Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΑΣΚΗΜΟΥΤΣΙΚΗ ΚΑΙ..... Η ΚΟΝΤΟΥΤΣΙΚΗ.!!!....η.. ... η ΣΜΑΡΑΓΔΑ .. και η ..ΣΜΑΡΩ..!! Τα ονόματα τους,τους τα έδωσε η νονά τους η Ποδηλάτισσα..!!!


Μια φορά  και όχι πολύ μακρινό καιρό...η γιαγιά Σμαραγδένια.. μπλοκάροντας....τι είναι αυτό;  όπως λέμε  επισκέψεις σε γειτονικά   μπλοκ; ναι από αυτά..  μην γελάτε... για αυτό θα μιλήσουμε μια επόμενη φορά....(πλάτιασα πάλι με την πολυλογία μου..) τι λέγαμε; 
Αααα... ναι .. για την γιαγιά Σμαραγδένια που... εκεί βόλταρε ...όταν είχε καιρό από τις καθημερινές δουλειές της...παίρνει το μάτι της το τσακίρικο μια αφίσα που έλεγε για κουκλοκαλιστεία..!!!
Βρε..βρε.. για να ρίξω μια ματιά λέει από μέσα της (και απ έξω της..να μην πω)...να δω τι λέει; 
Η αφίσα έλεγε ότι  όποια φίλη θέλει να  κατασκευάσει μια κούκλα και δύο .. και τρεις να τις στείλει μέχρι τον Φεβρουάριο του επόμενου χρόνου που θα γίνουν καλλιστεία χειροποίητης κούκλας..που θα κάνει το  Αντωνοπούλειο ίδρυμα 
 στην Πάτρα..
Αυτό ήταν..!!! θυμήθηκε τα μικράτα της που έφτιαχνε την κούκλα της  ..με κουρελάκια..που αν τις συγρίνεις με τις τωρινές θα την  έλεγες σίγουρα άσκημη όμως για εκείνη ήταν οι ομορφότερη κούκλα  και έπαιζε μαζί της όταν ήταν μικρή..με τις ώρες...!!!
Είχαν περάσει όμως πολλαααααα χρόνια από τότε..τα χέρια της δεν έπιαναν και  τόσο καλά  είχαν και  αυτά την φθορά του χρόνου.
Έβλεπε τις κούκλες που είχαν αρχίσει να πηγαίνουν στα καλλιστεία.. και ζήλεψε ..Να..!!! το  έλεγαν και οι Αντωνοπουλίτσες..!!  εκεί να δεις..κούκλες!!!
Όλο και κάτι θα βρω να κάνω σκέφτεται...!! χμμμμ ας καλέσουμε το πρώτο βοηθειών...!!! όχι φίλες μου ... δεν αρρώστησε ... !!! 
Πήρε.. τα κουβαράκια της, τα βελονάκια της..και ......στέλνει μέηλ στην φίλη της την  Ginger....είπαμε είναι μοντέρνα γιαγιά.. ( το πως έφτασε σε τόση εξέλιξη είναι μια άλλη ιστορία που θα την πούμε την επόμενη φόρα..!!)
Φιλενάδα.. πλιζζζζ εσύ που ξέρεις τα πολλά ...αγγλικά θέλω να πω.. βρες μου κανένα βίντεο με κούκλες.. να δω πως τις φτιάχνουν. Δεν πρόλαβε να αποσώσει το μέηλ και ναααα....   η βοήθεια..!! ανοίγει που λέτε η γιαγιά Σμαραγδένια  το βίντεο  παίρνει το κουβαράκι της και το βελονάκι  της ... και να το πλέξιμο ..
 και  να το ράψιμο.!! 

Αλλά....... εδώ μπαίνει ένα.. αλλά..η κουκλίτσα που έπλεξε  δεν ήταν πολύ όμορφη.. θα μπορούσαμε να την πούμε ασκημούτσικη..
 εκείνης,  όμως της άρεσε. Την χάιδευε της μιλούσε όμορφα για να μην νιώσει μοναξιά.
Και τότε της ήρθε η ιδέα  να κάνει ακόμα μια.. να μην είναι μόνη της και να έχει  παρέα...!!
 Ετσι έκανε ακόμα μία  κουκλίτσα άλλα αυτήν φορά....οοοοοοοχι.... ούτε αυτή ήταν όμορφη.. ήταν πολύ μα πολύ κοντούτσικη... και σχεδόν χοντρούλα..!! 

Πόσο χάρηκε η ασκημούτσικη που θα είχε μια φίλη...για  παρέα...!! τώρα είχανε συντροφιά η μια την άλλη...να τα λένε ..  και μπορεί να ήταν  αταίριαστες αλλά ήταν οι πιο αγαπημένες  φίλες,  πολύ ευχαριστημένες γιατί   μαζί   θα ταξιδεύαμε ..μέχρι τα καλλιστεία  για κούκλες που θα γίνουν στην Πάτρα  όπως είπαμε και πιο πάνω..Είπαμε όμως, ότι   και αν δεν πάρουμε το πρώτο βραβείο......(πω..πω αυτές ξέφυγαν κορίτσια)δεν μας πειράζει αρκεί που θα συμμετέχουμε και εμείς με την παρουσία μας... !!
Και  τώρα που πήρε φόρα η γιαγιά   θα συνεχίσει ακάθεκτη να πλέκει και να ράβει.. κουκλίτσες..όμορφες η άσκημες δεν έχει σημασία ...σημασία έχει ότι ..θα έχουν μέσα τους την αγάπη..!!
Για περισσότερες πληροφορίες. πατήστε  Δράση Ελληνιδων Μπλόκερς 
Αγαπημένη μου παρέα σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε  ας κάνουμε  πράγματα που θα προσφέρουμε   δίνοντας  χαμόγελα έστω και σε ένα παιδί θα  είναι διπλή  η χαρά μας..!!!
Να έχετε μια όμορφη εβδομάδα.. και είπαμε .. να χαμογελάτε ακόμα και στα δύσκολα... δείτε τα θετικά και αγαπήστε τα...!!!  






59 σχόλια:

  1. Άμα πιάνουν τα χέρια σου, πάει και τελείωσε .... κάνεις θαύματα !!!!
    Βρε τη ασχημούλα και κοντούλα, αυτές είναι πραγματικές κούκλες !!! Μου αρέσουν και οι δύο πάρα πολύ !!!!
    Να είσαι καλά και γεια στα χέρια σου τα θαυματουργά !!!!
    Καλή εβδομάδα και πολλά φιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρανια μου καταπιάνομαι με πολλα... απο τοτε που καταλαβα τι μπορω να κανω αν θελω...και σιγουρα αυτός ειναι ενα τρόπος να περνα η ώρα μας..οταν έχουμε βεβαίως.. βεβαιως.... ελευθερο χρονο...;:D τωρα που Φθινοπωριαζει σιγουρα θα εχω περισσότερες ωρες στην διαθεση μου αν ξέρεις να πλεκεις και να ραβεις .φίλη μου . νομίζω οτι ειναι ευκολο ...με τόσα μεσα που πια έχουμε στα χερια μας.. να κανουμε οτι θέλουμε αρκεί να το αγαπαμε.... εχουμε να λεμε κουκλα την ομορφη... χαιρομαι πατως που σου αρεσαν...καλη εδομαδα Ρανια μου να περνας ομορφα....φιλακιααααα!!! :k

      Διαγραφή
  2. Πανεμορφες οι κουκλιτσες σου ότι κι αν λες! Γεια στα χέρια σου! Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Σωτηρία μου ... νομιζω οτι .... οτι κανουμε με τα χερακι μας .. ειναι όμορφο..ακομα και ασκημο να είναι .δεν μας πειραζει.. αλλα την αλήθεια θα την πουμε.. ήταν η πρωτη μου πλεχτη κουκλιτσα.......και επειδή εχω δεί τι ωραιες κουκλες κανουν η δικια μου μου φανηκε ετσι που την ονομασα..:D να περνας ομορφα φιλη μου φιλακιααααα!!!! :k

      Διαγραφή
  3. Συμφωνώ απολύτως με τη Ράνια.
    Κούκλες είναι οι κούκλες σου, Σμαραγδένια μου!!!
    Όταν ο άνθρωπος έχει την "ανθρωπιά" μέσα του, όλα τα καταφέρνει. Κι' εσύ έχεις περίσσια, φίλη μου. Και ανθρωπιά κι' αγάπη να μοιράσεις στον κόσμο όλο. Φαίνεται αυτό, σε κάθε σου κείμενο.
    Να είσαι πάντα καλά και να μοιράζεις από το φως της ψυχής σου.
    Καλή βδομάδα και πολλά πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την μου..χαιρομαι τοσο που σε (βλεπω) Φιλία μου.!!! Κουκλες ειναι λες;...εγω γιατί τις βλεπω καπως; μαλλον οι φωτογραφίες τις κανουν ομορφες.. παντως δεν τις έχω ρετουσάρει...για να εμφανιστούν στο κοινο...!!!! :D σε ευχαριστω πολύ για τα όμορφα σου λόγια με κανεις και ντρεπομαι .λίγο . δεν νομιζω οτι κανω κατι διαφορετικο απο όλες σας φιλη μου.. απλα το διασκεδαζω καθε φορα που τολμω να κανω κατι... σαν παιχνιδι κατι να πουμε... οτι δεν έπαιξα μικρή το κανω τωρα.. Φιλία μου και το ευχαριτιεμαι τόσο.!! και προπαντως οταν αυτό που κανω πάει να χαρίσει χαμόγελα . πολύ καιρό ειχαμε να τα πουμε και χαιρομαι πολύ.....να περνας ομορφα οτι και να κανεις... φιλακιααααααα!!! :k <3

      Διαγραφή
  4. Κοίτα τώρα πρωί - πρωί αυτή η γιαγιά Σμαραγδένια που όλο βόλτες κόβει στην γειτονιά που θα με νευριάσει!!!!! Καλέ που την είδες την ασχημούτσικη????? όχι πες μου που την είδες..... λοιπόν οι υπέροχες κούκλες σου αλλάζουν ονόματα αυτή την στιγμή, Σμαράγδα η μία Σμαρώ η άλλη!!!!! Λοιπόν πολυτάλαντη "γιαγιά" η αγάπη σου και η διάθεση για προσφορά σε κάνει πάντα να κάνεις θαύματα!!!!!!! Πολλά πολλά φιλιά.... πολλές ευχές για όμορφη εβδομάδα και πολλές αγκαλιές αγαπημένη μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεεε μα πια...κι αυτή η γιαγιά.. βρε φιλενάδα.... καλα της τα είπες μαλλον δεν θα φορούσε τα γυαλιά της...οταν τις εφτιαχνε...φαίνεται .... με πολύ χαρα δέχτηκαν τα ονόματα τους και εσύ καλή νονά.. κανονισε ..τωρα... ξερεις βαφτιστικά και τέτοια..:D . λοιπον η Σμαράγδα και Σμαρώ σε ευχαριστουνε πολύ για τα όμορφα ονόματα τους...!! να περνάς ομορφα .. οσο αυτό ειναι δυνατον με τόσα που συμβαινουν σ αυτόν το τόπο..Βικάκι μου και ευτυχως που έχουμε τις εναλακτικές μας λύσεις και ξεφευγουμε λιγο απο αυτα που μας στεναχωρουνε φιλεναδα... .ας κανουμε το καλύτερο που μπορούμε... γενικώς..να είσαι καλα και να ξεκουράζεσαι...μάτια μου ..!!! καλή σου εβδομάδα ...φιλακιααααααα!! :k :k <3<3

      Διαγραφή
  5. Έλα ρε 'συ, Ρουλίτσααααααα!
    Τί κουκλίστικες κουκλίτσες (!) είναι αυτές?!
    Την κοντούτσικη τη είδα, την ασκημούτσικη δεν την είδα! Αντίθετα είδα μια υπέροχη... μαθητριούλα με πιασμένα μαλλάκια και τσαντούλα!
    Οκ, υποκλίνομαι! 1000 μπράβο! Με ό,τι κι αν καταπιαστείς κάνεις θαύματα!
    Σε φιλώ πολύ! Καλή εβδομάδα! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ τι αλλο θα έλεγες εσύ;; οτι ειναι κουκλες οι κούκλες...να πω οτι τις βλέπεις και εσύ με τα ματια της αγαπης; δεν θα ειναι ψεματα...πως γινεται το ασκημο.....καλα καλα μην φωναζεις ... ομορφο ειναι ενα τάξει..!!! ειπαμε πρωτάκι είμαι και εγω για κούκλες..θα μαθω.. και θα τις κανω καλήτερες... βρε δουλεια που πηγα να κανω .!!! :D .. αλλοι εχουν τα ζόρια τους να βγουν πρωθυπουργοι και εγω ασχολουμε με κουκλες... αναποδος ανθρωπος Συριανακι μου τι να πεις και σύ μάτια μου...αντε να περασουμε αυτή την ζορικη .... για αλλους..... εβδομαδα . καλα μικρή μου φιλακιααααααα!! :k :k <3<3

      Διαγραφή
  6. αχ ειναι τελεια!
    μπραβο σου!
    καλημερα και καλη εβδομαδα
    φιλακια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου να είσαι καλα μιρή μου .. σε ευχαριστω πολύ που την βλεπεις ετσι... καθε φορα που προσπαθω να κανω κατι καινούγιο για μενα το χαιρομαι ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα... γιατί το κανω για διασκεδαση πιο πολύ .. να περνας ομορφα και εσύ οτι και να κανεις .. φιλάκιααααα!! :k :k

      Διαγραφή
  7. μια χαρα τις βλεπω γεματες αγαπη απ το περισσεμα σου.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ μια χαρα τις βλέπεις Σοφακι μου...για μενα ομως που τις βλέπω φεης του φέης...που λενε αντικρι μου .. τα ελατωματακια τους τα έχουν... αλλα ειπαμε για τα καλλιστεία είμαστε..:D . να περανς όμορφα φιλη μου φιλακιαααα πολλα σε σενα και στα κορίστια σου...!! :k :k :k

      Διαγραφή
  8. Αχ βρε Ρουλάκι τι γούστο που έχεις!!
    Άσε που η δημιουργία είναι για πάντα στο αίμα σου!!
    Θα σκίσουν οι κουκλίτσες γιατί με αγάπη φτιάχτηκαν!!!\

    φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα ♥ ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου το να σκίσουν δεν το βλέπω και ουτε εχω τόσο υψηλες βλέιψεις......αν δείς τι ομορφιες εχεουν φτιάξει τα αλλα κορίτσια.. έτσι κι αλλιως γαι να χαρίσουν χαμογελα παιδικα γινονται.. και ειναι διασκέδαση για μενα αυτό .φίλη μου . το βελονακι με χαλαρωνει τι άλλο θα μορουσε να κανει μια γιαγια σαν και μενα;:D να ήξερε ποσο με γεμίζει και ποση χαρα νιωθω καθε φορα.. που αυτό που κανω.. γίνεται προσφορα...!!!!!!!! σε ευχαριστω πολύ...να περνας ομορφα Ελενη μου..φιλακιαααααα!! :k

      Διαγραφή
  9. Εσύ μπορεί να λες πως είναι ασχημούλες αλλά εγώ τις βρίσκω και τις δύο τρίσχαριτωμένες!!! Γεια στα χέρια σου και το μεράκι σου :)
    Την καλημέρα μου & καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να το λες Δημητρα μου εσύ οτι ειναι χαριτωμενες ισως να είναι γιατί γινονται με πολύ χαρα για να χαρτουν έστω και ενα χαμογελο σε παιδια.. και αυτό είναι το ζητούμενο για εμας φιλη μου...σε ευχαριστω πολύ να περνας ομορφα φιλακιαααα!! :k

      Διαγραφή
  10. Ρούλα μου πως τα καταφέρνεις και μας εκπλήσσεις κάθε φορά.....όχι ότι δεν ξέρουμε ότι καταφέρνεις τα πάντα με την αγάπη , την ανθρωπιά και την καλοσύνη σου, ότι αγκαλιάζεις τον κόσμο όλο και είσαι παρούσα στις δράσεις της Δράσης.....αλλά....πρωτοπορείς και καταπιάνεσαι με τόση άνεση με τα δύσκολα και τα άγνωστα....και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό....Η Σμαράγδα και η Σμαρώ λοιπόν, που τόσο επιτυχημένα βαπτισθήκανε από την Ποδηλάτισσα , κερδίσανε επάξια το θαυμασμό μας και σίγουρα στα Κουκλοκαλλιστεία του Αντωνοπούλειου θα εκπροσωπήσουνε με υπερηφάνεια τη Μεγαλόνησο !!! Γειά στα χεράκια σου !!! Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω πως κανω κάτι Κλαυδια μου που δεν κάνεται όλες οι φιλες οταν ειναι για να προφέρουμε οπου γινεται η αναγκη..!!
      Με γεμιζει υτό που κανω οπως και όλες μας.. νομιζω.. χαιρόμαστε σαν μικρα παιδια .. οταν καταφέρνουμε κατι για πρωτη φορα.. φιλενάδα..και εννοειτε θα συνεχισουμε.. την προσπαθεια... αλλα τι ήταν να τις κανω;... η ζήλεια απο τις κορες μου δεν παλευται μολις δουν να κανω κατι το θελουν σαν μικρα παιδια κανουν ολοκληρες γυναίκες....¨:D .. σειρα οπως καταλαβεναις εχουν εκεινες... τις θελουν για δωρακια .. και η μαμα επι το εργο... και εγω ξλερεις ε; τραβαμε κι ας κλαιω ειμαι.... οταν με το καλο γυρίσουμε στο στο Ηρακλειο.. για τον χειμωνα... θα έχω την ευκαιρια να κανω και στην μηχανη.. καμια ..ως τότε... εχουμε τις παραγγελίες μας.. σε ευχαριστω που παντα τα καλα σου λογια με γεμιζουν χαρα.. να περνας και εσύ ομορφα .. καμια στιγμή θα τα πούμε ναι; φιλακιααααααα!!! :k :k

      Διαγραφή
  11. Καλή σου μέρα και καλή εβδομάδα.
    Οι κουκλίτσες είναι υπέροχες.
    Να ευχηθώ να πρωτεύσουν στα καλλιστεία.
    Νάσαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ καλέ μου φιλε πρωσπαθώ να κανω το καλύτερο όσο μπορω και με βοηθανε ακομα τα χερια μου.. να περνας ομορφα... καλο σου βραδυ.. να είσαι καλά....!!:)

      Διαγραφή
  12. Γειά στα χεράκια σου, Ρουλίτσα μου! Καλέ, υπέροχες έγιναν οι κουκλίτσες σου!!!!!
    Να δούμε εμείς που δεν μας έρχεται η έμπνευση τί θα κάνουμε!!!!! Ευτυχώς, έχουμε καιρό ακόμα μπροστά μας!!!!!
    Φιλάκια πολλά και καλή συνέχεια!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου έρθει Μαριάννα μου η εμνευση αρκεί να βρείς τον χρονο.. και διαθεση.. οντως . εχουμε πολύ καιρό μπρόστα μας...!! και εγω πρωτη φορα κανω πλεχτες κούκλες... μου αρέσει πολύ η διαδικασία ... εχει πλακα...... (παρεπιτοντως χαιρομαι που σε ξαναβλέπω στην γειτονια μας.) ελπίζω να είναι όλα καλα και να ξαναβρείς τον ρυθμό σου και την διαθεση σου με τον καιρό φιλη μου.. να περνας καλά ... φιλακιαααα!! :k

      Διαγραφή
  13. Ρούλα μου μην σε ακούσω και πεις τις Κρητικοπούλες σου άσχημες,γιατί θα θυμώσω καιθα τα χαλάσουμε που λένε και τα παιδιά όταν παίζουν. Αλλωστε και μεις παιδιά-γιαγιές είμαστε ,που μέσα από το παιχνίδι μας βοηθάμε κάποια παιδιά ,που έχουν την ανάγκη μας.
    Γειά; στα χέρια σου Ρούλα μου,και καλό υπόλοιπο φθινόπωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τωρα που είπες Κρητικοπούλες μου Νικολίτσα μου ... μου εβαλες ιδέες....λες; :D οχι να μην μαλωσουμε ..φιλεναδα...καλυτερα να παίξουμε με τις κούκλες μας... εκεινες θα δώσουνε χαρα... και χαμόγελα..χαρη στα καλλιστεία .της κουκλας... ας κανουμε το καλύτερο που μπορουμε...γι αυτό .. καλό Φθινοπωρο Νικολιτσα μου να περνας καλα΄φιλακιαααααα!!! :k

      Διαγραφή
  14. Καλέ που είναι η ασκημούτσικη .......που είναι;;;;;;;;;;;; Υπέροχες!!!! Μπράβο και πάλι μπράβο!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλε Κατερίνα μου δεν τις βλέπεις; λες να τις βλεπω μονο εγω ετσι;... μπορεί να θέλουν άλλαγμα τα γυαλια μου .:D .μάλλον...για να το λετε φιλη μου ... ισως ειναι ετσι... σε ευχαριστω πολύ να περνας ομορφα... φιλακιααααα!!! :k

      Διαγραφή
  15. Μπραβο Ρουλά ,,,πολύ όμορφες κούκλες ... η πλεκτή είναι πανέμορφα ....
    έβαλες όλοι την αγάπη σου στην δημιουργία για ένα κάλο σκοπο ....
    μπραβο και παλι μπραβο ......πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Ειρήνη μου δεν κανω τιποτε αν δεν το αγαπω εγώ πρωτα .. ομορφο η ασκημο δεν παιζει και τόση σημασία... οπως το λες ρολο παιζει η αγαπη γι αυτ'ό που κανες γι αυτό και εσεις τα βλεπετε ομορφα όλα... χαιρομαι που συμβαινει αυτό...φιλη μου να περνας ομορφα... φιλακιααααα!!! ::k

      Διαγραφή
  16. Καλησπέρα Κουμπάρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μην ξανακούσω κακά σχόλια για τα βαφτιστήρια μου..... πάει κόβουμε σχέσεις!!!! χα!χα!χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα... καλησπερα....κουμπαρα...... τωρα που τους βρήκες τα πιο ομορφα ονοματα θα γίνουν αστέρια στην πασαρελα... χαρη σ αυτα.....παει το πήραμε το στεμμα και μονο που τις βάφτισες...!!!!!!!!.:D ::D..να κοψουμε τις σχέσεις;;; απα πα πα καλύτερα να κοψουμε κανενα μπακλαβά λέω εγω....!!!!!.φιλακιαααα!! :k :k <3

      Διαγραφή
  17. Πάλι με μπράβο θα ξεκινήσω και αυτό το μπράβο δεν έχει να κάνει με το τι φτιάχνουν τα χεράκια σου, αλλά με τη διάθεση που υπάρχει από πίσω απ' τις δημιουργίες σου!!! ;)
    Η πλεχτή σου κούκλα έχει προσωπικότητα και αυτό έχει σημασία και δεν είναι καθόλου άσχημη, άσε που είναι και τεράστια... εύχομαι και στις δυο κούκλες σου καλή επιτυχία! :)

    ΑΦιλάκια καρδιάς Ρούλα μου! <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο διαθεση αλλο τιποτα μαγισσουλα μου τωαρ που μαθαινω πραγματα να κανω ειναι για μενα σαν παιχνιδι.. που δεν εκανα μικρή οσο για την κούκλα ναι εχεις δικιο έχει προσωπικότητα...εεεεε για την ομορφια αστο . τι θα γινουμε και εμεις οι σκημούτσικες δηλαδή να μην παμε καλλιστεία; για την συμετοχή παμε... και οτι προκειψει.. εμπειρία είναι να δουme τα μεγαλεια... :D οσο για το τεραστια... βρε φιλεναδα που την είδες; μια παλάμη ειναι όλη κι όλη... η φωτογραφια την δείχνει τόσο...σε ευχαριστω για τα καλά σου λογια παντα... να περνας ομορφα φιλάκιααααα!!! :k :k <3

      Διαγραφή
  18. Αααααααααα εμένα μου αρέσει πιο πολύ η κοντόχοντρη κούκλα! Μου θυμίζει εμένα! Χοχ χο χο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σου αρέσει η χοντρούλα εδώ είμαι εγω... όλοι Αννα μου έχουμε κάποιοι καποιο σωσία κάπου.. σου βάζω εδω το μέηλ μου..roulamakedonisa@gmail.com αν θελεις να σου στηλω μια τωρα καλο θα ειναι να την βλέπεις δεν ξερω...φιλη μου :D ..παντως εγω εχω την διάθεση να το κανω .. απο σενα εξερταται. ναι; να περνας καλα οτικια να κανεις .. φιλακιαααα!! :k

      Διαγραφή
    2. Πω πω! Μένω άφωνη και δεν ξέρω τι να πω!
      Πάω να σου στείλω μέιλ!

      Διαγραφή
  19. Πολύ όμορφες και οι δύο κουκλιτσες
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Μαρια Ελενα..μου να περνάς καλα και να κανεις οτο που σου αρεσει.. τις βολτες σου στην θάλασσα... φιλακιαααα..!! :k

      Διαγραφή
  20. Κουκλάρες είναι και λέγε εσύ... Μη σου πω πως θα σαρώσουν στα καλλιστεία. Μου άρεσε που τις έκανες ζευγάρι. Ακόμα κι εδώ φαίνεται η ευαισθησία σου.
    Καλή επιτυχία στα καλλιστεία και μπράβο σε όλες σας για την κίνηση αυτή!
    Τα σκήπτρα ομορφιάς, σας ανήκουν επάξια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε αγάπη μου νομίζω οτι έχετε πάθει ομαδική παράκρουση .....σόρρυ Κανελλάκι μου με καλη έννοια το λέω ε;... και τις βλεπετε κουκλες τις κούκλες μου την Σμαράγδα και την Σμαρώ.. ονοματα που τους έδωσε η Βικυ η ποδηλατισσα... και βέβαια στα καλλιστεια παμε για την συμετοχή.. εεε να μην εχουν και η ασκοημουτσικες το δικαιωμα τις συμμετοχής;.:D...σε ευχαριστω που περνάς απο εδώ ακομη και για θεματα που είναι πολύ παιδικά...φίλη μου ..να περνας καλα οσο αυτο ειναι εφικτό φιλω σε..!! ::k

      Διαγραφή
  21. Αργησα;αλλά ηρθα.
    Με τόσο τρέξιμο που κανω ολη μέρα με την Ευγενία, πού να μου μείνει χρόνος για επισκεψεις.
    Ένα εχω να σου πω,μη σταματας να πλεκεις, θα γίνουν αναρπαστες οι κουκλες σου ,που τόλμησες να τις πεις ασχημουτσικες.
    Είσαι απίθανη , κάνεις τα πάντα να φαίνονται τόσο εύκολα.
    Φιλακια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως να τα προλαβεις και εσύ όλα βρε αγαπη μου παλι καλα που μπορείς και κανεις καμια αναρτηση .. σε καταλαβαινω απόλυτα γιατί έχω περάσει απο αυτό το μονοπατι. πριν αμνυμονευτων χρόνων λέμε αλλα αυτα δεν ξεχνιούνται φιλεναδα οταν μεγαλώσουν .. τα εγγονακια.. απλα τα λεμε και τα ακουνε τι μας κανανε και γελαμε ολοι μαζί . ... ειναι ομως αλήθεια πως μας λείπουν μετα τέτεοιες στγμες για αυτό και εμεις θα παιξουμε με κουκλες αυτήν φορα...:::D να θυμηθημε τα παλια μας...χαιρομαι που σου άρεσαν Ρενακι μου ..συνέχεις θα εχουμε οταν παμε στο Ηρακλειο.. που έχουμε ευκολιες... να πεντατε ομορφα κορίτσια μου ..φιλια πολλλα και στις δύο και στον Γιαννη να μην παραπονιέται .. εν ταξει;.. φιλακιααααααα!!! :k :k <3 <3

      Διαγραφή
  22. Τι κουκλάρες είναι οι κούκλες σου Ρούλα μου!!!! Με ότι καταπιαστείς έχεις επιτυχία...είναι αυτό που λέμε " το έχεις ".... Καλή συνέχεια σε ότι και να κάνεις και πολλά φιλιά!

    http://artdecorationcrafting.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πειραματιζομαι και εγω Μαρια μου ... και αιτία ήταν τα κουκλοκαλλιστεια για να μάθω να κανω και πλεχτες κούκλες γιατι πανινες λιγο πολύ εχουμε κακει... χαιρομαι που σου αρεσαν φιλη μου σε ευχαριστω πολύ να περνας ομορφα και εσύ.. φιλακιαααα!! :k

      Διαγραφή
  23. Εμένα τώρα γιατί μ'αρέσει τόσο και η ασχημούτσικη και η κοντούτσικη;;; Και μη γελάσεις, μ'αρέσουν καλύτερα από τις μπαρμπι. Μπράβο χρυσοχέρα μου. Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό......Θα μας δείξεις και τις άλλες που θα φτιάξεις, ναι;;;
    Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομιζω λοιπόν οτι η ομορφια Αννα μου δεν παιζει κανενα ρόλο μπορεί να παιζει στα καλλιστεις .... ομως σ αυτα τα καλλιστεια δεν χριαζονται ομορφιες... χρειαζεται να δωσεις ενα χαμογελο .. σε ενα παιδι... και είσαι ευτυχισμενη... ...σαν Μπάρμπη...:D και βεβαια θα σας δείξω και τις υπολυπες που θα κανω σιγα σιγα... απο Οκτώβριο που θα γυρίσουμε στα καθημερινα μας... σε ευχαριστούμε άπαντες Σμαραγδα και Σμαρώ..φιλη μου για τα καλά σου λόγια καλή κυριακη.. φιλακιααααα!!! :k

      Διαγραφή
  24. Εντάξει, τι να πω; Είναι και πολύ κούκλες οι κούκλες σου Σμαράγδι μου! Φιλιά πολλά και καλό μας φθινόπωρο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι και να πείς Πετρίνα μου σε ευχαριστω.. πολύ στο εχω πεις πως μου αρέσει πως με λες σμαράγδι; και οι κουκλες μου που τις είπες κούκλες :D να περνας ομορφα οτι και να κανεις φιλη μου καλο Φθινόπωρο να έχεις φιλακιααααα!!! ::k

      Διαγραφή
  25. Είναι κούκλες κι οι δύο! Καλή επιτυχία στα κουκλοκαλιστεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριτω πολύ Μαρία μου κάθε αρχή και δυσκολη οι επόμενες θα είναι πιο κουκλες ελπιζω... αρκεί να χαρισουν το χαμογελο εκει που θα πανε... να περνας ομορφα.. καλή κυριακή.. φιλακιαααα!! :k

      Διαγραφή
  26. Λατρεύω τις κουκλίτσες σου!
    Ο ζεστός καιρός και η θάλασσα είναι ο λόγος της απουσίας μου. Θα επανέλθω το φθινόπωρο .
    Ως τότε πολλά φιλιά και χίλια ευχαριστώ για τις ευχούλες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαγδα μου πολύ καλα κανεις πως να μην απολαυσεις αυτόν τον καιρό......στο εχω πει οτι εισαι πολύ τυχερη και μονο για τα ταξιδια που κανεις και που κανουμε και εμεις μαζι σου...χαιρομαι που σου αρεσαν τα κουκλιά μου να περνας ομορφα οτι και να κανεις.. φιλακιααα!!! :k

      Διαγραφή
  27. Λατρεύω λέμε τα ομορφοκουκλάκια σου!!!!! Καλό Φθινόπωρο με πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eλένη μου η εγω τις βλέπω ασκημες η εσεις τις βλέπετε ομορφες... οπως και να είναι φιλη μου σε ευχαριστω πολύ για τα ομορφα σου λογια να περνας καλά καλό σου Φθινοπωρο.. και σε σενα .. φιλακιααααα!!! :k

      Διαγραφή
  28. Ρούλα μου,Ρουλιτσα μου οι κούκλες σου είναι το κάτι άλλο και ας λες εσύ οτι ειναι ασχημουτσικες και κοντουτσικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ! βρε Κατερίνα μου χαιρομαι που σου αρεσαν αλλα επειδή ητνα οι πρωτες μου .. δεν μου πέτυχαν και τόσο...η επόμενη παντως ειναι κούκλα...:D . να περνας όμορφα φίλη μου καλο Φθινόπωρο.. να εχουμε σημερα πρωτη φορα που εβρεξε και εδώ λίγο... φιλακιαααα!!! :k

      Διαγραφή
  29. Καλά η γιαγιά Σμαραγδένια ζωγράφισε και έδειξε όλο της το ταλέντο φτιάχνοντας τις δυό κουκλίτσες!!! Δεν ξέρω τί λες εσύ Ρουλίτσα μου αλλά εγώ τις βρίσκω υπέροχες και τις δύο και κάθε μια με την προσωπικότητά της!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρούλα μου είσαι χρυσοχέρα, τελεία και παύλα!! Τι όμορφες που είναι οι κουκλίτσες σου!! Καλή επιτυχία στα κουκλοκαλλιστεία!! Φιλάκιαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή