Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

ΔΗΜΌΣΙΟ... ΘΈΜΑ !!

                                                                      πηγή
 Σίγουρα θα σας παραξένεψε ο τίτλος της σημερινής μου ανάρτησης...

Την ιδέα να δημοσιεύσω αυτό το περιστατικό που θα σας διηγηθώ, ήταν η ανάρτηση της Κανελλάκη εδώ!

Θυμήθηκα την ταλαιπωρία που βάζει το κράτος στους πολίτες του όταν εκείνοι έχουν την ατυχία να έχουν μια απλή συναλλαγή μαζί του!

Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε μια τέτοια εμπειρία νομίζω.!! 

Ομως να μην τα πολυλογώ, θα σας πω πως η δική μου ταλαιπωρία είναι η λιγότερη που θα μπορούσε να γίνει, βάση αυτά που τραβάει ο κόσμος!

Λοιπόν που λέτε, εδώ στην περιοχή μας έχουμε τα ΚΕΠ (πρώην δημαρχείο ν. Αλικαρνασσού) στα οποία υπήρχε ένα γραφείο, ερχόταν ένα υπάλληλος κάθε δεκαπέντε μέρες και  πληρώναμε την συντήρηση του κοιμητηρίου ,της περιοχής μας για πενήντα χρόνια.

Όμως εδώ και ένα χρόνο, αυτός ο υπάλληλος σταμάτησε να έρχεται και όταν πρέπει εμείς οι κάτοικοι να πληρώσουμε την συνδρομή μας  και εδώ βρίσκεται το πρόβλημα... δείτε τι πρέπει να κάνουμε...

Να πάμε στα ΚΕΠ να μας κόψουν μια απόδειξη ότι χρωστάμε αυτά τα χρήματα...να πάμε μετά στον Δήμο Ηρακλείου, που για να πας εκεί, θα πρέπει ή να πάρεις λεωφορείο, η να έχεις δικό σου μεταφορικό μέσο, που για να το αφήσεις σε πάρκιγκ θα πληρώσεις 5 ευρώ, μετά θα ξαναγυρίσεις στα ΚΕΠ, να σου επικυρώσουν την πληρωμή...

Και άντε να το κάνεις όμως υπάρχουν και ηλικιωμένα άτομα που δεν μπορούν να το κάνουν αυτό, ακόμα και αν έχουν παιδιά να τους εξυπηρετήσουν, θα πρέπει να χάσουν ένα μεροκάματο από την δουλειά τους.

Και ας έρθουμε τώρα στο δικό μου θέμα, αφού έκανα ότι μου είπαν και γύρισα στα ΚΕΠ να επικυρώσουν την απόδειξη, την παίρνω στα χέρια μου και την βλέπω γουρλώνοντας τα μάτια μου!!!!

Είχαν βάλει άλλη διεύθυνση και τον Γιώργο μου, φτου φτου θανόντα!!!!!

Γυρίζω στην υπάλληλο και με ευγενικό τρόπο, της λέω ότι ο σύζυγός μου ζει... εσείς γιατί γράφετε εδώ ότι έχει αποδημήσει εις Κύριο;

Και τι μου είπε βρε παιδιά και μου σηκώθηκαν οι τρίχες της κεφαλής μου όρθιες; 

Δεν πειράζει κυρία μου, αυτό είναι απλά, για να βρίσκουμε εύκολα το όνομα σε εκείνον που ανήκει...

Θύμωσα, νευρίασα,  γιατί δεν έφτανε η ταλαιπωρία της πληρωμής ,αλλά είδα το ανεγκέφαλο  που επικρατεί στο δημόσιο και την ανευθυνότητα ορισμένων  δημόσιων υπαλλήλων!!

Θα αναρωτιέστε τι έκανα εκείνη την ώρα; αφού δεν έπαθα κανένα εγκεφαλικό, πήρα βαθιές ανάσες για να μην πάω σπίτι αναστατωμένη και με αρχίσει ο καλός μου στις ερωτήσεις, δίπλωσα προσεκτικά την απόδειξη και την έκρυψα για να μην την δει.

Και εννοείτε ότι το θέμα θα έχει και συνέχεια δημοσιότητας, στα τοπικά μέσα.

Το...δικό μου θέμα σίγουρα είναι μια σταγόνα στον ωκεανό.

Η ευχή μου είναι, κάποτε οι επόμενες γενεές να έχουν το κράτος που αξίζει σε κάθε Έλληνα πολίτη!

Δεν ξέρω τι συναισθήματα νιώθω αυτή την στιγμή που γράφω, οργής; λύπης; απογοήτευσης; ότι και να νιώθω, ξέρω ότι κάθε φορά που θα προσθέτω ένα λιθαράκι διαμαρτυρίας, θα νιώθω ότι έκανα αυτό που έπρεπε και ας ξέρω ότι αυτό  είναι ουτοπία, δεν θα σταματήσω  να ελπίζω και να πιστεύω ότι  σ αυτήν την πανέμορφη πατρίδα και στους πολίτες της αξίζουν τα καλύτερα!!

Να έχετε μια όμορφη εβδομάδα, να είστε όλοι καλά και  να προσέχετε τον εαυτό σας γιατί κανένας άλλος δεν πρόκειται να το κάνει, όπως και κανέναν να μην αφήσετε να σας   πάρει το χαμόγελο!

Σας ευχαριστώ πολύ που περνάτε και τα λέμε! 


  

   

 


   


26 σχόλια:

  1. Τέτοιες εμπειρίες πάμπολλες Ρούλα μου. Και πολύ καλά κάνεις και το δημοσιοποιείς. Πάντως η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι έχουμε το κράτος που μας αξίζει. Μην ξεχνάμε ότι οι υπάλληλοι του δημοσίου δεν είναι εξωγήινοι. Έλληνες είναι, συμπατριώτες μας. Άνθρωποι σαν και μας και από εμάς. Αλλά το "ωχ αδερφέ" είναι η καραμέλα μας. Όνειρα γλυκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξέρω Αννιώ μου αλλά δεν μου είχε τύχει κάτι μέχρι τώρα αλλά, πάντα υπάρχει και η πρώτη φορά ...βέβαια θα συμφωνήσω ότι όλοι έχουμε το μερίδιο της ευθύνης μας γι αυτό το κράτος, αλλά δεν θα μπορούσαν κάποιοι υπάλληλοι να είχαν ένα ποιο όμορφο τρόπο στο να εξυπηρετούν τον κόσμο; εξ αλλου βρίσκονται σ αυτή την θέση για αυτό ακριβώς τον λόγο...αλλά ακριβώς αυτό το "ωχ αδερφέ" μας 'έφαγε φιλενάδα. ❤
      Να είσαι καλά και μακριά από ταλαιπωρίες τέτοιες!! καλο σου βραδυΑνιώ μου

      Διαγραφή
  2. Ο Χριστός κ η Παναγία!!! Τι ακούς και συ βρε παιδί μου. Έλεος δηλ.Δεν έπρεπε να την πάρεις την απόδειξη, να την διόρθωνε. Ακούς εκει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε έπαθα σοκ όταν το είδα ακόμη και λάθος διεύθυνση είχαν βάλει.. μόλις σήμερα μπόρεσα να πάω στην συγκεκριμένη υπάλληλο και μου είπε ότι τώρα δεν αλλάζει τίποτα, την επόμενη φορά που θα έρθετε λέει θα το φτιάξουμε.. άντε βγάλε άκρη τώρα...περισσότερο με πείραξε ο τρόπος της υπαλλήλου, που ήταν στην ηλικία της εγγονής μου περίπου καθόλου σεβασμός στον πολίτη!!!
      Βέβαια δεν είναι όλοι έτσι ας το ελπίσουμε φίλη μου
      Καλά να περνάς καλό σου βράδυ φιλιάααα!!

      Διαγραφή
  3. Εδώ κολλάει το "τρεις λαλούν και δυο χορεύουν" Πότε υπήρξε λογική και ευαισθησία στον κρατικό μηχανισμό; Απούσα η προσωπική ευθύνη και στο όνομα του ιδεολογικού μηχανισμού στα παλαιά των υποδημάτων τους το πρόβλημα του καθενός. Τι να πω; "Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι" Προκαταλήψεις θα μου πεις. Ποιος δεν έχει να το πει!
    Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα Ρούλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς Αννικα μου το να είσαι δημόσιος υπάλληλος δεν σου δίνει το δικαίωμα να μην εξυπηρετείς το κοινό, εξ άλλου για αυτό βρίσκεσαι σε αυτήν την θέση...θα μπορούσαν να είναι πιο ευγενικοί και προπάντων σε ηλικιωμένα άτομα, όπως εγώ.
      Μαζί με την πρόσληψη τους θα πρέπει να κάνουν και σεμινάρια καλής συμπεριφοράς!!
      Τι ζητάω να πεις ε; όμως δεν το γενικεύω, γιατί σίγουρα υπάρχουν και εκείνοι που θα σε εξυπηρετήσουν.
      Θέλω να πιστεύω πως κάποτε θα είναι τα πράγματα καλυτέρα στο δημόσιο.
      Αννίκα μου να είσαι καλά κορίτσι μου καλό βράδυ φιλιααα!!❤
      Απλά εγώ έπεσα σε περίπτωση φαίνεται φίλη μου και φυσικά

      Διαγραφή
  4. Εδώ στην Αθήνα έχω παρατηρήσει ότι η νέα γενιά δημοσίων υπαλλήλων είναι μορφωμένα παιδιά και πολύ εξυπηρετικά. Ίσως να ήμουν τυχερή, αλλά οι εμπειρίες μου από διάφορες υπηρεσίες είναι μακράν καλύτερη απ' την προηγούμενη φουρνιά που διορίζανε αβέρτα στο δημόσιο, γνωστούς και ημέτερους. Στο δήμο μας όμως δεν συμβαίνει αυτό. Όπως το περιγράφεις κι εσύ, έχει απομείνει η παλιά σκουριά από αρτηριοσκληρωτικούς γραφειοκράτες. Λυπάμαι και θυμώνω πολύ μ' αυτά που τράβηξες και θα έπρεπε να ντρέπονται που σε βάλανε σ' αυτή τη μακάβρια διαδικασία!!!
    Στη θέση σου θα εξαντούσα κάθε μέσο επικοινωνίας και διαμαρτυρίας με το δήμο. Ακόμα και μεσολάβηση γνωστού για να μεταφέρει τα "χαμπέρια" μου. Μπορεί να μην τους φαίνεται, αλλά συνήθως τους τσούζει όταν έχουν δυσαρεστημένους πολίτες γιατί ξέρουν πως θα το βρουν μπροστά τους στις εκλογές.
    Ρουλάκι μου, σ' ευχαριστώ που δίνεις συνέχεια στην κίνησή μου να μιλάμε, να μοιραζόμαστε, να διεκδικούμε. Αν δεν το κάνουμε τώρα, πότε θα το πράξουμε άραγε;
    ΣΛ αγαπημένη μου♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξέρω ότι δεν είναι όλοι οι υπάλληλοι το ίδιο Κανελλάκι μου σίγουρα υπάρχουν και εκείνοι που σε εξυπηρετούν.
      Εγω έτυχε να πέσω σε κάποια που σίγουρα δεν ήταν η ευγένεια το φόρτε της... και εννοείτε ότι δημοσίευσα το θέμα στο ραδιόφωνο και δεν μπορείς να φανταστείς τι παράπονα είχε ο κόσμος από τις συναλλαγές ...μήπως να έκαναν μερικά σεμινάρια καλής συμπεριφοράς σε μετρικούς υπαλλήλους; και εννοείτε ότι πήγα και στην συγκεκριμένη σήμερα και της είπα να μου φτιάξουν τα λάθη και στην διεύθυνση και στο "θανόντα"...δεν είναι δικό της το λάθος λέει αλλά από τα κεντρικά να πάτε εκεί να σας το τακτοποιήσουν!!!...και σίγουρα δεν θα το αφήσω έτσι, μέχρι να το ταχτοποιήσω το θέμα.
      Ναι Κανελλάκι μου έτσι πρέπει να κάνουμε και βέβαια να διεκδικούμε τα αυτονόητα σαν άνθρωποι...φιλώ σε!!❤


      Διαγραφή
  5. Και εγώ θα πω το εξής Ρούλα μου πιο γενικό: Κάθε λαός έχει το επίπεδο υπηρεσιών και πολιτείας που τού αξίζει! Με λίγα λόγια απλά και σταράτα, είμαστε ΚΑΙ εμείς υπεύθυνοι για το ποια δημόσια διοίκηση θέλουμε και επιθυμούμε.
    Σεβόμενος την τραγική εικόνα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι απλοί συγκάτοικοί σου να σου πω ότι αυτήν την εποχή προσπαθώ να κάνω μια πώληση ακινήτου. (Το μοναδικό υπάρχον μας, το πατρικό μου!). Αν σου πω ότι, ως πωλητής, έχοντας βρεθεί ο αγοραστής, παιδεύομαι ΜΗΝΕΣ τώρα με όλο το κύκλωμα: Εφορία, συμβολαιογράφοι, κτηματολόγιο, τοπογράφοι, μεσίτες, μηχανικοί, Δήμος περιοχής και δεν ξέρω τι άλλο πιθανόν μού προκύψει. Είμαι στα πρόθυρα της παράνοιας αγαπημένη μου φίλη και νιώθω απόλυτα το βίωμά σου.
    Ειλικρινά κρίμα για αυτό που έχουμε να μας αντιπροσωπεύει.
    Στέλνω δύναμη και ευχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες τώρα φίλε μου; τόση ταλαιπωρία; τότε η δική μου περίπτωση είναι πταίσμα μπροστα στην δική σου ταλαιπωρία, δεν το συζητώ ...Δεν αντιλέγω για το ότι έχουμε ευθύνη για ότι τραβάμε, αλλά να σου πω ότι γέρασα και από πάντα ήταν έτσι το δημόσιο ταλαιπωρούσε τους πολίτες του!! κρίμα ακριβώς όπως το λες!!
      Δεν ξέρω αν ποτέ γίνει ένα δημόσιο που θα σέβεται τους πολίτες του, ας το ελπίσουμε, ότι κάποτε θα γίνει αυτό το θαύμα!
      Καλό σου βράδυ 🌙ευχαριστώ για την συμπαράσταση να είσαι καλά!!!

      Διαγραφή
  6. Καλά Ρούλα μου, μετά από το σημερινό μου βάσανο που ξεκίνησε με την Cosmote (αλλαγή κινητού από εταιρικό σε οικιακό) και ένας θεός ξέρει πότε θα τελειώσει, με βρίσκεις να συμπάσχω με όλη μου την καρδιά! Ευτυχώς που όλα τα δικά μου, "θα" γίνουν με mail και θα βοηθήσει ο γιος μου, που ζει πια στο Λονδίνο, γιατί η ίδια ΔΕΝ!
    Καλή μας, δύναμη, τύχη, φώτιση... τι να πω!
    ΑΦιλάκια γλυκά και χαμογελαστά για να μη χάνουμε και το χιούμορ μας, τρομάρα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ήξερα ότι όταν μπλέξεις γενικά με δημόσιο και ότι άλλο κρατικό σου τύχει ότι δεν ξεμπλέκεις ευκολία φιλενάδα... αλλά για μια τόσο απλή διαδικασία που ήταν η δική μου, δεν το περίμενα είναι αλήθεια και δεν είναι αυτό απλά δεν σου δίνουν την πρέπουσα προσοχή και αυτό με θύμωσε...το θέμα λέει θα διορθωθεί στην επόμενη πληρωμή, μετά από 6 μήνες 😮!!!
      Καλή δύναμη και με την δική σου ταλαιπωρία Στεφανία μου...υπομονή τι άλλο να πούμε πιά!! μέχρι την επόμενη φορά που θα τα πούμε καλο σου βραδάκι φιλιαααα!!❤

      Διαγραφή
  7. Πωπω Ρούλα μου τί έπαθες!
    Νομίζω ότι γράφουμε άνετα τα Άπαντα του Ελληνικού δημοσίου, μόνο εμείς εδώ μέσα.
    Δεν βρίσκεις άκρη κι αν χρειαστεί δικηγόρος, τον χρυσοπληρωνεις .
    Έχουμε ταλαιπωρηθεί άπειρες φορές κι έχουμε πληρώσει για πράγματα που δεν ήταν δικά μας, μόνο και μόνο για να ξεμπερδέψουμε.
    Αν σταματήσουμε να ζητάμε μια θέση στο δημόσιο για το παιδί του μπατζανάκη της συμπεθέρας μας, ίσως να αλλάξουν τα πράγματα.
    Σε φιλώ και καλό κουράγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε Ρένα μου όπλα στην απόδειξη ήταν λάθος από την διεύθυνση μέχρι το μακάβριο να βγάλουν τον Γιώργο ότι έχει ταξιδέψει για επάνω...ευτυχώς που δεν την έχει δει, ενώ συνήθως τα τσεκάρει όλα...τι να πω;
      Οντως δεν υπάρχει ούτε ένας πολίτης αυτής της χώρας, που να μην έχει ταλαιπωρηθεί στις συναλλαγές του με το κράτος...
      Για τα άπαντα ούτε λόγος φιλεναδα θα γινόταν μπέστ σέλερ.. αλλά όταν βλέπεις την απάθεια με την οποία σου συμπεριφέρονται εεεε όσο και να μην θέλεις σε βγάζουν από τα ρούχα σου!!
      Είπα να πω τον πόνο μου...
      Ας ελπίσουμε πως η νέα γενιά που δεν έχει τον τουπέ το βολέματος, θα είναι πιο ευγενικοί ..αν και με την τεχνολογία νομίζω ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα αμήν!!
      Και εγώ σε φιλώ φιλενάδα κουράγιο σε όλους μας!! ❤

      Διαγραφή
  8. Σε καταλαβαίνω απόλυτα αγαπητή γιατί έχω περάσει ουκ ολίγες ίδιες καταστάσεις......όλοι αυτοί οι διορισμοί για να βολέψουν κόσμο αγοράζοντας ψήφους και η γραφειοκρατία μας έχουν ταλαιπωρήσει τόσα χρόνια....ελπίζουμε το νέο αίμα που μπαίνει με προκυρήξεις να αλλάξει τα πράγματα !! Σε φιλώ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα να δεις Ράνια μου δεν το περίμενα πως όλοι μας λίγο ή πολύ έχουμε ταλαιπωρηθεί σε ότι αφορά τις συναλλαγές μας με το δημόσιο...
      Αλλά δεν με ένοιαξε και τόσο η ταλαιπωρία, όσο τα λάθη τους και ο τρόπος συμπεριφοράς της συγκεκριμένης υπαλλήλου...
      Ναι αυτό με τα καινούργια παιδιά και εγώ το πιστεύω πως θα αλλάξουν τα πράγματα κάπως!!
      Καλά να είσαι φιλενάδα και μακρά από προβλήματα όσο μπορούμε καλο βραδάκι φιλιααα!! ❤

      Διαγραφή
  9. Έμπαινε, Ρούλα, έμπαινε!
    Έχοντας κάποιες σχετικές εμπειρίες από τα δικά μου μέρη και εκ των έσω,
    που δεν έχουν αλλάξει οι νοοτροπίες και οι παλιές συνήθειες δεν μου κάνει
    καθόλου εντύπωση η συμπεριφορά. Η μονιμότητα και ο όρος "δημόσιο" σα να
    χαλάει τους ανθρώπους ρε γαμώτο. Ελάχιστες οι εξαιρέσεις...
    Να ζήσει ο κυρ Γιώργης και εσυ μαζί, σαν τα ψηλά βουνά, Ρουλίτσα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείτε Αριστάκι μου ότι δεν θα το άφηνα έτσι το θέμα και βέβαια το κοινοποίησα μέσα από το ραδιόφωνο και να δεις τι έγινε από τηλέφωνα και από ταλαιπωρημένους πολίτες...
      Και αλήθεια μικρή μου δεν με ένοιαξε πως ταλαιπωρήθηκα, αλλά η συμπεριφορά της υπαλλήλου, που έπρεπε να σεβαστεί αμή τι άλλο την ηλικία μου, είναι το μόνο που με χαλάει στο να μην σέβονται τον άνθρωπο...θα μπορούσε να πεί ένα συγνώμη, θα διορθωσουμε το λάθος... το οποίο θα πρέπει να ξαναπάω στον δήμο να το διορθώσουν αυτάααα...
      Να είσαι καλά αγάπη μου εννοείτε ότι δεν θα τους κάνουμε το χατίρι... ❤

      Διαγραφή
  10. πραγματικα να κλαις και να γελας!!!
    εμας το χρεωνουν στο λογαριασμο νερου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφάκι μου τι να πεις αγαπη μου εμένα με στεναχώρησε η συμπεριφορά προς τους πολίτες και περισσότερο η ανευθυνότητα των λειτουργών του κράτους.
      Δεν με πείραξε το πώς πήγα ήρθα και ξαναπήγα, (και καλά εγώ μπορούσα , όμως υπάρχουν και άτομα πολύ ηλικιωμένα που δεν μπορούν να το κάνουν, αλλά τα λάθη που έκαναν στην απόδειξη και μου είπαν μετά ότι αυτό θα το φτιάξουμε την επόμενη φορά που θα ξαναέρθετε για το ίδιο θέμα!...
      Ας ελπίσουμε ότι κάποιες γενεές μετά δεν θα υπάρχουν τέτοια θέματα..
      Για γέλια και για κλάματα δεν λές τίποτα Σοφάκι μου καλο βραδάκι φιλιααα!! ❤

      Διαγραφή
  11. Δεν μου φαίνεται τίποτε παράξενο φιληνάδα. Έχω άπειρες ιστορίες, κάποτε σε ληξιαρχείο πήγα να διαμαρτυρηθώ γιαλανθασμένο έγραφο που έλεγε λάθος πόλη γέννησης της μίας κόρης μου, φαντάσου εμένα..τέρας υπομονής να..ουρλιάζω να ανοίξουν μπροστά μου το βιβλίο! Μετά από πολλά και αφού με στόλισαν με ένα σωρό επίθετα, άνοιξαν και είδαν πως..ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ! Μπας και πιστεύεις πως μου ζήτησαν συγνώμη; χα χα χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τέτοιο λάθος φιλενάδα; δεν ξέρουν τι τους γίνεται εκεί μέσα, και καλά δεν το είδε ό Γιώργος σιγουρα θα πήγαινε και θα τους έκανε φασαρία και καλά θα τους έκανε δηλαδή, αν δεν φοβόμουν μην πάθει τίποτα από την ανευθυνότητα τους! και όταν πήγα να δω κάποιον υπεύθυνο να διορθώσουν το λάθος τους, μια μικρή που στεκόταν στην πόρτα, μου είπε πως δεν υπάρχει υπεύθυνος εδώ...και να σκεφτείς ότι αυτό το κτήριο ήταν πρώτα το δημαρχείο μας και μας
      εξυπηρετούσαν ότι θέλαμε ..από τον καιρό που γίναμε δήμος Ηρακλείου...άστα να πάνε...
      Καμιά συγνώμη δεν πιστεύω και εγώ ότι θα ζητήσουν φιλενάδα.. καλό βραδάκι φιλιααα!! ❤

      Διαγραφή
  12. Οπως διαβαζεις Ρουλακι μου ολες οι φιλες σου εχουν να διηγηθουν και μια ωραιοτατη εμπειρια απο το Ελληνικο δημοσιο.Εμενα η μαμα μου που συγχωρεθηκε πριν 12 χρονια εχει ακομη ενεργο ΑΦΜ.και μας ζητανε τον Ενφια.που απο τοτε που καθιερωθηκε τον πληρωνουμε εμεις.Και δεν βγαζουμε ακρη.Αντε να δουμε τι θα γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό βλέπω Λίτσα μου δηλαδή εσένα την μαμά ΄σου την είχαν ζωντανή και μένα πεθάνανε το Γιώργο μου ...κύριε ελέησον... τι άλλο θα δούμε πιά!!
      Με με πείραξε περισσότερο η συμπεριφορά τους βρε φιλενάδα... θα μπορούσαν να να είχαν καλύτερους τρόπους!
      να είστε καλά Λίτσα μου και μακριά από τέτοιους μπελάδες!! καλο σου βραδάκι φιλιααα ❤

      Διαγραφή
  13. ... τι να πω εγώ... 12 χρόνια λείπω. Θυμάμαι τα ΚΕΠ τότε ήταν μια ανάσα μέσα στην τόση γραφειοκρατία.
    Πάντως ήδη έχω αρχίσει να ακούω διάφορες ιστορίες με Έλληνες που είναι πάνω από εξήντα και ζουν μόνιμα Καναδά ή ΗΠΑ και έχουν εμβολιαστεί και προσπαθούν να ενημερώσουν τη.... Γραφειοκρατία χαχαχαχαχκαξδφ΄λακσδξ φ χαμός !!!
    Καλή δύναμη !
    Σε φιλώ από την παγωμένη Μορεάλη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαμός δεν λες τίποτα Μάνια μου ένα μπάχαλο είναι αυτό το κράτος δεν βγάζεις άκρη με τίποτα έτσι και μπλέξεις στα γρανάζια τους...
      Δεν έφτανε το λάθος τους, αλλά δεν είχανε και τρόπους καλής συμπεριφοράς, για μια ηλικιωμένη που την ταλαιπώρησαν χωρίς λόγο...τι να πεις Μάνια μου για το ανεγκέφαλο που κουβαλάνε κάποιοι υπάλληλοι...δεν είναι όλοι έτσι, εγώ έτυχε και έπεσα επάνω σε μια τέτοια υπάλληλο... καλή δύναμη όπως μου λες Μάνια μου σε ευχαριστώ πολύ..
      φιλιά σε σένα και στην Μορεάλη σου από την όμορφη Κρήτη!! ❤😍

      Διαγραφή