Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


16 Σεπτεμβρίου 2011


ΠΑΡ

Για σας σας!!!! είμαι η Ρούλα η  αλιώς Σμαραγδένια σας καλοσωρίζω στο φτωχικό μπλοκόσπιτό μου...είναι ..νεοκτισμένο .. ελπίζω σιγά σιγά να γεμίσει με όμορφα πράγματα...που να σας κάνουν να αισθάνεστε σαν το σπίτι σας, όταν θα το επισκέφτεστε!!!  το κλειδί θα βρίσκεται πάντα κάτω από το χαλάκι....δεν χρειάζεται να κρατάτε τίποτα...μόνο την αγάπη σας και  καλή διάθεση!!!!η πόρτα του θα είναι πάντα ανοιχτή...για τους φίλους και τους καλεσμένους..με ένα ποτηράκι ρακί.. ..και ξεροτήγανα...συγνώμη ακόμη δεν έχω φωτο...να σας δείξω...όμως μπορείτε να βάλετε την φανασία σας να δουλέψει....καλώς ωρίσατε!!!!!

4 σχόλια:

  1. Γειά σου Ρούλα
    Με Χαρά σε καλωσορίζω στη γειτονιά.
    Θα ενθουσιαστείς με τη γειτονιά μας και θα κάνεις ό,τι τρέλλα έχεις απωθημένο.
    Μη μασάς,κάνε ο,τι ονειρεύεσαι χωρίς αναστολές, κανένας δεν θα σε σχολιάσει ούτε φυσικά θα σε κατηγορήσει...ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με Χαρά δέχομαι το καλωσορισμά σου ΧΑΡΑ μου σε ευχαριστώ πολύ και να είσαι καλά και ελπίζω να τα λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ και τι δεν θα έδεινα για μια παγωμένη τσικουδιά! Και σφακιανές πιτούλες με μπόλικο μελάκι, ακούω τη μυρωδιά τους και μόνο στην ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς όρισες Ρούλα στη παρέα μας,να ξέρεις εδώ μόνο ζεστασιά θα βρείς,όλα τα μοιραζόμαστε,τρέλα,ιδέες,έμπνευση...!Περιμένουμε δημιουργίες σου.Αααα!!!και μαζί πρέπει να πάμε για μπάνιο,με τα κεφάλια έξω εννοείται..!!χαχα Η Λέσβος σε περιμένει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011

🤣🤣 Αυτή ήταν η πρώτη μου ανάρτηση στον κόσμο του διαδικτύου παρεάκι μου, μαζί με τα πρώτα σχόλια στο μπλοκ μου.
Σαν πρωτάκι ήμουν που μάθενε, το...λόλα να ένα μήλο...με τα λάθη μου και τα πάθη μου.😊 Μάλιστα, πριν 12 ακριβώς χρόνια, που περάσανε σαν νεράκι και να μαι που μόλις τελείωσα το δημοτικό!! 
Και έκανα ακριβώς όλα αυτά τα χρόνια, ότι με συμβούλεψαν, άγνωστες για μένα φίλες μέχρι τότε και πρώτη πρώτη η Χαρά από Ζάκυνθο, που γίναμε στο πέρασμα των 12 χρόνων, γνωστές και αγαπημένες.
Τόσα χρόνια, με 656 αναρτήσεις τι δεν έχουμε πει και κάνει μαζί ε;
Χρόνια όμορφα που ίσως να πέρασαν ανεπιστρεπτί, και ναι, χαθήκαμε με πολλές, λόγο φέης μπούκ,( εγώ δεν έχω, αφού το μπλοκ με έχει καλύψει απόλυτα). 
Συναντηθήκαμε όμως και με φίλες αγαπημένες, που τόσα χρόνια κρατάμε επαφές και μάλιστα ουσιαστικές αφού  τα  λέμε ακόμα με όποιο τρόπο μπορούμε! 
Φίλες που με τίμησαν με την φιλία τους όλα αυτά τα χρόνια δια ζώσεις και από τα μπλοκ μας!Ήθελα να κάνω την ανάρτηση αυτή ακριβώς την συγκεκριμένη ημερομηνία, στις 16 του Σεπτεμβρίου, αλλά λόγο ανωτέρας βίας είπα να την κάνω την μέρα που ανοίγουν τα σχολεία, αφού για μένα ήταν το μεγαλύτερο σχολείο στην ζωή μου, και έμαθα τόσα, όσα δεν φανταζόμουν πως θα μάθαινα ανοίγοντας αυτόν το μικρό μου χώρο!
Το κέρασμά μου είναι αυτό που δεν ήξερα τότε να βάλω.🤣

(οι εικόνες είναι από το ίντερνετ.)
Και τα καλτσούνια από μένα, να μην λέτε πως δεν έβαλα και εγώ το χεράκι μου!😉
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους, για την παρέα σας όλα αυτά τα χρόνια, για τον χρόνο σας που μου αφιερώσατε και για μένα είναι πολύτιμος.
Μέχρι την επόμενη φορά που θα μπορέσουμε να τα πούμε, να είστε όλοι καλά, να προσέχετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας χρειάζονται ένα καλό λόγο και ένα χαμόγελο ακόμη και στα δύσκολα τους! 
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που για ακόμη φορά περάσατε και τα είπαμε!




       

17 σχόλια:

  1. Ωωωωωωωωωωωωωωω! Τι βλέπω ;
    Γιορτάζει το πιο φιλόξενο, γλυκό (λόγω κερασμάτων!) χαρούμενο και πλούσιο στις αναρτήσεις του μπλογκοσπιτάκι σου;
    Χρόνια πολλά πολλά και άλλα τόσα εύχομαι, να είσαι πάντα καλά, δημιουργική και χαμογελαστή και όλα θα πάνε τέλεια!
    ΑΦιλάκια φωτεινά, χαμογελαστά και αγάπης στέλνω με όλη την καρδιά! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω πω πώς περνούν τα χρόνια, το πρώτο που σκέφτηκα. Να είναι πολύχρονο το μπλογκάκι σου Ρούλα μου, να συνεχίσει να σε καλύπτει και να σε γεμίζει, αντίστοιχα κι εσύ εμάς.
    Πολλές φορές σκέφτομαι πως το διαδίκτυο μας έδωσε τόσους ανθρώπους, γνωστούς, φίλους, ακόμη πιο φίλους, και πώς άραγε θα ήταν η ζωή μας χωρίς τη δυνατότητα όλων αυτών των όμορφων και χρήσιμων συνδέσεων. Σχέσεις ψυχής όλες, να χαρείς τα γενέθλια σου, σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρωτάκι ξεκίνησες, Ρούλα μου, αλλά μη μας λες ότι μόλις τελείωσες το Δημοτικό, εσύ ήδη έχεις τελειώσει το Πανεπιστήμιο και όπου να'ναι ολοκληρώνεις και το πρώτο μεταπτυχιακό! 656 αναρτήσεις σε μόλις 12 χρόνια; Πού να σε φτάσουμε κάποιοι άλλοι με κάτι παραπάνω από τις μισές (και χωρίς τσικουδιές, ξεροτήγανα, καλτσούνια και τόσες άλλες νοστιμιές που μας κερνάς εδώ μέσα); Αλλά, θα μου πεις, ίσως και να'χεις δίκιο, ίσως μόλις να τελείωσες το Δημοτικό, αφού έχεις τόσο κέφι, τόση ενεργητικότητα, καταπιάνεσαι με τόσα πράγματα, που ναι, τώρα το συνειδητοποιώ, είσαι νινί ακόμα! Εύχομαι αυτή η όμορφη γωνίτσα που έχεις φτιάξει εδώ μέσα να μας συντροφεύει για πάρα πολλά χρόνια ακόμα, την (και σε) χρειαζόμαστε!
    Πολλά, εορταστικά φιλάκια, γλυκιά μας οικοδέσποινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εφηβάκι, λοιπόν, Ρούλα μου!
    Προάγεσαι με Άριστα στο Γυμνάσιο και καλή "σχολική" χρονιά να έχεις!
    Διατήρησε τον χώρο σου για όσο κάνεις πραγματικό κέφι να μοιράζεσαι τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις όμορφες δημιουργίες σου! Αποτελεί μια διαδικτυακή γωνιά που αληθινά την αισθάνεται κανείς σπίτι του. Αποπνέει γλυκύτητα, ζεστασιά, χιούμορ και ζωηράδα!
    Πάντως, θα προτιμούσα να είμαι εκεί που βρίσκεσαι να πίναμε και να τρώγαμε τις νοστιμιές σου...:)))
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είσαι απ' τους ανθρώπους που νιώθω πως γνωριζόμαστε μια ζωή κι ας ανταμώσαμε εκ του μακρόθεν απ' το μπλογκ σου. Ευγνωμονώ τον μπλόγκερ που έγινε η γέφυρα για να σε γνωρίσουμε. Εύχομαι τα 12 να γίνουν 112 (όχι αυτό το ρημάδι που μας στέλνουν για να αποποιηθούν τις ευθύνες τους κάποιοι...) Ή τουλάχιστον να φτάσει όσο πιο μακριά, να υπάρχει διαρκώς ως το αγαπημένο μας στέκι, όπου δεν έχουν ποτέ χώρο η μιζέρια και η κακεντρέχεια.
    Στην υγειά της πιο δυναμικής και προκομένης μπλόγκερ σ' όλη την επικράτεια 🎂🍸🌺💝

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ! ΚΑΙ ΝΑΙ...ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΉ ΧΡΟΝΙΑ, γιατί...όλες οι φίλες εδώ, νοιώθουμε μαθητούδια...και μαθαίνουμε και μαθαίνουμε!!!Είμαι ακόμα στην τετάρτη τάξη, δέκα τα δικά μου χρόνια του blog, όμως πόσο χαίρομαι που σε συνάντησα στη ζωή μου!!!! Μαζί με όλη την παρέα των φίλων και φιλενάδων μας!!! Αλλά ειδικά σε σένα...σαν να ήταν χθες και ναι ήταν σαν σήμερα, κάποια χρόνια πριν , που υπήρχαν...ξεροτήγανα από την Σητεία, άλλη φίλη καρδιάς από εκεί, σε μια όμορφη ώρα τότε!!!! ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ !!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΉΡΘΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι λες τώρα, Ρούλα μου! Τι λες τώρα, ψυχή μου! Μιλάμε για ολάκερη ιστορία ζωής. Να σού ευχηθώ, με την καρδιά μου, χρόνια πολλά, καλή μου φίλη στο δικτυακό σου σπιτικό, που με τόση αγάπη μάς περιβάλλει.
    Να σε χαιρόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σμαραγδένια μου χρόνια πολλά στην διαδικτυακή σου γωνιά, που πάντα με χαμόγελο μας φιλοξενεί και πάντα, ένα χαμόγελο, μας χαρίζει.
    Να 'σαι γερή και δυνατή, να αλληλεπιδρούμε, γιατί είναι τόσο δύσκολοι οι καιροί, που αυτή η αλληλεπίδραση μας δίνει χαρά και είναι μια ανάπαυλα.
    Σου στέλνω ένα ολόγλυκο, εορταστικό φιλί!!!!
    Καλό βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανήσυχη, επίμονη και ανοιχτή σε νέες εμπειρίες, δημιουργική, με σεμνότητα, με χαμόγελο και αγάπη. Αυτή τη Ρούλα ξέρω κι ας ακολουθώ το blog τα μισά του σχεδόν χρόνια. Δώδεκα χρόνια σ’ αυτό το σπίτι όλοι χωρέσαμε, όσοι τουλάχιστον αναζητήσαμε ήθος και αγάπη. Σ’ ευχαριστούμε Ρούλα μου για τη φιλοξενία και σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά, μαζί για πολλά-πολλά χρόνια!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πέρασαν 12 χρόνια όμορφα, δημιουργικά και γεμάτα αγάπη και φιλίες !!!
    Χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα μέσα απ την μπλογκογειτονιά και απολαμβάνω την κάθε σου ανάρτηση !!!
    Εύχομαι να φτάσει τα 112 το αγαπησιάρικο σπιτάκι σου !!!
    Πολλά φιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να τα εκατοστήσει το μπλογκοσπιτάκι σου. Χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα εδώ και μας γεμίζεις θετική αύρα με κάθε σου ανάρτηση. Να σαι καλά και μετά τόσα χρόνια μπήκες και στο μπλογκο- πανεπιστήμιο, να τα λέμε κι αυτά!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρόνια πολλά, όμορφα και δημιουργικά σε σένα και το εδώ σπιτάκι σου Ρουλίτσα μου! Προοδεύεις θαυμάσια και με τόση αγάπη έχει γίνει κουκλί ζωγραφιστό!
    Υγεία και χαρά πάντα, φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας παρεάκι μου και για τα τόσο όμορφα σχόλια σας.
    Σίγουρα θα απορείτε γιατί δεν απαντώ τόσες μέρες.
    Προς το παρόν είμαι εκτός υπολογιστή και δεν μπορώ να διαχειριστώ το κινητό μου στο να απαντήσω έτσι όπως θέλω...θα τα πούμε κανονικά ελπίζω από εβδομάδα με φατσούλες και τα τοιαύτα...
    Την αγάπη μου σε όλους σας φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπημένη μου Ρουλίτσα, πέρασαν κιόλας 12 χρόνια;
    Πόσο χαίρομαι που συναντηθηκαμε μέσω του διαδικτύου, αλλά και δια ζώσης!
    Ήμουν πολύ αρνητική με τους υπολογιστές στην αρχή, αλλά μετά άλλαξα γνώμη, ευτυχώς!
    Να είμαστε καλά και να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε όσο πιο πολλά μπορούμε.
    Μια τσικουδιά κι ένα καλτσούνι, θα τα πάρω.
    Να είσαι καλά και πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρουλακι μου εχουμε γενεθλια?Χρονια πολλα.Κανονικα εμεις επρεπε να σε κερναμε γιατι μας εδωσες την ευκαιρια να σε γνωρισουμε.Σε αγαπαμε να το ξερεις.Φιλακια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπαίνεις στην εφηβεία και γίνεσαι ολο και πιο σκανταλιάρικο και πολύμαθο! Πίστευες ποτέ οτι θα είχες μάθει, θα είχες κάμει τόσ απράγματα και τόσους ορκισμένους φίλους ;;Οχι πες αλήθεια!!!
    Ηρθες κι ομορφυνες τη γειτονιά και την πλούτισες με την αδολη αγάπη και αθωότητα και γλυκύτητά σου. Εμείς σ ευχαριστουμε για όσα μας προσφέρεις και ευχομαι να τα λέμε ,εστω κι εδώ ,γι απολλά πολλά πολλά χ΄ρονια χωρίς να μεγαλώσεις ποτέ!
    Σ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή