Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

ΜΙΚΡΆ... ΚΑΙ ΧΡΉΣΙΜΑ..ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΌΨΗ..!!

 Θα έχετε προσέξει φέτος ότι μέχρι τώρα δεν έχω αλλάξει την εικόνα του συντριβανόκηπου.. με το συνηθισμένο μου καλοκαιρινό μπαλκονάκι...!!
Από την μια ο καιρός που ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα καλοκαιριάσει ...η  όχι..και από την άλλη φέτος  έκαναν εκεί..... κατάληψη προς το παρόν τα νιάτα... λόγο ανωτέρας βίας..χα..χα...!!
Αγαπημένα μας πρόσωπα..χαλάλι τους....θα χαρούν αυτό το καλοκαίρι ότι τόσα χρόνια χαιρόμαστε εμείς ..!!
Και εννοείτε  ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε ακόμα να νιώθουμε χρήσιμοι.!!
Αυτά και αυτά γενικώς.. με έχουν φέρει σε κατάσταση χαλαρότητας  με διάβασμα...και βολτάρισμα  στην γειτονιά αφού δεν πάω στο εξοχικό ..  κάτι σαν Νιρβάνα να πούμε....αλλά.. έστω και σε αυτήν την κατάσταση...έφτιαξα το κάτι τις μου  ...να χαρίσω στα παιδιά που φτιάχνουν το σπίτι τους τώρα..!!  μικρά πραγματάκια προς το παρόν...που θα τους φανούν χρήσιμα  όταν τελειώσουν το δικό τους σπίτι..!
Αυτά ..είναι μια μικρή κρεμαστρούλα ..


Ένα ξύλο κοπής ..


Και μια πέτρα.. στοπ..για την πόρτα τους..!! 


όλα ντεκουπαρισμένα.. με χαρτοπετσέτες χαρισμένες από αγαπημένες φίλες..!! 
Να περνάτε όμορφα ότι και να κάνετε ..!!
Να έχετε μια όμορφη  εβδομάδα και....
 μην ξεχνάτε.. καλοκαιράκι είναι χαρίστε του ένα χαμόγελο..!!!
Αυτά  τα λίγα προς το παρόν .. μέχρι την επόμενη φορά που θα τα ξαναπούμε..!!!!

Σας ευχαριστώ πάρα  πολύ για τον χρόνο σας...!!






50 σχόλια:

  1. Καλημέρα Σμαραγδένια μου μακάρι να είχα τη θέα αυτή που δείχνεις για να πίνω όπως τώρα το πρωινό καφέ μου.όλα πανέμορφα που έφτιαξες όμως η "ιδέα" για τη πέτρα στη πόρτα είναι φανταστική και θα την ακολουθήσω!!Είσαι μια γιαγιά θησαυρός και σ' αγαπώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν κατεβείτε με το καλό καμιά φορά στην Κρήτη .. εκεί θα πιούμε το καφεδάκι μας φιλενάδα...!
      φέτος όμως και εμείς σαν επισκεπτες θα πηγαινουμε..χα.χα.. εεεε να μας κάνουν και εμάς το καφεδάκι μας ε;
      Οσο για την πέτρα.. είναι ενα πολύ ωραιο στοπ...χα..χα. οταν φυσάει και εχεις πόρτα και παράθυρα ανοιχτά... ακολούθησε την..χα..χα...!!
      να περνάτε ομορφα τα δυό σας στο κτημα... φιλακιαααα!!!:)

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα Ρουλάκι μου και καλή εβδομάδα
    Για όλους φροντίζεις εσύ και με το παραπάνω!!!
    Τα λέμε....

    Σε φιλώ πολύ ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλησπέρα Λενιώ μου ..εεεε να μην τα παραλέμε..χα..χα.. η φροντίδα μάτια μου είναι έμφυτη σε κάθε γονιό η είναι πρώτου βαθμού..χα..χα.. η είναι δεύτερου..το καταλαβαίνεις και εσύ αυτό...!! να είσαι καλά και να προσέχεις την ... Λενιώ ναι; φιλακιααααα !!! :) <3

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα Ρουλίτσα μου.
    Μέχρι να τελειώσουν το σπίτι τους τα παιδιά, Θα έχεις φτιάξει όλα τα απαραίτητα για τη διακόσμηση του.
    Να περνάτε καλά όπου κι αμ είστε.
    Φιλάκια πολλά σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα μου τωρα τα παιδια δεν θελουν πολλα πράγματ... όπως οι κορες μας με προικες και τέτοια... έχουν απλοποιήσει τις ζωές τους και είναι οικανοποιημενα με λιγα και απλά... και εννοείτε οτι για ότι χρειαστουν είμαι εδώ.. οπως όλες οι γιαγιάδες νομίζω ε; ....απο τωρα να προπονήσε φιλεναδα... χα..χα..!!
      Να περνάτε ομορφα...καλο καλοκαίρι και που ξέρεις ισως φετος να τα πουμε...φιλακιαααα!! :)<3

      Διαγραφή
  4. Καλέ τι ωραία πραγματάκια ετοίμασες για τα παιδιά; Ένα και ένα! Λάτρεψα το ξύλο κοπής! Υπέροχο!
    Μπράβο σου Σμαραγδένια μου!
    Να έχεις μια όμορφη εβδομάδα. Σε φιλώ γλυκά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν έχεις την διάθεση.. και τον χρόνο ..είναι πολύ ωραία να φτιάχνεις μικροπραγματάκια για αγαπημενα προσωπα.. αν και δεν το κατέχω καλα το αθλημα.. χα..χα. ακομα είμαι μαθητευόμενη Μαρίνα μου..στο ντακουπαζ...το σπεσιαλ σε μένα είναι να πλέκω...ο καθενας ότι ξερει..κάνει καλά .. αλλα μου αρεσει να δοκιμαζω και άλλα πραγματα... να περνάς ομορφα ότι και να κάνεις...φιλακιαααα!! :k :)

      Διαγραφή
  5. Τι γιαγιά είσαι εσύ!!!! Υπέροχα ολα όσα τους έφτιαξες και σίγουρα ακολουθούν και άλλα!! Να σαι καλά και να περνάς όμορφα κι ας μην πηγαίνεις στο εξοχικό ακόμη!!!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι γιαγιά εμαι Αννιώ μου χα..χα.. σαν όλες τις γιαγιάδες του κόσμου.. βρε αγάπη μου.. και βεβαια εχουμε και συνέχεια.. και εννοείτε φιλη μου ότι δεν θα μας λειψει το εξοχικό.. για ένα καλοκαιράκι..ας το χαρούν και εκεινα...!! ουτος η αλλως πανω απο εμας φτιαχνουν το δικό τους μια ζωή θα έχουν την ιδια θέα με εμας!!
      να περνας όμορφα τωρα το καλακαιράκι Αννιώ μου.. φιλακιαααα!!! :) <3

      Διαγραφή
  6. καλημερα!
    με τετοια θεα στο μπαλκονάκι σου...εκεί θα θέλαμε όλοι να πιούμε το σημερινό μας καφεδάκι!
    ωραία πράγματα ετοίμασες και με την πέτρα μου έβαλες ιδέες!πολύ χρήσιμη τωρα το καλοκαιράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μπαλκονάκι αυτό Λίτσα μου παντα θα βρίσκεται εκεί και θα περιμένει όλους τους φίλους μας να απολαυσουμε την παρέα τους και ενα νόστιμο καφεδακι η μια ρακή...αναλογα την ώρα... χα..χα. αν και η ρακή εδώ στην Κρήτη πίνεται ανα πασα ωρα της μερας για το καλοσώρισμα των επισκεπτών μας..!!!
      Η πέτρα επειδή ηταν μεγαλη βρηκε τον λόγο υπαρξή της!! χα..χα. αρεσε πολύ και στα πιαδια...!! θα είναι η πρωτη εικόνα στον μουσαφίρη τους..!!
      Καλό καλοκαιρακι να περάσεις και εσύ φίλη μου να κάνεις ότι αγαπας .. φιλακιαααα!! :k :)

      Διαγραφή
  7. kaλησπερα!!ολα υπεροχα!!καλη συνεχεια!!!
    ...irida...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιριδα μου καθυστερημενη η απαντηση μου στο ευχαριστώ μου.. η ζεέστη καλά καρατεί και εγω σε φασγη νιρβανας ακομα..χα..χα... να περνας ομορφα .. σου στελνω πολλα φιλακιααααα!!!:k <3

      Διαγραφή
  8. Τί ομορφούλια που είναι!
    Φιλάκια δροσερά!
    Κάνει ζέστη εδώ!
    (Γιούλη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εδώ κανει ζέστη Γιούλη μου ...αλλά είμαστε και τυχεροί ..που είμαστε δίπλα στην θαλασσα λίγο αερακι να σηκωθεί δροσερεύουμε....δεν στο λέω για να ζηλέψεις μικρή μου ναι; απλα την αλήθεια λέω...και θα μου πεις είναι αναγκη να λες; χα..χα. ελα μου ντε που δεν κρύβω τίποτα..!! υπομονή βρε ζεστη ειναι θα περάσει.!!! να περνας καλα΄.. φιλακιααα!!:k <3

      Διαγραφή
  9. Η Δημιουργική Γιαγιά (με την συγγενική χρήση του όρου και όχι βιολογική) κάνει τα θαύματά της. Σε ένα εξαίρετο περιβάλλον που δεν γίνεται παρά να εμπνέει και να συγκινεί. Με αγαπημένα πρόσωπα δίπλα.
    Ότι ομορφότερο για να πάει καλά ένα καλοκαίρι.
    Τα φιλιά μου Ρούλα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω την εντύπωση φιλε μου ότι όλες οι γιαγιάδες του κόσμου θα κάνουν τα αυτονόειτα.. για τα εγγονια τους.. γιατί λενε πως.....του παιδιού μου το παιδί δυο φορες παιδι μου είναι...
      Σε ευχαριστώ πολύ για τα τόσο όμορφα σου λόγια καθε φορα.. θα περασω να τα πουμε... να περνας ομορφα..καλο σου μεσημερι!!:)

      Διαγραφή
  10. Να και το καλοκαίρι που τόσο μας έλειψε και ελπίζω να μην αρχίσουμε τη γρίνια, μια η ζέστη, μια τα κουνούπια, μια οι διαδρομές για μπανάκι κλπ κλπ! :P
    Μου αρέσει πoυ δεν αφήνεις τίποτα να σε ρίξει και φτιάχνεις πανέμορφα και χρήσιμα πράματα με τόση καλή διάθεση για να βοηθήσεις τα παιδιά... αλλά επειδή "ξέρω" από αυτά θα σου ευχηθώ, υπομονή και καλή σου δύναμη! ;)

    ΑΦιλάκια πολύ πολύ γλυκά! 🍧 🍨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aυτό φιλεναδα.. δεν είναι καλοκαιρι.. πια... το μαρτυριο του ΤαντΆλου είναι...(γρινιάζω ε; χα..χα) τι εγω θα αποτελουσα την εξαιρεση νομίζεις; απο τις βροχες μας πήγε στον καυσωνα.. εεεεε μα πια .. ας αποφασισει τι θα κανει..χα.χα... παντως καλοκαιράκι ειναι που θα παει ... θα μας ευχαριστησει.. κάποια στιγμή...!!΄καλη δυναμη και υπομονή σε όλους μας μαγισσουλα μου..να περνας ομορφα εκει στα ψηλά σου... φιλακιααα!!:k <3 :)

      Διαγραφή
  11. Μα είναι καταπληκτικά!
    Είμαι σίγουρη ότι θα τα χαρούνε πολύ τα παιδιά!
    Όπως είμαι σίγουρη ότι δεν θα σταματήσεις σ' αυτά, αλλά θα τους φτιάξεις κι άλλα πολλά!
    Ε, κατά τα λοιπά, ξέρεις... Εδώ άρχισε το καλοκαίρι, το οποίο, όπως επίσης ξέρεις διότι το έχω δηλώσει και στο παρελθόν δεν μου αρέσει, γιατί δυσκολεύει τις ανάσες μου, αλλά πάντα βρίσκω ένα λόγο να χαμογελάσω μέσα στην ημέρα!
    Φιλί σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 37 Κελσίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλά δεν είμαι και εξπέρ σε αυτά αλλα κανω ότι μπορω αρτίστα μου .. αυτα οντως ειναι κατι λιγο ακολουθουν ραψιματα.. πλεχτα..χα..χα.. και ότι άλλο περνα απο το χέρι μας να στήσουν ένα νοικοκυριο.. ευτυχως τα νέα παιδια ζουν με πολύ απλα πραγματα πια..
      Δεν έχουν το συνδρομο της υπερκατανάλωσης σαν και εμας!!!
      Χα..χα.. μεχρι να σου απαντησω ο υδράργυρος ανεβηκε στους 42.....που θα παει.. καυσωνας είναι θα περασει..!! χα..χα. δεν σου στελνω φιλακια γιατί θα ειναι ζεστα... ομως ενα δροσερό ποτηρι νερο θα ειναι ότι πρεπει να το το πιεις φιλεναδα στην υγειά σου..!!:D <3

      Διαγραφή
  12. Ευτυχώς που δεν μένετε στην ίδια πόλη με την Αριστέα.
    Σας φαντάζομαι να ντεκουπάρετε τις πέτρες της παραλίας. Τα βράχια, τις πεταλίδες, τα καβουράκια... ξέρεις.
    Κρεμάστρα υπέροχη, ξύλο κοπής σούπερ και πέτρα... άπαιχτη!
    Μπράβο βρε Ρουλιώ μου, να σε χαίρονται τα εγγόνια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα..χα.. για φαντάσου Κανελλάκι μου μια παραλία με ζωγραφισμενες πετρες και καβουρακια; θα το καναμε ατραξιον να βγαζαμε και καμια δραχμή...(εγω ακομα εκει εχω μεινει..χα..χα..!) αντως το Αριστακι μας δεν το φτανω.. αυτη είναι δασκάλα στου ντεκουπαζ.. και όχι μονο.. !!!
      Καθυστερημενη αρκετα η απαντηση μου αλλα το είπα...εχω πεσει στην περιοδο της νιρβανας.. τωρα.. ενω εσύ έχεις τρεχαματα αγαπη μου αλλα τρεχαματα χαρούμενα.. ε;... καλα να περνας ότι και να κάνεις κανελλακι μου!! .. μολις αρχισε να λιγο να δροσιζει εδώ..!!φιλώ σε ..

      Διαγραφή
  13. Δεν ανησυχώ για σένα Ρουλίτσα μου , όπου και αν είσαι θα βρεις τρόπο να κάνεις ότι σου αρέσει και θα γεμίσεις την καρδιά σου με τα όμορφα δωράκια στο σπίτι του Αρη (πόσο αγαπώ αυτό το παιδί!!!) και της κοπελιάς του αλλά θα έχεις και την γλυκιά ικανοποίηση της ΄΄φιλοξενίας ΄΄ των πολυαγαπημένων σου!!
    Δοτική , χαρούμενη , ξεχωριστή και ολότελα ανιδιοτελής !! Πόσο σε θαυμάζω και σε αγαπώ !!! Φιλιά σε όλους με αγάπη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα αυτα που λες Νικόλ μου εγω είμαι; χα..χα βρε αγαπη μου μηπως το παρακανεις; τέτοια λέγε μου εσύ .. να καβαλήσω το καλάμι να δουμε πως θα με μαζεύετε μετα..χα..χα..!!:D
      Ολες οι γιαγιαδες το ίδιο θα εκαναν φιλεναδα..
      σορυ που καθσηστερησα στην απαντηση μου αλλα εδώ προκειπτουν ΄όλο και καινουργια θεματακια.. και με την ζέστη.. μια χαλαρωση την έχω παθει...
      Να είσαι καλα κορίτσι μου ευχομαι όλα καλα .. θα τα πουμε καποια στιγμή ναι; φιλακιααα ζεστά λογο καυσωνα..!! <3 :)

      Διαγραφή
  14. Όλα τα πραγματα που φτιάχνονται με τόση αγάπη και φροντίδα είναι όμορφα και ζεσταίνουν τα σπίτια και τις ψυχές!Φιλιά πολλά Ρούλα μου, καλό καλοκαίρι να έχουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eτσι ακριβώς είναι Νικη μου αν έχεις μέσα σου αγαπη .. όλα είναι τόσο ευκολα και όμορφα!!!
      Και ναι οι σχέσεις έχουν σημασία και όχι τα υλικά.. απλα αν μπορούμε να συντραμουμε στην ευκολία τους ..και με αυτόν τον τρόπο είναι ακομα καλύτερα..και γινόμαστε και εμεις πιο χαρούμενοι ..ε; ...όσο για το καλοκαιρακι αν αποφασίσει τι θελει θα μας κανει την χαρη..χα..χα. απο τις βροχες στο καυσωνα που μεχρι να σας απαντησω ήρθε φιοργιόζος !!χα..χα..:D
      Ομως τι να κανουμε; υπομονη καλοκαιρακι είναι θα έχει από ΄ολα ...να περνας ομορφα και εσύ και να ευχηθω καλο δροσερό καλοκαιρακι.. φιλακιαααα!! :k <3

      Διαγραφή
  15. Όλα είναι ωραία και σίγουρα θα χαρούν τα παιδιά σου.Αλλωστε με τέτοια θέα δεν χρειάζονται και πολλά τα φιλιά μου και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειπες την σωστή κουβεντα Μαρία μου δεν θελουν και πολλα τα νιάτα.. εχουν αυτό που είναι το ουσιαστικό.. τα νιατα τους και την αγαπη... όσο για την θέα..χαιρομαστε που θα την εχουν..και εκεινα..!!
      Μακαρι του χρονου το καλοκαιρακι πια να τα πουμε και εμεις εκεί.. θα χαρώ πολύ!!!
      Καλό και δροσρερο καλοκαιρι να περασεις Μαρία μου.. φιλακιαααα!! μου... :k :)

      Διαγραφή
  16. αστέρι μου, τι ομορφιες!! καλο καλοκαίρι, με αγαπημένους κοντά σου... με υγεία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ παρα πολύ Παρασκευή μου...για την επίσκεψη ...καλο καλοκαιρι να περασεις και εσύ και συγνωμη για το αργό της απαντησης μου .. λογο ζεστης εχουν πέσει και οι ρυθμοί μας... αλλα όλα καλα το καλοκαιρι εναι εδώ εστω και με καυσωνα... φιλακιαααααα!!!:k :D

      Διαγραφή
  17. το ξύλο κοπής πολύ ωραίο, απορώ πως βρέθηκε τόσο ωραίο σχέδιο. ωραίες δημιουργίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτα να σε καλοσωρίσω στον χώρο μου.. και να σε ευχαριστησω πολύ για την επίσκεψη..!!
      Δεν είμαι και τοσο ικανή στο ντεκουπαζ..θελω ακομα μαθηματα... αλλα κατι ευκολο σαν αυτα τα μικρα που έφτιαξα τα καταφερνω...λίγο καλύτερα...όσο για το σχεδιο χαρισμενο απο την φιλη την Ποδηλατισσα...εδώ μπορείς να ριξεις μαι ματια http://podilatisa.blogspot.gr/ να περνας ομορφα ότι και να κάνεις θα τα πουμε... φιλακιααα!:k

      Διαγραφή
  18. ομορφιες βλεπω εγω Ρουλιτσα μου και νοιωθω μια απεραντη αγαπη για τα εγγονια.γιαγια και εγω και σε καταλαβαινω.να ειναι καλα και εσεις να τα χαιρεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eμεις οι γιαγιάδες καταλαβαινόμαστε Λίτσα μου.. ποια θα ήταν αυτλή που θα χαλούσε χατίρια στα εγγονια της ..εστω και αν τα κακομάθενε ε; εξ άλλου οι γιαγιαδες γι αυτό είναι ...χα..χα.
      Να περνάς ωραία και να απολαμβάνεις τις όμορφες στιγμές μαζι με τα δικά σου αγαπημενα.!!
      Καλό καλοκαίρι και καλο μηνα Λίτσα μου φιλακιαααα!!!:k :D

      Διαγραφή
  19. Καταπληκτική ιδέα να ντεκουπάρεις την πέτρα Ρούλα μου!! Πορτοστόπ τα λέω εγώ αυτά!! Χαχαχαχαχα!! Γιατί σταματάνε την πόρτα εκεί που θες!! Πορτοστόπ!! :) :)
    Μικρά αλλά χρήσιμα όσο τίποτα τα δώρα σου!! Μπράβο!!
    Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή η πέτρα Μαριλενα μου.. πολύ καιρό με κοιταζε σαν να μου έλεγε... εμένα την κοτρόνα τι θα με κανεις;
      Χα..χα.. και να που ήρθε η ώρα της... μου άρεσε ετσι που την λες ...Πορτοστόπ..χα..χα.. α γειά σου .. αυτος ειναι ο ρόλος της..!!!!
      Να εχεις ένα δροσερό και χαμογελαστο καλοκαιρακι φιλακλιαααα!!:) :D

      Διαγραφή
  20. Υπεροχα ολα Ρουλα μου!!!Καλο Καλοκαιρι να εχεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Νασια μου να είσαι καλά..καλο και δροσερό καλοκαιρι να έχεις και εσύ με πολλα χαμογελα !! να περνας όμορφα ότι και να κάνεις. φιλακιααααα!:) :D

      Διαγραφή
  21. Πανέμορφες δημιουργίες, Ρούλα μου. Καλό καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μία μου να είσαι καλά σε ευχαριστώ παρα πολύ .. καθε μικρή η μεγαλη δημιουργία μας φερνει χαρα και ικανοποιηση για το αποτελεσμα της εστω και αν αυτό δεν είναι το επιθυμητό ..ομως η προσπάθεια μετραει.. να περνας όμορφα καλό και χαρούμενο καλοκαιρακι και σε σενα.. φιλακιααα!! :k:D

      Διαγραφή
  22. Σήμερα που σου γράφω εγώ βράζει ο τόπος!
    Ένι γούει, υπέροχα όλα χρυσοχέρα μου!!!
    Δεν ξεκίνησες τουλάχιστον τα μπανάκια σου τα ΣΚ που έλεγες;
    Πολλά φιλιά Ρουλίτσα μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xα..χα.. στο ίδιο καζανι βραζουμε φαίνεται Αριστακι μου παρ όλο που είμαστε διπλα στην θαλασσα .. αν και φυσάει ενα αερακι και αυτό ειναι καυτό... που θα πάει κασωνας ειναι θα περασει...αν και εχω την υπόνεια ότι το καλοκαιρι μας βαρεθηκε και θέλει να μας βγαλει νταμα.. που λενε.... σου λέει... κανω δροσιά με γυρευετε..χα.χα. κανω ζέστη .. ( εεε όχι και ζέστη χρυσό μου.. καυσωνα το λενε αυτό) παλι παραπονιεστε ...με τιποτα δεν είστε ευχαριστημενοι άνθρωποι..!!
      Εεε βρε καλοκαιρακι μου ..κανε ένα νορμάλ καιρό όπως ήσουν παλια..!!!
      Ετσι θα του έλεγα αν μιλαγε...χα..χα... εχω παλαβώσει.. !!
      Μπανια; τι λες αγαπη μου.. να βγαλω την κορμάρα μου εξω.. να την δει το καλοκαιρι και να φυγει;χα..χαχα.. να μου πεις αν είναι να μας ψησει καλυτερα ο χειμώνας..!!!! αμα σου λεω τα χω παιξει .. τα χω παιξει..!! χα..χα.. καλα μπανακιααααα!!! φιλακιααα!!:k <3 :D

      Διαγραφή
  23. Απαντήσεις
    1. πόσο όμορφα ήθελα να πω, αλλά η ζέστη με κάνει να παραμιλάω...χαχα!

      Διαγραφή
    2. Χα..χα. Μαρία μου αν διαβασεις τι απντησα στην Αριστεα... μια απο τα ίδια και εγώ...παραμιλώ.. ακομα και εμεις που καθομαστε διπλα στην θάλασσα χρονια έχω να δω τοση ζεστη.. και αν έκανε καποιες φορες με τον νοντια.. αυτό θα ήταν μία μερα .. φιλη μου τωρα το έχει παραξυλωσει ..!!
      Βεβαια απο οτι υποψιαζομαι ο καιρός πάει συμφωνα με εμας..χα.χα.. το ίδιο εχουμε λαλήσει και εμεις.. ε; υπομονή και έχει και χειροτερα.. σκεψου τους τυφώνες σε αλλες χώρες..!!!
      να περνάς όμορφα Μαρία μου ότι και να κανεις.. καλο μηνα να έχεις ..φιλακιααα!!!!:k :D <3

      Διαγραφή
  24. Ρούλα μου οι δημιουργίες σου είναι υπέροχες και φαντάζομαι πόσο χαίρονται τα παιδιά με όσα τους ετοιμάζεις με τόση αγάπη! Η θέα από το μπαλκόνι είναι φανταστική! Φιλάκια πολλά και να περνάς όμορφα με τους αγαπημένους σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή