Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!Ο ΑΙ ΒΑΣΊΛΗΣ ΗΡΘΕ!!!


Ναι ναι αυτήν την χρονιά ήμουν το καλύτερο παιδί🤣 λέει, γι αυτό ο Αι Βασίλης μου έφερε πολλά δωράκιααα!!

Από που να αρχίσω και που να τελειώσω δεν ξέρω, όμως ας ξεκινήσουμε από την αρχή!!!

Η φίλη μας η Ράνια με τον κόσμο της η χρυσοχέρα, πρόλαβε, αλήθεια που βρήκες τον χρόνο φιλενάδα; και κέντησες με τόσο λεπτομέρεια την όμορφη καρτούλα που μου έστειλες γεμάτη ευχές;

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, καλή και χαρούμενη  χρονιά να έχεις με  υγεία και ότι καλύτερο να σου φέρει!!

Στη συνέχεια, η φίλη μας η Ρένα μας... ναι ναι η γνωστή με τα κουρελάκια της, δεν θα πιστέψετε τι έστειλε...εκτός από την όμορφη καρτούλα με τα κουρελάκια και τις ευχές της μέσα, είχε ένα πολύ όμορφο  και πολύ χρήσιμο  καλαθάκι πλεγμένο με τι άλλο; χα,,χα με κουρελάκια βεβαίως βεβαίως  ένα πολύ ωραίο πετσετάκι, αφού το καλαθάκι θα μπορούσε άριστα να παίξει και τον ρόλο της ψωμιέρας!!Αλλά εκεί που έμεινα με το στόμα ανοιχτό, ήταν όταν αντίκρισαν τα μάτια μου μια εικόνα της Παναγίας!!!    τι να πω; πως   που κάποτε της είχα εκφράσει τον θαυμασμό μου για αυτήν;  και ξαφνικά βλέπω αυτό το δώρο!!

Ρένα μου η  υπέροχη εικόνα σου βρήκε την θέση που της αρμόζει, όχι στο εικονοστάσι μου, αλλά ακριβώς επάνω από το γραφείο μου, για να προστατεύει όλο τον κόσμο πρώτα και μετά την οικογένεια μου!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Ρένα μου να ξέρεις είναι ανεκτίμητο το δώρο σου... όποιος μπαίνει στο σαλόνι μου, την έχει λατρέψει!!

Μια Ευλογημένη χρόνια να έχεις φιλενάδα, να σου φέρει υγεία αγάπη και ότι καλύτερο για σένα και την οικογένεια σου!!


Θυμάστε την ανταλλαγή του Secret Santa;που έκανε η;Μαριλένα; Εεεεε λοιπόν, εκτός από τον δικό μου μυστικό, όχι πράκτορα καλέ; έστειλε και εκείνη τον Αι Βασίλη με τα δωράκια του λέει για την συμμετοχή μου!
Μαριλένα μου σε ευχαριστώ πολύ  το κερακι σου το κεράκι σου μοσχομύριζε, την ώρα που έπινα το τσαγακι μου στην κούπα σου... Εύχομαι η καινούργια χρονιά που ήρθε να έχει για σένα  τα καλύτερα της, υγεία για όλους σας  αγάπη  και πολλά χαμόγελα !!!!
😊🤣
Και τα δωράκια συνεχίζονται ακάθεκτα...αυτή την φορά ήταν η  Η Αννα η Φλο , η Αννιώ μας  που την λέω εγώ, φώναξε τον Αι Βασίλη και του λέει θα πας εκεί...πάλι; την ρωτάει έκπληκτος. ναι γιατί; η δουλειάς ου δεν είναι να πηγαίνεις δωράκια; ναι αλλά πήγα τόσες φορές χο..χο..χο.. φαίνεται παρά ήταν καλό παιδί αυτό!!χο..χο..χο.
Και νάτος πάλι στην πόρτα μου παιδιά αλήθεια σας το λέω..😊 να κρατάει ένα πακέτο! 
Το ανοίγω και βλέπω ένα μπαουλάκι
ντεκουπαρισμένο, γεμάτο θησαυρούς
και ένα σωρό όμορφες Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες με πηλό  μέσα του, που κρεμαστήκαν στα σπιτάκια του Σμαραγδάκη...

Το μπαουλάκι της θα βάλει μέσα πιά τους δικούς μου θησαυρούς!
και εννοείτε με καρτούλα που συνόδευαν οι ευχές της για την καινούργια χρονιά, που τις γλυκάνανε τα σοκολατάκια της
Αννιώ μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ να εύχομαι και για σένα να είναι η χρονιά αυτή γεμάτη υγεία, αγάπη  και χαρές για όλους τους αγαπημένους σου.😊 


Το άλλο δεν σας το είπα ε; χι..χι.. που είχα δωράκι πεσκέσι με καλούδια από την Σοφία-ΣοφάκιΣοφία-Σοφάκι, από εκείνη που τίποτα δεν πάει χαμένο,
με τα οποία κεράσματα και φάγαμε και ήπιαμε στην υγεία της και στην υγεία όλων τους...μεζεδάκια από τον τόπο τους ξεχωριστά και πεντανόστιμα, ο καβουρμάς, η μπάμπο, και κρασάκι ΄κόκκινο από τον Έβρο  μμμμ!!  


Σοφάκι μου στην υγειά σας κορίτσι μου ευχαριστούμε πάρα πολύ.
Εύχομαι στο σπιτικό σας να πληθαίνουν τα καλούδια σας. 
Καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και αγάπη πάντα γύρω σας!!  



Νομίζω ότι το παραέκανε ο Αι Βασίλης, αλλά πως να του χαλάσεις χατίρι, πάρα να του πω ένα μεγάααλο ευχαριστώ σε εκείνον και όλες τις φίλες μου που κάνανε  τόσο κόπο να τους ευχαριστήσω πάαααααρα πολύ, οι ευχές μου μαζί τους!!!
Αυτά από τις φίλες μας...ο
όμως μην νομίζετε πως τελειώσαμε; 🤣🤣🤣  
Δωράκια πολλά που ανταλλάξαμε εχθές μεταξύ μας, και που ένα ήταν λίγο περισσότερο ξεχωριστό από τα άλλα, από  τον εγγονό μου τον Αρη, να γράφω λέει ότι θυμούμαι!! 🤗
Εντάξει  τέλος τα δωράκια για μένα μην με βαρεθείτε στο τέλος, όμως πως να αντισταθώ να μην σας δείξω τι έκανα εγώ για τον μικρούλη μας, που ήταν το ξωτικό του Αι Βασίλη για όλος μας φέτος;
Και ένα μικρό πίνακα που προσπάθησα να ζωγραφίσω για το δωμάτιο του!!!
Να σας γλυκάνω με τον μπακλαβά μου, να είναι έτσι γλυκιά και η καινούργια χρονιά σας
Εύχομαι για όλους σας αυτή η καινούργια χρονιά, που μόλις κάνει τα πρώτα της βήματα, να σας χαρίσει εκτός από υγεία και αγάπη, ότι άλλο έχει ευχηθεί ο καθένας σας από καρδιάς!!!!
Να χαμογελάτε φίλοι μου είναι το μόνο μεταδοτικό που θα χαιρόμασταν όλοι να είχαμε!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σας ευχαριστώ πολύ που περνάτε και τα λέμε!! 

 
   


48 σχόλια:

  1. Αφού ήσουν καλό παιδάκι, πώς να μην έρθει ο αη Βασίλης τόσες φορές συο σπίτι σου;
    Με υγεία να χαρείς τα δώρα σου.
    Χαίρομαι που βρήκες χώρο να κρεμάσεις την εικόνα της Παναγίας.
    Καλή χρονιά σε όλους σας.
    Ένα κομμάτι μπακλαβά θα το τσακίσει φεύγοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Γλυκοφιλούσα Παναγιά σου Ρένα μου βρήκε τον χώρο της μέσα στο σπιτικό μας...ένα ευλογημένο αναπάντεχο δώρο...
      Να σκεπάζει η αγάπη της τα βήματα μας να μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με τα δύσκολά μας το βιβλίο που είχε μέσα το δέμα δεν το έβγαλα φωτό, γιατί είχε πάει λίγο πιο πέρα, ντρεπόταν λέει την δημοσιότητα 🤣
      Ρένα μου χίλια ευχαριστώ μαζί και τον Αι Βασίλη που τα έφερε και με έκανε τόσο χαρούμενη, επιφυλάσσομαι γιατί φέτος είχε προτεραιότητα ο μπόμπιράς μας.
      Καλή και ευλογημένη χρονιά φιλενάδα με υγεία σε όλους σας πάνω από όλα και αισιοδοξία να είναι η χρονιά αυτή που θα πετάξουμε τις μάσκες και να αναπνεύσουμε ελευθέρα πια καθαρό αέρα!!
      Ηδη ο μπακλαβάς θα τον έχει γλυκάνει...τι κουλουράκι τι μπακλαβάς το ίδιο είναι. 😉
      Χρόνια πολλά και καλά Ρένα μου φιλιαααα!!🎁🎄

      Διαγραφή
  2. Μου ανέβηκε το ζάχαρο με τόση γλύκα που γεύτηκα εδώ μέσα...😊
    Όλα υπέροχα, τα δωράκια που πήρες, τα δωράκια που έδωσες, τα μικροσκοπικά πλεχτά του ξωτικούλη σας, ο πίνακας της γιαγιάς...
    Αχ να είστε πάντα καλά κι ευλογημένοι.
    Καλοστέριωτη και καλοπόρευτη η νέα χρονιά σας, Ρουλάκι μου αγαπημένο ♥ ~ ΣΛ ~ ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα αυτό είναι καλό να σου ανέβει το ζάχαρο Κανελλάκι μου; 😊ευτυχώς που είναι μακριά ο μπακλαβάς αυτό σε σώζει...χι..χι..
      Λίγος ο χρόνος μου για να κάνω ότι ήθελα, αλλά ο Αι Βασίλης πήγαινε και ερχόταν ..μα τι χαρά να μπορείς να παίρνεις δωράκια... η στιγμή όμως που τα ανοίγεις είναι η καλύτερη ε; αλλά εκεί που είναι περισσότερη η χαρά είναι όταν δίνεις τα δικά σου στο Αι Βασίλη να πάνε!!
      Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία πάνω από όλα, αγάπη και γρήγορα με πολλές βαθιές ανάσες αμάσκωτες!!
      Χρόνια πολλά και καλά με όλα τα καλύτερα τους !! Σ.Λ. το ίδιο Κανελλάκι μου φιλώ σε!!🎁🎄

      Διαγραφή
  3. Ρούλα μου κατ' αρχάς να ευχηθώ σε σένα και την οικογένειά σου καλή χρονιά με υγεία και αγάπη.
    Τα δώρα πολύ όμορφα, αλλά στάθηκα λίγο παραπάνω στην εικόνα με την Παναγία της Ρένας. Είναι ένα έργο καταπληκτικό!
    Όσο για τον μπακλαβά σου μια σιελόρροια την έπαθα...
    Και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα είδες Ελένη μου τι υπέροχη που είναι; σου μαγνητίζει το βλέμμα! Ας έχει τον κόσμο όλο υπό την σκέπη Της Η Γλυκοφιλούσα!! η Ρένα είναι σπουδαία αγιογράφος και την ευχαριστώ πολύ για ακόμα μία φορά, για το τόσο όμορφα δώρο της!!
      Καλή χρόνιά και σε σένα με υγεία πάνω από όλα και αγάπη πολύ γύρω σου...να είναι η καινούργια χρονιά για σένα και την οικογένειά σου γλυκιά σαν μπακλαβάς και χαμόγελα όμορφα!! Χρόνια πολλά και καλά... φιλιαααα!! 🎁🎄

      Διαγραφή
  4. Καλή χρονιά σου Ρούλα μου. Το φως της καρδιάς σου να συνεχίσει να φωτίζει με την καλοσύνη σου την παρέα μας αλλά και το δικό σου περιβάλλον. Ο Άη Βασίλης θησαυρός φέτος με δώρα καρδιάς που στολίζουν την καρδιά μας. Να τα χαρείς όλα, ένα προς ένα καλή μου φίλη. Την αγάπη μου και τις ευχές μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά να έχουμε όλοι μας με υγεία πάνω από όλα, να είναι η χρονιά αυτή, εκείνη που θα μας φέρει τις ανάσες πίσω, να είναι εκείνη που θα ξαναβρούμε την καθημερινότητα μας και την γαλήνη που έχουμε ανάγκη όλοι μας!!
      Είναι αλήθεια ότι δεν περίμενα τον Αι βασίλη να κάνει τόσα δρομολόγια για χάρη μου, αφού την χρονιά που πέρασε δεν είχα χρόνο να κάνω αυτά που ήθελα για φίλους, τον περισσότερο χρόνο τον αφιέρωσα στον μπόμπιρα μας!!
      Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές δέξου και τις δικές μου να είναι η καινούργια χρονιά η καλύτερη σου!!! Χρόνια πολλά!!🎁🎄

      Διαγραφή
  5. Είδες τι γίνεται όταν είσαι καλό παιδί; Τι να πω; Καθόλου δεν παραξενεύομαι. Καλή χρονιά Ρούλα μου . Ας είναι το '22 ανθρώπινο και καλύτερο από τις προηγούμενες χρονιές. Να τα χαρείς όλα τα δώρα σου το αξίζεις.
    Και πάντα χρυσοχέρα υπέροχα όσα έφτιαξες
    Να σαι καλά
    Τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ούτε μία σκανταλιά; μήπως παραείμαι καλό παιδί Αννιώ μου;🤣 για να το ξαναδώ το θέμα!! χο.χο.
      Ο Αγιος Βασίλης φταίει που με κακόμαθε του χρόνου θα του κάνω σκανταλιές!!🤣
      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, οι ευχές σου και δικές μου ολόψυχα Αννιώ μου.
      Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία πάνω από όλα, με αισιοδοξία και με περισσότερο νιάσιμο για τον διπλανό μας.
      Χρόνια πολλά και καλά Αννιώ μου φιλιααα!!🎄🎁

      Διαγραφή
  6. Όλα τα δώρα σου υπέροχα Ρούλα μου! Να είσαι καλά να τα χαρείς! Με υγεία και καλύτερες μέρες ο καινούργιος χρόνος σε σένα και όλη την οικογένεια. Να είστε καλά!
    Την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Αννίκα μου να είσαι καλά, η καινούργια χρονιά που μόλις κάνει τα πρώτα της βήματα, να είναι και για σένα και τους αγαπημένους σου όμορφη, να σας φέρει τα καλύτερά της δώρα και πρώτα από όλα υγεία, και όλα τα άλλα θα έρθουν με το καλό.
      Ας είναι αυτή η χρονιά, εκείνη που θα πετάξουμε τις μάσκες και θα πάρουμε βαθιές ανάσες!
      Χρόνια πολλά και καλά φίλη μου φιλιαααα 🎄🎁

      Διαγραφή
  7. Να χαίρεσαι καλό μου κοριτσάκι όλα τα δώρα σου! Να έχεις όμορφη χρονιά προπάντων υγεία και όλους τους αγαπημένους σου κοντά σου!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή και χαρούμενη χρονιά Μαίρη μου και σε σένα και στους αγαπημένους σου να έχετε υγεία πρώτα από ΄όλα, να είναι μια χρονιά που να την θυμόμαστε σαν την χρονιά της βαθιάς ανάσας!!
      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου χρόνια πολλά και καλά φιλιαααα!! 🎄🎁

      Διαγραφή
  8. Καλή χρονιά Ρούλα μου με υγεία, αγάπη και χαρές στο σπιτικό σου. Να χαρείς τα όμορφα δώρα που έλαβες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου για τις ευχές σου αντεύχομαι και εγώ για μια χαρούμενη καινούργια χρονιά με υγεία πάνω από όλα, αισιοδοξία και ελπίδα για τα καλύτερα που θα έρθουν!
      Χρόνια πολλά και καλά φίλη μου φιλιαααα!!! 🎄🎁

      Διαγραφή
  9. Α, μα το ήξερα εγώ ότι ήσουν πολύ καλό παιδί, καλά έκανε ο Αη-Βασίλης και σε γέμισε δώρα, Ρούλα μου!
    Υπέροχα όλα, να τα χαρείς και να έχεις μια πολύ όμορφη νέα χρονιά!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα...χα...μα τόση φαντασία που έχεις Πίππη μου δεν θα πήγαινε χαμένη 🤣 σίγουρα κάτι θα είχες υποψιαστεί...μα τόσα δώρα; ούτε εγώ δεν το πίστευα 😊
      Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, να έχεις μια όμορφη και χαρούμενη χρονιά, να μας παραμυθιάζεις με τις εμπνεύσεις σου!!
      Η καινούργια αυτή χρονιά να σου φέρει υγεία πολύτιμη για όλους , και αισιοδοξία πως όλα θα πάνε φέτος όλα καλύτερα!!!
      Χρόνια πολλά και καλά Πίππη μου φιλιααα!!🎄🎁

      Διαγραφή
  10. Καλή και ευλογημένη χρονιά Σμαραγδένια μου.
    Όλα τα καλά στην οικογένεια σας.
    Πάντα να γεμίζεις δώρα και αγάπη εύχομαι!
    Το αξίζεις.
    Όλα ήταν υπέροχα, αλλά η εικόνα της Ρένας, με συγκίνησε! Υπέροχη!!!!!! Πάντα να σας προστατεύει Σμαραγδένια μου και να σας ευλογεί!
    Πολλά φιλιά και αμέτρητες ευχές για μια χρονιά όλο χαρές!
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή και ευλογημένη να είναι Μαρινάκι μου με υγεία πάνω από όλα και όλα τα καλά στο σπιτικό σας...
      Είδες τι όμορφη που είναι αυτή η εικόνα της Παναγίας; Ενα πολύτιμο δώρο... Η Ρένα έβαλε την καρδιά της και όλη την τέχνη της σε αυτήν!! Να προστατεύει Η Χάρη Της όλο τον κόσμο!
      Η καινούργια χρονιά να φέρει αγάπη και αισιοδοξία πως θα είναι η χρονιά που θα αναπνεύσουμε σαν άνθρωποι!!
      Χρόνια πολλά και καλά μικρή μου φιλιαααα!!🎄🎁

      Διαγραφή
  11. αχ Ρουλακιιιιιιιι μου καλο παντα καλο παιδι εσυ φυσικααααααααααα
    χαρηκα που σου αρεσαν τα καλουδια του τοπου μου ... την "μπαμπω" να την βαλεις φωτο ψητη !!!!!
    αχαχχααα
    να στε ολοι ευλογημενοι και γεροί να μαζευεστε παντα γυρω απο τραπεζια χαρας!!!!!
    ολα πανεμορφα οσα ελαβες γλυκια μου η εικονα καταπληκτικη πολυ μου αρεσει αυτος ο τροπος
    που γινεται ετσι στενη η εικονα αχ να εχουμε ολοι την ευλογια της ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ ΜΑΣ !!!!!
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα...χα... Σοφάκι μου πόση έκπληξη ένιωσε ο Αι Βασίλης με το πεσκέσι σας; τροχάδι ήρθε για να προλάβει το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς σας γευτήκαμε όλοι τους νοστιμότατους μεζέδες σας την μπάμπω δεν πρόλαβα να την βγάλω ψητή φαγώθηκε μέχρι να το σκεφτώ...🤣 ήπιαμε το κρασάκι στην υγεία σας, που ήταν σκέτο νέκταρ!! Σας ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για όλα!!
      Καλή και ευλογημένη χρονιά να έχετε όλοι σας με υγεία πάνω από όλα, αγάπη και ότι καλύτερο να φέρει στην οικογένεια σου.
      Καλή χρονιά, Χρόνια πολλά και καλά Σοφάκι μου φιλιαααα!!🎄🎁

      Διαγραφή
  12. Κσλή χρονιά Σμαραγδάκι μου! Περίκαλη θα είναι με τόσα όμορφα δώρα που πήρες. Η καλή χρονιά φαίνεται απ' την αρχή :)
    Να τα χαρείς με υγεία.
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου είναι αλήθεια πως φέτος ο Αι Βασίλης το παράκανε ε; η καινούργια χρονιά που μόλις μπήκε, μακάρι να είναι αυτή που θα φέρει σε όλο τον κόσμο υγεία πάνω από όλα Μαρία μου και ότι καλύτερο για τον καθένα χωριστά!
      Να είναι η νέα χρονιά εκείνη που θα πάρουμε ανάσες βαθιές!!
      Χρόνια πολλά και καλά Μαρία μου φιλιααα!!🎄🎁

      Διαγραφή
  13. Ναι μάλλον ήσουν πολύ καλό παιδί ! χαχαχαχα Πολύ ωραία οοολα τα καλούδια, ξεχώρισα το δώρου του εγγονού και τον μπακλαβά βεβαίως βεβαίως χαχαχα
    καλή χρονιά !)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια είναι Μάνια μου, αλλά μήπως το παραέκανα; μα ούτε μια σκανταλιά; να το σκεφτώ φέτος; σαν πολύ τον κούρασα τον καημένο τον Άγιο!!
      Είμαι πολύ περήφανη που έχω αυτόν τον εγγονό, όπως και για τις τρεις εγγονές μου, ξέρουν τι θέλω και το λένε στον Αι Βασίλη.. 🤣
      Αχ να είμαστε κοντά να σου στείλω μπακλαβά!! όμως θα σου ευχηθώ έτσι γλυκά να είναι η καινούργια χρονιά σας !!!
      Καλή και χαρούμενη χρονιά με υγεία πάνω από όλα και αφορμές για πολλά χαμόγελα Μάνια μου φιλιά σε σένα και στην Μορεάλη σου!!!!🎄🎁

      Διαγραφή
  14. Ε μα, δικαίως τόσα δώρα .... είδες ότι ήξερε ο Άγιος Βασίλης για την καλοσύνη σου και σε τίμησε δδόντως !!!! Να είσαι καλά να τα χαρείς !!!!! Καλή χρονιά !!!! Σε φιλώ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παρά έκανε όμως Ράνια μου δεν προλάβαινε ο Αγ Βασίλης να φέρνει 😊όμως ...είπαμε να είμαι καλό παιδί αλλά να μην το παρακάνω ε;
      Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και για όλα μακάρι η καινούργια χρονιά να φέρει υγεία πάνω από όλα και τα καλύτερα στην οικογένειά σου!
      Καλή χαρούμενη χρονιά, χρόνια πολλά και καλά Ράνια μου φιλιαααα!! 🎄🎁

      Διαγραφή
  15. Δώρα, δώρα και πάλι και πάντα δώρα να λαμβάνεις Ρούλα μου, γιατί τα αξίζεις ΟΛΑ!!!
    Και όλα τα δώρα σου, είναι πανέμορφα και είμαι σίγουρη πως θα τα χαρείς!
    Όταν η χρονιά μπαίνει με χαρές οι χαρές πολλαπλασιάζονται σε όλη την διάρκεια της χρονιάς, είναι άγραφος νόμος!

    Καλή Χρονιά με πολλά χαμογελαστά ΑΦιλάκια αγάπης! <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φιλενάδα εννοείτε ότι όλα και ένα ένα είναι ξεχωριστά τα δωράκια μου και θα τα χαρώ... με έκαναν πολύ χαρούμενη αν η χαρά μοιράζεται θα χαρώ πολύ να σκορπιστεί η χαρά παντού!!
      Καλή χρονιά με πολλά χαμόγελα να έχουμε Στεφανία μου με υγεία πρώτα από όλα, αγάπη σημαντική, και να είναι αυτή η χρονιά, της βαθιάς ανάσας!!
      Χρόνια πολλά και καλά φίλη μου φιλιαααα!!🎄🎁🧡

      Διαγραφή
  16. Κάθε φορά που σε επισκέπτομαι θαυμάζω την δεξιοτεχνία σου
    αλλά και το γούστο σου στον συνδιασμό χρωμάτων αλλά
    και την έμπνευσή σου στα δεδομένα..

    Να είσαι γερή και δυνατή να προσφέρεις όλα τα καλά
    και να παίρνεις όλα τα καλά τού κόσμου!

    Σε φιλώ με αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το Λενιώ μας τι κάνεις μάτια μου; χαίρομαι πολύ που σε "βλέπω" και σε ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα σχόλια σου και για τις ευχές σου...
      Ευχομαι η καινούργια χρονιά που μόλις έφτασε να είναι εκείνη που θα σου φέρει υγεία πάνω από όλα, για σένα και του αγαπημένους σου πολύ αγάπη και να σου χαρίσει μόνο τα καλύτερα της !!!
      Χρόνια πολλά και καλά Λενιώ μου φιλιαααα!!🎄🎁
      Υ.Γ. δεν βρισκω το μπλοκ σου και δεν ξέρω πως να το ψάξω, γι αυτο δεν έχω έρθει τόσο καιρό να τα πούμε...σε ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη!😊

      Διαγραφή
    2. Αν ξαναπεράσεις από εδώ γράψε μου αν θέλεις στο μεηλ μου ...roulamakedonisa@gmail.com 😍

      Διαγραφή
  17. Ο Χριστός κι η Μάνα Του! Χαμούλης έγινε! Μα πόσα όμορφα
    και πολλά δώρα σού έφερε ο Άγιος Βασίλης, Σμαράγδι μου;
    Όλα εκλεκτά, και να τα χαίρεσαι, κι από το εγγόνι όμως,
    πολύ ξεχωριστό το δωράκι, όπως κι εκείνο που έφτιαξες
    εσύ! Τέλειο πράγμα τα δώρα! Καλή χρονιά με Υγεία! ⭐⭐

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαμούλης δεν λες τίποτα Πετρίνα μου. Ο Αι Βασίλης χο...χο.. βαρέθηκε να πηγαινοέρχεται τι να πω; πως χάρηκα τόοσο πολύ; η αλήθεια είναι αυτή και αυτήν την χαρά ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας, αφού η χαρά είναι για μοιρασιά;
      Είδες τι όμορφα και πολλά δώρα που μου έφερε; Και ναι συμφωνώ μαζί σου, ότι τα δώρα είναι πολύ όμορφο πράγμα!
      Καλή και χαρούμενη χρονιά να είναι αυτή που μόλις κάνει τα πρώτα της βήματα, να φέρει υγεία πάνω από όλα, σε σένα και στους αγαπημένους σου και να είναι η χρονιά που θα φέρει τα καλύτερα και πολλές βαθιές ανάσες..
      Χρόνια πολλά και καλά φιλιάαα!! 🎁🎄

      Διαγραφή
  18. Υπέροχα τα δώρα που σου έφερε ο Αι Βασίλης, Ρουλίτσα μου! Όλα διαλεχτά και προσεγμένα!!! Αλλά και αυτά που έπλεξες για το ξωτικούλι σας, πραγματικά υπέροχα!!!! Να έχεις μιά πολύ καλή χρονιά, γεμάτη υγεία, χαρά και αγάπη σε όλη την υπέροχη οικογένειά σας!
    Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αι βασίλης είναι αλήθεια ότι φέτος το παρά έκανε με τα δωράκια μπορεί να κουράστηκε λιγάκι παραπάνω, αλλά εμένα με έκανε πολύ χαρούμενη 😊 Καλή και χαρούμενη χρονιά Μαριάννα μου με υγεία πάνω από όλα και μόνο χαρές να γεύεσαι από τους αγαπημένους σου.
      Να είναι η καινούργια χρονιά η καλύτερη σου με ότι όμορφο σου φέρει!!
      Χρόνια πολλά και καλά Μαριάννα μου φιλιαααα!!! 🎄🎁

      Διαγραφή
  19. Θα παραπονεθώ στον Άγιο .. σου έφερε ένα σωρό δώρα! Είπαμε.. καλό παιδί..καλό παιδι..Ε! Άγιε κάτσε φρόνιμα! Σμαραγδένια μιυ, αγαπημένη μου, να είσαι καλά, να είσαι με τον Γιώργο σου υγιείς, ευτυχισμένοι και πάντα στην μπλοκοπαρέα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα να δεις φιλενάδα που πήδηξα το σχόλιο σου και δεν σου απάντησα 😊 δεν το έκανα επίτηδες καλέ; στο τσεκάρισμα το είδα 🤣
      Του χρόνου είπε θα κάτσει καλά!!! 🤣
      Σε ευχαριστώ πολύ αχτίδα μου για τις ευχές σου καλή χρονιά και σε σένα και στους αγαπημένους σου με υγεία πάνω από όλα, θετική σκέψη να είναι η χρονιά αυτή που θα μας δώσει βαθιές ανάσες ανακούφισης και τα καλύτερα της
      Χρόνια πολλά και καλά αχτίδα μου φιλιαααα!! 🎄🎁

      Διαγραφή
  20. Πω,πω δώρα!
    Μήπως έκανα λάθος που εγκατέλειψα το blogging;
    Βρε μήπως να το ξανασκεφτώ;
    Κοίτα τι παθαίνω όταν επισκέπτομαι μετά απο χρόνια το blog της γλυκιάς Σμαραγδένιας
    Τις καλύτερες ευχές μου απο καρδιάς για την νέα χρονιά
    Υ.γ
    Αυτόν τον καβουρμά,το μπάμπο και το κρασάκι πολύ τα ζήλεψα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πω...πω...τι βλέπουν τα τσακίρικα τα ματάκια μου; βρε καλώς το Χριστινάκι που γιόρταζε κι όλας !!
      Είδες που εγκατέλειψες το μπλόκινκ τι χάνεις; 🤣..νταξ δεν χάνεις και πολλά μην τρελαθούμε κι όλας; 😊 να το ξανασκεφτείς πάντως...
      χα..χα.. η μπάμπο ο καβουρμάς και τα συνοδευτικά του τι να σου κάνω που δεν ήσουν εδώ; 🤣
      Χαίρομαι που σε "βλέπω" ελπίζω να είσαι καλά, να έχεις μια όμορφη και χαρούμενη χρονιά με υγεία και ότι καλύτερο εύχεσαι για σένα από την νέα χρονιά!!
      Χρόνια πολλά και καλά Χριστίνα μου!! φιλιαααα!!🎁🎄

      Διαγραφή
  21. Καλή κι ευλογημένη χρονιά Ρούλα! Εύχομαι ολόψυχα να χαρείς τα δωράκια σου με υγεία! Είχα διαβάσει για την ανταλλαγή δώρων σε κάποιο μπλογκ, ήθελα να μάθω πως γίνεται αλλά μετά ξεχάστηκα. Ελπίζω του χρόνου! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή και ευλογημένη χρονιά Ειρήνη μου σε σένα και στους αγαπημένους σου με υγεία πάνω από όλα, αγάπη και έγνοια για τον συνάνθρωπο, ότι καλύτερο στην ζωή σας, για όλο τον κόσμο ειρήνη και γαλήνη στις καρδιές μας!!
      Είναι όμορφο συναισθημα να μπορείς να παίρνεις δωράκια αλλά περισσότερη χαρά είναι να δίνεις!! λέει ένα ρητό...όταν απίρνεις γεμίζουν τα χέρια, όταν δίνεις γεμίζει η καρδιά!! δεν είναι όμορφο;
      Χρόνια πολλά και καλά Ειρήνη μου φιλιαααα!!🎁🎄

      Διαγραφή
  22. Μα πόσα δώρα και τι πανέμορφα δώρα! Να τα χαρείς Σμαραγδένια μου!
    Και έκλεισες με αγαπημένο Μπακλαβά, εντάξει τι άλλο να πω;
    Μια όμορφη, γερή, τυχερή χρονιά να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου Μαρία μου ναι φέτος με γέμισε δώρα ο Αι Βασίλης με τα ξωτικά του που πηγαινοέρχονταν να προλάβουν...😊
      Ο μπακλαβάς είναι έθιμο εδώ να τον κάνουμε κάθε χρόνο την Πρωτοχρονιά...να μην είμασταν κοντά; 😊
      Καλή και χαρούμενη χρόνια να έχεις με υγεία πρώτα από όλα και αισιοδοξία ότι αυτή η καινούργια χρονιά να είναι η ωραιότερή και η καλύτερή σου !!!! Χρόνια πολλά και καλά Μαρία μου φιλιααα!! 🎁🎄

      Διαγραφή
  23. Ήρθε ο Άη Βασίλης και μας έφερε και δώρα για την μικρή μου που χάρηκε όπως κάθε χρόνο πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωωωω πόσο χαίρονται τα παιδιά όταν παίρνουν δωράκια έ; Νατάσσα μου ο Αι Βασίλης δεν αφήνει κανένα παιδάκι παραπεσμένο!!
      Καλή χρονιά να έχεις με υγεία παντω από όλα για σένα και τους αγαπημένους σου, πολύ αγάπη και αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλύτερα.
      καλή φώτιση σε όλο τον κόσμο!!
      Χρόνια πολλά και καλά φιλιααα!!🎁🎄

      Διαγραφή
  24. Καλή Χρονιά Ρούλα κι ο,τι επιθυμείς με υγεια και χαμόγελα!!! Να τα χαιρεσαι τα δωρακια σου και να είσαι κι εσυ καλά να μοιραζεις δώρα και χαρα!! Φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή