Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΩΣ..... ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ..!!!


Αγαπημένη μου παρέα.. αυτή η ανάρτηση γίνεται για να σας υπενθυμίσω.. ότι η προσφορά αγάπης συνεχίζεται ...για το  FRONT. 
 το κατάστημα που περιμένει  τις δίκες μας προσφορές. να γεμίσουμε τα ράφια του.. για να συνεχίσει να υπάρχει η  Πρωτοβουλία για το παιδί

   
                                                     
Την αρχή την είχε κάνει πέρσι η φίλη μας η Βίκυ η γνωστή σε όλους μας ποδηλάτισσα.
ακολουθώντας τα δικά  της  και τα δικά σας βήματα.. άφησα και εγώ την δική μου αγάπη να βηματίσει κατά Βέροια μεριά... και να αποθέσει την μικρή μου προσφορά.










Δεν χρειάζονται πολλά .. από κάτι μικρό ο καθένας μας.. όταν..... και όποτε μπορούμε... 
τόσες δημιουργίες κάνουμε.. όλο και κάποια θα περισσεύει....να φέρει ένα μικρό χαμόγελο στα χείλη των παιδιών και στα δικά μας... πιστέψτε το..!!! 
Αντιγράφω από την Ποδηλάτισσα
Πιστεύοντας πως όλοι μαζί για άλλη μια φορά μπορούμε να βοηθήσουμε την υπέροχη αυτή προσπάθεια, σας στέλνω την διεύθυνση στην οποία μπορείτε να στέλνεται τις δημιουργίες σας:
Πρωτοβουλία για το παιδί 
 Πολυδραστικό Κέντρο Βεργίνας
Βεργίνα (έναντι Δημαρχείου)
υπόψη κυρίας Πελαγίας Σιδηροπούλου, 
τηλ. 23310-92199.
  
Τα σχόλια θα μείνουν κλειστά σ αυτήν την ανάρτηση  και σας ζητώ συγνώμη εκ των πρότερων... ξέρω ότι θα συμφωνήσετε και εσείς για αυτό.. δεν το κάνω αυτό παρά μόνο αν υπάρχει λόγος... και ο λόγος αυτήν την φορά.. είναι  ο χρόνος μου αυτόν τον καιρό είναι πολύ λίγος και θα προτιμούσα.. να περάσω από τα δικά σας..μέρη να τα πούμε από εκεί...!!!θα χαρώ περισσότερο..!!
 Την επόμενη φορά..θα είμαστε πάλι.. μαζί γιατί τώρα που σας έμαθα.. δεν κάνω χώρια σας.. να το ξέρετε αγαπημένη  μου παρέα...!!! 
Να περνάτε καλά ακόμα και στα δύσκολα..αφήστε ένα χαμόγελο..να σας συνοδεύσει.!!!! Καλή εβδομάδα σε όλους σας..!!!