Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑΤΡΟΎ....!!!!

Μην σας τρομάζει ο τίτλος.. παρεάκι μου.. μέχρι εδώ ήταν η ξεκούραση μου τρομάρα μου..βρε ούτε  να χαλαρώσω δεν πρόφτασα.. και να σου η άδεια γιατρού....
Κυρία μου μπορείτε να διαβάσετε .. να πλέξετε .. να σερφάρετε...μα ... δεν έχει μα.. μπορείτε να κάνετε όλα αυτά...με μέτρο βέβαια..!!!
Για να πω την αλήθεια βαρέθηκα να κάθομαι .. μου λείψατε κι όλας...είναι κάτι πλεχτούλια που θέλω να τελειώσω..εεεεε πολύ το θέλω.. να πάρω
μπρος; 
Με πολύ αγάπη  να σας ευχαριστήσω και από εδώ για τις όμορφες ευχές σας για καλό μήνα στην προηγούμενη  ανάρτηση μου.. με ένα μεγααααλο ευχαριστώ σε όλους  και την αγάπη μου.... ανταποδίνω την αγάπη και τον χρόνο που που μου χαρίζετε εδώ!!!





Ανοίγω τα χέρια μου
να σταματήσω το κύμα ,
να μην μπορέσει να ρθει να σβήσει τα χνάρια των φιλιών μας..!!!
Αυτή ήταν η συμμετοχή μου  στο  2  δρώμενο του φωτογραφίζειν.. της Μαρίας Νικολάου ..με τον ήλιο της στα γιορτινά του.. που κάνει με μεγάλη επιτυχία κάθε φορά... και εγώ σαν καλό παιδί έτρεξα να πάρω μέρος ... να μην χάσω..χα..χα..  και χαίρομαι που μπορώ και το κάνω αυτό..για μένα είναι πολύ ενδιαφέρον ...και  μετράει η συμμετοχή..!! 
Σε ευχαριστούμε Μαρία..!!
Η ωραιότερη φωτογραφία   ήταν της Μαρίνας από το ..to e-periodiko mas που άξιζε και την πρωτιά.. όπως και το κείμενο που είχε γράψει..
Μπορεί να πέρασε καιρός από τότε αλλά  μόλις τώρα μπόρεσα να το αναρτήσω.. λόγο ανωτέρας βίας που λέμε..!!
Η αλήθεια είναι ότι την είχα ξεχάσει αυτήν την συμμετοχή μου...!!!

Εδώ θα δείτε εδώ άλλη μία  δική μου...στο παιχνίδι των λέξεων #11 ..που συνεχίζεται  από την  me maria  στο mytripssonblog   με επιτυχία .. όταν  πήρε την σκυτάλη από την Φλώρα...είπα να τις βάλω και τις δύο και να τις μοιραστώ μαζί σας..!!!  
 Εκεί στης Μεμαρίας θα βρείτε όλες τις συμμετοχές φίλες μου..να περάσετε να διαβάσετε τα διαμάντια που έχουν γραφτεί...!!
Την πρωτιά εδώ  την κέρδισαν όχι ένας αλλά δύο συμμετέχοντες.. !!!
Η μία ήταν το... Κανελλακι μας με...τις  (αναμνήσεις μιας σερβάντας)
και ο άλλος νικητής είναι ο φίλος Γιαννης Πιτ
Με το.."Η ΕΝ ΠΟΛΛΑΙΣ ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ....
Και στους δύο τα θερμά συγχαρητήρια μου..!!
Η δική μου συμμετοχή είναι αυτή...
με κόκκινο είναι οι λέξεις που έπρεπε να παίξουμε.!!!!!



Το πέταγμα!!!

​Ισα που  ξεχώριζε την λευκή γραμμή  στον δρόμο  μπροστά της καθώς οδηγούσε μέσα στην αχλή  που είχε σκεπάσει  τα πάντα γύρω, λίγο πριν το ξημέρωμα.
Όσο προχωρούσε η ώρα, ο ήλιος είχε αρχίσει τα παιχνιδίσματα του με την ομίχλη
ξεκαθαρίζοντας την ατμόσφαιρα στο γύρω τοπίο.
Στο βάθος φαίνονταν κι όλας αχνά ήδη η σιλουέτα του μεγάλου βράχου που δέσποζε πάνω από την πόλη.
Αυτός ο βράχος  ήταν ο προορισμός της.
Αυτός ο βράχος είχε σημαδέψει την ζωή της!
Είχε φιλοξενήσει κάποτε εκεί όλα τους τα όνειρα, τους όρκους της αγάπης τους.
Από μικρά παιδιά είχα βρει το ψηλότερο σημείο  του βράχου. Από   εκεί κοίταζαν 
την μικρή τους πόλη που έμοιαζε παραμυθένια από ψηλά.
Εκεί είχαν βρει ένα κοίλωμα  την σπηλιά τους και κάθονταν με τις ώρες αγναντεύονταν την γαλάζια θάλασσα που φιλούσε τα πόδια του βράχου.
Ηταν εκείνη που άκουγε τα γέλια τους τα κλάματα τους, τα όνειρα που έκαναν μαζί και που κατάλαβαν ότι ήταν κοινά μεγαλώνοντας.
Εκείνος πλοίαρχος  εκείνη γιατρός.
Μετά από τον χαμό του Ορέστη σε ένα ναυάγιο, έφυγε και η Μαρίνα από την πόλη.
Η απόφαση της να γυρίσει μετά από τόσα χρόνια, ήταν αυτή που την έκανε να φτάσει όσο γίνονταν πιο γρήγορα εκεί.
Το ήξερε από πάντα πως δεν θα κατάφερνε να ξεπεράσει τον φευγιό του Ορέστη της.
Φτάνοντας μέσα στην πόλη στα ριζά του μεγάλου βράχου άφησε το αυτοκίνητο και άρχισε να ανεβαίνει το μονοπάτι που οδηγούσε στην κορυφή του.
Άφησε τις αναμνήσεις να πλημμυρίσουν την σκέψη της. 
Φτάνοντας επάνω τα πόδια της καρφώθηκαν ακίνητα, λες και ήταν τυλιγμένα με συρματόσχοινο.
 Η σπηλιά τους ήταν όπως την είχαν αφήσει την τελευταία φορά.
Γύρισε και κοίταξε την θάλασσα.
Της φάνηκε πως ήξερε την απόφαση της και την καλούσε στην αγκαλιά της.
Έκανε ένα βήμα προς την άκρη του γκρεμού τους,άνοιξε τα χέρια της και πέταξε...την ώρα που πετούσε ένας γλάρος στην απεραντοσύνη του ουρανού!!
Σας εύχομαι παρεούλα μου  να περάσετε μια όμορφη εβδομάδα..και ακόμα και στις δυσκολίες σας χαμογελάστε ... θα περάσουν ..  πιο γρήγορα πιστέψτε το..!!  





41 σχόλια:

  1. Καλώς γύρισες Ρούλα μου. Σιδερένια και μακριά πλέον κάθε αναποδιά.
    Συγχαρητήρια και για τις δυο σου συμεμτοχές. Χαίρομαι πάντα να σε βλέπω μέσα σε όλα. Και η φωτογραφία σου πολύ όμορφη οι στίχοι που τη συνοδεύουν πολυ συγκινητικοί.
    Το διήγημά σου στο παίζοντας με τις λέξεις δυνατό και καλογραμμένο. Και το τέλος με συγκλόνισε!
    Πάντα δημιουργική Ρούλα μου. Συγχαρητήρια
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Αννιώ μου για τις ευχες και εδώ και στις προηγουμενες αναρτησεις μου... με τόσες ευχες .. ειναι δυνατον να μην γινω γρηγορα καλά; αυτα φιλεναδα ειναι ψιλοπραγματα και περαστικα....χα.χα.. να είσαι κλα και να περνας ομορφα Αννιώ μου .. φιλακιααα!!!::k

      Διαγραφή
  2. Ρούλα μου και οι δύο συμμετοχές πολύ δυνατές. Τι όμορφο ηλιοβασίλεμα ταιριασμένο όμορφα με στίχους! Το "πέταγμα" με συγκλόνισε. Δύσκολη η απώλεια του αγαπημένου συντρόφου και πως να την ξεπεράσεις...
    Τα φιλιά μου και σιδερένια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο το ηλιοβασιλεμα Ελενη μου ειναι απο την παραλια που βρισκεται κατω απο το εξοχικο μας..και ειναι αλήθεια πανεμορφα φιλη μου.. οταν βυθιζεται ο ήλιος τα απογευματα στην θαλασσα..
      Οσο για το πεταγμα... ηταν πολύ θλιβερο το τελος του .. και ενω ειμαι αισιοδοξο ατομο δεν ξερω πως μου βγηκε αυτό... ισως η επιλογη καποιον ανθρωπων να είναι πραγματι το πεταγμα τους και να είναι ευτυχισμενοι εκει που πανε..
      Σε ευχαριστώ πολύ ελενη μου για τις ευχες σου να περνας ομορφα φιλακιαααα!!!:k

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα Σμαράγδι μου και καλή εβδομάδα
    Εσύ δεν κρατιέσαι....θα αναστενάξουν τα βελονάκια πάλι!!!!
    Πολύ σε χαίρομαι κορίτσι μου....

    Σε φιλώ πολύ πολύ ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AX!! ναι Λενιω μου τα βελονακια κανουν όλη την δουλεια εγώ απλα τα χέρια μου βάζω..χα..χα.. εχω να τελειωσω..καποια... που τρεχουν..σε ευχαριστω πολύ ..χαιρομαι που τα λεμε... να είσαι κλα ματια μου φιλακιαα!!<3 ♥♥♥

      Διαγραφή
  4. Να προσέχεις τα όμορφα και πολύτιμα ματάκια σου Σμαραγδένια μου.Έχεις συνοδοιπόρο τον..άνδρα μου που προχθές έπαθε κάποιο είδους ατύχημα καθώς οδηγούσε όταν μπήκε με φόρα ένα..ζουζούνι και του τραυμάτισε τη βλεννογόνο. Βάζουμε κορτιζόνη και τώρα είναι καλύτερα ευτυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ματακια μου τα προσεχω φιλεναδα αλλα τα χερια μου δεν καθονται καλα..χα..χα...ευτυχως και του Δημητρη σου ηταν περαστικο.. ελπιζω να είναι καλυτερα τωρα και εκεινος..χαίρομαι που τα λεμε αν και εγω παντα καθυστερημενο φτανω.. αχ.. αυτος ο ατιμος ο χρονος... πότε θα τον κοντρολαρω δεν ξερω..Αχτιδα μου να προσεχετε ο ενας τον αλλον.. να περνατε ομορφα... φιλακιααα :k

      Διαγραφή
  5. καλημερα!!!!!σιδερενια!!!!!καλως ορισες!!!!!παντα δημιουργικη,....παντα γεματη εμπνευση....και φυσικα...παντα με το χαμογελο...και την υπεροχη αυρα σου!!!!!!!καλη συνεχεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω παρα πολύ Ιριδα μου για τις ομρφες ευχες σου και πως να μην γινω γρηγορα καλα οταν με ακολουθει τοσο ομορφη θετικη ενεργεια απο όλους σας.. και εννοειετε οτι χαμογελαμε και στα δυσκολα γινoνται ευκολότερα.. να περνας και εσύ τελεια.. με οτι αγαπας..!!την αγαπη και τα φιλιακια μου !<3 :k

      Διαγραφή
  6. Καλημέρα Ρουλάκι.
    Να είσαι γερή, να δημιουργείς και να συμμετέχεις!
    Σ΄ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ παρα πολύ εγώ Μαρία μου...να εισαι και εσυ καλα να κανεις παντα ωραια δρωμενα... να μας ξεσηκώνεις..με τις ιδέες σου..καλο απογευμα... φιλακιααααα!!!:k

      Διαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ παρα πολύ Μαρια Ελενα να εισαι καλά και να συνεχιζεις τις βόλτες σου στην θαλασσα.. να περνας ομορφα φιλάκιααααα..:k

      Διαγραφή
  8. Ο γιατρός είπε:"με μέτρο βέβαια..." αλλά δεν εννοούσε με "το χιλιόμετρο".
    Βασικά δεν μπορώ να σε φανταστώ να μην κάνεις κάτι Ρούλα μου, οπότε είμαι σίγουρη πως ακολούθησες τις δικές σου "δοσολογίες". Το παν είναι ότι ξεμπέρδεψες και όλα πήγαν καλά.
    Συγχαρητήρια και για τις συμμετοχές σου όλες Ρουλάκι μου γλυκό και ζαβολιάρικο :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα..χα..πως με ξερεις ..πως με ξερεις ...βασικα έχεις δικιο Κανελλακι μου εγω εχω τους δικους μου κανονες χωρίς υπερβολες ..το χιλόμετρο ..ολα τα λεφτα...χα.χα..δεν παίζεσαι λέμε!! και ναι αγαπη μου τελος καλό όλα καλα΄...γιατί με περιμενουν κατι πλεχτουλια...χα..χα.. σε ευχαριστω πολύ καθε σχόλιο εκτος απο το χαμόγελο που μου χαριζει.. με τιμά κι όλας...να περνας ομορφα ... φιλακιααα!!!:k <3

      Διαγραφή
  9. Καλή επιστροφή Ρούλα μου και σιδερένια.
    Η Συμμετοχή σου στο "φωτογραφίζειν" πολύ όμορφη.
    Όσο για το "ΠΕΤΑΓΜΑ" ξέρεις ήδη ότι με συγκίνησε πάρα πολύ και αποτέλεσε μια από τις επιλογές μου. Βέβαια κλείνει με απαισιόδοξη, αρνητική ατμόσφαιρα αλλά τι να πω. Μέσα στην γενικότερη μαυρίλα μας, ανάλογο ύφος προσωπικά με τραβά και με συγκινεί ιδιαίτερα.

    " Έκανε ένα βήμα προς την άκρη του γκρεμού τους,άνοιξε τα χέρια της και πέταξε...την ώρα που πετούσε ένας γλάρος στην απεραντοσύνη του ουρανού!!"

    Αυτή σου η τελευταία φράση είναι που με "τσάκισε" συναισθηματικά στην κυριολεξία να το ξέρεις.
    Σε ευχαριστούμε από καρδιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως αυτή την φορα η ιστορία μου ειχε τραγικο τελος...και εμενα δεν μου αρεσουν αυτα .. μου αρεσουν να άφηνει μια αισιοδοξια το τελος... αλλα αφου μου βγηκε έτσι το αφησα .. μηπως και στην ζωη όλα μέσα δεν είναι;
      Το ότι η τελευταία φραση σε < τσάκισε> ..συγνωμη φιλε μου δεν το ήθελα... δεν μπορω να φανταστώ τι ήταν αυτό...
      Σε ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου να εισαι καλα και να περνας ακομα καλυτερα..!!καλο σου βραδυ.!!:)

      Διαγραφή
  10. Πολύ δυνατόντο πέταγμά σου, Ρούλα μου! Και μεγάλη έκπληξη ότι είναι δική σου η συμμετοχή.
    Πραγματικά σε χαίρομαι! Μέσα σε όλα και πάντα με το χαμόγελο! Έτσι να συνεχίσεις, αλλά να προσέχεις κιόλας! ❤❤❤ Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα κανω κατι τετοια...Αλεξάνδρα μου .. χαιρομαι που σου αρεσε..το πεταγμα...μπορει να ηταν θλιβερο το τελος του αλλα μηπως δεν συμβαίνουν και αυτα στην ζωη μας; ειναι ακραιο αυτο που εγραψα.. αλλα ετσι μου βγηκε
      Σε ευχαριστώ πολύ .. ναι προσεχω ακομα λίγο..γι αυτο και η καθυσρερηση στις απαντησεις μου στα σχόλια να περνας ομορφα .. οτι και να κάνεις φιλακιααα :k

      Διαγραφή
  11. Γεια σου Ρούλα μου γλυκιά!
    Μου έλειψες πολύ!
    Πάνω απ'όλα όμως να φροντίζεις τον εαυτό σου,ναι;
    Πολύ ρομαντική η φωτογραφία σου-αχ!βαχ!
    Και η ιστορία σου ρομαντική,αλλά με ξάφνιασε...
    το πέταγμα !!!
    Είσαι γεμάτη εκπλήξεις!.χιχι
    Σε φιλώ!
    (Γιούλη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι αλήθεια οτι δεν περίμενα να σας ξαφνιασει η ιστορία μου Γιουλη μου εχω την εντυπωση οτι ειμαι αρκετα προβλέψιμη χα..χα..σε ευχαριστώ πολύ μικρη μου που περνας και τα λεμε ...και τον φροντιζω ακομα.. χα..χα.. δεν βλέπεις τι μερα σου απαντω; να περνας ομορφα .. καλο σου Σαββατοκυριακο.. Γιουλη μου φιλακιαααα!!:k

      Διαγραφή
  12. Ρούλα μου σιδερένια! Επειδή απείχα αρκετό καιρό, δεν είχα περάσει από εδώ και δεν είχα ιδέα για το τι σου συνέβη... τώρα έψαξα να δω. Μα όλα μαζί σου έτυχαν; Περαστικά σου και άλλα άσχημα να μη σε βρουν.
    Οι συμμετοχές σου είναι όλες πολύ όμορφες.
    Φιλιά πολλά και να σε προσέχεις, ναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαι εγω ελειπα Ελλη μου .. λογο ανωτερας βιας... χα..χα.. δεν ηταν δυσκολο αυτο που περασα.. απλα ηθελε και θελει λιγο προσοχή και αποχή...γενικως απο δουλειες οποτε απολαυσα λιγη ξεκουραση αλλα ηταν τοσο λιγη βρε κορίτσι μου ..σε ευχαριστω πολύ ευτυχως ολα περασαν και τωρα ξανα παλι θα τα λεμε .. και μην σε νοιζει αν περνας η οχι .. εξ αλλου το μπλόκιν ειναι αγαπη μου για να περναμε καλά.. οταν και όποτε μπορουμε... δεν χανομαστε .. και αυτό εχει σημασια νομιζω ε; να περνας ομορφα Ελλη μου φιλακιααα!!:k

      Διαγραφή
  13. Περαστικά σου Ρούλα μου σιδερένια.
    Να ακούς τον γιατρό και να πάρεις κανονικό μέτρο για να μετράς, έτσι;
    😘😘😘😘😘😘😘
    Η ιστορία σου με στεναχώρησε, Δεν μου αρέσουν τέτοιες αποφάσεις.
    Συγχαρητήρια όμως για τις συμμετοχές σου και μπράβο που τα προλαβαίνεις όλα.
    Φιλάκια πολλά σε όλους σας και Χρόνια πολλα για τους Γιωργηδες σας.
    Φιλάκια πολλά σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nαι..ναι.. κανονικά μετραω οταν με συμφέρει..χα..χα φιλεναδα ...οσο για την ιστορία μου ουτε εμενα μου αρεσουν ...αυτα αλλα ετσι μου βγηκε..τι να εκανα; χα..χα.. είμαι και παιχνιδιαρα διατί να το κρυψωμενεν άλλωστε... κατι μου θυμηζει αυτό..!! χα..χα..
      Σε ευχαριστούμε πολύ για τις ευχες Ρενακι μου.. να περνατε και εσείς καλα παντα με υγεια... φιλακια σε σενα και στα κορίτσια σου...!!:k

      Διαγραφή
  14. Είδες Ρούλα μου, πως αν είναι κανείς προσεχτικός αναρρώνει και πιο γρήγορα... και τώρα ποιος σε πιάνει, γιατί τρέχουν δρώμενα στης Αριστέας και στης Αλεξάνδρας (woman in blogs)!!! :P
    Τώρα για μένα το πέταγμα της ιστορίας σου, μπορεί να συμβεί όταν η ψυχή ελευθερώνεται απ΄ το πόνο και προσωπικά δεν σημαίνει και άσχημο τέλος... έτσι "διάβασα" το τέλος της ιστορίας σου! ;)
    Α! ξέχασα να ευχηθώ στους Γιώργους της οικογένειας... Χρόνια τους Πολλά με υγεία και χαμόγελα! :D

    ΑΦιλάκια πολλά πολλά και με πολύ αγάπη! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nαι παιδί μου πρεπει να προσεχουμε για να έχουμε δεν λεμε; χα..χα
      Πραγματι Στεφανια μου τα πεταγματα της ψυχής καμι φορα μπορει να ειναι και η απελευθεση απο οαι σε κανει να πονας.. ειναι όπως το ερμηνευει καποιος ..!!
      Σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες φιλεναδα.. αργώ να απαντησω αλλα το πάω αργα αργά..διοτι εχουμε και ηλικια ... βλεπεις..χα.χα να εισαι καλα φιλη μου και να περνας ακομα καλύτερα... φιλακια 36 βαθμων σημερα...:k :)

      Διαγραφή
  15. χεχε! Πάντα αεικίνητη, πάντα μέσα σε όλα, η αιώνια έφηβη Ρούλα μας!
    ΣΛ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χα..χα.. πόσο καλά με ξερεις..Αριστακι μου .. αφου μου αρεσει να παιζω .. με τοσα παιχνιδια στην γεοτονια θα ελειπα νομίζεις; ξεσηκωνομαι για την συμμετοχή και ας ειμαι ουραγός..αυτο δεν εχει σημασια...μικρή... σημασια εχει να προσπαθεις να κανεις οτι σου αρεσει.. να περνας ομορφα και να κανεις το ίδιο..ναι; φιλακιαααααα Κ.Ε!!

      Διαγραφή
  16. Ρούλα μου καλώς μας ήρθες κι επίσημα με την άδεια του γιατρού πια!! :)
    Να είσαι πάντα καλά να δημιουργείς!
    Συγχαρητήρια και για τις δύο συμμετοχές σου και σε ευχαριστώ πολύ που τιμάς το παιχνίδι μας με τόσο όμορφες ιστορίες σαν αυτή!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Μαρία μου .. ελπίζω να τα ενταχτώ σιγα σιγα παλι στους κανονικους μου ρυθμούς .. εγω σε ευχαριστω πολύ που με το παιχνιδι των λεξεων μας σπρώχνεις..χα..χα... γιατί δεν τα θελει και μας ο π...
      να κανουμε κατι που μας ευχαριστεί πρωτα.. και μετα να συμμετεχουμε σε τοσο ομορφα και εμνευμενα παιχνιδια... να είσαι καλα φιλη μου.. και να περνας ακομα καλήτερα... φιλακιαααα!! :)

      Διαγραφή
  17. Καλώς την και καλή επιστροφή!!!! Υπέροχες και οι δυο συμμετοχές σου μα το κείμενο με συγκλόνισε περισσότερο . Ίσως επειδή είμαι κυρίως του πεζού λόγου :)
    Σε γλυκοφιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου σε ευχαριστω παρα πολύ για την επισκεψη σου και τα ομορφα σου λογια... να είσαι καλά και ν απερνας ακομα καλύτερα... θα περασω να τα πουμε ..καλη εβδομαδα να έχεις .. φιλακιααα!!:k

      Διαγραφή
  18. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που έχουν μεράκι και αγάπη γιαυτό που κάνουν,δεν το βάζουν ποτέ κάτω.Ετσι και εσύ Ρούλα μου θα συνεχίζεις να δίνεις ότι καλύτερο από εσένα...Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου αν δεν υπαρχει και το μεράκι .. το καταλαβαινεις και εσύ φιλη μου οταν δημιουργεις κατι πόση χαρα έχεις ..σε ευχαριστω πολύ για τα καλα σου λόγια να περνας ομορφα οτι και να κανεις ... καλη σου εβδομαδα.. φιλακιαααα!! :) <3

      Διαγραφή
  19. Καλο μηνα να χεις Ρουλα μου!!! Χορτασα ομορφια με τα λουλουδια σου της προηγουμενης αναρτησης!!
    Ολα περαστικα να ναι κι εσυ γερη και σιδερενια!! Να σαι καλα γλυκεια μου!!
    Πολλα πολλα φιλια!! ☺☺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nα είσαι καλα Μαριλενα μου σε ευχαριστω πολύ που περνας .. εχω μεινει πισω στις επισκεψεις μου αλλα σιγα σιγα θα επανελθω φιλη μου σε ευχαριστω πολύ και γαι τις ευχες .. ευτυχως ήταν όλα περαστικά... να περνας ομορφα οτι και ν ακανεις και απο οτι εμαθα κανεις πολύ ομορφα πραγαματα... να εχεις μια χαρουμενη εβδομαδα φιλακιαααα!! :k :)

      Διαγραφή
  20. Ελπίζω σε κάτι επιπόλαιο και περαστικό! Ποιος γιατρός να σε σταματήσει εσένα που είσαι η προσωποποίηση της δημιουργίας σε κάθε τομέα... φιλάκια πολλά!

    https://artdecorationcrafting.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως ήταν περαστικο και προγραματισμενο Χριστινα μου ένας απλος καταρακτης...ήταν.. απλα θελει λιγη προσοχή στην ιασή του.. ολα καλα τωρα και παλι εδω στην γειτονια σιγα σιγα ... σε ευχαριστω πολύ για τα ομορφα σου λογια... να περνας ομορφα με οτι δημιουργεις παντα !!!! καλη εβδομαδα να περασεις... φιλακιααα!!! :k :)

      Διαγραφή
  21. Άντε, σιδερένια, πάντα με ποιητική
    και λογοτεχνική διάθεση,
    αλλά και με χιούμορ! ✿

    ΑπάντησηΔιαγραφή