Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Ο ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΜΟΥ...ΚΑΙ...


Ο καιρός έχει ξανοίξει πια.. και σε προκαλεί να βγεις έξω να απολαύσεις την φύση που βιάζεται να ξεμουχλιάσει από  τις κρύες μέρες του χειμώνα.. το ημερολόγιο λέει Μάρτιος..!! 
Ο μήνας που μας ξεγελά ... γιατί αφήνει τον ήλιο να ξεπροβάλει ανάμεσα στα σύννεφα που είναι και αυτά όχι πια τόσο μολυβένια..αλλά έχουν πάρει ένα όμορφο γκρι χρώμα.. σαν να έχουν βγάλει το μουντό χρώμα  από πάνω τους..!!
Και εμείς .. λάτρεις της λιακάδας που αυτές τις μέρες μας έχει επισκεφτεί ..στο Ηράκλειο της Κρήτης.. πήραμε τους δρόμους.. να την απολαύσουμε...!!!!
Ένας από τους δρόμους αυτούς  δύο λεπτά από το σπίτι μου...που φαίνεται στο βάθος δεξιά...(μαντέψτε πιο είναι γιατί δεν ξέρω ακόμα να βάζω βελάκι..χα..χα..) και δίπλα στην θάλασσα έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό ο περίπατος μου...όταν ο καιρός το επιτρέπει.. !! 
Ένας δρόμος  παραλιακός..
 με λίγη κίνηση από αυτοκίνητα..που κάνει τον περιπατητή να την απολαμβάνει σε κάθε του βήμα.... !! 
Καραβάκια..
κρουαζιερόπλοια.
καράβια γραμμής..

 ακόμη και αγώνες  με μικρά καραβάκια.. που μοιάζουν σαν γλάροι που έσκυψαν να πιουν νερό απ το  γαλάζιο της..!!!  
Ένα μικρό δείγμα σας δίνω σήμερα   από τον σχεδόν  καθημερινό περίπατό μου..!!
Ελάτε παρεούλα να τον απολαύσουμε   μαζί ..!!!
Και τώρα αφού.. κάναμε την βόλτα μας... θα είδατε στον τίτλο ένα ΚΑΙ.....
Εεεε ναι ...οι τελίτσες στο τέλος ..μας παραπέμπουν να μεταφερθούμε στην Αθήνα αυτήν την φορά .. γιατί και οι κάτοικοι αυτής της πόλης δικαιούνται ένα περίπατο..!!! 
Θα μου πείτε  ότι το κάνετε....όχι αυτόν που κάνετε συνήθως.. αγαπημένοι μου φίλοι.. αυτός που λέω εγώ... είναι ένας περίπατος διαφορετικός... που και τα μάτια σας θα τέρψει αλλά.. και θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε δυο κορίτσια !!
 Η μία είναι η γνωστή και αγαπημένη δασκάλα  μας    Μαρία Βιλλιώτη καταξιωμένη ζωγράφος..όπως  και την φίλη της 
 Ειρήνη Γεωργοπούλου...!!
 Μολύβια και παστέλ  χρώματα..η κάθε μία στον τομέα της θα σας ξαφνιάσουν με τα  υπέροχα έργα τους..!!!! και θα περάσετε  εγγυημένα πολύ όμορφα  ευφραίνοντας ..καρδιά και μάτια.!!
Εδώ είναι η αφίσα τους 
και για περισσότερες πληροφορίες δείτε το δελτίου τύπου ..ΕΔΏ..!!
Αγαπημένη μου παρεούλα ας χαρίσουμε   λίγες στιγμές  στον εαυτό μας  ..το αξίζει.!!!
 Ελπίζω να σας χάρισα ένα μικρό χαμόγελο τελειώνοντας την ανάρτηση  αυτή!!!!
Να έχετε όλοι μια όμορφη εβδομάδα..!!!!!





    

61 σχόλια:

  1. Καλημερα!!!!!!!!!!!υπεροχος ο περιπατος !!!και...σαν ναημουν εκει.....ευχαριστουμε γλυκια Κυρια!!!για τις εικονες και τον ομορφο λογο σου!!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ..
    ΣΤΙςδυο .αξιοθαυμαστες ΚΥΡΙΕς....ΠΟΥ μασ παρουσιασες....ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥς!!ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!
    ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακαρι Ιριδα μου να ειχαμε χρονο να αφιερωναμε και λιγο στον εαυτό μας!!!δεν είναι πάντα ευκολο.. προπαντων οταν μενεις κοντα στα παιδια σου..κατ ξερω ..χα..χα.. ακομα και ένας μκρός περίπατος..μας αναζωογονεί και μας δινη δύναμη να συνεχισουμε να είμαστε εκεί για όποιον μας χρειαστεί..!!!! να περνας ομορφα.. τα φιλιαμου και την δικη μου αγαπη..!!!!

      Διαγραφή
  2. Ρουλάκι μου καλημέρα και καλή εβδομάδα
    Μας ταξίδεψες στα θαλάσσια μονοπάτια
    στο απέραντο γαλάζιο που μας γαληνεύει!!!
    Καλή επιτυχία στην έκθεση των κοριτσιών
    Κι εσύ να μας στέλνεις πάντα την ελπιδοφόρα
    αύρα σου....την έχουμε όλοι πολύ ανάγκη!!!

    Σε φιλώ και σ' αγαπώ πολύ ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν την έχεις διπλα σου.. και υπαρχει και ενα δρομος που σε δηλεαζει να το περπατησεις Λενιώ μου τότε δεν μπορείς να αντισταθείς σε ενα μικρό περιπατο.. που σε ξεκουραζει καικαι σε κανει να χαίρεσαι με τα απλα και τα ομορφα...φιλεναδα.. να είσαι καλά ματια μου.. φιλω σε...<3

      Διαγραφή
  3. Όμορφος ο περίπατος.
    Έλα στο ιστολογιό μου σε περιμένει δωράκι.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω Μαρια Ελενα μου..με καταλβενεις νομιζω και εσύ με τις βολτες σου στην θαλασσα ειναι τυχη να μπορείς να την βλέπεις καθε μερα.. μπροστα σου η γαλήνια η αγριεμενη... !!!! να περνας ομορφα φιλακιααααα
      Τι δωρακι; ερχομαι τρεχοντας χα..χα.. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφη η διαδρομή της βόλτας σου Ρούλα μου και χαίρομαι που ένα πρωινό την απολαύσαμε μαζί έστω και τηλεφωνικά χαχα! Είναι όπως την είχα φανταστεί από τις περιγραφές σου!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι το μερος που ο περιπατος μου με ηρεμεί και απο εκει κανω τα τηλεφωνα στις φιλες οπως εσενα Ελενη μου.. και τα λεμε.. παρέα με την μυρωδια της θαλασσας.. χα..χα. να περνας και εσύ ομορφα... φιλεναδα .. φιλακιααααα!!!!

      Διαγραφή
  5. Τι ωραία να είσαι κοντά στη θάλασσα για καθημερινή βόλτα! Να...τώρα ζήλεψαααααααααα
    Αλλά το σπίτι δεν το ξεχώρισα, ψάχνω το μπαλκόνι του αλλά...πού είναι κρυμμένο;
    Καλή επιτυχία στα κορίτσια Αξιόλογη δουλειά.
    Καλή σου μέρα Ρούλα μου Καλή εβδομάδα
    Πολλά πολλά φιλάκια:k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννιώ μου αυτή η θαλασσα είναι η χειμωνιατικη μου και το μπαλκονακι μου δεν το βλεπειες γιατί δεν ειναι στο χειμωνιατικο σπιτι μας..χα..χα.. αλλα είναι 8 χιλιομετρα εκτός Ηρακλειου.. εκει βρισκεται το μπαλκονι που μενουμε όλο το καλοκαίρι..οπως βλεπεις η θαλασσα ειναι παντα κοντα μας..είτε χειμωνα είτε καλοκαιρι.. Και ναι σιγουρα τα κοριτσια θα έχουν επιτυχια στην εκθεση .. να είσαι κλα φιλη μου και να περνας ομορφα φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  6. Καλημέρα!!!επέστρεψα!!!Αιώνες μου φάνηκαν οι λίγες μέρες χωρίς επκοινωνία!
    Κι ήρθα ακριβώς να απολάυσω τη βόλτα μαζί σου!Και να προλαβαω να υπενθυμίσω πως στις 9 του Μάρτη θάπρεπε να γιορτάζει το blog σου!
    Ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας τις καθημερινές για σένα αλλά πανέμορφες εικόνες γαλήνης!
    την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χα..χα. αδερφι εξαρτηση μας έγινε.. η επικοινωνια μας..και πως να μην είναι αφου η γλυκια συνήθεια να τα λεμε εκτος τηλεφωνου και μέσα απο τα μπλοκ μας.. είναι η μπλοκογειτονια μας..και μας λειπει οταν δεν μπορουμε να τα πουμε και μεσα απο εδώ...!!
      Τι γιορτή εχω αγαπη μου και δεν το ξερω; να ετοιμασω γλυκα; να στρώσω κοκκινα χαλιά; τι να κανω πες μου..!!
      Στον περιπατο μου ολο και καποια απο εσας θα παρω μαζι μου παρεα..χα..χα αυτό ειναι βιτσιο.. και μονη και με παρέα.. να περνας ομορφα καρντάσι μου... φιλακιααααα!!!!<3

      Διαγραφή
  7. Κάνοντας αυτόν τον περίπατο
    με πήρες τηλ τις προάλλες;
    Τί ωραία!
    Να με παίρνεις πιο συχνά! χιχι
    Φιλάκιααααα
    (Γιούλη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεεε ναι βρε Γιουλη μου μάγα είσαι; χα..χα.. αυτος ο περιπατος ειναι για να σας περνω τηλεφωνο να μου κανετε παρεα..εστω και νοητα..... οκ πιο ταχτικα τό πιασα..χα..χα..!!να περνας ομορφα φιλη μου φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  8. Τι ωραία διαδρομή για περίπατο!
    Φιλιά πολλά Ρούλα μου, καλή εβδομάδα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως Ελλη μου ενας περιπατος που ειμαι τυχερή που μπορω να τον κανω.. οταν θελω να χαλαρωσω.. να γυμναστώ συχρόνως...και να λαδωσω τις κλειδωσεις μου..χα..χα.. να περνας ομορφα φιλη μου.. φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  9. Άντε μας έφτιαξες με την βόλτα σου στην παραλιακή ,που έχω καιρό να κατέβω γιατί η μια ιωση ακολουθεί στην άλλη...Χαχαχα κάνω υπομονή να απολαύσω και εγώ αυτή την διαδρομή...Φιλάκια πολλά Ρούλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμάν βρε Μαρία μου και εσενα σε εβαλε κατω η ιωση;...ανθρωπο δεν αφησε να μην τον επισκεφτεί..χα..χα ελπίζω να είναι περαστικα σου φίλη μου ...!!!
      Πραγματ αυτό το κομματι της παραλιακης κατω απο το κεντρο φαρος.. που ηταν παλια ειναι το πιο ησυχο κοματι και το πιο καταλληλο για ποδαρόδρομο...θα χαρώ να συναντηθουμε για περιπατο..χα..χα.περαστικά σου φιλη μου να περνας ομορφα.. φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  10. Ρουλίτσα μου τι όμορφη βόλτα! Άντε να περάσουν οι μήνες να την κάνουμε παρέα! Ευχαριστούμε πολύ για την παρουσίαση της εκθεσούλας μας. Πόσο θα'θελα να ήσουν εδώ!!! Θα σε ξεναγήσω όμως μετά όσο μπορώ... υπόσχομαι! Πολλά φιλιά σε όλη την οικογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αγαπημενο μου Μαρακι...και εγω θα ηθελα να ήμουν εκεί... περιμενω το καλοκαιρακι να τα πουμε απο κοντα...η βολτιτσα μου αυτή γινεται οσο είμαστε στην πολη...!
      Με πολύ χαρα το εκανα και ήταν τιμη μου που εβαλα την αφισα σας στο μπλοκ μου αγαπη μου θα περιμενω να απολαυσω την αναρτηση..μάτια μου..φιλακια πολλα και σε σας Μαρακι μου...

      Διαγραφή
  11. Τα καραβάκια καλοδεχούμενα, τα τερατώδη κρουαζιερόπλοια απεχθέστατα και αποκρουστικά σε μια βόλτα. Πολύ όμορφη διαδρομή Ρούλα. Πόσο θα ήθελα να την κάνω με ποδήλατο.
    Καλή βδομάδα να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε καταλαβενω απολυτα όμως τι να κανω οταν περνουν απο μπροστα μου χα..χα.. ηδη έχουν κανει την εμφανηση τους αυτο ηταν το πρωτο για την φετεινη σεζόν.. τα καραβακια ομως με αποζημιώνουν καθε φορα που ο καιρός το επιτρεπει..
      Οντως για ποδηλαταδα ειναι ιδανικός..!!1 να περνας ομορφα.. καλο σου βραδυ... !!!

      Διαγραφή
  12. Καλή εβδομάδα, Ρουλάκι μου...
    Υπέροχος ο περίπατος σου, τον θυμάμαι αυτόν τον δρόμο... πάντα μου άρεσε.
    Καλή επιτυχία στην "Κυρία μας" και τη φίλη της.
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε Φιλιώ μου να κατεβεις να τον κανουμε παρεούλα τον περιπατο...φιλεναδα..
      Σίγουρα η εκθεση θα ειχε επιτυχια.. κριμα που ειμαι μακρυα.. και χανω τοσο ωραίες ευκαιρίες να κανω εναν ακομα ενσδιαφεροντα περιπατο.. να περνας ομορφα Φιλιω μου φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  13. Καλημέρα αγαπημένη μου!!!!! Υπέροχη η βόλτα που με πήγες πρωί - πρωί δίπλα στην θάλασσα.... την απόλαυσα γιατί είχα παρέα εσένα!!!!! Καλή επιτυχία στην έκθεση της "δασκάλας μας" και της φίλης της!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια μικρή βολτίτσα έιναι Βυκακι μου αλλα ειναι ωραια οταν εχεις παρεούλα.. π.χ εσενα να περπαταμε και να τα λεμε μπλα μπλα... ισως καποτε το πετύχουμε χα..χα ...ποτέ δεν λέμε ποτέ ε; οσο για την εκθεση σιγουρα θα ειχε επιτυχια... να εισαι καλα μάτια μου να μου φιλησεις την Δημητρούλα σου και χρονια πολλα σε όλες τις γυναικες του κοσμου..!!καλο σου βραδυ αγαπη μου .. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  14. Πολύ θα ήθελα να περπατήσουμε πάλι μαζί Ρουλίτσα μου.
    Έχει ο Θεός, μπορεί και να γίνει.
    Υπέροχη η βόλτα σου στα γνωστά μέρη.
    Τα έργα των κοριτσιών, είναι θαυμάσια και μακάρι να έρθουν και στη Θεσσαλονίκη κάποια στιγμή.
    Φιλάκια πολλά σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Ρένακι μου έχει ο Θεός να την κανουμε την βολτίτσα μας αυτή ειναι χειμερινή μου βολτα.. η καλοκιρινη μας ειναι στην παραλια μας στο Κοκκίνη το Χάνι..!!!!
      Τα κορίτσια σιγουρα θα είχαν επιτυχια.. να περνας ομορφα φιλεναδα οτι και να κάνεις χρονια πολλα για την μερα.. φιλακιααα!

      Διαγραφή
  15. Ευτυχώς που υπάρχει ακόμα κάτι που ΔΕΝ το έχεις μάθει ακόμα... άμα μάθεις και τα βελάκια, πάμε για πρωτάθλημα σκοποβολής Ρούλα μου.
    Να σου πω πόσο ζήλεψα τη βολτούλα αυτή; Θα'θελα να την κάναμε αγκαζέ στο πεζοδρόμιο, ν' ακούω τη φωνούλα σου τη μελωδική και θα'ταν η καλύτερη κρουαζιέρα μου αυτή.
    Αχ θα γίνει κάποτε κι αυτό. Με το καλό κι η έκθεση των κοριτσιών, καλή επιτυχία να έχει!
    Σε φιλώ γλυκά Ρουλάκι μου!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα πες μου Κανελλακι μου πως εντοπίζεις κατι που περνά απαρατήρητο;.. χα..χα. .. αυτο να μην ξερω να βαζω βελακι το χο αποθυμενο..χα..χα. η επομενη φορα ισως να υπαρχει.. δεν το βαζω κατω ευκολα .. ακομα μαθενω.. δεν νομιζω οτι έχω τελιεωσει...χα..χα.. και βεβαια θα την κάνουμε την βολτίτσα αυτή με τα μπλα μπλα μας.. εννοειται..χι..χι..
      τα κορίτσια θα είχαν επιτυχια σιγουρα Καννελλακι μου μακαρι να μπορουσα να να ήμουν εκει .. εχεις την αγαπη μου και ενα μεγαλο φιλι...!!!

      Διαγραφή
  16. Χαίρομαι τόσο πολύ που ξαναπερπάτησα αυτόν τον δρόμο χάρι σε σένα έχω πολλά χρόνια να έρθω κατα κει και είναι ο αγαπημένος μου με πολλές αναμνήσεις!!!
    Χαίρομαι επίσης που ξαναβλέπω και εσένα μου έλειψες!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο Ηρακλειο μενεις Ρένα μου; αααα δεν το ηξερα... ειναι αλήθεια οτι είχες χαθει εδω λιγο καιρό ελπίζω να ηταν μονο το φης μπουκ αιτια που απουσιαζες απο το μπλοκ σου φιλη μου χαιρομαι που είσα παλι εδώ.. οσο για τον παραιακο που βρισκεται στην Ανατολικη πλευρα της πόλης μας... νομιζω οτι ειναι ο πιο καταλληλος για να τον περπατησει κανεις αν σε βγαλει απο εδώ ο δρομος σου να τα πουμε και απο κοντα θα χαρώ φιλη μου .. οτι θελεις στηλε μου μεηλ roulamakedonisa@gmail.com να είσαι καλά φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  17. Αυτή η βόλτα αξίζει τον κόπο! Δίπλα στη θάλασσα!
    Έτσι, μέχρι κι εγώ θα έβγαινα περίπατο, που ψιλοβαριέμαι είναι η αλήθεια!
    Αλλά και πώς να μη βαριέμαι; Αφού δεν έχουμε διαδρομή για βόλτα που να είναι πλάι στη θάλασσα ή έστω μια διαδρομή με δέντρα!
    Άρα τελικά δεν φταίω εγώ που βαριέμαι, αλλά που δεν έχουμε ωραία μέρη για περπάτημα στο ειδυλλιακό Άργος!
    Χο χο χο!
    Φιλάκι ανοιξιάτικο και ηλιόλουστο, σου στέλνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεε ναι βρε Αρτίστα μου πως να πας βολτα.. οταν απο την μια δεν εχεις ενα ειδειλλιακό τοπίο να σε ξεσηκώσει...να σου πει σηκω επανω ..να παμε βολτα.. γι αυτό και εγω εβαλα την δικη μου βολτα για να σας πάρω νοερά μαζί μου φιλεναδα..ελπίζω να περνας καλα οτι και να κάνεις φιλακιαααα

      Διαγραφή
  18. Ρούλα μου, με ξεσήκωσες μ αυτήν την υπέροχη βόλτα σου και τις εξαιρετικές φωτογραφίες σου!
    Πολύ όμορφη η γειτονιά σου!
    Καλή επιτυχία στα ταλαντούχα κορίτσια στην έκθεση τους!
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάγδα μου χαίρομαι πολύ που σε ξεσηκωσα.. με την απλή βολτα μου... οταν εσύ μας μαγευεις με τα ομορφα ταξιδια σου!! μαζι σου γνωρίζουμε μέρη που ποτε δεν προκειτε να παμε...και με τις υπεροχες καθε φορα φωτογραφίες σου... οι δικες μου ειναι απο ενα παλιο κινητό ...να περνας ομορφα στα ταξιδια σου... καιρο εχω να ταξιδεψω μέσα απο το μπλοκ σου.. θα τα πουμε... φιλακιαααααα

      Διαγραφή
  19. Και η αφεντιά μου, τις τελευταίες μέρες βγήκε να περπατήσει στο βουνό της ΒΑ Αττικής και να τη δει και λίγο ο ήλιος, μέχρι σήμερα που ο ουρανός συννέφιασε και έπεσαν και μερικές σταγόνες... και σαν να μην έφτανε αυτό, μπήκα στο google να δω τι καιρό θα κάνει τις επόμενες μέρες στο Ηράκλειο, για να προετοιμάσω την επίσκεψη του συζύγου στα μέρη σου... και δυστυχώς θα κάνει βροχούλες!
    Καλή επιτυχία στη Μαρία!
    Πολλά πολλά ΑΦιλάκια και στην αφεντιά σου, πάντα χαμογελαστά! :)

    Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα..χα. τις βπολτούλες αρχισαμε φιλεναδα; μα είδες πως μολις ξανοίξει λιγο ο καιρός μας ξεσηκώνει για βόλτα..ε; ας τις κανουμε μολις μας δινεται η ευκαιρια.. μεχρι να καλοκαιριασει... απο εχθες εδω ψιλοβρεχει θα σου στηλω μεηλ να μου πεις λεπτομερεις; για την επισκεψη του συντροφου..φιλακιαααα συννεφιασμενα ..σημερα... χα.χα..

      Διαγραφή
  20. Να εισαι καλα φιλη μου και να απολαμβανεις τετοιες βολτες στη ζωη σου.και μεσα απο εσενα να τις χαιρομαστε και εμεις.πολλα φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγω Λιτσα μου οταν βλεπω φωτογραφιες απο φιλες που πανε βολτες ...ταξιδια .. χαιρομαι γιατι μεσα απο εκεινες κανω και εγω τα δικα μου ταξιδια..!!
      Χαίρομαι που καταφερνω και εγω εστω και λίγο κατι τέτοιο γιατί ταξιδακια δεν παμε και τοσο πια...!! οποτε απολαμβανουμε μικρες στιγμες χαλαρωσης οταν αυτό ειναι εφικτό..!!να περνας και εσύ ομορφα οτι και να κανεις φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  21. Τι ομορφη η διαδρομη της βολτας σου!ζηλεψα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα γιατί βρε Λιτσα μου; την επομενη φορα ελα να την κανουμε παρεούλα να μην ειμαι και εγω μοναχή μου.. χα..χα..
      χαιρομαι παντως που σου άρεσε η διαδρομη ειναι αληθεια οτι ειναι πολύ ομορφος γιατί ειναι διπλα στην θαλασσα.. και ησυχος.. δρομος.. να περνας ομορφα οτι και να κάνεις και ας απολαυμανουμε μικρες στιγμες χαλαρωσεις οταν μπορούμε... φιλακιαααα!!!!

      Διαγραφή
  22. Τι όμορφη η βόλτα σου Ρούλα μου.
    Με πήρες μαζί σου αγκαζέ και με ταξίδεψες.
    Το Κρητικό με τα πλεούμενα χάρμα οφθαλμών.!!

    Καλές βόλτες καλή επιτυχία στα κορίτσια
    και Χρόνια μας πολλά με υγεία και δύναμη


    Φιλάκια πολλά στεριανά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δρόμος αυτός ειναι δύο λεπτα απο το σπιτι μου.. και μου αρεσει να περπατω εκει γιατι ειναι ησυχα ..δεν έχει καθόλου κυκλοφορία.. πιο πολύ πανε για να απολαυσουν την θαλασσα εκει...Την επόμενη φορα; που θα κατεβητε κατω φιλεναδα..θα σε παρω αλά μπρατσετα να περπατήσουμε..χα..χα..!!!να περνατε ομορφα Ζουζου μου να δωσεις φιλακια και στην Γιουλη ελπίζω να τα πουμε και στο τηλεφωνο.. καποια στιγμή..μπορεί να αργουμε να τα πουμε αλλα δεν χανομαστε.. παντως..ε; την αγαπη μου και τα φιλια μου.. φιλεναδα..!!!

      Διαγραφή
  23. Υπέροχη βόλτα, ο,τι πρέπει για να την απολαύσουμε σήμερα που η "Γαλάτεια" (το νέο...βαφτισμένο καιρικό φαινόμενο με βροχάς και καταιγίδας!) επισκέφτηκε την χώρα μας... Μπράβο στο Βιλλιωτάκη, είναι αστέρι! Πολλά φιλιά και στις δυο και καλό μήνα Σμαράγδι μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα..χα.. μεχρι να σου απντησω στο σχόλιο.. με την απορεία Πετρίνα μου ποια ειναι η Γαλάτεια..χο..χο. νατη και εφτασε και εδώ με ενα ψιλοβροχο.. και τα συννεφακια της... ευτυχως ειναι για λιγο ο ηλιος θα ξανακανει την εμφανισή του για βολτες παλι..χι..χι..
      Οσο για τα κοριτσια μας σιγουρα θα εχεις μαθει ταεα τους μεσο φεης μπουκ.. θα τα μαθω και εγώ οταν θα κανει αναρτηση το Μαρακι μας.. σε γλυκοφιλω Πετρινα μου..!!!!:K <3

      Διαγραφή
  24. Πολύ όμορφη η βόλτα σου Ρούλα μας !!!!
    Πολλά φιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aαααα σε ευχαριστω παρα πολύ Ρανια μου μακαρι να μπορουμε να ξεκλεβουμε λιγες μικρες στιγμες και για μας να κανουμε κανενα περιπατο φιλενάδα..νομίζω οτι το δικαιουμαστε άλλωστε..να κανεις και εσύ φιλη μου οτι σε ευχαρστεί παντα... φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  25. Ρούλα μου πάντα η βόλτα πλάι σε νερό παρουσιάζει πολύ ενδιαφέρον!!! Ο ήχος του είναι η καλύτερη παρέα πόσο μάλλον όταν είναι παφλασμός κυμάτων...Το φωτογραφιζόμενο κρουαζιερόπλοιο μου θύμισε τις σύντομες και ανέμελες διακοπές μου και φυσικά μου θύμισε και τις ελαχιστότατες όμορφες στιγμές γνωριμίας μας...Ευχομαι πάντα να απολαμβάνεις τις μοναχικές αλλά και συντροφικές βόλτες σου!! Να είσαι καλά και πάντα χαρούμενη Φιλάκια αγάπης πολλά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ειναι Εφη μου η κινηση που κανει η θαλασσα με τα κυμματα της σε παρατηρΏντας τη σε βγαζει απο τις δυσαρεστες σκεψεις ..επιδρα σαν καταπραΪντικο ...εστω για λιγο!!!
      Χα..χα. χαρη σε ενα τετοιο κρουαζιεροπλοιο σε γνωρισα φιλεναδα.... οποτε βλεπω ενα θμαμαι την συναντηση μας αυτή των λιγων στιγμών αλλα δες πόσο ουσιαστικες μπορεί να γινουν αυτες οι στιγμες..εστω και απο τόσο μακρυα..!!! μακαρι να είναι όλος ο κοσμος χαρούμενος φιλεναδα... να περνας καλά εσω και στα δυσκολα.. θα τα ξαναπουμε . φιλάκια και στις τρείς σας..!!

      Διαγραφή
  26. εδω μεσα παντα κυριαρχει το γαλαζιο...πως αλλιως αλλωστε?απολαυσε τη ζωη.......τα μικρα μας δινουν αναπνοες...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πως να μην κυριαρχεί Σοφακι μου αφού μενουμε και τον χειμώνα κοντα στην θαλασσα και το καλοκαιρι παλι κοντα ειμαστε οποτε μας συντροφευει παντα το γαλαζιο της φιλη μου ..ετσι ακριβως είναι τα μικρα και τα ομορφα μας δινουν κουραγιο..!!! καλα να περνας οτι και να κανεις φιλακια στα κορίτσια σου και σε σενα πολλαααα!!!!

      Διαγραφή
  27. Αγαπώ πολύ τις βόλτες στη θάλασσα, Ρούλα μου και τις απολαμβάνω χειμώνα καλοκαίρι.
    Όπως απόλαυσα και τη δική σου.
    ❤❤❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπραβο Αλεξάνδρα μου η θαλασσα ειναι η αγαπημενη μου ...μου αρεσει η απεραντοσίνη της γαληνεμενη η φουρτουνιασμενη.. ειναι πλανευτρα...νομιζω οτι χωρις να την βλεπω δεν θα μπορούσα...δεν ξερω κι όλας ετσι λέω .. να περνας ομορφα φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  28. Λατρεύω την θάλασσα και τις βόλτες σε παραλιακούς δρόμους που με χαλαρώνουν όπως και οι φωτό σου Ρούλα μου!!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι απόλαυση Κικη μου αυτοί οι περιπατοι διπλα της.. και μακαρι να μπορουμε να κνουμε πραγματα που απολμβανουμε εστω και μικρα..είναι αυτα που μας δινουν κινητρα να πηγαινουμε πιο πέρα ..οσο δύσκολα και να ειναι τα πραγματα... να χαιρεσαι και εσύ με οτι σε κανει να νιωθεις καλα... φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  29. Εγώ που δεν έχω επισκεφτεί ποτέ την Κρήτη, έκλεψα ματιές από το όμορφο Ηράκλειο, οπότε σε ευχαριστώ πολύ Σμαραγδένια μου! Πάντα να είσαι καλά, να ομορφοπερνάς στους περιπάτους σου! :)
    Σου στέλνω μεγάλο φιλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινακι μου η Κρητη είναι πολύ ομορφο νησι.. έχει ωραια μερη για οποιον θελει να ερθει να την επισκευτεί αν ποτε σε βγαλει ο δρόμος σου κατα δω... θα χαρω να τα πουμε .. να είσαι καλα μικρή μου σε ευχαριστω ποτυ περασες... καλή κυριακη να περασεις.. φιλακιαααα!!!! :)

      Διαγραφή
  30. Πολύ την χάρηκα Ρούλα μου την βόλτα σου, ευχαριστούμε που την μοιράστηκες!
    Εδώ έχουμε βροχές και πτώση θερμοκρασίας συν κρυολογήματα..
    Ανυπομονώ να περάσουν όλα και να βρεθώ σε θάλασσα το συντομότερο!!

    Καλή συνέχεια φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι Κατερίνα μου ηθελα να σας παρω παρεούλα στον περιπατο μου.. !!Την προηγούμενη εβδομαδα ο καιρός ηταν Ανοιξιατικος αλλα μεχρι να σου απαντησω στο σχόλιο..χα..χα.. ηρθαν και εδώ οι βροχες φιλη μου..οποτε η βολτα μου έχει αναβληθει προς το παρόν... ελπίζω γρηγορα θα φτιαξει ο καιρός ξανα... γιατι και εγω Κατερινα μου την ιδια ανηπομονισια εχω..!!! να περνας ομορφα .. οτι και να κανεις φιλακιααα...!!!:)

      Διαγραφή
  31. Ωραίος ο περίπατός σου Ρουλίτσα μου! Αυτό το κομμάτι είναι πράγματι αρκετά ήσυχο και έτσι όπως έφτιαξαν κ το δρόμο σε σύγκριση με το παρελθόν είναι ότι πρέπει! Να περνάς όμορφα και να βολτάρεις πολύ!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή