Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Μια εικόνα… Χίλιες λέξεις!



Χιλιοειπωμένη αυτή η φράση μα και τόσο ακριβής. Μια εικόνα μπορεί να κρύβει μέσα της χίλιες -ίσως κι ακόμα- περισσότερες λέξεις! Υπάρχουν εικόνες που ο θεατής μπορεί να τις κοιτάξει αδιάφορα, να τις προσπεράσει χωρίς κανένα ενδιαφέρον, είναι όμως και κάποιες που μέσα τους κρύβουν μεγάλη δυναμική, κρατούν φυλακισμένα εντός τους αισθήματα δυνατά. Τούτα ακριβώς είναι που ζητάμε να βγουν προς τα έξω, να περάσουν μέσα από τη ματιά του θεατή στο μυαλό του κι από εκεί στο χαρτί, να γίνουν ιστορία, να γίνουν χίλιες λέξεις.
Ο δικτυακός τόπος  tobiblio.net  προσκαλεί αλλά και προκαλεί συνάμα, όποιον το επιθυμεί να γράψει μια ή περισσότερες ιστορίες ή ποιήματα βασισμένα στις εικόνες που βρίσκονται στην ιστοσελίδα του. Για περισσότερες πληροφορίες  επισκεφτείτε την . 
Οτι διαβάσατε μέχρι τώρα ήταν αντιγραφή από tobiblio.net 
Με αυτόν τον ελεύθερο στίχο τόλμησα να...  συμμετέχω σ αυτήν την ενότητα.
Ο ΙΛΙΓΓΟΣ.
Φεύγει κάτω από τα πόδια σου ο δρόμος.
Ξετυλίγεται ασημένιο φίδι ατελείωτο.
Τα δάχτυλα αρπάζουν αγκαλιά το γκάζι,
που δεν έχει παρακάτω.
Έχεις χωρίσει τον άνεμο στα δύο.
Κολλημένο  το δερμάτινο στο κορμί.
Και τώρα οι δυο σας αντιμέτωποι,
κόντρα ο ένας 
απέναντι στον άλλον.
εσύ και ο Ίλιγγος.
Νιώθεις την ανάσα του στο πρόσωπό σου.
Η αδρεναλίνη στα ύψη.
Την νιώθεις μέσα στις αρτηρίες σου.
Πού πας; σε ρωτά..!
Τρέχω να προλάβω την ζωή... απαντάς…!!!
*******************************************
Ευχαριστώ πολύ τον κ Κώστα Θερμογιάννη για την τιμή που μου έκανε και για την  φιλοξενία του.!!!
Αγαπημένοι μου φίλοι αναρωτηθήκατε ποτέ τι θα ήταν η ζωή χωρίς ένα χαμόγελο;



61 σχόλια:

  1. Α!!!!!!! Μου άρεσε πολύ! Συγχαρητήρια Ρούλα μου...........Μπράβο σου! Και ο Κώστας Θερμογιάννης έχει γερή πέννα....
    Όσο για τη ζωή χωρίς χαμόγελο;;;;;;Δεν θα την άντεχε κανείς!
    Καλό βράδυ με πολλά πολλά χαμόγελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δημοσίευσα Αννα μου με πολύ φειδώ.. αφού πρωτα ρωτησα τον κ Θερμογιάννη αν αξίζει να το δουν και αλλα ματια εκτός απο τα δικα μου... οι εικόνες που είχε βαλει στο δικο του ιστολογιο ήταν μια απο αυτες που μου εκαναν κλίκ..να εχεις ενα ομορφο και χαμογελαστό Σαββατοκυριακο .. φιλακιαα!!

      Διαγραφή
  2. Στ'αλήθεια αγαπητή μου Ρούλα πολύ δυνατοί οι στίχοι σου.
    Δίνουν με ζωντάνια την εικόνα του ίλιγγου, όχι σε μια κόντρα, αλλά γιατί τρέχεις να προλάβεις τη ζωή. Μια μεγάλη αλήθεια. Όλοι τρέχουμε να προλάβουμε τη ζωή που όμως μας προλαβαίνει αυτή.
    Νάσαι καλά αγαπητή μου Φίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι δεν είναι η ζωή μας φίλε μου; τρεχουμε να προλαβουμε .. τι όμως..; οπως το λές η ζωή παντα θα μας προλαβένει... !!!!! να έχεις ένα ομορφο Σαββατοκύριακο...

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Μαρία Ελενα μου...μια ομορφη κυριακή να έχεις..φιλιακιαααα

      Διαγραφή
  4. Θέλω και δεν θέλω να σχολιάσω...
    Θέλω, επειδή αποδίδεις δυνατά τη βιάση και τη λαχτάρα για τη ζωή...
    ...Και δεν θέλω, επειδή δυο φίλοι μου, σε διαφορετική χρονική στιγμή, "έτρεξαν να προλάβουν τη ζωή" -φαίνεται όμως πως εκείνη δεν τους περίμενε.

    Όμως εσύ, πολύ καλά έκανες και τόλμησες να συμμετάσχεις!
    Εύγε, Σμαραγδένια! ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρούλα μου το ξερω οτι αυτό που περιγραφω έχει δύο όψεις και οταν έγραφα αυτόν τον στίχο και μια αλλη εικονα μου τριβέλιζε το μυαλό μου....γιατί και εγώ εχω ζήσεις στην γειτονια μου κατι παρομιο σαν αυτό που γραφεις....αλλά ήθελα να δωσω μονο την αισθηση της ταχύτητας..που την νιώθουν όλοι οσοι ειναι λατρεις της των μηχανών...χωρίς να σκεφτούν τιποτε αλλο το θεμα σηκώνει συζήτηση ....σε ευχαρσιστώ για το ευγε σου.. να περασεις μια ομορφη κυριακή.. φιλακιαααα!!!!!

      Διαγραφή
  5. Προβλέπω οτι θ αρχίσεις να δρέπεις δάφνες εκτός απο τις μαντινάδες και στα δημοσιευμένα ποιήματα Ρουλάκι μου ανήσυχο πνεύμα.
    Τ αξίζεις και με το παραπάνω.
    Φιλάκια άπειρα,όλα δικά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι ειμαι ανήσυχο .. ειμαι ... διατί να το κρύψωμεν άλλωστε;... οσο για τις δάφνες Χαρά μου .. δεν έχω μάτια μου τέτοιες βλεψεις...είμαι μακράν αυτού.. σε ευχαριστώ πολύ τα φιλάκια σου τα άπειρα ... να δούμε που θα τα βάλω..χι.χιχ. .. να έχεις μια ομορφη κυριακή μάτια μου... μια αγκαλιά μεγάλη με φιλί δυνατο... σμουτσ..!!

      Διαγραφή
  6. Πολύ καλά έκαμες και έλαβες μέρος σε αυτή την πρόκληση, ο τρόπος που περιγράφεις τον ίλιγγο δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερος!!!!!!!!! Τα φιλιά μου και την αγάπη μου σου στέλνω Σμαραγδένια μου!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικα αυτό που δεν μπορούμε να ζήσουμε και ειναι το αποθυμενο μας μας βγαινει καμια φορα.. στην γραφή μας.. αν ήμουν αντρας σίγουρα θα είχα μηχανή ..χι.χι. να είσαι καλα ψυχή μου και να περνας κομα καλύτερα... φιλώ σε.. και φίλα μου την δημητρούλα σου..

      Διαγραφή
  7. Μπράβο Ρουλάκι μου πολύ ωραίο!
    Η περιγραφή σου μοναδική και δεν ξέρω με τάραξε λίγο!
    Χωρίς χαμόγελο δεν είμαστε τίποτα και δεν μπορούμε να πάμε πουθενά Ρούλα!
    Απλώς υπάρχουμε και ακόμα και γι' αυτό δεν είμαι σίγουρη.
    Πρέπει να χαμογελάμε για να γεμίζει η καρδούλα μας και να φορτίζει.
    Πολλά πολλά φιλιά.
    Την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενα μου οταν έγραφα αυτόν το στίχο..είχα δεί ενα ντοκυμαντερ με μηχανόβιους και ...δεν μπορείς να καταλαβεις την αγαπη τους για τον Ιλιγγο της ταχύτητας.. προσπαθησα να μπώ στο μυαλό ενος ανθρώπου που έχει κανει την μηχανή προέκταση της ζωής του ... δεν έχει καμιά σχέση με τον φόβο... που νιωθουμε εμεις βλέποντας τους...και σιγουρα ειναι ευτυχισμενοι με αυτό που κανουν... αυτό ηθελα να δώσω με τον στίχο μου.. να είσαι καλά και βέβαια δεν ξεχναμε το χαμόγελο.. φιλακιααααααα!!!

      Διαγραφή
  8. Η ζωή χωρίς χαμόγελο;
    Θα ήταν μέρα χωρίς ήλιο, νύχτα χωρίς αστέρια...
    Ούτε να το φανταστώ δεν θέλω...!
    Συγχαρητήρια για τους στίχους Ρούλα, τόσο για το θέμα, που το βρίσκω πολύ πρωτότυπο, όσο και για το περιεχόμενο!!! Η τελευταία γραμμή προσδίδει ξαφνικά, στο τέλος, μία άλλη ματιά για τον ίλιγγο, πολύ πιο αισιόδοξη από πριν.
    Καλή συνέχεια σου εύχομαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστευω Αλενδρα μου οτι έτσι σκεφτονται όσοι αγαπούν την ταχύτητα.. ναι... ειναι επικύνδινη αλλά ποιος το σκέφτεται εκεινη την ωρα;..αυτήν αισιοδοξία ήθελα να αφήσω στο τελος... εννοειτεαι οτι το χαμόγελο μας ακολουθεί παντού... φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  9. Ααα!!! Τι θεματολογία είναι αυτή καλέ; Μας εξέπληξες ευχάριστα Ρουλάκι! Πολλά μπράβο πολυτάλαντη αγαπημένη μας!!! Τα φιλιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεε είπα και εγώ μια φορά να σας εκπλήξω...βρε Μαράκι μου; χιχι.χι. οποιος ασχολείται με πολλά αυτά παθαίνει.. γράφει οτι θέλει..σε ευχαριστώ πολύ μάτια μου... να έχεις μια όμορφη εβδομαδα.. φιλακια αγαπη μου..!!!

      Διαγραφή
  10. Πάντα τέτοια Ρουλάκι μου
    Ο ελεύθερος στίχος σε ελευθερώνει!!!

    φιλί γλυκό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα να τον πω στιχο; δεν ξερω.. Ελένη μου κάποιες φορές προσπαθώ να κανω απόπειρα να γράψω.. τωρα αν τα καταφέρνω δεν το ξέρω... χαιρομαι που σε βλεπω εδώ μαθαινω. απο σενα... φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  11. Μα είσαι τόσο ταλαντούχα αγαπημένη μου Ρούλα!!!!!!!!!!!!!!
    Υπέροχοι στίχοι, καταπληκτικοί!!!!!
    Θερμά συγχαρητήρια!!!!
    Θαυμάστρια σου!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεε οχι και ταλαντούχα Μαγδα μου έχει η γειτονια μας ταλεντα λαμπρά... εγώ φίλη μου απλα κανω απόπειρες επειδή μου αρέσει να προσπαθώ και να σκαλίζω τα πάντα.. σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.. Μάγδα μου να είσαι καλά να έχεις μια ομορφη εβδομαδα..!!!φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  12. αχ Ρουλα............σαν να το ζησες πανω στη μηχανη.......το ζησαμε κ μεις μαζι σου........γεματο εικονες κ το ποιημα.......συντομο χωρις να σε κουραζει μεχρι ν ανεβεις σε προσγειωνει κ σε προβληματιζει για τις σκεψεις των νεων παιδιων που θελουν οπωσδηποτε μια μηχανη..........ναι τωρα καταλαβα το γιατι...τρεχουν να προλαβουν τη ζωη.......μηπως εχεις γιο σ αυτη την ηλικια ή το εχεις ζησει παλιοτερα?......εισαι πολυ πολυ μεσαααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα απο όλα αυτά Σοφία μου ουτε γιο εχω ούτε το έχω ζήσει .. όμως αν ήμουν αντρας σίγουρα θα ήταν ένα απο αυτά που θα έκανα..μου αρέσει απλα να ταξιδευω.. αν και αυτο το κανω σπάνια... είναι που πολες φορες μπαίνω στην θέση των αλλων και σκέφτομαι τι θα έκανα..αν..... απλως αυτό εκανα και τωρα .. εγραψα απο την θέση των παιδιων... σε ευχαριστώ πολύ και χαιρομαι που σου άρεσε Σοφακι μου.. φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  13. Μας εξέπληξες ευχάριστα Ρουλάκι!
    Μ' αρέσουν πολύ οι στίχοι σου!
    Πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σε ξάφνιασα Ελενα μου τόλμησα να γραψω τι νιώθουν οσοι αγαπούν τον κίνδυνο.. αν το κατάφερα να το δώσω μέσα σε τόσο λίγες γραμμές σε ευχαριστώ πολύ.. να έχεις μια όμορφη εβφομαδα.. φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  14. Σμαράγδι μου, με συγκίνησες δεόντως σήμερα... Είσαι πολύ ευαίσθητο πλάσμα τελικά :) Τα φιλιά μου και την αγάπη μου :) Πάω να μπω σε αυτή τη σελίδα, την οποία δε γνώριζα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν καταφερα να το κανω αυτό πολύ χαίρομαι Πετρίνα μου... τι είναι βρε η ζωή χωρίς τις συγκινήσεις έ;.. η προσφώνηση σου σ αυτό το όμορφο πετράδι μου αρέσει πολύ το ξερεις οτι έχει σχέση με το επίθετο μου;..να έχεις μια πολυ ομορφη εβδομαδα ..!! φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  15. Δεν μας έχεις συνηθίσει σε τέτοια πολυτάλαντη Ρούλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό ειναι αυτό τωρα Ρένα μου; δεν ξερω..καμια φορα χερειάζετε να τολμαμε.. αν τα καταφέρνουμε η όχι δεν πειραζει αρκεί που κανουμε την προσπαθεια...αν σου αρεσαι χαιρομαι... να έχεις μια ομορφη εβδομαδα.. φιλακιααα..!!!

      Διαγραφή
  16. ...........Έχεις χωρίσει τον άνεμο στα δύο..........
    αυτό επεσήμανα σε ενα σχόλιο, που χαθηκε μαλλον ........
    Ρουλάκι μου, μοναδική γραφή, διαφορετική απ΄ οτι σε έχουμε συνηθίσει! μπράβο!
    φιλιά πολλά πολλά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι νομίζω πως αισθάνονται αδέρφι μου να χωρίζουν τον ανεμο και να περνάν αναμεσά του... νικητές του ιλίγγου... καμιά φορά μας κανει κατι...κλικ .. και τολμούμε... σε ευχαριστώ πολύ μικρή μου να έχεις μια ΄ομορφη εβδομάδα.. φιλακιαααα πολλαααααα!!

      Διαγραφή
  17. Πάρα πολύ όμορφοι και δυνατοί στίχοι!! Μπράβο Ρούλα μου, συγχαρητήρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Θάλια μου να είσαι καλα και να περνάς ακομα καλύτερα... μια ομορφη εβδομαδα σου ευχωμαι φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  18. Συγχαρητήρια Ρουλά .... πολύ όμορφο οι στίχοι σου !!!
    πολλα φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι που σου άρεσαν φίλη μου.. να είσαι καλά .. ενα τόλμημα ήταν.. να έχεις μια όμορφη κυριακή......φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  19. Ρούλα μου, πολλά συγχαρητήρια για τους υπέροχους στίχους σου! Δυνατές οι εικόνες τους και το μήνυμά τους...
    Στέλνω πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι αλήθεια οτι είναι ενα πολύ δυσκολο θεμα και δεν ηξερα Ελλη μου αν θα μπορούσα να δώσω αυτό ακριβώς που νιώθουν όσοι αγαπούν τον κίνδυνο..απλως ένα κλικ ήταν και μια εικόνα... και βγήκε αυτό... ομως χαιρομαι που σου αρεσε.. μια ομορφη κυραική να έχεις φιλακιαααα!!!!

      Διαγραφή
  20. Συγχαρητήρια Ρούλα μου!!Καταπληκτικοί οι στίχοι σου!!Είσαι πολύ ταλαντούχα φίλη μου!
    Κρατώ τά τελευταία λόγια(Τρέχω να προλάβω την ζωή,απαντας)Καληνύχτα!!
    Πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αυτή η σκεψη μου έρχεται όταν βλέπω καποιον να τρέχει με την μηχανή στην Εθνική και απο το μπαλκονι μου το καλοκαιρι.. δεν μπορείς να φανταστείς πόσους εχω δεί έτσι ακριβως να τρέχουν... παντα ήθελα να γραψω καποιες λέξεις για αυτούς που αγαπούν το κίνδυνο Πέπη..μου ισως να μην καταλαβενω.. τι νιώθουν αλλά προσπαθησα να μπώ στο πετσί τους που λένε...χαιρομαι αν το καταφερα εστω και εξ απαλών ονύχων ...να έχεις μια όμορφη μερα αυριο..!!! θα τα πουμε...!!!φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  21. Είναι και κάτι αιώνιοι "μηχανόβιοι" της ζωής, που ζουν αγκαλιά με τον ίλιγγο και την αδρεναλίνη στα ύψη, που δεν φοβούνται την ταχύτητα και τα γκάζια, που ορμάνε διαρκώς να προλάβουν τη ζωή... Είσαι ένας απ' αυτούς. Διαρκώς με εκπλήσσεις με την τόλμη και τη μαγκιά σου. Ειλικρινά ζηλεύω αυτό που είσαι Ρούλα μου!
    Υπέροχη η συμμετοχή σου και δεν θα περίμενα ποτέ πως θα την έγραφε κάποιος που δεν είναι μηχανόβιος :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μέσα έπεσες Κανελλάκι μου αν ήμουν αντρας θα έκανα αυτά ακριβώς .. εννοείτε οτι θα χώριζα τον ανεμο στα δύο.. μου αρέσουν τα δυνατα συναισθήματα και οχι μονο τις ταχύτητας......ω!! ποία τιμή για μένα η τελευταία σου παράγραφος..!!! σε ευχαριστώ πολύ .. φιλώ σε..!!!!

      Διαγραφή
  22. Σμαράγδι μου, σου γράφω εδώ για να σου πω πως ναι, όποτε θες κάνε τη σχετική ανάρτηση με το...γνωστό μου/μας θέμα ;) Κι όταν το αναρτήσεις, στείλε μου ένα σχόλιο σε παρακαλώ, οκ;; Φιλιά πολλά και καλό ξημέρωμα :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πάντα μας εκπλήσσεις ευχάριστα Ρολιτσα μου!!!
    Ώρες είναι να ανέβεις και σε καμιά μηχανή, σ έχω ικανή!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας ήμουνα νέα και θα έβλεπες Ρενα μου τι μηχανάρα θα είχα..χι.χι. θα την καβαλούσα και γραμμή για πατρίδα επάνω.. αχ!! τι ωραία που θα ήταν... μου αρέσουν τα εξτρίμ σπορ.... !!.....να μην σου πώ οτι θα επεφτα και με αλεξιπτωτο... τι.... η γιαγια που το έκανε δηλαδή τι ειχε παραπανω απο εμας τις γιαγιάδες..δεν καταλαβα.. φιλεναδα..χι.χιχ. φιλακια πολλα και πιο πολλα στη Ευγενούλα.. μια ομορφη εβδομάδα να έχετε .. !!!

      Διαγραφή
  24. υπεροχη η συμμετοχη σου σμαραγδι μου!
    φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Κική μου σε ευχαριστώ πολύ...ηταν ενα τόλμημα ..αν ομως το συγκρίνεις με το τι διαβαζεται στο βιβλίο νετ τότε ... αυτός ειναι ο πιο απλός στιχος.. φιλη μου να έχεις μια ομορφη κυριακή φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  25. Μπράβο Ρουλίτσα μου που τόλμησες!
    "Έφηβη" φίλη μου εσύ! Σε λατρεύω! ♥
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόλμησα τόλμησα.. με τέτοια μυαλά που κουβαλώ.. τι να κανω που δεν μαζεύονται !!
      παρ όλα αυτά χαίρομαι.. Αριτέα μου που το έκανα...η αγαπη ειναι αμοιβαία μικρή μου... να έχεις πολλες χαμογελαστές μερες.. φιλακιααααα!!! θα τα πούμε..!!!!

      Διαγραφή
  26. Μουντή. Μουντή θα ήταν η ζωή μας χωρίς ένα χαμόγελο.
    Όσο για τους ωραίους στίχους σου, δεν εξεπλάγην καθόλου. Ήξερα ότι είσαι και ποιήτρια!
    Αφού είσαι πολυτάλαντη, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;
    Εύγε Ρουλάκι!
    Στέλνω κι ένα φιλάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Αθηνα μου να χαμογελάμε το έχουνε ανάγκη....οσο για το ποιήτρια λέω να μην το λεμε γιατί εκτός απο τα καλάμια που ειναι εξω παρκαρισμένα... εχω και μια αλλεργία να το πώ; δεν ξέρω στο κοκκίνισμα...χι.χι αυτο το διατί να το κρύψωμεν αλλωστε... βρε τι μου θυμίζει... τι μου θυμήζει..χιχιχ.προσκυνώ στο εύγε...ευχαριστω πολύ ... φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  27. Παντα με χαμογελο...που να βγαινει...απο την ψυχη...

    οτι πιανουν τα χερακια σου....
    χρυσαφι γινεται...
    .γιατι οχι και οι λεξεις...
    συγχαρητηρια!!
    καλο Σαββατοκυριακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κούκλα μου εσύ !!!! σε ευχαριστώ πάρα πολύ .. μκρές απόπειρες ειναι που τολμάνε να βγουν προς τα έξω Ιριδα μου.. να περνας καλά .. ενα χαμόγελο παντα ομορφαίνει το προσωπο της ψυχής.. να έχεις μια ομορφη κυριακή φιλη μου ... φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  28. Μπράβο Ρούλα μου ανεξάντλητη!!!!
    Πολύ όμορφοι οι στίχοι σου!!!
    Καλό σ/κ
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στέλλα μου να είσαι καλά σε ευχαριστώ πολύ.. μου αρέσει να προσπαθώ σε οτι μου κεντρίζει την περιέργεια... καλή εβδομαδα.. και μια ομορφη κυριακή να έχεις φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  29. Υπέροχοι οι στίχοι σου, Ρούλα μου!!! Αστείρευτο ταλέντο !!!! Πάντα να'σαι έτσι δημιουργική και στο πνεύμα και στην καρδιά και στα ..χέρια !!!!! Φιλιά πολλά και καλή Κυριακή να'χεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέπη μου σε ευχαριστώ πολύ.... λίγο από όλα κάνουμε να ξεφεύγουμε απο την καθημερινότητα..ειναι καποιες απόπειρες που θελουν τόλμη..χι.χι. να έχεις φιλη μου μια όμορφη εβδομαδα.. φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  30. Υπέροχοι στίχοι Ρούλα...μου άρεσε πολύ!!!
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ηλιανθε.. χαίρομαι που σου άρεσαν να είσαι καλά και να έχεις μια ομορφη εβδομαδα.. φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  31. Τρέχω να προλάβω τη ζωή...
    Τα είπες όλα Ρουλίτσα μου! Χίλια μπράβο αγαπημένη μου!

    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή