Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ...ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ....!!

Δεν ξέρω για σας, αλλά αυτό που θα σας πω  αυτή την φορά δεν ξέρω παρεάκι μου  αν το έχετε ξαναδεί ..όπως και εγώ το βλέπω να συμβαίνει και δεν το πιστεύω...χα..χα...
 Ίσως να θυμάστε σε μια ανάρτηση μου ΕΔΩ 
που είχα γράψει πως ήθελα να δώσω την ελευθερία τους σε δύο  καναράκια που είχα...και που δεν ήθελαν να φύγουν...
Τα μάζεψα λοιπόν και τα ξαναέβαλα στο κλουβί τους κατανοώντας πως η ελευθερία είναι προσωπική υπόθεση ακόμα και για τα καναρίνια..!!
Όμως δεν σας είπα ότι από εκείνη την μέρα, τους άφησα την πόρτα του κλουβιού ανοιχτή..σαν εναλλακτική λύση..χα.χα..

Ναι ακριβώς αυτό έκανα.. η πόρτα είναι όλο αυτό τον καιρό ανοιχτή..

Τα καναράκια μου  βγαίνουν όποτε θέλουν ,

Κάνουν τις επισκέψεις τους, 

κάνουν  την βόλτα τους στα διπλανά κλουβιά

 που έχουν  μέσα δυο γέρικα  καναράκια..

και βολτάρουν στην αυλή..
Όταν βαρεθούν κάθονται μπροστά στην πόρτα και ρεμβάζουν..χα..χα..

Όμως κατάφερα να τα  φωτογραφίσω στις επισκέψεις τους στους φίλους 
τους..χα..χα..
Εδώ σκύβοντας να δει τον φίλο του..


Το βράδυ όμως μπαίνουν στο κλουβί τους να κοιμηθούν..
μόνο που δεν έχω καταφέρει ακόμα  να  τα βγάλω φωτογραφία επάνω στον συντριβανόκηπο 

Οι φωτογραφίες μιλάνε νομίζω από μόνες τους.!!!
Την απίστευτη για μένα  μου  συμπεριφορά τους,  θέλησα να την μοιραστώ μαζί σας!!
Εννοείτε ότι είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό.. έχουν κάνει την επιλογή τους!!
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια όμορφη εβδομάδα .. και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε.. πάντα θα υπάρχουν αφορμές για να το κάνετε.!!! 
Καλές βουτιές.!!!
Σας ευχαριστώ πολύ που περνάτε και τα λέμε..!! 
 






37 σχόλια:

  1. Τι ωραία !!!!! Μπα...δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο, το βρίσκω πάντως υπέροχο !!!! Είναι και ελεύθερα να απολαμβάνουν τη φύση και έχουν και τη σιγουριά και την ασφάλεια του σπιτικού !!!! Προφανώς θα νοιώθουν όμορφα και ας μην μπορούν να το πουν.... Μας γλύκανες μ αυτή την ανάρτηση Ρούλα μας !!!! Τα φιλιά μου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω νομίζεις ότι το είχα ξαναδει αυτο Ρανια μου; και ειναι πολύ καιρο που γινεται αυτο..ευτυχως που δεν πολυερχονται οι γατες στην αυλή ..
      Η ασφαλεια του σπιτιου νομιζω οτι τα κρατα εδώ..και εμαθα μεσα απο την συμπεριφορά τους οτι πρεπει να σεβομαστε τις αποφασεις ανθρωπων και ζωων οποιες και αν ειναι αυτες..!!!
      Καλοκαιριατικα ηθελα να σας διξω κατι ομορφο και να σας κανω να χαμογελασετε.. χαιρομαι που σας αρεσε Ρανια μου να περνας ομορφα την αγαπη μου ..φιλάκιαααα!!

      Διαγραφή
  2. Ρούλα μου, αυτό είναι υπέροχο! Και ναι, μοιάζει απίστευτο. Να τα προσέχεις όμως στην αυλή γιατί κυκλοφορούν και γάτες! Εγώ κάποια φορά που άνοιξα την πόρτα στο δικό μου καναρίνι δεν θέλησε να βγει να κάνει βόλτα στο σπίτι. Πολλά φιλιά, φίλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όμως αληθινο..Μια μου και εγω που το βιωνα δεν το πίστευα αυτό..να υπαρχει τοση νοημοσυνη σε πουλακια.. αυτο με εμαθε να μην υποτιμάμε τιποτα σ αυτη την ζωή ακομα και το πιο μικρο ζωντανο φιλη μου ..ομως ειναι αυτα που με κανουν να χαμογελω καθε μερα που τα βλεπω να βολταρουν..χα..χα..
      Να περνας ομορφα οτι και να κανεις.. την αγαπη μου φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  3. Πολύ γλυκά τα καναρινάκια σου και ήσυχα πάλι καλά που δεν έχεις γάτες τριγύρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νατασσα μου εχουμεκαι γατες τριγυρω.. και απλως περναν απο την διπλανη αυλη στην δικη μας και συνεχιζουν στην επομενη εχουμε και εμεις βεβαια τον νου μας αλλα νομιζω οτι το αισθημα της αυτοσυντηρησης.. τι να πω..χα..χα.. τα κανει να μην βγαινουν κεινες τις στιγμες εξω απο το κλουβι τους..χα..χα. σαν να τις νμυριζονται τα καναρακια μου..
      Να περνας ομορφα τωρατο καλοκιαρακι οτι και να κανεις.. φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  4. yπεροχοοοοοοο!!!!καλημεραααααααα..........σου ανταποδιδουν....την αγαπη .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως το μου ..τι μου κανεις κουκλα μου; χαιρομαι πολύ που σε "βλεπω" και χαιρομαι ακομα που σου αρεσαν τα ελευθερα καναρινάκια μου..!! μα δεν ειναι ομορφο αυτο που κανουν; σαν να ειναι εκπεδευμενα.. ενα πράγμα χα..χα.. ειμαι χαρουμενη και εγω και αυτα νομιζω καλη μου φιλη..
      Μας λειπουν οι ομορφες φωτογραφιες σου.. σιγουρα ομως περνας πολύ ομορφα και χωρις εμας.. εχεις πολύ πιο σημαντικα πραγματα να κανεις ε;..την αγαπη μου να εισαι παντα καλα Ιριδα μου φιλακιααα..!!!!

      Διαγραφή
  5. Καναρίνια ελευθέρας βοσκής......το κατάφερες και αυτό Ρούλα μου !!! Σε καμαρώνω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χα..χα..αυτο δεν το ειχα σκεφτει Κλαυδια μου ελευθερας βοσκής ε; πλακα εχει ναι ισως να ειναι και ετσι φιλεναδα... μονα τους το καταφεραν ετσι κι αλλιως να βολταριουνε..χα..χα..
      Ειναι καποια πργματα που γινονται μονο για να μας κανουν να χαμογελαμε..ε;
      Να περνας ομορφα φιλη μου την αγαοη μου φιλακιααα!!!!

      Διαγραφή
  6. μια χαρά , όλα καλά κι όλα ωραία
    άμα τους άφησες τη πόρτα ανοιχτή και αυτά γυρίζουν πίσω μετά τη βόλτα τους
    αυτά κάτι ξέρουν
    δεν έχουν παράπονο σημαίνει ούτε που είναι στο κλουβί , ούτε που σας , άρα τα περιποιάστε μια χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο ακριβως εκαναν δελφινακι μου δεν ηθελαν να φυγουν απο την αυλη τους..χα..χα.. συνηθεια να πεις; ενστικτο αυτοσυντήρησης να το πεις; δεν ξερω νομιζω ομως οτι ειναι χαρουμενα με αυτο που κανουν καιειμαι και εγω χαρουμενη μαζι τους..
      Καλά να περνας καλες βουτιες να κανεις .. την αγαπη μου φιλακιααα!!..

      Διαγραφή
  7. αγαπη μου χαχαχαχααα δεν φευγουν που να παν μια χαρα περναν κ δεν γνωριζουν την ελευθερια μια κ σε σκλαβια μεγαλωσαν κ δεν ξερω αν θα επιβιωναν στον εξω κοσμο μιας κ δεν διδαχτηκαν αλλα εσυ εχει το νου σου για καμια γατα γιατι θα ναι ευκολα θηράματα !!!!!!!τα λεμεεεεεεεεεε περιμενουμε φωτο στον υπεροχο σου συντριβανοκηπο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο με τις γατες Σοφακι μου το φοβαμαι να οω την αλήθεια μου αλλά ειναι και η επιλογη τους να μπαινοβγαινουν στο κλουβακι τους..ειναι ρίσκο που το παιρνουν εκεινα για την ζωή τους..σαν την ανθρωπινη κοινωνια μου μοιαζει...
      Προς το παρον εχω τον νου μου και εγω τριγυρω..εννοειτε..μολις δω κανεναν τα φανει τον διωχνω.. μηννομιζεις τιποτα φωνες;χα..χα. τους λυπαμε και αυτους τους αδεσποτους ομως εχουν και εκεινοι στο πεζοδρομιο το φαγακι και το νερακι τους...χα..χα.. να ειναι χορτατοι να μην βαζουν στο ματι τα καναρακια μας..χι.χι.. πονηρή σκεψη αλλα βοηθαει την κατασταση..ε;
      Καλα να περνας Σοφακι μου θα τα πουμε ελπιζω καποια στιγμή.. την αγαπη μου φιλακια στα κοριτσια σου και σε σενα να μην ζηλευειες χα..χα.. !!!

      Διαγραφή
  8. Πολύ ωραία τα πουλάκια σου δημιούργησαν το περιβάλλον τους, ούτε μέσα, ούτε έξω, και μέσα, και έξω.
    Είναι πουλιά με προσωπικότητα και άποψη παιδί μου.
    Κάνουν τη διαφορά, είναι μοναδικα :-)))
    Να τα χαίρεσαι
    :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπως λεμε το εχουν διπορτο ..και μεσα οπως λες Στελλα μου και εξω.. θα μου πεις που θα βρουνε καλήτερα; απο σπιτι και απο φαί καλημμενα ειναι εεεε και λιγη βολτα τους χρειαζεται ετσι κι αλλιως εγω πια δεν επεμβαινω στην ζωη τους..χα..χα..
      Να εισαι καλα και να περνας ομορφα καλες καλοκαιρινες βουτιες... φιλακιααα!!!:)

      Διαγραφή
  9. Καινούργια ράτσα καναρινιών. Τα "Σμαραγδοκανάρινα". Όταν η αγάπη και ο σεβασμός του ανθρώπου σμίγει με τη σοφία της φύσης, γίνονται αυτά τα μικρά θαύματα. Το νου σου στις γάτες Ρούλα μου και συγχαρητήρια που κατάφερες το ακατόρθωτο.
    "Θα γίνω ελεύθερο πουλί κι όχι κορόιδο στο κλουβί..." έλεγε ένα αγαπημένο τραγούδι του Χρηστάκη.
    Ε, ακόμα κι αυτό, το κατάρριψες :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφητικο το τραγουδι του Χριστακη Κανελλακι μου χα..χα...που το περιμεναν τα καναναρακια μας οτι πριν παλλα πολλα χρονια καποιος ειχε γραψει ενα τετοιο τραγουδι και θα τους ταιριαζε ..χα..χα..
      χαιρομαστε σαν τα παιδακια να τα παρατηρουμε ..και προπαντως το βραδυ που τσεκαρουμε αν εχουν μπει να κοιμηθουν..χα..χα..
      Βεβαια αγαπη μου αυτο με τις αδεσποτες γατουλες ειναι ενα ρισκο..που το παιρνουν τα πουλακια υπ ευθύνη τους ...αλλα αν τους κρατας και αυτους χορτατους με φαγακι και νερακι κανουν και λιγο την παλαβή που λεμε..χα..χα. τι να γίνει φιλεναδα τιποτε δεν γινεται χωρις ρισκο..!!!!
      Καλα να ειστε Κανελλακι μου να περνας ομορφα.. καλες βουτιες ..μεις ακομα στην πόλη....
      Την αγαπη μου παντα ..φιλακιαααααα!!!

      Διαγραφή
  10. Τι ομορφη αναρτηση μας επιμεληθηκες γι αλλη μια φορά Ρουλα μου!! Τα καναρίνια σου θα 'ναι τα πιο ευτυχισμένα του κόσμου!!! Φιλάκια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ευχομαι Ευγενια μου να ειναι γιατι τι ειναι η χαρά νομιζεις απλα πραγματα .. ενα φτερούγισμα στην ελευθερια και την επλογη να γυριζεις στο σπιτι σου χμμμ κλουβι σου ηθελα να πω..χα..χα.. οταν θέλεις ..ελπίζω να ειναι και εκεινα χαρουμενα οπως και εγω που τα βλεπω...
      Να είσαι καλα να περνας ομορφα και καλες βουτιες .. Ευγενια μου φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  11. Πρώτη φορά στη ζωή μου Ρούλα μου, βλέπω κάτι τέτοιο! Έδειξα τις φωτό σου στην γυναίκα μου, τις βλέπαμε μαζί με ανοιχτό το στόμα και με έντονες τις απορίες. Ειλικρινά είναι υπέροχο αυτό, από την ...ανθρώπινη διάσταση. Ίσως ο χώρος του σπιτιού και της αυλής σας δημιουργεί την αίσθηση ενός οικοσυστήματος κλειστού και ελκυστικού που εμποδίζει τα πουλιά να φύγουν. Νομίζω μετράει αυτό.
    Πολύ όμορφες εικόνες ειλικρινά δεν ξέρεις πόσο τις χάρηκα καλή μου φίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξερω τι ακριβως τα κανει να μενουν εδω και δεν πεταν να φυγουν..ισως το ξερουν οτι θα στεναχωρεθώ.. χα..χα. ειναι αληθεια τα συνηθησα και εγω ..ομως απορώ με την συμπεριφορά τους ..και νομιζω οτι ειναι το αισθημα της αυτοσυντηρισης.. αλλά στα πουλακια; να νιωθουν και εκεινα το ιδιο με τον ανθρωπο; γιατί οχι ε; τι ξερουμε για την ψυχουλα τους; ειναι αλ΄ληθεια οτι τα καναρακια ειναι οικοσιτα πουλακια ..και αυτα τα συγκεκριμενα ειναι μαμα με παιδι..που το μικρο εχει γεννηθει εδω ..νομιζω οτι αυτο ειναι που τα κρατα κοντα μας..και βεβαια η χαρα ειναι όλη δικη μας..εννοειτε..ασε που μας διασκεδαζουν και με το κελάιδημα τους.!!
      να εισαι καλα, να περνας ομορφα οτι και να κανεις.. καλο σου ξημερωμα..!!!

      Διαγραφή
  12. Υπέροχο, φανταστικό! Σμαραγδένια μου τελικά το..χρυσό κλουβί με τις ανέσεις νικάει ακόμα και την έννοια της ελευθερίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες να είναι αυτο φιλεναδα; η χρυση φυλακη που λενε; μπορεί βεαβαια γαιτι σ αυτην την ζωη τιποτε δεν αποκλειτε ακομα και για τα καναρινια..αλλά αφου κεινα θελουν να μεινουν ποια ειμαι εγω που θα τα εμποδισω;..
      Ασε που χαϊδευουν τα αυτια μας με το τραγουδι τους τα πρωινα.. τα μεσιμεριανα και καμια φορα και τα βραδυα.. χα.χα..οποτε χαιρομαστε άπαντες!!!
      Να εισαι καλα αχτιδα μου να περνας ομορφα.. την αγαπη μου .. φιλακιαααα!!!

      Διαγραφή
  13. Αγαπημένη μου αδερφούλα, γιατί να ρισκάρουν στο άγνωστο;
    Εδώ νοιώθουν τόση ασφάλεια!
    Είναι και η συνήθεια ίσως!
    Πάντως ομολογώ πως ναι είναι ένα όμορφο παραμύθι με τα ελεύθερα καναρίνια σε ανοιχτά κλουβιά!
    Αυτό βέβαια, αφορά μόνο τα δικά σας καναρίνια! Όχι παρομοιώσεις!
    Γιατί ζουν ελεύθερα στον σμαραγδόκηπο και επέλεξαν να μην χάσετε την συντροφιά τους!
    ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το μου ...Στην αρχή αυτο σκεφτηκα να εγραφα ενα παραμυθι με τα ελευθερα καναρινακια αδέρφι μου ..αλλά μετα ειποα να μοιραστω μαζι σας την αληθινη ιστορια των επιλογων τους ..και αφου αποφασισαν να μεινουν κοντα μας δεχτηκαμε με χαρα την αποφαση τους..χα..χα.
      Οντως ειναι η συνηθεια που δεν τα αφηνει να φυγουν και το αισθημα της ασφαλειας του φαγητού... του σπιτιού-κλουβιού .. και αφου εχουν το ελευθερο να μπαινοβγαινουν η αποφαση ειναι στα χερια τους..χμμμ στα φτερα τους ήθελα να πω..χα..χα.. ειναι βεβαια ενα ρισκο αλλα ..ετσι ειναι η ζωή αν δεν ρισκαρεις δεν μαθαινεις.. ε; ελπίζω να μην εχουμε κανενα ατυχημα..
      Χαιρομαστε πολύ που τα βλεπουμε και εμεις χαρουμενα εχουν την πλακα τους σκεψου οτι βλεπουμε το βραδυ αν ειναι στο κλουβι και κοιμονται..μαμα με παιδι ειναι..πιου το μικρο εχει γεννηθει εδώ..!!! ειναι το σπιτι τους οπως και το δικο μας..χα.χ.α ασε δε που μας κελαϊδουν κι όλας σαν να θελουν να μας ευχαριστησουν οι αγαπες μου..
      Να περνατε ομορφα χαιρομαι που υα λεμε αλλιως.. αλλα χαρηκα που σε είδα και εδω..να τα λεμε και αυτα..ε; την αγαπη μου παντα αγαπημενο μου.. φιλακια σε ολους σας..καλο σου ξημερωμα μικρη μου..

      Διαγραφή
  14. Καλημερα.απιστευτο φαινεται.λες και τα εχετε εκπαιδευσει.μεχρι και τα πουλακια αγαπανε πολυ το σμαραγδοσπιτο.γιατι να φυγουν?να τους δωσεις τα φιλακια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματι Λίτσα μου ουτε εκπαιδευμενα να τα ειχαμε..χα..χα. μπεινουν βγαινουν οποτε θελουν και το βραδυ σαν καλα πουλακια μπαινουν και κοιμουντε στο κλουβι τους..
      Την πρωτη φορα που τους αφησα την πορτα ανοιχτή εκανα δυο μερες να βγουν και οταν πεταξε η μαμα (γιατι ειναι μαμα με παιδι) στο απεναντι κλοουβι.. μετα την αλλη μερα ακολουθησε και το μικρο της.. και απο τοτε θα κανουν την βολτα τους φιλεναδα και οταν κουραστουν και πεινασουν την αραζουν στην ασφαλεια του σπιτιου τους..τι να πω σαν ανθρωποι φερονται στο θεμα της επιβιωσης Λιτσα μου
      Να εισαι καλα να περνας ομορφα θα τα πουμε ναι; την αγαπη μου καλο ξημερωμα φιλακιααα..!!

      Διαγραφή
  15. Το μπράβο δεν είναι και τόσο για τα καναρινάκια σας, αλλά για σένα Ρούλα μου που τα εμπιστεύτηκες... είδες όταν αφήνουμε με την καρδιά μας κάποιον ελεύθερο, συνήθως "ξέρει" και πώς να το χειριστεί! ;)
    Μια παρόμοια ιστορία ξέρω με τα παπαγαλάκια της ανεψιάς μου, που όχι μόνο κυκλοφορούσαν σε διάφορα μπαλκόνια της Αθήνας, αλλά είχαν φέρει πίσω και γαμπρούς! :P
    ΑΦιλάκια σε όλο το βασίλειο της αυλής σου! <3 :k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ αυτη η εμπιστοσυνη φιλεναδα και η ασφαλεια νομιζω ειναι τα που τα κρατησαν εδω..αλλα περισσοτερο με εξεπληξε αυτο που εβλεπα.. το να φυγουν αφου εβλεπσν την πόρτα ανοιχτή ηταν για μενα το φυσιολογικο..αλλα δεν ειναι παντα αυτο που σκεφτομαστε εμεις το φυσιολογικο για αλλα πλασματα...καθως καταλαβα..
      Οποτε βλέπω οτι υπαρχει και αλλο προυγουμενο με παπαγαλακια της ανηψια σου ..χα..χα. τι σου ειναι η σηνηθεια τελικα ε; πολύ χαιρομαι παντως που αποφασησαν να μεινουν .. και τι ομορφο ειναι και χαρουμενο γεγονος μαζι να μπορεις να απολαμβαννεις κατι τοσο σπανια φαινοιμενα στην ζωή; ε;
      Να εισαι καλα Στεφανια μου να περνας ομορφα εκει πανω στο βουνο σου..εμεις ακομα στην πολη ειμαστε αλλα διπλα στην θαλασσα.... την αγαπη μου φιλακιααααα..

      Διαγραφή
  16. Δεν είναι χαζά τα καμαρίνια σας Ρούλα μου.
    Πού θα βρουν καλύτερη περιποίηση από αυτή που έχουν σε σας;
    Εσύ είσαι ικανή να πείσεις τις γάτες ότι είναι φίλοι τους😂😂😂😂😂 για να μη τα πειράζουν.
    Να είστε καλά και να περνάτε ακόμα καλύτερα.
    Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό μου απέδειξαν Ρενα μου με την συμπεριφορα τους χα..χα.αλλα ηταν τοσο απροσμενο για μενα να βλεπουν την πορτα ανοιχτη.. και να μην φευγουν την πρωτη φορα που τα ειδα εξω ουτε μου περασε απο τον νου οτι θα τα μενανε.. και το σοκ ηταν οταν τα ειδα το βραδυ μεσα στο κλουβι τους εκει επαθα πλακα.. τι να πω ..οτι εχουν νοημοσυνη; ναι τωρα το ξερω πια..χα..χα. μας κανουν και εμας χαρουμενου για η παρεα τους ειναι διασκεδαστική.. ασε δε που κελαϊδανε κι όλας.. οσο για τις αδεσποτες γατες φροντιζω να εχουν τροφη και νερο εξω απο την αυλη μας.. ειανι κόλπο το παραδεχομαι ..αλλα κεινες δεν το ξερουν γιατι φριντιζω να τις κρατω χορταες χα..χα..
      Να περνατε ομορφα φιλεναδα καλες βουτιες .. εμεις θα παμε τον αλλο μηνα ..για μπανια...καλο σου ξημερωμα ..την αγαπη μου φιλακια στα κοριτσια και σε ολους σας.. !!!

      Διαγραφή
    2. Ξαναγραφω γιατί αλλου κι αλλου πανε τα δαχτυλαμου μου φιλεναδα....( ειναι κολπο το παραδεχομαι φροντιζω να τις κραταω χορτατες τις γατες) χα..χα..

      Διαγραφή
  17. Σοβαρά τώρα;;; έπαθα πλάκα Ρουλα μου!!!πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο.
    Να τα χαίρεσαι τα πουλάκια σου
    Φιλάκια πολλά. Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως Μαρία μου ετσι ακριβως γινεται και εμενα αν μου το ελαγαν δεν θα το πίστευα αν δεν το εβλεπα με τα ματια μου...τι να πω φιλη μου εγω τους δινω την επελλογη και εκεινα ας κανουν οτι θελουν..χα.χα.
      Να εισαι καλα να περνας ομορφα και καλες βουτιες .. καλο σου βραδυ Μαρια μου φιλακιαααα!!

      Διαγραφή
  18. Νομίζω Ρούλα μου ότι τώρα θα είσαι πιο χαρούμενη που τα καναρίνια σου είναι μεν ελεύθερα αλλά επέλεξαν να ζουν κοντά σας.
    Να περνάς όμορφα.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εεεεε...αυτό πια κι αν είναι θαύμα!!!
    Ελεύθερα έκαναν τις επιλογές τους και σε λίγο θα σου χτυπάνε και την πόρτα Ρουλίτσα μου!
    Πάντα όμορφες και γλυκές στιγμές να ζεις, σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή