Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΙΚΕΣ...ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ...!!!!


                              Την εικόνα μου την έστειλε το...αδέρφι   και την λάτρεψα...!!
Και ναι... ο ένας ευχάριστος λόγος που χάθηκα για λίγο ήταν αυτός..!!
Ε.. μην μου πείτε ότι δεν το καταλάβατε  ήδη από τον τίτλο ε;
Είχα την μεγάλη χαρά φέτος να συναντήσω και να γνωρίσω από κοντά την αγαπημένη μας Νικόλ.. ναι.. ναι είναι αυτή που ξέρετε..την ευγενική και γεμάτη  συναίσθημα  Νικόλ !!

Μια αγαπημένη φίλη που καιρό τώρα <μιλούσαμε> μόνο πίσω από μια οθόνη..όπως με πολλές από εσάς φίλες μου..!!
Και να που έρχονται στιγμές ..και γνωρίζεσαι με ότι μέχρι τώρα φανταζόσουν..και νιώθεις όμορφα..για τον άνθρωπο..!!
Όμως η χαρά μου διπλασιάστηκε  αφού τον συγκεκριμένο διάστημα έτυχε να είναι και εδώ η αγαπημένη παλιά μου φίλη μπλόκερ και μέντορας μου στην μάθηση μου γύρω από το ίντερνετ  η Τζίντζερ-Μαίρη...και  η παρέα δεν άργησε να στηθεί..!!
Πιστέψτε το ...δεν θέλει πολλά ο άνθρωπος για να περάσει όμορφα... μια καλή παρέα, ανοιχτές αγκαλιές και πολλά χαμόγελα.. φτάνουν..!! 
Μέσα από ένα φακό... και μάλιστα της παλιάς σχολής ..όσο και η φωτογράφος.. αυτά πάνε μαζί είπαμε..  δεν μπορείς να αποτυπώσεις το συναίσθημα και την χαρά που νιώθεις..για τόσο όμορφες  αγαπησιάρικες συναντήσεις.!!








Ως συνήθως  στο  τέλος σκέφτομαι να βγάλω φωτό χα..χα..όταν έχουν φύγει όλοι σχεδόν  και οτι απομένει από το ταψί...!!
Αυτά τα λίγα έχω να σας πω που όμως για μένα είναι πάρα πολλά...για να ξέρετε γιατί λείπω από την ιντερνετική παρέα μας αυτόν τον καιρό..!!
Ο 'αλλος χαρούμενος λόγος  ακόμα δεν  έχει ολοκληρωθεί.. οπότε θα μου κανε τε ακόμη λίγη υπομονή και είμαι  σίγουρη ότι θα με δικαιολογήσετε..!!
Να έχετε μια όμορφη εβδομάδα και πολλές αφορμές για να χαμογελάτε παρεάκι μου...!!!


41 σχόλια:

  1. Τι όμορφα συναπαντήματα !!! Μπράβο να είστε καλά και να περνάτε ακόμα πιο καλά !!!
    η Νικόλ είμαι απ τις τυχερές που την έχουν γνωρίσει από κοντά και ξέρω πόσο αξιόλογος άνθρωπος είναι !!!
    Καλή εβδομάδα και πολλά φιλιά σε όλες σας !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστουμε πολύ Ρανια μου ...οντως είναι πολύ ομορφος ανθρωπος..γενικά... ..ομως πόσο γρηγορα περνα ο καιρός οταν η παρέα είναι ωραια..!!!ελπίζω να το ξανακανουμε.. θα χαρω πολύ να το κανουμε και μαζί οταν καποτε μπορέσεις.. να είσαι καλα φιλη μου.. καλη εβδομαδα να έχεις..καθυστερω ακομα να απαντησω γιατί μου λειπει ο χρονος.. .. φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  2. Να περνάτε πάντα υπέροχα Ρούλα μου και να ανταμώνετε με αγαπημένους φίλους!
    Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου να είσαι καλα .. σε ευχαριστουμε πραγματι ειναι ομορφο να συναντιεσαι με ανθρωπους που μιλας πισω απο ενα υ[πολογιστη και τους γνωρίζεις προσωπικα..και χαιρεσαι που δεν εχεις πεσει εξω ... καταπληκτικος χαρακτηρας η Νικολ... θα χαρω να το κανουμε και μαζι καποτε.. !!
      να μου δωσεις λιγο χρονο ακομα φιλη μου που μου λειπει αυτόν το καιρό και θα περασω να τα πουμε,,, καλα να περνας..φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  3. Ρουλα
    Ολα ζηλευτα
    Φιλια πολλα
    Να ειστε καλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρασκευη Λαμπρινη μου να είσαι καλα σε ευχαριστω για την επισκεψη .. το ζητουμενο ειναι να περναμε ομορφα και αυτό το καναμε εμεις μαζι με την Νικολ... οποτε θελεις εδώ θα είμαι να τα πουμε και απο κοντα... θα χαρώ...
      Απεχω λιγο απο τις επισκεψεις μου αυτόν τον καιρό .. ομως μολις μπορεσω θα περασω να τα πουμε... να περνας και εσύ ομορφα... φιλακιααα!

      Διαγραφή
  4. Μα τι όμορφα που φαίνεται ότι περάσατε! Να έχεις πάντα τόσο όμορφες συναντήσεις Ρουλα μου! Πολλά φιλιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματι χαιρομαι που φανηκε αυτό .. η καλη παρέα ειναι το ζητούμενο και οταν την βρίσκεις παντα περνας ομορφα Σωτηρία μου... ο χρονος μου ειναι παρα πολύ λιγος αυτόν τον καιρό και θελω να με διακιολογησεις που εχεω χαθει απο τις επισκεψεις μου ..δωσε μου λιογο χρονο ακομη και θα τα λεμε συψχνα φιλη μου.. να περνατε καλα και να μου φιλησεις τα κορίτσια σου.. σε ευχαριστω που περνας... φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  5. Πόσο χάρηκα αυτές τις συνευρέσεις δεν λέγεται!!!
    Ζήσε όμορφα και μην σκέφτεσαι τις απουσίες!!!

    Σε φιλώ πολύ πολύ Ρουλάκι μου ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσο χάρηκα αυτές τις συνευρέσεις δεν λέγεται!!!
    Ζήσε όμορφα και μην σκέφτεσαι τις απουσίες!!!

    Σε φιλώ πολύ πολύ Ρουλάκι μου ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου αν σου εδωσα εστω και ενα μικρό κόκκο χαρας χαιρομαι διπλά αν το καταφερα.. μια για τις συνευρέσεις μου με αγαπημενες και εξαιρετικες.. φιλες.. και μια για σενα...που με την παρουσια σου δω καθε φορα με τιμάς... να είσαι καλα αγαπημενη μου φιλη... καλο σου βραδυ θα περσασω μολις βρω τον χρόνο να τα πουμε..απο το στέκι σου ♥♥♥... φιλακιαααα!! δες και τα μεηλ σου πλιζζζζ

      Διαγραφή
  7. Μπορεί οι φωτογραφίες να μην μπορούν να αποδώσουν το 100%, όμως να ξέρεις, Ρουλάκι μου, η χαρά, η ομορφιά στην ψυχή και η αγάπη φαίνονται πεντακάθαρα!
    Τί όμορφο παρεάκι!!!! :-)
    Το ταψί θα το προσπεράσω, γιατί είναι νωρίς ακόμα για να φάω, οπότε άσ'τα! χαχα!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, υπέροχό μου πλάσμα!
    Καλή μας εβδομάδα!
    <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι το ταψι να το προσπερασεις Συριανακι μου.. γιατι ηταν γαλακτομπουρεκο....χα..χα.. αλλα σε όλα τα αλλα έπεσες μεσα .. και είδες; οταν το παρεακι ειναι εξαιρετικο .. περνας ομορφα.. μικρή μου μου μακαρι να το κανουμε και μαζι καποτε.. θα χαρω αφανταστα σε ευχαρισατω για την ευχή και εσύ το ιδιο ομορφα να περνας..αυτόν καιρό μου λειπει ο χρονος αλλα που θα μου παει θα το βρω λιγο αργοτερα για τις επεισκεψεις μου μου έλειψαν να το ξερεις.. ναι; στα γρήγορα απαντω εδώ στα σχόλια σας.. Γιαννάκι μου δωσε μου χρονο πλίζζζ ναι; να περνας ομορφα ... φιλακιαααα... <3 <3 <3

      Διαγραφή
  8. Αυτές οι συναντήσεις είναι τόσο όμορφες και αναζωογονητικές!
    Να περνάτε τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως Μαρία μου πολύ σωστα το είπες μας αναζωογωνούν.. πραγματι.. και ότα ερχονται συγκυρίες να μεγαλωσει η παρεα εεε τότε περνας καταπληκτικα... σε ευχαριτουμε.. να περνας και εσύ ομορφα ... οτι και να κανεις... θα τα πουμε μολις μπορεσω .. καλη εβδομαδα να έχεις φιλη μου .. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  9. Για να γεμίζει η καρδιά συναισθήματα!!!
    Και να αφήνει αποθέματα αγάπης!
    φιλιά πολλά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο όμορφα εδωσες τον ορισμο της αγαπης ..αδερφι μου..!! εχω χαθει και ελπίζω να με δικαολογεις με τόσο ομορφες παρεες και μαλιστα διπλές..πως να βρω τον χρονο να περασω.. να τα πουμε;.. θα το κανω συντομα ομως ελπίζω.. να περνας ομορφα με τις ετοιμασίες σου μικρή μου ...φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  10. Τι ωραίες εικονες! Πάντα τετοια. Ποσο ευλογημένη σχέση, αυτη της φιλίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειπες την καλυτερη λεξη Αριαδνη μου ευλογημενες σχεσεις οταν οι φιλιες γινονται πραγματικες... και υπαρχει μονο η αγαπη μεσα σ αυτες..!! νιωθω τυχερή που τις αποκτησα... να περνας ομορφα και εσύ .!!
      Θα περασω να τα πουμε μολις μπορεσω.. λιγο χρονο ακομα θελω... καλη εβδομαδα να έχεις φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  11. Τί όμορφα που περάσατε!!! Πάντα μέρες σαν κι αυτή Ρούλα μου... γεμάτη φιλία και αγάπη!!!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Κική μου είναι ευπρόσδεκτες αυτες οι συναντήσεις οταν περνας τόσο ομορφα .. ναι νιωθω πολύ τυχερη... γιατί εισπρατω..και δινω τα ιδια συναισθηματα.. και αυτό με κανει πολύ χαρουμενη φιλη μου... να περνας και εσύ ομορφα... οτι και να κανεις...να έχεις μια χαρουμενη εβδομαδα.. φιλακιααα!! θα τα πουμε...!!

      Διαγραφή
  12. Τώρα τι να πω, πως δεν ζήλεψα???? ψέματα θα πω!!!!! Ρουλάκι μου χαίρομαι αφάνταστα για αυτές τις όμορφες μέρες που πέρασες με τις αγαπημένες μας φίλες και εύχομαι το σπιτικό σου να είναι πάντα γεμάτο από αγάπη και φίλους!!!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ! Βικακι μου να ξερες πόσες φορες ειπαμε να ήσουν και εσύ εδώ..!! είμαι τόσο χαρούμενη που γνωρισα την Νικόλ ..!!! αλλα και πολύ τυχερή που την ιδια περιοδο μπορεσε να έρθει και η παλια μου φιλη η Μαίρη η Τζίνζερ...ήταν η πρωτη που είχε ερθει πριν απο τρια χρόνια εδώ και συντομα θα είναι και μονιμη κατοικος της Κρήτης.. χαιρομαι που οι φιλιες αυτες κραταν τόισα χρονια.. ελπίζω να τα καταφερεις να κατεβεις στην Κρητη να τα πουμε για αλλη μια φορα απο κοντα... φιλεναδα.. σε ευχαριστω για τις ομορφες ευχες σου.. θα τα πουμε ναι; καλα να περνας αγαπη μου.. φιλακιαααααα!!

      Διαγραφή
  13. Αχ τι να πρωτοζηλέψω; Το μπαλκονάκι με την υπέροχη παρέα σας; Το Μαράκι που βρέθηκε κοντά σας; Το ταψί (τυρόπιτα περιείχε;);
    Σας στέλνω όλη μου τη σκέψη και την αγάπη Ρουλάκι μου! Να περνάτε πολύ όμορφα, να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η σκεψη σου πραγματι μας συνοδευε Κανελλακι μου..αφού τυχενει να είσαι απο την ομορφη Κρητη ειναι να μην την σκεφτεσαι;.. πραγματι ηταν απο τις ομορφοτερες και χαρουμενες μερες μου γιναμε μια παρέα.. που μονο χαμογελα είχαμε να μοιρασουμε... σε ευχαριστω.. πολύ για τις ευχες..!!
      το ξερω οτι έχω χαθει αυτόν τον καιρό αλλα συντομα θα μαθεις τον λογο.. απλα ο χρονος και εγω μαλωσαμε για λιγο.. γιατί δεν έχει λέει αλλες ωρες να μου δωσει...θα τα πουμε συντομα πιστευω .. θεού θελοντος και υγειας επιτρέποντως..!! οσο για το ταψί;... γαλακρομπούρεκο ηταν...χα..χα.. σε γλυκοφιλώ Κανελλακι μου... να περνας ομορφα εκει που εισαι...μάτια μου φιλακιαααααα!!

      Διαγραφή
  14. γαλακτομπούρεκο είναι αυτό που διακρίνω στο ταψι;;;;; αχχ!! πόσο όμορφα φαίνεται πως περάσατε!! πάντα μα πάντα να περνάς όμορφα Ρουλίτσα με καλή παρεούλα!! φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ... καλα το διεκρινες και το μαντεψες Ευάκι μου γαλακτομπουρεκο που δεν προλαβε να φωτογραφηθει ολοκρηρο και το εβγαλα μονο και μονο για την τιμή των όπλων που λενε..!! οντως ήταν απο τις πιο ομορφες συντροφιες μου .. με χαρα θα τα πουμε και εμεις απο κοντα οταν κατεβεις ετην Κρητη καποτε... να περνας καλα φιλη μου... καλη εβδομαδα να έχεις φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  15. Υπέροχα, αυτές οι συναντήσεις είναι ότι καλύτερο δίνει αυτή η ιντερνετική μας παρέα
    Ρούλα να'σαι καλά να περνάς καλά
    και να δίνεις πολλές ζεστές αγκαλιές!!


    Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακριβως Ζουζου μου ακομα και αν είναι τόσο λίγο οπως η δικη μας συνατηση και της Μαίρης και εκεοινοι μια μερα καθησαν.. ισα να τα ξαναπουμε.. αλλα με την Νικολ..ειχαμε ολο τον καιρό να γνγωριστουμε λιγο περοσσοτερο..και ειμαι που χαρούμενη γι αυτό... ομορφες συναντισεις .. και χαρσαι οταν τις κανεις.. ε;
      εμεις σιγουρα θα τα ξανα πουμε... να περνατε ομοραφα ψαρευοντας.. θα τα πουμε μολις μπορεσω και απο το μπλοκ σου φιλη μου... να περασεις μια οομρφη εβδομαδα.. φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  16. Τα συναπαντήματα των φίλων μόνο χαρά φέρνουν , ευλογία και χαμόγελα!!! Να περνάτε καλά Ρούλα μου και οι φίλοι να μη λείπουνε ποτέ από κοντά σας, ούτε τα γεμάτα ταψιά από το τραπέζι σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματι Κλαυδια μου..γινεσαι ξανα παιδι και χαιρεσαι με την παρέα.. και τις φιλες γυρω σου.. και είναι αληθεια οτι είμαι πολύ΄τυχερή μεχρι τωρα γιατί οι φιλιες αυτες κρατανε στον χρόνο...και είμαι σιγουρι οτι το ιδιο θα γινει και η γνωριμια μου απο κοντα με την Νικολ..είναι πολύ αξιολογο άτομο..σε όλα του.. και συπτωματικα ήρθε και η πρωτη μου φιλη η Μαιρη οποτε η παρεα απογειωθηκε... εχω χαθει αυτν τον καιρό ομως θα τελειωσουν οι δουλεις μου ηδη η μια έχει τελειωσει.. και θα τα λεμε πιο συχνα φιλη μου.. να περνας ομορφα και εσύ να έχεις μιο ομορφη εβδομαδα... φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  17. Είμαι σίγουρη ότι περνάτε τέλεια.
    Χαίρομαι που βρέθηκα κι εγώ σ αυτό το μπαλκονάκι κι απόλαυσα την ζεστή φιλοξενία σας , πριν λίγα χρόνια.
    Φιλάκια πολλά σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ! Ρενα μου πραγματι περασαμε πολύ ομορφα.. μονο που εγωψ είχα πολύ δουλεια και δεν απολασυασμε οσο θελαμε την παρεα.. μας.. το ομορφο ειναι πως ήρθε και η Μαιρή η τζιντζερ την θυμασαι;.. και χαρηκαμε ακομα περισσοτερο που βρεθηκαμε ολοι μαζί.. .. θαμαι ποσο ομαρφα περασαμε και μαζι τα λεγαμε αυτα με τη ν Νικολ...
      μακαρι να το ξανακανουμε φιλεναδα... να περνατε ομορφα με την κούκλα σας και σε ευχαριστω για την εμπιστοσυνη.. να είσαι καλα και να μου την φιλησεις.. φιλακια σε όλους σας.. εκεί.. !!!

      Διαγραφή
  18. Πάντα τέτοιες χαρές να σε βρίσκουν Ρούλα μου!
    Φιλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλα Αρτίστα μου.. σε ευχαριστω πολύ και απο σενα ευχομαι να περνας ομορφα... θα τα πουμε συντομα μολις βρω τον χρονο που μου λειπει ναι;..να έχεις μια ομορφη εβδομαδα... φιλακιααααα

      Διαγραφή
  19. Οχι οχι, δεν ειναι τοσο απλα οσο τα περιγραφει η φιλη μας η Ρουλα. Γιατι οποιος ειχε την τυχη να φιλοξενηθει απο την γλυκεια μας Ρουλα καταλαβε γιατι καποτε ο Διας για τους Ελληνες ηταν και Θεος της φιλοξενιας, ο Ξενιος Διας. Καθε στιγμη κοντα σου Ρουλα μου ειναι αξεχαστη και βαθια χαραγμενη. Στελνω την αγαπη μου σ ολοκληρη την υπεροχη οικογενεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου το είπαμε αγαπημένη μου είμαστε παιδια χαρα γεματα.. αμ πιασεις και τον εαυτό σου πρωτα.. τα χαμογελα μακραινουν την ζωή Μαιρη μου και αυτό θελουμε να κανουμε..χαρηκα πολύ που τα ξαναείπαμε..και απο του χρόνου παλι εδώ ε;.. να είσαι κλα φιλεναδα και σε ευχαριστούμε για τα ομορφα σου λογια... η αγαπη ειναι αμοιβαια... να περναετε καλα φτασατε;... θα τα πουμε αυριο στο μεηλ.. ναι; φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  20. Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Επειδή τη γνώρισα τη Νικόλ και είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε στο παζάρι, είμαι σίγουρη ότι περάσατε τέλεια! Πάντα τέτοια, Ρούλα!!! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χαίρομαι με τη χαρά σου Ρουλίτσα μου!
    Η Μαρία - Νικόλ μας είναι ένα από τα πιο γλυκά και τρυφερά πλάσματα που έχω γνωρίσει!
    Πάντα ευχάριστα να έχετε στο σπίτι σας!

    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτά τα συναπαντήματα είναι πολύ όμορφα! Πάντα χαρές να έχετε Ρούλα μου και να περνάτε τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή