Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

13...ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΊΑ!!!!!

Σαν να ήταν χθες, κι ας ήταν ο Σεπτέμβρης του μακρινού 2011 που αυτό το ηλεκτρονικό σπιτάκι άνοιξε την πόρτα του, όπως τα σχολεία.

 Δειλά δειλά, χωρίς η σπιτονοικοκυρά του, να έχει ιδέα το πως θα  χρησιμοποιούσε αυτόν τον χώρο. Στην αρχή γελούσε με τον εαυτό της για ότι θα τολμούσε. Οπως λέμε που πας βρε Καραμήτρο; κάτι τέτοιο ακριβώς!

Είχε την εντύπωση ότι θα χανόταν στον κόσμο που πλημύριζε ταχύτατα με εικόνες και απέραντες πληροφορίες το μυαλό της. Εεεε και δεν ήταν στα νιάτα της, τα είχε τα χρονάκια της όταν έκανε το τόλμημα.

Ποτέ δεν φανταζόταν πόσα πολλά θα χωρούσε αυτός ο μικρός χώρος σαν κουκιδίτσα άμμου στον απέραντο διαδικτυακό κόσμο.

Θυμάται με αγάπη όλα αυτά τα δεκατρία χρόνια που ανελλιπώς, κάθε εβδομάδα, όλο και κάτι έβρισκε να γεμίσει τον άδειο του χώρο.

Σήμερα έκανε μια αναδρομή στα παλιά και έμεινε έκπληκτη με το πόσα  πράγματα είχε μάθει όλα αυτά τα χρόνια, πόση βοήθεια είχε χρειαστεί στην αρχή για να καταλάβει και  να μπορεί να μπει σε αυτόν το χώρο και να γίνει και εκείνη μια blogger.🤣 

Αναπολεί τις εποχές, που οι επισκέπτες της(μια από τις πρώτες  ήταν και η φίλη μας η Χαρά )  της έδιναν κουράγιο να συνεχίσει και να κάνει ότι αγαπάει. 

Ακολούθησε αυτήν την συμβουλή και δεν το μετάνιωσε μέχρι σήμερα, αφού αυτό το μπλοκόσπιτο ήταν η αιτία να γνωρίσει τόσους όμορφους ανθρώπους και κάποιους είχε την χαρά να τους γνωρίσει από κοντά. 

Απο την μια μεριά λυπάται που έχουν κλείσει τα δικά τους μπλοκ αρκετοί φίλοι, αλλά από την άλλη χαίρεται, που έχουν μείνει κάποιο πιστοί στο χώρο του μπλόκιν. Το καταλαβαίνει ότι το φέης μπούκ είναι πιο σύντομο να επικοινωνήσει κάποιος, αλλά δεν νομίζω ότι θα το έκανε ποτέ, γιατί δεν της χρειάζεται λέει. Έχει όλα όσα της είναι αρκετά και με το παραπάνω μάλιστα και είναι ευγνώμων για όλα όσα της έχει προσφέρει to blogging μέχρι τώρα.

Το μπλοκοσπιτάκι της έχει μπει στην εφηβεία πιά  και είναι πολύ περήφανη που έχει ακόμα την πόρτα του ανοιχτή και το κλειδί κάτω από το χαλάκι, να το βρίσκει εύκολα όποιος θέλει να μπει.

Θέλει να  σας ευχαριστήσει όλους πάρα πολύ που όλα αυτά τα χρόνια της  κάνατε συντροφιά, είναι πολύ χαρούμενη που σας έχει γνωρίσει, αφού χάρη σε εσάς η ζωή της, έχει γίνει πολύ πιο ενδιαφέρουσα.

Το κέρασμά της για τα 13 αυτά χρόνια θα είναι από το ίντερνετ, αφού δεν μπορούσε φέτος να φτιάξει κάτι γλυκό. 🤣 

Ομως δεν θα αφήσει χωρίς ένα μικρό δωράκι κάποιον ή κάποια τυχερή που θα περάσει την πόρτα της!

Σας εύχεται να είστε όλοι καλά, να έχετε μια όμορφη εβδομάδα και μέχρι την επόμενη φορά που θα τα πούμε, να μην ξεχνάτε, πως ένα χαμόγελο, ομορφαίνει το πρόσωπο και την καρδιά!

😊

 Σας ευχαριστεί πολύ που περνάτε και τα λέτε! 


 

   

         

31 σχόλια:

  1. Παίρνω το κλειδί κάτω απ το χαλάκι κι έρχομαιιιιι.....
    Μας έχεις ομορφύνει την γειτονιά με τις τόσο ενδιαφέρουσες αναρτήσεις σου καλή μου και να συνεχίσεις για όσους σε ακολουθούμε πιστά και σταθερά.
    Πολύχρονο λοιπόν το εφηβικό σπιτάκι σου και να φτάσει μέχρι βαθιά γεράματα.
    Πολλά φιλιά !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την Ράνια μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα όμορφα σου λόγια , που με κάνουν και κοκκινίζω από χαρά και ας μην με βλέπεις! 🤣.
      Για πότε πέρασαν τόσα χρόνια ούτε που το κατάλαβα φίλη μου και πόσο χαίρομαι που βρίσκομαι σε αυτήν την γειτονιά που νομίζω ότι είναι η καλύτερη που υπάρχει...(αν δεν παινέψεις την γειτονιά σου...🤣.
      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου Ράνια μου. Να είσαι καλά και να περνάς ακόμα καλύτερα. Να μου φιλήσεις την μικρούλα σας 😘και σε σένα στέλνω την αγάπη μου και μια μεγάλη αγκαλιά! 🧡🤗

      Διαγραφή
  2. ΩΩΩΩ στην εφηβεία το μπλογκάκι σου ε; Σιγά σιγά θα ενηλικιωθεί και θα είμαστε παρέα όλοι να τα λέμε. Χρόνια του πολλά και πολλά χρόνια καλά στην οικοδέσποινα που μας χαιρετά και αποχαιρετά κάθε φορά με ένα χαμόγελο.
    Να σαι καλά Ρούλα μου
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες Αννιώ μου; για πότε μεγάλωσε κι αυτό; απίστευτα το πως περνάνε τα χρόνια!
      Ειμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι ακόμα εδώ, σ αυτήν την παρέα και στο πόσο με έχει βοηθήσει να αξιοποιώ τον χρόνο μου.
      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλη μου για τις ευχές σου. όσο για το χαμόγελο για μένα είναι αυτό που μας αλλάζει την διάθεση προς το καλύτερο, γι αυτό και είναι μέρος τις καθημερινότητας μου ακόμα και στα δύσκολα μου.
      Να είσαι και καλά Αννιώ μου και να κάνεις ότι αγαπάς! την αγάπη μου στέλνω με μια αγκαλιά! 🧡🤗

      Διαγραφή
  3. Μα είσαι κι εσύ μια αιώνια έφηβη, Ρούλα μου.
    Ανήσυχο πνεύμα, κόντρα στα στερεότυπα και με καθαρή ματιά. Και ολοκάθαρη ψυχή κυρίως.
    Να γίνουν πολλαπλάσια τα χρόνια του μπλογκ σου που το έχουμε σαν καταφύγιο και σημείο που φορτίζουμε την ύπαρξή μας με χαμόγελα και αισιοδοξία.
    Φιλώ σε και αγαπώ σε πολύ 🧡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ αυτή η δική μου εφηβεία που δεν βλέπω να τελειώνει Κανελλάκι μου 🤣 και τώρα που έγινε και το μπλοκόσπιτό μου εφηβάκι δεν ξέρω πως θα τα πάμε τα δυό μας! 🤣.
      Το ξέρεις εσύ και οι φίλοι τόσα χρόνια μαζί, πόσο με βοήθησε όλη αυτή η επικοινωνία, να μάθω και να επεκτείνω τα ενδιαφέροντα μου, εκτός του να γεμίζω τον χρόνο μου με γνώσεις που με κάνουν να νιώθω όμορφα που τις μαθαίνω. Είμαι επίσης και τόσο χαρούμενη και περήφανη με τις σχέσεις που έχουν προκύψει μέσα από μια απρόσωπη οθόνη και έχουν καταλήξει σε πολύ ωραίες φιλίες, έστω και αν είμαστε μακριά!
      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Κανελλάκι μου για τα πολύ όμορφα λόγια σου και τις ευχές σου τα οποία ξέρεις ότι χαίρομαι πολύ που τα διαβάζω , αλλά, κοκκινίζω κιόλας 🤣. Μακάρι κορίτσι μου από το στόμα σου και στου Θεού τ αυτί δεν λένε;😉
      Οσο για το χαμόγελο, νομίζω ότι υπάρχει για να μας κάνει χαρούμενους έστω και μέσα από δυσκολίες. Τι θα είμασταν χωρίς ένα χαμόγελο;
      Στέλνω σου μια μεγάλη αγκαλιά γεμάτη αγάπη Σ.Λ. 🤗🧡


      Διαγραφή
  4. Felicidades por éstos 13 años y a seguir adelante ¡¡arriba los blogs!!
    BESICOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Arish για την επίσκεψη, τις ευχές και τα καλά σου λόγια.
      Να είσαι καλά και να περνάς ακόμα καλύτερα. Καλό Φθινόπωρο σου εύχομαι. Στέλνω ευχαριστίες 🙏🤗

      Διαγραφή
  5. χρονια πολλα σε τουτο το σπιτικο και στην οικοδεσποινα του!!

    Κικη απο το μπλοκ εκφρασου

    φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πολύ και τα δυό μας Κική μου να χαίρεσαι και εσύ με ότι αγαπάς να κάνεις. Αυτό έχει σημασία να κάνουμε αυτό που μας κάνει χαρούμενους.
      ΝΑ είσαι καλά και να περνάς ακόμα καλύτερα. φιλιααααα! 🧡😘

      Διαγραφή
  6. Μα πότε πέρασαν 13 χρόνια... απίστευτο!
    Θυμάμαι πολύ καλά τα πρώτα βήματα, τη βοήθεια που ερχόταν από τους e-φίλους σου και τη πραγματική φιλία που γεννήθηκε μέσα από αυτό το blog όλα αυτά τα χρόνια!
    Χρόνια Πολλά Ρούλα μου, με ευχές υγείας για να μη λείψεις από κοντά μας!
    ΑΦιλάκια χαρούμενα και ευλογημένα! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απίστευτο δεν λες τίποτα Στεφανία μου σαν να ταν χθες μου φαίνεται που σαν πρωτάκι γύρευα βοήθεια στο πως να μάθω να κοντρολάρω ένα μεγάλο για μένα τότε τόλμημα!
      Το ξέρω όμως ότι είμαι όμως πολύ τυχερή, που βρήκα εδώ μέσα φίλους που μου έχουν δώσει και ακόμα μου δίνουν τα φώτα τους., να είναι καλά!
      Το πιο πολύτιμο που βρήκα εδώ, είναι ακριβώς αυτή η φιλία που δημιουργήθηκε μεταξύ μας και ευγνωμονώ το μπλόγκιν γι αυτό.
      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλη μου για τις όμορφες ευχές σου. Να είσαι και εσύ καλά να τα λέμε παρεούλα
      Στέλνω την αγάπη μου με αγκαλιά φιλιααααα! 🤗🧡

      Διαγραφή
  7. Και εμείς απ' την πλευρά μας ευχόμαστε το εφηβάκι σου, σε πείσμα των καιρών, να αυξήσει τους φίλους του και μαζί τους να φτάσει ως τα βαθιά γεράματα! Άλλωστε δεκατρία χρόνια, έχει πια διαμορφώσει προσωπικότητα και η προσοχή φίλων έχει θετικό πρόσημο. Χρόνια του πολλά Ρούλα μου!
    Την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννίκα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και για το τόσο όμορφο σχόλιό σου.
      Ολοι οι φίλοι καλοδεχούμενοι είναι, αλλά και εκείνοι που μας συντροφεύουν στην πορεία και σε πείσμα των καιρών όπως λες, έχουν μια θέση ξεχωριστή στην καρδιά μας!
      Εγω το έχω πει, πως θα κρατήσω αυτό τον το χώρο, όσο αντέχω σωματικά και πνευματικά😉, κάτι σαν Θερμοπύλες, γιατί με κάνει χαρούμενη η επαφή μαζί σας έστω και από μακριά!
      Ασε δε που το θεωρώ την καλύτερη ψυχοθεραπεία.
      Να είσαι καλά Αννίκα μου και σε ευχαριστώ πολύ. Στέλνω την αγάπη μου και μια αγκαλιά! 🧡🤗

      Διαγραφή
  8. Χρόνια Πολλά στο μπλογκοσπιτάκι σου, Ρούλα μου. Με το καλό και στην... ενηλικίωση. Να χαιρόμαστε να σε επισκεπτόμαστε, να τα λέμε όταν μας επισκέπτεσαι. Πολλά πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μια μου για τις όμορφες ευχές σου. Στη ενηλικίωση δεν ξέρω αν θα φτάσει όμως είμαι χαρούμενη που ακόμα υπάρχει
      Χαίρομαι και εγώ όταν μπορώ να συμμετέχω στα δρωμενα σου... Αυτές ειναι οι όμορφες αλληλεπιδράσεις μεταξύ μας.
      Να είσαι και εσύ καλά να τα λέμε.Καλο απόγευμα να έχεις φιλιααα ❤️😘

      Διαγραφή
  9. Ρούλα μου, αγαπημένη μου φίλη.
    Δηλώνω μέλος της ομάδας των τυχερών, που ακολουθούν χρόνια το δικό σου δικτυακό πνευματικό παιδί. Το δικό σου μπλογκ. Με το μοίρασμα στιγμών, εικόνων, δημιουργιών, τέχνης, συναισθημάτων.
    Σε ευχαριστούμε για κάθε σου προσφορά, καλή μου φίλη.
    Χρόνια πολλά στο σπιτάκι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι πολυ τυχερή που βρέθηκα σ' αυτή την όμορφη γειτονιά που μόνο ωραία συναισθήματα μου έχει δώσει εκτός από τις φιλίες που έχουν γεμίσει με ενδιαφέρουσα δρώμενα τον χρόνο μου.
      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα πάντα ευγενικα σου σχόλια και τις ευχές
      Και για όλες βοήθειες που μου
      Παρειχες όπως όλες οι φίλες όταν τις ζητούσα χωρίς εσάς δεν θα μπορούσε να φτάσει αυτό το σπιτάκι στην εφηβεία του.
      Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου
      Εύχομαι ολόψυχα σύντομα να ξεπεράσεις τις δυσκολίες.
      Καλό σου απόγευμα 😊

      Διαγραφή
  10. Είδα στην πόρτα το κλειδί, άνοιξα και μπήκα!!! ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ λοιπόν αδερφούλα μου αγαπημένη, στο 13 χρονο bloggoσπιτάκι σου! Δύσκολη η εφηβεία!!!Άλλοτε έτσι, άλλοτε αλλιώς, όμως όσο μπορείς κι όσο μπορεί ο καθένας κι η καθεμιά μας, ας δίνουμε σημεία ζωής! Χρόνια σου πολλά λοιπόν, χρόνια πολλά για την ονομαστική γιορτή του εγγονού που ήταν ο δημιουργός - βοηθός σου (για αύριο ) και να ευχηθούμε για χρόνια πολλά ακόμα, να επικοινωνούμε !!! Ευχαριστούμε τον Θεό που συναντηθήκαμε, έστω και με αυτό το ...άψυχο κουτί... ΚΑΛΟ ΑΠΌΓΕΥΜΑ!Καλή σχολική χρονιά!!! Αφού...μπλοκ έχουμε, ας ζωγραφίζουμε ...μαθητούδια είμαστε...χαχαχα (κέρινα ποιήματα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι καλά που έκανες αδέρφι μου!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές σου
    Δεν το κατάλαβα πως πέρασαν 13 χρόνια... πάντα θα θυμάμαι τις συμπτώσεις που μας συνέβαιναν και έγινε η αφορμή να γνωριστούμε πρώτα μέσα από το μπλογκ μου και μετά και προσωπικά.
    Όσο για τις συμπτώσεις ακόμα συνεχίζονται Βαρβαρούλα μου.
    Είμαι πολυ τυχερή και χαρούμενη που ηρθατε στις ζωές μας.
    Σε ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές στο Άρη μας
    Να είσαι πάντα καλά και να χαίρεστε την οικογένεια όλη την αγάπη μου πάντα φιλάκια ❤️ 🤗

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 13 χρόνια έκλεισε το μπλογκοσπιτάκι και 13 του μήνα σε επισκέπτομαι γιατί σήμερα είδα την ανάρτηση σου.
    Ρούλα μου σου εύχομαι να είσαι γερή και δυνατή για να συνεχίσεις να μας τροφοδοτείς με την ζωντάνια σου, να μας δείχνεις τις δημιουργίες σου και να διαβάζουμε τις όμορφες ιστορίες που γράφεις.
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν και ο αριθμός 13 είναι για πολλούς είναι αρνητικός για μένα είναι ένας απλός αριθμός που μου έχει δώσει όλα αυτά τα
    13 χρόνια τόσα πολλά χάρη σε αυτό το μπλογκοσπιτακι που τον λατρεύω.😊
    Ελένη μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις όμορφες ευχές σου φίλη μου.
    Χαίρομαι που είμαι μέρος αυτής της όμορφης γειτονιάς.
    Να είσαι καλά και να περνάς ακόμα καλύτερα την αγάπη μου φιλιααα ❤️🤗

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μα ειμαι τοσο ευγνωμων.Μου αφησες το κλειδι να μπω στο σπιτικο σου και να βρω τοση αγαπη και τοσο νοιαξιμο.Να εισαι καλα Ρουλακι μου και σε ευχαριστω πολυ για ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι είναι οι φίλες νοιάζονται...Χαίρομαι πολύ που χρησιμοποιείς το κλειδάκι αυτό Λίτσα μου και που ήταν η αφορμή να γνωριστούμε από εδώ
      Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια να είσαι καλά και να περνάς όμορφα. την αγάπη μου φιλιααα...🧡🤗

      Διαγραφή
  15. Όμορφη και τρυφερή η αναπόλησή σου, Ρουλίτσα μου!
    Να είσαι μαζί μας, γερή και δυνατή για πολλά πολλά χρόνια ακόμα ♥
    Μάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω Αριστάκι μου ότι όταν περνάμε καλά και οι αναπολήσεις μας τρυφερές θα είναι. Δεν το έλπιζα πως θα περνούσαν τα χρόνια και θα ήμουν ακόμα εδώ. Αυτό το κατάφερα χάρη στην στήριξη όλων σας στην γειτονιά.
      Σε ευχαριστώ πολύ μικρή μου για τις ευχές και πάντα καλοδεχούμενες οι επισκέψεις σου.
      Στέλνω αγκαλιά και αγάπη .🤗🧡

      Διαγραφή
  16. Πολύχρονο το μπλογκοσπιτάκι σου, Ρούλα μου!!!! Πότε πέρασαν τόσα χρόνια!!! Συνομήλικες είμαστε, φιλενάδα, αλλά εγώ ούτε που το θυμήθηκα και φέτος!!! Να είσαι πάντα καλά και να σε χαιρόμαστε για πολλά χρόνια, κι εσένα και το τόσο φιλόξενο σπιτάκι σου! Πολλά φιλιά και καλό φθινόπωρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες Μαριάννα μου; τα χρόνια περνάνε σαν νεράκι...Ναι το θυμόμουν για σένα πως είμασταν συνομήλικες .
      Τόσα χρόνια παρεούλα με τις δημιουργίες μας , τα μπλα μπλα μας, πέρασαν τα χρόνια και ούτε που το καταλάβαμε...όταν περνάς καλά έτσι είναι.
      Σε ευχαριστώ πολύ Μαριάννα μου να περνάς και εσύ καλά με ότι κάνεις. Καλό Φθινόπωρο να έχουμε. Την αγΆπη μου φιλιαααα. 🧡😘

      Διαγραφή
  17. Καλημέρα Ρούλα μου και χρόνια πολλά για την ημέρα και για το μπλογκοσπιτακι σου.
    Είμαστε συνομήλικες, καλά που μας το θυμίζεις.
    Τί ωραία που περάσαμε αυτά τα χρόνια!
    Είμαι από τις τυχερές που σε γνώρισα από κοντά, όχι μόνο εσένα αλλά κι όλη την αγαπημένη σου οικογένεια.
    Δεν θα ξεχάσω τα υπέροχα γεμιστά σου και τους χοχλιούς τους μπουμπουριστούς!
    Και τις ρακές φυσικά!
    Να είμαστε καλά να συναντηθούμε πάλι!
    Κρίμα που έχουν κλείσει πολλά σπιτάκια όμως!
    Ας είναι καλά, όπως μπορεί ο καθένας.
    Σας φιλώ όλους.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα εγώ θα σας το θυμίζω Ρένα μου; Στην εφηβεία έχουμε μπει και η που θα σοβαρευτούμε, που δεν το βλέπω,🤣 ή που θα ξεσαλώσουμε...
      Είδες πως περνάει ο καιρός; Σαν να ήταν χθες που ζήσαμε τις συναντήσεις μας και πόσο ωραία περάσαμε😊!
      Πάντως να ξέρεις κάθε φορά που κάνω γεμιστά, σε φέρνω και εγώ στο μυαλό μου φιλενάδα, που σου έκανε εντύπωση το πολύ λάδι που βάζουμε...θυμάσαι; Εγώ είμαι η τυχερή που βρέθηκα σε αυτήν την όμορφη παρέα.
      Απο το στόμα σου και στου θεού τ αυτί φιλενάδα, να ξανασυναντηθούμε.
      Σε ευχαριστώ πολύ για όλα τα όμορφα χρόνια που περάσαμε και που θα συνεχιστούν όσο με παίρνει σωματικά και διανοητικά. Βλέπεις ο πανδαμάτωρ χρόνος κυλά...
      Στέλνω την αγάπη μου και μια μεγάλη αγκαλιά! 🧡🤗 φιλιααα

      Διαγραφή
  18. Δειλά ,δειλά έστω και καθηστερημένα Ρούλα μου,περάσα από το κατώφλι της πόρτας σου για να σου ευχηθώ Χρόνια Πολλά,για το μπλογκοσπιτάκι σου να είσαι πάντα καλά να εξακολουθείς να μοιράζεσαι μαζί μας μοναδικές,όμορφες στιγμές! Σου στέλνω την αγάπη μου! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή