Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ..!! ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ.. ΕΥΧΈΣ ...!!!!!!!


Με τι άλλο ωραιότερο απ ευχές θα μπορούσαμε να υποδεχτούμε τον καινούργιο χρόνο αγαπημένη μου παρέα  ε; 
Και αυτή η ανάρτηση μόνο αυτό θα κάνει .!
ΘΑ ΧΑΡΊΣΕΙ ΕΥΧΈΣ.. ΜΌΝΟ  ΕΥΧΈΣ.!! ΠΟΛΛΈΣ ΕΥΧΈΣ..!! που θα είναι οι πρωταγωνίστριες τούτης της γιορτινής ανάρτησης
ΕΥΧΈΣ... μέσα σε ένα βίντεο που έφτιαξε η Αλεξάνδρα...για να υποδεχτούμε την καινούργια χρονιά και που μακάρι να γίνουν πραγματικότητα..!!!
 την ευχαριστούμε πολύ γι αυτό..
όπως την ευχαριστώ πολύ και για τις όμορφες ΕΥΧΈΣ 

της μέσα στην καρτούλα της..!!



Όπως και πολλές ΕΥΧΈΣ που συνεχίζουν να έρχονται  από αγαπημένες φίλες..!!
Από την αγαπημένη φίλη μας τη Ρένα όμορφες ΕΥΧΈΣ για ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΑ..  μέσα σε μια χειροποίητη καρτούλα....αντεύχομαι από καρδιάς Ρένα μου 
Σε  ευχαριστώ πάρα πολύ ..!!!

Οι επόμενες  ΕΥΧΈΣ για ΚΑΛΉ ΧΡΌΝΙΑ είναι από την φίλη μας την Μαριάννα ήρθαν μαζί με μια καρδούλα με πολύ όμορφο ντεκουπάζ και από τις δύο μεριές..!!... 
Μαριάννα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ να έχεις μια καλή χρόνια και εσύ φίλη μου με πολύ υγεία και αγάπη γύρω σου... !!

Και ναι... συνεχίζουμε με ΕΥΧΈΣ και δώρα από την φίλη μας την Νίκη με το  Ονειροποιείο της αφού.. ήμουν μια από τις τυχερές της κλήρωσης της.. !!τι πρωτότυπο..χα..χα.. στο τέλος θα ντρέπομαι καλέ;
Νίκη μου με έκανες πολύ χαρούμενη με το γουράκι .. το μπρελόκ  την όμορφη καρτούλα σου  .. άσε δε τα σοκολατάκια  μας κακομαθένετε κυρία πρέσβη... χμμμ Νικούλα μου ήθελα να πω..!! χα..χα..!!


Άσε δε που ο  Άγιος Βασίλης πέρασε από εδώ νωρίτερα ... με δέματα αγάπης ... πιο παιδί δεν έχω νιώσει ποτέ μου..όταν άνοιξα το δέμα από την αγαπημένη μας φίλη την Νικόλ που όλοι ξέρετε πόσο άπλετα προσφέρει την αγάπη της εεεεεεε το ίδιο έκανε και σε μένα .. που γούρλωσαν τα μάτια μου όταν είδα τι μας είχε στείλει..
κανονικός Άι Βασίλης λέμε.. τι να λέω τώρα τα βλέπετε εδώ που καμαρώνουν στην φωτογραφία....
και εκτός από εμάς και δύο τσαντούλες  με δωράκια για τις κόρες μου ..δεν τα άνοιξα...(μια ματιά κλεφτή έριξα από πάνω..χα..χα. )θα το κάνουν εκείνες αφού είναι δικά τους τα δωράκια  θα τα πάρουν  στο τραπέζι μαζί με τα δικά μας και  την αλλαγή του καινούργιου χρόνου..χα..χα.!!!
Δεν έχω λόγια να πω ... για να εκφράσω την χαρά μου και τα ευχαριστώ μου για την αγάπη σας.. και την έννοια σας ...αγαπημένες μου φίλες ... γιατί  τι θα ήταν η ζωή χωρίς την έννοια του ενός προς τον άλλον; το πιο  όμορφο συναίσθημα είναι ..να νοιάζεσαι..!!!
Γι αυτό ας είναι η καινούργια χρονιά με υγεία πρώτα με αγάπη και περισσότερο νοιάξιμο για τον συνάνθρωπό μας.. και ας την υποδεχτούμε με ΕΥΧΈΣ   ένα μεγάλο ΧΑΜΌΓΕΛΟ...!!!! 
Και ένα τραπέζι παρέας..!!
Δεν θα σας αφήνα χρονιάρα μέρα χωρίς μια γλυκασιά ε; ένας μπακλαβάς φτιαγμένος από τα χεράκια μου..
 έτσι για να σας γλυκάνει λίγο την.. χρονιά που ήρθε!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ..!!!ΣΕ ΌΛΟΥ ΣΑΣ  ΜΕ ΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΑΓΆΠΗ ΠΑΝΤΟΥ..!!



65 σχόλια:

  1. ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΊΑ και ΑΓΆΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Και έτσι....όμορφα να δώσει ο Θεός να αποχαιρετάμε και να υποδεχόμαστε κάθε χρόνο, για όσα ακόμα μας ορίζει!
    ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ αδερφούλα μου, Κάθε Χρονιά!!!!!!!!!!!!!!!!
    με αγάπη μόνο!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή και ευλογημένη χρονιά να έχουμε αδέρφι μου ...καλοδεχούμενη να είναι και χαρούμενη γεμάτη υγεια γεμάτη αγαπη.. και γεμάτη χαρούμενα γεγονότα στην ζωή σου αγαπημένη μου Βαρβαρούλα..!! ας γινουμε πιο ανθρωποι αυτην την χρονια και περισσοτερη αγαπη στους γυρω μας..χρονια πολλά και καλά.. φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  2. Έτσι όμορφα και αγαπησιάρικα να κυλήσει όλη η χρονιά, Ρουλάκι μου!
    Υγεία και αγάπη, μάτια μου!
    Να χαρείς τα δωράκια μα πάνω απ'όλα να έχεις πάντα στη ζωή σου τόσο υπέροχα άτομα!
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
    Καλή χρονιάααααααα!
    <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ακριβως Συριανακι μου θα κυλισει οσο περνα απο το χέρι μας..και στα δυσκολα και στα ευκολα .. παιρνουμε δυνάμεις απο εμας τους ιδιους και απο την ψυχή μας που λαχταρα.. να είναι καλα οι αγαπημενοι μας.. αυτη ειναι η ευχή που υα ηθελα να δωσω .. υγεια .. υγεια υγεια..η αγαπη ειναι δεδομενη... οποτε τι μας λειπει; αν έχουμε κοντα μας οσους αγαπαμε .. εχουμε οσα χρειαζομαστε.. λιγη τυχη; εεεε αν έρθει καλοδεχουμενη .. θα ειναι δεν θα την διωξουμε ε; ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχετε με τα καλυτερα ..φιλακιαααα

      Διαγραφή
  3. Ρουλάκι πάντα δημιουργική και ευτυχισμένη!
    Σου εύχομαι και έχεις υγεία εσύ και όλοι σου η οικογένεια!
    Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου σε ευχαριστω πολύ και σου ευχομαι να έχεις και εσύ φιλη μου μια ομορφη και χαρουμενη χρονια με όλα τα καλα της..κεαι με όσυς αγαπας γυρω σου.. να μας ξεσηκωνεις με τα δρώμενα σου παντα.. να μας κρατας σε εγρήγορση.. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Μαρία μου φιλακιαααα...

      Διαγραφή
  4. Εύχομαι όλα τα δέματα, οι κάρτες και τα δώρα που πήρες, να σου φέρουν καλοτυχία και οι ευχές των φίλων να πραγματοποιηθούν όλες!
    Απορία: αυτό το υπέροχο σχέδιο στο μπακλαβά, χαράκτης το σχεδίασε; Είσαι απίστευτη! Τελειότητα ακόμα και στη μικρή λεπτομέρεια!!!
    Ρουλάκι μου γλυκό, Χρόνια σας Πολλά και να είστε όλοι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύτιμοι θυσαυροί Κανελλακι μου όλα και οι ευχες όλες αστερακια που που αφηνουν την λαμψη τους ενα γυρω..και φωτιζουν τις καρδιες μας.... και μονο αυτο ειναι υπεροχο ε; μακαρι αγαπη μου να πραγματοποιηθουν για όλο τον κόσμο οι ευχες όλες..!!
      Το σχεδιο του μπακλαβα ε; τι χαράκτες ειμαστε..χα.χα.. Μαρακι μου ειναι μικρασιάτικο..και το εμαθα απο την μαμά του Σμαραγδενιου.. !!
      Καλή χρονιά να έχεις Κανελλακι μου με ότι καλυτερο μπορεί να σου φέρει...εκτος απο υγεια ..αγαπη και παρα πολλα χαμογελα στην ζωή σου...φιλακιααααα

      Διαγραφή
  5. Χρονια πολλά Ρουλα μου!! Καλή χρονιά να χεις με υγεια, αγάπη κι ομορφες στιγμες με φιλους κι αγαπημενους!! Ας ειναι καλοτυχο το 2017 για ολους!!
    Να τα χαρεις τα δωράκια σου ολα!! Κι ο μπακλαβάς γωνια!!!
    Φιλάκια πολλά!! 😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα είναι καλο Μαριλενα μου αν το πιστεψουμε και παλαιψουμε για να το πετυχουμε Καλή χρονια να έχεις φιλη μου ομορφη δημιουργική χαρουμενη και πανω απο όλα αγαπη στην ζωή σου... Καλή χρονια.. φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  6. Ρούλα μου,
    σου εύχομαι ολόψυχα να...
    "καθαρίσει"η φωνή σου από το χθεσινό γλέντι! χαχα
    Υπέροχο το βίντεο της Αλεξάνδρας με τις ζεστές,ειλικρινείς ευχές όλων σας!
    Ως άστεγη μπλόγκερ(!),
    Θα μου επιτρέψεις να ευχηθώ κι εγώ
    υγεία,δύναμη και...αντοχή σε όλους σε αυτό τον αγώνα που λέγεται ζωή
    με ευγένεια στην ψυχή,πίστη στον εαυτό μας και στον συνάνθρωπο και ελπίδα
    για το Καλύτερο!...
    Την αγάπη μου,
    Γιούλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ευχες Γιουλη μου παντα ειναι καλοδεχούμενες κοριτσι μου... εκτος απο την υγεια το κύριο από όλα και την αγαπη που ειναι απαρετητη όλα τα αλλα θα ερθουν αν εμεις τα ψαξουμε και τα κανουμε κτήμα μας... η ευγενεια η ειλικρίνεια και η εννοια για τον συναθρωπό μας ειναι απο τα συναισθηματα που μας κάνουν πιο ανθρωπους.. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ...μικρή μου φιλη... φιλακιαααα

      Διαγραφή
  7. αχαχαχαχαχαχαχαχα έλιωσα στα γέλια με τα χιονανθρωπάκια σου στα πιάτα! Είσαι απίστευτη, όπως και για το σχέδιο στον μπακλαβά! Α ρε Ρουλάκι!
    Χρόνια πολλά, καλή χρονιά κι από δω ζούπερ φιλενάδα μου!

    ΣΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δες πότε αντευχομαι κοντευει να περασει ο χρονος και εμενα ακομα μου λειπιει χρονος Αρστακι μου... καλε; πως ξελογιαζομαι μεσα στο λαβυρινθο του μπλοικιν..χα.χα.. και περναν οι μερες... απα πα.!!
      ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχεις μικρη μου και να σου φερει η καινουργια χρονια ΄΄οτι ποθει η ψυχούλα σου..εκτος απο υγεια και αγαπη κοριτσι μου..και πολλα χαμογελα... μακαρι,, αμην.. φιλακιαααα

      Διαγραφή
  8. Σας εύχομαι Καλή και Ευλογημένη Χρονιά με υγεία,αγάπη και ευημερία!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου να είσαι καλα..!! Καλη χαρουμενη και ευλογημενη Χρονια φιλη μου.. με υγεια πολύ.. απαρετητα η αγαπη και τα χαμογελα στην καινουργια χρονια...να περνας ομορφα ... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ..φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  9. Καλή Χρονιά και από εδώ Ρουλάκι μου !!!Σαν μικρό παιδί να χαίρεσαι κάθε τι ( τώρα εμένα περιμένεις να στο πω ) και ο χρόνος που ήρθε να σας έχει ότι χρειάζεται η ψυχούλα σας για να είστε καλά!!
    ΣΑς φιλώ με την αγάπη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλη χρονια Νικολ μου μα ειναι να μην χαιρομαι με τοση χαρα και αγαπη... ευχες... τι αλλο να ζητησει κανεις φιλεναδα απο υγεια για όλο τον κόσμο και τους αγαπημενους του μακαρι η καινουργια χρονια να φερει τα καλύτερα για όλουςχαιρομαι ιδιαίτερα που γνωρισα εναν ανθρωπο σαν και σενα φιλη μου... ΚΑΛΉ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ φιλακιαααα

      Διαγραφή
  10. Καλη χρονια με υγεία και πολλά χαμόγελα Ρουλα!
    Πόσα δωρακια πήρες και εσυ απο τα κορίτσια!
    Πολύ ομορφα και πολύχρωμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ειδες καλη μου; φενεται πως ήταν η χρονια μου με τοσα πολλα δωρακια και κάρτες..χα..χα..οσο πιο μεγαλος ειναι ο ανθρωπος.. τοσο πιο πολύ χαιρεται που τον σκέφτονται εκεινοι που τον αγαπάνε.. Αριαδνη μου μακαρι ολος ο κοσμος να ειναι γεματος αγαπη φιλη μου.. να εχεις μια όμορφη και χρουμενη χρονια .. με υγεια πολύ αγαπη .. και χαμογελα... φιλάκιαααααα

      Διαγραφή
  11. Καλη κ δημιουργικη χρονια!!!με υγεια,αγαπη,πολλα χαμογελα και απειρες ευτυχισμενες στιγμες!!!
    Οι χιονανθρωποι στα πιατα...τελεια ιδεα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλη θα ειναι Λιτσα μου να το πιστεψουμε και να εχουμε ελπίδα πως θα ερθει η καινουργια χρονια με υγεια αγαπη απλωχερα...και περισσοτερα χαμογελα..χαιρομαι που σου αρεσαν τα χιοναθρωπακια μου ειπαμε να παιξουμε λιγο σαν παιδια ..χα..χα.. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με όλες τις ευχες του κοσμου τα καλυτερα σου ευχομαι φιλη μου .. φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  12. Καλή και δημιουργική χρονιά Σμαράγδι μου
    Να τα χαρείς τα δωράκια σου
    Αχ ο μπακλαβάς σου υπέροχος και λαχταριστός!!!

    Σε φιλώ πολύ πολύ και σ' αγαπώ ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλη χρονια και σε σένα αγαπημένη Ελενη μου ναι.. ας ειναι αυτη η χρονια.. χρονια ηρεμιας και ψυχικης γαληνης φιλη μου.. να εισαι γερή να ποιείς..να σε απολαμβανουμε.. !!!
      ΑΧ να μην είμασταν κοντα!!! για τον μπακλαβα λέω....!!!!
      ΚαΛη χρονια αγαπη μου ..φιλω σε...♥♥♥

      Διαγραφή
  13. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ ..Καλη χρονια και σε σένα Μαρια Ελενα μου.. να σου φερει υγεία και αγαπη να περισευει !! φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  14. Καλή και ευτυχισμένη χρονιά Ρούλα μου!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να έχεις και εσύ Μαρία μου μια ομορφη και χαρούμενη χρονιά με υγεία και αγαπη γύρω σου.. ελπιζω καμια στιγμη να τα πουμε... καλη χρονια φιλακιααααα!!!:)

      Διαγραφή
  15. Καλή χρονιά Ρούλα μου με υγεία!!
    Όλα τα δωράκια που έλαβες υπέροχα να τα χαρείς!!
    Καλή δημιουργική συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου Καλη χαρουμενη χρονια να έχεις και εσύ με οτι καλύτερο στην ζωή σου.. ας ειναι αυτη η χρονια για σενα μια ξεχωριστή χρονια με υγεια και πολύ αγαπη που ειναι απαρετητη στην ζωή μας να περνας ομορφα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.. φιλακιαααα1!

      Διαγραφή
  16. Σμαραγδένια μου τι ωραίες κάρτες και καλούδια έλαβες. Να τα χαρείς όλα.
    Μια μαγική χρονιά να έχεις! Να σου φέρει το '17 ότι ποθείς και ονειρεύεσαι!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινακι μου σε υχαριστω πολύ καλη χρονια και σε σενα με οτι καλυτερο ποθεις... υγεια ..πολυ αγαπη και ακομα περισσότερα χαμόγελα.. να περνας παντα ομορφα... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ... φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  17. Τι σχέδιο έκανες στον μπακλαβά; και τι όμορφα τα χιονανθρωπάκια σου; Πάντα τέτοιες ομορφιές, Ρούλα μου!
    Να τα χαρείς τα δωράκια σου!
    Καλή χρονιά να έχεις, όπως την ονειρεύεσαι και να συνεχίσεις να μας χαρίζεις χαμόγελα!
    Σε ευχαριστώ κι εδώ για τις ευχές που έστειλες και για τη φιλοξενία! ❤🎄❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο το σχεδιο Αλεξανδρα μου ειναι μικρασιατικο.. το εμαθα απο την πεθερα μου και συνεχισζω την παραδοση εγω το εχει μαθει και η κορη μου...και συνεχιζεται.. οσο για τα χιοναθρωπακια .χα..χα. ολο και κανει κανω την πρωτογρονια.. περιμενουν να δουν καθε φορα πως στολισα το τραπεζι μου τα παιδια και τα εγγονια.. κατι σαν αναμονη να πουμε... σαν την καινουργια χρονια που ηρθε.. να σου φέρει τα καλυτερα υγεια πολύ αγαπη και χαμογελα πολλα ...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ .. φιάκιααααα!!

      Διαγραφή
  18. Καλή χρονιά Ρουλάκι μου!!!
    Τέλεια όλα, ειδικά ο μπακλαβάς! Έκανα κι εγώ, όπως κάθε χρόνο και βγήκε τέλειο.
    Από τη μεριά του μπαμπά, είμαστε πρόσφυγες από Μικρά Ασία και όλοι οι συγγενείς από εκείνη τη πλευρά, μένουν Αλικαρνασσό (Μπεντρούμι το λέμε εμείς, χαχαχα) και ο μπακλαβάς για την Πρωτοχρονιά, είναι μόνιμο έθιμο σπίτι μας. Δύο ταψάρες. Ένα ταψί με φυστίκι και ένα με αμύγδαλο. Δε μπορώ να διανοηθώ Χριστούγεννα, χωρίς τον μπακλαβά! Επειδή το μέιλ μου, δεν κάνει αποστολή στο δικό σου, προσπάθησα αυτές τις μέρες πολλές φορές, αν θες, στείλε μου μέιλ στο bremelaxrinaki78@hotmail.com μπας και ξεμπλοκάρει και μπορώ να κάνω απάντηση, να τα πούμε επιτέλους. Είμαστε τόσο κοντά και ίσως έχουμε κουτουλήσει στο δρόμο και δεν ξέρουμε ποιά είναι ποιά, χαχαχα. Φιλάκια πολλά Ρουλάκι, καλή χρονιάααααααααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα έλεγα ότι μπορεί να μην ξερουμε η μια την αλλη αλλα έχουμε Ματίνα μου .. να σε λεω Ματουλα; χα..χα.. πολλους κοινους γνωστους.. εεε το Ηρακλειο δεν ειναι και μεγαλη πόλη..θα χαρω να τα πουμε και απο κοντα στο τελος θα βγουμε και συγγενεις..χα..χ.α μικρος που ειναι ο κοσμος ε; με το που διαβασα το σχόλιο σου για το μπακλαβα καταλαβα οτι κατι απο μικρα Ασια θα ειχες ριζες..με αυτα που ειπαμε στο τηλεφωνο.. το επιβεβαίωσες κι όλας.. και αυτο με την κουτουλια μην νομιζεις οτι δεν θα έχει γινει.. αλλα αυτην την φορα θα κουτουλισουμε κανονικα ε;.. θα περιμενω να τα πουμε..και απο κοντα...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ φιλη μου που θα μπορουσε να ησουν κορη η εγγονη μου..χα..χα. φιλακιαααα !!!

      Διαγραφή
  19. Χρόνια πολλά Ρούλα μου, καλη χρονιά και ευλογημένη με υγεία και χαρά στο σπιτικό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου μακαρι φιλη μου αυτη η χρονια να είναι καλυτερη για όλο τον κόσμο να έχεις υγεια ...πολύ αγαπη.. και απαρετητως χαμογελα.. πολλα περσευμα΄.. να τα χαριζεις στους αγαπημενους σου.. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Κατερινα μου φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  20. Απαντήσεις
    1. Καλή και χαρουμενη χρονια και σε σένα με υγεια γεματη με αγαπη και μακαρι να επεικρατησει το καλο την χρονια αυτή και το νοιαξιμο στον συναθρωπο μας.. ευχες πολλες να περνας μορφα ..ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.. καλο σου βραδυ..!!

      Διαγραφή
  21. Ευχές, πολλές ευχές, γλυκά και δώρα! Αυτό είναι γιορτές και εύχομαι και εγώ με την σειρά μου πολύ Καλή Χρονιά Ρούλα μου, υγεία, ευτυχία και χαρά για σένα και τους δικούς σου ανθρώπους! Πολλά φιλιά!

    https://artdecorationcrafting.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι Χριστίνα μου οι ευχές δίνονται για να μας συνοδεύουν όλη την χρονια φιλη μου καλοδεχουμενες είναι και πάντα καλό μας κάνουν με εκείνα και με τα άλλα πέρασαν οι μέρες και δες ποτε απαντώ στο σχολιο σου και στις ευχές σου ...Ας φέρει η χρονια αυτή ομορφες στιγμές με αγάπη υγεια και χαμογελα πολλα απαρετητα.. ΚΑΛΗ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ... φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  22. Καλή χρονιά και από εδώ Ρούλα μου. Πάντα το σπιτικό σου να δέχεται δώρα αγάπης. Να είστε γεροί ολοι σας, γεμάτη αγάπη η ζωή σας.
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννιω μου καλη χρονια και σε σένα φιλη μου αν και λιγο καθυστεριμενα η απάντηση μου στα σχόλια .. λογο αλλων υποχρεώσεων ..ομως παίρνω τις ευχες μαζι μου για να έχουμε όλο την χρονια να πορευόμαστε.. μονο υγεια και αγαπη να έχουμε φιλη μου και όλα τα αλλα επονται... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ... φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  23. Καλή χρονιά με πολλές χαρές και δημιουργίες! Πάντα να λαμβάνεις τόσες ευχές στο σπιτικό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριτσώ πολΎ΄Μαρία μου καλη χρονια και σε σενα με υγεια .. αγαπη και οτι καλύτερο να σου φερει αυτη η χρονιά ..να σε συνοδευουν όλες οι ευχες όλη την χρονιά...να είσαι καλα με τους αγαπημενους σου...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  24. Καλή Χρονιά Ρούλα μου, γλυκιά όσο και ο μπακλαβάς σου!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ ελενη μου να είναι η καινούργια χρονιά και σενα και την οικογένεια σου απαρέτητα με υγεια η αγαπη να σας συνοδευει παντού.. και τα χαμογελα να μην λειπουν απο την ζωή σας..!! ΚΑΛΗ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ εΛΕΝΗ ΜΟΥ φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  25. Τι ομορφες ευχες πηρες κι εδωσες! Παντα να εισαι καλα κι ευτυχισμενος ο καινουργιος χρονος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ευχές Χριστινάκι μου είναι ευπρόσδεκτες.. μακαρι να μας συνοδεύουν όλη την χρονια.. να είναι για όλο τον κόσμο πιο ανθρώπινη και μεσα στις τόσες ευχες να είναι και αυτή .. να μην υπαρχει κανένα παιδι χωρίς την ζεστασια της αγκαλιας..!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και σενα με υγεια .. και αγαπη παντού...φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  26. Καλή Χρονιά Ρουλίτσα μου.
    Με υγεία κι αγάπη στο σπιτικό σας.
    Τι όμορφο τραπέζι έστρωσες! Σας φαντάζομαι όλους μαζί.
    Αχ, ο μπακλαβας, μεγάλη μου αγάπη, μπορώ να φάω όλο το ταψί.
    Με γεια τα δωράκια σου, να τα χαρείς και να πάρεις κι άλλα πολλά.
    Σας φιλώ όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς έτσι ηταν Ρενακι μου οπως σε όλα τα σπίτια νομιζω οτι οι περεισσοτεροι οικογενειακα περασαμε τις γιορτες που εφυγαν κι όλας φιλεναδα.. πως πέρασε ο καιρός τοσο γρηγορα δεν το καταλαβα.. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχουμε με υγεια και πολύ αγαπη κορίτσι μου.. να μην είμασταν κοντα να σου κανω δυο ταψιά;..χα.χα.φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  27. Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ..ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ Ιριδα μου με ότι καλύτερο για όλο τον κοσμο φιλη μου και για σενα να είναι καλη η χρονια γεματη απο ουσιαστικες στιγμες..με αγαπη γυρω σου .. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  28. Καλή χρονιά, Ρούλα μου!!!!! Υγεία, χαρά κι αγάπη να έχει η οικογένειά σου όλη, να τους χαίρεσαι και να σε χαίρονται. Να χαρείς και τα όμορφα δώρα που έλαβες!!! Χαίρομαι κι εγώ που έφτασε και η δική μου καρτούλα γιατί κάποιες που έστειλα δεν έχουν πάει ακόμα στους προορισμούς τους!
    Πολύ ωραίο και το βιντεάκι με τις ευχές της Αλεξάνδρας! Ο δε μπακλαβάς, φαίνεται πολύ λαχταριστός!!
    Και του χρόνου!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Μαριαννα μου αντευχομαι φιλη μου και σε σενα .. να έχεις υγεια με την καινουργια χρονια και πολύ αγαπη.. να περνας ομορφα και να έχεις παντα την αγαπη γυρω σου φιλη μου ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ...σου ευχομαι.. σε ευχαριστω αλλη μια φορα για την ομορφη καρτουλα σου και την καρδουλα... φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  29. Καλή χρονιά από ❤ Σμαράγδι μου γλυκό!
    Να είσαι πάντα χαρούμενη, με το χιούμορ σου
    και την τσαχπινιά σου, να σε χαιρόμαστε!!❤
    Πολλά γλυκά φιλιά κι ο,τι ποθείς με την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βρε Πετρινα μου καλη θα ειναι η χρονια γιατί θα την κανουμε εμεις να γινει καλή στο χέρι μας ειναι να μην αφησουμε κανενα να μας την χαλασει..!!και αλοιμονο ανα χασουμε και το χιουμορ μας αυτοα μας κανει να βλεπουμε πισω απο τα δυσκολα ..λύσεις και ομορφιές..!!❤και μονο οτι είμαστε εδω και κανουμε αοτυ που κανουμε είναι ομορφο...!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και σε σενα φιλεναδα με ότι καλύτερο αγαπας νσ σου το φερει ... και επι πλεον ενα τζοκερ για να ταξιδευεις. μην ξεχναμε το χομπυ μας..ε; φιλακιαααα!! ❤

      Διαγραφή
  30. Καλή Χρονιά
    χρόνια πολλα!!!
    καλή μας φώτιση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλη χρονια να έχεις και εσύ με τα καλυτερα της.. μονο ... να σου φερει υγεία και πολύ αγαπη... αυτα θα σου φερουν και τα υπόλοιπα ... καλη φωτιση δεν λες τιποτα..!!! χρονια σου πολλλα ..!!!

      Διαγραφή
  31. Έφτασε και η αφεντιά μου, με τη γνωστή καθυστέρηση, αφού πρώτα κεράστηκε ευχές καρδιάς, μπακλαβά και θαύμασε όλα τα δωράκια που ένα ένα ξεχείλιζαν αγάπη!
    Εύχομαι Ρουλίτσα μου, να έχεις πάντα γύρω σου πολύ Αγάπη και να την απολαμβάνεις με υγεία και δημιουργικότητα!
    Απ΄το παγωμένο και χιονισμένο μου βουνό με -7, σου στέλνω ζεστά ΑΦιλάκια! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πιο αργο κοινο μας σημειο μαγισοουλα μου..χα..χ.α. δεν βλεπεις εμενα απο την πρωτη του μηνα απαντω και έχει φτασει η ογδοη και ακομα απαντω..χα..χα.. .. εχω την εντυπωση οτι ο χρονος που περασε.. με εκανε ακμα πιο αργή..χι.χι..δεν πειραζει ομως ετσι κι αλλιως για να περνα η ώρα μας μπλοκάρουμε...οποτε όλα καλα και ομορφα.. ειναι ε; καλη χρονια να είναι αυτη που ήρθε και είθε να μας φερει υγεια υγεια υγεια...η αγαπη ειναι δεδομενη όποτε θα έχει και τα χαμογελα μαζι της.. και η τυχη... καλως να ορισει και εκεινη.. θα την καλοδεχτουμε φιλεναδα.. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και απο εδω που χιονισε μετα απο 35 χρονια στην αυλή μας.. δίπλα στο λιμανι..χα..χα... !!!!! φιλακιαααααα

      Διαγραφή
  32. Χαμομιλακι μου σε ευχαριστω για τις ευχες να έχεις και εσύ μια χαρουμενη χρονια γεματη υγεία και πολύ αγαπη.. ας ακουσουμε τα παιδια έχουν πολλα να μας διδαξουν..!!ειναι οτι ωραιαοτερο στην ζωή .. η καινουργια χρονια ας μην βρει κανενα παιδι μονο του και χωρις αγαπη..!!!ας τα προσταεψουμε.. οσο μπορουμε.. κΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ..!!φιλακιαααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ρουλάκι μου αγαπημένο, συγχαρητήρια ! όλες οι δημιουργίες σου απίθανες!! και της φίλης σου επίσης!! Χιόνι και στην όμορφη Κρήτη???!! απίστευτο !! και πανέμορφο!! χάρηκα που έμαθα τα νέα σας γλυκούλα μου!! φιλάκια πολλά.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλως την τι μου κανεις Φανη μου; πολύ χαιρομαι που σε βλέπω παλι εδώ ..πραγματι απιστευτο το χιόνι στο Ηρακλειο διπλα στην θλασσα αλλα ηταν τοσο λιγο..!!!να εχεις μια ομορφη χρονια φιλη μου με υγεια και πολύ αγαπη γυρο σου πολλες και ομορφες δημιουργιες.. να περνας ομορφα οτι και να κανεις.. φιλακιααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή