Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

ΤΟ...ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ!!!

Εχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά με την Βίκυ την Ποδηλάτισσα ...στην Θεσσαλονίκη.
Ηταν εκείνη που είχε αναλάβει τότε να γνωριστούμε  με  τις Σαλονικιές φίλες..και με είχε ενημερώσει για τον  κόσμο της προσφοράς  που γίνονταν μέσα από τα μπλοκ...και που με μεγάλη μου χαρά άρχισα    να βάζω και εγώ...ένα μικρό λιθαράκι με την μικρή μου συνεισφορά.. Πριν ένα μήνα σχεδόν..χτυπά το τηλέφωνο και από την άλλη άκρη της γραμμής  μια γνώριμη από τότε φωνή..έρχομαι..
Μην με δουλεύεις της είπα..αλήθεια λες;  τόσα χρόνια το λέμε και δεν έγινε.!! 
Εεεεε τώρα είναι η ώρα μου είπε!!!
Τι καλά!!! χαίρομαι της  είπα που θα ξανασυναντηθούμε μετά από τόσα χρόνια..θα σε περιμένω εσένα και την Δημητρούλα να τα πούμε  και από κοντά..!!
Και τα είπαμε...
Πόσα δεν είπαμε !!! τι βόλτες κάναμε!! που δεν πήγαμε..!!
Είναι αλήθεια πως σε τέσσερις  μέρες δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα..
Ομως ήταν τόσο γεμάτες αυτές οι λίγες μέρες..!!
Από επισκέψεις σε μουσεία ..βλέπε Καζαντζάκης που και για μένα ήταν η πρώτη φορά..(αν δεν ήταν το GBS..χα..χα.. δεν θα ήξερα να την πάω πουθενά ) για τόσο ξεναγό λέμε..!! 
Η πρώτη μας βόλτα ήταν για καφεδάκι απέναντι από τον Κούλε το φρούριο στο λιμάνι του Ηρακλείου..!!!

Ααααα και τα λιοντάρια..το πιο κεντρικό μέρος  του Ηρακλείου .!!
Στο μόνο που ήξερα να την πάω ήταν το ενυδρείο Κρήτης !!
Ενα από τα μεγαλύτερα των βαλκανίων..!! 
Λίγες φωτογραφίες έτσι για να εγκαινιάσω το καινούργιο για μένα και παλιό για την εγγονή μου τηλέφωνο..αφής.. που τα κάνει όλα ...και συμφέρει...αλλά μέχρι να το μάθω καλά, θα κάνετε υπομονή γιατί τα δαχτυλάκια μου..χα..χα.. αλλού τα πάω..και αλλού πάνε.!!.



















Βίκυ μου σε ευχαριστώ πολύ για την όμορφη παρέα  που κάναμε..ελπίζω να περάσατε και εσείς  καλά και να ξαναπούμε φιλενάδα..!!!
Παρεάκι μου .. να είστε όλοι καλά  να έχετε μια όμορφη εβδομάδα..να μην αφήνετε τις  ευκαιρίες να περνάτε όμορφα..και μην ξεχνάτε... ένα χαμόγελο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!!!! 

Σας ευχαριστώ πολύ που περνάτε και τα λέμε..!!




56 σχόλια:

  1. Ρούλα μου περάσαμε τόσο όμορφα κοντά σας αυτές τις ημέρες που δεν ξέρω πόσα ευχαριστώ πρέπει να πω σε σένα μα και σε όλη την οικογένεια σου!!! Ήταν λίγες οι μέρες αλλά τόσο γεμάτες και όμορφες.... και που δεν πήγαμε,και τι δεν είδαμε... και μπορεί να είχαμε το GPS, αλλά εσένα δεν μπορούσε να σε συναγωνιστεί!! Εγώ και η Δήμητρα θα κρατήσουμε βαθειά μέσα μας την ζεστασιά που μας χαρίσατε.... Σας αγαπάμε πολύ!!! Πολλά πολλά φιλάκια σε όλους σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βικυ μου πόσο χαιρομαι που αυτες τις μερες τις περασαμε μαζί συνεχεια ενας υπνος μονο μας χώριζε..χα..χα..ηταν ευκαιρία και για μενα να κάνω τις βολτες μου αφου ο δικος μου είναι ενας σπιτόγατος..το διαπίστωσες άλλωστε και μόνη σου..
      Χαρηκα που και Δημητρα περασε ομορφα.. φαινόταν στο χαμογελο της και στα ματια της που έλαμπαν..!!
      θα θυμόμαστε και προπαντως εγώ ..να σε ευχαριστήσω για τις βολτες μας στο Φθινοπωρινο καλοκαιρακι.. και την ξεναγηση σου στον τόπο μου..χα..χα..!! και την παρεα σας που θα μεινει και στην δικη μου καρδιά η αγαπη μας ειναι δεδομενη..!!
      Να είστε καλα και οι δύο...να εχεις δυναμη και θα τα καταφερεις φιλεναδα μου!!!! φιλακια απο όλους μας και στις δυο.!!!!

      Διαγραφή
  2. Τί ωραία, Ρουλάκι μου!
    Όταν συναντιούνται 2 αγαπημένες φίλες και μας αφήνουν να γευτούμε ένα μέρος από τη χαρά τους, αυτόματα χαιρόμαστε κι εμείς και νιώθουμε σαν να βρεθήκαμε κι εμείς λιγάκι εκεί μαζί σας!
    Να είστε καλά, κορίτσια μου και οι 3!
    ***Μα πόσο παιδί της τεχνολογίας είσαι πια εσύ, Ρουλάκι??? ΚΑΙ κινητό αφής??? Τς! Τς! Τς! Δεν θα μπορούμε να σε μαζέψουμε σε λιγάκι!!! Θα είσαι εξαρτημένη από την τεχνολογία και θα μας βάλεις τα γυαλιά!!! χαχα! Κορίτσι μου, εσυυυυ! ΠΌΣΟ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΩ!!!
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, Ρουλάκι & Βικούλα & Δημητρούλα! Πάντα χαρές!
    <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού εδώ μεσα είμαστε μια πολύ ωραια παρεα Συριανακι μου και αν δεν μοιραστούμε την χαρα μας τοτε δεν έχει νοημα!!
      Οι χαρες και η αγαπες είναι για να μοιραζονται και οχι να τις κραταμε μονο για τον εαυτό μας !!
      Και να που πω και το αλλο το ωραίο..πως όλα αυτα τα χρονια με όσες φιλες εχουμε γνωριστεί και από κοντα.. που είναι σαν να ξεραινόμαστε χα..χα απο παντα.. μπορει να έχουμε ειδωθεί μονο μια ( εσύ ποτε θα κατηφορισεις; χι..χι..) ή και δύο ..οπως τωρα με την Βικυ..και με άλλες φιλες πολύ περισσοτερες φορες...παρ όλο που εχουμε χαθεί μεσα απο τα μπλοκ.. η επαφή μας εχει γίνει πολύ πιο ουσιαστική απο ενα σχόλιο!!
      και αυτό με χαροποιεί ιδιαιτερα..
      Οσο για το κινητό..καλα εχω παθει αυτό παιδι μου δεν είναι να το ακουμπάς!! κανει τα παντα μονο που δεν μαγειρευει..χα..χα..τι καλα που θα ηταν να το εκανε !! αλλα που θα μου παει θα το μαθω..Συριανακι μου οταν θα μας διακτινζει!! χα..χα.. διαστημικα φιλακιαααα!! :) <3

      Διαγραφή
  3. Τι ωραία επίσκεψη!
    Και εγκαινίασες με τον καλύτερο τρόπο το καινούριο σου τηλέφωνο!
    Πάντα όμορφα να περνάτε Ρούλα μου!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματι είναι ομορφα να συναντιεσαι με μπλοκοφίλες..Μαρία μου γινεται πιο προσωπικη τοτε η επαφή.. οταν γνωρίζεις την φιλη που μιλάς τοσο καιρό...μονο μεσα απο ενα πληκτρλογιο..
      Οσο για το κινητό..το μονο που κανω προς το παρόν..είναι να βγαζω φωτογραφιες.. και να μιλάω...δεν βλέπω να μαθενω και πολλα.. ασε σε δε που μου εβαλαν τα παιδια.. και το ιντερνετ.. και βάιπερ.. εκει να δεις γελια..χα..χα..
      Να εισδαι καλα Μαρια μου φιλακιαααα!!:)

      Διαγραφή
  4. Τι ποιο όμορφο να βλέπεις ένα φίλο μετά από τόσο καιρό!!!Να είστε καλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι ποιο όμορφο να βλέπεις ένα φίλο μετά από τόσο καιρό!!!Να είστε καλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως Κατρίνα μου νομιζω ότι η φιλια δεν ξερει ουτε απο χρονια ουτε απο αποστασεις.. εστω και αν τους βλέπεις σπανια..τους φιλους σου και μαλιστα οταν ειναι μακρυα..
      Να περνας ομορφα φιλη μου οτι και να κανεις.. φιλακιααα!!:)

      Διαγραφή
  6. Τι ωραία, Ρούλα μου, που ξαναβρεθήκατε με την Βίκυ και την Δημητρούλα! Κάνουν τόσο καλή παρέα όπου κι αν βρεθούν! Είμαι σίγουρη πως περάσατε υπέροχα και επισκεφθήκατε τις ομορφιές του Ηρακλείου.
    Οι φωτογραφίες σου με το νέο κινητό είναι πολύ καλές! Του πήρες τον αέρα με την πρώτη!
    Πολλά φιλάκια και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά Μαριαννα μου συνεχεια γυρίζαμε να προλαβουν τα κορίτσια να δουν οσο γινεται περισσοτερα για τον λιγο καιρό που ήταν εδώ.
      Οσοι για το κινητό.. θαρρώ πως αν δεν είχε χαλασει το παλιο μου θα το ξαναεπερνα..ειμαι τωρα εγώ για τοσο προχωρημενη τεχνολογία; όχι πες μου!! χα..χα..
      Nα είσαι καλα φιλη μου πολλα φιλακια...:)

      Διαγραφή
  7. πολυ χαρηκα και συγκινηθηκα κιολας
    ποσο ομορφες αυτες οι ζευξεις

    φιλια πολλα πολλα
    παντα τετοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ το ιδιο και περισσοτερο χαρηκα Κική μου .. αυτα τα ανταμώματα ειναι οτι καλυτερο σου δινει η μπλοκογειτονια μας ..
      Να είσαι καλα Κκή μου και να; περνας ακομα καλύτερα...φιλακιααα!!:)

      Διαγραφή
  8. Καλημέρα Ρούλα μου!!!
    Πολύτιμες και αγαπημενες οι συναντήσεις αυτές!!!!
    Εχω χαθει λιγακι αλλα σε διαβαζω
    Σε φιλώ
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eτσι είναι Μαρία μου οι συναντησεις με αγαπημενες φιλες μονο χαρα σου δινουν..εστω και αν ειναι συντομες και σπάνιες.. γι αυτο ειναι οπως λες πολύτιμες..
      Δεν πειραζει πως χανομαστε κατα καιρους απο την μια οι υποχρεώσεις μας.. και απο την αλλη ο κορεσμός καμια φορα.. θελουμε τον χρονο μας.. ας τον παρουμε και τα μπλοκ μας εδώ ειναι..
      Να εισαι καλα μονο και περνας ομορφα.. φιλακιααα!! :)

      Διαγραφή
  9. Καλημέρα Ρούλα μου!
    Καλώς τις δέχτηκες τις φίλες σου!
    Τι ομορφα που περάσατε!! Υπεροχες όλες οι φωτογραφίες σου με το νέο σου κινητό!!
    Τις απόλαυσα όλες και θυμήθηκα τις βόλτες μου στο Κούλε και στην πλατεία με την λιοντάρια,που καθόμασταν στις Φυλλό Σοφίες για καφεδάκι και μπουγάτσα!!!
    Νασαι καλα και να περνάς πάντα ομορφα!! Πολλα φιλακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tι κρίμα που δεν βρεθηκαμε τότε!! χαιρομαι που σου θυμήσαμε τα μέρη αυτά Δημητρα μου
      ελπίζω την επομενη φορα που θα κατεβεις να ανταμωσουμε απο κοντα.. θα χαρω πολύ..
      Με τις φιλες μου περασαμε παρα πολύ ομορφα..παρ ολο που οι μερες ηταν λιγες..
      Οσο για τις φωτογραφιες μου..χα..χα θελω πολύ δρομο ακομα και για μενα ειναι σαν να να μαθαίνω.. αστροναυτης..χα..χα..
      Να περνας και εσύ φιλη μου ομορφα οτι και να κάνεις φιλακιαα!!:)

      Διαγραφή
  10. Μπράβο κορίτσια! όμορφες φωτό! είναι όμορφο να ανταμώνει κανείς με φίλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι ομορφα να πραγματι φιλη μου τα ανταμωματα αυτά και οι γνωριμίες με φιλες απο τα μπλοκ .. η προσωπικκη επαφή είναι διαφορετική οντως..σε γεμιζει χαρα..
      Να περρνας και εσύ ομορφα με οτι κανεις φιλακιααα!! :)

      Διαγραφή
  11. Τι ωραία συνάντηση! Φαντάζομαι πόσο το απόλαυσες Ρουλάκι μου, να έχεις τέτοια συντροφιά. Το καινούργιο σου κινητό βγάζει τέλειες φωτογραφίες πάντως. Καλορίζικο και πάντα να έχεις τόσο όμορφα σμιξίματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aκριβως Καννελακι μου το απολαυσα οσο δεν λεγεται.. ολο βολτιτσες ειμασταν με τα κορίτσια..βρήκα και εγω την ευκαιρια να βολτογυρισω ..χα..χα..μονο που ηταν λιγες οι μερες.. αλλα η παρεα ηταν πολύ καλή και περάσαμε πολύ ωραια!!
      Να είσαι από μια μερια να με δεις με το κινητό...δεν σου λέω τιποτα..μεχρι να γραψω και να βρω αυτο που θελω ..εχω διανύσει χιλιομετρα με το δαχτυλο..χι..χι..κανε το εικονα και θα με καταλαβεις φιλεναδα..αλλά ειπαμε ο επιμενων νικά..δεν θα αφησω ενα κινητό να με βαλει κατω..χα..χα...που θα μου πάει; θα του παρω τον αερα..Κανελλακι μου..φιλακιαα!! <3

      Διαγραφή
  12. Ωραία παρέα! Να είστε καλά και να ανταμώσετε πάλι.
    Το ενυδρείο φανταστικό!
    Φιλιά Ρούλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστουμε πολυ Ελενη μου ειναι ωραιο να ανταμωνουμε με φιλες αγαπημενες και να περναμε εστω και λιγες μερες μαζι τους.. χαρηκα που για μια ακομα φορα περασαμε ομορφα...
      Να εισαι καλά φίλη μου και να περνας ομορφα οτι και να κανεις .. φιλακιααα!! :)

      Διαγραφή
  13. Όμορφα ανταμώματα που φωτίζουν το πρόσωπο και την ψυχή!Το ενυδρείο υπέροχο! Να είσαι καλά να σμίγεις με τους ανθρώπους που αγαπάς! Ρούλα μου φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννικα μου ετσι ειναι ομορφα οταν σμιγουν οι φιλες και περνουν ομορφα..!!
      αυτό το ενυδρείο είναι απο τα πιο ομορφα...και το μεγαλυτερο στα Βαλκανια...αλλα να μου πεις μηπως εχω δει κι αλλου;
      σε ευχαριστώ πολύ Αννικα μου να περνας και εσύ ομορφα φιλακιαα!!:)

      Διαγραφή
  14. μπραβο κοριτσια!!!!να εισαστε καλα να; το ξανακανετεεε!την αγαπη μου σε ολες σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και βεβαια θα το ξανακανουμε Ιριδα μου τα κοριτσια ειναι παντα ευπρόσδεκτα εδώ..οπως και όλες όσες θελουν να ερθουν εννοιείτε..το κλειδι θα ειναι κατω απο το χαλακι αν τυχει και λειπω.. σαν στο σπίτι σας!!
      Και την δικη μας την αγαπη εχεις φιλεναδα...φιλακιααα..!!<3

      Διαγραφή
  15. Είστε οι δύο πιο αγαπημένες φίλες μου σε αυτό το χώρο. όταν με πήρατε στο τηλέφωνο έσκασα από το κακό μου που έλειπα από εσάς.όμως που θα πάει..θα έρθω και σε σένα κάποια στιγμή γιατί τη Βίκυ σίγουρα θα την δω σύντομα! Να περνάτε πάντα καλά και πάντα αγαπημένες φίλες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το κανονισετε αχτιδα μου να κατεβητε ολες μαζί να περασουμε ομορφα..και οποια αλλη στιγμή μπορείς εδώ θα ειμαι η πορτα μας παντα ανοιχτή θα σας περιμενει..
      ΣΑς ευχομαι φίλη μου τα καλύτερα απο εδώ και περα ..να περνατε ομορφα την καθε στιγμή.. αυτή ειναι η ουσια της ζωης τελικα.. το συναισθημα που σου αφηνει !!! φιλακιααα!!!<3

      Διαγραφή
  16. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΡΟΥΛΑ!!!!💕💕💕💕

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ χαίρομαι που σου αρεσαν οι φωτογραφίες Μαρια μου..
      Να περνας ομορφα και εσύ με ότι κάνεις ..καλο σου ξημερωμα φιλακιααα!! :)

      Διαγραφή
  17. Δεν σε φοβαμαστε εσενα με το αφης.οτι πεσει στα χερια σου εσυ το κανεις οτι θελεις.αποδειξη οι φωτογραφιες.πολυ το χαρηκα που σμιξανε οι φιλεναδες.αντε να δουμε ποτε θα τα πουμε και εμεις απο κοντα.η εγγονουλα ποτε ειπαμε πως ορκιζεται?φιλακια ρουλιτσα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xα...χα.. να είσαι απο μια μερια να με βλέπεις Λιτσα μου να το χρεισημοποιω.. θα πεσεις κατω απο τα γελια..χι..χι. πως μου ξεφευγουν τα γραμματα δεν ξερω βρε φιλενδαδα!! εγω αλλου πταω και αυτά άλλα γραφουν..τι καλά που είμουν με το παλιοτηλεφωνακι μου...τι το ήθελα η γυναικα το ..αφής; που πας που πας βρε Καραμητρο στο αγνωστο με βαρκα την ελπίδα; ααα αυτο ειναι απο τραγουδι..χι..χι. ας όψεται που βγαζει καλες φωτογραφιες αλλα δεν τις βγαζει μονο του ..πρεπει να ειναι και ενα δαχτυλο να πατησει το κλικ... χα..χα..
      Αντε κατηφορισε και εσύ προς τα κατω..εκτος αν προηγηθεί το πτυχίο της μικρης μας..μακαρι να τα πουμε απο κοντα και εμεις!!
      Μεχρι τότε να περνας ομορφα..καλο σου ξημερωμα φιλεναδα και καλο μηνα φιλακιααα!!!:)

      Διαγραφή
  18. Ρούλα μου , τι όμορφη συνάντηση ! Χαίρομαι πολύ που περάσατε υπέροχα . Υπέροχοι άνθρωποι , υπέροχη συνάντηση ! Εύχομαι να είστε όλες σας καλά και να περνάτε ακόμα καλύτερα ! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως την Χρυσανθη μας ..χαρηκα και εγω πολύ με την επισκεψη της Βικυς και της Δημητρούλας της.. πραγματι περασαμε υπεροχα .. λιγες μερες αλλα κυριολεκτικα γεματες
      Σε εσυχαριστούμε για τα καλα σου λογια φιλη μου.. να είσαι καλα και να περνας ακομα καλύτερα,, ο ρολος της γιαγιας είναι ο καλύτερος απολαυσέ τον Χρυσανθη μου ..φιλακιααα!! :)

      Διαγραφή
  19. φιλιά στην Βίκυ, χάρηκα κι εγώ που την γνώρισα... τελευταίως ομως... καληνύχτα, Ρούλα... ελπίζω κι εγώ.. να τα πούμε από κοντά...φιλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωωω σιγουρα θα της τα δώσεις εσύ Παρασκευή μου γιατί τα κορίτσια ηδη εχουν παει στο σπιτι τους ... ηταν τοσες λίγες οι μερες που εμειναν!! περασαε πολύ ομορφα.!!
      Θα χαρώ αν ερθεις Κρητη να τα πουμε και απο κοντα φιλη μου
      Να είσαι καλα και να περνας ομορφα.. καλο σου μηνα φιλακιααα!! :)

      Διαγραφή
  20. Καλημέρα Ρουλίτσα μου!
    Σας καμαρώνω κούκλες μου, πόσο πολύ χάρηκα γι αυτό το σμίξιμο!!! Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες από το εντυπωσιακό ενυδρείο που είχα επισκεφτεί κι εγώ! Η δε πλατεία με τα λιοντάρια με πήγε πίσω πολύ, γύρω στα πέντε μου χρόνια...
    Το πρόβλημα ξανά με τα χέρια μου δε μου επιτρέπει να γράφω, επιφυλάσσομαι για σεργιάνι και απόλαυση όμως! χα χα!

    Φιλάκια πολλά, χαρούμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aαααα δεν το ηξερα οτι ειχεις ερθει Ηρακλειο!! ποτε ηρθες στο ενυδρείο Μαιρη μου και δεν συναντηθηκαμε; την επόμενη οταν θα ξαναερθεις να το δουμε ξανα μαζί ναι;
      Με τα κοριτσια περσαμε πολύ ωραία ..μακαρι να το ξανακανουμε!!
      Να είσαι καλα φιλh μου και να προσεχεις με τα χερια σου σε καταλαβενω απολύτα.. να το ξερεις.. καλο σου μηνα ..φιλακιααα!! :)

      Διαγραφή
  21. Ρούλα μου η χαρά σας φαίνεται! Δείχνετε να περάσατε υπέροχα! Πόσο όμορφο να συναντιούνται φίλοι, ειδικά αυτοί που μένουν μακριά. Το έχουν περισσότερο ανάγκη!
    Εύχομαι πάντα τέτοιες κι άλλες τόσες χαρές να έχεις Σμαραγδένια μου. Σου εύχομαι έναν μαγικό Νοέμβριο. Φιλάκια πολλά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oι φωτογραφίες Μαρινα μου λενε την αλήθεια τα χαμογελα μας δειχνουν ποσο ωραια περασαμε..και ποσο το χαρηκαμε !! Να εισαι καλα!!
      Σε ευχαριστω πολύ φιλη μου να περνας ομορφα καλο σου μηνα ..φιλακιαααα!!! :)

      Διαγραφή
  22. Όφου κι όφου, μόνο εγώ δεν έχω καταφέρει να έρθω!
    Τι ωραία που βρεθήκατε! Και κάματε και βόλτες και το κυριότερο φτιάξατε καινούργιες αναμνήσεις μαζί!
    Και τι ωραίες φωτογραφίες!
    Και δεν το έχεις μάθει, όπως λες, ακόμα το τατσ τηλέφωνο. Σκέψου να το μάθεις! Παπάδες θα κάνεις, που λέει και η νεολαία!
    Πάντα τέτοια όμορφα ανταμώματα σου εύχομαι Ρουλάκι!
    Μεγάλο φιλί και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηθελα να ήξερα τι περιμενεις για να έρθεις ...σαν αρτίστα θα σου στρώσω κοκκινο χαλι φιλεναδα..θα σου πω και μια μαντιναδα..αν ήξερα και κρητικα να χορευω θα το εκανα ..χα..χα..
      Αυτες οι επισκεψεις και τα ανταμώματα με φιλες που (μιλαμε )τοσα χρονια ..και ερχεται η στιγμή που βρισκομαστε απο κοντα ειναι οι καλητερες αναμνησεις μας..εεεε μια γειτονια είμαστε.. πια..αντε να τα πουμε και εμεις..!!
      Οσο για το τηλεφωνο .. δεν θελεις να με βλεπεις σου λεω..χα..χα..τι αφής παιδι μου που αυτό επρεπε να το λενε ..μην με αγγιζεις ..χα..χα..!!! που θα μου παει όμως φιλεναδα.. θα το ψαχουλεψω..ασε που μου εχουν βαλει τα παιδια (εγγόνια) βάιπερρρρρρρ !!!χο..χο..
      Παντως το καταδιασκεδαζω....Καλο μηνα αρτιστα μου ..να περνας ομορφα.. ναι; φιλακιααα! :) !

      Διαγραφή
  23. Πολύ όμορφες φωτο μας ταξιδέψατε κι εμας πολύ όμορφα κυρίες μου...δυο φορές ηρθα φετος στο Ηράκλειο μια επίσκεψη στο ενυδρειο δεν καταφερα να πάω χαχα δεν πειράζει την επόμενη φορά!!Φιλάκια πολλά Ρούλα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aααα την επόμενη φορα Σοφια μου που θα ερθεις εδω να δεις και το ενυδρειο είναι πολύ ομορφα και στην Δυνοσαυρία.. που εμεις δεν πήγαμε.. εχει το Ηρακλειο ωραια μερη θα χαρώ να τα πουμε και απο κοντα αν ερθεις!
      Εμεις περασαμε υπεροχα με τα κορίτσια..
      Σε ευχαριστω πολύ για την επισκεψη..να περνας ομορφα οτι και να κανεις καλο σου μηνα φιλακιααα!! :)

      Διαγραφή
  24. Πόσο χαίρομαι που περάσατε τόσο όμορφα, Ρούλα μου. Οι φωτογραφίες από το ενυδρείο εκπληκτικές! Καλό μήνα, φίλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι που χαρηκες Μία μου γι αυτό ειναι τα ανταμωματα με φιλες να χαιρομαστε και να περναμε ομορφα να ξεφευγουμε για λιγο απο τα καθημερινα μας να γνωρίζουμε απο κοντα.. οσες φιλες μπορουν να το κανουν..
      Να περνας και εσύ ομορφα φιλη μου οτι και κανεις φιλακιααα!! :)

      Διαγραφή
  25. Πάντα τέτοια εύχομαι! :D
    Να δω πότε θα καταφέρει να έρθει και η αφεντιά μου, να σου δώσει πολλά ΑΦιλάκια και από κοντά! :k
    Μη με πας όμως στο ενυδρείο, με στεναχωρούν τα ζωάκια σε κλουβιά ή σε ενυδρεία και ας τα φροντίζουν καλά, προτιμώ να κάτσουμε στη κουζίνα σου, να γευτώ τα γλυκά σου!!! :P

    Πολλά πολλά ΑΦιλάκια και καλό χαμογελαστό μήνα να έχουμε! :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα εσύ.. και δεν θα σε παω στο ενυδρείο..χι..χι.. Μαγισσουλα μου πιστευω στο... οτι είναι να γινει θα γινει..και θα χαρώ να τα πουμε και εμεις απο κοντα οπως με την Βικυ και την Δημητρούλα..και ας κατσουμε στην κουζινα μου να χτυπήσουμε κανενα μπακλαβά..ε;χι..χι..σε βαζω σε αναμονή ναι;:)
      Να περνας ομορφα φιλεναδα οπου και να είσαι..καλο μηνα να εχουμε...που αν και Νοεμβριος εχουμε καλοκλαιρινες μερες..!! τα έχει χασει και ο καιρός με μας ε; !!!
      Φιλακια καλοκαιρινοφθινοπωρινα...:D

      Διαγραφή
  26. Πόσο χάρηκα,που σε είδα στη φωτογραφία με τη Δήμητρα και τη Βίκυ!!!! Περάσατε πολύ ωραία!!!!Πάντα τέτοια Ρουλα μου. Είναι τόσο ωραία στη πατρίδα σου.!!! !!Το ενυδρείο σας είναι θαύμα!!! Οι φωτογραφίες σου φανταστικές και μπράβο σου μαθαίνεις εύκολα την καινούρια τεχνολογία!!!!Να είσαι καλά και να περνάς όμορφα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να ήθελα να κρυφτώ δεν τα καταφερα..Μεταξια μου η χαρα μας νομιζω φαινεται στα πρόσωπα μας με την συναντηση των κοριτσιων !!
      Η Κρητη είναι η δευτερη πατρίδα μου εγω ειμαι απο την Θεσσαλονικη..αλλα η Κρητη τωρα πια είναι ο τόπος μου καλα το ειπες..!!
      Σε ευχαριστω πολύ ...Να είσαι καλα και να περνας ακομα καλύτερα καλο μηνα να εχεις φιλακιαααα!!:)
      Με την καιργια τεχνολογια ..εμεις οι πιο μεγαλες στην ηλικια και όχι στο μυαλό..χα..χα.. τα βρισκουμε δυσκολα.. λιγο αλλα με λιγη υπομονή μαθανουμε...

      Διαγραφή
  27. Ρούλα μου οι συναντήσεις με φίλους είναι υπέροχες , ΄έχω ζήσει πολλές τέτοιες και το γνωρίζω καλά !! Ευκαιρία να γυρίσετε σε πολλά μέρη και να σου δοθεί η ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνο αφής!!! Δεν σε φοβάμαι εσένα όλα τα μαθαίνεις και γρήγορα και καλά !! Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδα λιγο καθηστερημενα το σχόλιο σου Νικολ μου..και οντως φιλεναδα ειναι ετσι οπως το λες ..πολλες φορες και μονο η επισκεψη απο φιλες εστω και για ενα καφέ ειναι χαρα να γινεται ..γνωριζομαστε και απο κοντα και αυτό δινει αλλη διασταση στην επαφή μας μεσα απο τα μπλοκ μας !!
      Εχω ενα προβλημα με τα μεηλ μου στο λαπτοπ.. και προσπαθω να μαθω περισσοτερα στο τηλεφωνο..για να εξυπηρετηθω....
      Να είσαι καλα Νικολ μου θα χαρω να τα ξαναπουμε και εμεις ..καλο μηνα να έχεις φιλακια!!! :) <3

      Διαγραφή
  28. Καλώς σας βρήκα και πάλι κ.Ρούλλα
    τι καλά που γνωρίζεστε από κοντά με καποιες μπλόγκερς
    είναι πολλά ωραίο
    ωραία και η εκδρομή σας και όλες οι φωτογραφίες
    στο κάστρο ήρταμε και μεις στο ταξίδι μας [πρόπερσι αν θυμούμαι καλά]
    το ενυδρείο πολλά ωραία όλα και ο καρχαρίας και το τούνελ
    μου θύμισε το ενυδρείο της Βαρκελώνης που πήγαμε πέρσι
    και κείνο με το τούνελ να περνούμε εμείς που κάτω και οι καρχαρίες που πάνω μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή