Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΙ.... ΜΕΡΑ ΚΙ ΑΥΤΗ.!!!!

Ω.!!!!! τι μέρα κι αυτή!!
Θα αναφωνήσω.!! γιατί  η ανάρτηση  μου για τα γενέθλια αυτού του μπλοκ είχε γραφτεί δυο μέρες πριν με την προϋπόθεση να βγει ακριβώς την μέρα που έπρεπε δηλαδή εχθές.!!!
Τώρα ποιος  δάχτυλος πάτησε σε ένα μέηλ. κατά λάθος.. και ως δια μαγείας χάθηκαν όλα και μέηλ και μπλοκ με άβαταρ...ναι μην γελάτε ξέρω τι είναι αυτό... το γνώριμο  σμαράγδι που βλέπετε .. στα σχόλια μου  που  μου έχει βάλει η συνήθης ύποπτη..!!!


Και τώρα;;; πανικός...πέφτουν τηλέφωνα στα εγγόνια.. τι έκανα η γιαγιά; 
Τι έκανες καλέ και σκούζεις έτσι; 
τι να πω το... και ..το... και η απάντηση από την άλλη μεριά... που πατάς το δάχτυλο Καραμήτρο αν δεν είσαι σίγουρη για κάτι;  δεν είπαμε δεν βάζουμε τα  δάχτυλα μας όπου να ναι;..
Ναι το είπαμε αλλά....
Δεν έχει αλλά, ...η εγγονή....άλλη φορά να προσέχεις γιατί θα έρθεις με τον κηδεμόνα σου.. εν τάξει;
Εν τάξει λέω εγώ...θα φτιάξει; ρωτάω  με κατεβασμένο το κεφάλι... 
Μόνο του σπανού τα γένια δεν φτιάχνουν...γιαγιά  μου λέει..έλα εδώ μαζί με το εργαλείο και θα στο φτιάξω..!!
Εργαλείο;  πιο εργαλείο παιδί μου;
Ρούλααααα σύνελθε...το  λαπιτόπι σου  λέω..!! 
Αααα αυτό!! το παίρνω παραμάσχαλα και έρχομαι
έκανε τα μαγικά της το σαίνι..  η εγγονή μου και .. 
να μαι πάλι εδώ κοντά σας χαρούμενη που μπορώ να επικοινωνώ  ξανά μαζί σας.!!!
Και τώρα διαβάσετε την κανονική ανάρτηση μου..όπως την είχα  γράψει.. προχθές.!!
Ω.. τι μέρα κι αυτή!!  ένας τίτλος που πάει παντού.. ..!!!!!!

Και μην πάει το μυαλό σας...σε τίποτα από αυτά που συμβαίνουν ..η θα συμβούν από σήμερα..!!! 21 του Σεπτέμβρη..!!
Σιγά που θα μιλούσα  για προσυμφωνημένα.. και άλλα τινά.!!!
Οοοοοοοχι αγάπες μου ..απλά συνειδητοποίησα.. ότι σήμερα για μένα είναι μέρα γιορτής ... και είπαμε καμιά σχέση με τα σημερινά.. εν τάξει;
Ακριβώς σαν την σημερινή μέρα .. πριν 4 ακριβώς χρόνια ....άνοιγα για πρώτη φορά αυτό το μπλοκ..!!
Και βέβαια για την ακρίβεια όπως το λέω κάθε φορά μου το άνοιξε ο εγγονός μου στον οποίο χρωστάω όλο αυτό που μου συμβαίνει..!!
Όση φαντασία και να διέθετα  δεν θα μπορούσε να φτάσει .. σε αυτό που θα κατέληγα σε 4 χρόνια...μετά και σε ποια όμορφα.. κατά εμένα μονοπάτια και ποιες πόρτες θα μου άνοιγε !!
Σαν πρωτάκι με ανοιγμένα από την έκπληξη μάτια  γεμάτα χαρά...που ακόμα και τώρα  υπάρχει  πολλές φορές, μπορώ να πω... κάθε φορά που μαθαίνω και κάτι καινούργιο.
Όμως για να το καταφέρω αυτό δεν θα ήταν δυνατόν χωρίς την δική σας βοήθεια...αγαπημένη μου παρέα.... δεν θα μπορούσαν να φτάσω στον τέταρτο   χρόνο αυτού του νοητού σπιτιού μου.
Έτσι τον θεωρώ αυτόν τον χώρο ένα σπίτι με ολάνοιχτα παράθυρα και πόρτες...που γεμίζει με τις δικές επισκέψεις κάνοντας με πάρα πολύ χαρούμενη.. !!
πόσα χιλιάδες ευχαριστώ να πω  σε όλες σας  και σε ποιες φίλες αγαπημένες... που μόλις θελήσω να μάθω κάτι με ένα τηλέφωνο ... η με ένα μέηλ...είναι έτοιμες να μου εξηγήσουν να μου πουν.. και να μάθω ..!! 
Στην αρχή για μένα ήταν ένα τεράστιο βουνό.. που σιγά σιγά το ανεβαίνω και χαίρομαι πάρα πολύ γι αυτό..!!
Αμ.. τις γνωριμίες που έχουμε κάνει μεταξύ μας.. που τις πας; 
Άλλες που δεν έχουμε ιδωθεί προσωπικά.. και όμως νιώθουμε ότι (ξεραινόμαστε)....γνωριζόμαστε  μεταξύ μας τόσο πολύ σαν να ήμασταν από πάντα μαζί...και άλλες φίλες που μπορέσαμε να ιδωθούμε να γνωριστούμε από κοντά   έστω και λίγο....και να γίνουμε μια όμορφη παρέα όλες ..!! 
Από εσάς αγαπημένες μου έχω μάθει για το... πόσο όμορφα μπορείς να  νιώσεις όταν προσφέρεις την αγάπη σου.. και ότι αυτό  που κάνεις σε γεμίζει τόσο πολύ...!!!
Αυτά είναι  λίγα από αυτά που θα ήθελα να σας  πω..τα περισσότερα τα ξέρετε... αυτήν την φορά μόνο ευχαριστίες θα πούμε.... τι... μέρα κι αυτή!!! 
Όπως και να την λάβετε την μέρα... δεν γίνεται να μην σας κεράσω..με ένα γλυκάκι του κουταλιού για το καλό.. φτιαγμένο από τα χεράκια μου..
 Αλλά δεν θα αφήσω παραπονεμένους και όσους  δεν τους αρέσει..θα κεραστούν  από τούρτα γενεθλίων του ίντερνετ..!! και εννοείτε ότι θα χαρίσουμε δωράκια..!!

Εύχομαι...ότι και να φέρει η καινούργια μέρα ας είναι για το καλό αυτής της αγαπημένης πατρίδας.!!!!
Να είστε όλοι καλά,  ακόμα και στα δύσκολα  που θα υπάρχουν πάντα, θα τα καταφέρουμε..!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα τα χαμόγελα που μου έχετε χαρίσει..!! 





85 σχόλια:

  1. Ρουλάκι μουουουου! Διάβασα και στο bblog της Μαριάνας πως τα ιστολόγιά σας είχαν μαζί γενέθλια!!!
    ;-)
    Καλέ, τί όμορφες φωτογραφίες έβαλες στην ανάρτηση??? χαχα! Απόλαυση σκέτη!
    Να το χαιρόμαστε το σπιτάκι σου, κορίτσι μου! Είσαι σπουδαίο πλάσμα με χρυσή ψυχούλα!
    Χαίρομαι πολύ-πολύ που... ξεραινόμαστε όπως πολύ σωστά έγραψες! :p
    Παίρνω λίγο από το γλυκάκι που έφτιαξες (σιγά που θα έπαιρνα το έτοιμο!) και σου αφήνω πολλά γλυκά φιλάκια με τις πιο ζεστές ευχές μου για όόόό,τι καλύτερο!!!
    Να είσαι καλά πάντα, Ρουλάκι! <3 <3 <3 :k <3 <3 <3
    (A, μπράβο και στην εγγονή σου που βοήθησε να... ξαναβρεθούμε!) ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mα είδες συπτωση Συριανακι μου; την ιδια μερα το καναμε το μπλοκ μας.. με την φιλη την Μαριαννα..μαζί θα μεγαλωσουμε...τα σπιτακια εννοω... ε; να είσαι απο μια μερια να βλεπεις πως ντρέπομε... αλλα και πως χαιρομαι καθε φορα.. που λετε ολες τοσο ομοργα λόγια για μενα κόψε κατι..κόψε κατι.. γιατί μικρή μου μυαλά ειναι αυτα αν πάρουνε αερα πως θα τα συμαζευω ε; :D ::D σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες σου.. εγω θα είμαι εδώ οσο μπορω .. γιατί μου κάνετεε πολύ ομορφη παρεα τα απογευματα ( τότε εχω τον χρόνο να κατσω στο λάποτόπι...).. και τα βραδια μου.. να περνας καλα και Γιάννα μου και ο χρονος θα ειναι ο καλύτερος συμβουλός σου.. φιλακιαααααα..!!! :k :k <3<3

      Διαγραφή
  2. αχαχαχαχα Σούπερ Ρουλίτσα μου! Το'καμες το θαύμα σου ε;
    Ήθελες να βάλεις δαχτυλάκι! αχαχαχα έλιωσα!
    Πολύ καλά κι άγια έκαμε ο εγγονός πριν 4 χρόνια κι έτσι έχω
    στην Κρήτη μια φιλενάδα στα χρόνια της μαμάς μου αλλά που τη βάζει σε όλα κάτω.
    ( κι όποτε της το λέω ζηλεύει, αλλά δεν κάθεται να μάθει τίποτα...ή καλύτερα να της μάθω!)
    Αφού στο ταχυδρομείο σε έμαθαν ... έχεις δέμα από τη φιλενάδα που ζωγραφίζει τους φακέλους, μου λένε!
    Πολύχρονο να είναι Ρουλίτσα μου ...αιώνια έφηβη! Συνέχισε να δίνεις με τη ψυχή σου ...
    Ξέρεις εσύ τι κάνεις!
    Γελάκι μου, γάργαρο ...ΣΛ! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kανόνισε Αριστακι μου να μαθεις την μαμα να μπλοκάρει.. να εχω και μια συνομίλικη παιδι μου να παιζω..:D να ήξερες πόσο τον λατρευω γι αυτό.τον εγγονό....!!! οπως λατρεύω και την εγγονή .. που μου εφτιαξε οτι χαλασα βαζοντας το δαχτυλακι εκει που δεν έπρεπε... και δεν θελω γελια..χι.χι.. εν ταξει; :D ...μου ελεγε ο δικος μου .. και τωρα τι θα κανεις χωρίς τα κορίτσια; είχα και το δούλεμα... καταλαβες δηλαδή; χι.χι. σε ευχαριστω αγαπη μου <3 για τις ευχες σου...να περνας και εσύ ομορφα.. ναι; Λ...φιλακιααααα!! :k :k

      Διαγραφή
  3. Χρόνια πολλά Ρούλα μου!
    Τέσσερα χρόνια ε;
    Σου εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια!!!!!!!

    Φιλάκια πολλά:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως Σερενάτα μου και ούτε που καταλαβα πως πέρασαν.. πόσο γρηγορα περνα ο καιρός οταν η παρέα σου ειναι εξαιρετική...!! :D
      σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες σου να είσαι και να πέρνας φίλη μου ομορφα οτι και να κάνεις.. φιλακιααα!! :k :k

      Διαγραφή
  4. Ρουλίτσα μας γλυκιά και αγαπημένη ας μη γνωριζόμαστε από κοντά, είναι σαν να σε ξέρουμε χρόνια πολλά και όχι μόνον 4!!!!
    Να το χαίρεσαι το σπιτάκι σου για πολλά πολλά ακόμη χρόνια, και εμείς να χαιρόμαστε τις ωραίες αναρτήσεις σου και τα καταπληκτικά
    έργα σου !!!! Ευχαριστούμε για το σπιτικό κέρασμα με το κρύο νεράκι πάνω στο όμορφο πετσετάκι που κι αυτό "φωνάζει" ποιος το έπλεξε !!
    Να είσαι πάντα καλά να δημιουργείς, καλή συνέχεια και πολλά φιλιά !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγω το ίδιο νιωθω βρε Ρανια μου.. σαν να σας ξερω...νομίζω αν καθομασταν κοντα θα καναμε μια μεγαααααλη παρεα ολες μαζι.. για τα ομορφα λογια που μου γραφεις...εγω σε ευχαριστω πολύ και για τις ευχες σου....είδες ομως φίλη μου το ματι της νοικοκυρας , στο πετσετακι έπεσε..φωναζει ε; το άτιμο...!!!! :D να είσαι καλά Ρανια μου... και να περνας ομορφα οτι και να κανεις ..φιλακιααααα!!. :k :k

      Διαγραφή
  5. Παίρνω λίγο απ' το καλοσερβιρισμένο γλυκάκι σου, γελάω πολύ με την φωτογραφία της γιαγιάς που πλέκει με το τηλεχειριστήριο και σου στέλνω την αγάπη μου και τις εγκάρδιες ευχές μου!
    Το τετράχρονο να γίνει πολύχρονο, πάντα με αισιοδοξία, δημιουργικότητα και αγάπη!
    Να χαίρεσαι το σούπερ εγγόνι σου, που σε μύησε στα μυστικά του διαδικτύου και μας έδωσε την ευκαιρία να γνωριστούμε.
    Φιλιά πολλά Ρουλάκι μου αγαπημένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο χαιρομαι που σου αρεσε το γλυκακι Κανελλάκι μου.. ειναι λεμόνι με πορτοκάλι μαζί...σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες σου και εγω το ιδιο θελω..οσο για τα εγγονια ακομα δεν το πιστεω πως μεγαλωσαν τόσο τα σκασμενα μεχρι προχθες ηταν που τα ξεσ......τιζα :D και τωρα μου κανουν τα έξυπνα καταλεβες αγαπη μου;... με εχουν παρει φαλαγκι με τις γνώσεις τους γερα να είναι ..!!! σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες και τα ομορφα σου λόγια.. μεχρι να μου φυγει το κοκκίνισμα... σε γκυκοφιλώωωωω!!! :k :k <3<3

      Διαγραφή
  6. Όλος ο κόσμος σβήνει κεράκια στα γενέθλια και εσύ έσβησες τα πάντα....χα!χα!χα! μα για αυτό είσαι και super αγαπημένη μου φιλενάδα!!!! Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής που άνοιξες αυτό το "σπιτάκι" και μου έδωσες την χαρά να σε γνωρίσω.... και την ακόμη μεγαλύτερη να σε συναντήσω τόσο εσένα όσο και τον αγαπημένο μας κ.Γιώργο!!!! Να είσαι πάντα καλά να κρατάς ανοικτό και στολισμένο το όμορφο σπιτικό σου, και γλυκιά μου φιλενάδα να προσέχεις που βάζεις τα δακτυλάκια σου!!!!!! Πολλά πολλά φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα είδες τι εκανα βρε αγαπη μου; να πατησω το δάχτυλο εκει που δεν επρεπε;.. και είχα και γενέθλεια... δεν παλευομαι λέω... αυτο κι αν ηταν δάχτυλος ... αλλα ευτυχως ολα καλά χαρη στην νεα γενια που παιζει τον υπολογισή στα δαχτυλα... χι.χι.:d αμαν να προσεχω αλλη φορα... σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες σου Βικάκι μου εγω να δεις πως χαίρομαι που σας εχω γνωρίσει... μου εχετε αλαξει την ζωή μου να είσαι καλα και να πρόσεις ..την Βικυ....πολύ χαρούμενα φιλακια που ειμαι ξανα κοντα σας... !! :k :k <3<3

      Διαγραφή
  7. Το πέρασες κι αυτό! Είδες ένα πάτημα τι κακό μπορεί να κάνει; Τέλος καλό όλα καλά! Εύχομαι να'ναι χιλιόχρονο το μπλογκάκι σου Ρουλίτσα μου. Είναι το πιο γλυκό, αγνό και γεμάτο αγάπη,μπλογκ της γειτονιά μας...μαζί με την ιδιοκτήτρια βεβαίως, βεβαίως! Φιλώ σταυρωτά και τρέχω να προλάβω...χαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eεεε ναι μην χάσω Μαράκι μου η περιεργεια σκοτωσε την γατα και παρα λίγο να τα χασω όλα... αλλη φορα να μαθωνα μην βάζω το δαχτυλακι μου εκει που δεν κανει...:D . Μαρακι μου σε ευχαριστω παραπολύ για τις ευχες σου και τα ομορφα σου λόγάκια.. ντρεπομαι να το ξερεις και δεν ξερω τι να πώ.. το μονο που μπορω να πω ειναι ενα μεγαλο ευχαριστω... σε σένα και σε όλα τα κορτσια.. που έχω γνωρισει εδώ μεσα... ανελπιστο.. και χαρουμενο γεγονός.για μενα.....ακομα ενα ευχαριστω σου στελνω και εκεινο ξερει γιατί.. ερχεται.....!! καλη σχολικη χρονιο να ευχηθω και καλα μαθηματα.... καλη επιτυχια και στην Εκθεσή σου !! αγαπη μου φιλακιαααααα .!!!!! ;K ;K <3<3<3

      Διαγραφή
  8. Γειά στα χεράκια της εγγονούλας σου, Ρουλίτσα, που σου έφτιαξε το λαπιτόπι σου και μπόρεσες να κάνεις την εορταστική σου ανάρτηση!!!!
    Να το χαίρεσαι το όμορφο και φιλόξενο μπλογκόσπιτό σου, καλή μου φίλη!!!
    Αυτά τα 4 χρόνια (μαζί ξεκινήσαμε εμείς, και συνεχίζουμε 1) μας έχουν δώσει πολλή χαρά, μέσα από τις γνωριμίες μας (κοντινές ή μακρυνές), τις συμμετοχές μας σε παιχνίδια και διαγωνισμούς, τις προσφορές μας σε τόσα μπαζάρ και εκθέσεις, τα δωράκια που πάνε κι έρχονται...
    Να είμαστε καλά, και να γιορτάζουμε κάθε χρόνο!!!
    Το γλυκάκι σου φαίνεται πολύ ωραίο...αυτό θα προτιμήσω!!!!!
    Φιλάκια πολλά, πολλά και να σε χαιρόμαστε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τι σύπτωση Μαριάννα μου και οι δυο μαζι ξενινήσαμε.. ε;:D και τι πολλά ωραια πραγματα που έχουμε μαθει... εχουμε φτιαξει...και αυτή η ομορφη γειτονια που εγινε..μας εχει φερει κοντα.. εστω και απο μακρυά...μας εχει γεμισει απο δραστηριότητες για όσες το αγαπουμε......χαιρομαι που προτιμάς το γλυκό μου...να είμαστε καλά και του χρόνου εδω παλι μαζί φιλη μου..να περνας καλα οτι και να κανεις... φιλακιααααα!!! ::k :k

      Διαγραφή
  9. πολυχρονο. το μπλοκακι σου......και εσυ παντα γερη και δημιουργικη1!Ευχαριστουμε για το υπεροχο κερασμα σου...καλη συνεχεια!!
    ...irida...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Ιρίδα μου για τις ευχές σου μακαρι να είμαστε καλά και να ανταμώνουμε μεσα απο αυτα που μας κανουν χαρουμενους και δημιουργικούς ανθρώπους.:D.φίλη μου να περνας ομορφα και εσύ οτι και να κανεις φιλακιααααα!! :k

      Διαγραφή
  10. Μου χάρισες χαμόγελο και τη ζεστή φωνή σου Ρουλάκι μου !!!! Τυχεροί που είσαι κοντά μας !!
    Σε φιλώ με αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο χαιρομαι αν το καταφερα αυτό Νικόλ μου ..περισσότερη τυχη εχω εγω που έχω (γνωρίσει) μεσα απο αυτό το μπλοκ φίλες που νιωθω οτι έχουμε κοινα ενδιαφερονται.. αυτη ειναι για μενα η αξια.. του πράγματος...να είσαι καλα φιλη μου και θα έχεις τον χρόνο συμμαχός σου..θα τα πουμε καποια στιγμη ... σε ευχαριστω πολύ.. καλο σου Φθινόπωρο......φιλακιααααα!!!! :k : <3

      Διαγραφή
  11. Xα !Χα! Χα! τι έπαθες Ρουλάκι ; τι μαγικά έκανες και εξαφάνισες τα πάντα;Να είναι και να εισαι πάντα καλά και να μας καλωσορίζεις στο φιλόξενο σπιτάκι ,Ετσι ή άλλιως πάντα φεύγω με ένα χαμόγελο μα αυτήν την φορά και με μία γλυκιά γεύση!!! Να σε χαιρόμαστε και να είμαστε για πολλά πολλά χρόνια μαζί .Συμφωνώ με ότι γράφεις και σίγουρα αυτά που εσύ αισθάνεσαι είναι απόλυτα ίδια με τα δικά μου συναισθήματα αλλα πολλών άλλων "κοριτσιών" στην μπλοκογειτονιά!!! Αγαπημενη να είσαι πάντα χαρούμενη και πολύ πολύ δημιουργική Φιλάκια αγάπης βραδυνά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες Εφη μου για να βάζω το δαχτυλάκι μου εκει που δεν πρέπει τι παθαίνω; ευτυχως που υπαρχει η βοήθεια..να είναι καλα .γιατί εγω σαν αταχτο παιδι όλο και θα κανω καμια σκανταλιά....βρε τι παθαμε.!! το μπλοκάρισμα ( μπλοκιν ) στην καθαρεύουσα...για μενα ειναι απολαυση και το θεωρώ την πιο ωραια ιντερνετικη παρεα.. .φιλη μου . σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες.. και βεβαια αν ειμαστε καλά θα είμαστε εδώ για οσο αντεξουμε...γιατί ενα νιάτο το έχουμε...πως να το κανουμε.. ε; :D να περνας ομορφα και εσύ οτι και να κανεις.. φιλακιααααα!! :k :k

      Διαγραφή
  12. Το πόσο γέλασα δεν λέγεται...εντάξει μη μου θυμώνεις δεν γέλασα με το πάθημα σου με τον τρόπο που τα περιέγραψες γέλασα. Νάναι καλά η εγγονούλα σου που σε βοήθησε και συνεχίζεις να είσαι κοντά μας γιατί Κυρίες σαν κι εσένα Ρούλα μου κοσμούν το blogging. Χρόνια πολλά και δημιουργικά μα πάνω απ όλα υγεία για σένα και τους δικούς σου ανθρώπους. Πολλά φιλιά!

    http://artdecorationcrafting.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα να μην θυμώσω Χριστίνα μου γι αυτό την εγραψα για να γελασουμε λιγακι....εδω να δεις γελια που κάνανε τα εγγονια.. που την διάβασαν... αστα ..το καλυτεροτερο τους ειναι.. να κάνουν πλάκα και εγω μαζι τους :D εχουν αλλαξει οι ρόλοι πια... εκεινα ειναι τα πολύξερα και εγω η μαθήρτια... σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες σου φιλη μου...να περνας ομορφα οτι και να κανεις... φιλακιααααα!! :k

      Διαγραφή
  13. Ευτυχώς που έχουμε τα παιδιά και τα εγγόνια και σπευδουν να διορθωσουν εμάς τις πολυξερες.
    Να το χαιρεσαι το μπλογκοσπιτακι σου Ρουλιτσα μου. Να σε χαιρομαστε κι εμείς.
    Ποιός να το φανταζοταν πού θα έφτανε η χαρη μας με αυτό το χαζοκουτι.
    Τώρα να προσέχεις μη το χάσεις πάλι.
    Φιλακια πολλά και στο Γιωργακη σου που τον γνωρισαμε χάρη σε σενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλιως θα ήμασταν εδώ Ρενάκι μου;...μεχρι να το κετεχουμε καλά το αθλημα θα τα έχουμε ενάγκη φιλενάδα..:D .σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες σου πραγνματι δεν φανταζόμαστα τι έξέλιξη θα ειχε όλο αυτό μεταξυ μας για μενα παντως ηταν μεγαλη τυχη,, μονο και μονο γιατί γνωριστήκαμε μεταξύ μας και απο κοντα... σιγουρα ειναι μια τυχη φιλίας αυτή μεταξύ μας...αααα τωρα θα προσεχω... πολύ οπου θα βαζω δαχτυλακι... να περνας ομορφα και να μουφιλησεις την Ευγενουλα που μεγαλωσε πολύ η κουκλα.. σου εστηλα μεηλ.. τωρα που φτιαχτηκε το συστημα... μια ομορφη εβδομναδα να έχετε ολοι σα φιλακια :k :k και απο τους δυό μας... και απο τα παιδια.. !!! <3<3<3

      Διαγραφή
  14. Πόσο μου έχει λείψει η γειτονιά....ελπίζω να τα καταφέρω και να ανοίξω πάλι το σπιτάκι μου που έχει αραχνιάσει.....ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΚΑΙ ΚΑΛΆ ΝΑ ΈΧΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΌ ΣΟΥ Ρούλα μου! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πόσο μου έχει λείψει η γειτονιά....ελπίζω να τα καταφέρω και να ανοίξω πάλι το σπιτάκι μου που έχει αραχνιάσει.....ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΚΑΙ ΚΑΛΆ ΝΑ ΈΧΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΌ ΣΟΥ Ρούλα μου! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επι δύο το σχολιο σου μου ήρθε Νένα μου αχ! αυτή η γειτονια σε όλουςε λειπει οταν φευγουν εστω γαι λίγο..:D ειναι κατι να πουμε σαν συνήθεια πια για εμες που μενουμε εδώ...να ανοιξεις και το δικο σου.. να τα λεμε εστω και πότε πότε .. σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες σου φιλη μου... να περνας ομορφα οτι και να κάνεις φιλακιααααα!! :k

      Διαγραφή
  16. Γελώ με το πρώτο σκίτσο , το προσωπάκι που με μανία χτυπά την οθόνη, συνεχίζω χαμογελώντας και το είχα τόσο ανάγκη σήμερα αφού η μέρα ήταν καθαρά φθινοπωρινή!Κα χαίρομαι που πλέκονται τόσο εύκολα οι εσάρπες σου, πατώντας κουμπιά, γιατί μία απ΄ αυτές ζεσταίνει τους ώμους μου , και θα είναι καθημερινή μου συνήθεια και απο εδώ και μετά!Εμείς σ΄ευχαριστούμε γιαυτά τα τέσσερα χρόνια, αν κι εγω....σαν μικρότερη αδερφούλα....σε γνώρισα λίγο αργότερα...
    Να είσαι πάντα καλά, και να είναι καλά και ο ...κηδεμόνας σου , αλλά και τα υπέροχα εγγόνια!Φιλιά αγάπης!χαίρομαι που αποκαταστάθηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η γιαγιά στην φωτό μας έχει ξεπερασει προ πολλού αδέρφι μου. εχει ξεφύγει λεμε...εγω θελω μαθήματα ακομη να φτασω σε αυτό επίπεδο.. :D :D τα ευχαριστω πανε και ερχονται σε αυτην την γειτονια... και τα αγαπω επίσεις...και δεν έχει σημασία πότε ξερενόμαστε σημασία έχει οτι υπαρχει αμοιβαία αγαπη παντου... τι ωραια που είμαστε παλι μαζι.!!! αδερφι μου να περνας ομορφα που θα περνας...και να είσαι παντα χαπυ.. και ας ειναι ο καιρός Φθινοπωρινος.... μαι χαρούμενη εβδομαδα να ειναι απο αυριο ...φιλακιαααα!! :k :k <3<3

      Διαγραφή
  17. Χαχα Ρούλα μου, δεν πατάς μόνο εσυ τα κουμπιά τα πατάω και εγω και μετά τρέχω στα παιδιά για βοήθεια. Χρόνια πολλά και καλά Ρούλα μου σ' εσένα και στο μπλογκοσπιτακι σου το τόσο ζεστό και φιλόξενο. Σου εύχομαι να έχεις υγεία και να είσαι κοντά μας για πολλά πολλά χρόνια ακόμα: )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην μου πεις Κατερίνα μου οτι το ιδιο παθαίνεις και εσύ; να παρηγοριέμαι τότε.. γιατί νομιζα οτι ήμουν μοναχή μου.. Δεν πειραζει φιλεναδα...αφου έχουμε την βοήθεια μας......το μεχρι πότε δεν ξερω.. θα την εχουμε...:D σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες. φιλη μου...εδώ θα ειμαι για όσο μου το επιτρέπετε εσείς.. μακρι να έχει όλος ο κόσμος υγεια .. Κατερίνα μου καλη εβδομαδα ευχωμαι... να περνας ομορφα... φιλακιαααααα!!! :k

      Διαγραφή
  18. Χρονια πολλα!!!!! Γελασα πολυ με αυτη την αναρτηση,να σαστε καλα!!!! Να τα χιλιασει το μπλογκοσπιτακι σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να εισαι καλα .. και εγω το ιδιο γελώ καθε φορα που την διαβαζω και χαιρομαι αν αυτό μπορώ να το κανω... εχουμε αναγκη τα χαμογελα αυτην την εποχη που ζουμε.. μακαρι να τα έχεοπυμε παντα... να περνας ομορφα και εσύ οτι και να κανεις... καλη σου εβδομαδα.. σε ευχαριστω πολύ για την επίσκεψη... φιλακιαααα!! :)

      Διαγραφή
  19. Ααααχχχ μόνο το πόδι του γαμπρού πατάμε ανόητο μικρό,αλλά ούτε κι αυτό πάτησες ,είμαι σίγουρη!
    Παρά ταύτα πάτησες τα 4 και έκανες τόσο καλά!!!
    Πόσο χαιρόμαστε που υπάρχεις ανάμεσά μας!!!
    Είσαι η αθωότητα στα χρόνια του Ιντερνετ, μ ό,τι αυτό συνεπάγεται;) ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ Σ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ,είτε ξεραινόμαστε ,είτε όχι.
    Θα έγραφα πολλά,αλλά συγκρατούμαι γιατί έχω τους λόγους μου...φοβάμαι μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα!Τόσα περίεργα βλέπουμε ένα γύρω μας...τι δε τα βλέπεις;;;Ρωτα κι εμένα που τα βλέπω και κάνω τουμπεκί... ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ!!!
    Αυθεντική ,κι ανεπιτήδευτη.
    Φιλιά γιορτινά:k<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι σιγουρη οτι ουτε αυτό το πατησα...τωρα πως πατησα τα 4..... Χαρά μου ουτε εγω δεν το πήρα είδηση... το πόσο γρήγορα περνα ο καιρός..!!! τωρα αυτό ειναι καλο η κακό δεν ξέρω..:D :D .βρε αγάπη μου. Καλα πόσα ηθελες ακομα να γράψεις; με κανεις να αλλαζω χρώμα προς το κοκκινοπό να πουμε; και αν παρουν αυτά τα μυαλα τα λιγα που μου έμειναν αερα....κανόνισε...να το παθω.. να τρεχουμε να βρουμε χώρο να παρκαρουμε το καλάμι.. !!!!! :D
      Χαρουλακι σε ευχαριστω πολύ ματια μου για την αγάπη σας που ειναι αμοιβαια και πηγαινοερχεται εδώ μεσα...κανοντας τα δικα της..D. και πού σαι; κοιτα να περνάς όμορφα .που ειναι σιγουρο αυτες τις μερες... χιλια ευχαριστω για. .τις ομορφες ευχες ..σου καλό σου βραδυ φιλακιααααα!!! :k :k <3<3

      Διαγραφή
  20. Χρόνια πολλά στο σπιτάκι σου Ρουλάκι!!!!!! Μπράβο και στην μικρή τεχνικό σου!!!!!! Πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ παρα πολύ Κατερίνα μου.. χαιρομαι πολύ που βρίσκομαι μεσα σ αυτόν το χωρο που εχω μαθει τοσα να κανω και που γεμιζουν τις ωρες μου..φιλη μου να περνας ομορφα καλό σου βραδυ... φιλακιααααα!! ¨κ ¨κ

      Διαγραφή
  21. Χρόνια πολλά στο ιστολογιό σου
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία Ελενα μου σε ευχαριστω πολύ.. να είσαι καλά και να περνας ακομα καλύτερα...με τις βολτες σου στην θάλασσα.... φιλακιαααα!!! :k

      Διαγραφή
  22. Σμαράγδι πολύτιμο της παρέας μας, ήρθα κι' εγώ να ευχηθώ στο ολόγλυκο σπιτάκι σου πολύχρονο και γεμάτο αγάπη και δόσιμο όπως μας έχεις συνηθίσει.
    Ρουλάκι γλυκό σαν μέλι, σ' ευχαριστούμε που υπάρχεις ανάμεσα μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε Φιλιώ μου τι να πω... σε ευχαριστω παρα πολύ.. χαιρομαι που εχουμε αυτην την ομορφη σχεση εστω και νοητα.. γραφοντας στο πληκτολόγιο νομίζω οτι τα λεμε και απο κοντα... παράξενο δεν είναι;..σε υπερ ευχαριστω για τα ομορφα λογια σου με γεμίζουν χαμογελα..:D . να είσαι καλα φίλη μου και να περνας ομορφα οτι και να κάνεις εγω σας ευχαριστω πολύ για όλα... καλή εβδομαδα να έχεις φιλακιαααααα!! :k :k

      Διαγραφή
  23. Καλημέρα Ρουλάκι και χιλιόχρονο!!!!
    Πρόσεχε που βάζεις το δακτυλάκι γιατί
    θα κάνεις καμιά ανεπανόρθωτη ζημίτσα!!! χα χα χα!!!
    Σε χαίρομαι και σε θαυμάζω να το ξέρεις...

    πολλά φιλάκια ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπωςδήποτε την επόμενη φορα που χρειαστεί να πατησω κάτι.. θα το σκεφτω πολύ σοβαρα ..και θα προσεχω .Ελένη μου μα και εγω το χαζό;.. μεθε πρωτα καλα και μετα πατα... αμαν πια...:D ολα θελω να τα παθω.. και καλα να παθω.. ας ειναι καλά η εγγονή που ξέρει τι κανει όχι σαν εμένα..καιρός ειναι να ακουμε και τα εγγονια και οχι να λεμε οτι τα ξερουμε όλα.. αν θελω να τα λεμε μεταξυ μας να προσεχω αλλη φορα να μην σας χασω.:D . !! σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες φιλη μου να περνας ομορφα οτι και να κανεις και να μας χαρ'ίζεις τα ομορφα σου.. φιλακιαααα!!! :k

      Διαγραφή
  24. Να χαίρεσαι τα εγγόνια σου που σε βοηθάνε και σε νοιάζονται! Να χαίρεσαι και το blogospitaki σου και να συνεχίσεις να μας χαριζεις όμορφες στιγμές και έμπνευση! Πολλά φιλιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xωρίς αυτά δεν θα ήμουν εδώ και δεν θα σας ήξερα.. φιλη μου..δεν θα μιλουσαμε μεσα απο τα σχόλια μας... πραγματι τα λατρεύω και πια γιαγια δεν λατρευει τα εγγονια της θα μου πεις; ελα ντε;.:D ..να ειναι γερα μονο τιποτε άλλο δεν θελουμε... οπως και όλα τα παιδια του κοσμου.. σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες σου να περνας ομορφα με οτι κάνεις .. καλή εβδομαδα... φιλακιααααα!! :k

      Διαγραφή
  25. Πάντα καλές στιγμές σου εύχομαι!
    Πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε στον υπέροχο κόσμο των μπλογκς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλα Μαρία μου σε ευχαριστω παρα πολύ.. και βέβαια θα αντωμόνουμε οσο ειμαστε εδώ εστω και λιγο πιο αραια..πραγματι ειναι ομορφος αυτός ο χώρος.. να που συναντιομαστε εστω και νοητα... να περνας ομορφα καλη εβδομαδα.. φιλακιααααα!!! :k

      Διαγραφή
  26. Χρονια πολλα και καλα αγαπημενη μου
    Ευχομαι πολλα πολλα πολλα δημιουργικα χρονια ακομη
    Να εισαι καλα και να περνας ομορφα

    Φιλακια πολλα καταπληκτικη μου Γυναικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Κικη μου για τις ευχες σου... και εγω θα ήθελα να ειμαι εδώ οσο μπορω περισσότερο... να περνας και εσύ ομορφα μικρή μου οτι και να κανεις φιλακιααα!! :k :k <3

      Διαγραφή
  27. Χρόνια Πολλά Ρουλάκι μου ,στο όμορφο σπιτάκι σου ! Είναι μία όαση αγάπης ,χαράς και δημιουργίας με όλα τα καλά του και τα ανάποδα του ...όταν μας συμβαίνουν και σηκώνουμε τα χέρια ψηλά ....Τι να κάνουμε ,όλα θα πρέπει να τα διορθώνουμε ???Μπράβο στη γλυκιά σου εγγονούλα που σε βοηθά χωρίς να αγκομαχά !!! Εγώ εισπράττω εκείνο το απελπιστικό σχόλιο ...μαμά πόσες φορές θα σου τα δείξω ...γράψε τα κάπου να μη με ρωτάς συνέχεια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολυμπία μου εχω την εντύπωση οτι όλα τα μπλοκόσπιτα σε αυτην την γειτονια μας προφέρουν μικρες οάσεις ευχαρίστησης..για υτό και με επιασε πανικός.. λεωω πάει εχασα τις φίλες μου ...και ευτυχώς τα εγγονια μου μου κανουν μαθηματα... αν σου πω οτι οι κορες μου μου λενε οτι ξερω πιο πολλα απο αυτες...θα το πιστεψεις; ομως και παλι θα εξαρτωμαι απο τα μικρα μου...τι να κανουν και αυτά οταν τα παρακαλώ .. δεν μου λενε όχι....με ξερουν σαν καλπικη δεκαρα λεμε...:D ακριβως αυτό που σου είπε το παιδί... .. τα γραφω σε ενα τετραδιο και οταν χρειαζομαι κατι τρεχω στις σελιδες του.. και λύνω το πρόβλημα .. και όχο όλα να ξερουμε τι λεμε...σε ευχαριστω πολύ φίλη μου για τις ευχες σου.. να περνας ομορφα .. καλή εβδομαδα... να εχεις ..φιλακιααααα!!
      :k :k

      Διαγραφή
  28. Ρούλα μου γλυκιά είμαι πολύ χαρούμενη που σε γνώρισα μέσα από το blog σου. Είσαι πολύ γλυκιά, ταλαντούχα και ευαίσθητη. Να είσαι καλά και να μας χαρίζεις γέλιο με το αστείρευτο χιούμορ σου.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγω Ελενη μου ειμαι πολύ χαρούμενη που εχουμε βρεθει σ αυτόν τον ομορφο χώρο ¨) . που η κάθε μία μας το νιωθει σαν το απίτι της.. εστω και διαδυκτιακα... δεν είναι ομορφα οτι απο κάθε μερια της Ελλαδος μπορούμε να συνομιλουμε χαρη στο μπλοκιν; και ναι για μενα ειναι απολαυση η βόλτα στα δικα σας μερη εστω και αν αργω να το κανω .. ειμαι λιγο αργή... και το ιντερνετ μου ακομη πιο αργό.. και αυτο ειναι που πολλες φορες κανω μερες να φανω.. σε ευχαριστω πολύ για τα ομορφα σου λόγια.. να περνας ομορφα φιλη μου να είσαι κλα .. φιλακιαααα!! ¨κ ¨κ

      Διαγραφή
  29. Δηλαδή Σμαράγδι, στην επέτειο του blog, είπες να το...ξαποστείλεις κιόλας! Αχαχαχα! Ευτυχώς που υπάρχουν και τα εγγόνια! Να τα εκατοστήσει το blogακι σου και να 'χεις πάντα τα εγγόνια σε ετοιμότητα, για παν ενδεχόμενο ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά.. το καταλαβένεις Πετρίνα μου να θελω να κανω αναρτηση και την συγκεκριμενη μερα και αυτό να μου φυγει; που το ξαπόστειλα δεν ξερω...:D .ομως είδες τι είναι να έχεις ξεφτέρια εγγονια;....αμ πως; που έλεγε και ο Χατζηχρήστος.σε ευχαριστώ πολύ Πετρόνι μου ...για τις ευχες σου και βέβαια θα τα εχω σε ετοιμοτητα.. δεν ειναι καρός ακομα να κανω την εξυπνη..και να χασω τα αυγα και τα πασχάλια..να περνας ομορφα ..καλη σου εβδομαδα.. φιλακιαααα!! :k :k

      Διαγραφή
  30. Χρόνια σου πολλά αγαπητή μου Ρούλα.
    Το blog σου είναι υπέροχο και θα ζήσει πολλά χρόνια.
    Όσο για τα δάχτυλα έχω πάθει κι΄εγώ λαχτάρες πολλές και μεγάλες.. Να περιμένει η εφημερίδα το άρθρο μου κι΄εγώ να ψάχνω να το βρω...και φτου κι΄απ΄την αρχή.
    Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααα την έχεις παθει και εσύ;..οπότε με καταλαβενεις λοιπόν...σε ευχαριστω πολύ φιλε μου για τις ευχες σου .. και .. μεχρι να μαθουμε να προσεχουμε πια πληκτρα να παταμε θελουμε καιρό.. και προπαντως εγω που δεν ήμουν εξεικιωμενη με όλα αυτά... αλλα ευτυχως υπαρχει η σωστικη βοήθεια...παντα αν κανω καμια πατατα οπως αυτη που εκανα... να περνας καλά παντα καλή εβδομαδα... :)

      Διαγραφή
  31. Χρονιά πολλα και καλά στο μπλογκοσπιτακι σου ,,,,,να σε χαιρόμαστε ...
    ευχαριστούμε για το κέρασμα ....καλη συνεχεια ....και πολλα ,πολλα φιλια ....:k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες σου Ειρήνη μου να σας χαίρομαι και εγω.. να κανουμε τις περασιες μας να περναμε ομορφα και να χαλαρωνουμε οσο μπορουμε με το μπλόκιν γιατί τι ειναι το μπλοκ;.:D οταν εχουμε χρονο να το περναμε μοιραζόμενοι τις δημιουργιες μας .. να περνας ομορφα ..φίλη μου καλή σου εβδομαδα φιλακιαααα!! :k

      Διαγραφή
  32. Ρούλα μου εύχομαι όχι μόνο 4 αλλά 40 χρόνια να χαίρεσαι το καταπληκτικό σου blog
    κι εμείς να είμαστε κοντά σου και γύρω σου να σας καμαρώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλώρα μου τι ωραια εκπλξη φιλη μου που σε ξαναβλεπουμε στην γειτονια... μας ελειψες σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες και τα ομορφα λόγια σου...και εγω χαιρομαι που είμαε εδω μαζι σας.. εστω και αν αργω λιγο να φανω..εχω ενα πολύ αργό ιντερνετε και δεν με βαστουν και τα πόδια και τα χέρια βεβαιωςβεβαιως...να κανω τσακ μπαμ τις δουλεις μου..:) Φλώρα μου χαορομαι που εισα παλι μαζι μας... να περνας ομορφα οτι και να κανειςκαλη εβδομαδα να έχεις .. φιλακιαααα!!:k

      Διαγραφή
  33. Ρούλα μου ευτυχώς όλα πήγαν καλά!
    Γλυκό του κουταλιού από τα χεράκια σου θα κεραστώ και θα σου ευχηθώ να είσαι πάντα καλά και πάντα δημιουργική για να ζήσει το μπλογκ χρόνια πολλά!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕυτΥχως Μαρία μου που ειχα των πρωτων βοηθειων κοντά.. και ετρεξα ...πηγε η καρδια μου στην Κούλουρη που λεμε νομιζα οτι τα ειχα χασει όλα.. και το μπλοκ και τα μεηλ καμια επικοινωνια δεν μπορουσα να κανω μαζι σας.. ουτε και την αναρτηση μπορουσα να βαλω... να με εβλεπες απο μια μεραι θα γελουσες με το υφος μου..:D . απαπα δεν ξαναφαζω το δαχτυλακι μου πουθενα.. αν δεν ξερω τι παταω... χαιρομαι που προτιμησες το γλυκο μου πορτοκαλολέμονο ειναι..να περνας ομορφα φιλη μου καλήε βδομαδα να έχεις φιλακιααααα!!!. :k :k

      Διαγραφή
  34. Πολύχρονο το αγαπημένο μπλοκάκι σου Ρούλα μου, να είσαι καλά να μας καλοδέχεσαι και να μας γλυκαίνεις την ψυχή με τον καλό σου λόγο, τις ευγενικές σου σκέψεις, τη ζεστασιά και την αγάπη σου που είναι διάχυτες παντού .....Τιμώ το κέρασμά σου πάραυτα και σου εύχομαι να μην περάσεις άλλες λαχτάρες με το λαπιτόπι τώρα αν κατά τύχη συμβεί κάποιο δαχτυλάκι να μπλεχτεί και να προκαλέσει ζημιές....ε....τότε τα εγγόνια να σπεύσουνε προς άμεση βοήθεια !!! Ξετρελάθηκα με την απίθανη φωτό της γιαγιάς που πλέκει μπροστά στην οθόνη.....αλήθεια που την ανακάλυψες;;;; Φιλιάααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Κλαυδια μου μου λες πολύ ομορφα λογια και με κανεις και ντρέπομαι βρε ...και δεν μου παει να κοκκινίζω τωρα οι ευχες σου μου δινουν χαρα και εγω θελω να ειμαι κοντα σας για πολλα χρονια να ταλεμε και να περναμε την ωρα μας δημιουγοντας φιλίες και αλλα πολλα ...που μας κανουν να χαιρομαστε... πως την πατησα ομως βρε φιλεναδα..!!! μα να τα χασω όλα;...ευτυχως που ολα τα παιδια τωρα εχουν γινει ξεφτερια στο ψάξιμο..να ναι καλα που μας βοηθουν.. αααα την φωτο με την γιαγια λες; καλα το γελιο που επεσε με αυτην την φωτο δεν λεγεται......Εγραψα στο γκουγκλ.....γιαγια στο ιντερνετ... και την βρήκα.. εννοειτε οτι την λατρεψα..:D :D . φιλεναδα...να περνας ομορφα οτι και να κανεις..!! φιλακιαααα!!. :k k:

      Διαγραφή
  35. Χρόνια πολλά στο βλογ σου!
    Να το χαίρεσαι!
    Να το δεις όπως επιθυμείς!
    Πάντα να είναι γεμάτο από τις ωραίες σου αναρτήσεις και από εκατοντάδες αναγνώστες!
    Και τώρα που είπα τις ευχές μου, λέω να φάω το γλυκό του κουταλιού!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννα μου σε ευχαριστω παρα πολύ για τις ευχες σου ήδη βλεπω αυτό το μπλοκ οχι μονο όπως το επιθυμω αλλα και ακομα παραπανω.. και αυτό με γεμιζει χαρα :D Παντως το γλυκακι μου οπως είδα το προτιμίσατε όλες ...να περνας ομορφα και να προσεχεις τον εαυτό σου καλή σου εβδομαδα.. φιλακιαααα!! :k :k

      Διαγραφή
  36. Εστω και με μικρή καθυστέρηση πέρασα να σου ευχηθώ χρόνια πολλά!!!!!
    Πότε κι εγώ δεν θα το πίστευα πόσο θα δενόμουν με τα σπιτάκια αυτά στο ιντερνετ.....
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω παραπολύ.. δεν έχει σημασια πότε θα ερθουν οι ευχες.. καλοδεχούμενες θα ειναι παντα... πραγματι σ αυτην την γεετινια οπως την λεμε εμεος οι μπλοκερς ουτε εγω δεν το φανατζόμου ποσο πολλα ενδιαφέροντα πραγματα θα μαθαινα και θα μου άρεσαν κι όλας.. να είσαι καλα και να περνας ομορφα οτι και να κανεις καλο σου απόγευμα..:)

      Διαγραφή
  37. χαίρομαι πολύ όταν βλέπω '' μεγάλους'' σε ηλικία ανθρώπους που έχουν διαθεση και όρεξη να μάθουν ό,τι νεότερο συμβαίνει στην εποχή μας! Ψήνω τη μάνα μου τώρα( 65 χρ.είναι) ,που δεν έχει ιδέα από ίντερνετ ,αλλά σκέφτομαι μη μου φορτωνεται μετά ,όπως εσύ στα εγγόνια ή εγώ στον αδερφό μου χαχαχα
    Χρόνια πολλά ,μόνο ευχάριστες στιγμές να σου χαρίζει το μπλογκ σου!
    φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμεις εχουμε πιο πολύ περιεργεια να μαθουμε τις καινουργιες εξελιξεις ..(για μας καινούργιες να το λεμε) γιατί εσεις τα παιδια...σιγουρα είστε εξοικιωμένα προ πολλού....ενω εμεις τωρα μαθεινουμε κατι σαν τους φωστήρες σου Νασια μου..μονο 65 η μαμα; τις ρίχνω χρόνια πες της... !!! Κοιτα το ζόρι ειναι να μαθει...πρωτα θα σε αφήνει ησυχη... γενικως.... σιγουρα οταν τα βρίσκει σκούρα σαν και μενα καποια φορα.. εεεεε δεν πειραζει βρε αγαπη μου..!!! σκεψου τις άλλες ωρες που δεν θα σου δινει σημασια..ε; εμενα οι κορες μου δεν ξερουν πολλα πραγματα για αυτό δεν τις ρωταω καθόλου εκεινες εχουν φέης μπουκ.. και με αφηνουν και μενα υσηχη.. στο μπλοκ μου.. αλλα τα εγγονια Νασια μου .. με βοηθανε .. ειναι αλήθεια... τι τα ξεσκ.....ζα οταν ηταν μικρα... τωρα ειμαι εγω η μαθητρια και εκεινα οι δασκαλοι μου... σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες...μικρή μου..και καλή υπομονη.. με τους φωστηρες σου.!!!!! ολα καλα θα πανε.. !! ευτυχως και γραφεις οτι κανουν θα γελανε οταν μεγαλωσουν και τα βλεπουν...δεν φανταζεσαι τι γελιο πεφτει οταν μαζεομαστε στο τραπεζι όλοι μαζί..και τα θυνόμαστε... γιατι τοτε δεν τα γραφαμε... τι μπαρούφες ελεγαν,,!!!!.:D . να είσαι καλα που περνας .. απο εδω.. φιλακιααααα!! :k :k
      .

      Διαγραφή
  38. Ρουλάκι Χρόνια Πολλά!!!! Να εισαι γερή και για πάρα πολλά χρόνια να μας δίνεις χαρα μέσα απο το μπλογκς σου αλλά και να παίρνεις χαρα !!
    Πολυ γουστόζικες οι φωτογραφίες σου και νόστιμο το γλυκάκι σου(προτίμησα του κουταλιού)!!!!
    πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλα Μαρια μου .. σε ευχαριστω πολύ φιλεναδα ...για τις ευχες σου η χαρα ειναι ομορφο συναισθημα και το βρήκα εδω στην παρεα των μπλοκερς.. που να το φανταζόμουν οτι αυτό το μπλοκ θα μου εδινε τόσο πολλα συναισθηματα ,.. δημιουργίες, και ομορφες γνωριμίες απο το πουθενα..:D . να περνας ομορφα χαιρομαι πολύ που τα λεμε πότε πότε.. Μαρία μου και εσύ του κουταλιού εισαι ..ε; καλό απόγευμα να μου φιλησεις την πατριδα.. ναι; φιλακιααααα!!!!! :k :k

      Διαγραφή
  39. Το όμορφο σπιτικό σου να γίνει πολύχρονο!!!
    Δεν ξερενόμαστε αλλά νιώθω τόσο οικεία όταν ανταλλάσουμε επισκέψεις που σχεδόν το προσπερνώ...
    Σε φιλώ γλυκά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι Ελενη μου το ίδιο νιωθω και εγώ αυτη η οικειότητα να μιλαμε μεσα απο τα τα σχόλια η μια στην αλλη ειναι σαν να να είμαστε απέναντι ..ουτως η αλλως πισω απο καθε οθονη υπαρχει καποιος που θέλει να μιλησει μαζι σου και αυτό σε φέρνει πιο κοντα με την φιλη που απαντας.. η σχολιαζεις.. σε ευχαριστω πολύ Ελενη μου.. να περνας ομορφα και εσύ οτι και να κανεις ..!! καλό σου βραδυ .. φιλακιαααα!! :) :k

      Διαγραφή
  40. Πολλά γλυκά χρόνια να μας χαρίζεις στην όμορφη, ζεστή διαδικτυακή γωνιά σου, Σμαραγδένια μου!
    Μια που τα γλυκά του κουταλιού είναι η αδυναμία μου, θα τιμήσω δεόντως το κερασματάκι σου!

    Να είσαι πάντα χαρούμενη, γελαστή, δημιουργική!
    Φιλιά πολλά πολλά!!! :k <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρούλα μου συνονόματη... απο το Ρούλα... σε ευχαριστώ πού για τις ευχες σου και τα ομορφα σου λόγια και σε σενα αυτά τα γλυκα σου αρεσουν; εμενα να δεις τι βαζα φτιαχνω και μετα τους δινω και καταλαβαινουν μια κουταλιτσα μετα το φαγητό ειναι οτι πρεπει . αλλα μετα εχω τύψεις που το εφαγα..:D το κανω ομως γιατί απολαμβάνω αυτην την κουταλιτσα.. και αυτό φαινετε επανω μου... να περνας ομορφα οτι και να κανεις σε ευχαριστω για την επίσκεψη,,,φιλακιαααα :k

      Διαγραφή
  41. Αχ αυτή η συνήθης ύποπτη λίγο πολύ σε πήρε στο λαιμό της τοτε στις αρχές που δε σε άφησε να απογοητευθείς αλλά από την άλλη εχει και το bloggin’ τη χαρά του έτσι δεν είναι?
    Να θυμάσαι όμως όπως λένε οι άντρες την υπογραφή και ... προσέχουν που τα βάζουν εμείς προσθέτουμε και το δάχτυλο. Προσέχουμε!!! Κι όπως λένε οι Γάλλοι φαγητό που δε μπορείς να το προφέρεις μη το παραγγέλνεις έτσι κι εσύ κίνηση που δε την καταλαβαίνεις μη την κάνεις. Πάρε μεγάφωνα, παρε ντουντούκες, πάρε τηλέφωνα να αναλάβουν οι ειδικοί!
    Αντε λοιπόν, αφού πάρω το γλυκάκι μου (απ τα χέρια σου δεν το αρνουμαι ποτε) και πριν πιω το νεράκι μου να ευχηθώ να τα 10άσει και 100ήσει και 1000άσει το πάντα ζεστό και πάντα φιλόξενο σπιτάκι σου.

    Στην υγειά μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί ο Αρης να ηταν η αιτία που φτιαχτηκε αυτό το μπλοκόσπιτο φιλενάδα αλλά εσύ ησουν .... η συνηθης ύποπτη...:D :D εκεινη που στην παραμικρή μου δυσκολία ετρεχα να σε ρωτησω πως εκεινο, πως το αλλο, και εσύ προθυμη παντα να με βοηθησεις και για αυτό παντα θα εισαι η αναφορα μου και αυτο ηταν η αιτία να γνωρισούμε και απο κοντα.....:D .οπως και η Χαρα που είχε αφήσει τότε το πρωτο .. πρωτο σχολιο στο μπλογκ μου με την προτροπή οτι εδω μεσα θα βρω φιλες και θα κανω αυτό που μου αρεσει .. ηταν οτι καλύτερο μαζί με όλες τις φίλες που βρήκα εδω μεσα μαζι με τα ευχαριστω πολύ για όλα....και για τις ομορφες ευχες σου...:D και εννοείται θα κερνιόσουν απο το πορτοκαλολέμονο γλυκάκι μου σου στέλνω πολλλα πολλα φιλακιααααεκει στα μακρυα να έρθουν να σε βρούν ναι; φιλακιααααααα!!! :k :k <3<3<3

      Διαγραφή
  42. Ουφ! στο τσακ πρόλαβα αγαπημένη μου Ρουλίτσα να φτάσω ως συνήθως τελευταία, ;) αλλά πολύ χαρούμενη γιατί βρήκα την από "πάνω-σχόλιο" τη Μαίρη μας που σου στάθηκε στα πρώτα σου βήματα γιατί αν θυμάμαι καλά η αφεντιά μου, μόνο "κάνε υπομονή" μπορούσα να σου πω, :P λόγω τεράστιας ιντερνετικής ασχετοσύνης και βλέπεις τα δικά μου παιδιά + σύζυγος ποτέ δεν ασχολήθηκαν να μου μάθουν τα απλά, ότι έμαθα το έμαθα μόνη... και εσύ τα κατάφερες τέλεια! :)
    Εύχομαι να τα χιλιάσει το ζεστό και αγαπησιάρικο σπιτικό σου, με πολλές πολλές όμορφες αναρτήσεις! :D

    ΑΦιλάκια πολλά πολλά και πάντα καρδιάς! <3

    ΥΓ: Η τούρτα εξαιρετική και νοστιμότατη! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εισαι μονη σου στην καθηστεριση μαγισσούλα μου παρέα ειμαστε θα το διαπιστωσεις οταν πας στο μπλοκ σου... μα τι μου θυμησες και εσύ; την παρακαπτήρια μεσω Ουγγαρίας .. ηταν τότε που δεν μπορουσα να σου αφήσω σχόλιο θυμασαι;..:D και η Αγαπημενη μας Τζίντζερ πρόθυμη σε όλα να με βοηθησει... ειπαμε ειναι ο μεντορας μου.. το ξερω οτι χαρηκες διπλα... η Μαιρη έχει αποσυρθει απο το μπλοκιν εδώ και καιρό μιλαμε μεσα απο το τσατ.......χι..ι. τι ειναι αυτό; ρωτα τη να μαθεις .!!! :D:D ερωτησεις στα μεηλ μας... σε ευχαρσιστω πολύ φιλοσοφημενη μου φιλη....εχω μαθει πολλα απο σενα αλλα αυτα δεν εχεουν σχεση με την τεχνολιγια αλλα με την σκέψη.... να η σκέψη εδώ...σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες σου να είσαι καλα και να κανεις παντα αυτό που αγαπας.. καλο μηνα για αυριο.. φιλακιαααααα!! :k :k <3<3

      Διαγραφή
  43. Πολύχρονο, χαρούμενο, ζεστό και δημιουργικό να είναι πάντα Ρουλίτσα μου!
    Το δικό μου δαχτυλάκι που συνήθως πάει κατά λάθος , γιατί σκόπιμα δεν πατάω τίποτα, να δεις τι κάνει,,, χα χα χα!

    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ρουλίτσα μου γλυκιά, χρόνια πολλά έστω και τόσο καθυστερημένα για το ζεστό, υπέροχο μπλογκοσπιτάκι σου. Πολύχρονο να είναι και να χαίρεσαι τα εγγονάκια σου που σε βοηθούν, για να απολαμβάνουμε εμείς τις όμορφες δημιουργίες σου και τις εξαιρετικές αναρτήσεις σου!! Θα κεραστώ και το γλυκάκι κουταλιού από τα χεράκια σου!! Πολλά γλυκά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή