Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ.. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ..!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ!!!

Είναι αλήθεια!!!! 
Τέτοια τιμή...και μεγαλεία  ούτε.. στον ύπνο μου..η κυρία προέδρου στην Κρήτη..!!!
Και μην μου πείτε ποια προέδρου γιατί θα σκίσω τα διπλώματα μου...χι.χι.
Μα φυσικά και είστε έξυπνα κορίτσια και το μαντέψατε..!!! για την Ρένα την Χριστοδούλου σας μιλάω..http://diaheiros.blogspot.gr/2013/10/blog-post.html την ξεσηκώστρα της γειτονιάς μας...χι χι που είχα την χαρά να την συναντήσω και να γνωρίσω από κοντά ένα χαρούμενο και όμορφο άνθρωπο..!!!
εννοείται ότι θα πίναμε τον καφέ μας στο μπαλκονάκι.. 
και όπως θα καταλάβατε...μια εβδομάδα δεν έφτασε ούτε στο μικρό μας δαχτυλάκι να πούμε  άσε που δεν έκλεισε το στόμα μας..χι.χι.  και να κάνουμε ......ναι.. ναι.. κάναμε κιόλας...τι νομίζατε.. ότι θα άφηνα την ευκαιρία να μου ξεφύγει;;..χι.χι. ποτέ..τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται φιλαράκια μου..!!
Αλλά είναι τόσα πολλά συναισθήματα που βγαίνουν από μέσα μου.. που φοβάμαι πως ένα μικρό μόλις κομμάτι του θα σας δείξω...με τις συναντήσεις μας με παλιές και καινούργιες φίλες...
Είχε έρθει και η Ράνια http://ranialavitaebella.blogspot.gr/2013/10/blog-post_16.html...προς το τέλος και δεν σκεφτήκαμε από το πολύ μπλα μπλα να βγάλουμε και με εκείνη μια φωτογραφία..ελπίζουμε στην επόμενη συνάντηση μας..στο μπλοκ της έχει το αβατάρ της φωτο   μια κούκλα..είναι..!!!
Την άλλη μέρα..άλλη συνάντηση με φίλες που δεν μπόρεσαν να έρθουν την προηγούμενη..
Η Ρένα.. (Εργα χειρός) με τον κούκλο τον Παναγιώτη της.. η Κούλα..http://valavani.blogspot.gr/..γέλια χαρές..μπλα..μπλα.. ατελείωτα..

 με τις βόλτες μας..στους δεινόσαυρους..!!!!
Οχι καλέ;; δεν ειμαι εγώ αυτή;;χι.χι.
Ναι...Μαράκι είχες δίκιο πήγαμε να παίξουμε...σαν παιδάκια και εμείς!!σιγά να μην χάναμε την ευκαιρία..χι.χι.
Μπήκαμε εμεις με την ομορφιά μας και κρύφτηκε ο δεινόσαυρος..χιχι.χι..
Και ήρθε η πολυπόθητη ώρα...να γίνω ντεκουπατζού (δεν θέλω γέλια).. και μάλιστα με ιδιαίτερα ..μαθήματα...αποκλειστικά από την κυρία προέδρου..!!!! όχι πείτε μου..θα άφηνα αυτήν ευκαιρία να φύγει μέσα από τα χέρια μου;;;και που θα πειραματιζόμουν;;; φυσικά επάνω σε μια πέτρα..!!!που αφού περάστηκε με άσπρο ακριλικό χρώμα...τι σας λέω τώρα..έ..ελα παππού μου να σου δείξω τ αμπέλι σου..χι.χι..στην φώτο μπορεί να δείτε την δασκάλα να το κάνει...για να μου δείξει..!!!
αλλά όταν εκείνη πήγε να ξεκουραστεί.. μάλιστα .. κουράζονται και οι πρόεδροι.. τι νομίζετε..!!πήρα η καλή σου άλλη μια πέτρα.. χι..χι. τι άλλο θα έπαιρνα;;. και άρχισα τα πειράματα..καλά δεν το πίστευα αυτό που κατόρθωσα..χι.χι.. με ένα και μόνο μάθημα..!!
ήθελα να της δείξω..τι κατάφερα..μονάχη μου (σιγά το πράγμα εδώ που τα λέμε δηλαδή..χι.χι.)εγώ πενιέμαι μόνη μου
η κουζουλάδα που με δέρνει δεν έχει γιατρειά..!!  τώρα αν με ρωτήσετε διάφορές τεχνικές και τα τοιαύτα ξεχάστε το.. δεν κατέχω πως τα λένε να τα κάνω μόνο ξέρω.. τι ξέρω δηλαδή ένα μάθημα έκανα ..η γυναίκα  και σιγά τον άθλο..χι.χι..!! αυτό είναι το αποτέλεσμα της πρωτάρας..!! 
Και δεν είναι μόνο αυτό το μάθημα .. είχαμε και μαθήματα.. στο Fotor..εεεεε   αυτό θα το καταλαβατε.. νομίζω...ναι μάλιστα και σε αυτό..!!!πως εγώ θα έμενα πάντα καθυστερημένο;; σνιφφφφ δεν γινότανε.. 
Είδε και απόειδε η κυρία δασκάλα ..τι να κάνει που της είχα κολλήσει σαν τσιμπούρι..τι όμορφα είναι αυτά που κάνετε..και τέτοια έλα μου λέει να σου δείξω να παίζεις..!!!
και έπαιξα..χι.χι..και το χάρηκα..!!! 
Όσα και να γράψω.. για αυτές τις όμορφες συναντήσεις θα είναι λίγα!!! 
Μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς θέλω να της στείλω... και να της πω πως είμαι περήφανη και πολύ  τυχερή... που από εδώ σ αυτόν το χώρο έχω γνωρίσει ΦΙΛΈΣ..όπως η Ρένα ..η Μαρία.. η Χαρά..η Τζίντζερ.. η Ράνια..η  άλλη Ρένα.. η Κούλα..η Ριρί..δεν περίμενα ποτέ το μπλοκιν θα είχε  τόσο όμορφες στιγμές..
Φίλες μου..κλείστε τα μάτια ..σκεφτείτε κάτι όμορφο και χαμογελάστε...το αξίζουμε..!!! 

  

96 σχόλια:

  1. Ρούλα μου είσαι καταπληκτική μαθήτρια!!!
    Να είστε όλες καλά και να ξανασμίξετε.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ελένη μου.. μαθήτρια είμαι .. για καλή δεν ξερω.. αλλα μου αρέσει οσο μεγαλώνω να μαθενω.. και τωρα με το μπλοκιν εχω μεινει άφωνη με το πόσα πραγματα μπορείς να κανεις αλλά αν δεν σου δείξουν πως θα μαθεις έ;αυτέςοι γνωριμίες μεταξύ μας ..ειναι πολύ ομορφες μακαρι να γίνονται συχνα αλλα ειναι μακρινες οι..αποστασεις..ομως οταν θελεις ολα γίνονται.. φιλακια πολλα . Ελενη μου..!!

      Διαγραφή
  2. Τί όμορφη ανάρτηση που είναι αυτή! Αυτό είναι το όμορφο πρόσωπο του internet! Το τί χαίρομαι να διαβάζω για τέτοιες συναντήσεις, δεν μπορώ να σου πω! Πάντα τέτοια ευχάριστα να έχετε!
    Πολύ ωραία κι η πετρούλα! Μια χαρά τα πήγες όπως φαίνεται κι ας είσαι και πρωτάρα όπως λες! Μπράβο!
    Να είστε καλά όλες σας και σύντομα να ξαναβρεθείτε και να περάσετε υπέροχα!
    Πολλά φιλιά! Καλό βράδυ και καλή ξεκούραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματι έχει και τα καλά του το ίντερεντ.. κανει φιλίες. γνωρίζεις ανθρώπους που τους ξερεις μονο απο τα μηνύνατα που γραφεις και χαίρεσαι που το κανεις..πραγματικότητα..μακαρι να βρισκομαστε..κοντα... οσο για το ντεκουπαζ.. χιχ.χι. μην το βλέπεις ..δεν ξερω αν φτασω σε κάποιο επιπεδο τεχνικής...αλλα θα προσπαθήσω. να βελτιώθω.. φιλακια.. πολλα..

      Διαγραφή
  3. Όμορφη η αναρτηση σου..
    Να περνάς πάντα καλά.
    Φιλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να εισαι καλά Μαρία Ελενα μου..σε ευχαριστώ.. για την επίσκεψη..να περναμε καλά ειναι το ζητούμενο σ αυτήν την εποχή κόντρα στη κρίση.. με απλα πραγματα..φιλακια..

      Διαγραφή
  4. Ρούλα μου γλυκιά σε ευχαριστώ για τα ωραία λόγια που είπες για μένα.....
    Ήταν πολύ όμορφο που σας γνώρισα....δε νομίζω ότι όταν ανέβασα τα πρώτα ποστ μου περνούσε από το μυαλό ότι εξαιτίας του blog θα γνώριζα τέτοιες υπέροχες Κυρίες!!
    Ανυπομονώ και για επόμενες συναντήσεις!
    .......η πρώτη προσπάθεια για decoupage ......πολύ πολύ καλή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρανια μου..την αλήθεια είπα και μην με ευχαριστείς.. χι.χι. εγώ χαρηκα που γνώρισα ενα γελαστο κοριτσι.. με χαμογελο και θετική σκέψη .. τελικα καπως έτσι λειτουργούμε εδώ μεσα.. μια καλή ψυχοθεραπεία ειναι το μπλόκιν.. συνφωνείς ΄΄ε;; χι.χι.σε ευχαριτούμε για τα καλα σου λόγια ... αμ το μαγαζί που βρήκαμε στο Ηρακλειο τι σου λέει έ..!!!! ήτανε ομορφα αλλα λιγο θα το ξανακανουμε να συναντηθουμε και με τα αλλα κορίτσια αυτήν την φορα..εν ταξει;; θα τα πουμε πολλα φιλακια μικρή... υ.γ , .λες να γίνω ντεκουπατζού;; χι.χι..

      Διαγραφή
  5. Όμορφο αντάμωμα είχατε!...το ότι περάσατε τέλεια φαίνεται στις φωτό!...
    Μπράβο σας κορίτσια!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλώς τηνε.. Χρυσούλα μου αυτες οι συναντήσεις ...δένουν περισσότερο την παρέα που κανουμε και δυαδικτιακά .. και που ξερεις δημιουργούνται και φιλίες που θα μπορούν να κρατήσουν μια ζωή...πραγματι περάσαμε τελεια..!!!φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  6. Η ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΗΣΟΥΝ ΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!
    ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΚΑΤΙ, ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΕΠΙΑΝΕΣ!!!
    ΑΣΤΕΡΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!
    ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ!!!!
    ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΤΕ, ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ!!!!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ!!!!!
    ΠΟΙΟ ΛΕΣ;
    ΤΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ;
    ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ!!!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ άσε κάτω το Υπουργείο Συγκοινωνιών!!! Αυτό είναι δικό μου... το Παιδείας δώσε στην Ρουλίτσα!!!!

      Διαγραφή
    2. Τα έπιανα Ρενα μου τα μαθήματα;;; χι.χι. ας μην τα έγραφα και θα σου έλεγα..χι.χιχ.. τι ωραια που περάσαμε αλλες τόσες μερες να ήτανε παλι λίγες θα ήταν .. μήπως να μετακομίσουμε Σαλονικη;..χχχιχχιχ.... αλλα μετα πως θα βρίσκεις αφορμή να ερχεσαι.;;αστα... τωρα για τα Υπουργεία... για δες να μην σπερνουμε διχόνειες.. στα Υπουργεία.....αυτό το εχει κατοχειρώσει η Βίκυ...να παρω της παιδείας;;;χι.χιχ.χιχ. μαλλον αυτό μου ταιριαζει.. συνφωνεί και η Κυρια υπουργός της συγκοινωνίας .. απο πανω.. χι.χιχ. ...φιλακια πολλα πολλα...!!! τα λεμε....

      Διαγραφή
  7. Περάσατε τέλεια από ότι βλέπω..... με βόλτες, με ανταμώματα, με μαθήματα!!!!! Πάντα τέτοια Ρουλάκι μου!!!!!!!!
    Το ίδιο όμορφα περάσαμε και εμείς στον Βορρά!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περάσαμε οντως ομορφα Βικακι μου.. αλλα μολις γύρισα απο το μπλοκ σου και είδα τι ωραια παρεα.. με αγκαλιτσες και γιορτές κανατε και εσείς οτι ζήλεψα το ταξίδι .. την αλήθεια μου θα την πώ.. για σου πατρίδα μου ομορφη.. θα αναφωνησω...!!! αλλα κατι πρεπει να κανουμε με αυτά τα ταξιδια..να ανταμώνουμε στην μεση να μπορουμε όλες;; ή να κανουμε κανενα συνέδριο κορυφής...θα μας χωρεσει ενα γήπεδο;;. χι.χιχ..φιλακια πολλα κορίτσι μου.. παντα ομορφες συναντήσεις να εχουμε...

      Διαγραφή
  8. Πόόόόσο όμορφα περάσατε!!!
    Αχ, τί γλυκιά και χαρούμενη ανάρτηση!!!
    Και η πέτρα σου έγινε... ΥΠΕΡΟΧΗ!!!
    (Μ' όποιον δάσκαλο καθίσεις....)
    ;-)
    Φιλάκια πολλά-πολλά!
    Καλό βράδυ, Ρουλίτσα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι.. Γιάννα μου.. υπεροχα ήτανε...μακαρι να είχαμε την δυνατότητα.. να καναμε αυτες συναντήσεις συχνότερα.. οσο για το μαθημα ντεκουπαζ.. θα το δείξει η δευτερη απόπειρα... τι εμαθα..χι.χιχ. φιλακια πολλά.. πολλα..

      Διαγραφή
  9. Ρουλάκι
    Χαίρομαι τόσο με κάθε καινούργια αντάμωση που διαβάζω και θαρρώ πως συμμετέχω!!!
    Πάντα έτσι να περνάμε και πάντα αγάπη να μας ενώνει.
    Οσο για το ντεκουπάζ,είναι να μην τ αρχίσεις,τώρα ποιός σ ε πιάνει!!!!
    Φιλάκια πολλά μικρή μου και ΝΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ & ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ...ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ...
    Την αγάπη μου σ όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξερεις ποτέ πως τα φέρνει τα πράγματα η ζωή Χαρούλα μου...κατα εκει στα μερη σας λιγο πιο κατω .. μενει τωρα ενα δικό μου παιδί..χι.χι. ποσο είναι απο εκεί;; μια σταλια θάλασσα..χι.χιχ... το εχω ήδη στο πίσω μερος του μυαλού μου... εσύ πας Θεσσαλονικη.. τυχερουλα .. καλέ;; τι ταξίδια ειναι αυτά στην γειτονια;; τώρα που πήραμε το κολάι ποιος μας ποιανει..έ;;Υπουργεια εχουμε .. υπουργους εχουμε θα φτιαξουμε σκιωδη ...Ετσι την λένε;; κυβερνηση.. να κανουμε ..οτι θελουμε..χχι.χιχ.!!!!για το ντεκουπαζ.. μην λες τίποτα αν δεν δείς την δευτερη απόπειρα.. χι.χιχ..φιλακια πολλα πολλα σαντολα μου απο Ηράκλειο .. μολις μετακομίσαμε για να ξεχειμωνιάσουμε..χι.χιχ..

      Διαγραφή
  10. γιουπιιιιιιι!
    εμαθες κυρια μου ομορφη και το decoupage και ποιος σε πιανει τωρα!!!!
    τελεια η πρωτη σου προσπαθεια!!!! περιμενω και αλλα ετσι; οχι τωρα που απομακρυνθηκε η προεδρος να την σκαπουλάρεις!!! χαχαχαχα

    πρεπει να περασατε υπεροχα!
    μπραβο κοριτσια... συντομα παλι να ξαναβρεθειτε!
    φιλακια πολλα ... και στον παππουκο ετσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το εμαθα λές Βασια μου το ντεκουπαζ;; χι.χιχ. δεν το βλέπω..θελει δουλεια και χρόνο που δεν το βλέπω να τον εχω.. μαλλον θα την σκαπουλάρω.. χι.χι...το καλήτερο ηταν που περάσαμε πολύ ομορφα..!!!μακαρι να το ξανακανουμε και με άλλες φιλες και να βρεθουμε και εμεις καποτε..φίλησε μας την Φένια.. σου απο μενα και απο του (παππου) φιλακια πολλα και σε σένα να μην μου ζηλευεις..χι.χιχ.

      Διαγραφή
  11. Παντα τετοια να εχουμε Ρουλακι- να ανταμονουμε να χαιρομαστε!Υπεροχα περασατε!!
    Την πετρουλα σου μια χαρα την καταφερες!!!
    Αυτο το Fotor τι ειναι βρε Ρουλακι και εγω δεν ξερω τιποτα? γιατι δεν μου το εμαθε και μενα η Ρενα?
    καλο βραδυ-φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕ ΣΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΑ;
      ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ!!!!!!
      ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ!!!

      Διαγραφή
    2. Μαρία μου μαλλον είμασταν... και είσασταν αυτή την φορά απο τις τυχερες που περασαμε καλά ταυτόχρονα.. συμπτωση έ;; η πετρούλα μου φοβαμαι πως δεν θα εχει παρεα.. χι..χι. μεχρι το επόμενο καλοκαιρακι..χι.χι.θα δούμε.. εγώ παιδι μου είμαι πιό πολύ του πλεχτού..χι.χι.. Ρενα μην βλεπεις τι γραφω..χιχ.χχι.. και δεν μου λές βρε Μαρία μου δεν ξερεις τι ειναι το Fotor.;;;; Ρενααααααααααααααααααα!!! δεν τις έδειξες ακόμαααα;;;;;τρεχαααα..!!φιλακια και στις δύο.. πολλα..

      Διαγραφή
  12. Νόμισα πως κατηφόρισε η Μισέλ στην Κρήτη έτσι που το ξεκίνησες...
    Διάβασα και για δεινόσαυρους και πήγε το μυαλό μου στον εγχώριο, τον Μαθουσάλα.
    Ονόματα δε λέμε, να μη μας βρει καμιά συμφορά...
    Ρουλάκι μου, χάρηκα που επιτέλους σε γνώρισα, έστω και φωτογραφικά. Είσαι μια κούκλα! Και τη Ρένα και τα άλλα κορίτσια. Μπράβο σας! Εκτός από μαθήματα ντεκουπάζ, μας δίνετε μαθήματα ζωής! Όλη η ανάρτηση και οι φωτογραφίες σας, είναι γεμάτες αισιοδοξία και θετική σκέψη. Πάντα να έχετε τέτοια σμιξίματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μηηηηηηη..!!!! πρός Θεού δεν λεμε ονόματα τετοια..τι να κανω η γυναικα βγηκα και εγώ στο κουρπέτι.. πρώτη μούρη ...χι.χι. τραβαμε κι ας κλαίω Κανελλάκι μου. σε ευχαριστούμε πολύ για το..κοπλιμεντο .. χι..χι.. εμεις την εχουμε καταβρεί μεσα εδώ.. περνάμε καλά μαζί σας.. και αν το φέρνει η τύχη γνωριζόμαστε και απο κοντα..τι καλήτερο.. αν ταιριαζουν και οι ανάσες!!! αν κατέβεις κατα Κρήτη μεριά.. τώρα ξέρεις πως ειμαι .. φατσικά. χι..χι..φιλίιιιιιιι!!!

      Διαγραφή
  13. Ρουλίτσα μου Καλησπέρα. Πόσο χαίρομαι που περάσατε τόσο όμορφα με τη φίλη μας τη Ρένα και με τα άλλα κορίτσια. Χαίρομαι ακόμη για τα μαθήματα που έκανες μαζί της. Είδες και εσύ πόσο δοτική είναι και ότι ξέρει το μεταδίδει σε όσους είναι γύρω της. Εύχομαι για μια νέα συνάντηση το ίδιο ευχάριστη. Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιούλα μου...αλήθεια ειναι .. γιατί να το κρύψωμε άλλωστε;;..χιχ.χι.οτι περάσαμε αξεχαστα .. αλλα ενα πουλακι μου είπε οτι και εσείς..περασατε υπεροχα...!!! καλα το κανουμε αφού αυτό μας δίνει ττην χαρά.. να παιρναμε καλά τουλαχιστον με την παρέα μας.. αφου αυτό μονο μας εχει μεινει.. Η Ρένα ειναι το πιό δραστήριο ατομο που γνωρισα...ευτυχως γιατί χάρη σε εκεινη εχουμε νομίζω γνωριστεί οι πιό πολλες απο εμας εδώ μεσα.!!! τωρα παμε για συνέδριο;;; χι.χι. φιλακια πολλα πολλά...τι υπουργος ειπαμε είσαι;;χι.χι.χι.

      Διαγραφή
  14. Μπράβο κυρίες μου!
    Ωραίες είναι αυτές οι συναντήσεις μπλογκεράδων που ενίοτε μπορεί να γίνουν και η αρχή για ωραίες φιλίες!
    Να είσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα μου......το οτι θα γινόμουν μπλοκέρισσα και μαλιστα στα νιατα μου..χι.χιχ. δεν το περίμενα .. αλλα περναω τόσο ομορφα.. που ουτε το φανταζόμουνα οταν ο εγγονός μου μου εφτιαχνε το μπλοκ..χι.χι...πραγματι γινονται και φιλιες μεσα απο αυτό το μεσο..!!!φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  15. Κλείνω τα μάτια και σας βλέπω , να γελάτε , να μην βάζετε γλώσσα μέσα σας και πάλι κλείνω τα μάτια Ρουλίτσα μου και ονειρεύομαι το Νοέμβρη στην Αθήνα που θα έχουμε την κυρία προέδρου!
    Φιλάκια αγαπημένη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικόλ μου...το οτι δεν βάλαμε γλωσσα μεσα ειναι σιγουρο..χιχ.χι. και πως να το κανουμε βρε παιδι μου;; ο χρονος περνουσε και εμεις επρεπε να τον προλαβουμεεεεε!!! τον Νοεμβριο..που θα γνωρίσεις απο κοντα την Ρενα μας και όλες τους δηλαδή θα δείς τι δραστήριο άτομο..ειναι ..!!! .. χι.χι καμια φορα δεν εχει σχέση το μέσα σου με το φατσικό σου γίγνεστε...σου..χι.χι. αλλα οταν εχει προτεραιότητα το μέσα μας.τοτε ολα ειναι δυνατα...να γίνουνε..!!φιλακια πολλα πολλα ..

      Διαγραφή
  16. Τυχερά κορίτσια και οι δύο σας.
    Απολαύσατε η μια την παρέα της άλλης και ποιός ξέρει πόσες ιδέες ανταλλάξατε...
    Ζηλεύω με την καλή έννοια.
    Φιλιά και στις δυο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλωρα μου... να μην χανουμε τέτοιες ευκαιρίες να πηγαινουν χαμενες.. οι συνατήσεις μεταξύ μας ειναι το αποτελεσμα των οσων ιδεων και πραγματων που αναταλασουμε και κάνουμε όλες μεσα απο το μπλοκιν.. που ποτε δεν περιμενα να εξειχτει τόσο μα τόσο ομορφα.. μακαρι να συνεχιστει.. αυτό.. φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  17. Τι όμορφη και γλυκιά ανάρτηση !!!
    Πάντα τέτοιες ευχάριστες συναντήσεις εύχομαι !!!
    Καλό βράδυ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστες Ρανια μου με όλη την σημασία της λεξεως.. να εισαι καλα και να περνας ακομα καλήτερα.. φιλια πολλα και στην κόρη..

      Διαγραφή
  18. Πες το ψέμματα.
    Κοτζαμάν ......πρόεδρος και εσύ της έγινες ....τσιμπούρι!!!!!!!
    Ευτύχώς που είσαι καλή μαθήτρια και τα ....παίρνεις με την πρώτη, διαφορετικά ακόμη στην Κρήτη θα ήταν η ....πρόεδρος.
    Άντε τώρα που έμαθες decoupage...ποιός σε πιάνει .....θα μεγαλουργήσεις .
    Φιλιά και περιμένουμε και τα επόμενα έργα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΜΕΣΩΣ, ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!!
      ΑΛΛΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ, ΕΝΑ ΤΗΣ ΛΕΣ ΔΕΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!!!!

      Διαγραφή
    2. Αμ δέ... που τα περνω ευκολα..!!! ειδες παιδί μου καλα τις φωτογραφίες;;; είδες το μπλοκακι και το μολύβι;; χι.χι. χωρίς αυτα τα βοηθήματα θα σου ελεγα αν τα καταφερνα..χι.χι. βέβαια θα χρειαζότανε να τα επαναλαβει πολλες φορες .. η δασκαλα Πρόεδρος..χι.χι. οσο για το ντεκουπαζ.. μην παιρνει όρκο Πρακελσο μου πως θα τα καταφερω.... θα σου το πώ στην δευτερη προσπαθεια μου.. προς το παρόν εχουμε μείνει στην πρώτη.. χι.χιχ. ..
      Καλα που το είπες Ρένα μου την αλλη φορα που θα ερθεις για μαθηματα να τα παιρνω με την δευτερη.. τριτη φορα.. να εχουμε περισσότερο χρόνο..χι.χι. εεεεεεε ξεχασες που μου έγραφες τα μαθήματα;;;χι.χιχ. πες οτι σηκωνόμουνα δέκα φορες απο το λαπιτόπι!!!! χι.χι..

      Διαγραφή
  19. καλημερα!!!!
    ετσι να περνατε ομορφα θελω!
    να σας βλεπω παντα χαμογελαστες!
    φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aμ.. αυτά τα χαμόγελα ειναι που μας σώσουν φίλη μου... αν δεν υπήρχε και αυτό το σκέφτηκες πως θα ήμασταν!!! τουλαχιστον αυτό δεν μπορούν να μας το παρουν... φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  20. Ωραίο το παρεάκι Ρούλα μου
    και από ότι βλέπω απέδωσε και καρπούς.
    Να είστε πάντα έτσι χαρούμενες, φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφακι μου το τερλπον μετα του ωφελίμου.. έτσι το λενε;..χιχ.χ καρπους δεν λες τίποτα.. και συναισθηματικούς και χειροπιαστους .. πως θα μαθαναι εγώ Fotor μου λές;; χι.χιχ. τελεια ήτανε.. κανονισε του χρόνου .. έεε; φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  21. ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΡΕΣ!!! ΚΑΛΗΜΈΕΕΡΡΑΑΑΑ!!!!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δες πότε σου απαντώ Βαρβαρούλα μου... ας όψονται οι δουλειες αδέρφι... χι.χιχ. .. καλέ;; δεν μου φτανουν οι ωρες ; τι να κανω;; και δεν κανω και τίποτα μονο το σπίτι.. εχω γίνει πολύ αργή.. μεχρι να ηκώσω το ενα πόδι.. μην σου πώ τι κανει το άλλο..χι.χιχ. ελπίζω να βρώ τους ρυθμούς μου...φιλι μεγαλο και σόρρυ που δεν απαντησα στο μεηλ .. θα το κανω.. δεν θελω να αφήνω εκρεμότητες..!!χι.χι.

      Διαγραφή
  22. πολύ γλυκιά αναρτηση..πάντα χαρές να δίνει η μπλοκογειτονιά...η πετρούλα μου άρεσε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δελφινακι μου να είσαι καλα΄μακαρι να γνωριστουεμ όλες μεταξύ μας σιγασιγα.. ειναι πολύ ωραια η παρέα.. εδώ μεσα.. φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  23. Πάντα τέτοιες χαρές, Ρούλα μου!
    Η πετρούλα σου έγινε πολύ ωραία!! Τώρα που ξεκίνησες, ποιος σε πιάνει...
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να δούμε αν θα τα καταφερω στο ντεκουπαζ.. Ελλη μου.. θα φανεί.. στην επόμενη απόπειρα μου..χχι..χι.. μακαρι παντα τέτοια να εχουμε να μας φέρνουν χαμόγελα.. τα χρειαζόμαστε..!! φιλακια πολλα μικρή..

      Διαγραφή
  24. Eίναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον να διαβάζεις την περιγραφή της ίδιας συνάντησης από διαφορετική άποψη. Φαίνεται πως η συνάντηση ήταν πολύ εποικοδομητική και απολαυστική και γιά τις δυό σας. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να δω τις περισσότερες φωτογραφίες. Αυτές που ο blogger σώζει στο 3.bp.... δεν μπορώ να τις δω απ το γραφείο γιά κάποιο λόγο. Ομως είναι θαυμάσιο που μαθαίνεις πάντα κάτι και κυρίως που έχεις έλξει γύρω σου υπέροχους ανθρώπους. Δεν είναι βέβαια καθόλου περίεργο αφού όλοι θέλουμε να είμαστε κοντά στούς πιό γλυκούς και γελαστούς ανθρώπους όπως εσένα. Σε φιλώ πολλές φορές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤωρΑ που το λές φιλεναδα...πραγματι η κάθε μια μας.. εγραψε διαφορετικα κομματια απο την συνατηση μας.. μαλλον τυχαια εγινε για να καλύψουμε τα κενά η μια της αλλης..χι.χιχ. .το οτι περάσαμε υπεροχα.. δεν φαίνεται;;;; . οταν καναμε τα μαθήματα.. της ελεγα για την πρώτη διδάξασα.. εμαθα και το Fotor...xi.xi φιλεναδα....πόσα πια θα χωρέσει αυτό το μυαλό;;;χιχ.χι. ...φιλι μεγαλο.. τοοοοοοσο...

      Διαγραφή
  25. Πάντα τέτοια χαρούμενα να είναι τα νέα σου Σμαραγδένια!!!!!!
    Είσαι και πολύ καλή μαθήτρια βλέπω!!!!!
    Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα μου...μακαρι να ειναι ετσι..ποιός δεν θελει ν αειναι χαρούμενος καθε μερα αλλα και πότε πότε να συνβαινει και αυτό καλό ειναι ..τόσα λέμε απο τα μπλοκ μας...και οι συναντήσεις μεταξύ μας... να γνωριζόμαστε και απο κοντα ειναι το κατι άλλο.. φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  26. Ρουλίτσα ,ήταν δυνατόν να μη περνούσατε υπέροχα ???? Τόσα να πείτε , να ασχοληθείτε ,να μάθετε η μία από την άλλη !!!! Ακόμη στην Κρήτη βρίσκεται ???
    Ευτυχώς δεν έχει άλλη Ελλάδα παρακάτω ,γιατί και εκεί θα έφτανε η χάρη της ....
    Να είσαι πάντα καλά και να συναντάς υπέροχους ανθρώπους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι δεν έχει παρακατω το τελευταίο προπύργιο έπεσε.. ολοκληρωτικά..χι.χιχ.. ααααα ειναι και η Γαυδος.. την ξεχασα.. καλέ;; μαλλον την βλέπω να πηγαινει εκαι του χρόνου..!! που να καστει εχει πολλα καθήκοντα παιδί μου.. τι να κανουμε!!! σε ευχαριστώ πολύ .. μεχρι τωρα ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΑΝΘΩΠΟΥς έχω γνωρίσει .. είμαι πολύ τυχερή... φιλακια πολλα..!!!

      Διαγραφή
  27. Όμορφα, όμορφα και μόνο όμορφες μπορεί να είναι τέτοιες συναντήσεις..και πάνω απ' όλα, τόσο δημιουργικές!
    Μπράβο σας, τελικά αυτό το blogging, μπορεί να είναι και μια εξαιρετική ευκαιρία για συναντήσεις ουσίας!
    ΑΦιλάκια Ρούλα μου... για να δούμε πότε θα βρεθούμε και εμείς! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβώς χαρακτηρίζει τις συνατήσεις αυτες Αιναφετς μου.. η ομορφιά..!! το χαμόγελο..και η καλη διάθεση έχεις ιδίαν πείρα απο το καλοκαιρακι.. πράγματι το μλόκιν.. κανει θαυματα αν το χρεισημοποιείς σωστά.. ανθρώπους μιλας απο εδω μεσα και ερχεται η στιγμή...που τα χέρια ανοιγουν σε αγκαλιες...οι ωραιότερες στιγμές..!! εννοείτε οτι θα τα πούμε και απο κοντα κάποτε..!! φιλί μεγαλο...

      Διαγραφή
  28. Μωρέ τσουπάκι μου, τι τυχερή που είναι η βόρεια Ελλάδα που κατέβηκε στο νότο ! Αλλά η δυτική Ελλάδα κι αυτή τυχερή είναι (ξέρεις γιατί, χεχε) και σε περιμένει ! Τσουπάκι μουυυυυυυ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ξερω λέει!!..χι.χχι. έχε το στο πίσω μερος του μυαλου σου..χιχ.χ καποια στιγμή.. που ξερεις;; μπορεί να με δεις φαντη μπαστουνι. Φωτεινακι μου....!! χι..χιχ..αν δεν προκείψει.. η δική σου.. χι.χιχ.. . ποτε δεν λέμε ποτέ!!!!!! φιλαρες πολλες.. μικρή μου..!!

      Διαγραφή
  29. Τι ομορφιές ήταν αυτές; Ρουλίτσα μου θεά! (Τη Ρένα ήδη τη "γνωρίζω" και τη θαυμάζω)!
    Φιλιά σε όλες σας! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην λες παιδί μου τέοια λόγια!!!! ακου θεά..!! μεχρι εκεί έφτασε το κοκκίνισμα..χιχ.χιχ. πριν αμνυμονευτων χρόνων.. μπορεί..χι.χιχ. ευχαριστώ πολύ για το κοπλιμεντο... Αφού την γνωρίζεις την Ρένα .. Αριστεα μου θα καταλαβες πόσο ωραια περάσαμε.. φιλακια πολλα πολλα..

      Διαγραφή
  30. Φαντάζομαι πόσο όμορφα περάσατε!!! Μπράβο Ρουλίτσα, πολύ χαίρομαι!!!! Όσο για το ντεκουπάζ, πολύ καλή αρχή έκανες...περιμένουμε κι άλλα σου έργα, σύντομα!!!!!
    Αυτό το Fotor καλέ, τί είναι ??? πρώτη φορά το 'άκουσα'! Θα μου το μάθεις κι εμένα??
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριαννα μου .. δεν ξερεις το Fotor;;; χι..χι.χι σαμπως εγώ το ήξερα;;χι.χι. ηρθε η Ρένα και κανω την έξυπνη..χιχ.χι το Fotor..ειναι μια σελίδα αν καταλαβα και εγώ καλά.. που σε βοηθαει να κανεις πράγματα στις φωτό σου... να βαλεις κορνίζα .. να κοψεις φτις φωτογραφίες σου να γραψεις το ονομα σου.... γραψε την λεξη Fotor sto γκούγκλ και θα το βρείς .. ειναι στα αγγλικα.. και επιδή εγώ δεν ξερω αγγλικα.. μου εκανε η Ρένα την μεταφραση.. αν περασεις ξανα απο εδώ πιστευω να καταλαβες.. αν οχι ρωτα την Ρένα την αρχηγό..!!! φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  31. Τι όμορφη ανάρτηση Ρούλα μου.
    Να είστε καλά πάντα να συναντιέστε και να περνάτε καλά!
    Είσαι φοβερή μαθήτρια και τέλειο αυτό που έφτιαξες!
    Εχω και εγώ την ίδια απορία τι είναι το fotor καλε;;;
    Φιλιά πολλά καλημέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να εισαι καλά Ελενα μου ..νομίζω οτι πιό καλα δεν γίνεται .. περασαμε πολύ ομορφα αξεχαστα..και εσύ και εσύ.. δεν ξερεις το Fotoρ;;; αααα μαλλον χρειαζεσαι μαθήματα .. οπως εγώ.. ακριβώς απο πανω το ίδιο με ρώτησε και η Μαριαννα.. αν δεν το βρεις φώναξε βοήθειααααα Ρέναααα θα τρέξει..!!χι.χι.φιλακια πολλα Ελενα μου..!!

      Διαγραφή
  32. Εεεεεεε βέβαια, τέτοιο παρεάκι πως να μην περάσετε καλά!!!!!! Μπράβο κορίτσια και παρέα και μάθημα και σπουδαίο αποτέλεσμα. Άντε Ρουλίτσα μου, περιμένουμε αναρτήσεις ντεκουπατζούδικες, φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδες;; Αννετούλα μου;; με ενα σμπάρο πολλα τριγώνια..χι.χιχ. εμ θα αφηνα την ευκαιρία ανεκμετάλευτη;; παντα να ανταμώνουμε.. ετσι ..να χαμογελαμε και να περναμαι καλά.. αυτό εχει σημασία..!!! εσύ στο ντεκουπαζ σταθηκες;;χιχ.χιχ. δεν το εχω και τόσο.. μην νομίζεις.. !!!φιλακια πολλα πολλα Αννετουλα μου..!!!καποια φορα ελπίζω να τα πούμε και εμεις απο κοντααααα!!

      Διαγραφή
  33. Πω πω πω ομορφιές!!!
    Καλά, αυτό με το δεινόσαυρο μ΄έριξε κάτω...χα χα χα χα χα!
    Τόσο καλή μαθήτρια είσαι Ρουλίτσα μου που έφτιαξες υπέροχο λουλούδι, μπράβο σου!
    Πάντα χαρές και ωραίες συναντήσεις να έχετε!

    Σε φιλώ γλυκιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ δεν είδες Μαιρούλα τον κρύψαμε τον δεινόσαυρο ομορφιες μας..χι.χι.εγώ δηλαδή κοντεψα να ον φτασω και στα χρόνια..χι.χιχ...οσο για μαθήτρια.. εεε τό εχω το μαθητικό..!!!πρέπει να εχεις χρόνο να ασχοληθεις με το ντεκουπαζ και να το αγαπας για να το κανεις... ευχαριστώ πολλύ Μαιρούλα μου παντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε που λέει και το τραγουδακι..!!! φιλια πολλα ..

      Διαγραφή
  34. καλε λωλαθηκα και εγω μαζι σας αντε βρε να γνωριστουμε ολοι καποια στιγμη πολλα πολλα φιλια φιλεναδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε βρε Κατια μου να το κανονίσουμε.. η Ρενα λεει να κανουμε ενα συνέδριο μπλοκατζούδων..χιχχ. αν μαζευτούμε όλες θα δείς πόσες ειμαστε..!!!!!χι.χι. θα κανουμε κινημα...χι.χι.φιλακιαπολλα ..

      Διαγραφή
  35. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ να εισαι καλά και να γνωρίζεις ανθρώπους που να σε κανουν να χαμογελας παντα.. φιλια.. πολλα

      Διαγραφή
  36. Κόσμος πήγε, κόσμος ήλθε !! Πωπω, "κίνηση" πολλή στη γειτονιά μας!!! Τι όμορφες συναντήσεις !!! Πάντα τέτοια, κορίτσια!! Αντε, να δούμε τι θα δούμε από σένα και στο decoupage ! Μα με τέτοια δασκάλα, τα καλύτερα, φαντάζομαι!!!!!!! Φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο να'χεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Πέπη μου αλλες πηγανε.. και αλλες ήρθανε..αλλες βορρα και αλλες Νοτο .. τελικα οι συναντησες κανανε τον γύρω της Ελλαδας..χι.χιχ. .. μην έχεις και πολλες προσδοκίες.. για το ντεκουπαζ.. χι.χιχ. Πεπη μου.. ενα εκενα.. θα δούμε το επόμενο πως θα βγεί..!!! η δασκαλά παντως εκανε τα καλήτερα μαθήματα εξαρτάται τωρα απο την μαθήτρια.. χι.χιχ. φιλακια πολλα ...

      Διαγραφή
  37. Τώρα εγώ τι να πω; Κρητικά συναπαντήματα χωρίς εμένα; Σνιφ, σνιφ! Ζηλεύγω του του φεγγαριού.. :( Χαίρομαι όμως που περάσατε υπέροχα, το'δα γω από τις φωτογραφίες και ήταν σαν να'μουν κι εγώ εκειά μαζί σας, ε; Δε μου γλιτώνετε, κυρίες μου, θα τα πούμενε σαν έρθω κι εγώ με το καλό!! :)
    Φιλί παραπονιάρικο στις μουσούδες από το ξενιτεμένο σας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ!!!! Αγριμακι μου.. μακαρι να είχα ενα μαγικό ραβδί και με μια του κινηση να σε εφερνα στην πατρίδα.. να πίναμε το καφεδακι μας.. .να λεγαμε.. αχ!! αυτά που δεν τελειώνουν ποτε..!! εννοειτε οτι οταν ερθεις θα τα πουμε και απο κοντα..!!!φιλί σου στελνω μεγαλο να σε φτασει εκει που εισαι .. να σε βρεί..Αγριμακι μου..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  38. Το πρώτο σου έργο είναι πανέμορφο κι έχει και λατρεμένο θέμα!!
    Μπράβο!
    Πάντα να περνάτε όμορφα...είναι τόσο ωραίες αυτές οι συναντήσεις!
    Να είστε καλά..φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου...και δικο μου λατρεμενο θεμα τα λουλούδια.. και στην πρώτη μου προσπαθεια τι αλλο θα εβρισκα;; οσο για τις συναντήσεις με τα κορίτσια.. δεν θα μπορούσανε να ήταν ωραιότερες..!! να εισαι καλά και να εχεις χαρές στην ζωή σου.. φιλακαι πολλα και σε ευχαρσιστώ

      Διαγραφή
  39. Σμαραγδένια μου, καλησπέρα! Σ'εμένα σε περιμένουν πολλά και διάφορα...
    Δες εδώ
    http://funkymonkey-handmadecreations.blogspot.gr/2013/10/blog-post.html
    και βραβεία εδώ!!
    http://funkymonkey-handmadecreations.blogspot.gr/2013/10/unpaixtable.html
    Θα επικοινωνήσουμε με mail για τους κανόνες, επειδή δεν θα μπορείς να τους πάρεις. Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελλη μου.. χαρηκα που ειμαι αναμεσα σε αυτες που σκεφτηκες.. να δώσεις το βραβειο.. σε ευχαριστώ πολύ...τα βαζω αμέσως στην στήλη μου με τα βραβεια....εμεις τα είπαμε.. και θα τα ξαναπουμε..σιγουρα.. φιλακια πολλα και σε ευχαριστώ πολύ.. πολύ..!!

      Διαγραφή
  40. Πάντα όμορφες συναντήσεις να έχεις Ρουλα μου. Το έργο σου υπέροχο περιμένω να δω και άλλα τώρα που έκανες και μαθήματα με την δασκάλα του βορρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περίμενε Κατερίνα μου .. λες να τα καταφερω καλήξτερα την δευτερη φορα;;; ειναι αλήθεια πως με φοβίζει λιγάκι το ντεκουπαζ..!!!χι.χι..ελπίζω να μην πανε αδικα τα μαθήματα..απο την κυρία Ρένα την δασκαλα.. θα δείξει..αν έιμαι καλη μαθήτρια..!!σε ευχαριστώ πολύ..να ειασι καλα φιλακια πολλα...

      Διαγραφή
  41. h dimioyrgies soy panta jexwristes oso gia ths sinantis eiperoxes kai dimioyrgikes filia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προπαντως υπεροχες οι συνσντήσεις μας.. Βασω μου.. εστω και να γίνονται σπάνια λογο των αποστασεων...αλλα ουσιαστικες λογο καρδιας..!!! σε ευχαρσιστώ πολύ φιλακια και να περνας και να είσαι καλά να χαμογελας..!!

      Διαγραφή
  42. Aχ αυτά τα συναπαντήματα ανθρώπων με ζεστές καρδιές, ανοιχτό μυαλό, δημιουργικότητα, ζωντάνια, δοτικότητα......απολαυστικά και ανεπανάληπτα !!!! Πάντα τέτοια Ρούλα μου, υπέροχα συναπαντήματα μέσα απο το διαδίκτυο που φέρνουνε κοντά αδελφές ψυχές απο όλα τα σημεία του ορίζοντα.....πάντα καλά συναπαντήματα σου ευχόμαστε....η Ρένα η ξεσηκώστρα είναι....το κάτι άλλο κι εσύ όμως δες πας πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προπαντως ανοιχτο μυαλο Μελισσουλες μου πρέπει να εχουμε.. το ομορφο ειναι που..ενώ μιλαμαι απο τον υπολογιστη,, τωρα γνωριζόμαστε και προσωπικα και αυτο ειναι απο τα καλά του διαδυκτιου,,!!οσο για την Ρενα μας.. ναι θα την προτεινα για αρχηγό... αφου με το ξεσήκωμα της...μας βάζει να προσφέρουμε αυτό που μας γεμιζει.. φιλακια πολλα ...

      Διαγραφή
  43. Πολύ όμορφο το έργο σου,ειλικρινά!!!
    Σου εύχομαι πάντα μεγάλες χαρές και χαρούμενες συναντήσεις-)
    Πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πρωτη προσπαθεια μου ας πουμε πως πήγε καλά η δευτερη θα δείξει...Κρίστα μου...να δουμε .. να μην πάν και τα μαθήματα χαμενα.. να την βγαλω ασπρορόσωπη την δακαλα μου θελω ... θα τα καταφέρω αραγε;;; φιλακια πολλα και σε ευχαριστώ πολύ..!!!!

      Διαγραφή
  44. Τέλειο Ντεκουπάζ!!Μπράβο Ρουλάκι μου!! Φαντάσου τι θαύματα θα κάνεις σε λίγο καιρό, αφού με ένα μάθημα πέτυχες αυτό το αποτέλεσμα!! Μπορεί να είδα μαζεμένες όλες τις αναρτήσεις σου, αλλά σας απόλαυσα όλες!! Εδικά χάρηκε ιδιαιτέρως που γνώρισα από τις φωτογραφίες σου την Ρένα Έργα χειρός και την Κούλα. Κούκλες και οι δύο!! Καλά την κυρία Προέδρου την γνωρίζω από κοντά και νιώθω πολύ τυχερή που την γνώρισα!! Όλα τα προλαβαίνει!! Καλέ μπας και σώσει τη χώρα μας αν την βγάλουμε Πρωθυπουργό;;;!! Την έχω ικανή!! Θα τους κάνει όλους ανάστα ο Κύριος!! Δεν θα αφήσει κανέναν σε χλωρό κλαρί!!! Ρενάκι μου να είσαι καλά σε θαυμάζω.. και σένα σε θαυμάζω Ρουλάκι μου για τα έργα σου, τα γραπτά σου, αλλά περισσότερο για τον τρόπο που σκέπτεσαι γλυκούλα μου!! Πραγματικά το μπλόκινγ αποδείχτηκε και σε μένα πολύ μεγάλη ευχάριστη έκπληξη!! Φιλάκια πολλά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Φανούλα μου... χείμαρος είσουνα..χι.χι. ολα τα ωραια μας ειπεις ναι πράγματι αυτός ο χώρος μου έχει δώσει την δυνατότητα να γνωρίσω ομορφους ανρθρώπους απο την μια ..ως την αλλη ακρη της Ελαδδας.. και ειμαι πολύ χαρούμενη με αυτό .. ελπίζω αυτες οι φιλιες που δημιουργήθηκαν εδώ μεσα να κρατήσουν για πολλλα πολλα χρόνια.. οσο με την Ρένα περάσαμε καταπληκτικα και ναι... θα την ψήφιζα για πρωθυπουργό..χι.χι.. σου χρωστώ επίσκεψη.. δώσε μου χρονο..φιλακια πολλα..
    θα τα πουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ρούλα, εσύ κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει.
    Πέρνα, έχεις βραβείο. Από εμένα και πέντε έξι ακόμα.
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Λοιπόν Rουλάκι μου θα ξεκινήσουμε μαθήματα decoupage!!!!!Είσαι καταπληκτική !!!Το χρονικό της συνάντισης υπέροχο!!!Χαίρομαι που σας γνώρισα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Χαχα... ήμουν στις φούριες της έκθεσης και δεν είχα σχολιάσει σ'αυτή την ανάρτηση. Τώρα την βλέπω με ησυχία. Απόλαυση είσαι Ρουλίτσα μου. Ήρθε κι ο αρχηγός Β. Ελλάδας και απογειωθήκατε...χαχα. Πάντα τέτοια όμορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή