Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

ΕΥΚΑΙΡΊΑΣ...ΔΟΘΕΙΣΗΣ...

    Όσο μεγαλώνουμε τόσο δεν μπορούμε να κάνουμε πράγματα που κάναμε πριν...Αποδεκτό και λογικό βάση των δυνατοτήτων της ηλικίας του καθενός μας, Νες πά; Και όταν είσαι μιας ηλικίας, τόσο και θέλεις να έχεις την ησυχία σου ε; Χαλάρωσε και απόλαυσε την ηρεμία τώρα που σου χτύπησε την πόρτα...τοκ  τοκ.

Όχι δεν ήταν η ηρεμία που μου χτυπούσε τη πόρτα, αλλά η κόρη μου η μεγάλη.

Ελα μαμά σήκω μου λέει. 

Για να κάνω τι βρε αγάπη μου; Δεν βλέπεις πως ραχατεύω;

Δεν θέλεις να έρθεις να πάμε βόλτα γυναικοπαρέα;

Ακούω βόλτα, ακούω γυναικοπαρέα και για πότε ξελαργάρωσε το μάτι μου παιδιά; δεν λέγεται...Στο πιτσ φυτίλι έτοιμη η δικιά σου και φύγαμε...

Ο προορισμός; ένα πανέμορφο χωριό κοντά στα Χανιά, να συναντήσουμε την αγαπημένη δασκάλα μας στην ζωγραφική την Μαρία την Βιλλιώτη που έκανε μια έκθεση τα έργα της! Εδω στο μπλοκ  της Πνοές Τέχνης θα μάθετε τα πάντα, για όσους δεν την γνωρίζετε...Αλήθεια είναι κάποιος που δεν την ξέρει;

Στην διαδρομή η θέα υπέροχη όπως σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας.


Σκορπισμένα ανάμεσα σε κάμπους και βουνά χωριουδάκια...


Ακουμπισμένα επάνω σε λόφους να σε προσκαλούν στην ηρεμία της φύσης! 


 Μοναχικά εκκλησάκια σε καλούν να μπεις να προσκυνήσεις! Τι ομορφιά Θεέ μου! 
Φτάσαμε στο χωριό που μας εντυπωσίασε
για μια ακόμη φορά...
 αφού όσες φορές και να πας κάτι θα έχει που δεν θα το έχεις προσέξει στην προηγούμενη.
Οπως μικρά καφενεδάκια να σου προσφέρουν τον καφέ τους με την φιλοξενία τους.

Σε κάθε γωνιά κάτι διαφορετικό.

 με τα  πλακόστρωτα στενά σοκάκια του...
   
Παντού το πράσινο με τα τραπεζάκια για ρακές και μπυρίτσα...
 Μια γατούλα που πίνει νερό από την βρύση...😊

Ήπιαμε τα μπυράκια μας, σε ένα υπέροχο μέρος, σε  ένα στενάκι 
που οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού το είχαν διακοσμήσει με πολύ ωραία  χειροποίητα αντικείμενα, 



 ενώ ένα τζούκ μπόξ, μου θύμισε παλιές εποχές.

Το Μαράκι η οικοδέσποινα, μας περίμενε με ανοιχτή αγκαλιά. Αααα ξέχασα να σας πω πως είμασταν τρείς γυναίκες και με την Βιλλωτη τέσσερις.
Η Μαρία μας ξενάγησε στα υπέροχα έργα της, στο χώρο της έκθεσης. Βλέποντας τα από κοντά όλα μαζί και το καθένα ξεχωριστά,  καταλαβαίνεις την αγάπη της για αυτό που κάνει και πόσο τέλεια δουλειά έχει γίνει στο κάθε έργο. 

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, για το τέλος σας φύλαξα το καλύτερο, για ότι δείτε, απλά αφήσετε να μιλήσουν τα έργα της,  παλιά και καινούργια







Δυστυχώς σε κάποιους πίνακες κάποιες έπεφτε τη αντανάκλαση από τα παράθυρα και τα φώτα, και δεν βγήκαν καλές.






Εδώ η Μαρία Κάλλας καταλαμβάνει την θέση της στο κέντρο της έκθεσης, εκεί που της αρμόζει.

Εδώ έτοιμα υλικά πακέτο και πληροφορίες για αρχάριους
Για εσάς, που ξέρετε αγγλικά. 😊

Η χαρά που ξανασυναντηθήκαμε  ήταν το αποκορύφωμα αυτής της υπέροχης βόλτας, που θα την έχανα αν δεν πήγαινα! 

Φεύγοντας απολαύσαμε ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα, μέσα από το αυτοκίνητο!


Σας εύχομαι να είστε όλοι καλά, να έχετε μια όμορφη εβδομάδα, να μην αφήνεται τις ευκαιρίες να περάσετε καλά και να μην ξεχνάτε...

Ένα ζεστό χαμόγελο είναι η διεθνής γλώσσα της καλοσύνης.

William Arthur Ward

 Σας ευχαριστώ πολύ που περνάτε και τα λέμε.


28 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!Κρίνοντας από την ώρα...ξημερώνει σε λίγο και σκέφτηκα πως σίγουρα κάτι έχεις γράψει , χάρηκα δε πολύ περισσότερο με την ανάρτησή σου, γιατί...ΣΑΣ ΑΓΑΠ'Ω!!! Πόσο όμορφα νέα!!!! Συγχαρητήρια στην δασκάλα μας Μαρία Βιλλιώτη (πνοές τέχνης) , υπέροχα τα έργα της και συγχαρητήρια στο τακ τακ της κόρης που σε...παρέσυρε σε αυτή την υπέροχη διαδρομή, επί σκοπού! Πάντα να είστε καλά και να ανταμώνετε!!! Την αγάπη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες αδέρφι μου; άμα είναι να σου κάτσει η τύχη θα γίνει η εκδρομή και ξέρεις πως σε αυτά δεν λέω όχι ποτέ.
      Μακάρι να πάω και μέχρι το Ηράκλειο, για μένα εκδρομή είναι και μάλιστα με τέτοια παρέα καταλαβαινόμαστε νομίζω 😉 Ειναι αλήθεια (το κατάλαβα όταν επιστρέψαμε)ότι την χρειαζόμουν αυτή την βόλτα...γέμισα μπαταρίες 🤣
      Τα έργα της Μαρίας, αδικούνται με αυτές τις φωτογραφίες που έβγαλα, γιατί από κοντά είναι εκατό φορές ωραιότερα. Κάθε χρόνο, δέκα χρόνια τώρα βρίσκουμε αφορμές να ανταμώσουμε...Είναι μια από αυτές τις φιλίες που έχουν γεννηθεί μέσα από αυτό το μπλοκ, όπως και η δική μας και με άλλες φίλες... είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και τυχερή, για αυτές τις υπέροχες φίλες που έχουμε γνωριστεί και από κοντά. Είναι από αυτές τις φιλίες που θέλεις να κρατήσεις για πάντα στην ζωή σου.
      Να έχετε μια όμορφη και χαρούμενη εβδομάδα αγαπημένο μου σε γλυκοφιλώ.🤗🧡😘

      Διαγραφή
  2. Μια έκθεση ομορφιάς, μας παρουσίασες Ρούλα μου!
    Τι να πρωτοσχολιάσω, τις φωτό της διαδρομής ή τους καταπληκτικούς πίνακες;
    Όσο για την γυναικοπαρέα... κουκλίτσες όλες σας... φτου, φτου, φτου!
    ΑΦιλάκια και πάντα με χαμόγελο και με χαρά να περνάς! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι δικές μου φωτογραφίες αδικούν κατά πολύ τα έργα της Μαρίας Στεφανία μου από κοντά είναι πανέμορφα, σαν να είναι μαγικά τα χέρια που τα έχουν ζωγραφίσει. Είναι τέλεια και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις πιο είναι το καλύτερο!!
      Ήταν όλα τόσο όμορφα! η εκδρομή. η έκθεση, αλλά το πιο ωραίο ήταν που βρεθήκαμε από κοντά για άλλη μια χρονιά...
      Τα χρόνια περνάνε και είμαι ευγνώμων που ζω ακόμα τόσο όμορφες φιλίες! στην τελική είναι οι άνθρωποι που αγαπάμε και που δίνουν ουσία στην ζωή μας!
      Να έχεις μια εβδομάδα φιλενάδα με τα καλύτερά της...την αγάπη μου πάντα φιλιαααα! 🧡😘

      Διαγραφή
  3. Ωωω καλοπεράσατε βλέπω, μέσα στην ομορφιά του ταξιδιού, του χωριού και της φύσης. Κρήτη με τις ομορφάδες της!!! Αλλά και τα ωραία κορίτσια ε; να τα λέμε κι αυτά. Τί καλά που μας έβαλες φωτογραφίες να δούμε κι εμείς όλα αυτά τα καλούδια. Οι αναρτήσεις σου έχουν μια γλυκιά ηρεμία Σμαραγδένια Ρούλα μου. Τα έργα της ζωγράφου που ναι όλοι λίγο πολύ την γνωρίζουμε έχουν πολύ ενδιαφέρον. Εξαιρετική λεπτομέρεια. Ρουλίτσα μου καλή συνέχεια στο καλοκαιράκι σου, σε φιλώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλοπεράσαμε δεν λες τίποτα Στέλλα μου και για μένα που δεν πάω πια τόσο συχνά σε εκδρομές , αλλά δεν αφήνω την ευκαιρία να πάει χαμένη όταν μου προκύπτει, χωρίς πολλές περιστροφές και δισταγμούς...😉
      Η βόλτα ήταν υπέροχη και ακόμα πιο υπέροχη η παρέα που βρεθήκαμε μετά από ένα χρόνο και η αφορμή η έκθεση της Μαρίας, που οι φωτογραφίες μου την αδικούν πάρα πολύ.
      Πως να μην μοιραστώ τόσο όμορφες στιγμές μαζί σας; που εύχομαι να είναι και για σένα Στέλλα μου να είναι πολλάς.
      Καλο υπόλοιπο καλοκαιράκι να έχεις και να περνάς όμορφα με ότι κάνεις την αγάπη μου φιλιαααα! 🧡😘

      Διαγραφή
  4. Πάντα τα καταφέρνουμε και βρισκόμαστε, γιατί αυτό είναι το ζητούμενο, το σμίξιμο. Όλα τ άλλα είναι οι αφορμές. Ήμουν σίγουρη πως θα ρθετε Ρουλίτσα μου. Δεν βγαίνει ο χειμώνας αν δεν σας δω! Σας αγαπώ τόσο πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό πως το καταφέρουμε Μαράκι μου μπορείς να μου πεις; 😊🤔Πάντως αν ήταν από το χέρι μου και μόνο θα ερχόμουν έστω και μοναχή μου...αλλά η παρέα και το σμίξιμο είναι η ουσία και μακάρι να τα καταφέρουμε κάθε φορά που κατεβαίνετε...Τι ωραία που ήταν , που αγκαλιαστήκαμε, που τα είπαμε, και που θαυμάσαμε για άλλη μια φορά τα έργα σου αγάπη μου ,που οι φωτογραφίες μου, (φωτογράφε φώτο χάλια, μ έβγαλες με δυο κεφάλια λέει ένα τραγουδάκι) εεεε αυτό έγινε, δεν αποτύπωσαν ούτε το ένα εκατοστό της δουλειά σου, αφού έχω την τιμή να έχω χαρισμένο από εσένα μαζί με την αγάπη σου ένα κομμάτι το πιο κατατεθέν, από την αγαπημένη μου πατρίδα την Θεσσαλονίκη που μου την θυμίζει καθημερινά! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
      Να σας έχει ο Θεός καλά Μαράκι μου εσένα και τα αγόρια σου να κατεβείτε να τα ξαναπούμε και του χρόνου...
      Καλό υπόλοιπο καλοκαιρακι να έχετε, μαζί με την αγάπη μας πάντα στέλνω αγκαλιά μεγάλη 🤗και φιλιααα! 😘

      Διαγραφή
  5. Πόσο υπέροχες αυτές οι απρόσμενες "συναντήσεις κορυφής"!
    Απολαύσαμε το οδοιπορικό ως το χωριουδάκι στα Χανιά, τις ομορφιές που είδατε εκεί πέρα, ήπιαμε μαζί σας κι ένα μπυράκι και θαυμάσαμε τα εικαστικά της Μαρία (ειδικά οι προσωπογραφίες ξεχωρίζουν, σαν φωτογραφίες μοιάζουν!!!). Είστε όλες σας ακαταμάχητα γοητευτικές! Ένιωσα ως εδώ τη χαρά της συνάντησης και τη συγκίνηση που μοιραστήκατε. Σπάνιο να διατηρούνται τόσα χρόνων σχέσεις, αλλά εσείς ξέρετε καλά να στήνετε γερά θεμέλια στις φιλίες σας.
    Να είστε όλες σας καλά και να ξανανταμώσετε στην επόμενη έκθεση της Μαρίας!
    Φιλί λατρευτό 💝

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πως να μην απολαύσεις Κανελλάκι μου τέτοιες όμορφες συναντήσεις με τόσο αγαπημένες φίλες σαν την Μαρία μας πως να μην μοιραστείς αυτή την χαρά!😊
      Όλοι έχουμε θαυμάσει τα έργα της που πραγματικά είναι τέλεια. Μην κοιτάς τις φωτογραφίες, δεν είναι καλές, γιατί φταίει η φωτογράφος που δεν έχει πείρα.
      Νιώθω ευλογημένη που στην ζωή μου έχω γνωρίσει ξεχωριστούς ανθρώπους, που με ΄έχουν τιμήσει με την φιλία τους και με τον τρόπο τους με έχουν κάνει και μένα καλύτερο άνθρωπο.
      Χαίρομαι που σας πήρα μαζί μου έστω και λίγο αγάπη μου, με τόσα άσκημα που γίνονται γύρω μας και μας πληγώνουν. Δεν υπάρχουν λόγια...
      Οσο για τις φιλίες κάπου διάβασα, δεν θυμάμαι που και μου άρεσε, πως "η αληθινή φιλία διαρκεί στον χρόνο, στην απόσταση και στην σιωπή" δεν είναι πανέμορφο Κανελλάκι μου; στο χαρίζω, μαζί με μια αγκαλιά🤗 Σ.Λ.

      Διαγραφή
  6. Απολαύσαμε ένα πανέμορφο ταξίδι στη φύση αλλά και σε πανέμορφες τοποθεσίες του χωριού, γεμίσαμε ομορφιά, ηρεμία και γαλήνη. Και ήρθε και το ταξίδι μας σε ένα μικρό θησαυρό ζωγραφικής τέχνης να μάς απογειώσει.
    Ρούλα μου, ευχαριστούμε για το ταξίδι αυτό, το είχαμε ανάγκη εμείς εδώ της ψυχρής πόλης.
    Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ το είχα ανάγκη και χαίρομαι που έστω και για λίγο απόσπασα την προσοχή σου φίλε από τα γεγονότα που μας πλακώνουν την καρδιά και δεν μας αφήνουν να χαρούμε κυριολεκτικά απλές και χαρούμενες στιγμές που συμβαίνουν στην ζωή μας.
      Αυτη την γαλήνη και την ομορφιά της φύσης ήθελα να μοιραστώ και να σας χαρίσω ένα χαμόγελο, που θάμπωσε από τον καπνό που το έπνιξε...Δεν υπάρχουν λόγια. Κρίμα...😢
      Καλό βράδυ θα σου ευχηθώ με ότι καλύτερο για σένα και την οικογένεια σου🌙.

      Διαγραφή
  7. Τι ωραία, Ρουλάκι μου, που πήγες την εκδρομούλα σου με την όμορφή σου παρέα και πήγαμε κι εμείς εκδρομούλα μαζί σου! Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες, και τα έργα της έκθεσης εξαιρετικά!
    Εύχομαι να πας και άλλες πολλές τέτοιες εκδρομές!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ζωή έχει και τις ωραίες της στιγμές Πίππη μου και αυτές δεν πρέπει να τις αφήνουμε να πηγαίνουν χαμένες και προπαντός όταν πρόκειται να συναντήσεις αγαπημένα πρόσωπα.
      Με την Μαρία γνωριστήκαμε μέσα από τα μπλοκ μας και είχα την χαρά να γνωριστούμε και από κοντά. Εξαιρετική ζωγράφος και δασκάλα, αλλά περισσότερο εξαιρετικός άνθρωπος, που με τίμησε με την φιλία της, δέκα συναπτά έτη τώρα!
      Είναι αυτές οι στιγμές που θέλεις να τις μοιραστείς και να πάρεις μαζί σου στην χαρά σου και τους φίλους σου.
      Σε ευχαριστώ πολύ για την ευχή και από το στόμα σου στου Θεού τ αυτί λέμε...😊
      Καλό σου ξημέρωμα να περνάς όμορφα με ότι κάνεις φιλιά καληνύχτας με αγάπη. 🌙 😘

      Διαγραφή
  8. Αυτές οι γυναικοπαρέες , ευλογία στη ζωη μας !!! Τι όμορφα μας ταξίδεψες Ρο'υλα μου στις ομορφιές της Κρήτης, τα πανέμορφα χωριά με τα φιλόξενα καφενεδακια και τους γνήσιους απλούς ανθρώπους που σε καλοδέχονται.....τα εκκλησάκια, τα καλντερίμια, τις ισκιωμένες πλατείες .....η ομορφιά τηξς απλότητας παντού και από την άλλη το σμιξιμο με αγαπημένους φίλους ,πόση χαρά, πόσα χαμόγελα, πόσες αγκαλιες !!! Χάρηκα πολύ που μας παρουσίασες α έργα της χαρισματικης Μαρίας Βιλλιώτη.....ξεχωριστή η δουλειά της και αξιοθαύμαστο το ταλέντο της !!! Καλο υπόλοιπο καλοκαιριού θα ευχηθώ, σε φιλώ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το κορίτσι μου και ότι σκεφτόμουν να σε πάρω να τα πούμε να δω τι κάνεις Κλαυδία μου, χαθήκαμε ε;😉
      χανόμαστε .αλλά ποτέ δεν ξεχνιόμαστε όπως με όλες σας!
      Να όπως με το Μαράκι μπορεί να βρισκόμαστε μια φορά τον χρόνο , αλλά αυτή η φορά αξίζει για πολλές...
      Ξέρεις πόσο ανάγκη το έχουμε αυτό φιλενάδα; Και προπαντός όταν είμαστε αυτοκολλιτάκια με τους άντρες μας;
      Περάσαμε υπέροχα όπως κατάλαβες από τα γραφόμενά μου φιλενάδα... ΓΕΜΊΣΑΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!
      Οσο για τα έργα της αγαπημένης μας δασκάλας, ότι και να πούμε να είναι λίγο για το ταλέντο και την δουλειά της στην ζωγραφική...Ελπίζουμε να μας έχει ο θεός καλά να ξανασμίξουμε...πόσο θα ήθελα να μπορούσαμε να βρεθούμε κάποια στιγμή και μαζί! Πάντως να ξέρεις ότι αν αποφασίσεις να κατέβεις Κρήτη, πάντα θα σε περιμένει το κέρασμα και η η τσικουδιά.
      Ελπίζω να βρούμε χρόνο να τα πούμε Κλαυδία μου καλό αποκαλόκαιρο να περνάς όμορφα με ότι κάνεις την αγάπη μου πάντα φιλιααα 🧡😘

      Διαγραφή
  9. Λατρεμένη μου κατ αρχάς να πω οτι όσο πας ομορφαίνεις,δεν εχει περάσει μέρα απο πάνω σου απο το 2013 που συναντηθήκαμε!!!10 χρόνια πίσω;;;;το έγραψα και τρόμαξα ! Κι ομως η αγάπη και η εκτίμηση μεγαλώνει παρά την απόσταση. Μας ταξίδεψες όπως εσύ ξέρεις να κάνεις.Ησουν η καλλίτερη ξεναγός και μου έδωσες χαρμολύπη για τη χαρά της συνάντησής σα ςπου θάθελα νάμουν και δεν ήμουν και για τις ομορφιές της Κρήτης και της έκθεσης! Στα έγραψα και στο δικό μου σχόλιο ;) Ειμαστε τυχερές που βρεθήκαμε κι αυτό το λίγο τοχουμε κάνει πολύ! Είσαστε μία αγκαλιά που δύσκολα μπορεί καποιος να ξεκολλήσει. Ευχομαι να είστε ολοι σας καλά και καποια στιγμή να ξαναβρεθούμε.ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
    Υ.Γ Η Κατερίνα σου όσο πάει και γίνεται πιστό σου αντίγραφο <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα...χα... η ίδια είμαι Χαρά μου; άντε καλέ; είναι που με βλέπεις με τα μάτια της αγάπης, αγάπη μου.
      10 χρονάκια ...μπορεί περάσανε σαν το νερό όμως, αλλά σαν ήταν χθες που τα λέγαμε από κοντά.
      Με το Μαράκι αυτές οι συναντήσεις μας είναι κάθε φορά, πως δεν πέρασε ένας χρόνος από την προηγούμενη φορά, ασε δε το τι θυμόμαστε καταλαβαίνεις ε; 🤣
      Είναι επειδή δεν έχει χαθεί αυτή η τόσο όμορφη επαφή, που έχουμε κρατήσει έστω και από τόσο μακριά.
      Ισως είναι αυτά τα μπλοκοσπιτάκια, που δεν έχουν κλείσει την πόρτα τους οριστικά και επιμένουμε αν και τα αφήνουμε να σκονίζονται πότε πότε, να ανοίγουμε πόρτες και παράθυρα να τα ξεσκονίζουμε και να περιμένουμε να περάσουν εκείνοι που μοιραζόμαστε χαρές και λύπες μαζί, εκεί που υπάρχει πάντα ένας καλός λόγος να μπει στην ψυχή και να την κάνει να ονειρεύεται, πως ο κόσμος είναι ακόμα καλός!
      Μακάρι να ξανασυναντηθούμε όπως λες Χαρά μου που ξέρεις; ποτέ δεν λέμε ποτέ!!😊
      Χαίρομαι πολύ που τα αισθήματα μας και η αγάπη αυτή είναι αμοιβαία και είμαι πολύ πολύ χαρούμενη που είμαι φίλη σας!. Ευχαριστώ!
      Με την Κατερίνα μου άσε τις ρίχνω 20 χρονάκια και μερικά κιλάκια παραπάνω...🤣
      Χαρά μου να περνάς καλά, να κάνεις ότι αγαπάς και σου δίνει δύναμη! την αγάπη μου🧡 πάντα στέλνω αγκαλιές!!!!🤗🤗

      Διαγραφή
  10. Καλημέρα φιλενάδα μου.
    Τί ωραία ευκαιρία να ξαναβρείτε τα κορίτσια!
    Καλά έκανες κι ακολούθησες την κόρη σου.
    Άσε την ηρεμία για τον χειμώνα.
    Τα έργα της Μαρίας είναι υπέροχα!
    Θέλουμε κι εμείς να την έχουμε κοντά μας, ελπίζω να γίνει σύντομα αυτό.
    Να περνάτε όμορφα και μη ξεχνάς, όταν βγαίνω στο μπαλκόνι, σου στέλνω Καλημέρα από το ζώδιο ψηλά.
    Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απαντήσεις
    1. Ναι Ρένα μου δίκιο έχεις τέτοιες ευκαιρίες δεν πρέπει να τις χάνουμε αγάπη μου ...μου αρέσει που έκανα και την δύσκολη στην αρχή, αφού με το Μαράκι κάθε φορά περνάμε τόσο όμορφα!!!! 😊 καταλαβαίνεις όσο περνούν τα χρόνια, το σκέφτομαι δυο φορές, αλλά δεν πρέπει, γιατί το κορμί μπορεί να μεγαλώνει αλλά η ψυχή μας πετάει η άτιμη και χαίρεται με αυτές τις όμορφες στιγμές ξεγνοιασιάς...
      Θα περιμένουμε ρεπορτάζ όταν θα έρθει στην πατρίδα ναι;
      Χαίρομαι πολύ που κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια και η παρέα μεταξύ μας φιλενάδα...μακάρι να ξανασυναντηθούμε...περάσαμε τόσο όμορφα!
      Εννοείτε ότι παίρνω την καλημέρα σου κάθε πρωί από την άκρη της θάλασσας ερχεται γεμάτη αγάπη!
      Στον δρόμο σίγουρα θα συναντά την καλησπέρα μου... 😊
      Να περνάτε όμορφα εκεί στην ομορφιά του χωριού Ρένα μου ΄την αγάπη μου 🧡πάντα φιλιά σε όλους σας !😘

      Διαγραφή
  12. Καλημέρα Ρουλίτσα μου, χαρούμενη εβδομάδα!
    Τι ωραία βόλτα! Γέμισαν τα μάτια μου ομορφιά και βέβαια θαυμασμό για τα πάντα υπέροχα έργα της Μαρίας, έχει απίστευτο ταλέντο! Να είστε πάντα καλά η κοριτσοπαρέα, φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή περάσαμε όμορφα και πάντα περνάμε όποτε ανταμώνουμε με την Μαρία ήθελα να μοιραστώ αυτή την χαρά μαζί σας Μαίρη μου και να δείξω τα έργα της, αλλά οι φωτογραφίες τα αδικούν πολύ, αν τα δεις από κοντά, είναι καταπληκτικά η λεπτομέρειες τους είναι απίστευτες!
      Σε ευχαριστούμε πολύ φιλενάδα να περνάς και εσύ όμορφα.. εύχομαι καλή εβδομάδα την αγάπη μου🧡 φιλιααα! 😘

      Διαγραφή
  13. Καλέ πού πήγε το σχόλιο μου οέο ;;;;

    Τέλος πάντων, συμβαίνουν αυτά
    Τώρα όμως να συμβεί με τόσο ωραία ανάρτηση ;;;
    Μ αρέσει πολύ η γυναικοπαρέα και η κόρη σου Ρούλα μου καρμπόν εσύ !!!!
    Πολύ ωραία η βόλτα σας, οι φωτογραφίες σου καταπληκτικές και μας έβαλες κανονικά στο κλίμα της γυναικοπαρέας.
    Τα έργα της Μαρίας εξαιρετικά όπως πάντα και αξιοθαύμαστα !!!!
    Να επαναλάβεις με κάθε ευκαιρία τέτοιες κοριτσοβόλτες για να ευχαριστιόμαστε κι εμείς οι μακρινές με τις ανταποκρήσεις σου !!!!! Πολλά φιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ να ήξερες Ράνια μου πόσες φορές φεύγουν και μένα τα σχόλια μου; πολύ θα ήθελα να ήξερα που πάνε...🤣
      Μα είδες τι όμορφα περάσαμε; και έκανα τα κακορέξια μου ,που να πηγαίνω τώρα μεγάλη γυναίκα με το νιάτο;
      Νομίζω ότι εγώ ευχαριστήθηκα καλύτερα από τα κορίτσια 😊 αφού δεν πάω συχνά σε εκδρομές πια...
      Η Μαρία δεν είναι μόνο καταπληκτική ζωγράφος, αλλά και ένας όμορφος άνθρωπος...όσο για φίλη, δεν το συζητάμε.
      Με έχει τιμήσει εδώ και δέκα χρόνια με την φιλία και την αγάπη της... την ευχαριστώ πολύ γι αυτό και για το ότι έχω μάθει από εκείνη.
      Πάντως έχω την εντύπωση ότι μεταξύ μας οι γυναίκες περνάμε πολύ καλά!
      Αν μου ξανατύχει θα πηγαίνω τρέχοντας.🤣
      Να περνάς και εσύ φίλη μου όμορφα με την κουκλίτσα σας σε καταλαβαίνω απόλυτα φιλια και στις δυό σας .😘 την αγάπη μου πάντα 🧡

      Διαγραφή
  14. Καλώς όρισες Τίμοθι Λάμπερτ στο blog μου. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το τόσο όμορφο σχόλιό σου. χαίρομαι πολύ που σου άρεσε η θεματολογία του. Εδώ θα βρεις σκέψεις και δημιουργίες μου και πολύ αγάπη, αφού αυτή είναι η κινητήρια δύναμη για ότι κάνω.
    Σε ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψή σου και που πέρασες και τα είπαμε! Σε ποιο μέρος το κόσμου να στείλω το ευχαριστώ μου;
    Να περνάς όμορφα με ότι κάνεις γιατί αυτό έχει σημασία...εύχομαι καλό βράδυ, από Ελλάδα -Κρήτη 😊🌙

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σας ευχαριστώ πολύ για το όμορφο σχόλιό σας, χαίρομαι που βρίσκετε ενδιαφέρον το ιστολόγιό μου.
    Να περνάτε καλά με ότι κάνετε .
    Ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλώς ορίσατε στο ιστολόγιο μου, χαίρομαι που το βρίσκετε ενδιαφέρον.
    Δεν ξέρω αν τα θέματα του σας ενδιαφέρουν, όμως σας ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη .
    Να είστε καλά και να περνάτε όμορφα με ότι ασχολείστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή