμαι... γκρίζο μαλάκι..χοντρούλι κορμακι... και όλα σε ακι...χι.χι..
      Τ μπλοκ μας ειναι ο χώρος που ολοι μας κανουμε αυτό που μας αρεσει... και ναι το blogging είναι παρεα..είναι μοίρασμα και απο οτι έχω καταλαβει και απο μενα πιο πολύ ειναι για ανθρωπους που έχουν αναγκη την επικοινωνια με αλλους ανθρωπους εστω και μεσα απο ενα υπολογιστή Πετρίνα μου..!!
      Σευχαριστω πολύ για τις ευχες ..όλες οι μανουλες του κόσμου να είναι καλα φιλεναδα..ειναι πολύ δυσκολο να μεγαλωνεις χωρίς την παρουσία της...να περνας ομορφα φίλη μου καλο σου ξημερωμα φιλακιαααα!!!:)

      Διαγραφή
  13. Απαντήσεις
    1. Και βέβαια μου αρεσε σε ευχαριστω παρα πολύ Μαρία Ελενα να περνας ομορφα στις βολτες σου στην θάλασσα.. φιλακιααααα!!!:)

      Διαγραφή
  14. Μπόλικο μυστήριο στη σημερινή σου ανάρτηση, Ρούλα μου!!!! Ανυπομονώ να δώ τί έφτιαξες εσύ για το ταίρι σου! Αλλά και με της Κικίτσας που αρχικά δεν κατάλαβες ότι ήταν το δώρο της ανταλλαγής...χα χα χα! πολύ καλό!!!! Να χαρείς τα όμορφα δωράκια σου και πολλές ευχές για την ημέρα! Χρόνια μας πολλά!!!
    Φιλάκια και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε φιλεναδα τι πλακα επαθα.. και το τι γελιο επεσε σε το δικο μου ταιρι δεν το έχει βαλει ακομα δεν είναι κατι σπουδαιο ετσι για το καλωςσορισμα.. ειναι ωραιεες αυτες οι μικρες ανταλλαγες δωρακίων μεταξυ μας.. ε; σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες και ας περασαν 2 μερες η μαμαδες γιορταζουν ολο τον χρονο Μαριαννα μου...να περνας ομορφα φιλακιαααα!!!:)

      Διαγραφή
  15. Πώς να με δκοτώσεις βρε Ρουλάκι μου που μ'αγαπάς τόσο πολύ;;; Χα χα χα!!! Ήταν όμως ωραία η έκπληξη δεν μπορείς να πεις;;; χα χα χα!!! Είσαι υπέροχη κοριτσάκι μου!!! Το σημειωματάριο σου το έφτιαξα με τη σκέψη πως θα το γεμίσεις με τα ποιήματα και τις μαντινάδες σου, όσο για την κάρτα οι ευχές μου είναι μέσα από την ψυχή μου και το ξέρεις!!! Σε φιλώ γλυκά!!! Χρόνια πολλά για σήμερα και για πάντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aυτο σκεφτηκα και εγω Κικη μου αντε το παιρνω πίσω δεν σε σκοτωνω.. !!!
      Και βέβαια ηταν ωραια εκπληξη . μα και εγω το σαίνι να μην το καταλαβω; κανω και την εξυπνη τρομαρα μου..χι.χι..ολα σου τα δωρακια μικρή μου ηταν υπεροχα.. και βεβαια θα γραφω τα ποιηματα μου στο τόσο ρομαντοικο τετραδιο .. εκει μεσα θα παιρνουν μια αλλη υπόσταση... σε ευχαριστω πολύ αγαπη μου για τις ομορφες ευχούλες να περνας ομορφα με τα αντρακια σου.. φιλακιααα!!:) :) <3

      Διαγραφή
  16. Αχ, βρε Ρούλα! Και μόνο για τη χαρά, το χιούμορ και τον ενθουσιασμό σου, εγώ σε ευχαριστώ! Κάνεις το blogging παιδική χαρά και νιώθω σαν το σπίτι μου!
    Και που πήρες μέρος, βεβαίως, βεβαίως!

    Έγραφα και στην Κική πως αυτά τα υπέροχα τετράδια θα καλοσωρίζουν με τον καλύτερο τρόπο τις σκέψεις σου!
    Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι είστε με την Κική! Χάρηκα κι εγώ με την έκπληξή της!

    Να είσαι πάντα καλά, να είσαι πάντα μια χαρούμενη μαμά!!!!
    Σε φιλώ γλυκά!!! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα αν δεν είναι χαρα το blogging Αλεξάνδρα μου δεν χρειαζεται να υπαρχει..εδώ αφηνουμε τις σκέψεις μας.. την αγαπη για οτι κάνουμε και το μοιραζόμαστε και για μερικους ανθρωπους αυτό ειναι ομορφο!!
      Είδες που μερικοι τενζερέδες οπως εγω βρισκουμε το καπάκι μας; βλεπε Κική..χι..χι..
      Θα το βρίσκαμε αν δεν υπηρχε το blogging;
      σε ευχαριστω εστω και μετα δύο μερες για τις ευχες να είναι ολες ο μανουλες του κόσμου χαρούμενες φιλη μου.. να περνας ομορφα .. φιλακιαααα!!♥ :)

      Διαγραφή
  17. Χρόνια Πολλά Ρούλα μου! Να σε χαίρονται τα παιδιά και τα εγγόνια σου και να είσαι πάντα καλά!
    Υπέροχα τα δώρα σου και φαντάζομαι τη χαρά και τον ενθουσιασμό σου! Αξίζεις όλα τα δώρα του κόσμου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Κανελλάκι μου για τις ευχές μάτια μου και ως συνηθως παλι αργοπορημενη θα απαντησω για τα ευχαριστω μου περασαν δυο μερες απο την γιορτη της μάνας αλλα νομιζω οτι εκεινη δεν χρειαζεται γιορτες για να δώσει την αγαπη της παντου και καθε μερα...!!
      Ολα τα δώρα του κόσμου; που να τα βαλω βρε αγαπη μου; χα..χα..δωρα ειναι η χαρά και το χαμογελο..που μου δινετε με τα σχόλια σας...Κανελλάκι μου να περνας ομορφα ναι; φιλακιαα!! <3 :) :)

      Διαγραφή
  18. Χρόνια πολλά για τη σημερινή μέρα,Ρουλίτσα μου.
    Να χαιρομαστε τα παιδακια μας και να μας χαίρονται κι αυτά.
    Με γεια τα δωράκια σου, είναι από καρδιάς και το ξέρεις.
    Μου άρεσε ο τρόπος που έστειλες τις ευχές σου.
    Φιλάκια πολλ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nα τα χαιρόμαστε τα ποαιδια και τα εγγονια μας Φιλεναδα μου και να μας χαιρονται οχι μονο μια μερα αλλο ολες τις μερες του χρονου Ρενακι μου σε ευχαριστω για τις ευχες και τις ανταποδινω...κορίτσι μου να περνας ομορφα φιλακια στην Ευγενουλα και σε σενα πολλα πολλααα..!!! καλο σου βραδυ..!!! :) <3 :)

      Διαγραφή
  19. Αξίζεις όλα τα δώρα του κόσμου Ρουλίτσα μου, γιατί η καρδιά σου είναι γεμάτη καλοσύνη, δοτικότητα, γενναιοδωρία και Αγάπη! ;)
    Εύχομαι διπλά Χρόνια Πολλά για την σημερινή μέρα, μια και εμείς οι γιαγιάδες γιορτάζουμε διπλά γιατί μόνο όταν γίνει κανείς γιαγιά θα νιώσει αυτό το "διπλό"! :P
    ΑΦιλάκια χαμογελαστά και με πολύ πολύ Αγάπη! :k <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tο ίδιο με το Κανελλακι μου λες και εσύ μαγισσούλα μου για τα δωρακια; που να τα βαλω καλέ φιλενάδα; χ..χα..
      σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες εστω και μετα δυο μερες εγω γιατί νομιζω οτι πρεπει να γιορταζουμε όλο τον χρόνο ; να είσαι καλα φιλεναδα..ειναι ομορφο και το διπλο .. να μην πω και το τρισέγγονο...χα..χα.. καλα ονειρευομαι .. να περνας καλα και ομορφα με χαρα και χαμογελα... καλο σου βραδυ φιλακιαααα!!! :) :) <3

      Διαγραφή
  20. ✿゚ه° ·.
    FELIZ DIA DAS MÃES!!!

    Ótimo domingo!!!
    Ótima semana!!!

    ╰⊰✿‿⎠

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χρόνια πολλά Ρούλα μου να είσαι καλά να χαίρεσαι αυτούς που αγαπάς. Τα δωράκια σου από την Κική γλυκά και τρυφερά να είσαι καλά να τα χαρείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Κατερίνα μου να χαιρόμαστε ολους οσους αγαπαμε .. και να μας χαιρονται φιλη μου να είναι καλα ολοι.. !!
      Ναι τα δωρακια απο την Κικη..ομρφα πολύ μα να μην μου πεί οτι είμαι το ταιρι της; χα..χα.. να περνας ομορφα και εσύ φιλακιααα!!! :)

      Διαγραφή
  22. Λοιπόν πάμε να αναφωνήσουμε όλοι οι bloggers μαζί με μια φωνή…….BLOGGERS ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ γιατί πράγματι όταν οι bloggers έχουν κέφια και διάθεση κάνουν όμορφα πράγματα που δίνουν χαρά!
    Να χαρείς τα δωράκια σου Σμαραγδένια και να είσαι πάντα καλά
    Τις φιλούρες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aυτο ξαναπεστο Χριστινα μου ..Μπλοκερς ενωμενοι παντα ευτυχισμένοι... ωραιο να το κανουμε συνθημα..!! σωστή σε βρίσκω...!!
      Να για κατι τέτοια σχόλια αγαπω το blogging..!!!
      Σε ευχαριστω για τις ευχες να περνας ομορφα.. φιλη μου καλο σου βραδυ φιλακιααα!!:) :)

      Διαγραφή
  23. "Ρακή και ξεροτήγανα
    καλτσούνια και απάκι
    είναι το καλωσόρισμα
    σε κάθε συντεκνάκι".
    Συντεκνάκι δεν είμαι, αλλά είμαι σίγουρη πως άμα τα φέρει η ζωή και έλθω να σε βρω, έτσι θα με καλωσορίσεις κι εμένα!
    Όμορφα τα δώρα, για έναν όμορφο Άνθρωπο, όπως είσαι εσύ! Να είσαι καλά να τα χαρείς!
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ Αρτίστα μου όλους τους επισκέπτες σύντεκνους τους λένε και αν δεν σε κεράσουν εστω και μια ρακή και κανενα γαμοπίλαφο .. δεν λενε οτι φιλοξενησαν.. χα..χα.. να το έχεις υπόψιν σου..με το καλο αμα θα ερθεις κατα δώ...!!!! εγω σε προειδοποιω.. μια φορα.. και εσύ ξάσου.(να το ξέρεις) επεξηγηση..χα..χα...
      Σε ευχαριστω πολύ για το ομορφο χιουμορ σου που απολαμαβανω φιλεναδα σε καθε μου επισκεψη στο μλποκόσπιτό σου... να περνας ομορρφα φιλακιαααα!!! :) <3

      Διαγραφή
  24. Με έκανες και γέλασα, ειδικά εκεί με το τραγούδι...είσαι το ταίρι μου...
    Να χαρείς όλα τα δώρα σου!!
    Χρόνια πολλά για χτες Ρούλα μου...να χαίρεσαι παιδιά κι εγγόνια!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεε μα τι να κανω Μαρία μου δεν ειδοποιεί το κορίτσι μας.. πως είμαι το ταιρι της ε..χι.χι.. να παρω χαμπαρι η γυναικα .. είπα εγω να το σκοτωσω αλλα το μετανιωσα μετα πως θα γελαω με το γέλιο της;
      Σε ευχαριστω πολύ Μαρία μου να χαιρεσαι και εσυ φιλη οτι αγαπας να περνας ομορφα .. φιλακιαααα!!:) :)

      Διαγραφή
  25. Ρούλα μου τι όμορφα όλα τα δώρα σου!! Με γειά, να τα χαρείς και ανυπομονώ να δω και το δώρο που έστειλες εσύ! Τι όμορφες που είναι αυτές οι ανταλλαγές που μας φέρνουν πιο κοντά!Χρόνια πολλά για τη μέρα της μανούλας! Πολλά γλυκά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω παρα πολύ θαλεια μου το δωρακι οσο απλο και αν ειναι εχει μεσα του την σκεψη εκεινου που σου το στελνει και αυτό ειναι το ποιο πολύτιμο απο άολα τα δωρα.. φιλη μου ...
      Χρονια πολλα για όλες τις μανουλες όλο τον χρόνο φιλη μου να περνας ομορφα..φιλακιαα!! :) :k

      Διαγραφή
  26. Με τέτοιες αναρτήσεις πάντα αγαπησιάρικες και καλοπροαίρετες πώς να μην αγαπήσεις το blogging! Είσαι, μάτια μου, μια πηγή χαράς, αισιοδοξίας και αστείρευτης παιδικότητας!
    Να τα χαρείς τα όμορφα δώρα σου.... ανυπομονώ να δω ανάρτηση της Κικής με το δικό σου!!!!
    Χρόνια σου πολλά, γλυκιά μανούλα, να είσαι καλά και να μην αλλάξεις ποτέ, ναι;;;;;;;
    Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλιω μου..αυτό ειναι το νοημα του μπλοκινκ να περναμε καλα να χαιρόμαστε να μοιραζομαστε..!!!
      Εγώ ημουν το ταιρι της Κικής ...αλλα το δικο μου ταιρι ειναι μια αλλη φιλη.. ετσι κανει κυκλο η ανταλλαγή φιλεναδα και ειναι σαν να πιανωμαστε απο το χερι χα..χα...
      Σε ευχαρσιτω πολύ για τις ευχες Φιλιω μου να είναι καλα όλες οι μανουλες του κόσμου..
      βρε φιλεναδα τωρα θα αλλάξω; σε ευχαριστω πολύ για τα ομορφα σχόλια σου με κανουν και κοκκινιζω.. και ευτυχως που δεν με βλεπεις χα..χα. να περνας ομορφα .. καλο σου βρδυ.. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  27. Ολες σου οι λέξεις ξεπηδούν αυθόρμητα και τσουπ χαμογελώ !!!Να χαρείς όλα μα όλα τα δωράκια σου Ρούλα μου και εκείνο του Κικής μας διπλά γιατί είναι ένα αγαπημένο κορίτσι !! Χρόνια πολλά μανούλα και γιαγιούλα τρυφερή και αισιόδοξη σαν μικρό παιδί !! Εχω μια έννοια τώρα δα σαν συναντηθούμε και βάλουμε κάτω τη ρακή για την υγειά όλων των φίλων αν πιούμε ...χαθήκαμε , για σκέψου !
    Φιλιά πολλά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλεναδα ελα εσύ και θα κανουμε καταλογο με τις φίλες να μην ξεχασουμε καμιά..χα..χα...
      Καλά η Κικη έχει πολύ χιουμορ το κορίτσι μας.. με εξεπληξε ευχαριστα... αλλα να μην του το πείς...θα το σκοτωσω ξανα... χα..χα..
      σε ευχαριστω πολύ Νικολ μου για τις ευχές σου σε περιμενω με ανυπομονησία.. να περανς ομορφα μεχρι να τα πουμε κι απο κοντα.. φιλεναδα.. φιλακιαααα! :) :)

      Διαγραφή
  28. Πολύ μερακλίδικη η ανάρτηση σου Σμαραγδενια μου και η μαντινάδα σου υπεροχη! Το blogging μας φέρνει πιο κοντά! Πολλά φιλιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AΚριβώς Σωτηρία μου μας φερνει κοντα.. αλλιως πως θα τα λεγαμε εμεις τωρα; χι..χι
      μοιραζομαστε πραγματα και χαρίζουμε αγαπη και χαρα οπου μπορουμε να το κανουμε αυτό ειναι η παρεα εστω και ιντερνετικα..αυτό είναι και η αλληλεγγυη για την ζωή που είναι εκει εξω..
      Σε ευχαριστω πολύ να μου φιλησεις τα κοριτσια να περνατε όμορφα.. !!!:) :) :)

      Διαγραφή
  29. Ρούλα μου όμορφα τα δωράκια που έλαβες και τα παρουσίασες με πολύ όμορφο τρόπο. Πολύ ωραίο και το ποιηματάκι που σκάρωσες.
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενη μου πολύ χαιρομαι καθε φορα που μπορω να σας χαριζω ενα χαμόγελο . το χιουμορ μα ςσώζει απο πολλες δυσκολες καταστάσεις φιλη μου ... αααα το ποιματακι ήταν σε στύλ μαντιναδας..χα..χα..να χαιρεσαι οτι αγαπας φιλη μου να περνας ομορφα φιλη μου καλο σου βρaδυ φιλακιαααα!! :) :)

      Διαγραφή
  30. Χρόνια πολλά και καλά, Ρούλα μου! Υπέροχα τα δώρα που έλαβες, να τα χαρείς!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλα Ελλη μου σε ευχαριστω πολύ φιλη μου να περνας ομορφα οτι και να κανεις .. καλο σου βραδυ φιλακιααα!!:)

      Διαγραφή
  31. Σμαραγδένια μου όλα τα δωράκια σου είναι παραπάνω από υπέροχα. Εύχομαι να τα χαρείς και να συνοδεύσουν όμορφες στιγμές σου. Σε καλημερίζω και σε γλυκοφιλώ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως να μην ειναι αφού ολα ειναι απο καρδιας φτιαγμενα διπλανουλα μου σε ευχαρσιστω πολύ φιλη μου για τις ευχες σου να περνας ομορφα κλο σου βραδυ φιλακιααα!!!:)

      Διαγραφή
  32. Αχ Νάμαι κι εγώ γιενα ποτήρι νερό να ξαποστάσω!! Αφου ξαπόστειλα εγγόνια και παιδιά.....1ο ώρες ντάντεμα φιλάκια αγκαλιές κάθομαι πτώμα μπροστά στον υπολογιστή σχεδόν άτονα για να περάσει κανένα δίωρο ευχάριστα και μετά για υπνο!! Πολύ όμορφα τα δωράκια σου και γεμάτες από αγάπη οι εκδηλώσεις αγαπημένων φίλων προς σε σένα!! Να περνάς ευχάριστα και να είσαι καλά φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλησπέρα σου αγαπη΄τη μου Ρούλα.
    Δωράκια κάτι πιο πολύ από υπέροχα. Πανέμορφα.
    Και πολύ γουστόζικα όλα όσα γράφεις.
    Νάσαι πάντα καλά καλή μου φίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δώρα παντού!!! Να τα χαρείς Ρούλα μου!! Είναι όλα πανέμορφα και ξεχωριστά!!
    Να περνάς πολύ δημιουργικά πάντα!! Σε φιλώ!! :k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πολύ ωραία τα δωράκια Ρουλάκι μου κι η μαντινάδα σκίζει!
    Δεν ξέρω για κουμπιά, ταίρια, μυστικές ανταλλαγές κι όλα αυτά που διαβάζω γενικά εδώ, αλλά χαίρομαι πολύ με τη χαρά σου!

    Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή