Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

ΤΑ ...ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ..!!!

Επιτέλους μπήκε στην κανονική της ροή η καθημερινότητα μου..μετά από
όλα τα όμορφα .. και τα ελαφρώς δύσκολα...!! 
Μην νομίζετε ότι τελείωσαν τα μπάνια μας .... όοοχι ίσα ίσα που τώρα τα κάνουμε που η θάλασσα έχει ηρεμήσει.... αφού το φετινό καλοκαιράκι  οι αέρηδες δεν άφησαν μια γοργόνα σαν και μένα έστω και με τα μπρατσάκια της  χα..χα..να κολυμπήσει..!! Ευτυχώς έχει  ακόμα εδώ 
καλοκαιράκι..!!
Με αυτά και με άλλα ήρθε επιτέλους  ο καιρός να σας δείξω.. ότι  σας είχα υποσχεθεί ... να δει και η φίλη μου η  Νικόλ  ότι  τα μαθήματα που μου έκανε δεν πήγαν χαμένα...!!
Χαρτοπετσέτες  .. διάφορα ξύλινα όπως  κρεμαστρούλες και κουτί καρδιάς... μαζί με παστέλ  χρώματα ..και πηλός  και διάφορα άλλα  ήταν τα δώρα της.. που δεν πρόλαβα να σας δείξω...!!
Και αφού περίμεναν υπομονετικά... τόσο καιρό .. ήρθε και η δική τους ώρα που λέμε  να βγουν στην πασαρέλα να μην έχουν παράπονο..!!
Η κρεμαστρούλα αυτή έγινε με χαρτοπετσέτα και το  υλικό...πάουερ τεξ.. με πατίνα..δωράκι και αυτό το υλικό...από την Αριστέα μας ... θυμάστε που μου το είχε στείλει;.... καλά τι λέω ... που να θυμάστε τώρα.. κι εσείς..!!
Ε....λοιπόν  αυτή η πρώτη κρεμαστρούλα    με τις ατέλειες της  ήδη .. βρίσκετε στην Πάτρα...σε δικό μου  αγαπημένο άτομο!!! 


                                              Ηθελε ακόμη δουλίτσα...
Εδώ όμως  στο κουτί της καρδούλας φαίνεται η δουλειά  που  έχει βελτιωθεί αρκετά οφείλω να πω...ε; θα συμφωνήσετε και εσείς ..!!!
                                Δωράκια της  αγαπημένης φίλης μας   Νικόλ
               Οι σταγονίτσες  δωράκι της  πυργοδέσποινας  μας Αριστέας...όλο δωράκια είμαι..χα..χα..
                                    κωλύθηκε γύρω γύρω μια τρεσούλα...
Και στολίστηκε με ενα  όμορφο φιόγκο περιμένοντας την αποστολή της..!!
 Σας ευχαριστώ πολύ και τις δύο κορίτσια μου ...!!!!!!!!
Εεεεε και δεν γίνεται μέσα σε όλα να μην κάνω και το πλεχτούλι μου..!! 
Ένα ζευγάρι σπορτέξ για τον μπέμπη που γεννήθηκε...θυμάστε την προίκα του; εεεεε ένα ζευγάρι παπουτσάκια  του έλειπαν .. συμπληρώθηκαν και αυτά και είμαστε οκ..!!!



Αυτά προς το παρόν παρεούλα μου  να είστε όλοι καλά  να προσέχετε τον εαυτό σας..και να θυμάστε ... ένα χαμόγελο κάνει το πρόσωπο ωραιότερο..!!!



29 σχόλια:

  1. Καλημέρα Ρουλάκι μου
    Καλέ εσείς είσαστε τεχνίτριες και καλλιτέχνες
    Λέω από φθινόπωρο να ασχοληθώ κι εγώ λίγο!!!
    Σας θαυμάζω....

    Σε φιλώ πολύ πολύ καλή μου φίλη ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το δοκιμασεις Ελενη μου δεν ξερεις πόσο καλό κανει... και δεν χρειαζετε να είναι και τέλειο ότι κανουμε... ας έχει και το κουσουράκι του.. δεν πειραζει αρκεί να ασχολήται το μυαλό μας.. αν και εσυ μάτια μου με τόσο όμορφο πλεξιμο των λέξεων φιλη μου δεν υπαρχει μυαλό σαν το δικο σου ...εγω να δεις πως σε θαυμαζω για αυτα που μπορείς και γραφεις...όλα ότι κανουμε είναι για να νιωθουμε εμεις καλα πρωτα... να είσαι καλα Ελενη μου και σε ευχαριστω πολύ που περνας και τα λεμε...φιλώ σε ♥♥♥

      Διαγραφή
  2. Οχι που θα καθόσασταν άπραγες τόσες μέρες!!!Α ρε τυχερή Νικόλ!!!!Τι να πούμε κι εμείς που ήταν μία και κουτσή...κλαψ...κλαψ...
    Ρουλάκι μου στα χέρια σου όλα αξιοποιούνται με τον καλλίτερο τρόπο.
    Νασαι καλά καρδιά μου,γιατί έχεις ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ,γι αυτό όλες σ αγαπάμε!!!
    Φιλάκια πολλά σ όλους σας,έναν προς έναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλε Χαρα μου;τι απραγες παιδί μου που δεν βρήκαμε χρόνο να τα πούμε με την Νικολ καλα καλα..χα..χα. εχουμε αφήσει πολλα και για την επόμενη φορα...τωρα που έμαθε τον δρόμο...και εσύ μην μου κλαις αγάπη μου...που ξερεις; το επομενο καλοκαιρακι όπου να ναι έρχεται ... τι νομιζεις ακομα εχθες εχω την εντυπωση οτι ήταν που σμίξαμε... και μην μου λες τόσο καλα λόγια γιατί ντρέπομαι σου λέω....σε ευχαριστω πολύ όμως απο μεσα απο την καρδια μου .. η αγαπη αυτή ειναι αμοιβαια ματια μου... θα τα πουμε ναι;..τα φιλακια τα έδωσα σε όλους και ανταποδίνουν ... αφορμη γυρευω να φιλήσω..χα.χά.. σε γλυκοφιλω Χαρα μου ♥♥♥

      Διαγραφή
  3. Είσαι η καλύτερη μαθήτρια και της Νικόλ και της Αριστέας... Τώρα αν σου πω, ότι "κινδυνεύεις" να τις ξεπεράσεις, δεν θα πω ψέματα! :P
    Αχ! εσείς οι χρυσοχέρες ευτυχώς και υπάρχετε στη μπλογκογειτονιά και βλέπουν και λίγη ομορφιά τα μάτια μας!

    ΑΦιλάκια πάντα χαμογελαστά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε μαγισσούλα μου δεν θελω να τις ξεπερασω γιατί εκτός οτι ειναι πολύ καλές δασκαλες αλλα ..γιατί μετα θα παψω να είμαι μαθητρια.. και εμενα μου αρεσει να μαθενω ακομα.. ξερεις πόσα έχω ακομα να μαθω;.. ουουου..!! εκεί που είμαι σχεδον καλή είναι στο πλεχτό.. όλα αλλα τα αλλα που μαθαινω έχουν ενδιαφερον...ασε που καθε καινουργια τεχνικη... με κανει και χαιρομαι πολύ... !! αλλα εκει που καταλίγω παντα ειναι στην μεγαλη μου αγαπη το πλεξιμο...!!!.να περνάς όμορφα φιλη μου φιλακιαααα θαλασσινα...

      Διαγραφή
  4. Τα παπουτσάκια τα λάτρεψα!Πολύ όμορφα όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεποινα μου χαιρομαι που σου αρεσαν τα σπορτεξακια ακομα μαθενω να πλεκω...να περνας ομορφα σε ευχαριστω για την επίσκεψη... φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  5. Πω πωπω πω! Τί ομορφιές είναι αυτές?
    Ροουλάκι, μεγαλουργείς!!! Η καρδιά ειδικά έγινε σούπερ! Αγαπώ και αυτές τις περλίτσες που σου έστειλε το Αριστάκι μας! (Να σκεφτείς, τώρα που δεν έχω αυτό το στυλό, χρησιμοποιώ... βερνίκι νυχιών! χιχι! Μην το πεις παραέξω! Είναι μυστικό! χαχα!)
    Τα πλεκτά παπουτσάκια ΑΠΙΘΑΝΑ!!! Μου θύμισαν αυτά που είχα φτιάξει για τον μικρό της κολλητής μου:
    http://syros2js.blogspot.gr/2015/02/crochet-and-more-by-syros2js.html
    Αγκαλιά μεγάλη και άπειρα ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, Ρουλάκι μου για να φτάσουν και για τη Νικόλ μας και για την... κοπελιά με τα κλειστά σχόλια! ;-)
    Σας αγαπώ όλες!
    <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βερνίκι νυχιών; για λεγε .. για λεγε οι δυο μας είμαστε δεν μας βλεπει κανεις αλλος Συριανακι μου...χα..χα..τα θυμαμαι τα σπορτεξακια σου απο τοτε μου μπηκαν στο ματι να τα φτιαξω .. ας είναι καλα το YoyTube..Χα/..χα.. σιγα να μην τα ξερω κι όλα...!!
      Οσο για τα κορίτσια καλες δασκαλες είναι εχω κι άλλα μαθει αλλα σιγα σιγα.. θα τα τα δείτε.. μην σας...τα δειξω μαζεμενα..χα..χα.. θα στήλω να Σσσσσσσμουτς και τις αγκαλιτσες.. να τις βρούν,,, και εσυ να περνας ομορφα μικρή μου και απο μένα....... φιλακιααααα

      Διαγραφή
  6. Αυτά τα σπορτέξ βγαίνουν και σε μεγαλύτερα νούμερα; Τα λάτρεψα!!!
    Βρε χρυσοχέρα μου τι έφτιαξες πάλι!
    Μ'αρέσει η μετριοφροσύνη σου πάντως. Δεν είναι τέχνη που να μην καταπιάνεσαι και να της αλλάζεις τον αδόξαστο.
    Καλοπερπάτητα τα υποδήματα του μπέμπη και μπράβο σου για τα υπόλοιπα. Όλα υπέροχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧ!! αυτά τα σχόλια σου καθε φορα Κανελλακι μου ... με κάνεις λιωμα που λέει και μια ψυχή..χα..χα... ναι ναι...βγαίνουν σε όλα τα νούμερα..πες μου εσύ και ξά μου...!
      Ειπαμε προσπαθω να μαθενω και χαιρομαι καθε φορα που τα καταφερνω... και σας δείχνω τις προσπαθειες μου..που αλλού θα τις δείξω; όχι πες μου..βρε αγαπη μου !!!!Σε ευχαριστώ πολύ... να περνάς όμορφα Κανελλακι μου φιλώ σε..!!

      Διαγραφή
  7. Τι χρυσοχερες που ειστε κορίτσια !!!!!!!!!! Μπραβο σας, φοβερες δημιουργιες!
    Φιλια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα Αριάδνη μου .. ποσο χρυσοχέρες είμαστε να μην τα λεμε μόνες μας..χα..χα.. !!
      Σοβαρα τωρα νομίζω οτι αν καποια θέλει να προσπαθησει θα τα κανει και εκεινη,.. αρκει να θελει...και να αγαπα αυτό που κανει... σε ευχαριστούμε για τα όμορφα σχόλια σου.. φιλη μας.. να περνας ομορφα φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  8. Πολύ όμορφα όλα!φοβερές δημιουργίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα σε ευχαριστω παρα πολύ Τέτα μου .. να είσαι καλα αλλά και εσύ δεν πας πίσω με τις δικες σου ε;..
      Καλοκαιρακι τωρα και εχουμε χαλαρωσει λίγο πολύ όλοι.. με το Φθινόπωρο θα επανελθουμε ελπιζω .. να περνας ομορφα καλο υπόλοιπο καλοκαιριου να έχεις φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  9. καλημερα...ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!υπεροχες οπως παντα οι δημιουργιες σου!!χρυσοχερα μου!!!καλο φθινοπωρο!!!!με υγεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό Φθινόπωρο να έχουμε Ιριδά μου αν και εδώ νομίζω ότι θα αργήσει να έρθει...σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια κάθε φορά.. είναι ωραία να προσθαθεις να γεμίζεις την ωρα σου με ότι μπορείς να κανεις..!! και χαιρομαι που σου αρεσουν.. φιλη μου.. να εχουμε υγεία όπως λες πρωτα και να περναμε καλα όσο γίνεται... φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  10. Μα τι χάνω!! Δεν ξεκουράστηκες καθόλου Ρουλάκι μου !!! Ενα έχω να πω μόνο ότι εσύ τα δοκιμάζεις όλα και με επιτυχία μάλιστα !Φαντάσου να είχαμε και χρόνο ε΄Μα καλοκαιριάτικα σε θυμήθηκε και αυτός ο γιατρός!!!
    Ολα πήγαν τέλεια και εσύ απολαμβάνεις τα μπανάκια σου !!
    Φιλάκια και αγκαλιές σε όλη την οικογένεια και αγάπη πολλή μεγάλη για όλα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είδες τι έχασες;..χι.χι.. μου τρέχουν οι δουλειες Νικόλ μου... ετσι για να κρατιέμαι σε εργήγορση...!! εχουμε στην σειρα το Αντωνοπούλειο .. να μην ξεχνιομαστε και το ΦΡΟΝΤ...όρεξη για δημιουργία να έχουμε
      Την επόμενη φορα... γιατί ελπίζω ότι θα υπαρξει και επόμενη που θα βρεθούμε... θα μας μαθεις και αλλα..τι δασκάλα είσαι.. ε;..χι..χι.
      Μα είδες; κι αυτός ο γιατρός μέσα στο καλοκαίρι το θυμήθηκε;.. όλα καλα όμως... τέλεια θα μπορούσα να πω...! τα έχουμε πει... Εχουμε ακομα ένα μηνα διακοπες.. εδώ !!..να περνας όμορφα φιλενάδα.. ότι και να κάνεις... έχεις την αγάπη και τα φιλιά όλων μας..!!

      Διαγραφή
  11. Το ένα καλύτερο από το άλλο τα έργα σου και τα παπουτσάκια απλά τέλεια!
    Καλά μπάνια μια και συνεχίζεις και καλά να περνάς!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι αληθεια Μαρία μου ότι σπορτεξάκια έκανα πρώτη φορά... ας ειναι καλά το YouTube...χα..χα. οταν θελει κανείς τα μπορεί όλα... όσο για ττα ντεκουπάζ μου .. τα μαθήματα θα συνεχιστούν..!! σε ευχαριστω πολύ που περνας.. εχουμε αραιώσει τωρα το καλοκαίρι.. αλλα που θα πάει.. θα μαζευτούμε πάλι.. !!! να περνας και εσύ όμορφα..τα φιλιά μου..!!!

      Διαγραφή
  12. Μα όλα είναι πανέμορφα!! Υπέροχες οι δημιουργίες σου Ρούλα μου, χρυσά τα χεράκια σου!! Κι αυτά τα παπουτσάκια... τόσο πανέμορφα και τρυφερά!! Γεια στα χέρια σου γλυκιά μου και καλά μπανάκια. Εγώ επέστρεψα στη βάση μου κι έτσι βλέπω τη θάλασσα το ΣΚ μονάχα!!!
    Πολλά φιλιά καλημέρας και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι περισσότεροι έχουν επιστρεψει απο τις διακοπές Κική μου εδώ στην Κρήτη ο καλός καιρός συνεχίζεται μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου...και πιο πέρα μπορώ να σου πω..!!
      Οσο πιάνουν τα χέρια μου .. θα προσπαθώ να μαθενω πραγματα... αλλά η αγαπη μου είναι το πλέξιμο οπωες εσενα το μαγείρεμα..χα..χα. να περνας καλα ότι και να κανεις Κική μου...καλη εβδομαδα... τα φιλιά μου

      Διαγραφή
  13. Μπράβο Ρουλίτσα χρυσοχέρα.Ωραίες οι δημιουργίες σου,καιρός όμως να ευχαριστηθείς και τη θάλασσα που τώρα είναι η καλλίτερη εποχή. Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό θα προσπαθησω να κανω Νικολίτσα μου να ευχαριστηθώ τον Σεμπτεμβρη τα μπανια μου αν τα καταφερω βεβαια γιατί όλο και κατι προκειπτει..χα.χα...!! να τελειωσουν οι διακοπες γιατί εχουμε και τους πρίγκηπες να φροντίσουμε γυρνώντας στα χειμερινα μας μερη...να περνας ομορφα θα τα τα πουμε φιλη μου.. τα φιλιά μου..

      Διαγραφή
  14. καλώς σε βρίσκω!
    τι όμορφα πράγματα που βλέπω!
    είσαι τυχερή που μπορείς να ευχαριστηθείς ακόμη τα μπάνια σου...απόλαυσε τα και κάνε και μια βουτιά για εμάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα κανω Λιτσα μου και για σας...χα..χα.. αν συνεχίσει έτσι ο καιρός έχουμε ενα μηνα ακομα εδώ για βουτιες... !! χαίρομαι που βρεθήκαμε... να περνας ομορφα τα φιλιά μου..!!

      Διαγραφή
  15. Ρούλα μου αξιοποίησες τα δωράκια σου με τον καλύτερο τρόπο! Οι δημιουργίες σου είναι πανέμορφες! Τα παπουτσάκια είναι τόσο γλυκά! Είσαι χρυσοχέρα! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή