Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Η ΖΗΛΙΑ ΝΑ ΤΑΝ ... ΨΩΡΑ....!!!

Την παροιμία αυτή την ξέρετε...να τανε η ζήλια  ψώρα... εεε γι αυτήν θα μιλήσουμε σήμερα..
Που λέτε παρεούλα μου..από το καλοκαίρι.. που είχε έρθει η αγαπημένη μου φίλη μας η Νικόλ  να γνωριστούμε και από κοντά...μαζί με τον εαυτό της .. κουβαλούσε και διάφορα καλούδια..για νεκουπάρισμα ..!! 

 Ενα πολύ ωραίο κουτί σε σχήμα καρδιάς  που το είχα ντεκουπάρει με τις χαρτοπετσέτες  της και σας το είχα δείξει...πιο παλιά... λεπτομέρειες 
..ΕΔΩ

Δύο  κρεμαστρούλες...που η μια πήγε ήδη στην εγγονή μου που σπουδάζει στην Πάτρα..
 

 και ένα δίσκο που περίμεναν υπομονετικά να έρθει η ώρα τους να τους κάνω κάτι...και να πάνε .. δωράκια.!!
Αλλά... άλλες οι βουλές οι δικές μου και άλλες των παιδιών μου..χα..χα...
Με το που τα είδαν τελειωμένα..ποιος μου είπε να τους τα δείξω..ε; 

Μάνα αυτό μου αρέσει πάρα πολύ μου λέει η Κατερίνα  μου βλέποντας τον δίσκο..!! τι θα το κάνεις;
Εεεεε χμμμμ εγώ ..πως λένε όχι;  δεν μπορώ βρε παιδιά...και ο δίσκος πάει... ταραταμ.. στην Κατερίνααααα!!!!! 

Το επόμενο δωράκι ποιος θα το πάρει;χα..χα..
Τοκ..τοκ.. ο εγγονός .. καλέ γιαγιά τι ωραία κρεμαστρούλα είναι αυτή που έκανες;
Σου αρέσει γιε μου; του λέω...
Είναι να μην μου αρέσει αφού την έφτιαξες εσύ μου λέει και εκεί...  λιώνω όπως θα έκανε η κάθε γιαγιά...!!!
Και  μια που φτιάχνει  το σπίτι του...σίγουρα θα την χρειαστεί...



Οι μαστόρισες στο είδος να με κρίνετε με επιείκεια...ντάξει;που θα πάει μικρή είμαι ακόμα θα μάθω
....!!!
Για όλα αυτά .φταίει η Νικόλ..
αν δεν μου τα είχε χαρίσει ... δεν θα τα είχα κάνει... σε ευχαριστώ πολύ φιλενάδα..!!
Μέσα σε όλα αυτά  τελείωσα και ένα ακόμα μικρο δεματάκι που έφυγε  και αυτό με τα κλασικά μου για να χαρίσει  και άλλα χαμόγελα σε παιδιά..!! αυτό μου αρκεί για να είμαι πολύ χαρούμενη μέσα μου..!! 
Εύχομαι  σε όλους σας  να χαίρεστε με μικρές όμορφες στιγμές .. είναι  αυτές  που έχουν αξία   τελικά..!!!!
Μια  όμορφη εβδομάδα σας εύχομαι να περάσετε... και όπου μπορείτε χαρίσετε χαμόγελα..!!! 
που περνάτε παρεάκι μου ..και τα λέμε..!!!!

48 σχόλια:

  1. καλημερα, καλη εβδομαδα......
    Καλη ζηλεια ομως ε;;;
    τα εργα επιασαν τοπο ομως.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια τέτοια ζηλεια με την καλή εννοια παντα είναι και για μενα το κινιτρο να φτιαχνω πραγματα για ανθρωπους που αγαπω.. γενικως.. τα πιαδια μας και τα παιδια όλου του κόσμου είναι η ελπίδα μας .. και μακαρι να μπορουμε να κανουμε πραγματα για αυτά οσο αυτο ειναι εφυκτό.. σε ευχαριστω πολύ που πέρασες.. να περνας ομορφα καλη εβδομαδα.. και καλο σου βραδυ..!!:)

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι κάνει η ζήλια όμως ε; Θαύματα βλέπω. Και δικαίως ξετρελάθηκαν παιδιά- εγγόνια. Είμαι σίγουρη ότι η Νικόλ θα είναι διπλά ευχαριστημένη.
      Πώς να πεις όχι στα παιδιά και στα εγγόνια; Σε καταλαβαίνω!!!
      Υπέροχα όλα να σαι καλά
      Καλή εβδομάδα
      Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
    2. Με καλαβενεις ε; Καλά αυτα τα παιδια μου είναι να μην δουν κατι .. σαν μωρα κανουν..χα..χα...βλακιούλες ειναι αυτα που κανω...αλλα σε δουλεια να βρισκομαστε ..χα.χα..
      Ετσι ειναι Αννιώ μου δεν λεμε οχι για να κανουμε .. οτιδηποτε θα τα κανει χαρουμεμα οσο μεγαλα και να είναι.. χα.χα..
      Οοο... ναι η Νικολ χαρηκε πολύ γιατι η μαθητρια της ...(εγω) προαπαθω να γινομαι καλυτερη αν και δεν ειναι το ντεκουπαζ.. το καλυτερο μου..χα..χα.. ειμαι του πλεχτού πιο πολύ... αλλα δεν παυω να πειραματιζομαι και σε αλλα ειδη...αλλα οχι σε πολλα να το λεμε κι αυτό ναι; να περνας καλα και να εισαι ακομα καλύτερα... φιλακιαααα!!:)

      Διαγραφή
  3. Αυτή η ζήλια είναι θαυμαστή και κάνει θαύματα! Από μένα μην περιμένεις να δω ατέλειες, μου φαίνονται τέλεια!!!
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί θαρείς οτι εγω τις βλεπω τις ατελειες Αλεξανδρα μου;χα..χα..γι αυτο μου φαινονται και μενα ωραια.. απο μακρυά .. αυτη την ωραια ζηλεια την πηραν απο μενα τα παιδια..γιατί και εγω ζηλευω με την καλή εννοια οταν βλεπω ωαρια πραγματα...να περνας ομορφα .. φιλακιααα!!!:)

      Διαγραφή
  4. Να σε χαιρόμαστε Σμαράγδι
    Τα απογείωσες τα υλικά!!!!

    Καλή εβδομάδα (αύριο το πιο πιθανο
    πάω ταχυδρομείο...θα σε μαλώσω!!!!!))♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απογειωση εγω δεν βλεπω Λενιω μου μαλλον στο διαδρομο σέρνομε ακομα ασε να κανω μερικα μαθηματα πτησης..χα..χα...σε ευχαριστω που παντα έχεις ενα ομορφο λόγο να πεις να είσαι καλα κοριτσι μου η καθε σου επισκεψη εδώ τιμη και χαρά μου..θα τα πουμε ..φιλω σε <3 :)

      Διαγραφή
  5. Ε...και εγώ ζήλεψα τώρα, καιρός να αρχίσω και εγώ τις κατασκευές που τις έχω παραμελήσει.
    Ρούλα μου αφού τα έφτιαξες πανέμορφα πως να αντισταθούν τα παιδιά.
    Φιλάκια χρυσοχέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να αρχισεις Ελενη μου οταν βρισκεις καιρό.. και αν σου αφηνει η μικρή σας.. και εσύ φτιαχνεις ομορφα πραγματα...που ειναι αλήθεια έχει να κανει καιρό...εγω στοντεκουπαζ.. δεν το χω και πολύ προσπαθω να κανω οτι μορώ και ειναι αλήθεια αν δεν ξερεις απο αυτην την τεχνικη δεν βλέπεις τις ατελειες χα..χα.. ευτυχως για μενα η κορη μου η μια ασχοληται περισσοτερο με την ζωγραφικη και λιγο με τον πηλό..γενικως καλιτεχνιζουμε σαν οικογενεια ..χα..χα... κατα καιρους αν τους αρέσει κατι τους το φτιαχνω...αν μπορώ..να περνας ομορφα οτι και να κανεις φιλεναδα... φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  6. Χαρά που θα πήρες Ρούλα μου, μοιράζοντας τα δώρα σου σε τόσο αγαπητά πρόσωπα!! Πάντα να 'χεις να προσφέρεις!! Φιλάκια και καλημέρα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Ευγενια μου .. είναι χαρα γιατι νιωθεις οτι εισαι χρησιμη σε κατι και αυτό ειναι η ανταμοιβή μας.. τα χαμογελα που εχουν στα πρόσωπα τους και τα ευχαριστώ τους!!! δεν θελω πολλα να είμαι χαρουμενη..!!να περνας ομορφα οτι και να κανεις .. εξαίρετο το παπλωματακι σου φιλη μου φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  7. Να χαίρεται τα όμορφα πραγματάκια σου
    η οικογένειά σου,Ρούλα μου!
    Σε φιλώ!
    (Γιούλη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω παρα πολύ Γιουλη μου να περνας ομορφα να προσεχεις τον εαυτο σου .. (γιατι όπως λέει καποιος δεν θυμαμαι ποιος χα..χα.. η Αλτζχαιμερ..) κανεις άλλος δεν μπορεί να το κανει μικρή μου φιλακιαααα!!! :)

      Διαγραφή
  8. Καλή εβδομάδα , καλή αρχή που βλέπω ότι είναι δημιουργική όπως και όλα όσα μας έχεις κάνει μέχρι τώρα. Σε βλέπω να μας ξαφνιάζεις με ασταμάτητα ντεκουπαζ και δημιουργίες.Σου στέλνω την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να πω την αλήθεια μου φιλεναδα...μου αρεσει καλυτερα η ζωγραφική αλλα το ντεκουπαζ.. οσο τα καταφερνω .. ειναι μια ευκολη και γρηγορη λυση .. οι δουλειες εδώ δεν τελειωνουν ποτέ.. εχουμε και το μπλοκοσπιτακι μας να μην το αφησουμε να αραχνιασει .. και πάει ο χρονος τρεχει ο ατιμος.. τόσο γρηγορα..για να κανω αυτα που θελω ... δεκα ζωες δεν φτανουν..χα..χα. και εγω μονο μια χα..χα..αφου ουτε σε σενα προλαβενω να ερθω και κανω την επισκεψη μου αρμενικη οταν ερχομαι.. ευτυχως που υπαρχουν και τα τηλεφωνα..χα.χα.. να περνας ομορφα κοριτσι μου θα τα πουμε οταν περασω απο σενα .. με αγαπη φλιακιαααα!!! :) <3

      Διαγραφή
  9. Αχ πόσο χαίρομαι που το αγαπημένο Κατερινάκι , ο Αρης και η Γεωργιάννα έχουν στο σπίτι τους ότι με τα χεράκια σου έφτιαξες !! Ρουλάκι μου έχεις εκείνο το ταλέντο να φτιάχνεις τα πάντα και να στολίζεις με τα λόγια σου την ψυχή μας !!! Να το πω πάλι ;;; Ευλογημένες οι 12 μέρες που περάσαμε παρέα !!!
    Σας αγαπώ όλους !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν ησουν εσύ Νικολ μου να μου χαρισεις ολα αυτα τα καλουδια των ντεκουπαζ και οχι μονο θα τα εφτιαχνα; με παρακινησες κιόλας εεεεε δεν θελω και παρακαλια...χα..χα. μονο που αργησαν σχεδον χρονο για να γινουν... Και τι σου ειπα πως τελειωσα;... να ησουν απο μια μερια να δεις στην καρεκλα μια στιβα για ραψιμο.. ασε τα πλεχτα.......δεκα χερακια θελω... χα..χα.. αν χαθω να ξερεις ..οσο για αυτες τις 12 μερες μακαρι να τις ξανα περασουμε...καλυη δυναμη σε οτι κανεις .. φιλακιαααα :) <3

      Διαγραφή
  10. Αυτή η ζήλεια Ρούλα μου, είναι καλή ,δημιουργική.
    Γεια στα χεράκια σου.
    Σιγά να μη σου τα άφηναν, τόσο ωραία που έγιναν.
    Φιλάκια πολλά σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mα να ζηλευουν κοτζαμ μεγαλα παιδια Ρένα μου;.. τα ξερω εγω ..αυτα ηταν να μην μαθω να κανω πραγματα.. αλλα και αυτα να μην είναι ενα βουνο ραψιμο εχω για τα σπίτια τους..χα.χα. καλα να ειναι και να τους κανω οτι μπορω.. φιλεναδα..να μου φιλησεις τα κοριτσια σου τα φιλακια απο όλους μας.. με αγαπη.. !!!:) <3

      Διαγραφή
  11. Ρούλα μου εγώ βλέπω το σπιτικό σου γεμάτο φως, ένα μικρό εργαστήρι λαϊκής τέχνης. γεμάτο ομορφιές που συνδυάζουν και χρηστικότητα για τις απλές καθημερινές χρήσεις.
    Όλα αυτά βουτηγμένα σε πολύ όμορφα συναισθήματα. Μπράβο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eιπες την σωστή λέξη... εργαστήρι απλα αλαλ λαικηε τεχνης πες το κι ετσι γιατι ανακατευομαι με όλα..χα..χα. σε ευχαριστω πολύ για τα καλα σου λογια... οσο για το συναισθημα αν τό χεις δεν κανεις τίποτα να περνας και εσύ ομορφα με οτι κανεις .. καλο σου βραδυ..!!:)

      Διαγραφή
  12. Πανέμορφα τα έφτιαξες, είναι λογικό που τα ζήλεψαν και τα θέλησαν τα παιδιά. Πώς να πεις όχι; Η χαρά τους όταν τους τα δίνεις είναι και δική σου χαρά.
    Να τα χαρούν, λοιπόν!
    Φιλιά πολλά Ρούλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ειναι η μαμαδες Ελλη μου η χαρα μας είναι να είμαστε χρησιμες και να κανουμε πραγματα για τα παιδια.. και τα εγγονια... θα το νιωσεις οταν κανεις και εσύ δικα σου..σε ευχαριστω πολύ μικρη μου φιλη..να περνας ομορφα φιλακιαααα!!!:)

      Διαγραφή
  13. Η δημιουργική ζήλια είναι όμορφη Ρούλα μου,κάτι ήξερε λοιπόν η Νικόλ μας και σου έφερε τέτοια δώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή ειναι αυτη Ηη ζηλεια Κατερινα μου αρκει να μην θελουν τα ιδια πράγματα σαν τα παιδακια που ηταν μικρα.. να ξερες πως τα πειραζω...χα..χα..!!ξερεις απο αυτα΄΄ ναι;
      Το κακο με μενα ειναι οτι ανακατευομαι με πολλα.. και μου αρεσει να παρει η ευχή εστω και αν δεν τα καταφερνω καλα΄.. μου αρκι που προσπσθω.. ας ειναι καλα η Νικόλ που με παρακινησε.. με τα δωρακια της.. να περνας ομορφα φιλη μου καλο σου ξημερωμα φιλακιααα!! :)

      Διαγραφή
  14. Σε ξεσήκωσε η Νικόλ μας ε και πολύ καλά έκανε από ότι φάνηκε έγιναν πολύ όμορφα όλα!!!
    φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεε ναι εμενα ειναι Ρενα μου να μην με ξεσηκωσεις και η Νικολ το εκανε με όλη την σημασια της λέξεως .. και είμαι και εγω τραβαμε κιας κλαιω..χα..χα. παντως μου αρσει να μαθενω καινουργια πραγματα και να προσπαθω... να είσαι καλα και να περνας ακομα καλύτερα... φιλακιαααα!! :)

      Διαγραφή
  15. Ηθικός αυτουργός η Μαρία μας λοιπόν. Τι να σου πω βρε Ρουλάκι μου; Ούτε εργοστάσιο να ήσουν. Όλα πανέμορφα!
    Με το καλό να φτάσει και το πακέτο σου στα παιδιά. Έδωσες μεγάλη χαρά σε πολλά παιδιά τελικά!
    Φιλιά πολλά Ρουλάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηθικός ηθικός αυτουργός..Κανελλακι μου και μαλιστα με όλα του τα εργαλεια .. δισκους κρεμαστρουλες... χαρτοπετσετες... κολες μπογιες.. οτι χρειαζεται να μαθει κανεις ντεκουπαζ.. αν και είχα κανει λιγα πραγματα και μαλιστα ερασιτεχνικα... ακομα έτσι τα κανω ... μα τελειως έτσι.. αν τα δεις απο κοντα.. μην βλεπεις που οι φωτογραφίες δεν δειχνουν τις ατελειες..χα..χα.!!!
      εννοειτε οτι για το πακετο χαρκα διπλά και ξερεις γιατί αγαπη μου... να περνας όμορφα θα τα πουμε ναι Κανελλακι μου; φιλακιααα!!:) <3

      Διαγραφή
  16. τι οργασμος δημιουργιας ειναι αυτος;και ναι σε ζηλευω.ουτε στο μικρο νυχακι δεν σε φτανω.οσο για τα εγγονια πως να αρνηθεις;με ασβεστοποιο τενοντιτιδα και καθομαι να κανω πιττα γιατι μου την ζητησε ο εγγονος μου.οι γιαγιαδες με καταλαβαινετε.πολλα φιλακια Ρουλιτσα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AΧ πως καταλαβενόμαστε όλες μας ..χα..χα δεν χρειαζονται πολλα λογια Λιτσα μου μοανο μαι λεξη.. ΑΓΑΠΗ αυτη ειναι η κινητηριος δυναμη ακομα και να σερνομαστε .. αρκει ένα τους χαμογελο και ενα φιλακι και πεφτουμε στα πατωματα..χα..χ.α οχι αν μπορείς πες οχι.. χαλαλι τους ..!!
      Οσο ηταν μικρα θελανε πίτεςκαι γλυκα... τωρα που μεγαλωσαν και κανουν τους δικούς τους χώρους εχουν καψει τα γλυκα και θελουν άλλα ...χα.χα. γι αυτο ειμαστε εδώ για εκεινα .. αν χρειαστουν κατι ... και κατι παραπανω.. χα.χα. να είναι καλα όλα τα παιδια του κοσμου .. φιλη μου να περνας ομορφα κανοντας πιτουλες..φιλακιααα!! :)

      Διαγραφή
  17. Πολύ όμορφο ότι και να φτιάξεις εσύ
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Μαρια Ελενα να είσαι κλα και να περνας ακομα καλήτερα στις βολτες σου στην θαλασσα .. φιλακιαααα!!:)

      Διαγραφή
  18. Και ξέρεις Ρούλα μου, τι θα γίνει τώρα που τα εγγόνια σου, έχουν απ΄τα χεράκια της γιαγιάς τους τόσο όμορφα δωράκια; "Θα λένε, κοίτα τι μου έφτιαξε η γιαγιά μου!" και εκεί να δεις οι άλλοι ζήλιααααααααααα! :P
    Ένα ακόμα μεγάλο μπράβο από μια γιαγιά που για τα εγγόνια της, δεν κάνει πια ούτε γλυκά! ;)
    ΑΦιλάκιααααααααααααααααααααα! :k <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου θυμησες την εποχη Μαγισουλα μου που ηταν μικρα... χα..χα. τοτε ζηλευανε τα γλυκα και μαλωναν για το μεγαλύτερο κομματι .. τωρα που δεν τρωνε πια γλυκα λογο σιλουετας χα..χα.,, θελουν αλλα πιο πρακτικα πράγματα απο μενα κανενα ραψιμο αν ξυλωθει κανενα μπατζακι ..στενεμα ... κοντεμα .. και ότι αλλο προκειψει..χα..χα... κατι ξερεις και εσύ απο γιαγια...ε; να είσαι καλά και να περνας ακομα καλύτερα φιλεναδα μου ας τους κανουμε τα χατιρια.. αυτο ειναι που μας κανει χαρουμενες..καλο σου ξημερωμα.!!! φιλαιααααα ακομα φθινοπωρινά.!!! χα..χα.. :) <3

      Διαγραφή
  19. Κέντησες πάλι, φαντάσου μόνο τι θαύματα ετοιμάζει η Νικόλ μας
    και πάλι, τώρα που ετοιμάζεται το μπαζάρ τού Πάσχα! Όλο ομορφιές!✿

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε Πετρινα μου οι Νικολ είναι απο μονη της ολοκληρο παζαρι.. να μπορουσε να είχει κι αλλα χερια θα ταχρεισιμοποιούσε και αυτά ...ενα μικρο λιθαρακι μονο εστηλα..τα κλασικα μου ...μακαρι να εχει επιτυχια το παζαρι και να πουληθουν όλα..!! να είσαι κλα φιλεναδα να περνας ομορφα .. φιλακιααα!! :) <3

      Διαγραφή
    2. καλο μηνα Πετρονι μου ξεχασα να ευχηθω... !! ;)

      Διαγραφή
  20. Ρούλα, κι εγώ που νόμισα ότι θα έλεγες κάτι αρνητικό
    Γέμισες με δωράκια τον κόσμο , μπραβο

    φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρνητικο; γιατι Παρασκευη μου; χα..χα. σε παραπλανισε ο τίτλος ε;... ποτε δεν σκεφτομαι αρνητικα για τιποτα... συνηθως αυτο τη την φραση την λεω για τα παιδια μου που οτι κανω για δωρακια και το δουν τους ερεσει και το θελουν ... οποτε τους λεω αυτό σνα καλαμπούρι...!!! χα..χα..!!!
      Τα αρνητικα .. φιλη μου μας χαλανε την ζωή... δεν τα χρειαζομαστε...μονο θετικα κοιταμε από όλες τις αποψεις...να περνας ομορφα καλη Κυριακη να έχεις .. φιλακιαααα!!:)

      Διαγραφή
  21. Μακάρι τέτοια ζήλεια να είχε όλος ο κόσμος αγαπημένη μου... Τα έφτιαξες όλα καταπληκτικά, ομολογώ. Με το καλό να φτάσει και το πακετάκι σου στον προορισμό του!!! Φιλιά κορίτσι μου, πολλά όμως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nαι Ελενη μου... αυτό το λεω εγω στα παιδια μου με την καλή εννοια εννποειτε.. για όλο και κατι ζηλευουν και μου ζηταν να τους το φτιαξω..χα..χα..!!!!
      Ελπίζω και εγω για το πακετακι να φτασει εγκαιρως αυτην την φορά φιλη μου να περνας ομορφα καλή κυριακη να έχεις και ενα ομορφο μηνα .. φιλακιααα!! :)

      Διαγραφή
  22. Τι ομορφα εργα!!μπραβο!
    Καλο μηνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω παρα πολύ Λίτσα μου να είσαι καλα φιλη μου να περνας ομορφα οτι και να κανεις .. να έχεις ενα ομορφο μηνα ... φιλακιαααα!! :)

      Διαγραφή
  23. ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! Καλό μηνα με το καλό όλες οι Πασχαλινές σου ετοιμασίες!!! Αγαπημένη μου εγώ ζήλεψα
    eσένα για την μεγάλη αποδοχή των εργων σου και τον ενθουσιασμό των παιδιών σου Εγώ όταν κάνω για αυτές κάτι πάντα λένε" Ε,μαμά που να τα βάλω πια δεν χωρούν πουθενά,ή "δεν μου αρέσει το μοτίβο ή το στυλ"το ξαναθαύμασα το όμορφο κουτί σου αψογο σε όλα του .Ζηλευτός και ο δίσκος σου με το όμορφο μοτίβο.Καλοφτιαγμένες οι ρομαντικές και γλυκές κρεμαστρούλες σου!!!Φιλάκια αγάπης πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλέ εσύ μεγαλούργησες! Είναι όλα υπέροχα να τα χαίρονται τα δωράκια τους! Μ'άρεσαν όλα πολύ δε θα ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή