Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΝΕ ΤΟ.. ΠΡΑΞΗ...!!!!


Στρώσε χαλί της καρδιάς σου το απόθεμα
και ξεπροβόδισε την καλοσύνη
να ζεστάνει σαν ήλιος που πάει στο λιόγερμα,
τον ανθρώπινο πόνο της ψυχής ν απαλύνει.

Αν αγάπης περίσσευμα στο στήθος έχεις,μικρό ή μεγάλο κανείς δεν ρωτάει,
το συναίσθημα είναι ασύγκριτο πάντα
και το νιώθει μονάχα η καρδιά π αγαπάει.

Αν οι σκέψεις που κάνεις προσφοράς είναι χρέος,
τότε, κάνε το πράξη κι η καρδιά θα γεμίσει
με καρπούς της αγάπης που τους έχει φυτέψει,
στης ψυχής το περβόλι, πού χει κι όλας ανθίσει..!!!!!!!!
Αυτό το μικρό μου ποίημα ήθελα να συνοδεύσει τα τελευταία μας ρολόγια..στο ταξίδι τους για το pazzar..που θα γίνει στο Χριστοδούλειο ίδρυμα..από τις 23-27 Νοεμβρίου....
Την αφίσα την αναδημοσιεύω από την Ποδηλάτισσα
http://podilatisa.blogspot.gr/2013/11/blog-post_6.html για όποιες φίλες θέλουν να κάνουν κάτι προλαβαίνουν..... και τώρα ας ετοιμάσω την πασαρέλα..των μανεκέν... χι..χι. ρολογιών ήθελα να πω..!!!
Εδώ βλέπετε...εν κομμάτι ξύλου κομμένο σαν αστέρι με 12 αχτίνες που έχει βαφτεί.. από τον γνωστό ύποπτο..και αριθμούς έτοιμους που έχουν μπει από μένα...έκανα την δυσκολότερη δουλειά...χι.χι..
 
Αμέσως ακολουθεί ένα τετράγωνο κομμάτι ξύλου...που αφού βάφτηκε...ντύθηκε με ρυζόχαρτο και με την μέθοδο του....ντεκουπάζ...χι.χι. καλά διαβάζετε ντεκουπάζ... από μένα παρακαλώ... και ένα κομμάτι δαντέλα γύρω..γύρω για ρομαντικούς και όχι μόνο..!!

Και το τελευταίο κομμάτι είναι εικόνα που βρήκα στο ίντερνετ την έβγαλα φωτοτυπία..  και την κόλλησα απλά στο ξύλο... η ξύλινη κορνίζα που το πλαισιώνει...κατασκευάστηκε από τον Σμαραγδένιο...το συγκεκριμένο μοντέλο..χμμμμ ρολόι ήθελα να πω..παρ όλο που έχει την υποχρέωση να μας ξυπνά.. έχει όμως και τις αντιρρήσεις του..!!!

Ευχαριστούμε πολύ  που παρακολουθήσατε την επίδειξη μας..και ελπίζουμε να σας κάναμε να χαμογελάσετε....!!!!!
Εεεεεεεπ... ένα λεπτό ακόμα πλίζζζζζ να σας ενημερώσω για ένα pazzar  που θα γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου.. το είδα στο μπλοκ της Μαρίας της Κανελλάκη...http://toapagio.blogspot.gr/για περισσότερες πληροφορίες πηγαίνετε εκεί..

και δώστε ένα χαμόγελο ακόμα στα παιδιά..!!!
Είναι το μέλλον και το αξίζουν!!! 
    

74 σχόλια:

  1. Τί όμορφη συνοδεία που θα έχουν τα ρολόγια!
    Πολύ όμορφοι στίχοι, κορίτσι μου!!! Γεμάτοι αγάπη και τρυφερότητα!
    Α, και τα ρολόγια σας όμως... ΥΠΕΡΟΧΑ!!!
    Καλή επιτυχία να έχουν όλα τα μπαζάρ και οι εκθέσεις και να γεμίσουν πολλά-πολλά μουτράκια με χαμόγελα!!!
    Καλό βράδυ, Ρουλάκι μου!!!
    Την αγάπη μου!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ και στον... γνωστό ύποπτο!!!!!
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεε να μην πανε ασυνόδευτα.. Γιαννα μου..να τα καλοπιάσουμε λίγο...χι.χιχ. να φερθούν όμορφα εκει που θα πανε..να εισαι καλά και σε ευχαριστούμε πολύ ..μακαρι να εκπληρώσουνε τον σκοπό τους..!! . τα φιλακια τα έδωσα χι.χι. δέξου και το δικό μου...φιλίιιιιιιιιιιιι!!!!!

      Διαγραφή
  2. Είσαι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ , ΜΟΝΑΔΙΚΗ και ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ !!!!!!
    Φιλιά και καλό βράδυ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ράνια μου μην μου λές τέτοια λόγια και καβαλήσω κανένα καλάμι.!! χι.χι.χ και που θα το βρώ στην εποχή αυτή.... ουτε καλαμι δεν μπορούμε να αγορασουμε..χι.χι.ασε που κοκκινίζω οταν τα διαβάζω και νομίζει ο δικός μου πως εχω πίεση..χι.χιχ. ελα σε πειραζω... πως να σου πω ευχαριστώ.. πολύ να χαμογελασουμε και λιγο.. μπας και το χαμόγελο μας φτιαξει...την μερα μας..!!! φιλακια πολλα και ευχαριστώ πολλα..

      Διαγραφή
  3. Το ρολόγια σου υπέροχα Ρουλάκι μου αλλά οι στοίχοι σου μοναδικοί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πολλά πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου άρεσαν ..έ;; νομίζω οτι ειναι αυτό ακριβώς που αισθανόμαστε όλες οταν βάζουμε την αγαπη να δημιουργήσει για να προσφερει. εκει που πρέπει...Βικούλα μου .. εσένα ποιός σε φτάνει μάτια μου στι ιδέες και στις κατασκευες...προτεργατες μαζί με την Ρένα και τα αλλα κορίτσια... σε ευχαριστώ πολύ ... ολες έχουμε νομίζω μεσα μας.. την δοτικότητα.. και αυτό ειναι το πιο ομορφο.. σε φιλώ και σου κάνω μια αγκαλια..φιλι στην Δημητρούλα...

      Διαγραφή
  4. Τα ρολόγια σου -σας Ρουλίτσα μου τα συνοδεύεις με τρυφερούς όμορφους στίχους , με τόση αγάπη που την έχουμε ανάγκη όλοι , μα κυρίως τα παιδιά του ορφανοτροφείου .
    Θα έχω τη χαρά να είμαι εκεί από την πρώτη μέρα , θα τα δω και θα τα χαρώ όλα και θα πάρω ότι μου αρέσει !
    Σε φιλώ με απέραντη αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααα εσύ θα εισαι απο τις τυχερές κορίτσι μου... τι ωραία!!! φανταζομαι πόσο πιο ομορφο ειναι να βλέπεις τα παιδια.. να τους κρατας το χερι και να τους δίνεις την αγκαλιά σου και την αγάπη σου.. αυτό θελουν..και σιγουρα θα το δώσεις..!!! φιλακια πολλα τυχερούλα .. Νικόλ μου...!!!

      Διαγραφή
  5. Oι Μέλισσες βουρκώσανε .....το ποίημά σου είναι τόσο άμεσα συγκινητικό και υπέροχο, εκφράζει απόλυτα τα συναισθήματα όλων μας που μέσα απο τη Δράση των Bloggers κάνουμε κατάθεση ψυχής με την προσφορά των δημιουργιών μας σε αυτούς που έχουνε ανάγκη υποστήριξης.....και είναι δυστυχώς τόσοι πολλοί .... Τι σχόλιο να κάνουμε τώρα για τα ρολόγια σου..φτιαγμένα..... με της καρδιάς σου το απόθεμα....και αυτό της καρδιάς του Σμαραγδένιου. είναι αριστουργήματα φτιάγμένα με απέραντη αγάπη, προσφορά μοναδική και υπέροχη !!! Μελένια φιλιά και στους δυό σας !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστούμε πολύ Χρυσομελισσες.. κανουμε οτι κάνουν και τόσες αλλες φιλες εδώ μεσα..για να χαρίσουμε λιγα χαμόγελα ..στα παιδια.. και μακαρι αυτά τα χαμόγελα να μείνουν μόνιμα στα προσωπάκια τους..!!! καλή επιτυχία στο παζάρ .. πολυ θα ήθελα να ήμουν εκεί.. φιλάκια..πολλα

      Διαγραφή
  6. καλημερα σμαραγδενια μου!!
    μπραβο για ολα!
    υπεροχο ποστ!
    οπως παρουσιασες ολα τα θεματα εξαιρετικα!
    το ποιημα εκπληκτικο!
    δεν εχω λογια!
    καλη επιτυχια ευχομαι!
    φιλακια πολλα καλη μου φιλη! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Κική μου... ενα ευχαριστω πολύ .. ειναι λίγο αλλα δεν εχει άλλη λέξη να εκφρασω το ευχαριστώ μου.. χαιρομαι πολύ...που σου άρεσαν .. και η δική μου ευχή ειναι να πανε καλά στο παζάρι.. εγώ απο την Κρήτη ειναι δυσκολα να παω.. φιλί σου στελνω..

      Διαγραφή
  7. Ρούλα μου για ακόμα μία φορά ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!!
    Υπέροχα όλα!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι λές Ελένη μου;; χαιρομαι αν το καταφερνω αυτό γιατί και εγώ μαθαίνω από όλες σας πολλά και αυτό με ευχαριστεί πολύ.. να εισαι καλά φίλη μου..φιλώ σε...

      Διαγραφή
  8. Καταπληκτικοί στίχοι!!!!, που συνοδεύουν πανέμορφα ρολόγια!!!!!
    Πολύ καλή δουλειά!
    Εύχομαι τα μπαζάρ να έχουν μεγάλη επιτυχία!!!!
    Πολλά φιλάκιαααααααα :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το χαιρομαι να βλέπω καινούργιες φιλες.. καναμε ότι μπορούσαμε οπως και πολλες άλλες φιλες.. και εγώ το ίδιο ευχωμαι με σένα ...φιλακια πολλά..σε ευχαριστω που περασες..

      Διαγραφή
  9. Χαίρομαι πολύ που βλέπω τις δημιουργίες σας και τις αναδημοσιεύσεις σας!
    Με γεμίζετε Χαρά κι Ελπίδα! Ελπίδα ότι κάτι αλλάζει...
    Φιλί γλυκό από Μελβούρνη, συντεκνάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγριμακι μου πρέπει να αλαξει κατι .. αλλιως θα παψουμε να λεγόμαστε ανθρωποι..να κάνουμε οτι περναει απο το χερι μας να το καταφέρουμε...η ελπίδα δεν πεθαίνει ποτε λεμε..φιλακια πολλα ψυχή μου απο την Κρήτη μας...

      Διαγραφή
  10. Μου τηλεφώνησε η Κλαυδία να μην μου ξεφύγει η σημερινή σου ανάρτηση και μου μίλησε για το υπέροχο ποιημα σου και βλέπω πόσο δίκιο είχε !!!!!
    Τα ρολόγια σου εξίσου ΥΠΕΡΟΧΑ !!!!! Το ένα πιο όμορφο από το άλλο !!! Μπράβο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να την ευχαριστήσω πολύ την Κλαυδία που σου τηλεφώνησε.. και περασες απο εδώ καλως ώρισες.. και θα χαρώ να τα λεμε.. σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.. με κανουν χαρούμενη.. κανουμε ότι μπορούμε όμως όλες μας.. για τα χαμόγελα των παιδιών.. να εισαι καλά .. φιλια..

      Διαγραφή
  11. όλα υπέροχα όπως και τα αλλα που έχουν ετοιμασει οι αλλοι συμμετέχοντες ΟΜΩΣ ενα μου εκλεψε την καρδιά. Ο κοκορίκος. Να πάει σε καλά χέρια εύχομαι. Κι εσύ να'χεις την καρδιά σου πάντα ανοιχτή οπως την γνωρίσαμε ως τώρα. Φιλιά γιά ένα χαρούμενο Σαββατοκύριακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χι..χι. Τζιντερουλα μου ο κοκορίκος.. σου άρεσε;; ΄ε..μονο που έπρεπε να δείχνει 6 η ωρα.. για να ειναι εναρμονισμενο με την οπτική του εικονα.. μετα που τον εστηλα το είδα... λεπτομερεια θα μου πεις .. όμως εγώ την είδα αργα.... αυτά παθενω γιατί ειμαι βιαστική ..χι.χι. μικρό το κακό όμως.. ευτυχώς.. φιλεναδα σε ευχαριστώ πολύ ...φιλώ σε αγάπη μου..!!

      Διαγραφή
  12. Ρουλίτσα μου,με την ευαίσθητη ψυχούλα σου,δεν ξέρεις πόσο συγκινήθηκα διαβάζοντας το ποίημά σου!!!!Αχ,αυτή η αγάπη που δίνει φτερά στα όνειρά μας και τα κάνει να πετούν σε ανθισμένους κήπους,μακάρι ν'απλωθεί ολόγυρα και να μας κάνει όλους,τόσο γενναιόδωρους!!!
    Φιλάκια πολλά,καλή μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως την ..την Ροδώ μου...αυτά κορίτσι μου ειναι αυτονόητα.. αλλιώς θα εχουμε χασει την ανθρωπια μας αν δεν σκεφτόμαστε τον συνανθρωπό μας και προπαντως τα παιδια.. εκεινα ειναι που μας δίνουν δύναμη για να κάνουμε και εμεις κατι.. .. ενα παιδικο χαμόγελο..η καλήτερη πληρωμή μας..σε ευχαριστώ πολύ το να διαβαζω απο εσένα αυτα τα λόγια ειναι μεγαλη μου τιμή.. ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ....Υ.Γ. πότε θα μαζευτούμε παλι για καφέ;; χι..χι.. μου καλοάρεσε...

      Διαγραφή
  13. Εφτιαξες πάλι υπερπαραγωγές!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Τι ευαισθησία που κρύβουν οι στίχοι σου!!!!!!!!!!!!!
    Φιλάκια!!!!!

    ΥΓ.για τις καρτούλες που με ρώτησες τις φτιάχνω για να συνοδεύουν τα δωράκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα μου .. μακαρι να μπορούσαμε περισσότερα.. χαρηκα που σου άρεσαν οι στίχοι μου .. ήταν νομίζω μια καλή συνοδεία..για τα τελευταια ρολόγια μας.. να είσαι καλά .. ..... πολύ ομορφη ιδέα οι καρτούλες.. μπράβο σου..!!! φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  14. Είναι πολύ όμορφα αυτά τα ρολόγια
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία Ελενα μου σε ευχαριστουμε πολύ... γραφω στο πλυθηντικό γιατί τα φτιαξαμε δύο...να εισαι καλα και φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  15. Υπέροχοι στίχοι, πανέμορφα ρολόγια!
    Να είστε καλά!
    Πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελλη μου ενα μεγάλο ευχαριστώ απο καρδιας σου λέω.. να εισαι καλά μικρή μου.. φιλακια πολλα και απο μενα.. σε σένα και στην πανέμορφη Θασο..!!

      Διαγραφή
  16. Το ποίημα ταιριάζει γάντι σε όλη την υπέροχη προσπάθεια... όσο για τα ρολόγια, μόνο χαρά εύχομαι να φέρουν σε όσους τ' αποκτήσουν!
    ΑΦιλάκια πολύ συγκινημένα! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααααα ευτυχώς τα καταφερα να σου απαντησω και απο εδώ Αιναφέτς μου.. ειχε μπλοκαρει το σύστημα..χι.χι.. μακαρι να πραγματοποιήσουν τον σκοπό για τον οποιον έγιναν χαρα μας θα ήταν .. πολλα ευχαρισώ και φιλιά ...μαζί..!!

      Διαγραφή
  17. Σαν την φίλη μας την Βίκυ έχεις τον ασταμάτητο στην παραγωγή!!!Ομορφα χαρούμενα και το τρίτο επιπλέον παιχνιδιάρικο!!!Το ντεκουπάζ είναι εύκολο να ξεκολλήσεις από αυτό είναι ακατόρθωτο!!!Εμπλεξες!! Ρούλα, Εμπλεξες!!! σε όμορφα μονοπάτια δημιουργικά και ονειρεμένα... φιλάκια, από την καλοκαιρινή μέχρι την Κυριακή τουλάχιστονΚομοτηνή, με αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφη μου σταματήσαμε.. χι.χι. μεχρι την επόμενη φορα..χι.χι. νιωθεις πολύ ομορφα αν μπορείς να κανεις πράγματα για τα παιδιά...χαλάλι τους .. όσο για το ντεκουπάζ...θα πω την αλήθεια...αποθυμενο το είχα...αλλα οταν το εκανα ..δεν μπορώ να πώ ότι ξετρελαθυκα... εκεινος που του άρσε πολύ οταν το είδε ήταν ο δικός μου... λες να τον βαλω να μάθει;;χι.χι. οχι οτι δεν είναι ωραιο .. την αλήθεια θα την πώ....αλλα το πλεχό όμως μαζί με το μπλόκιν ...χι.χι. ειναι αυτα που με χαλαρώνουν περισσότερο....μεγαλη κουβέντα δεν λέω.. παντως..!!! φιλακια πολλα στην Αλκηστούλα Εφη μου..!!

      Διαγραφή
  18. παρα πολύ ωραία..καλή επιτυχία, σε όλα τα μπαζάρ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πολύ Παρασκευή μου..μακαρι να έχουν επιτυχία ειναι για κάλο σκοπο....να εισαι καλά .. φιλακια..

      Διαγραφή
  19. Ρούλα είσαι όλο ....εκπλήξεις και ......εξελίξεις.
    Τι πρόοδος είναι αυτή!!!!!
    Εσύ και ο.....βοηθός σου έχετε βάλει την αγάπη και το μεράκι σας.
    Φιλιά και στους δύο.
    Να είσαστε καλά , να δημιουργείτε και να προσφέρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eεεε Παρακέλσο μου...με τόσες δασκάλες εδώ μέσα είναι να μην έχω εξελιχτεί;;.χι.χι. τι μαθήτρια θα ήμουν... δεν θελω να μενω στην ίδια τάξη!!!!! ομως να λεμε και την αλήθεια χωρίς τον βοηθό μου δεν θα εκανα τίποτε.. οπότε τα ευσημα δικά του..χιχ.χι. σε ευχαριστούμε πολύ.. φιλενάδα... !!!φιλώ σε..

      Διαγραφή
  20. Είπαμε η συνεργασία σου με τον Σμαραγδένιο σου... απλά βγάζει αγγέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν λενε Φλωρα μου η υσχύς εν την ενώσει;;; εεεεε αυτο κάνουμε και εμείς.. ο ενας κόβει κια η αλλη ραβει.. μπορεις να το πείς και ετσι.. σε ευχαριστουμε.. πολύ φιλακια καλή εβδομαδα..

      Διαγραφή
  21. Ρουλίτσα μου, η γλυκύτητα και η τρυφερότητα που τα συνοδεύουν είναι ακαταμάχητη!
    Συγχαρητήρια και στους δυο σας!

    Καλό Σαββατοκύριακο, σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Μαιρούλα μου...σε ευχαριστούμε άπαντες..χι.χιχ. θέληση να υπαρχει και όλα γίνονται.. για να χαρίσουμε χαμόγελα.. αυτό έχει σημασία μάτια μου.. φιλάκια πολλά..

      Διαγραφή
  22. Αν γινόντουσαν καλλιστεία ανθρωπιάς, θα είχες στεφτεί Μις Υφήλιος!
    Πασαρέλα ψυχής έκανες, έχοντας ως "μανεκέν" σου: την αλληλεγγύη, την προτροπή, τη δραστηριοποίηση και την αγάπη προς τον εαυτό μας και τους ανθρώπους.
    Ευχαριστώ πολύ για όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενα κόσκινο.... γρήγορα .. ενα κόσκινο..βρε... Κανελλάκι μου... μην λές τέτοια παιδι μου.. και λίγο το έχω το μυαλό... να σαλτάρει ..να καβαλήσει κανένα καλαμι.. και μην τον είδατε τον Παναγή..χι.χιχ. ντρέπομαι .... για μας, όπως νομίζω και όλων των φίλων εδώ μεσα.. η αλληλεγγύη ειναι αυτονόητη στον συνανθρωπό .. αν χαθεί και αυτή....!!!!!! ας μην κοιταζουμε μονο τον εαυτό μας.. και ας κανουμε ότι μπορούμε και προπαντως για τα παιδιά .. αυτά ειναι που χρειάζονται να χαμογελάσουν.. εγώ σε ευχαριστώ Κανελλάκι μου.. μου γι
      αυτά που γραφεις φιλώ σε..

      Διαγραφή
  23. Θέλω να έρθω και στα δυο! Πως θα γίνει να μην τα ξεχάσω;;
    Στο πρώτο με τα ρολόγια δεν φαίνονται οι ώρες! (ή δεν τις βλέπω εγώ;; χαχα!)
    Φιλιά γλυκά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλεις να έρθεις διαβαζω.... και λέω που να έρθει η Πατρίνα στην Κρήτη;; χι.χιχ. τα παζαρια γινονται στην Αθήνα .. θα το καταλαβες.. εγώ ειναι δύσκολο να ερθω..χι.χι. .και θελεις να πας;;; και θελεις να μην το ξεχασεις;;;; εγώ ειμαι εδώ.. σου στελνω μεηλ... αν έχεις.. και που να μου πείς..χι.χι. και σου το θυμήσω..... οσο για τις ωρες.. ειναι απο τις 5 εως τις 8 ... εμ και σύ χωρίς γυαλιά θελεις να δείς;;; χι.χι.χι..φιλακια πολλα Πετρινα μου

      Διαγραφή
  24. Ρουλίτσα , τι μαθαίνει ο άνθρωπος όσο μεγαλώνει, χα...χα... !
    Και ντεκουπάζ και μάλιστα πολύ καλού γούστου,
    μπράβο Ρουλάκι μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν λες τίποτα Σοφάκι μου.. είδες πως καταντάει ο ανθρωπος;;χι.χι. μεχρι και ντεκουπατζού έγινα..τωρα για το καλό γούστο .. δεν ξερω .. θα το δείξει ο καιρός..χι.χι. φιλακια πολλα πολλα

      Διαγραφή
  25. Μπραβο παιδι μου τα μέτρησες;;; που μενεις;; και εγώ τόσα χιλιόμετρα μενω απο Αθήνα.. μπας και μενουμε κοντα;;πλακα θα έχει μενω Ηρακλειο εσύ;;... πες που και θα έχεις ένα... μακαρι να έχει επιτυχία το παζαρι.. γιατι θα χαμογελασουνε παιδικα χειλακια.. και τί ομορφότερο απο ενα τετοιο χαμογελο..!!! φιλακια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. γειά σου Ρουλακι μου! σε συνέλαβα να απαντας, χαχα, και γω δεν πρόλαβα ακόμα να γραψω!! εμεινα στο ποίημα!Και απο μόνο του να πήγαινε στην Αθήνα είναι ΠΛΗΡΕΣ!!!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!ΠΟΛΛΆ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου αδέρφι..... με συνέλαβες;; που με συνέλαβες αγάπη μου;;χι.χι.να απανταω .. ε;;; δες παλι πότε απαντώ στα σχόλια σας.. εχθες μου έκανε κολπακια ο γκούγκλης και είχε κολίσει.. οταν φυσάει εδώ νοτιας.. τα κανει αυτά.. σημερα του πέρασε τι γινατι..χι.χιχ. και ολα καλά... και το ποιημα δεν ήθελε να παει μονο του αδέρφι.. τι να έκανα;; χι.χι. φιλακια πολλα ψυχή μου..

      Διαγραφή
  27. Ομορφα τα ρολόγια...το δαντελωτό μου άρεσε πολυ...ρομαντικό , όμορφο και μου αρέσουν οι δαντέλες..καλή επιτυχία στις εκδηλώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δελφινακι μου...εσύ ρομαντικό μου πλάσμα... τι αλλο θα σου άρεσε παρά οτι εχει σχέση με τον ρομαντισμό και μενα μου αρεσουν οι δαντέλες.. και το πλεξιμο... φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  28. ολα καλααα και ολα ωραια!!!!αλλα του εχεις αλλαξει τα φωτα του σμαραγδενιου!χαχαχα
    Μπορω να πω οτι με το βινταζ ρολοι μπηκες επισημα στο κλαμπ των ντεκουπατζουδων!!!!
    Αντεεε μπας και γλυτωσεις ο ερμος ο συζυγος!!...μονο ντεκουπαζ δε τον εχεις βαλει να κανει χιχιχιιχιι.Φιλακιαααα αταχτο Ρουλακιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπότε είμαι πλεον Μισιρλακιμισιρλάκι μου μια ντεκουπατζου.. με βούλα και σφραγίδα..χι.χιχ. ετοιμάστε τις αψίδες και τα κόκκινα χαλιά..χι.χιχ...τον συζυγο.. καλα κανω και του αλάζω τα φωτα..χι.χι..αααααα τωρα που το λές ... λες να του μαθω να ντεκουπαρει ..πολύ καλή ιδέα,,...χι.χιχ. γιατί εγώ δεν τρελαίνομαι... και τόσο...εγώ άταχτο;;;;; πυ με ειδες καλέ;...χι.χι... γι αυτό που είπες παρε δυό φιλακια ενα σε κάθε μάγουλο...χι.χιχ.

      Διαγραφή
  29. Καλώς σε βρίσκω γλυκιά μου Ρουλίτσα μετά την απουσία μου απο τα δρώμενα!!και πως σε βρίσκω..μ'ένα ποιήμά σου που μιλάει βαθιά στην ψυχή και είναι ύμνος για την αγάπη στον συνάνθρωπο..πολύ τρυφερή ανάρτηση γεμάτη αγάπη με παραμυθένιες δημιουργίες..λάτρεψα τα ρολόγια που είναι απίθανα σε σχέδια και χρώματα.ο Σμαραγδένιος πολύτιμος συνεργάτης στις απίστευτες δημιουργίες σας..Σου στέλνω την αγάπη μου καλή συνέχεια και μιά όμορφη βδομάδα να έχουμε!!καληνύχτα καραμελένια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να πω δεν ξερω μετα απο τόσο κολακευτικα λόγια Κατερίνα μου...μονο αυτό .. χαιρομαι πολύ που μπορώ να σας βγαζω τέτοια συναισθήματα.. για μενα αυτό εχει σημασία τι δίνεις στον συνανθρωπό σου .. και δεν εννοώ υλικα αγαθα...οσο για τον συνεργατη μου...χι.χι. μαλλον εγώ ειμαι δικος του.. αν δεν ήταν εκεινος!!!!!! σε ευχαριστώ πολύ...καλή σου εβδομαδα φιλάκια..πολλα...

      Διαγραφή
  30. Κάθε φορά μας εκπλήσσεις με τα έργα σου Ρουλα μου. Καλή εβδομάδα να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου... όλες αυτό κανουμε εδώ γλυκια μου... και χαιρομαι που το κανουμε.. γιατί βγαινουνε πολύ ωραία πραγματα .. και μαθένουμε η μια απο την αλλη ...πολύ ωραια ψυχοθεραπεία το βρίσκω.. φιλακια πολλα .. και καλή εβδομαδα..να εχεις..

      Διαγραφή
  31. Μόνο εσύ θα μπορούσες να συνδυάσεις τόσο όμορφα, τόσο τρυφερά , τόσο μοναδικά τους υπέροχους στίχους με τις εξαιρετικές δημιουργίες του ανεπανάληπτου δίδυμου !!!!! Να'στε και οι δυο σας πάντα καλά, και να προσφέρετε όπως εσείς ξέρετε.... Φιλάκια πολλά από την πολύ βροχερή Αθήνα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέπη μου...κατι ήθελα να κανω να ταιριαζει με την περίσταση.. ..χι.χιχ. χαίρομαι που σου αρεσε.....κανουμε όλες οτι μπορούμε αφού αυτό μας ευχαριστεί δεν νομίζεις;; σε ευχαριστούμε πολυ.. καλησπερα... και φιλακια πολλα ..

      Διαγραφή
  32. Ομορφο και τρυφερο το ποιημα σου Ρουλα μου και πανεμορφα τα ρολογια σας!!
    Να ειστε καλα ! τα φιλια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τωρα που τελειώσανε τα ρολόγια εχουνε σειρα τα παιχνιδια για το χωριό ΣΟΣ.. να δούμε τι θα κατεβάσει η κούτρα μας..χι.χι.. Μαρία μου σε ευχαριστούμε ..πολύ κοριτσι μου φιλακια πολλα πολλά...απο μια Κρητη ακομα ηλιόλουστη... αλλα κουνημενη,...χι.χιχ.

      Διαγραφή
  33. Μπράβο Ρουλίτσα!!! Έκανες σούπερ ντεκουπάζ!!! Το πήραμε κι αυτό το κάστρο...χαχα... Τώρα πήγαινε να ζωγραφίσεις...χαχαχα... Φιλάκια πολλά πολλά καλό μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμ δεν εχει δεί το επόμενο ντεκουπάζ μου!!! χι.χι. ίσως σε εκπλήξω...σιγά που δεν θα το παίρναμε το καστρο... χι..χι.. αλά βρε Μαράκι μου καλό ειναι .. αλλα δεν μπορώ να πώ οτι με ενθουσίασε κι όλας...δηλαδή να κολήσω..με αυτό;; θα το χρεισημοποιώ μόνο σε εκτατες ανάγκες.. μου αρέσει ομως να το βλέπω έτοιμο..χι.χιχ.ο Γιώργος και τα παιδιά μου τρελαθήκανε.. και δεν ΄εκανα και τίποτε σπουδαίο... χι.χι...τώρα ναι.. παω... να ζωγραφίσω.. χι..χιχ....Μαράκι μου
      σε φιλώ .. και αντε να κάνουμε και κανενα μαθημα ζωγραφικής.. πόσο πια να είμαστε στην ίδια τάξη;;; τα σχολεία ανοίξανε και εμεις ακόμη.. χι.χι σου στέλνω φλί... απο την κουνημένη Κρήτη...!!!

      Διαγραφή
  34. Υπέροχο!ειλικρινά μου άρεσε πολύ!
    Με την μέθοδο του ντεκουπαζ αποφάσισα κι εγώ να φτιάξω δυο καρέκλες όταν επιστρέψω στην Αθήνα!για να δούμε!
    Χαίρομαι που σε ξαναβρίσκω και από το νέο μου σπιτικό..
    σε φιλώ γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίο ειναι το ντεκουπαζ αν σου αρέσει να το κανεις ..αλάζουν τελειως..όψη τα αντικίμενα .. μολις γυρισα απο το καινουργιο σου απιτικό.. πολύ ωραιο ειναι σιγουρα θα τα λεμε.Νικολετα...φιλια.. πολλά

      Διαγραφή
  35. Εξαιρετικα και τα τρια ρολογακια αλλα αυτο το τελευταιο, ως υπναρου, μου αρεσε ιδιαιτερα!! Φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααααα και εσύ σαν και μένα υπναρού;; χι.χιχ. ... να μας ξυπνανε μεν.. αλλά οχι και απο τις 6 Μικα μου;;εεεε μα πιά;; ας μας αφήσουν λιγο ακομα να χουζουρέψουμε..χι.χι. φιλακια πολλα..

      Διαγραφή
  36. Στο τέλος του κειμένου μου (κάτω από την δεύτερη φωτό) έχω γράψει αναφορά πηγής αν θες να βάλεις στη φωτογραφία, που σου άρεσε! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ρούλα μου έλα να πάρεις κάτι καλό από μένα . Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ααααα στην πατρίδα μου μένεις!!!!! τι τύχη..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΧ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΣΟΥ ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!
    ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!
    ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ!!!!!
    ΣΤΑ ΤΑΜΠΛΟ, ΣΤΑ ΡΟΛΟΓΑΚΙΑ , ΣΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!!
    ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΠΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ!
    ΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!
    ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή