Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ..ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ...!!!


Σήμερα στην όμορφη αυτή μέρα που γιορτάζουν όλες οι μαμάδες του κόσμου.. θα ήθελα να αφιερώσω αυτήν την ανάρτηση μου...σε εκείνες τις ξεχωριστές.. και δυνατές μανούλες..που τα παιδάκια τους γεννήθηκαν για να χρειάζονται περισσότερη  αγάπη από την αυτονόητη που ξέρουμε  να έχει μια μαμά για το παιδί της.  
Ετυχε να έχω γνωρίσει από πολύ κοντά μια τέτοια καταπληκτική  μαμά.. 
 Ηθελα από καιρό να της αφιερώσω  τον θαυμασμό μου και μαζί  ....σε όλες εκείνες  τις μαμάδες που μας δίνουν με την αξιοπρέπεια τους και την δύναμη τους μαθήματα ανθρωπιάς και τεράστιας αγάπης !!!
Με την άδεια της  θα ήθελα να σας δείξω αυτό το καταπληκτικό παιδί..



     Δείτε σκέρτσο...


και την υπέροχη  μανούλα του με τα γλυκά χαμόγελα τους.!!


Και με πολύ περηφάνια να σας πω πως αυτό το γλυκό πλάσμα..έχει πάρει μέρος ακόμα και σε επίδειξη μόδας..! κατόρθωμα, 
της επίπονης προσπάθειας μαμάς και κόρης!!

Είμαι πολύ περήφανη που αυτή την  μανούλα την ξέρω από μωρό..και την ευχαριστώ πολύ για τα μαθήματα υπομονής και  αγάπης που μας δίνει..!! 

Σε ευχαριστούμε Γωγώ μου!!!
Ακόμη μια τέτοια μανούλα δείτε ΕΔΩ.!!το βρήκα τυχαία...στο διαδίκτυο... χαρείτε το χαμόγελο  που βγάζει στα χείλη μας διαβάζοντας το!! 

Σε αυτές τις υπέροχες και ξεχωριστές  μανούλες..που με την δύναμη τους μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους και εμάς, αφιερώνω.. το τραγούδι..αυτό!!


Να είσαστε όλοι καλά να χαίρεστε τις μανούλες σας..και να τους λέτε συχνά με ένα χαμόγελο πως τις αγαπάτε...το έχουν ανάγκη μην το ξεχνάτε..!!
Εκεί ψηλά που είσαι...
Καλή  εβδομάδα παρεάκι μου  σας ευχαριστώ πολύ που περνάτε και τα λέμε..!! 

43 σχόλια:

  1. Ευτυχισμένη γιορτή της μητέρας, Ρούλα μου.
    Είμαι φαν του Παπακωνσταντίνου αλλά αυτό το συγκλονιστικό τραγούδι δεν το ήξερα. Πολύ συγκινητικό, φίλη μου.
    Η μάνα είναι πάντα εκείνη που αγαπά ανιδιοτελώς το παιδί της, δίχως ανταλλάγματα. Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου, ιδιαίτερα στις μανούλες των ιδιαίτερων παιδιών.
    Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι κι αν περασε Μία μου η μερα της μητέρας; μηπως δεν μπορούμε καθε μερα να της λεμε σ αγαπω και χρονια της πολλά για οσον βρίσκονται διπλα μας; γιατι η θεση της μανουλας ειναι αυτή διπλα στο παιδι της. θεση αυτονόητη φιλη μου.. και τυχεροί οσοι την εχουν εκεί.
      Το τραγουδι αυτό του Παπακωσταντινου..οταν το ακουσα ακριβως αυτη ηταν και η δικη μου εκφραση...συγκλονιστικό!!! πιο πολύ ηταν αφιερωση και στην δικη μαμα που την εχασα πολύ μικρη..
      Να ειναι καλα όλες οι μανοθλες όλες τις μερες του χρονου.. φιλακιαααα!! <3

      Διαγραφή
  2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!.....................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρονια πολλα Ιριδα μου.. και οχι μονο μια μερα.. καθε μερα του χρόνου...αξιζουν φιλη μου...να είσαι καλα και να περνας ακομα καλύτερα φιλακιααααα!!! <3

      Διαγραφή
  3. Χρόνια πολλά σε αυτές τις μαμάδες που είναι και μαχήτριες της ζωής. Αυτή είναι η μάνα εξάλλου! Χρόνια πολλά και σε σένα Ρούλα μου. Να είναι καλά και τυχερά τα παδιά και να έχουν τις μαμάδες τους δίπλα τους
    Φιλιά πολλά και μια καλημέρα όλη μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ακριβως Αννιω μου..ετσι ειναι οι μανες.. εγω δεν το εχω νιωσει αυτο να την εχω κοντα μου γιατι εφυγε πολύ νωρις ισα που θυμαμεαι την μορφη της...να ειαναι καλά ολες οι μανουλες.. και να τις θυμόμαστε συνεχεια να τους λεμε σ αγαπω φιλη μου.. καλη εβδομαδα φιλακιααααα!! <3

      Διαγραφή
  4. Τώρα που έγινα μαμά και ''κατάλαβα'', ναι... αυτές οι μαμάδες αξίζουν ένα χρόνια πολλά παραπάνω.
    Χρόνια καλά σε όλες μας. Υγεία σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως αυτο ήθελα να πω Μαρια μου..και αυτην την γιορτη να την αφιερωσω σε εκεινες τις μανουλες..αν και καθε μερα πρεπει να τους λεμε χρονια πολλα..και να τους αφιερωνουμε παντα απο τον χρονο μας.. καθε μερα του χρονου..!
      γι αυτο δεν θα θεωρησω εκπρόθεσμα τα χρονια μου πολλα και σε σενα την καινουργια μανουλα Μαρία μου να χαιρεσαι την κορούλα σου..και να περνας ομορφα... φιλάκιαααα!!! <3

      Διαγραφή
  5. Χρόνια πολλά Ρούλα μου
    Αξιοθαύμαστες αυτές οι μαμάδες

    φιλάκια που σ' αγαπούν ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι ετεροχρονισμενα και σημερα τα χρονια πολλα Λενιώ μου ολες τις μερες του χρονου πρεπει να γιορταζουν αγαπη μου οι μαμαδες.. και διπλά..οι ξεχωριστες μανουλες ..!!
      Να είσαι καλά Λενιώ μου μου..αναμενω...την αγαπη μου... φιλακιααααα!!<3 <3

      Διαγραφή
  6. κούκλες μαμά και κόρη ! Τυχερές που έχουν η μία την άλλη !Τα δικά μας '' μπράβο'' είναι λίγα γι αυτές τις μαμάδες! Ας μάθουμε να κάνουμε πραξη τα λόγια μας ,να μαθουμε τα ''υγιή '' παιδιά μας να αντιμετωπίζουν σαν ίσα αυτα τα παιδιά - γιατι είναι - και όχι να δείχνουμε λύπηση και απαξιωση μπροστα στα παιδια μας και να τους περνάμε πως αυτα ειναι ανωτερα, που δεν χρειαζεται να ασχοληθουν με οτιδηποτε ειναι διαφορετικο απο τα ''υγιή ''στανταρ μας ! Οι μανάδες ευθυνόμαστε για οποιοδήποτε κοινωνικο προτυπο επικρατεί και εμεις πρεπει να καταδεφισουμε την ταμπελοποιηση και τον στιγματισμό!
    Χρονια πολλά και ας δείξουμε τη δυναμη που έχουμε όλες μαζι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aρε Νασούλα μου ειπες ακριβως αυτα που ηξερα οτι θα πεις.. μεσα απο τους γονεις πρωτα.. και την συμπεριφορα τους τα παιδια μεγαλωνουν μαθενοντας τις ανθρωπινες αξιες..!! γιατι μην μου πεις οτι δεν είναι αξιος ο γονιος που εχει μαθει στο παιδι του να συμπεριφερεται σαν ισα του όλα τα παιδια του κοσμου.!!
      Σου βγαζω το καπελο αγαπη μου.. !!
      Και τι εγινε πως περασε η χθεσινη μερα;..οι ευχες για τις μανουλες ειναι για όλο τον χρονο..να ειναι γερες όλες..!!
      Να εισαι καλα και να περνας τελια με τα αγορια σου..μικρη μου φιλη φιλακιαααα <3

      Διαγραφή
  7. Εξαιρετική η εγγραφή σου Σμαραγδένια μου ,τόσο για την ευαισθησία σου, όσο και για την υπέροχη ιδέα που είχες ,δώρο για όλες ...Ε Μ Α Σ και όχι μόνο νομίζω, να μας γνωρίσεις αυτή την υπέροχη τσαχπίνα κόρη της φίλης σου που αξίζει χίλια μπράβο για την φανταστική κορούλα που μεγαλώνει, όσο και θερμά συγχαριτήρια για την ίδια πανέμορφη -σωστή νεαρά γυναίκα που εμπνέει και εκπέμπει χαρά,ευτυχία και αισιοδοξία .

    Ένα ουσιαστικό ΔΩΡΟ για την ημέρα σε όλες τις Μανούλες του κόσμου που έχουν πιάσει το αξίωμα του να είσαι ΜΑΝΑ αλλά και το βαθύτερο νόημα της Ζωής.

    Φιλιά σε όλες σας με σεβασμό, εκτίμηση και Αγάπη
    Λυγερή Βασιλείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την εξαιρετική μανούλα αυτή ήθελα απο καιρο να γραψω τα ομορφα συναισθηματα που μου βγαζει η αγαπη η δυναμη και η αφοσίωση της..
      Στο δικο της πρόσωπο βλεπω όλες εκεινες τις μανουλες...τιποτε δεν εναι ευκολο ..σιγουρα το ξερεις Λυγερη μου..απο οτι καταλαβα .. ομως μια αγκαλια και ενα χαμογελο απο το εξαιρετικο παιδι σου..σε ανταμοιβει για όλα.!!
      Πραγματι ο ορος μανα στην ολότητα του ειναι αυτός !!
      Να εισαι καλα Λυγερη μου και χρονια σου πολλα καθε μερα οπως και σε όλες τις μανες του κοσμου..φιλακιααα!!!<3

      Διαγραφή
  8. Χρονια πολλα και μια ζεστη αγκαλια σε καθε μανουλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και η συγκεκριμενη μερα περασε ομως η καθε μερα του χρόνου ας ειναι αφιερωμμνη στις μανουλες του κοσμου..! κκαι να μην ξχναμε τ σ αγαπω μας σε εκεινες..!! σε ευχαριστω που περνας..καλο σου βραδυ ..:)

      Διαγραφή
  9. Ρούλα μου υπέροχο.....!
    αγγελούδι Μαμά και κόρη,
    ευλογημένες να είναι γεμάτες φως και ζωή.
    Τις ευχές μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου αξιζουν ενα παραπανω την ενοια μας... την αγαπη μας και τα χρονια μας πολλα όλο τον χρονο καθε μερα ενα μπραβο... ολες οι μανουλες και παραπανω λιγο οι σπεσιαλ..μαμαδες...
      Να εισαι καλα παντα με τον καλό σου λογο.. να περνας ομορφα...καλο σου βραδυ..!! :)

      Διαγραφή
  10. Χρόνια πολλά Ρούλα μου.
    Σ ευχαριστούμε που μας δίνεις τη δυνατότητα να ευχηθούμε χρονιά πολλά ιδιαιτέρως σ αυτές τις μανούλες.
    Μακάρι οι συνθήκες γι'αυτά τα παιδιά να βελτιωθούν από την πολιτεία για να μπορούν να πηγαίνουν σε σχολεία με αξιοπρέπεια και ήθος.
    Γιατί μόνο κοντά τους δεν μπορούν να πουν ότι είναι κι όλοι οι γονείς παλεύουν από μόνοι τους.
    Να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο σωστα τα λες Ρένα μου για την καθόλου βοηθεια του κρατους.. μονο οι μανουλες τους με την αγαπη τους μπορουν να κανουν θαυματα ακατωρθωτα πολλες φορες..
      Μπορει να περασε η μερα της μαμας.. αλλα το σωστο ειναι να γιορταζει ολες τις μερες του χρονου φιλεναδα..
      Μονο απο την μανα ορφανευει το παιδι λεει ο λαος μας.. και ειναι αλήθεια Ρενα μου.. το ξερουμε καλα οσες δεν την εχουμε διπλα μας πια..!! να εισαι καλα φιλη μου καλο σου βραδυ.. φιλακιααα!! <3

      Διαγραφή
  11. Το καλύτερο αφιέρωμα στη μέρα αυτή! Πόσο θαυμάζω αυτές τις γυναίκες!...
    Το τραγούδι που διάλεξες Ρούλα μου, είναι συγκλονιστικό, όσο και η γνωριμία μας με αυτή την υπέροχη Μαμά!
    Χρόνια Πολλά και σε σένα και σε όλες τις μανούλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ιδιο και εγω Κανελλακι μου μονο τον θαυμασμό μας αξιζουν και ενα περισσότερο που μια τετοια μανουλα είναι κοντα μου και βλεπω την απεριόριστη δύναμη και την αγαπη της.. επρεπε να γιορταζουν καθε μερα. ηθελα απο καιρό να της κανω αυτην την αφιερωση και μαζι με εκεινη σε όλες αυτες της καταπληκτικες μανουλες..του κοσμου..
      Οντως οταν το ακουσα αυτο το τραγουδι ανατριχιασα και μονο με τον τροπο που ερμηνευει ο Παπακωνσταντινου..!! νομιζω οτι είναι απο τα καλύτερα του!!
      Αν και περασε η μερα της μανας.. οι ευχες για να ειναι γερές και χρονια τους πολλα όλες τις μερες του χρονου ..
      Να εισαι καλα Κανελλακι μου μου και σε σενα χρονια πολλα εστω και ετεροχρονισμενα... φιλακιααα!! <3:)

      Διαγραφή
  12. Πολύτιμη η αναρτηση σου Ρουλα μου, γιατί μου υπενθυμισες την ουσια της ζωής. Τι όμορφες που ειναι μαμά και κόρη!! Τις θαυμαζω πραγματικα! Φιλάκια πολλά και καλη βδομάδα να εχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eιναι καποιες φορες που Ευγενία μου που αρκει μια μερα αφιερωμενη..να μας θυμησει ότι ουσιαστικότερο υπαρχει στην ζωή μας...και η φιλη μου και η κορη της δεν ειναι μονο όμορφες στο πρόσωπο καλή μου αλλα και στην ψυχή.. που αυτο ειναι το ουσιαστικοτερο..!!περνουμε μαθηματα ζωής απο αυτοες τις μανουλες..να τις εχει ο Θεός καλα οπως και όλες τις μαμαδες του κοσμου..
      Να περνας ομορφα Ευγενια μου.. οτι και κανεις .. φιλακιαααα!! <3

      Διαγραφή
  13. Υποκλινομαι Ρουλα μου.Σε ολες αυτες τις Μανουλες απλα υποκλινομαι.Φιλακια και να περνας καλα σε οτι και να κανεις.Καλη εβδομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαζί σου και εγω Λίτσα μου υποκλινομαι.... εστω και καθυστεριμενα να ευχυθω χρονια πολλα σε όλες μας.. αν και καθε μερα του χρονου επρεπε..να γιορταζουν οι μανες .. όλες δουλευουμε απο το πρωι δουλεια..ως το βραδυ..σπίτι -δουλεια..μεχρι να πεσουμε κατω απο την κούραση..!!
      Να εισαι καλα φιλεναδα..να κανεις οσο ειναι δυνατον αυτο που αγαπας.. φιλακιααααα!!! <3 :)

      Διαγραφή
  14. Χρειαζόταν ένα τέτοιο αφιέρωμα Ρούλα μου!
    Αυτές οι μαμάδες είναι ξεχωριστές.
    Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες, κάθε μέρα!!

    Πολλά φιλάκια :) <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εστω και καθυστερημενα ..αλλα παντα και όλες τις μερες του χρονου Σερενατα μου να ευχωμαστε για τις μανουλες και τις ξεχωριστες και όλες μαμαδες του κόσμου..να ειναι καλα και να ειναι διπλα μας όσο αυτο ειναι εφικτό.
      Να περνας ομορφα και εσύ ότι και να κανεις σε ευχαριστω που περνας...φιαλκιααααα!!<3 :)

      Διαγραφή
  15. Μπράβο Ρούλα γι αυτή την ανάρτηση, γιατί πράγματι αυτές οι μαμάδες αξίζουν το θαυμασμό μας και δίνουν μαθήματα ζωής !!! Να είναι καλά η κοπέλα και η κορούλα της και να είναι βέβαιη ότι αυτή η προσπάθειά της θα της βγει σε καλό !!! Χρόνια πολλά και πολλά φιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτος ο θαυμασμος που ειχα γι αυτην την μανουλα και για όλες τους που πραγματι Ρανια μου ειναι παραδείγματα προς μιμηση..εκανα αυτην την αφιερωση..γιατι διπλα της εγινα και εγω καλύτερος ανθρωπος..και σταματησα να παραπονιεμαι για τα δικα μου δύσκολα.. που ειναι πταίσματα μπροστα σε οτι περνανε εκεινες να τις εχει ο Θεος καλά.. οπως και όλες τις μανουλες του κοσμου.. και να τους δινει δυναμη..!!
      να εισαι καλα και εσύ Ρανια μου και σαν μανουλα να σε χαιρονται.. οι αγαπημενοι σου..!!φιλακιαααα!! <3

      Διαγραφή
  16. Πράγματι είναι άξια αναφοράς αυτή η μανούλα και όλες εκείνες που μεγαλώνουν παρόμοια παιδιά.
    Μαθήματα ζωής για μας τις υπόλοιπες.
    Ας τις έχει ο Θεός καλά και καλύτερα τα παιδάκια τους γιατί ο πόνος τους είναι μεγαλύτερος καθώς σκέφτονται τι θ'απογίνουν όταν εκείνες φύγουν !

    Χρόνια πολλά σ'ολες τις μανούλες σου.

    Φιλάκια πολλά γλυκιά μου!:k :k <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ακριβως ειναι Ζουζού μου είναι ενα αγωνας δυσκολος ομως γεματος απο παρα πολύ αγαπη..απο αυτες τις μανουλες.. που θαυμαζουμε την δυναμη σους οπως και όλες τις μαμαδες του κόσμου..
      Να είσαι καλα φιλη μου...και να περνας ομορφα οτι και να κανεις... ελπιζω να τα πουμε καποια φορα και απο κοντα ..φιλακιαααα!! :) <3 <3

      Διαγραφή
  17. Καλύτερο αφιέρωμα για την γιορτή της μητέρας δεν θα μπορούσες να κάνεις Ρούλα μου. Κι αφού αυτή την μανούλα την ξέρεις από μικρή να της δώσεις τα φιλιά μου και σε αυτή και στην μικρή της πριγκίπισσα !!! Πολλά φιλιά και σε σένα και καλή σου εβδομάδα :)

    https://artdecorationcrafting.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο καιρό το σκεφτομουν Χριστινα μου..να κανω ενα αφιερωμα το λιγοτερο που που θα μπορούσα να κανω για αυτην την μανουλα και μαζι με εκεινη σε όλες τις μαμαδες αυτου του κόσμου.. που μας δινουν μαθηματα ανθρωπιας.. και ατελειωτης υπομονη και αγαπης.. !!
      Σιγουρα της εχω δωσει τα φιλια σου...πολλα ευχαριστω απο εκεινη..!!
      να είσαι καλα φιλη μου με οτι κανεις και αγαπας..καλο σου βραδυ.. φιλακιααα!! <3

      Διαγραφή
  18. Ποσο με συγκινησες! Διαβασα με μουσικη υποκρουση το τραγουδι κι ηταν συγκλομιστικο! Χρονια ποολλα στις μανουλες και διπλες ευχες σε αυτες τις ξεχωριστες μανες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν το εκανες αυτο με συνοδεια την μουσική σιγουρα Χριστινα μου..θα το ενιωσες διαφορετικα.. είδες μια μικρη διαφορά πόσο αλλιωτικο μπορεί συναισθημα μπορει να μας δωσει;...
      Ετεροχρονισμενα θα πω και εγω τα χρονια μου πολλα αλλα θα μπορουσε όλες τις μερες του χρονου..να τους ευχομαστε να εισναι γερες και δυνατες
      Σε ευχαριστω για τα ομορφα σου λογια Χριστινα μου να είσαι καλά παντα.. φιλακιαααα!! <3

      Διαγραφή

  19. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες που με τόσο κόπο μεγαλώνουν τα παιδιά τους και ένα τέτοιο παράδειγμα δυνατής μάνας είναι και η φίλη σου, μάθημα ζωής για όλες μας!

    ΑΦιλιά πολλά και τρυφερά Ρούλα μου! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετεροχρονισμενα αν και ποτε δεν ειναι οι ευχες ετεροχρονισμενες Στεφανια μου..για τις μανες όλου του κοσμου να ειναιν καλα και γερες...ενα περισσότερο για το παραδειγμα δυναμης και περισιας αγαπης που πειρνουμε απο την δικη τους δυναμη..!! αυτο το αφιερωμα το χρωστούσα φιλεναδα σ συτην την εξαιρετική μανουλα και μαζι της σε όλες τις μανουλες του κόσμου...
      να περνας ομορφα οτι και να κανεις ναι; φιλακιαααα!!! <3 :)

      Διαγραφή
  20. Σμαράγδι η ψυχή σου Ρούλα μου..
    Εγώ πάλι τυχαίνει να ξέρω ένα τέτοιο παιδί, και μετά από σχεδόν 30 χρόνια, οφείλω να ομολογήσω πως είναι ο ένας από τους ομορφότερους ανθρώπους στη γη.
    Μπράβο σε όλες τις μαμάδες, γιατί μέσα του κρύβουν μια μαχήτρια.

    Τα φιλιά μου σε αυτό το αξιολάτρευτο πλάσμα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σμαραγδια ειναι όλες οι μανουλες που μεγαλώνουν αυτα τα υπεροχα παιδια.. οπως λες αφου εισαι διπλα σε ενα τοσο ομορφο ανθρωπο... αυτό ακριβως ειναι η και η ικανοιπηση αυτων των μαμαδων να κανουν ομορφους ανθρωπους..!ομως αυτό θελει πολλες δυσκολίες, πολύ δυναμη και απεραντη αγαπη..!!!
      Πολλες ευχαριστίες απο την μανουλα αυτη για τα υπεροχα σχόλια σας .. να σας εχει ο Θεος καλα.!! <3
      Και να εχεται παντα στην καρδια σας.. αυτα τα υπεροχα συναισθηματα..!! καλο σου βραδυ φιλακιαααα!!:k

      Διαγραφή
  21. Ρούλα μου, πέρασα να σε ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σου στην κλήρωση για τα πρώτα γενέθλια του blog μου. Αν δεν με ακολουθείς, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επιλέξεις "Παρακολούθηση" στους "Ακόλουθους" που βρίσκεται στην αριστερά πλευρά του blog μου. Πολλά φιλιά, φίλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιαμουβ το ειχα κανει..χα..χα.. απο τοτε που πρωτοηεθα στο μπλοκ σου..νομιζα οτι εννούσες κατι αλλο όλα οκ!! φιλακιαααα

      Διαγραφή
  22. Δύναμη, υπομονή και κουράγιο στις μανούλες ηρωίδες!
    Είναι και οι δυο πανέμορφες Ρουλίτσα μου!

    Πολλή αγάπη και φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή