Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

KAI ΕΓΕΝΕΤΟ.... ΤΗΣ..ΔΙΑΦΉΜΙΣΗΣ!!!!


Μην σας παραξενεύει ο τίτλος ...έχει το νόημα του θα το δείτε παρακάτω ...αν δεν βιαστείτε να κατεβείτε γρήγορα..γρήγορα..!!
Πρώτα πρώτα  κερνώ.. διπλά .. για γενέθλια  και γιορτή.!!
Μην  απορείτε πότε ήταν και πότε είναι..... ένα ένα ..σήμερα δεν βιαζόμαστε λέμε..!!!
Τι κερνώ;  
Οοοοοοχι τούρτες με κεράκια ... ούτε πάστες και τέτοια..εδώ τα κεράσματα έχουν σχέση...με  ήθη και  έθιμα μικρασιάτικα ..!!!
Έθιμα που έφεραν  μαζί   τους  οι πρόσφυγες της Μικράς Ασίας  και που μία από αυτούς ήταν και η πεθερά μου..από την  οποία τα έμαθα  και εγώ και τώρα τα έχω μεταδώσει  στα παιδιά μου..και ελπίζω και εκείνα στα παιδιά τους.. 
Μπορεί να έχει περάσει η μέρα των γενεθλίων μου η...3Ο του Νοέμβρη του Αγίου Αντρέα του τρυποτηγανά...αλλά.. τι ωραιότερο κέρασμα από ένα πιάτο λαχταριστούς λουκουμάδες που τους φτιάχνουμε την μέρα αυτή...ανελλιπώς .. !!
Επειδή όταν τους ψήνω δεν προλαβαίνω  η.. το ξεχνώ να βγάλω φωτογραφίες για κέρασμα βρήκα στο γκουγκλ αυτούς που έμοιαζαν περισσότερο με τους δικούς μου...και ήταν η ίδια συνταγή...!!!
Και σήμερα ... μέρα γιορτής μου κάνουμε τα βάρβαρα...που είναι  ένα από τα πιο ωραία  έθιμα την μέρα αυτή...!!
Η συνταγή απλή όπως και τα υλικά  του  μισό κιλό  σιτάρι ξεφλουδισμένο και βρασμένο   με δύο τρία φασόλια ρεβίθια.. φακές..ρίχνουμε ζάχαρη
καρύδια .. αμύγδαλα...σταφίδες.. σουσάμι.. ρόδια ..μπόλικη  κανέλα να μοσχομυρίσει και να γεμίσει το σπίτι αρώματα.. και.... κερνάμε..!!!

εδώ  θα μάθετε τα ήθη και τα έθιμα... για τα βάρβαρα που αλλού τα λένε και βαρβάρα..όλα έχουν όμως την ίδια ρίζα αναφοράς..!!! 
Αλλά δεν θέλω να αφήσω παραπονεμένους όσους δεν τους αρέσει  ούτε το ένα ούτε το άλλο,
έφτιαξα  φέτες πορτοκάλι με σοκολάτα.. κλασικό γλυκό..κατευθείαν από το ταψί..!!
Και τώρα αφού κεραστήκατε και χαλαρώσατε..ήρθε η ώρα της αποκάλυψης.!!
Εεεεε ναι....!!! έπρεπε κάπως να δικαιολογήσω τον τίτλο αυτής την ανάρτησης..!!




Δεν θα κουραστώ να σας λέω ευχαριστώ πολύ από καρδιάς για την αγάπη σας..( που είναι αμοιβαία) για τα όμορφα λόγια σας κάθε φορά και για τον πολύτιμο χρόνο σας που  μου αφήνετε  αγαπημένη μου παρέα  σ αυτόν εδώ τον χώρο...!!
Να περνάτε όμορφα ότι και να κάνετε να έχετε αφορμές να χαμογελάτε..ακόμα και στα δύσκολα  να  έχετε ο ένας την έγνοια του άλλου.!!!! 
Καλό μήνα σε όλους..!!!!






83 σχόλια:

  1. Βαρβάρα μου , Ρούλα μου αγαπημένη μου φιλενάδα πόση χαρά μου δίνεις με τα τολμήματά σου !!! Αν και το ήξερα , έχω να σου πω ότι είσαι υπέροχη με φωτογένεια και όμορφη φωνή αυτήν που γνωρίζω και καθόλου επιτηδευμένη !! Χρόνια σου πολλά για τα γενέθλια που δεν θυμόμουν αλλά και για αύριο που είναι η γιορτή σου !! Να έχεις την υγεία σου και να ζεις την κάθε μέρα ξεχωριστά όπως εσύ ξέρεις πνιγμένη όχι μόνο από την αγάπη των δικών σου ανθρώπων αλλά και όλων εμάς !!!Θα πάρω λουκουμάδες που μου αρέσουν και το γλυκάκι πορτοκάλι με σοκολάτα .Τα βάρβαρα δεν τα γνωρίζω αλλά επειδή ότι κάνεις εσύ μου αρέσει θα το δοκιμάσω !!! Είμαι τόσο χαρούμενη για σένα !!Η ευγενική φωνήπου έκανε λάθος απόψε ήταν η δική μου χαχα έψαχνα έναν κύριο και πήρα από λάθος εσένα !!!
    Σε φιλώ και σ΄αγαπώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω παρα πολύ Νικόλ μου για τις ευχες σου και την αγαπη σου που ξερεις οτι ειναι αμοιβαία ..οσο για τα βάρβαρα..την επομενη φορα που θα τα πουμε απο κοντα φιλεναδα θα σου φτιάξω.. ναι;
      Κάτι μου θύμησε αυτή η φωνή ..χα..χα..να περνας καλά φιλεναδα ..καλο γιορτινο μηνα .. φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  2. Ετοιμαζόμουν να σου στείλω τις ευχές μου με email αλλά μόλις είδα την ανάρτηση είπα να στα γράψω εδώ.
    Χρόνια σου πολλά, καλή μου βαρβα-Ρούλα!!!!
    Πάντα με υγεία και χαρά! Να σε χαίρονται όλοι στη οικογένεια και να τους χαίρεσαι!!
    Υπέροχα τα κεράσματά σου!!! Λίγο απ'όλα θα τραταριστώ εγώ ( αφού είμαι γλυκατζού...!).
    Όσο για την διαφήμιση....υπέροχη!!!!! Με το καλό να κάνεις κι άλλες!!!
    Φιλάκια πολλά, καλή Κυριακή και να περάσεις υπέροχα την μέρα της γιορτής σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπραβο βρε Μαριαννα μου ετσι παιδι μου να κεραστεις από όλα τι τζαμπα τα έκανα εγώ;..χα..χα.
      Σε ευχαριστώ παρα πολύ για τις ευχες σου ..να σε χαίρονται και εσενα οι αγαπημενοι σου.. και να περνατε ομορφα .. καλο γιορτινο μηνα να έχεις φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  3. Ομορφιά μου εσύ!
    Χρόνια πολλά και καλά έφηβη εσύ κοπελάρα μου, που κάνεις τα πάντα, δοκιμάζεις τα πάντα
    και είσαι πανταχού παρούσα!
    Σε φιλώ γλυκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Αριστάκι μου για τις ομορφες ευχες σου..!! η παρόρμηση που με χαρακτηρίζει να προσπαθώ να τα δοκιμαζω όλα... εστω και τωρα ...ακομα και αυτό που εκανα ηταν τοσο μα τόσο αδιανοητο για μενα..!!και όμως το έκανα!!! ευχομαι τα δυσκολα να ξεπεραστουν μικρή μου ευχαριστω πολύ..!!! φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  4. Ρούλα μου είσαι γεννημένη σταρ! Χρόνια σου πολλά χαρούμενα, γεμάτα υγεία και με αγάπη πασπαλισμένα από την οικογένειά σου και από όλους όσους σε γνωρίζουν. Τα κεράσματά σου υπέροχα!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τετοια λέγε Ελενη μου να παρουν τα μυαλά μου αέρα .. ειναι λιγα...θα τα παρει και θα τα σηκωσει ..χα..χα.
      Σε ευχαριστώ πολύ φιλη μου για τις όμορφες ευχες σου..χαιρομαι που κεραστηκες !! να εισαι και εσύ καλα με τα αγαπημενα σου .. καλο γιορτινο μην σου ευχομαι.. φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  5. Ρουλάκι είσαι απίθανη!!!
    Τώρα που σε βλέπω είσαι μια κούκλα, κυρία με τα όλα της.
    Να σου ευχηθώ κυρίως υγεία για σένα και όλους τους δικούς σου ανθρώπους.
    Να μείνεις πάτα έτσι δραστήρια και δημιουργική.
    Πολύ θα ήθελα να είμαστε πιο κοντά και να δοκίμαζα τα γλυκάκια σου!
    Χρόνια πολλά Ρουλάκι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεε είπα Μαρία μου Αφου βγηκα που βγήκα στο γιαλί να σας δείξω και την μούρη μου.. τοσο καιρό ιγκογνιτο..να ξερετε με ποια έχετε να κανετε..χα..χα.!!!
      Για να πω την αλήθεια εγω δεν μου πολυαρεσω.. αλλα αυτα ειναι γουστα.. ε;
      Σε ευχαριστώ παρα πολύ για τις ευχες σου φιλη μου μακαρι να είμασταν κοντα...θα πιναμε και καφεδακι μαζί με τα γλυκά...να περνας και εσυ ομορφα Μαρια μου καλο γιορτινο μηνα να έχεις .. φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  6. χρονια πολλα
    αγαπαμε τα βαρβαρα
    οταν ειναι τοσο ατιθασα γλυκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααα Ασωτε και εσύ βάρβαρα τα ξέρεις; γιατι έχουν διαφορετικο τονισμό στην θρακη και διαφορετικό εδώ στην περιοχή αυτή που μενω....τα υλικα και ο τροπος που φτιαχνονται είναι τα ιδια... εχουν φερει τα εθιμα αυτα από την παλια Αλικαρνασσο.. που τωρα οι Τούρκοι το λενε μποντρούμ.. δεν τα ξερουν ουτε οι κρητικοί τα βάρβαρα... !! είναι πεντανοστιμα παντως..!! σε ευχαριστω πολύ για τις ευχπές να είσαι καλά . καλο μηνα γιορτινο να έχεις ..!!

      Διαγραφή
  7. Καλημέρα αγαπημένη μου!!!! Χρόνια σου πολλά πολλά πολλά κι ευτυχισμένα!!!!Θρακιώτικη Βαρβάρα βλέπω και είμαι έτοιμη να πέσω με τα μούτρα στο δικό μου πιάτο!!!Ως θρακιώτισσα αλλά και πόντια έχω να σου πω πως αυτά τα έθιμα δεν έλειψαν ποτέ από το σπίτι μας και χαίρομαι να τα βλέπω να γυρίζουν στα blogs! Λαχταράω όμως και τους λουκουμάδες που τους έχω κι αδυναμία βρε Ρουλίτσα μου!!! Για το τέλος άφησα την ομορφιά αλλά και το υπέροχο ταλέντο σου!!! Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από εσένα γλυκιά μου!!! Σε φιλώωωω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωωω!!! τα ιδια τρωμε Κική μου ασχέτως που τονιζονται ε;.. λατρευω τους πόντιους γιατι είχα την χαρα να εχω μεγαλώσει μεχρι τα 15 μου κοντα σε τετοιους ξεχωριστους ανθρωπους έχουν κατι λεβεντικο..και στους χορους τους μου θυμιζουν τους κρητικους τελικα αυτες οι δυο φυλές εσμιξαν μέσα μου και έχω κρατήσει οτι μπορω απο την παραδοση τους και ας μην ανοικω ουτε στον Ποντο .. ουτε στην Κρήτη αλλα και τα δυο συνυπάρχουν μαζι μου!
      Για την ομορφια θα μιλαμε τωρα; που την είδες μικρή μου ε; χα..χα.
      Σε ευχαριστώ παρα πολύ κορίτσι μου για τις ευχες σου να περνας καλα με τα αγορια σου να έχετε ενα ομορφο γιορινο μηνα φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  8. Σμαραγδένια μου, υπέροχη είσαι στην διαφήμιση, κούκλα!
    Χρόνια σου πολλά, πάντα ευτυχισμένη, χαμογελαστή και με όλα τα καλά.
    Υπέροχα τα κεράσματα σου και εύχομαι πάντα έτσι γλυκιά να είναι η ζωή σου.
    Σε γλυκοφιλώ και σε καλημερίζω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ Μαρινακι μου; που ειναι η κούκλα και εγω δεν την βλέπω;χα..χα.. σε ευχαριστω παρα πολύ μικρή μου για τις ευχες και τα ομορφα σου λογια να περνας ομορφα και εσύ καλό μην να εχεις και να περασεις χαρουμενες γιορτες.. !!!φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  9. Ρουλίτσα μου χρόνια σου πολλά και καλά, με υγεία και ευτυχία! Να σε χαιρόμαστε!
    Ευχάριστη έκπληξη η διαφήμιση, είσαι μια κούκλα και χάρηκα τόσο που σε είδα στο βίντεο!
    Οι λουκουμάδες αγαπημένη λιχουδιά και τη βαρβάρα την ξέρω (εμείς την τονίζουμε αλλιώς εδώ, κατά τα άλλα η παρασκευή της είναι ίδια).
    Σε ευχαριστούμε για το κέρασμα!
    Πολλά γλυκά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τωρα να το χαρω που με βλεπετε κούκλα; ας είναι δεν θα σας χαλασω το χατιρι... Ελλη μου γιατι εγω δεν με βλεπω αφου δεν χαμογελώ.. αλλα το σεναριο αυτό ηταν .. πρώτη μούρη..χαχα.. !!
      Και εσύ τοτ λουκουμα είσαι; οχ.. στην ιδια κατηγορία είμαστε.. δεν μου φαινετε κι όλας... τα πάχη μου τα κάλη μου.. λενε.. να φταιει ο λουκουμας..!!χα..χα..
      Σε ευχαριστώ παρα πολύ για τις ευχές σου μικρή μου να περνας ομορφα οτι και να κανεις .. αυτό εχει σημασια ...να έχες ενα γιορτινο μηνα.. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
    2. Ξεχασα να σου πω οτι εδώ τα λεμε... τα βάρβαρα.. τονιζονται στην πρωτη συλλαβή ενω στην Θράκη τα λένε ..η βαρβάρα... δεν έχει σημασία πως λέγονται αλλά πως τρώγονται αγαπη μου.. ε; ξαναφιλω..!!

      Διαγραφή
  10. Χρόνια πολλά ομορφιά μου!!!!!!
    Είσαι μοναδική είσαι μεγάλη ψυχή!!!

    Φιλάκια που σ' αγαπούν πολύ ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ παρα πολύ αγαπημένη μου Ελενη για τις ευχές σου παλι με έκανες και κοκκίνισα...χιλια ευχαριστω .. να είσαι καλα ψυχη μου ..♥♥♥ καλο μηνα σου ευχομαι.. θα τα πουμε φιλώ σε.. !!

      Διαγραφή
  11. Ρούλα μου! Όλο εκπλήξεις είσαι! Χάρηκα που σε είδα από... κοντά! Και σε καμάρωσα!
    Χρόνια σου πολλά! Γερή και δυνατή να συνεχίσεις να ζεις από καρδιάς, όπως κάνει μέχρι τώρα!
    Όλα τα κεράσματα τα τίμησα!

    Φιλιά γιορτινά! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω παρα πολύ Αλεξανδρα μου για τις ευχες σου.. χαρηκες που με είδες; χα..χα.. είπα να βαλω την μούρη μου να δειτε αφου δεν έχω φεης μπουκ...με πια γιαγια μιλατε τόσο καιρό να έχετε μια αποψη..βρε αδερφέ..!!
      Να περνας και εσύ ομορφα με ότι κανεις .. να έχεις ενα γιορτινο μηνα..!!!φιλακιααααα

      Διαγραφή
  12. άΡούλα μου πολύχρονη να είσαι, με υγεία και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!
    Ευχαριστούμε για τα κεράσματα (ελπίζω να μην σε πειράζει που δοκίμασα από όλα)!!!
    Τώρα που έγινες σταρ δεν πιστεύω να μην μας μιλάς... (Κούκλα είσαι!!!).
    Πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάρηκα που σου άρεσαν όλα τα κερασματα Στελλα μου σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες σου ..αλλα μην νομιζεις οτι πηραν τα μυαλα μου αέρα..χα..χα.. και δεν πέρασα να σου ευχηθω που γιορταζες και εσύ προχθες και σε είχα στο νου μου να περασω να σου αφήσω τα χρονια πολλα ... απλα μεσα στο λαβύρινθο του ιντερνετ χαθηκα και ξεχαστηκα .. οπότε οι δικες σου οι ευχες σε μενα έχουν την διπλή και πιο μεγαλη αξια ελπίζω να καταλαβαινεις με τι νοημα το λέω αυτό φιλη μου... σε ευχαριστω παρα πολύ.. να περνας ομορφα καλο και γιορτινο μηνα να έχεις .. φιλακιααα!!!!

      Διαγραφή
  13. Ρούλα μου!
    Δεν γνώριζα ότι έχεις γενέθλια του τρυποτηγανά(σωστά το είπα,έτσι;)
    και σήμερα τη γιορτή σου!
    Χρόνια σου πολλά εύχομαι με χαμόγελα γλυκά μέσα από την καρδιά μου!
    Είπα γλυκά και θυμήθηκα τα γλυκά σου!
    Για όλα τα γούστα!
    "κ.πρέσβη,μας κακομαθαίνετε!"
    Ω!Αυτό είναι από άλλη διαφήμιση!😄
    Χάρηκα πολύ με τη διαφήμισή ΣΟΥ!
    Σε καμάρωσα!...
    Τα φιλιά μου!
    (Γιούλη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστα το είπες Γιουλη μου και γενεθλια και γιορτή .. μαζί με ενα σμπάρο δυο γιορτες..χα..χα.. αλλα εννεοτε οτι δεν θα κανουμε σκόντο..ε; Τωρα τα κερασματα μου γλυκα κανονικα δεν τα λες αλλα ας οψεται που μενουμε μακρυα..!!!
      Σε ευχαριτσώ παρα πολύ για τις ευχες σου σε όλα μικρη μου φιλη .. να περνας ομορφα... ο Αγιος Βασιλης οπου να ναι φτανει..χα..χα.. ετοιμαζεται και κληρωση....!!!! φιλακιαααα !!

      Διαγραφή
  14. Αχ πολύ μου άρεσες!!! Δηλαδή ο Χαλκιαδάκης είναι πολύ τυχερός που έκανε τέτοια διαφήμιση. Τύφλα να'χουν όλα τα μοντέλα και τα τουτόριαλ που μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα, με πανάκριβα διαφημιστικά σποτ που μόνο δυσφήμιση κάνουν τελικά.
    ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ - ΜΕ ΥΓΕΙΑ - ΜΕ ΓΕΜΑΤΑ ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ - ΜΕ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ!
    Είσαι κούκλα με την πραγματική έννοια της λέξης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα τι να πω εγω παλι ε.. Κανελλάκι μου; που οι ευχες σου γεμισαν σοροπια τον κόσμο;
      Σε ευχαριστω πολύ καρδια μου...με να σε εχει ο θεος καλα!!!
      ομως πες μου που την είδες την κούκλα να την δω και εγω ε; χα..χα.. !!
      Να είσαι καλα και να περνας ακομα καλυτερα... ευχαριστω πολύ!!! να έχεις ενα ομορφο γιορτινο μηνα Κανελλακι μου φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  15. Ξέρεις; Μάλλον δεν μπορείς να ξέρεις τι αισθάνθηκα όταν είδα αυτό τ' όμορφο πρόσωπο πίσω απ΄ τη φωνή μια και μόνο απ΄το τηλέφωνο σ' έχω ακούσει;
    Η πιο γλυκιά παρουσία της μικρής μας μπλογκοκοινωνίας σε διαφημιστικό, δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερη επιλογή... αυτό και αν είναι έκπληξη!
    Χρόνια υπέροχα, γλυκά σαν λουκουμάδες και τρυφερά σαν τις αναρτήσεις σου, σου εύχομαι και για τα γενέθλια και για την γιορτή σου!

    ΑΦιλάκια με πολύ πολύ Αγάπη, Βαρβα-ρούλα μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω νομιζω οτι πολλες φορες εχουμε άλλο στου νου μας οταν μιλαμε με κάποιον που δεν τον έχουμε δει προσωπικα και οταν τον βλέπουμε δεν συνάδει η φωνή με το μούτρο..χα..χα. χαιρομαι που η αισθηση αυτή ηταν καλή...!! ποσο καλαμι εχω καβαλησει αραγε αφου εκανα καια ΑΥΤΟ;
      Σε ευχαριστω παρα πολύ μαγισσούλα μου για τις ευχες σου και τα ομορφα γλυκα σου λογια φιλεναδα..!!!
      Να έχεις ενα ομορφο γιορτινο μηνα .. πολλα πολλα φιλακιααααα!!!:) <3

      Διαγραφή
  16. Καλά, είσαι θεάρααααααααααα!!!
    Είσαι φοβερή στη διαφήμιση!
    Είσαι ίνδαλμα!
    Σ' αγαπάω!!!
    Και χρόνια σου πολλά για τα γενέθλιά σου και για σήμερα που είναι η ονομαστική σου εορτή!
    Και τώρα πάω πάλι επάνω να πάρω από όοοοοολα τα κεράσματα!
    Καλέ όχι για μένα, απέχω από τα γλυκά. Για το στεφάνι μου!
    Πολλά, πολλά, γιορτινά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που την είδες την θεα Αρτίστα μου; βρε μηπως και δεν φορούσες τα γυαλια σου;χα..χα.. Φοβαμαι πηπως παρουν τα μυαλα μου αέρα..και μετα ποιος θα με μαζευει..χα..χα..!!
      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φιλενάδα..Για τις ομορφες ευχές σου...η αγαπη ειναι αμοιβαία.. να είσαι καλά.. χαιρομαι πο το στεφανι σου θα τιμησει τα γλυκα μου... σς ειναι 6 του μηνα εχω θα σου ευχηθω να είναι αυτός ο μηνας χαρουμενος και γιορτινος...φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  17. Καλά λέει κι η Μαρία πιο πάνω, τυχερός ο Χαλκιαδάκης!!
    Τυχεροί κι εμείς που είδαμε το σμαραγδοπροσωπάκι σου!!
    Χρόνια σου πολλά Βαρβαροσμαράγδι μου ή Σμαραγδοβαρβάρα μου!!!
    Να σε χαιρόμαστε και να σε καμαρώνουμε πάντα! Αφού πάντα
    θα βρίσκεις τον τρόπο να μας εκπλήσσεις! Και τι τσαχπινιά
    στο μάτι το τσακίρικο!!! Φιλιά πολλά κι αύριο με υγεία! ♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑ..χα... δεν υπάρχεις λεμε βρε τι σκουλικομιρμιγκότρυπα μου εγραψες..χα.χα.. στραμπούλιξα το μυαλο μου να το διαβασω..χα..χα..τωρα τι τυχη ειναι αυτή που είδατε το μούτρο μου δεν ξερω .. βρε αγαπη μου..μεχρι το τσακιρικο πρόσεξες ε;... οχι που να το παινευτουμε πως καποτε δεν ήταν ..χα..χα πως τυλιξαμε τον Σμαραγδάκη νομίζεις.ε;
      Σε ευχαριστω πολύ για τις τοσο ομορφες ευχες σου Πετρίνα μου..περνας ομορφα βρε..κορίτσι οτι και να κανεις οπου και να ταξιδευεις.. ναι; να τα πουμε καποτε; φιλακιαααα!!! ♥♥

      Διαγραφή
  18. Υπεροχα !!!! μπραβο Ρουλά εισαι αστέρι ...φωτογένεια ωραια φωνή !!! μπραβο
    χρονια πολλα με υγεια και ευτυχια !!! καλη εβδομαδα να εχεις <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ειρήνη μου για τις όμορφες ευχές σου για να λεμε την αλήθεια αστερι ναι... αλλα πριν πολλλα πολλα χρόνια.. χα..χα.. να είσαι καλα φιλη μου και να περνας ακομα καλύτερα...καλο γιορτινο μηνα να έχεις... φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  19. Χρόνια πολλά Ρούλα μου, να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά! Με λίγωσες με όλα τα ωραία σου τα γλυκά και τώρα τρέχω στο ντουλάπι να ικανοποιήσω γευστικά τον ουρανίσκο μου! Πολλά φιλιάαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα γιαυτό δεν είναι οι γιορτες Σωτηρία μου; να μας λιγωνουν με τα γλυκά τους..αν και τα δικα μου δεν είνα ακριβως γλυκα κερασματος..δεν μοιαζουν με τα υπολοιπα γλυκα που ξέρουμε..χα..χα..
      αλήθεια τι γλυκό βρήκες μεσα στο ντουλαπι σου;
      Σε ευχαριστω φιλη μου για τις ομορφες ευχές σου να είσαι καλα και να περνατε ακομα πιο ομορφα με τα κορίτσια σου...και στις τρεις σας.. πολλα φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  20. μια τοσο ομορφη φωνη σε ενα ευγενικο προσωπο δεν μπορουσε παρα να εκτιμηθει απο τον διαφημηστη
    να εισαι παντα καλα , χαρουμενη ,ευτυχισμενη και τοσο δημιουργικη
    πειραζει να κεραστω απο τα ''βάρβαρα '' και οχι απο τα γλυκά σου ?? και του χρονου , φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και βέβαια θα χαρώ να κεραστείς από τα βάρβαρα.. Ειρήνη μου... είναι ενα μοναδικο πιατο να το το πουμε; που ετοιμαζεται μια φορα τον χρόνο.... οχι οτι αν θελουμε δεν το κανουμε και άλλες μερες.. ε;
      Σε ευχαριστώ πολύ για τις ομορφες ευχές σου...να είσαι καλα και να περνας ακομα καλύτερα.. καλο γιορτινο μηνα να έχεις φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  21. ΧΡΌΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΆ γελαστό κορίτσι!
    Χρόνια πολλά για όλα και για την εγγονούλα σου, όχι της διαφήμισης αλλά την συνονόματη εορτάζουσα!
    Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά και σίγουρα αν είμασταν κοντά στην αλυσίδα που ακούσαμε , και μόνο για σένα θα γινόμασταν πελάτες!
    Υπέροχα όλα που έγιναν από τα χεράκια σου!
    ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ και του χρόνου με την ίδια αγάπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι θα έκανα και αυτό .. δεν το περίμενα ποτε.... γι αυτό ποτέ μην λες ποτέ..!!!
      Σε ευχαριστω πολύ ματια μου για τις όμορφες ευχές σου..Αχ! πόσο μακρυα καθόμαστε..αδέρφι και καρντάσι μου..!!να μπορούσα να σε κανω μια αγκαλια και να σου δωσω ενα μεγαλο φιλακι με αγαπη..!! καλο μηνα χαρουμενο να περασεις ..!!!

      Διαγραφή
  22. Να χαίρεσαι με κάθε όμορφο τρόπο τέτοια στιγμή. Χρόνια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ομορφη ευχή!!! σε ευχαριστω παρα πολύ να είσαι καλα .. να περνας ακομα καλυτερα σε ότι και να κανεις .. να έχεις ενα ομορφο μηνα ...καλο σου βραδυ..!!

      Διαγραφή
  23. Ρουλάκι μου, χρόνια σου πολλάαααα!!!
    Τα κεράσματά σου τέλεια!
    Έκανα κι εγώ λουκουμάδες προχτές, του Αγίου Ανδρέα που
    κάνουμε εδώ, ξέρεις εσύ και Νικολοβάρβαρα χτες. Το κέρασμα που θέλω,
    τα όμορφα γλυκάκια σου με τη σοκολάτα, άντε να δούμε πότε θα πιούμε
    καφεδάκι από κοντά, να κεραστούμε από τα γλυκά που φτιάχνουμε, έχω κάνει
    πάστα φλώρα θεική, έλα να σου ευχηθώ, χιχιχι.
    Δεν ήξερα ότι είσαι Βαρβάρα!!!
    Χρόνια πολλά και πάλι και φιλάκια πολλάαααα!!! ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον μελαχρινάκι μου εχουμε τα ίδια ηθη και εθιμα .. χα..χα.. βρε λες να καθομαστε και διπλα και να μην το ξερουμε; το επαθα μια φορα με φιλη που κερδισε δωρακι μου.. τα πορτοκαλενια γλυκα θα στα χρωστώ οταν συναντηθουμε που θα γινει οπωσδήποτε.. καποια στιγμή..!!!
      Το οτι με λενε Βαρβαρα κοντευω να το ξεχασω και εγω...χα..χα.. λεγε με Ρουλάκι (με κακομαθατε χα..χα.) να σε καταλαβαινω..!!!
      Σε ευχαριστω παρα πολύ για τις ομορφες ευχες σου Ματινάκι μου..να περνας ομορφα οτι και να κανεις..παστα φλωρα ε;..μμμμμ!!!καλο μηνα να έχεις και ας γραφει το ημερολογιο 7 του Δεκεμβρίου!!! εχουμε ακομα 23 μερες μεχρι να τελειωσει, ο μηνας και ο χρονος..ε; φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  24. ετσι εξηγειται.κουκλα στη μορφη και στη ψυχη το σμαραγδι μας.χρονια πολλα γλυκεια μου Ρουλα.να εισαι γερη και δυνατη και να σε χαιρονται οι δικοι σου.τωρα εγω γιατι νομιζα πως γιορταζεις εκει στο μαρτιο δεν ξερω.παρ ολα αυτα κερνιεμαι απο ολα τα καλουδια.πολλα πολλα φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηθελα να ήξερα Λίτσα μου για ποια κούκλα λες; αααααα γι αυτή που λεει οτι οι τιμες μιλανε απο μονες τους ..χα..χα.. εεεε οχι και κουκλα.. μια γιαγια της διπλανης πόρτας βρε είναι...πω..πω.. τι είπα τωρα..!! χα.χα..!!
      Σε ευχαριστώ παρα πολύ φιλη μου για τις ομορφες ευχες σου.. και βεβαια να κεραστεις απο όλα τοσες ευχες χωρίς γλυκο δεν γινεται... να περνας ομορφα και εσύ οτι και να κανεις... φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  25. Ωωωωω τι ωραία έκπληξη !!!!!! Ρούλα είσαι μία ΚΟΥΚΛΑ !!!!!!! Καλέ εσύ είσαι γεννημένη για το φακό.... δεν το συζητώ !!!!!! Να είσαι καλά, πολύχρονη και να χαίρεσαι όσους σ αγαπούν (κι εμάς δηλαδή γιατί σ αγαπάμε) !!!!! Θα κεραστώ απ το πορτοκάλι με τη σοκολάτα και θα σου στείλω μία αγκαλιά και τα φιλιά μου !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε κορίτσια μου πες πες θα το πιστεψω και εγω πως είμαι μια κούκλα.. ας το καλο σας..χα..χα..!! η τηλεοραση με δειχει έτσι Ράνια μου..!! για το φακό ε;... εμ χάσανε το κελεπουρι.. τι να τους κανω..χα..χα.
      Σε ευχαριστώ παρα πολύ φιλη μου για τις ομορφες ευχές σου και το ξερεις πως η αγαπη εναι αμοιβαια...και χαίρομαι παρα πολύ που είμαι μεσα σ αυτην την ομορφη παρεα.. κανουμε τον χαβαλέ μας..και περναμε καλα εστω και απο μακρυα ..τωρα που τα πραγματα ειναι δυσκολα... ας μην χάσουμε αυτη την ανταλλαγή συναισθηματων..που μας δινει στιγμες χαρας..να περνας ομορφα οτι και νακανεις ευχαριστω πολύ για την καρτουλα.. θα τα πουμε ... φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  26. Ευτυχώς που τις ευχές τις έδωσα από το τηλέφωνο γιατί φτιάξε το ένα... κάνε το άλλο καιρό δεν βρήκα για να περάσω να αφήσω σχόλιο, το βιντεάκι όμως έρχομαι και το βλέπω και σε καμαρώνω φιλενάδα και δεν χορταίνω αυτό το υπέροχο χαμόγελο και την ζεστή φωνή σου!!!! Να είσαι πάντα καλά και πάντα έτσι γελαστή και ευτυχισμένη!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. ΑΧ!..τι θα σε κάνω εσενα Βικάκι μου...που είσαι παντου παρων όπου υπαρχει αναγκη και πως να προλαβεις ματια μου..με τόσα πράγματα που ασχολήσε...και μην σε νοιαζει αν δεν εχεις χρονο να περνας .. εμεις έτσι κι αλλιως τα λεμε μεταξυ μας και αυτό ειναι το σημαντικότερο σε μια φιλική σχεση νομιζω ε;..!!!
      Σε ευχαριστω παρα πολύ για τις ομορφες ευχές σου.. χαιρομαι που έχουμε γνωριστει και προσωπικα και που έχω μαθει πολλα απο σενα.. να σε εχει ο θεός καλα αγαπημενη μου.. να περνας ομορφα να που φιλησεις την Δημητρούλα σου και σε σενα στελνω την αγαπη μου και μια αγκαλια φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  27. Ρούλα μου χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα σου εύχομαι!!
    Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!
    Μέσα σε όλα είσαι και όλα τα κάνεις υπέροχα...σε θαυμάζω πολύ!!
    Στη διαφήμιση σκίζεις λέμε!!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ παρα πολύ Μαρία μου για τις ομορφες ευχούλες σου..!! το να είμαι μεσα σε όλα είναι αλήθεια μου αρεσει και το προσπαθω... ισως και να μου έχουν λείψει στην ζωή μου όλα αυτα.. δηλαδή η επικοινωνια που μου δίνει αυτό το πραγματακι απεναντι μου... και η ανταλαγή σκεψεων με αλλους ανθρώπους..εκτος των άλλων ειναι για μενα πρωτογνωρα... και γι αυτό είμαι σαν το παιδι που θέλει να τα μαθενει όλα..χα..χα...
      Να είσαι και εσύ φιλη μου καλα και να περνας ακομα καλύτερα.. οτι και να κανεις φιλακιαιααα!!

      Διαγραφή
  28. Χρόνια πολλά και καλά γεμάτα υγεία και χαρά Ρούλα μου. Να είσαι καλά και πάντα να κάνεις ότι σε ευχαριστεί και σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Η διαφήμιση άψογη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλα και σε ευχαριστώ παρα πολύ Κατερίνα μου .. όταν έχεις την τυχη να έχεις μια εγγονη σκηνοθετη.. τοτε η πιθανότητες να βγεις καποτε στο γυαλί εινα πολύ πιθανες .. ξερουν πως δεν μπορείς να πεις ΟΧΙ..στα παρακαλια τους...χα..χα..!!
      οι ευχες σου καλοδεχούμεες παντα φιλη μου να περνας μορφα φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  29. Αστέρι μου εσύ, καλά που το είδα στο φβ που το ανέβασε η Βίκυ, δεν υπάρχεις λέμε.
    Μπράβο αγαπημένη μας, άμα η καρδιά είναι 18 χρονών, δεν σταματάει πουθενά.
    Πολύ σε χάρηκα, γιαυτό θα πάρω διπλά γλυκά, αν περισσεψαν.
    Να είσαι πάντα καλά και να μας εκπλήσσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αστέρι μου εσύ, καλά που το είδα στο φβ που το ανέβασε η Βίκυ, δεν υπάρχεις λέμε.
    Μπράβο αγαπημένη μας, άμα η καρδιά είναι 18 χρονών, δεν σταματάει πουθενά.
    Πολύ σε χάρηκα, γιαυτό θα πάρω διπλά γλυκά, αν περισσεψαν.
    Να είσαι πάντα καλά και να μας εκπλήσσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε μεχρι εκει εφτασε η χάρη μου; δεν το πιστευω.. Ρενα μου...είπα και εγω.. οτι ενταξει στο μπλοκ πόσες είμαστε.. και πόσες θα το δουν.. είπα.. βρε τωρα θα γινω διάσημη..χα.χα.. αυτα παθενει φιλεναδα οταν δεν μπορείς να πεις όχι στην σηνοθέτηδα- εγγονή... χα..χα. που θα παει... θα μεγαλώσουν και οι δικες σου και θα με καταλαβεις...
      Σε ευχαριστώ παρα πολύ για τις όμορφες ευχές σου .. γλυκα θα υπαρχουν παντα για σενα και οταν ξαναβρεθουμε θα σου τα φτιαξω όλα... να περνας ομορφα με τα κορίτσια σου .. και περιμενε να μεγαλωσουν ...θα σου εγώ.. πως θα λιωνετε..και εσύ και ο Γιαννης σου σαν λουκουμαδες...χα..χα..πολλα πολλα φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  31. ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ!!!!ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΥΡΙΑ!!!!ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ...ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλα πολλα ευχαριστω Ιριδα μου για τις ομορφες ευχες σου με κανετε να κοκκινιζω με τα τόσα καλα σας λογια.. τι να πω δεν ξερω.. χαιρομαι όμως για αυτες τις ιντενετικες φιλιες που πότε ποτε οταν ερχονται οι συγκοιρίες γνωριζω και απο κοντα.. φιλη μου θα χαρω να γινει και το ιδιο με μας.. να περνας υπεροχα.. οτι και να κανεις.. και σε ευχαριστουμε για τις βιντεοιδέες σου καθε φορα κούκλα μου (εδω κολάει..χα.χα.) φιλακιααααα!!!

      Διαγραφή
  32. ΄Αντε και στη μεγάλη οθόνη με το καλό !
    Και μια και έγινες τηλεοπτικό πρόσωπο, τι άλλο να
    πω.... Μπράβο Ρούλα !!!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί η Σαπφω Νοταρα πως έγινε διασημη Σοφάκι μου με το Σοδομα και Γόμορα; χα..χα.
      Θα έχουμε και μεσον ...λέει..θα σας αυξησω τους μισθους που δεν έχετε..χα..χα.. καλε; κατεβαστε με απο το καλαμι...!!
      Να περνας ομορφα ..χαιρομαι που είσαι ξανα μέσα την γειτονια.. καλο σου Σαββατοκυριακο φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  33. ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΕΙ Η ΝΕΑ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ ΤΩΝ Η,Π.Α.
    ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΟΥ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΕΣΥ!!!!ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΩ,ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ
    Πού θα σταματήσεις εσύ καλέ;;;ολα θα τα δοκιμάσεις πια;;;χαχχαχαχααα ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καλαμι το έχω παρκαρει λιγο πιο κατω..ΧΑΡΑ μου τέτοια λεγετε εσεις και θα δεις την Ρούλα.. να παρουν τα μυαλά της αερα.. φιλεναδα και μετα ποιος τα μαζεύει.. να δούμε...χα..χα..!!
      Γιατί να σταματησω βρε αγαπη μου τωρα που πήρα φορα ε;..χα.χα..σαν την Θεοπούλα ενα πραγμα...!!παίρνω την αγαπη σου παραμασχαλα σε ευχαριστω πολύ καρδια μου για αυτην .. και συνεχιζουμεεεεε...!!!! φιλακααα!!

      Διαγραφή
  34. Α μόνο εγώ δεν ήξερα; Βρε τι έκπληξη είναι αυτή; Είσαι τόσο γλυκιά Ρουλίτσα μου! Τις ευχές μου τις έδωσα και τις ξαναστέλνω κι από δω. Πάντα έτσι να'σαι γιατί είσαι ο πιο καθαρός κι όμορφος άνθρωπος που έχουμε εδώ μέσα. Να σε χαιρόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααααααα δεν σου το είχα πει Μαρακι μου; εμ τι να σου κανει και η διάσημη.. αυτογραφα .. φωτογραφιες... ενα πραγμα..χα..χα..!!
      Τι να τα κανω βρε αγαπη μου την διαφήμιση οταν έχω όλα τα ωραια συναισθηματα εδώ μεσα; σε ευχαριστω πολύ για τα ομορφα σου λόγια.. αυτα είναι για μενα πολυτιμο φυλαχτό.. !!με κανεις ομως και κοκκινιζω ματια μου να το ξερεις...και δεν υπαρχουν και κοσκινα να βαλω στα μουτρα..χα..χα. .. σε ευχαριστω πολύ για το συναισθημα...να είσαι καλα Μαρακι μου και να περνας ακομα καλύτερα.. φιλακααααα!!

      Διαγραφή
  35. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα Ρούλα μου, να είσαι πάντα γελαστή και χαρούμενη να χαίρεσαι την οικογενειά σου!!!Είσαι αριστοκράτισα και πολύ γλυκια!!!Η διαφήμηση μου άρεσε πολύ !Να είσαι καλά καλές γιορτές !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Σε ευχαριστώ παρα πολύ Μεταξία μου τωρα που είδατε και την μουρη μου.. ελπίζω να μην χάσατε πάσα ιδεα για μενα ε; χα..χα.. σε ευχαριστω πολύ γαι τα καλα σου λογια χαιρομαι που σου αρεσα..να εισαι καλα και εσύ να περασεις ομορφες και χαρουμεες γιορτες... καλο σου Σαββατοκυριακο... φιλακιαααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ωρέ σύντεκνηηηηηηη ,ίντα κάμεις;
    Κι εγω στο Χαλκιαδάκη ψωνίζω! Στη Σητεία και φέρνω τα ψωνια 40 λεπτα δρόμο εκει που μενω! Οχι για να δεις πως ξερω απο τιμές! Να κάνω κι εγω διαφήμιση ,που με γδυσανε οι Μακρογιαλέοι στα μινι μάρκετ τους! Τα φερνω κι εγω απο Χαλκιαδακη ,έβγαλα και κάρτα αμέ , καθε Παρασκευη που κανω μαθημα στα κοπέλια!
    Εχω σκασει απο τη ζέστη εδω κάτω και τι θα απογίνω Ρούλα μου!Κι αν κανουν απεργια τα πλοια στις γιορτες ,ετοίμασέ μου μια γωνιτσα και εγω θα σου κουβαλώ τα ψωνια απο τον Χαλκιαδακη!
    Φιλιά πολλα σου στέλνω ,καλή ανταμωση να έχουμε ελπιζω καποια στιγμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ιιιιιιιιιι ξέχασα η κουζουλή να σε παινεψω στο βίντεο ,αλλα τα ειπαν τέλεια οι προλαλήσαντες!
      Εκουζουλάθηκα λέμε εδω κάτου!

      Διαγραφή
    2. Που είσαι εσύ και σε περιμενω; μην μου πεις οτι έχεις ερθει κιολας εδώ; ..γιάντα δεν χτυπησες τηλεφωνο να τα πουμε; δεν εχω δικο σου και προχθες θα επερνα το Αριστακι να δω τι απόκαμες.. που εισαι συντεκνακι μου;
      Εεεεε πως θα ερχόσουν και θα ψωνιζες απο το απο του Χαλκιαδάκη χα..χα.. ουτε που το περιμενα λεμε... οφου όφου ήτνα παθαμε ..χα..χα.. κατι καταλαβα για μακρυ γιαλο εκει σε πήγανε;..
      μην σκας για την απεργια εδω..εδω θα σε φιλοξενισουμε μην μου στεναχωριεσαι...αααα πρεπει να τα πουμε .. κανονισε τηλεφωνο κανε αναπαντητη...κανε κατι τελως παντων φιλεναδαααα!!Εκουζουλαθηκες κι όλας; ..ολοι κουζουλοί εναι εδώ...!!! ηντα ήθελες να παθεις.. χα..χα.. !!περιμενω ε; φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  38. Τα περισσότερα τα έχουμε πει πιο... προσωπικά, οπότε τώρα λέω να σε πασπαλίσω με καρδούλες!!
    ;-)
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
    Και ένα ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, έτσι για το καλό!!!
    :k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τωρα πόσα να πω ευχαριστώ και να μην ειναι λίγα Συριανάκι μου..μας εχεις λειψει απο το μπλοκοσπιτακι σου εσύ ομως ξερεις πότε μπορείς..να το ξεσκονισεις.. να ανοιξεις τα παραθυρα και τις πόρτες.. !1
      Να είσαι καλα μικρή μου μια μεγααααααλη αγκαλιτσα και πολλλα πολλα φιλακιααααα Ευχαριστωωωωωω..!!!

      Διαγραφή
  39. Τι γλυκιά που είσαι, τι γλυκιά που είσαι! Πάντα επιτυχίες Ρουλίτσα μου και χρόνια πολλά για την γιορτούλα σου!!! Γερή & δυνατή και με τέτοια όρεξη να σε καμαρώνουμε κι εμείς!!! Πολλά φιλιά!

    artdecorationcrafting.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλε Χριστίνα μου; πως μου τα λες έτσι; αν παρουν τα μυαλά μου αέρα . μηγαλη γυναικα.. τι θα κνω μετα χωρίς αυτά;.. να μου πεις μηπως τωρα τα εχω; χα..χα..
      Σε ευχαριστω πολύ για τα ομορφα σου λόγια και τις ευχές σου φιλη μου.. να είσαι καλα και να περνας ακόμα καλύτερα.. φιλακιααααα

      Διαγραφή
  40. Χρόνια πολλά για την γιορτή και για τα γενέθλια σου Ρούλα, να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα καλά!!
    Πολλά πολλά συγχαρητήρια για την διαφήμιση, είσαι υπέροχη και άνετη!! Μου άρεσε που έβαλα πρόσωπο στα γραπτά και είσαι απίστευτα γλυκός άνθρωπος!! Στη Σητεία τον Χαλκιαδάκη τον αγόρασε ο Σκλαβενίτης και έχει γίνει σούπερ το κατάστημα κάτω στο κέντρο! Πολλά φιλιά!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Ελεανα μου..μην μου πεις οτι μενεις Σητεια και ειδες την διαφημιση εκεί;χα..χα...αν έχεις παιδι τα μέσα που λενε...(εγγονη σκηνοθετη) εεεε τοτε έχεις και πιθανοτητες να γινεις διασημη..χα..χα.. Για τον Χαλκιαδακη δεν το ηξερα.. εμεις εδω στο Ηρακλειο εχουμε πολλα καταστηματα του..ειναι απο τα πιο παλια σουπερ μαρκετ της πόλης..!!
      Σε ευχαρστω πολύ για τις ομορφες ευχες σου να εισαι και εσύ καλά και να περνας ομορφα με οτι και να κάνεις... φιλακιαααααα

      Διαγραφή
  41. Τελευταία τα μαθαίνω τα νέα η γυναίκα? Πρώτα απ΄όλα θα σου ευχηθώ να χαίρεσαι όλους όσους θες και να περνάς όμορφα. Κατά δεύτερον....ΘΕΛΩ ΑΠΌ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ!!!! Τώρα θα σου πω και ένα συνταρακτικό νέο!!! Η κα Ελένη (η αφεντομουτσουνάρα μου δηλαδή) νιώθει πολύ περήφανη που έχει τέτοιες γνωριμίες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Eλενη μου σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες σου και ποσο χαιρομαι που αρέσουν τα κερασματα μου... καιρό εχουμε να τα πουμε ...και να περασω.. απο σενα μολις τελιωσουν οι δουλιτσες μας...ελπίζω να τα λεμε !! και εγω νιωθω το ιδιο περήφανη και ευλογημενη που έχω βρεθει σε αυτην την υπεροχη γειτονια των μπλοκερς...να περνας οομορφα οτι και να κανεις ναι; φιλακιαααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αχ τι γλυκειά που είσαι!! Μπράβο σου Ρούλα μου!!! Εστω και καθυστερημένα εύχομαι χρόνια πολλά και στους στέλνω τις πιο ζεστές ευχές μου για τα γενέθλια και την γιορτή σου!! Να σαι πάντα γερή και να χεις κοντά σου τους αγαπημένους σου!! Να τους χαίρεσαι και να τους καμαρώνεις!!
    Πάντα έτσι κεφάτη, μπριόζα και δημιουργική Ρούλα μου!! Πολλά πολλά φιλιά!!! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή