Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΔΟΚΙΜΆΖΟΝΤΑΣ..!! ΚΟΚΚΙΝΟ.. ΜΑΥΡΟ

Εδώ και  πολύ καιρό πριν, είχα κάνει κάτι απόπειρες....μια στο τόσο προσπαθούσα..
γενικώς της προσπάθειας είμαι ..με ξέρετε πια σαν κάλπικη δεκάρα...χα..χα..
Εεεεε  λοιπόν πηγαίνοντας προχθές μια βόλτα στο απάγκιο της Κανελλάκη μας..είδα μια πολύ όμορφη αφίσα που μας καλούσε για μια παρουσίαση...

 ρίξτε μια ματιά εκεί.. και όσοι είστε κοντά να πάτε μια βόλτα..για να χορτάσει... το πνεύμα σας..!!!
Αυτή η αφίσα λοιπόν.. ήταν αιτία να μου μπει η ιδέα..και μένα είναι να μην μου μπει..χα..χα.. 
Εεεε μην αναρωτιέστε τι ιδέα...είδα αφίσα τι θα έκανα οέο; 
Εεε ναι είπα δεν δοκιμάζουμε να ξαναπιάσουμε
 μολύβι; τι έχουμε να χάσουμε; και ναα.. επί το έργο!!...


Και αφού τελειώσαμε το μαύρο.. καλό κακό δεν μας νοιάζει αφού το φτιάξαμε για να περάσει η ώρα μας...μας έτρωγε η χούφτα μας ..η πιο καλά να πούμε μας έτρωγαν τα δάχτυλα μας..για χρώμα...χι..χι.. και όταν λέμε χρώμα εννοούμε το ένα το καλό ....και πιο είναι αυτό;
Μα φυσικά το...κόκκινο!! 
Αυτή την φορά το μοντέλο ήταν μια κούτα παπουτσιών... που μόλις την είδα πριν από ένα χρόνο  την ερωτεύτηκα..για την  εικόνα  που είχε επάνω..!!

Εκεί  φύλαξα ολες τις καρτούλες που μου έχετε στείλει φίλες μου...

με την σκέψη ότι ίσως κάποτε να μου φανεί χρήσιμη..!!! και όντως ήταν  μια ακόμα αφορμή να ξετυλίξω το ζωγραφικό μου ταλέντο..σκέφτηκα..χα..χα..


Και αφού ζωγραφίσαμε ..εγώ και εαυτός μου .. δεν καθίσαμε φρόνιμα..είπαμε να γράψουμε και κάτι σε..κόκκινο μαύρο.. να τιμήσουμε και τον τίτλο μας..χι..χι..
Κόκκινο ρόδο
Μαύρο μαντίλι
μαβί το δείλι
στα μάτια η σιωπή.
Γυμνές οι ώρες,
ντύνονται χρώμα
η αγάπη ακόμα
μια λέξη θα πει...!!!!
Αυτά ήταν τα νέα μου γι αυτήν την εβδομάδα παρεάκι μου...
Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να προσέχετε εκτός από τον εαυτό σας και τους διπλανούς σας..και αφήστε την αγάπη να πει την τελευταία λέξη..!!
Να έχετε μια όμορφη εβδομάδα!!
Ενα χαμόγελο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!!

σας ευχαριστώ πολύ που περνάτε και τα λέμε!!












62 σχόλια:

  1. Καλά όλα τα κάνεις; Θα με τρελάνεις!!
    Θέλω ιδιαίτερα επειγόντως!
    Σε χάρηκε η ψυχή μου, λατρεύω τη ζωγραφική ( κάποτε το εξασκούσα, τώρα κανένα κόμικ για να περνάει η ώρα)
    Υπέροχο αποτέλεσμα, και το ποιηματάκι δε λέω, αλλά το μολύβι σου πάει σε όλα τα χρώματα! <3
    φιλί γλυκό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα τα κανω βρε φιλη μου και συμφέρω..σαν τις εκπτωσεις ένα πραγμα..χι..χι.. με όλα καταπιανομαι και προσπαθω.. ετσι περνα και ο χρόνος μου .. ετσι κι αλλιως ερασιτεχνικα τα κανω.. οπως λεμε μαθε τεχνη κι αστηνε.. και αν την θυμηθεις πιαστηνε..ομως εγω δεν ξερω καμια τεχνη.. μονο προσπαθειες κανω..χα..χα..
      ομως μου αρεσει πολύ η ζωγραφική..ετσι για λιγη αλλαγή... στο τελος ομως καταλήγω να πλεκω που ειναι η αγαπημενη μου ασχολια.!!χα..χα..
      Σε ευχαριστω για τα όμορφα σου λογια.. να περνας ομορφα με ότι κανεις και προπαντως να το χαιρεσαι.. φιλακιααα! <3

      Διαγραφή
  2. Γεια σου μπλογκοφιλενάδα πολυτάλαντη !!!!! Τι ομορφιές γράφεις και ζωγραφίζεις !!!! Μπράβο, χαίρομαι την κάθε σου προσπάθεια !!!! Σε φιλώ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ράνια μου ταλέντα εχουμε όλες μας.. εγω απλα ανακατευομαι με όλα χι.,.χι.. μου αρεσει να δοκιμαζω τις δυναμεις του μυαλου μου ..του χεριου μου και ότι άλλο μου προκυψει.. λεμε..ασχετου αποτελεσματος...αφου το κανω γιατι μου αρεσει και το κυριότερο κανω και πρόληψη ακονιζοντας το μυαλο γιατι εκει έξω.. μια ατζχάιμερ.. παραμονευει..χα..χα..
      Να περναςκαι εσύ ομορφα με οτι κανεις.. ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις για σένα...φιλακιαααα!!<3

      Διαγραφή
  3. Ρουλίτσα, σκίζεις σε όλα!!!!!!!!!!!
    Τέλειες οι ζωγραφιές σου όπως και οι στίχοι σου!!!
    Καλή συνέχεια και πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τέλειες δεν τις λες τις ζωγραφιες μου .. Μαριαννα μου εχουν πολλα λαθη.. αυτο το καταλαβενουν οσοι ξερουν απο ζωγραφική..χι..χι..ερασιτεχνικα το κανω... αλλα η προσπάθεια να τα καταφερω οσο γινεται καλυτερα..με χαροποιεί..χαιρομαι που σου αρεσσυν φιλεναδα..
      Να περνας ομορφα ναι; φιλακιαα...!!! <3

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα και καλή εβδομάδα φιλενάδα μου!!!!! Έχουμε πει πολλά στα τόσο χρόνια που γνωριζόμαστε, το ότι σε θαυμάζω σου το έχω πει???? Ότι και αν πεις πως θα φτιάξεις υπέροχο θα το κάμεις.... μπράβο Ρουλάκι μου, καταπληκτικά τα κορίτσια σου σε μαύρο κόκκινο, μα και η γραφή σου μοναδική όπως πάντα!!!!! Καλή εβδομάδα να έχεις, γεμάτη χαρά, αγάπη και δημιουργία!!!! ΠΟλλά πολλά φιλιά στέλνω για σένα και τον Σμαραγδένιο σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eλα βρε Βικακι μου .. δεν τα λεμε αυτα..μεταξυ μας, με κάνεις και κοκκινιζω.. δεν κανω τίποτα που δεν αγαπώ..και ευλογω και το μπλοκινκ που ηταν η αφορμή εκτος απο το να γνωρισουμε..και απο κοντα αλλά να μάθω τόσα πραγματα ακομα και για τον ίδιο μου τον ευτο που δεν ήξερα οτι μπορουσα να κανω εστω και όχι τελεια αλλά αυτο δεν με απασχολει..και τοσο.. αρκει να περνω καλα με ότι κανω.. αυτο ειναι που μου δινει
      την χαρα του να φτιαχνω..αγαπημενη μου!!
      Σε ευχαριστούμε πολύ και οι δύο..να είσαι καλά θελω..να μου φιλησεις την Δημητρα σου σου στελνω την αγαπη μου και μια αγκαλια.. φιλακια!! <3<3

      Διαγραφή
  5. Έχω ξαναθαυμάσει τις ζωγραφιές σου και αυτή είναι άλλη μια φορά που εντυπωσιάστηκα.Μπράβο βρε Ρούλα που σε όλα εισαι μοναδική.
    Και το ποίημα θαυμάσιο. Μου άρεσε και αυτή με το κόκκινο από το κουτί... Να σαι καλά Και να περνάς την ώρα σου έτσι δημιουργικά
    Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιτα να δεις Αννιώ μου με την ζωγραφική δεν πολυασχολουμαι γιατι για να κανεις σωστα αυτην την δουλειά θελει μαθηματα.... τα οποια δεν εχω κανει ποτε μου.. γι αυτο και η ζωγραφικη μου ειναι τελειως ερασιτεχνικη... ειναι ομοως αλ΄΄ηθεια ότι την κοκκινη την πετυχα καλυτερα από την ασπρομαυρη..χι..χι..
      Να περνας όμιρφα και εσυ με οτι κάνεις καλο σου βραδυ.. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  6. Αχ Ρουλα μου ομορφα τα σκιτσα σου, αλλα το ποιηματακι το λατρεψα!!!!
    Φιλια και καλη εβδομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστινα μου ετσι απλα εγιναν όλα ..την ζωγραφικη δεν την κατεχω καλα αλλα το παλευω.. οπως και τον στίχο..χαιρομαι που σου αρεσαν να περνας ομορφα και εσυ ότι και κανεις καλο σου βραδυ.. φιλακιααα!!! <3

      Διαγραφή
  7. Καλημερα πολυτάλαντη Ρούλα μου!!!
    Λατρεψα τα υπέροχα σκίτσα σου και το ωραιο ποίημα σου!!!
    Η γραφή σου μοναδική όπως πάντα!!!Μπραβο σου!!
    Καλη εβδομάδα σου εύχομαι!!!Πολλα φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Δήμητρα μου.. ας πουμε πως προσπαθησα να κανω το καλύτερο που μπορουσα και για τα δύο..χι..χι..
      Να εισαι καλά φιλη μου και να περνας ακομα καλυτερα φιλακια!! <3

      Διαγραφή
  8. Αγαπημένη μου φιληνάδα, τα χρυσά σου χεράκια ασχολούνται με ΟΛΑ πραγματικά.Τα σκίτσα σου θαυμάσια μα πάνω από όλα η καλή σου διάθεση να δημιουργήσεις. Μακάρι να ήμουν κοντά να πήγαινα κι εγώ στην εκδήλωση της φίλης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο ειναι το κυριότερο η καλή διαθεση είναι η κινητήρια δυναμη για ότι κανουμε αχτίδα μου..αν δεν την ειχαμε και αυτην ..δεν θα καναμε τίποτα.. η προσπαθεια μετραει.. εσυ που ξερεις απο ζωγραφική.. βλεπεις τα λαθη .. αλλα τα παραβλεπουμε ε; χι.χι.. !!
      Να ειστε καλα φιλεναδα και ευχομαι να ειναι τα νεα σου για την Κλωντη σας θα περασω να τα πουμε.. καλο σου μηνα φιλακιααα!!!<3

      Διαγραφή
  9. τωρα θα το ξεστομίσω και μην μιλησεις !ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ,αλλα όπως το ενιωσα απο τους στιχους σου ,αλλα και την τέλεια ζωγραφιά σου: Βρε Ρούλα ,τι ερωτιαρα γυναικα είσαι!!!!!!!!!!!Τι φλόγα ,τι πάθος ειναι αυτο!
    Τι συμβαινει στο Σμαραγδόσπιτο!!!!
    Φιλιά (και μην με παρεις τηλεφωνο να με ''μαλώσεις'' ε) ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eίδες; δεν σε πηρα τηλερφωνο να σε μαλωσω..χι..χι.. αφου λες την αλήθεια..ο ερωτας και το παθος δεν κρύβονται..χι..χι.... διατί να το κρύψωμεν άλλωστε;...χι..χι.. που ελεγε και ενας....θεος σχωρεσον !!
      Παντως Νασια μου βουλωμενο γραμμα διαβαζεις...χα..χα..!!
      Να εισαι καλά αγάπη μου και προσεχεις τον εαυτο σου και τον δρακουλινο σου..!!! φιλακια στα αγορια σου...καλο μην να εχεις φιλακιααα με καρδουλα....<3

      Διαγραφή
    2. α με προκαλεις ,δεν φταιω που συνεχιζω: αυτα τα ''βουλωμενο γραμμα διαβαζεις'' τα λενε χρονια τωρα οσοι θελουν να αποπροσανατολισουν τον άλλον! Αστα αυτα Ρουλακι που ξερεις! χαχαχαχα Μου επιβεβαιωσες οσα εγραψα....μα πού ειναι κι αυτη η Αριστεα να πει την απόψή της επι του θεματος!

      Διαγραφή
  10. Ρούλα μου το κόκκινο σου πάει πολύ! Το λάτρεψα το κορίτσι σου με τα κόκκινα. Και μου αρέσει που από το κάθε τι παίρνεις έμπνευση και μεγαλουργείς.
    Φιλάκια και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν καθεσαι ήσυχα στον π... σου και ψαχνεσαι τι να κανεις αυρα παθενεις χι..χι..και θα ζωγραφιζεις σαν ερασιτεχνης και θα γραφεις το ίδιο..χα..χα.. το ωραιο με όλα αυτα Ελενη μου ..ειναι οτι και να κάνουμε το κανουμε με αγαπη.. και αυτο νομίζω έχει σημασια.. νομιζω οτι ειμαστε τυχεροί ανθρωποι που μπορουμε να κανουμε αυτο που μας αρεσειι ε;.. να περνας και εσυ ομορφα φιλη μουν καλό μην να εχεις φιλακιαααα <3

      Διαγραφή
  11. Καλημέρα Ρούλα μου και καλή εβδομάδα
    Πόσους άσσους μας κρατάς ακόμα κρυμμένους
    Είσαι φανταστική!!!

    Σε φιλώ γλυκά ♥♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεε όχι και άσσους βρε αγαπη μου.. δοκιμες κανω επανω σε οτι μου αρεσει.. απλα αν δεν είμουν σ αυτην την γειτονια.. δεν θα μαθενα ποτέ πως θα μπορούσα να κανω τόσα πραγματα ..εστω και ερασιτεχνικα.. γιατι όλα σε οτι κανουμε Λενιώ μου θελουν προσπαθεια και καλή θεληση...
      Σε ευχαριστώ πολύ που περνας και τα λεμε...να προσεχεις τον εαυτο σου κοριτσι μου.. καλο μηνα φιλω σε.!!♥♥♥♥

      Διαγραφή
  12. Σε θαυμάζω!Αυτό μόνο!
    Αν σου πω...πως σήμερα....σκέφτηκα να εικονογραφίσω κάτι?
    Οχι σε κόκκινο, όμως εσύ, πέρασε,κάπου σε περιμένει..γλυκό κουταλιού!!!Και φυσικά..υπάρχει και κόκκινο!!!
    Φιλιά πολλά!!!
    Την αγάπη μου πάντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θαυμαζεις παιδι μου; βλακειούλες κανουμε να περνα η ωρα μας ωραια χι..χι..ετσι γαι να λεμε ενα γεια .. τι κανεις; οπως στην γειτονια μας...
      Τιποτε δεν ειναι τυχαιο σ αυτην την ζωή αδερφι μου .. το ποσες συπτωσεις υπαρχουν μεταξυ μας και απο μακρυα αυτο κατι λεει.. δεν ξερω..αν ειναι καρμα.. η κατι άλλο παντως συμβαινει και ειναι ομορφο...
      Περασα να σου αφησω την αγαπη μου και περασα καταπληκτικά στο χωρο σου..και εννεοιτε κεραστηκα απο την κρυμενο θυσαυρο σου.!! η αγαπη ειναι αμοιβαία....
      Να περνας ομορφα αγαπη μου οτι και να κανεις.. καλο σου μηνα.. φιλακιααα!! <3<3

      Διαγραφή
  13. Αγαπώ πολύ τη ζωγραφική
    Μου άρεσαν πολύ και οι δυο ζωγραφιές
    Καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ δελφινακι μου την αγαπω αλλα για να ζωγραφισουμε σωστα.. και καλά χρειαζονται μαθηματα που δεν τα εχω κανει.. αλλα η προσπαθεια μετραει !!
      να περνας ομορφα οτι και κανεις καλό σου μηνα.. φιλακιαααα!!! <3

      Διαγραφή
  14. Ρούλα.....!
    και ζωγραφική ; και μάλιστα προσωπογραφία ; δηλαδή αντικείμενο που απαιτεί σπουδή ;
    τι να πω τώρα εγώ μαζί με τους άλλους εδω ε ;
    Χαίρομαι ειλικρινά το ταλέντο σου. Και το απολαμβάνω με όλη μου την καρδιά.
    Καλή βδομάδα να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eεε ναι για να πιασεις ενα μολύβι.. και να κανεις σωστα δουλεια θα πρεπει λογικα να εχεις σουδασει στο καταληλλο μαθημα.. δυστυχως εγω ακομα δεν το εχω καταφερει να το κανω..απλα οτι σχεδιαζω ειναι τελειως ερασιτεχνικα..χι..χι.. και το κανω για να χαιρομαι πρωτα εγω.. τωρα αν τα βγαζω και στο μπλοκ μου πότε πότε ειναι οχι για να παρω ευσημα..αλλα για να δειξω τις προσπαθεις μου..
      Σε ευχαριστώ πολύ που παντα εχεις ενα καλο και ευγενικο λογο να αφησεις εδώ.. να είσαι καλα και να εχεις ενα ομορφο μηνα καλο σου βραδυ!! :)

      Διαγραφή
  15. Και την είπε τη λέξη: ΑΓΑΠΗ! <3
    Και όχι μόνο την είπε, τη ζωγράφισε! ;)

    ΑΦιλάκια πολλά και με Αγάπη, Ρούλα μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα..χα.. τι είπες τώρα βρε μαγισσούλα μου!!! μεσα σε λιγες λέξεις ειπες το ουσιοστικότερο για την αγαπη..<3
      σε ευχαριστω παρα πολύ φιλη μου .. να περνας καλά και να εχεις εναν όμορφο μηνα.. :)
      ανοιξιατικα σήμερα ..φιλακιαααα !! <3

      Διαγραφή
  16. μα πόσα ταλέντα κρύβεις εσυ???
    κουκλες τα κοριτσια σου αλλα το κοκκινο το αγαπησα λιγακι παραπανω....
    καλη εβδομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ταλέντα Λιτσα μου δοκιμες κανω η γυναικα και τελειως ερασιτεχνικα..χα,..χα.. ειναι αλήθεια οτι και την κοκκινη την εκανα πιο ομορφη..!!!
      Να περνας ομορφα με ότι κανεις .. καλο μηνα να εχεις.. φιλάκιαααα!! <3

      Διαγραφή
  17. Αχά !!! Ταλεντακι... και ξέρεις γιατί; Η προσπάθεια και η αγάπη για ότι κάνεις γίνεται μπουμεράνγκ και σε ανταμείβει απλόχερα!! τα σκιτσαρισμένα πρόσωπα που πετυχημένα πάρα πολύ καλή επιτυχία σε ότι κάνειςΦιλάκια άυπνα πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοτα να δεις τώρα Εφη μου..ταλεντάκι δεν λες αυτο .. μια προσπαθεια να κανω που ειναι ερασιτεχνικη.. η ζωγραφικη χρειαζεται πολύ κοπο και μπολλα μαθηματα για να είναι σωστη και τέλεια.. παντα ζηλευα..(και τι όμορφο δεν ζηλευω χι..χι.. με την καλή έννοια ..και μαλιστα την τελειότητα που δεν την έχω σαν εσενα) αλλα μου αρεσει να προσπαθω.. εστω και ετσι..!!σε ευχαριστω πολύ για τα όμορφα σχόλια σου..
      Να είσαι καλα φιλη μου καλο μηνα να εχεις θα τα πουμε φιλακιαααα!!! <3

      Διαγραφή
  18. ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!! ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!!!!!
    Ρουλίτσα μου πόσο ταλαντούχο πλάσμα είσαι! Χίλια μπράβο!!!!

    Να έχει καλή επιτυχία η εκδήλωση, τα κορίτσια να πάνε σούπερ κι εσύ από μένα γεμάτη φιλιά αγάπης πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν με πειραζεις ε; χα..χα.. σε ευχαριστω πολύ Μαίρυ μου για τα καλα σου λογια .. κοκκινισα και εγω σαν την ζωγραφια μου..χι..χι..
      Να περνας ομορφα οτι και να κανεις .. καλο σου μηνα.. φιλακιαααα!!<3

      Διαγραφή
  19. Τι όμορφα σχέδια!! Μου αρέσει που σε εμπνέουν τα πάντα κι έχεις τόση ενέργεια!
    Καλό Μάρτη με υγεία και πολλές πολλές δημιουργίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως τα παντα Κατερίνα μου ειναι να μην δω κατι να μου αρεσει..προσπαθω να το κανω.... τωρα το πόσο τα καταφέρνω δεν εχει και πολύ σημασια για μενα ...η προσπαθεια μετραει..και να προσεγγίζω όσο γινεται το πρωτοτυπο... το κοκκινο το καταφερα καπως καλύτερα..!!
      Να είσαι καλα΄και σε ευχαριστω πολύ να εχεις εναν όμορφο μηνα...φιλακιαααα!! <3

      Διαγραφή
    2. Κατερινα μου αν ξαναπερασεις απο εδω θελω να σου πω πως ενω ηρθα στο μπλοκ σου δεν μπορεσα να αφησω σχολιο.. δεν ξερω τι εγινε...κοριτσι μου αν καταφερω θα σου στηλω μεηλ..φιλακιαα

      Διαγραφή
  20. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Κατρίνα μου..αν και νομιζω οτι όλες μας ειμαστε χρυσέχερες οταν θελουμε να προσπαθουμε να κανουμε οτι μας ευχαριστεί.. να εισαι καλα !!
      Να έχεις ενα ομορφο μηνα φιλακιαααα! <3

      Διαγραφή
  21. Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλα Μαρία Ελενα μου σε ευχαριστω πολύ να περνας και εσυ ομορφα στις βολτες σου να εχεις ενα ομορφα μηνα .. φιλακιααααα!! <3

      Διαγραφή
  22. Υπέροχες οι ζωγραφιές σου Ρούλα μας
    αλλά και οι στίχοι σου μοναδικοί!!

    Με το καλό να μας μπεί ο Μάρτης
    με χαρά και όμορφες δημιουργίες <3

    φιλάκια πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμεις που μένουμε μεσα ολο και με κατι ασχολιομαστε.. Ζουζού μου εσεις ομως απολαμβανετε τις ομορφιες των εκδρομών τυχερούλα μου..χα..χα.:)
      να περνατε όμορφα..κορίτσι μου οτι και να κάνετε καλο και ομορφο μηνα να εχετε... φιλακιααα!! <3

      Διαγραφή
  23. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ! Πάει και τελείωσε. Είσαι η γυναίκα πολυ-εργαλείο, ελβετικός σουγιάς ένα πράμα κι έχεις τόση διαύγεια πνεύματος και αποθέματα αγάπης, που νομίζω πως ζεις σε λάθος χώρα. Δαλάι Λάμα θα σε λέω. Δαλάι Ρούλα δηλαδή. Γιατί εκτός απ' την καλλιτεχνική σου φύση, κρύβεις ένα χείμαρρο θετικής ενέργειας βρε Ρουλιώ μου.
    Πόση αγάπη χώρεσες μέσα σου!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή; θες να πεις Κανελλακι μου οτι όλα τα σφαζω ..όλα τα μαχαιρώνω και συμφέρω;..χι..χι..να αρχισω να πουλαω καρπουζια;..χα..χα..Ελα αφου το ξερεις οτι περναω καλα με ότι κανω..
      Το Δαλάι μου πέφτει βαρύ βρε αγαπη μου..κατι ελαφρύτερο έχει;..χα..χα...
      να περνας όμορφα αγαπη μου.. να εχεις ενα χαρουμενο μηνα.. φιλακιαααα!!!!!

      Διαγραφή
  24. Καλό μήνα πολυταλαντη Ρούλα μου γεμάτο με όλα τα καλά του Θεού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μηνα και σε σένα Κατερινα μου σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες σου και τα καλα σου λογια .. όλες εχουμε ταλεντα απλα δεν τα γνωρίζουμε αν προσπαθησουμε ολες μπορουμε να κανουμε πραγματα που μας αρεσουν.. να περνας καλα φιλη μου καλο μηνα να εχεις φιλακιααααα!! <3

      Διαγραφή
  25. Έλεος, Ρούλα μου, με τα ταλέντα σου, λυπήσου με!Σ' αγαπώ, σε θαυμάζω, αλλά όλα έχουν και τα όριά τους!!!!
    Χι,χι! Καλό μήνα, Ρουλάκι! ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εμ πες τα να μην τα λεω εγώ Αλεξανδρα μου.. αμαν πια..αυτή .. ότι κανει να μας τα δείχνει.. ε ; της τα λεω εγώ να μην τα βγαζει στα μανταλακια ότι κάνει.....αλλα εκεί αυτή μουλαρωνει ..όχι λεει θελω να δούνε οι φιλες τις προσπσθειές μου.. να γινω καλή μαθητρια...εσενα τι σε νοιαζει τι κανω εγώ; καταλαβες παιδι μου μου βγαζει και γλώσσα .. τι να πω .. παντως καλα της τά είπες.. μαζι σου και εγω..χα..χα..
    Καλό μήνα και σε σενα φιλη μου...φιλακιαααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ρουλάκι μου πάλι μουσική γέννησες από το μολύβι σου από το γραπτό σου από τις σκέψεις σου! Μουσική και χρώμα! Ψυχή και μεράκι! Μπράβο κορίτσι μου πάντα δημιουργική και χαρούμενη! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μαιρη μου δεν ξερω τι γεννησα.. χι.χι...αλλα το ότι δοκιμασα να ζωγραφισω.. ειναι αλήθεια όποτε να και τα αποτελεσματα..χαιρομαι πάντως που σου άρεσαν ..να περνας ομορφα ότι και να κανεις καλο σου μηνα.. φιλακιααα! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πολύ ωραία σκίτσα! Ζηλευω γιατι εγω κ μια καρδουλα να ζωγραφισω, στραβη θα βγει αχχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν προσπαθουμε Αριαδνη μου όλο και κατι καταφέρνουμε.. αν το χουμε και λίγο..ε...τοτε βγαζουμε το αχτι μας.. για προαπαθησε εστω και αν η καρδουλα σου βγει στραβη.. δεν πειραζει .. θα την εχεις κανσει ΕΣΥ!!!! να περνας ομορφα με οτι κανεις καλη εβδοαμδα φιλακιαααα!! <3

      Διαγραφή
  30. Πολύ μου άρεσαν και τα σχέδια και οι στίχοι σου Ρούλα μου!
    Είσαι υπέροχη!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Μαρία μου.. το να κανουμε οτι μας ευχαριστει αυτο ειναι το πιο ομορφο και το αλλο ομορφο ειναι να το χαιρονται και οι αλλοι..χα..χα.. εξ αλλου η ευχαριστηση ειναι δικη μας ετσι δεν ειναι; να περνας ομορφα φιλη μου .. φιλακιαααα!!<3

      Διαγραφή
  31. Great article..I am looking so forward to your blogcomment and
    I love your page on your post.. That is so pretty..
    หนัง HD

    ΑπάντησηΔιαγραφή