Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

ΓΙΟΡΤΕΣ..ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ..


Ακόμα μια φορά ήρθε η γιορτινή αυτή μέρα του Αγίου Γεωργίου για να γιορτάσει οι οικογένεια μου τους Γιώργηδες της..που Παναγιά μαζί τους είναι και μπόλικοι..χι..χι.. 
Από  τον πάτερ φαμίλια..γαμπρό εγγονή αδελφό..και πάει λέγοντας..που ξέρεις ..έχουμε και ελεύθερες  ακόμα...χι..χι..σαν μαγνήτη τους τραβάμε ...
και τώρα που σας συστηθήκαμε για ακόμα μια φορά..λες και δεν μας ξέρατε..χι.χι ελάτε να σας κεράσω ...ένα σοκολατάκι μαργαρίτα με ένα λικεράκι..ρόδι χαρισμένο από φίλη που δεν ξέρετε..χι..χι.. 

Μην βλέπετε το μοντέρνο ποτηράκι του λικέρ
εμένα δεν μου αρέσει.. αλλά τα όμορφα σκαλιστά παλιά ποτηράκια μου ..για άλλη μια φορά μου τα πήρανε τα κορίτσια μου..και μου έδωσαν τα δικά τους τα μοντέρνα..
Βρε κορίτσια μου τους λέω..δεν πάνε αυτά με το γλυκό του κουταλιού..
Πως θα κεράσω πουλάκια μου  το λικέρ σε αυτά τα πανύψηλα ποτηράκια;... 
 Ελα βρε μάνα.. μου λένε δεν θα το προσέξει κανείς..μου λένε..
Θα το προσέξω εγώ .. τους λέω... και σιγά να μην με ακούσουν ..χι..χι..
Οπότε κεραστείτε παρεούλα μου με αυτά που βλέπετε...
Και βέβαια δεν θα σας αφήσω με ένα σοκολατάκι μόνο .. ένα γλυκό κουταλιού πορτοκάλι από τα χεράκια μου..με το δροσερό του νεράκι...
 
και θα τελειώσουμε με ένα γαλακτομπούρεκο που μόλις βγήκε ζεστό ζεστό..!!!

Εύχομαι  σε όλους όσους γιορτάζουν χρόνια πολλά..να τους χαίρονται οι δικοί τους άνθρωποι και να είναι καλά...!!
Να έχετε όλοι μια όμορφη εβδομάδα.!!
Ας ευχαριστήσουμε  τον Θεό που για  ακόμα μια μέρα μπορούμε να δούμε τον ήλιο να ανατέλλει!!
και εκεί μέσα στα χαρούμενα μας ..ας στείλουμε την θετική σκέψη μας για όσους περνάνε δύσκολα...!! 
Σας ευχαριστώ πολύ περνάτε και τα λέμε..!!!
  

51 σχόλια:

  1. Ρούλα μου, να τους χαίρεστε όλους τους Γιώργηδες της οικογένειας! Να έχουν όλοι και όλες υγεία και ευτυχία και να περάσετε χαρούμενα αυτή την μέρα!!
    Ευχαριστούμε για το κέρασμα!!! Τα σοκολατάκια μαργαρίτες...τι αναμνήσεις! Το πορτοκάλι...αγαπημένο γλυκό του κουταλιού! 'Οσο για το γαλακτομπούρεκο...μου τρέχουν τα σάλια, χα χα χα! φαίνεται υπέροχο!
    Πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριάννα μου σε ευχαριστώ παρα πολύ για τις ευχες σου και να χαιρεσαι και εσύ τους αγαπημενους σου φιλη μου..
      Οπως βλέπω και εσύ γλυκατζού εισαι σαν και μενα ...χι..χι..
      Να περνας όμορφα οτι και να κανεις.. ευχαριστω πολύ...φιλακιαααααα <3

      Διαγραφή
  2. Αγαπημένη μας, να τους χαίρεσαι όλους τους Γιώργηδες και να τους καμαρώνεις !!! Θα κεραστώ λικεράκι κι ας είναι και σε μοντέρνο ποτήρι δεν πειράζει. Και δεν παρεξηγώ τις κόρες που σου μάζεψαν όλα τα παλιά ποτηράκια γιατί κι εγώ το ίδιο έκανα μ αυτά που είχε η μαμά μου απ το γάμο της χαχα, γιατί τα λατρεύω... Και οι μαργαριτούλες τέλειες και το πορτοκάλι και το γαλακτομπούρεκο δείχνουν πολύ ωραία !!!! Ε.. και να μην πω κάτι και για τα πλεχτά σου που τα βλέπω κι αυτά πανέμορφα !!!!! Να είσαι πάντα καλά να φτιάχνεις όλα αυτά για τους εορτάζοντες της οικογένειας και σου στέλνω τα φιλιά μου !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρανια μου ευχαριστω παρα πολύ για τις ευχες σου...τι να κανω με τα κοριτσια μου.. ενω πρωτα τα σνομπάρανε όλα τα παλια χα..χα...τωρα μου τα μαζευουν ..οταν τα δουν να τα χρεισημοποιω.. χαλαλι τους εννοείτε..εχω και κατι σκαλιστες πιατελες..που ακομα δεν τις πήρανε ειδηση... δεν τις βλεπω πολλες μερες ακομα στα χερια μου..χι..χι..
      Μα το βλέμμα σου στο πλεχτο επεσε φιλεναδα; μα όλα τα βλεπεις; χα..χα..
      Να περνας όμορφα ότι κανεις και σε ευχαριστω πολύ ξανα.. φιλακιαααα!! <3

      Διαγραφή
  3. Δε θα πουμε οχι στο κερασματακι!!!
    Να τους χαιρεσαι ολους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχες σου...να είσαι καλα και να χαιρεσαι και εσυ τους αγαπημενους σου... Γιατι να πεις όχι Λιτσα μου στο κέρασμα;..εστω και νοερα...το γλυκο στην καθε μορφη του δεν λεμε όχι !!!!
      Να περνας ομορφα ότι και κανεις ευχαριστω ξανα..φιλακιαααα!! <3

      Διαγραφή
  4. Χρόνια πολλά να τους χαίρεσαι όλους. Και μας γλύκανες πρωί πρωί τι καλύτερο; Ναι είδες οι κόρες; Όλα τα παίρνουν Εμένα μου άφησαν ευτυχώς αρκετά γιατί τους αρέσουν τα μοντέρνα χαχαα
    Γεια στα χέρια σου φαίνονται όλα λαχταριστά
    Καλή σου μέρα και καλή εβδομάδα
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ παρα πολύ Αννιω μου γαι τις ευχες σου..Πες μου καποιον που δεν του αρεσουν τα γλυκα ..ειναι αληθεια οτι καμια φορα ειναι καλύτερα να τα βλεπουμε παρα να τα γευόμαστε.. χα..χα.. αυτα ευτυχως δεν παχαινουν .. πολύ γλυκατζου ειμαι και εγω.. το τι βαζο πορτοκαλι γλυκο εχω φαει..χι..χι.. αστα...
      Ναι ειδες με τις κορες; που οταν παντρευτηκαν μου σνόμπαραν τα σκαλιστα μου.. χι..χι.. και τωρα μου τα παιρνουν και μου δινουν τα μοντερνα τους..χι..χι.. ομως χαιρομαι που το κανουν .. γιατι θα.. γινω και εγω μια μοντερνα μαμα..χα..χα..
      Να είσαι καλα φιλη μου σε ευχαριστω πολύ αλλη μια φορα ..φιλακιαααα!!! <3

      Διαγραφή
  5. Χρόνια πολλά και να τους χαίρεσαι όλους με υγεια Ρουλα μου!Τι κρίμα να μην ειμαι εκεί να κεραστω από όλα τα γλυκά .που ξεροφλύφομαι τωρα και ξύνω την οθόνη ,μπας και βγει κανενα κομματάκι!
    Εχω πάρει κι εγω της μάνας μου διάφορα ,αλλα λεω να της τα γυρισω ,γιατι όποτε ερχεται σπίτι μου και τα βλέπει αρχίζει : μου το αδειάσατε το σπίτι μου ,όλα μου τα πήρατε!
    Πολλά φιλάκια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nασια μου..σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες σου ..κοιτα να δεις τι θα κανουμε με τα γλυκα ..κλείσε τωρα τα ματια και ονειρεψου πως εισαι στην Κρητη.....οστωσο στελε και ενα μεηλ...και που ξερεις χι..,χι..
      Οσο για την μανα σου και εγω τα ίδια τους λεω..χα..χα.. αλλά του τα δίνω ομως ..τι να κανω η μανα που χατιρι δεν χαλώ;..χι..χι..
      Να περνας ομορφα κοριτσι μου να μου φιλησεςι τα αγόρια σου..σε ευχαριστω παλύ ξανα ..φιλακιααααα!!!! <3

      Διαγραφή
  6. Καλημέρα και χρόνια πολλά Ρούλα μου
    Να τους χαίρεσαι όλους τους εορτάζοντες και να μου τους φιλήσεις
    Τα κεράσματά σου υπέροχα!!!!!!!

    Σε φιλώ πολύ πολύ ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πάρα πολύ Λενιώ μου γιατις ευχες σου και βεβαια θα τους φιλησω.. μακαρι να είμασταν κοντα..να .. σου κανω μια αγκαλια και να κεραστεις στα αληθεια και οχι εικονικα..φιλεναδα .. θα χαρω να τα πουμε ματια μου..να εισαι καλα και να προσεχεις.. σε ευχαριστω πολύ ξανα ..με αγαπη φιλω σε!! ♥♥♥ <3

      Διαγραφή
  7. Χρόνια πολλά στοθς δικούς σου ανθρώπους να τους χαίρεστε και πάντα με ωραία κεράσματα Ρούλα μου.Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mαρία μου σε ευχαριστω παρα πολύ για τις ευχες σου θα χαρω να σε κερασω και απο κοντα καποια φορα όποτε θελησεις...να χαιρεσαι και εσύ τους αγαπημενους σου.. να ειναι όλοι καλά ..
      να περνας ομορφα με ότι κανεις φιλη μου..σε ευχαριστω ξανα .. φιλακιααα!!! <3

      Διαγραφή
  8. Αν και μιλήσαμε στο τηλέφωνο σου εύχομαι ότι καλύτερο για τους Γιώργηδες σου και από εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλα Γιωργια μου σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες σου φιλεναδα.. σου ευχωμαστε και εμεις απο καρδιας χρονια σου πολλα να εισαι γερή και παντα με τοση αισιοδοξια στην καρδια σου.. χαίρομαι καθε φορα που τα λεμε και αλλιως..!!!
      να περνας όμορφα Αχτίδα μου πολύχρονη!!!.. φιλακιαααα!!! <3

      Διαγραφή
  9. Να τους χαίρεσαι Ρούλα μου! Χρόνια τους πολλά!
    Τα κεράσματά σου υπέροχα!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενη μου καλοδεχουμενες οι ευχες σου .. σε ευχαριστω παρα πολύ να χαιρεσαι και εσύ τους αγαπημενους σου.. να περνας ομορφα με ότι κανεις...χαιρομαι που σου αρεσαν τα κερασματα μου .. μπορει καποια φορα αν κατεβεις Κρητη..να τα δοκιμασεις δια ζώσης..ετσι το λενε;..χι..χι.. σε ευχαριστώ ξανα φιλακιαααα!! <3

      Διαγραφή
  10. Να τους χαίρεσαι τους Γιώργηδες της οικογένειας και της καρδιάς σου, Σμαραγδένια μου!
    Υγεία, χαρές και χαμόγελα!

    Τα φιλιά και τις ευχές μου! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω παρα πολύ Αναστασία μου να χαιρεσαι και εσύ τους αγαπημενους σου να να περνας όμορφα οτι και να κανεις !!!!
      Σε υχαριστω πολύ και για τις όμορφες ευχές σου να είσαι καλα και να περνας ακομα καλύτερα! φιλακιααα!! <3

      Διαγραφή
  11. Χρονια πολλα Ρούλα μου!! Να χαίρεσαι όλους τους εορτάζοντες!
    Τα κεράσματα σου,υπέροχα!!!Ζηλεψα το γαλακτομπούρεκο!!!
    Καλα να περασετε σήμερα!!!Πολλα φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω παρα πολύ Δημητρα μου ..και εσύ να χαίρεσαι τους αγαπημενους σου.. μακαρι να είμασταν κοντα να σου εφερνα κανενα ταψι..χι..χι.. περασαμε πολύ ομορφα..να περνας και εσύ καλα με οτι κανεις..ευχαριστώ ξανα για τις ευχες.. φιλακιαααα <3

      Διαγραφή
  12. Πάντως αυτό το γαλακτομπούρεκο, αν ήσουν στο Μάστερ Σεφ, θα έπαιρνε 10 με άριστα!
    Τι μας κάνεις βρε Ρουλάκι μου... ξερογλύφομαι κι εγώ μαζί με την Νάσια και όλους τους φίλους.
    Να τους χαίρεσαι όλους τους αγαπημένους σου που γιορτάζουν σήμερα και να αξιώνεστε να στήνετε γιορτινά τραπέζια κάθε χρόνο. Υγεία και χαρά σ' όλη τη φαμίλια!
    Κι ένα γλυκό-γλυκό φιλί στον στυλοβάτη κυρ-Γιώργη, από μένα.
    Και μη σκας για τα ποτηράκια. Το περιεχόμενο μετράει πάντα.
    Φιλιά αγάπης Ρουλιώ μου αγαπημένο ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε λες Κανελλάκι μου να παω στο Μάστερ σεφ; τέτοια λεγε μου να παρουν τα μυαλα μου αέρα να δουμε πως θα τα μαζεψω μετα..! θα το εχω στα υπόψην μου στην επομενη συναντηση μας....γιατί αν δεν το δοκιμασεις δεν μπορείς να καταλαβεις τι γαλακτομπούρεκο ειναι αυτό..αν δεν παινεψουμε το γαλακτομπούρεκο μας πες τι θα παινέψουμε...ε;
      Αν και καθηστερημενα τα ευχαριστω μου για όλες τις ευχες σου ..αγαπη μου λογο φόρτου εργασίας...παλι θα μου μου πεις;.. μα τι να κανω πες μου που οι ρυθμοί μου εχουν γινει αργοί και δεν μου φτανουν οι ωρες.!!
      Τα φιλακια τα εδωσα εις διπλούν να το ξέρεις και εχεις τα ευχαριστώ του οπως και ολων μας..
      Να εισαι καλά ... και να περνας όμορφα...Καννελλακι μου.. φιλακιααα <3<3

      Διαγραφή
  13. Ευτυχώς που τους έχεις πολλούς και παρηγοριέμαι! ;)
    Μπορείς να φανταστείς κάποιον που δεν έχει φίλο ή φίλη που να γιορτάζει σήμερα;
    Ε! αυτή είναι η αφεντιά μου! Είχα όμως τον πιο αγαπημένο φίλο που έφυγε πριν χρόνια...
    Έτσι παρηγοριέμαι με το ζεστό γαλατομπούρεκο πριν κρυώσει! :D
    Να τους χαίρεσαι Ρούλα μου! :)

    ΑΦιλάκια πολύ χαμογελαστά! :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ευτυχώς που τους έχεις πολλούς και παρηγοριέμαι! ;)
    Μπορείς να φανταστείς κάποιον που δεν έχει φίλο ή φίλη που να γιορτάζει σήμερα;
    Ε! αυτή είναι η αφεντιά μου! Είχα όμως τον πιο αγαπημένο φίλο που έφυγε πριν χρόνια...
    Έτσι παρηγοριέμαι με το ζεστό γαλατομπούρεκο πριν κρυώσει! :D
    Να τους χαίρεσαι Ρούλα μου! :)

    ΑΦιλάκια πολύ χαμογελαστά! :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδω στην Κρητη Στεφανια μου οι Γιώργηδες είναι πιο πολλοί απο τους Γιάννηδες.. στην γειτονια μας εδω στο
      Ηρακλειο..σε καθε σπίτι εχει και απο εναν το λιγότερο..εμεις τους εχουμε ξεπερασει παντως..
      Λίγο καθυστερημενη η απαντηση μου στα σχόλια λογο φορτου εργασιας αυτον το καιρό θα σας δειξω τι εκανα αυτην την εβδομαδα...!
      Οσο για το γαλακτομπόυρεκο..οταν κατεβειτε με το καλο κατω.. θα σας περιμενει να το δοκιμασετε.!!!
      Να περνας όμορφα Στεφανια μου με ότι αγαπας να κανεις..φιλακιααα!! <3

      Διαγραφή
  15. χρονια πολλα!!!!να τους χαιρεσαι!!!!
    ...irida...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαθηστερημενα τα ευχαριστω μου Ιριδα μου στις ευχες σου.. αλλα λογοι εργασίας ..που δεν μπορούσαν να περιμενουν δεν μου αφησαν νωρίτερα τον χρόνο να το κανω φιλεναδα.. σε ευχαριστω πολυ ξανα ..να περνας ομορφα κούκλα μου .. φιλακιααααα!!! <3

      Διαγραφή
  16. να τους χαιρεσαι!!! ευχαριστουμε για το κερασμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ παρα πολύ Σοφία μου..είθισται στις γιορτες ενα κερασματακι για το καλο και για τις ευχες των φιλων..
      Να είσαι καλα και να περνας ακομα καλύτερα...!!! φιλακιαααα!!! <3

      Διαγραφή
  17. Χρόνια τους Πολλά Ρούλα μου....!
    χρόνια καλά γεμάτα υγεία και ζωή. Πάντα δίπλα ο ένας στον άλλον.
    Σταματάω τα λόγια και ορμάω στα γλυκά.... τσουπ.....!
    Καλή βδομάδα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε παρα πολύ για τις ευχες σου και προπαντως αυτη ...Παντα ο ενας διπλα στον αλλον...να ξερεις τι σημαντικο ειναι αυτο!!!!
      Να εισαι καλα και εσυ και να περνα ακομα καλύτερα...σε εχαριστουμε αλλη μια φορά.. καλο σου βραδυ..!:)

      Διαγραφή
  18. Αμάν κορίτσι μου αμάν! Ξέρεις ότι πήρα δύο κιλά με σένα; Πόσες θερμίδες με επιβάρυνες με τα καλούδια σου. Και τα σοκολατάκια μαργαρίτες τα λατρεύω γιατί είναι συνδεδεμένα με τα παιδικά μου χρόνια. Πάντα αυτά μου έδινε η γιαγιά μου και σίγουρα η γιαγιά και η μαμά πολλών. Και γιατί να το κρύψωμεν και οι εαυτοί μας αργότερα. Να χαίρεσαι το πλήθος των αγαπημένων σου, όσοι και να είναι δεν παύουν να είναι αγαπημένοι και να έχετε πάντα ζεστασιά και αγάπη! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ παρα πολύ για τις όμορφες ευχες σου Μαιρυ μου.. εστω και λιγο καθυστερημενα.. λογο έλλειψης χρονου αυτην την εβδοαμαδα.. .. ναι οπως τα λες... εμεις οι γιαγιαδες ακομα κραταμε τα παλια και πατροπαραδοτα γλυκάκια μας .. ευτυχως αρεσουν ακομα στα παιδια και στα εγγονια που ειναι αρκετα μεγαλα πια..αλλα σε ενα τέτοιο σοσκσλατακι δεν λενε ποτε όχι..!!
      Να περνας όμορφα παντα οτι και να κανεις ..ευχαριστω πολύ ακομα μια φορα..φιλακιαααα!!! <3

      Διαγραφή
  19. Ρουλάκι μου να τους χαίρεστε όλους τους εορτάζοντες-εορτάζουσες!! Χρόνια τους Πολλά με υγεία και ο,τι καλύτερο και ομορφότερο στη ζωή τους!! Να δώσεις ιδιαίτερα τις ευχές μου στον κ. Γιωργο να ειναι γερός και να σας χαίρετε ΟΛΟΥΣ!! Τα κεράσματα σου υπέροχα! Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλως τη Μαρία του γλαρου μας..ποσο χαιρομαι που σε (βλεπω) φιλεναδα..σε ευχαριστούμε παρα πολύ για τις ομορφες ευχες σου που εκτος απο τους αλλους πηγαν ιδιαιτέρως και στον Γιωργο μου που σε ευχαριστεί παρα πολύ και εκεινος.. σε σκεφτομαστε παντα και ελπίζουμε καποια στιγμή να ξανα ανταμωθούμε..!!
      Να περνας ομορφα αγαπημενη μου φιλη οτι και να κανεις.. ευχαριστούμε άπαντες!!!καλο σου βραδυ φιλακιααα!!! <3

      Διαγραφή
  20. Να τους χαίρεσαι όλους
    ευχαριστούμε πολλά για τα κεραστικά
    εγώ θα πάρω από το αγαπημένο μου γαλατοπούρεκκο και σοκολατάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω παρα πολύ για τις ευχες σου δελφινακι μου.. να είσαι καλα και να οερνας ακομα καλύτερα...το γαλακτομπουρεκο και μενα ειναι το αγαπημενο μου.. ειναι το γλυκο που τρωμε όλοι μας.. να εχεις ενα ομορφο βραδυ.. φιλακιααααα!!! <3

      Διαγραφή
  21. Χρόνια πολλά Ρουλίτσα μου.
    Να χαίρεστε τους Γιώργηδες σας.
    Δεν φτάνει που μαγειρεύεις υπέροχα , μας προκαλείς να τα φάμε κιόλας .
    Τί ώρα θα καλούδια έφτιαξες πάλι για χάρη τους;
    Δεν θα μας πειράξει πάντως το μοντέρνο ποτηράκι να είσαι σίγουρη .
    Και του χρόνου με υγεία .
    Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρενα μου γινεται γιορτη χωρίς φαγοποτι; χωρις ενα γαλακτομπουρεκο;...σε ευχαριστούμε φιλεναδα για τις ομορφες ευχες σου να χαιρεσαι και εσύ τον γιο σου εστω και καθηστερημενα τα ευχαρισιστω μας..λογο ελλειψης χρονου...μα να μην μου φτανει ποτε αυτος ο χρονος βρε Ρενα μου;.. το λεω εγώ... εσύ τι να πεις που εχεις και τις μικρες .. !!!
      Με τα ποτυρακια να εισαι απο μια μερια να γελας...οτι δεν θελανε παλια τωρα τα μαζευουν..!!
      Σε υχαριστουμε πολύ ολοι για τις ευχες σας.. φιλεναδα..να χαιρεσαι και εσύ τον γιο΄σου και όλη σου την οικογενεια ..
      Να περνας όμορφα..οτι και να κανεις επλιζω να τα ξαναπουμε απο κοντα καποτε.. καλο σου ξημερωμα..φιλακιαααα!!! <3

      Διαγραφή
  22. Να τους χαίρεσαι όλους Ρουλάκι μου !!! Πολύχρονοι , γεροί και ευλογημένοι !!! Κεράστηκα, γλυκάθηκα, έδωσα τις ευχές μου ....και με τη γεύση του γαλακτομπούρεκου στο στόμα, σου στέλνω τα φιλιά μου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ παρα πολύ Κλαύδια μου..για τις ευχλες σου.. να χαιρεσαι και εσύ τους αγαπημενους σου... μακαρι να ειμασταν κονταν κοντα και να σε κερνούσα γαλακτομπούρεκο οχι μονο εικονικα...ειναι αλήθεια οτι αυτο που κανω ειναι πολύ νοστιμο..!!!
      Να είσαι καλα και για αλλη μια φορα σε ευχαριστω πολύ σου ευχωμαι τα καλυτερα.. φιλκιαααα!!! <3

      Διαγραφή
  23. να τους χαίρεσαι αγαπημένη μου!
    εξαιρετικά τα τραταρίσματά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Κικη μου για τις δυχες σου μικρη μου να χαιρεσαι και νεσύ ότι αγαπας..χαιρομαι που σου αρεσαν τα γλυκα μου... να είσαι καλα και να ποερνας ακομα καλύτερα.. φιαλκιαααα!! <3

      Διαγραφή
  24. Χρόνια τους πολλά, Ρούλα μου. Παίρνω λικεράκι και γαλακτομπούρεκο που λατρεύω! Πολλά φιλιά, φίλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια μου ευτυχως που η γιορτη κραταει λενε πολλες μερες.. το λεω για την καθυστερημενη απαντηση μου για τα ευχαριστω μου στις ευχες σου υπήρχαν λογοι που δεν με αφησαν να το κανω νωριτερα.. να εισαι και εσύ καλα και να χαίρεασαι τους αγαπημενους σου...οσο για το γαλακτομπούρεκο..δικη μου εισαι .. μια απο τα ιδια και εγω.. με το συγκαικριμενο γλυκακι οπως και όλοι μου οι οκκογενεια.. οποτε το φτιαχνω εξαφανιζεται αυτο στιγμης.. αστα.. ουτα να δοκιμασω δεν προλαβαίνω..!!!
      Σε υχαριστω ξανα .. να είσαι καλα και να περνας ακομα καλύτερα.. φιλακιαααα!!! <3

      Διαγραφή
  25. ΜΕ λίγωσες βραδιάτικα. Ουφ πάω για ύπνο!
    (μεταξύ μας έπρεπε να κεράσεις ένα κομμάτι αλλά τέλος πάντων το περνάω στα ψιλά!)

    Α! Να τους χαίρεσαι <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τελευταια και καταιδρωιμενη Ρουλιτσα μου.ευτυχως τα ειπαμε τηλεφωνικα.Καιιι ναιι.ο μπλογκερ αρχισε να συνεργαζεται.Λατρευω τις μαργαριτες σοκολατακια που μαλλον τις αναμνησεις που εχουν.Τα κομματια του γαλακτομπουρεκου ειναι απο τα κρυμμενα;χαχα.Φιλακια κοπελα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ρούλα μου χρόνια τους πολλά!
    Να τους χαίρεσαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Να τους χαίρεσαι Ρουλίτσα μου και να φτιάχνεις γλυκά για πολλά πολλά χρόνια!
    Ο,τι θεωρούσαμε ντεμοντέ από τις μαμάδες και δεν δίναμε σημασία, τα παίρνουμε και τα στολίζουμε πλέον, είναι νόμος! χα χα! Το γαλακτομπούρεκο φρέσκο και ζεστό είναι η αδυναμία μου, μ' αρέσουν και τα γλυκά κουταλιού, άλλο τίποτα δε με συγκινεί. Γεια στα χέρια σου!

    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή