Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

25 ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ.....ΠΛΕΞΕΙΣ..!!!!!!!

Ενα ακόμα δρώμενο έλαβε τέλος και ήταν αυτό της Μαρίας  στο  κείμενο της ...25 λέξεις # 12
                                

Μια φωτογραφία ήταν το έναυσμα για να γράψουμε όσοι θέλαμε   ολιγόλεκτα..των 25  λέξεων,γύρω από το θέμα της φωτογραφίας.
Εεεεε και ως είθισται ..να μην δω δρώμενο στην γειτονιά....
φάντης μπαστούνι να μαι..


                          Ραγισματιές!!
               Στο δρόμο, στη ψυχή, στο κορμί.
         Γκρίζες κι ασπρόμαυρες πορείες στο σοκάκι.
 Σαρακοφαγωμένα όνειρα, βλέμματα πίσω από τις γρίλιες
                       αδυσώπητος χρόνος.
                              Φθορά.
   

 Ευχαριστώ πολύ όσους πέρασαν και αφιέρωσαν τον χρόνο τους διαβάζοντας το...  
Για άλλη μια φορά μια φωτογραφία μας πήγε σε μονοπάτια που ο καθένας μας  εμπνεύστηκε..και γράφτηκαν υπέροχα ολογόλεκτα..που την πρωτιά την πήρε η Σταυρούλα  που στο λογισμών αραξοβόλι της θα διαβάσετε τις σκέψεις της.


Και μια που βρεθήκατε μέχρι εδώ δείτε έστω και καθυστερημένα μια μικρή   πλεκτή μου προσφορά για το παζάρι  που έγινε στην Αθήνα  για  το  Αντωνοπούλειοίδρυμα της Πάτρας.





Σας εύχομαι  να περάσετε μια όμορφη εβδομάδα ..να προσέχετε τον εαυτό σας..και να μην ξεχνάτε να χαμογελάτε..

είναι μεταδοτικό που έλεγε κάποτε γνωστός παρουσιαστής...
Σας ευχαριστώ πολύ παρεάκι μου που περνάτε και τα λέμε..


47 σχόλια:

  1. Πάντα η παρουσία σου στα δρώμενα της μπλογκογειτονιάς μας και αξιόλογη είναι και έχει πολλά να"πει". Η εκτίμησή μου και ο θαυμασμός μου για κάθε σου συμμετοχή και προσφορά είναι απεριόριστος.
    Φιλάκια και καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννιω μου ο καλος ο λογος παντα με κανει απο την μια να χαιρομαι και απο την αλλη να κοκκινιζω κι όλας να σου πω την αλήθεια..
      Με κεντριζει καθε φορα να προσπαθω να μαθενω πραγματα να δημιουργώ και να σκεφτομαι..και το μπλοκιν στη γειτονια αυτη μου το προσφερει αυτο απλωχερα...ειμαι πολύ τυχερη Αννιώ μου..
      Σε ευχαριστω πολύ να εισαι καλά φιλη μου καλη εβδομαδα να εχεις φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  2. Ραγισματιές στο δρόμο, στη ψυχή, στο κορμί! Ρούλα μου μου άρεσε πολύ η συμμετοχή σου στο δρώμενο της Μαρίας και την ψήφισα.
    Πολύτιμη και η προσφορά σου στο Αντωνοπούλειο ίδρυμα. Αυτές οι θήκες για τις χαρτοπετσέτες κάθε φορά που τις βλέπω τις θαυμάζω.
    Καλή εβδομάδα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενη μου αυτη η φωτογραφια ηταν αρκετα σκοτεινη και σου εβγαζε ειναι αλήθεια μονο δυσκολα συναισθηματα..
      Σε ευχαριστω πολύ φίλη μου για την προτιμηση σου χαιρομαι που σου αρεσε..
      Οσο για τα πλεχτα..ειναι τα κλασικα που μπορω να κανω..με χαρα μου να συνεισφερω οσο γινεται και μπορω φιλη μου
      Να εισαι καλά Ελενη μου να περνας ομορφα.. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  3. Πολύ καλή η συμμετοχή σου!
    Κάι τα πλεκτά σου επίσης!
    Ειδικά η πιάστρα κουκουβάγια, είναι καταπληκτική!
    Αξίζει τον κόπο ο πόνος από την περιαρθρίτιδα!
    Μεγάλο φιλί σου στέλνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ φιλεναδα χαιρομαι που σου αρεσαν και τα δυο..το πρωτο οι λέξεις ... δεν χρειαστηκε κόπο μονο του μυαλού..χα..χα αλλά οι πλεξεις Αρτιστα μου θελουν χερακια με περιαθριτιδα.. χι..χι..ειμαι καλυτερα με παγο..και παυσιπονο..χαχα..σου αρεσε η κουκουβαγια ε;
      Να εισαι καλα και να προσεχεις και εσυ κοριτσι μου στενλω σε και εγω πολλα φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  4. Να 'μαι και γω να σου ανταποδώσω την επίσκεψη.Μόνο που είναι περασμένη η ώρα και δεν κρατάω γλυκά. Αντ' αυτού μόνο το θαυμασμό μου έχω για το στίχο και τις δημιουργίες σου.
    Μέσα από μια ηχηρή λιτότητα 25 λέξεων ξεχειλίζει το συναίσθημα. Ίσως δεν χρειάζεται παραπάνω για να αποκαλύψεις την ευαισθησία της ψυχής.
    Όσο για τις δημιουργίες σου, έπλεξες με τα χρώματα της χαράς την αγάπη και την ελπίδα.
    Να είσαι καλά....καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννικα μου σε ευχαριστω παρα πολύ για την επισκεψη..και δεν ηταν κοριστι μου προχωρημενη ωρα ..11 ειναι ακομη νωρίς αλλα αν δεις τι μερα απαντω εγω αυτη ειναι η καθυστερημενη απαντηση..χαχα..Τα ομορφα λογια σου καθε φορα με κανουν χαρουμενη και σε χαίρομαι που σου αρεσαν και τα δυο φιλη μου..
      Να περνας ομορφα με οτι κανεις.. φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  5. Πολύ καλά κάνεις και ακολουθείς τα δρώμενα, γιατί έτσι μας δίνεται η ευκαιρία να απολαύσουμε τα γραπτά σου !!! Πολύ ωραία και η προσφορά σου για το Ίδρυμα !!! Να είσαι καλά και καλή εβδομάδα !!! Σε φιλώ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο τοτε που ξεκίνησαν τα δρωμενα Ρανια μου κατι με σπρωχνει να δοκιμαζω τις δηναμεις μου επανω σ αυτα.. αν και εγω το γνωθει σε εαυτον μεχρι που μπορω να φτασω ..αλλα αυτο δεν με πτοεί..χι..χι..συνεχίζω ακαθεκτη που λενε ..ασχετου αποτελεσματος και βαθμολογιας αφου το κανω μονο και μονο επειδη μου αρεσουν οι δοκιμες γενικως..χι.χι
      Σε ευχαριστω πολύ φιλη μου για τα καλα σου λογια...
      Να περνας ομορφα και εσύ...με οτι κανεις.. φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  6. Δρώμενο και το έχασα? Α είμαι ασυγχώρετη!!! Ρούλα μου, και πέρυσι τίμησα δεόντως τις πλεκτές σου πιάστρες και φέτος. Κρίμα να μην είσαι Αθήνα να δεις πόσο όμορφα περάσαμε στη γιορτή του Αντωνοπούλειου. Πολλά φιλιά, φίλη μου, και του χρόνου!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πειραζει Μια μου δεν εχουμε παντα τον χρονο που θελουμε..για τα πραγματα που θελουμε να κανουμε...εεεε οχι και ασυγχωρετη που κανεις τοσο ωραια πραγματα καθε φορα που ερχομαι ειναι αλήθεια νομοως οτι χανω πολλες αναρτησεις σου γιατι δεν σε προλαβεινω..χα..χ. ειδες; η καθε μια μας εχει τον χρονο της για τις βολτες στην γειτονια...αλλη λιγες αλλη πολλες..
      Σε ευχαριστω παρα πολύ για την προτιμηση σου στις πιαστρες μου .. με προλαβες λιγο.. θα δεις.
      Καλα να εισαι μονο και να κανεις οτι σου αρεσει παντα ..φιλακιααααα

      Διαγραφή
    2. Θα περιμένω....
      Φιλάκια, Ρούλα μου.

      Διαγραφή
  7. Καλημέρα Ρούλα μου και καλή σου εβδομάδα!
    Γλυκός ο λόγος σου όπως και οι δημιουργίες σου.
    Αχ λέω αχ... κι εγώ είχα κανονίσει να πάω και είχα ετοιμάσει και δυο τρία πραγματάκια και μια φαρυγγίτδα με διέλυσε... :(
    Πάει και η συνάντηση με τα κορίτσια, πάει και η χαρά να πάρω κάτι δικό σας γιατί πήγαινα με προσδοκίες, μη νομίζεις!!
    Ολόγλυκα φιλιά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα θα πω εγω τετοια ωρα που σου απαντω Σταυρούλα μου αλλα οι ωρες που μπορω να απαντω ειναι οι απογευματινοβραδυνες...
      Σε ευχαριστω πολύ για τα ομορφα σου λογια..η ποιηση σου ειναι απο εκεινες που οταν την διαβαζω παντα με γεμιζει με ομορφες εικονες ακομα και αν είναι θλιμενη..
      Οσο για την συναντηση σου με τα κοριτσια ευχομαι περαστικα σου και την επόμενη φορα να εισαι καλα ..που θα είσαι δηλαδη..και θα κανεις τις συναντησεις σου..
      Να περνας καλα με οτι κανεις.. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  8. Είναι φορές που στέκομαι στις ποιητικές σου πατημασίες με μεγάλη συγκίνηση και σεβασμό Ρούλα μου.
    Μια ακόμα εδώ πολύ όμορφη σε ένα ομολογουμένως δύσκολο ατόπημα με τα ολιγόλεκτα.
    Σε ευχαριστούμε για την ομορφιά σου Κυρία μου.
    Εξαίρετες και οι δημιουργίες-δωρεές σου.
    Πάντα τέτοια καλή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω παρα πολύ φιλε μας για τα καλα σου λογια χωρις να θελω να σου οτι λιγο υπερβαλεις μηπως; Αληθεια ειναι παντως οτι το να βρεις να συμπτήξεις το νοημα που σου βγαζει η εκαστοτε φωτογραφια.. μεσα σε 25 λέξεις ειναι αρκετα δυσκολο για μενα ..αλλα δεν παυω να προσπαθω..
      Βεβαια τετοια σομορφα σχολια με κανουν εκτος απο το να κοκκινιζω ..ταυτοχρονα να χαιρομαι κι όλας..χαχα..
      Να είσαι καλα και να περνας ακομα καλύτερα με οτι κανεις.. καλο σου βραδυ.. ευχαριστω.!!

      Διαγραφή
  9. Γεμάτη νόημα οι 25 λέξεις σου Σμαραγδένια μου! Μπράβο σου, που πάντα είσαι "εκεί" στα δρώμενα μας και πάντα έχεις κάτι ουσιαστικό να πεις!
    Όσο για τα πλεκτά σου τέλεια! (Ο πιγκουίνος χάρμα)
    Σου στέλνω γλυκό φιλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινακι μου καλο το εχω πει οτι μου αρεσουν οι προκλησεις ασχετα αν τα καταφερνω ή οχι για μενα η προσπαθεια μετραει και χαιρομαι πολύ για τα δρωμενα γιατι με κανουν και προσπαθω.. για κατι..
      Σε ευχαριστω πολύ φιλη μου να περνας ομορφα οτι και κανεις φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  10. Μέσα σ' όλα, όπως πάντα Ρούλα μου. Με μια θαυμάσια συμμετοχή στα 25λεκτα και μια υπέροχη κολεξιόν από πλεχτές δημιουργίες. Δεν πιάνεσαι λέμε!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μην με βαρεθητε στο τελος αφου ανακατευομαι σε όλα βρε Κανελλακι μου αλλα ελα που δεν καθομαι καλα εεε με ξερεις τωρα μην χασω τιποτα που θα με κανει να δημιουργησω η να σκεφτω ή πλεξω.. ή οτι μου τυχει να κανω..είναι να μην με τσιγκλήσει κατι..χαχα...
      Μήπως να κανουμε καμια πασαρελα βρε αγαπη μου !!! επι των δημοσιων σχεσεων εχουμε το Αριστακι και την Γιούλι..χαχα...τετοια να μου λες να παρουν τα μυαλα μου αερα να δούμε ποιος θα με μαζεψει μετα..χαχα...την αγαπη μου και τα φιλακια μου Κανελλακι μου..!!

      Διαγραφή
  11. Ρουλίτσα μου γλυκειά κάνεις τόσα ωραία πράγματα και οτι γράφεις ειναι κατάθεση ψυχής.τα δικά μου πεπραγμένα που λέγαμε τις προάλλες στο τηλ.ωχριουν μπροστά σου.φιλακια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλα Λιτσα μου κανω αυτο που αρεσει πρωτα σε μενα και αυτην την αφορμή μου την δινει αυτη η γειτονια με τα δρωμενα της και με οτι δημιουργικο γινεται μεσα σ αυτη..
      Εννοειτε πως χαιρομαι πολύ που είμαι μεσα σε όλα χαχα..γιατι μου αρεσει πρωτα να μαθαινω και μετα να διασκεδαζω με οτι καταπιάνομαι.. !!
      Φιλεναδα ομως η καθε μία στον τομεα της..για πες μου εμενα να φτιαξω αφρατο και μυρωδατο ψωμακι...στραπας σου λεω..δεν τοχω λεμε.. ομως να σου πλεξω οτι θελεις μεσα ειμαι..χαχα..!!
      Σε ευχαριστω πολύ για την επικοινωνια μας καθε φορα.. να εισαι καλα και να περνας ακομα καλυτερα.. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  12. Σμαραγδένια μου είσαι τόσο δοτικό πλάσμα πάντα. Χαίρομαι που έχω κι εγώ και οι κόρες μου τέτοιο για τις χαρτοπετσέτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εσύ λες εμενα δοτικη τοτε τι να πουμε για σενα αχτιδα μου..που γινεσαι το παραδειγμα για όλους μας..
      Πάντως κοριτσι μου εσύ να μου πεις τι θελεις σε πλεχτο και εδω ειμαι εγω..χαχα.. ευτυχως και ξερω να κανω αυτό γιατί στις κατασκευες δεν τοχω και παρα πολύ..!!
      Σε ευχαριστω πολύ για τα καλα σου λογια παντα να εισαι καλα και να προσεχετε τα δυο σας.. καλο βραδυ να εχετε φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  13. Χρυσοχέρα Ρούλα μου και αυτό αφορά και το 25λεκτο σου γιατί είναι εξ ίσου δημιουργικό! ;)
    Με μεγάλη χαρά είδα πως πήρε και πολύ καλή βαθμολογία... αυτό για να δεις, τι σημαίνει, επιμένω! :P

    ΑΦλάκια πολλά και χαρούμενα! :) :k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο με την βαθμολογια ηταν ευχαριστη εκπληξη για μενα που συνηθως βρισκομαι προς το τελος αλλα αυτο οπως βλεπεις φιλεναδα αυτο δεν με πτοεί..χαχα..να σταματησω ..οποτε θα με βλεπεις σε οτι δρωμενο τρεχει μεχρι να μπορω..οπως και το πλεξιμο για μενα ειναι δημιουργια ..μου δειχνει οτι ακομα βρισκομαι εδώ..χα..χα και δεν ενοω μονο στην γειτονια αλλα και στην ζωή...!!
      Στεφανια μου σε ευχαριστω πολύ που περνας και τα λεμε.. καλο σου ξημερωμα ..φιλακια καλου καιρου..!!χα.χα..

      Διαγραφή
  14. Ρουλάκι μου τι να πω !!! Οι στίχοι σου είναι αυτά που έχει η ψυχούλα σου και γι αυτό σε αγαπάμε !! Αλλά και πάντα παρούσα σε όλα τα καλέσματα !!! Περάσαμε τέλεια με τα κορίτσια που ήρθαν στη γιορτή του Αντωνοπουλείου Ιδρύματος , ο,κόσμος παρά το τσουχτερό κρύο και το ψιλόβροχο ήρθε , ήπιαμε τον καφέ μας και πραγματικά γέμισα χαρά !!! Αε φιλώ και ευχαριστώ για όλα φίλη μου αγαπημένη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ να ήξερες ..που το ξερεις δηλαδη απο τις τοσες φορες που τα εχουμε πει..πως ζηλευω αυτες τις μαζώξεις φιλεναδα..και μακαρι να μεναμε κοντα..αλλα και απο μαρυα παλι κοντα ειμαστε.. γιατί δεν ειναι η αποσταση που κρατα τους ανθρωπους μακρυα Νικολ μου.. η θεληση και η αγαπη για οτι κανουμε ειναι αυτη που μας κανει να νιωθουμε ομορφα..
      Να περνας ομορφα να προσεχεις και να ξεκουραζεσαι ξερεις εσύ Νικολ μου .. φιλακιαααα

      Διαγραφή
  15. ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Θυμάσαι την τηλεφωνικη μας κουβεντούλα; ε τώρα αξιώθηκα να μπω στα μπλοκ της γειτονιάς για επισκέψεις και σχολια.Εχω χάσει επεισόδια και επεισόδια...τώρα θα κατέβω και στις παλαιότερες αναρτησεις σου για να "είμαι μέσα στα πράγματα" και θα επιστρέψω γειάααα προς το παρόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοριτσι μου γλυκο..δεν πειραζει πως εχασες επεισόδια Εφη μου παρε τον χρονο σου φιλεναδα και ελα οποτε νιωσεις οτι μπορείς να κανεις καμια βολτα στην γειτονια..θα χαρουμε πολύ να σε δουμε εστω και μια καλημερα να μας πεις ..ειναι αληθεια οτι μας εχουν λειψει οι ομορφες δημιουργιες σου..
      Να είσαι καλα φιλεναδα.. θα τα πουμε σιγουρα.. καλο σου ξημερωμα..φιλακιααααα!!

      Διαγραφή
  16. Νάμαι και πάλι! Διάβασα τα βάσανα σας και θύμωσα πολύ πολύ Την cyta δίχως λόγο την αντιπάθησα εξ αρχης ετσι την διέγραψα από το μυαλό μου! Αλλά είμαι απόλυτη, κάθετη και σκληρή και κάθε είδους ενοχλήσεις για αλλαγή παρόχου τόσο από την τηλεφωνία όσο από τον φωτισμό.Γίνομαι ευγενικά σκληρή αρνούμαι αφού ζητήσω συγνώμην από τον εκαστοτε υπάλληλο που προσωπικά δεν ευθύνεται και ακολουθεί και αυτός την γραμμή που ορίζουν για λίγα χρήματα!! Η απάντηση μου είναι πάντα: "δεν με ενδιαφέρει τίποτα απο αυτά που προτείνετε και αν θέλω κάτι καλύτερο θα απευθυνθώ εγώ στα τοπικά γραφεία,γνωρίζω πως και που... συγνώμην" χαιρετισμός και πάει καλιά του. Ρουλάκια δεινοπάθησες αλήθεια όπως καιη Χρυσάνθη αλλά τώρα όλα καλά!!! Με σήμα η χωρίς πάντως , δεν αφησες συμμετοχή για συμμετοχή έχεις ικανότητα μεγάλη με τον γραπτό λόγο και η χαρά ου εισπράττεις μέσα από αυτό είναι οτι καλύτερο για την τέρψη της ψυχής. Τώρα και στο πλέξιμο δεν πας πίσω όμορφες οι πλεκτές σου δημιουργίες που γίνονται ιερές για τον σκοπό που πλέκονται Να είσαι γερή, χαρούμενη και να κοσμείς την γειτονιά μας με τον όμορφο και αγνό τρόπο που μόνον εσύ ξέρεις Μία αγκαλιά και ενα φιλί συγνώμης για την απουσία μου αλλά ξέρεις εσύ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχως που περασαν πια τα της τηλεφωνικης περιπετειας Εφη μου.. ελπίζω δηλαδή προς το παρον ολα καλα νομιζω οτι πολλοι την εχουν πατησει ετσι τωρα φιλεναδα εμαθα το μαθημα μου και προσεχω πια..!!αλλα παντα θα εξαρτομαστε απο τις εκαστοτε εταιριες ετσι που εχουν γινει όλες..
      Οσο για τις συμμετοχες μου εεεε μου εχει κολισει το μικροβιο πια της προσπαθειας να μην αφηνω τιποτε να παει χαμενο οταν μορω να συμμετεχω και να μπορω βεβαια...χα..χα...
      Εφη μου σε ευχαριστωπαραπολύ για τα καλα σου λογια καθε φορα.. οσο για δημιουργιες .ασε να μην τα λεμε γιατι εκει δεν σε πιανει κανεις φιλεναδα χα..χα.. χαιρομαι που σιγα σιγα επανερχεσαι πότυε ποτε .. αυτη η επικοινωνια μεσα εδω ειναι το καλύτερο φαρμακο και ανεξοδο στις δυσκολίες μας να τα λεμε αυτα.. και δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη φιλη μου απο κανεναν.. εσύ μονο να εισαι καλα και να κανεις οτι νομιζεις οτι σε κανει να νιωθεις καλά ναι;
      Σε ευχαριστω που περασες και τα είπαμε...την αγαπη μου παντα και τα φιλια μου στα κοριτσια σου
      σε σενα ξεχωριστα...καλο σου βραδυ.. φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  17. τελειο!! και τελεια!!!!
    μπραβο γλυκια μου

    καλη σου μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου σε ευχαριστω πολύ..τελειο και σενα το σχολειο σου..χα..χα.. οταν παιζουν οι λεξεις δεν χρειάζεται να λες πολλα τα λες όλα με δυο λογια..
      Να περνας ομορφα οτι και να κανεις φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  18. Τι υπέροχες δημιουργίες είναι αυτές, Ρουλα μου! Γεια στα χεράκια σου, καλή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρούλα μου αγαπημένη, ό,τι δημιουργείς είτε με λέξεις είτε με νήμα, όμορφο είναι!! Γεμάτο αγάπη, έμπνευση και μεράκι!!
    Μπράβο σου!!! Να είσαι καλά να μας γεμίζεις όμορφα συναισθήματα!
    Σε φιλώ γλυκά
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Μαρινα μου..σε ευχαριστω πολύ φιλη μου χαιρομαι που σου αρεσαν ...κατι μικρο ειναι και στα δυο..πες ενα μικρο πετραδακι..και στις λεξεις εεε εκει η συμμετοχη ειναι που με κανει χαρούμενη.. πιο πολύ.. αφου δουλευει το μυαλο...οσο μπορει ακομα..χα..χα
      Να είσαι καλα να περνας ομορφα και σιγουρα θα τα πουμε φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  20. Είναι η τρίτη φορά που προσπαθώ να γράψω σχόλιο, αλλά με πετάει έξω!! Σνιφ.
    Σμαραγδένια μου το ολιγόλεκτό σου , υπέροχο άγγιγμα ψυχής!!! Είτε πλέκεις με νήμα είτε με λέξεις το κάνεις τόσο όμορφα και με τόση αγάπη!!! Να είσαιγερή , να γράφεις, να δημιουργείς και να προσφέρεις απλόχερα την αγάπη σου ! Φιλιά καλή μου φίλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρυσανθη μου σε καταλαβενω με τα σχολια και εγω το μπαθενω σε καποια μπλοκ αυτο και δεν ξερω γιατί....αλλα η επιμενων νικα ε;
      Να σε ευχαριστησω πολύ για την επιμονη σου και το αποτελσμα της στο τελος με τα ομορφα σου λογια να με συγκινούν αν και στην πραγματικοτητα νομιζω οτι κοκκινιζω λιγο οταν τα διαβαζω αν και χαιρομαι...χαχα...
      Να περνας ομορφα και να χαιρομαστε παντα τις τέλειες δημιουργιες σου καθε φορα..και μας λειπουν να το ξερεις .. καλο σου βραδυ φιλεναδα.. φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  21. Ρούλα μου, το σταθερό σου τηλέφωνο βγαίνει λάθος και το κινητό σου δεν έχει σήμα.
    Να σου πω ότι σήμερα έλαβα την όμορφη έκπληξή σου. Ευχαριστώ πολύ, καλή μου φίλη.
    Στείλε μου σε παρακαλώ ένα μήνυμα στο craftartista@gmail.com να πούμε περισσότερα.
    Σε γλυκοφιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρια μου..χαρηκα που σου αρεσε η εκπληξη μου ..χαρα μου ηταν και που τα είπαμε κι αλλιως... να περνας ομορφα οτι και να κανεις ..καλο σου Σαββατοκυριακο..φιλακιαααα!!!!

      Διαγραφή
  22. Τροφή για ποιητικές εμπνεύσεις η φωτογραφία τής Μαρίας!
    Κι εσύ ως Σμαράγδι, προσέδωσες κι άλλη αξία! Πολλά φιλιά
    και καλή Κυριακή, μετά από πολύ καιρό, και πάντα τέτοια!🎈

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρούλα μου θαύμασα τις επιδόσεις σου τόσο στις 25 λέξεις με το θαυμάσιο ολιγόλεκτό σου, όσο και στην κατασκευή της πρώτης σου Ονειροπαγίδας !!! Για τα θαυμάσια χειροποίητα δώρα σου στην γιορτή αγάπης του Αντωνοπούλειου έχω καταθέσει προ πολλού τον θαυμασμό μου, για την ευρηματική χρηστικότητά τους και την καλαίσθητη κατασκευή τους ...να είσαι καλά, να δημιουργείς, να προσφέρεις, να ικανοποιείς τις επιθυμίες των εγγονιών....Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρουλάκι μου γλυκό!
    Σ΄ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή!
    Αχ αυτές οι χαρτοπετσετοθήκες... οι αγαπημένες μου.
    Την έχω στην κουζίνα και όποτε την βλέπω σε θυμάμαι!
    Σ΄ευχαριστώ και πάλι για όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Υπέροχη η συμμετοχή σου, υπέροχα και τα πλεκτά σου!
    Άψογη σε όλα σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πολύ μου άρεσε η συμμετοχή και οι δημιουργίες σου Ρουλίτσα μου!
    Είσαι τόσο δοτική, έχεις όμορφες σκέψεις που κάνεις πράξη!
    Συνεχίζω το Κυριακάτικο πρωινό μου κοντά σου, έχω τόση ανάγκη από ομορφιά, το ξέρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή