Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

ΙΣΤΟΡΊΕΣ ΓΙΑ... ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ!!

 Για μια ακόμη φορά ανέτρεξα στο συλλεκτικό μικρό  βιβλιαράκι του Ακη Αγγελάκη, "Μικρές ιστορίες για δύσκολες ώρες", αφού κάποια δύσκολα περιστατικά για πολύ καλούς μου φίλους μου έλαβαν χώρα αυτόν τον καιρό...

Σε αυτούς τους αγαπημένους μου φίλους αφιερώνω την σημερινή ανάρτηση!

Η ΚΑΛΥΒΑ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ.

Υπάρχουν φορές που ενώ όλα είναι "μαύρα" στην ζωή μας κάτι συμβαίνει και ξαφνικά το σενάριο αλλάζει προς το καλύτερο.

Αν γίνεται αυτό, τότε αξίζει τον κόπο να θυμόμαστε πως κάθε φορά που τα πράγματα δεν έρχονται όπως θα θέλαμε, ίσως ο Θεός έχει καλύτερα σχέδια για εμάς!!

Τότε που όλα είναι δύσκολα και δεν φαίνεται το παραμικρό φως στην άκρη του τούνελ.

Τότε που βλέπουμε και τις τελευταίες σταγόνες ελπίδας εξανεμίζονται.

Τότε που η απόγνωση και η απελπισία στροβιλίζεται γύρω μας, τότε είναι που δεν πρέπει να απαρνιόμαστε αυτό που πραγματικά είμαστε.

Κάθε φορά που μας περικυκλώνει και μας πνίγει εκείνο που ΔΕΝ είμαστε, εμείς να παραμένουμε δυνατοί, ελπιδοφόροι, γεμάτοι εμπιστοσύνη για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πως; Είπατε ότι είναι δύσκολο;

Συμφωνώ μαζί σας! Βουνό είναι! Αλλά, οι ορειβάτες την μεγαλύτερη χαρά την νιώθουν όταν φτάνουν στην κορφή και όχι όταν ανηφορίζουν.

Μια φορά και ένα καιρό λέει, ό μόνος άνθρωπος που γλύτωσε μετά από ένα ναυάγιο κατάφερε να να φτάσει κολυμπώντας σ ένα μικρό έρημο νησάκι.

Προσευχόταν θερμά στον Θεό να τον γλυτώσει και κάθε μέρα παρατηρούσε τον ορίζοντα ψάχνοντας για βοήθεια, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Εξουθενωμένος κατάφερε τελικά να φτιάξει ένα καλυβάκι από παλιόξυλα που είχε βγάλει η θάλασσα στην ακτή, για να προστατευτεί από τα στοιχεία της φύσης και να κρύψει τα λίγα πράγματα που είχε.

Ώσπου μια μέρα που είχε πάει πιο μακριά για να βρει κάτι να φάει, γύρισε στην καλύβα του για να το δει παραδομένος στις φλόγες και τον καπνό να φτάνει στον ουρανό.

Αυτό ήταν το χειρότερο που θα μπορούσε να του συμβεί!


Είχε χάσει πια τα πάντα!

Φούντωσε από πίκρα και θυμό και είπε κλαίγοντας "θεέ μου πως μπόρεσες να μου κάνεις κάτι τέτοιο;"

Πρωί-πρωί την άλλη μέρα ξύπνησε από τον θόρυβο που έκανε ένα πλοίο που πλησίαζε το νησί για να τον σώσει.

Πως το ξέρατε ότι ήμουν εδώ; ρώτησε τους σωτήρες του. "Μα είδαμε το σινιάλο με τον καπνό" του απάντησαν.

Είναι φυσικό να αποθαρρυνόμαστε όταν τα πράγματα μας πάνε άσχημα.

Όμως δεν θα πρέπει να το βάζουμε κάτω, επειδή ο Θεός, το σύμπαν, ή οι όποιες άγνωστες δυνάμεις που πιστεύουν άλλοι  πλανώνται πάνω, δίπλα, ή μέσα μας, έχουν θετική ενέργεια  ακόμα και την ώρα του μεγαλύτερου πόνου και της ταλαιπωρίας.

Ο Απόστολος Παύλος έγραψε"....Έμαθα το μυστικό να είμαι ευχαριστημένος σε οποιανδήποτε κατάσταση, είτε  χορτάτος, είτε νηστικός , είτε στην αφθονία, είτε στην φτώχεια"(Φιλίππσ.4 12).Ο Παύλος είχε εμπιστοσύνη ότι κάτι καλό μπορεί να προκύψει από το οτιδήποτε.

Ετσι έμαθε να είναι ευγνώμων, κι όχι πικραμένος, ακόμα και όταν υπέφερε.

Ας έχουμε στο νου μας ότι, την επόμενη φορά που η "καλύβα μας θα καίγεται" ίσως να πρόκειται για ένα σινιάλο καπνού που θα ενεργοποιήσει της δυνάμεις που όταν κάνουν την εμφάνιση τους στις ζωές μας, κάποιοι τις ονομάζουμε ΘΑΥΜΑΤΑ!!

Σας εύχομαι να είστε όλοι καλά και τίποτε να μην γίνεται η αιτία να  σκοτεινιάζει το βλέμμα σας.

Να θυμάστε και να πιστεύετε ότι πίσω από την σκοτεινιά πάντα υπάρχει μια ηλιαχτίδα χαμόγελου και πίστης που  είναι η δύναμη μας!

Καλή εβδομάδα να έχετε!

Σας ευχαριστώ πολύ που και αυτή την φορά περάσατε να τα πούμε! 




32 σχόλια:

  1. Έτσι ακριβώς είναι σμαραγδένια μου.....μετά από δυσκολίες, πάντα υπάρχει μια ηλιαχτίδα !!
    Αυτό μ έχει διδάξει κι εμένα η μέχρι τώρα πορεία μου στη ζωή και αυτό είναι που σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις !!!! Καλή χαμογελαστή εβδομάδα.....σε φιλώ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλές φορές Ράνια μου μου όταν μας παίρνει η κάτω βόλτα όλους κάποια φορά, αφού η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της, κάτι τέτοιες ιστορίες, ίσως μας κάνουν να σκεφτούμε πως πρέπει να αποδεχόμαστε τα γεγονότα, να είμαστε δυνατοί και ευγνώμονες, να προχωράμε παρακάτω!! Ετσι ακριβώς είναι...
      Να είσαι καλά Ράνια μου και μακάρι να περνας όμορφα χωρίς δυσκολίες καλό σου ξημερωμα φιλιααα!! 😍

      Διαγραφή
  2. Καλή μας εβδομάδα Σμαραγδένια μου και ότι λες βγαλμένο από την πραγματικότητα. Δεν μπορώ πια να θυμηθώ τις τόσες φορές που...γονάτισα..όμως θυμάμαι τις άλλες τόσες που σηκώθηκα. Το μόνο που παρακαλώ κάθε φορά είναι να με βοηθάει ο Θεός να έχω την δύναμη να τα ξεπερνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ το ξέρεις χρειάζεται καμιά φορά να μας το υπενθυμίζουν αυτό φιλενάδα όταν έρχονται τα πράγματα όπως δεν τα θέλουμε...
      Πρέπει έχουμε πίστη και κουράγιο πως θα τα καταφέρουμε στα δύσκολα να τα παλεύουμε αφού η ζωή μας είναι απρόβλεπτη...
      Ο άνθρωπος όσο αδύναμος είναι, άλλο τόση δύναμη του δίνει ο Θεός να ξεπερνά τα δύσκολα.
      Να είσαι καλά αχτίδα μου να περνας τα εμπόδια με θετική σκέψη πάντα φιλιαααα!!😍
      Να είσαι καλά

      Διαγραφή
  3. Καλή εβδομάδα Ρούλα μου με αισιοδοξία!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το καλό πάντα Ελένη μου να αισιοδοξούμε πως όλα θα περάσουν και ας είναι κάποιες στιγμές δύσκολες...ο άνθρωπος είναι για όλα έχει την δύναμη να παλέψει τα δύσκολα του.
      Να είσαι καλά φίλη μου να περνάς όμορφα φιλιαααα!! 😍

      Διαγραφή
  4. Και πάντα στη ζωή εμφανίζεται μια Ρούλα που με μεγάλη καρδιά γράφει δυο λόγια που ανακουφίζουν και θυμίζουν πως όλοι μας έχουμε μέσα μας μια φλόγα που αν την φροντίζουμε σωστά, αυτή δεν θα σβήσει και θα μας κρατά πάντα ζεστά!
    Ευχαριστούμε Ρούλα μας, για αυτή την απλή και σοφή ιστορία που εύχομαι να δώσει ενέργεια σε όσους περνούν αυτές τις μέρες δύσκολα...

    ΑΦιλάκια με φωτεινές ευχές για μια όμορφη βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μέρες που περάσανε φιλενάδα ήταν από αυτές που μαθαίνεις τις δυσκολίες των φίλων σου και θα ήθελες να είχες ένα μαγικό ραβδάκι να περνούσαν όσο συντομία γίνεται τα δύσκολά τους.
      Μερικά είναι περαστικά μερικά όχι...εκεί θέλεις να ανοίξεις μια αγκαλιά να πεις δυο λόγια, πως είσαι εκεί όποτε σε χρειαστούν, αφού δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο!!
      Ο άνθρωπος χρειάζεται να έχει πίστη πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο και να αποδέχεται όσα γίνονται...είναι δύσκολο πολύ, αλλά η ζωή είναι αυτή και εμείς καλούμαστε να την ζήσουμε!!
      Να είσαι καλά να περνάς όμορφα φίλη μου την καληνύχτα μου με αγάπη φιλιααα!! 😍

      Διαγραφή
  5. Τα πάντα εν Σοφία εποίησε.
    Μακάρι να το θυμόμαστε συνέχεια.
    Στα εύκολα αλλά και πολύ περισσότερο στα δύσκολα.
    Ευχαριστούμε πολύ γιαυτα που μοιράστηκες μαζί μας φίλη μου .
    Να είστε όλοι καλά.
    Σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ακριβώς Ρένα μου πόσες φορές δεν έχουμε βρεθεί στα δύσκολα και με την δύναμη του θεού τα ξεπερνάμε...
      μέχρι την επόμενη φορά..
      Είναι καλό να έχουμε κουράγιο και πίστη και να μοιραζόμαστε όμορφα πράγματα μεταξύ μας φιλενάδα
      Να είστε καλά και να έχετε υγεία καλά να περνάς φιλιάαααα!😍

      Διαγραφή
  6. Εγώ θέλω να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" Ρούλα μου για την αύρα που έφερε κοντά μου αυτή σου εδώ η ανάρτηση. Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, έχοντας ανάγκη από θετικές σκέψεις, λειτουργεί μέσα μου λυτρωτικά, ενισχυτικά.
    Να είσαι καλά και να έχεις μια καλή βδομάδα κορίτσι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που ήταν η αιτία η ανάρτηση αυτή να νιώσεις και να σκεφτείς θετικά.
      Όλοι μας περνάμε τα δύσκολα μας αλλά ο σκοπός είναι να μην μας παίρνουν από κάτω, γιατί πιστεύω πίσω από κάθε δύσκολη στιγμή μας, υπάρχει και η γαλήνη, αρκεί να έχουμε υπομονή.
      Να είσαι καλά και να διώχνεις όσο μπορείς τις άσκημες σκέψεις. όλα καλά σου εύχομαι!!καλό βράδυ...🌙

      Διαγραφή
  7. Το υπέροχο παιδικό βιβλίο του Κρίστοφ Σμιθ, με τίτλο:Ο μικρός ναυαγός, δώρο του δασκάλου μας μισό αιώνα και πλέον πίσω,το οποίο όμως κυκλοφορεί ακόμα , αναφέρει ακριβώς μια παρόμοια ιστορία.Το συνιστώ αν δεν το έχετε διαβάσει, επίσης το βιβλίο του π.Λίβυου, που μόλις κυκλοφόρησε, με τίτλο: Θαύματα φτιαγμένα από τραύματα,ακριβώς αναφέρεται στην πρόνοια του Θεού.
    Ακόμα και πίσω από κάθε θλίψη, αλίμονο αν δεν υπάρχει χαραμάδα ελπίδας, όταν υπάρχει Πίστη!Και πίστη σημαίνει Εμπιστοσύνη.
    Πολύ όμορφη ανάρτηση, όπως πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα να δεις αδέρφι συμπτώσεις...θα τα ψάξω τα βιβλία κάτι τόσο όμορφο που γαληνεύει τις καρδιές μας μας χρειάζεται να το διαβάζουμε να παίρνουμε κουράγιο για τις δύσκολες στιγμές μας.
      Οσο έχουμε πίστη στον Θεό και αγάπη μέσα μας στα δύσκολα στο τέλος θα δούμε την χαραμάδα της ελπίδας όπως το λες αγάπη μου...η προσευχή είναι η δύναμη μας!!
      Σε ευχαριστώ πολύ που πέρασες μικρή μου να είστε καλά όλοι στέλνω σου αγκαλιά🤗 και φιλί.😘

      Διαγραφή
  8. Δύσκολο να σκεφθείς έτσι όταν όλα ''καίγονται'' γύρω σου. Αλλά εκεί φαίνεται η δύναμη ψυχής. Πολύ τονωτική και η σημερινή σου ανάρτηση. Εύχομαι οι φίλοι σου να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματά τους. Η ζωή είναι και άσπρο και μαύρο μα κυρίως είναι πολύχρωμη.
    Καλή σου μέρα και καλή εβδομάδα
    Τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ και εγώ με ότι λες Αννιώ μου είναι πάρα πολύ δύσκολο όταν βρίσκεσαι μέσα στο καζάνι που βράζει, να σκέφτεται κανείς λογικά, όμως στο πίσω μέρος του μυαλού μας ξέρουμε πως όσο υπάρχει η ζωή, πως θα βρίσκουμε τις δυνάμεις μας και κουράγιο να συνεχίσουμε αυτήν την ζωή να την αγαπάμε ότι χρώμα και να έχει φίλη μου!
      Να είσαι καλά Αννιώ μου σου ευχομαι να περνάς όμορφα ότι και να κάνεις φιλιαααα!!😍

      Διαγραφή
  9. Τι όμορφη ιστορία Σμαραγδάκι μου!
    Δίνει δύναμη σε όποιον την χρειάζεται.
    Εύχομαι να ξεπεράσουν το όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι φίλοι σου.
    Είναι πολλοί οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν σήμερα σοβαρά προβλήματα, δυστυχώς και χρειάζονται να πάρουν δύναμη από όπυ μπορούν,για να συνεχίσουν.
    Σε φιλώ γλυκά. Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν την διάβασα αυτήν την μικρή ιστορία, είπα να μια όμορφη κουβέντα παρηγοριάς για τις δύσκολες ώρες που περνούν οι φίλοι μου...
      Ξέρω ότι χρειάζεται δύναμη, χρόνος και υπομονή, να ξεπεραστούν κάποιες δύσκολες στιγμές και αν είσαι εκεί να δώσεις ένα χέρι στους φίλους τότε και εκείνοι θα νιώσουν καλύτερα...
      Ευχομαι η ευχή σου να βοηθήσει Μαρία μου.
      Να είσαι καλά, να περνάς όμορφα με κάνεις φιλιααααα!!😍

      Διαγραφή
  10. Πολύ διδακτική η ιστορία της καλύβας που κάηκε αλλά χάρη σ'αυτήν σώθηκε ο ναυαγός. Εύχομαι και οι φίλοι σου να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που τους έτυχαν. Να μην χάνουμε την αισιοδοξία μας σε όποια αναποδιά ή ατυχία μας χτυπήσει.
    Φιλάκια πολλά Ρούλα μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αυτό που λένε Μαριάννα μου ότι πίσω από μια δυσκολία, θα υπάρξει η ζωή θα σου δείξει και την καλή πλευρά της, αρκεί να έχεις πίστη σ αυτό και να μην χάνεις το κουράγιο σου...
      Βρίσκουμε με την δύναμη να συνεχίσουμε με την βοήθεια του Θεού με υπομονή και ελπίδα πως τα πράγματα θα είναι με τον καιρό καλύτερα...
      Ναι φίλη μου όλα γίνονται για κάποιον λόγο απλά΄ θέλουμε χρόνο για να το καταλάβουμε αυτό..
      Να είσαι καλά Μαριάννα μου να περνάς όμορφα ότι και να κάνεις φιλιααα!!😍

      Διαγραφή
  11. Όμορφη και αισιόδοξη η ιστορία σου Ρούλα μου, και δική μας ευχή να ξεπεράσουν τα δύσκολα οι φίλοι σου. Η αλήθεια είναι πως χρειάζεται ψυχική δύναμη για να ξεπεράσεις τις δύσκολες καταστάσεις, σημασία έχει να μην αφεθείς σε αρνητικές σκέψεις και να μην παραιτηθείς.
    Σε φιλώ! Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι και το μήνυμα που έχει η συγκεκριμένη ανάρτηση και που με έκανε να την μοιραστώ μαζί σας Αννίκα μου..
      Σε ότι δύσκολη κατάσταση και αν βρεθούμε χρειάζεται πολύ μεγάλη δύναμη ψυχής να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και όχι πάντα.
      Η ελπίδα θα είναι συνεπίκουρος να μας πάει σε μονοπάτια γαλήνης αρκεί να μπορέσουμε να αποδεχτούμε τα γεγονότα.
      Ευχομαι και εγώ τα ίδια με σένα για εκείνους και για όλους μας όταν μας τύχουν!!
      Να είσαι καλά φίλη μου με υγεία παντα να κάνεις ότι όμορφο μπορείς!! καλο σου βράδυ φιλιααα!! 😍

      Διαγραφή
  12. Καλή δύναμη στα φιλαράκια σου. Θέλουν δεν θέλουν να το πιστέψουν πάντα έρχονται τα καλύτερα, μετά από μια μπόρα το ουράνιο τόξο.
    Καλή συνέχεια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μάνια μου...στο πίσω μέρος του μυαλού μου το ξέρω ότι αυτό θα συμβεί, αλλά θέλει πολύ χρόνο και ελπίδα γι αυτό το ουράνιο τόξο...
      Προς το παρόν υπομονή...
      Να είσαι καλά που έρχεσαι και τα λέμε από τόσο μακριά.
      Να περνάς όμορφα καλό σου βράδυ από εδώ καλημέρα εκεί; φιλιαααα!!😍

      Διαγραφή
  13. οι δυσκολίες και οι δοκιμασίες της ζωής μας απελπίζουν, μας λυγίζουν, μας καταπονούν όμως η πίστη ότι όλα κάποιον σκοπό έχουν και η επίγνωση της θείας πρόνοιας είναι αυτά που μπορούν να μας εμψυχώσουν και να μας ανακουφίσουν...Εύχομαι όλοι να βρίσκουμε την δύναμη να ξεπερνάμε τις δυσκολίες μας και να αντέχουμε τις δοκιμασίες μας..... Σ΄ευχαριστώ γιά την ανάρτησή σου, πολλά φιλιά Ρούλα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλά είναι αυτά που μας δοκιμάζουν Κλαυδία μου και εμείς πρέπει να βρίσκουμε την δύναμη με την βοήθεια της πίστης και της ελπίδας να τις ξεπερνάμε και να συνεχίζουμε αφού αυτή είναι η ζωή με τα επάνω και τα κάτω της Μακάρι να βρίσκουμε το κουράγιο να αποδεχόμαστε τα δύσκολα μας και εκεί είναι που χρειάζεται η συμπαράσταση...
      Οταν διάβασα αυτη την μικρή μα τόσο διδακτική ιστορία θέλησα Κλαυδία μου να την μοιραστώ μαζί σας και χαιρομαι που σου άρεσε λέει πολλά!!
      Να είσαι καλά να περνάς όμορφα ότι και να κάνεις καλο σου βραδάκι φιλιααα 😍

      Διαγραφή
  14. Βάλσαμο στην ψυχή μας η ανάρτησή σου και αληθινά υπέροχο το απόσπασμα που διάλεξες, Ρούλα μου.
    Εύχομαι κι εγώ τα καλύτερα για τους φίλους που δοκιμάζονται!
    Να είσαι καλά και να μας συντρέχεις με τον ενθαρρυντικό σου λόγο ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το απλό μα τόσο διδακτικό θέμα Κανελλάκι μου ταίριαζε και με τις δικές μου σκέψεις, πως πίσω από κάθε δυσκολία μας υπάρχει η ελπίδα ότι πίσω από τα μαύρα σύννεφα, θα ξαναβγεί ο ήλιος...όμως εγώ απλά τα γράφω, δεν ξέρω πως μπορώ να βοηθήσω τους φίλους μου αυτές τις δύσκολες μέρες που όντως δοκιμάζονται και μόνο η ψυχική δύναμη που τους δίνει η πίστη και το κουράγιο τους μπορούν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες τους.
      Ενώνω και εγώ μαζί με τις δικές σου ευχές και τις δικές μου Κανελλάκι μου να είσαι καλά ψυχή μου φιλώ σε ❤

      Διαγραφή
  15. Οταν ειχε αρρωστησει ο μικρος μας εκεινο που με εσωσεωκαι μπορουσα να διαχειριστω την ολη κατασταση για 2 πολυ σκληρους μηνες ητανη σισιοδοξια μου πως ολα θα πανε καλα.Και δοξα τω Θεω πηγανε ολα καλα.Συμπερασμα.Δεν χανουμε το κουραγιο μας και την ελπιδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να έχουμε πάντα την ελπίδα πως όλα θα πάνε καλά Λίτσα μου...είναι όμως κάποιες φορές που δεν είναι στο χέρι μας κάποια πράγματα , τότε αφηνόμαστε στο χέρι του Θεού και ζητούμε την παρηγοριά Του και την δύναμη που χρειαζόμαστε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες μας.. απλά όλα θέλουν τον χρόνο τους φιλενάδα...εύχομαι να βρουν το κουράγιο και την υπομονή όλοι όσους δοκιμάζονται...
      Να είσαι καλά και να ευχόμαστε μόνο υγεία σε όλο τον κόσμο..
      Καλό σου βράδυ φιλιάααα!!❤😍



      Διαγραφή
  16. Λόγια ζεστά, λυτρωτικά, σκέψεις αισιόδοξες, αποκούμπι για τις δύσκολες ώρες σου.
    Να 'σαι καλά Σμαραγδένια μου που ξέρεις να χαρίζεις χαμόγελα!
    Δύναμη σε όλους μας που με την πανδημία περνάμε τόσα και σε όσους περνάνε ακόμα δυσκολότερα, οι σκέψεις και η αγάπη μας.
    Στέλνω γλυκό φιλί! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινάκι μου γλυκό στις δύσκολες μας ώρες είναι που χρειαζόμαστε δυο λόγια αγάπης για να πάρουμε δύναμη και πίστη για κουράγιο και υπομονή...
      Μακάρι να μπορούμε να τα μοιραζόμαστε αυτά τα συναισθήματα μικρή μου...είναι λυτρωτικά όπως λες και έχεις δίκιο. πάντα στην σκέψη μου είσαι.
      Να είσαι καλά και υγειά πάνω από όλα Μαρινάκι μου καλο Σαββατοκύριακο να περάσεις φιλιααα!!😍

      Διαγραφή