Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ...ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ!!!!

Ναι ναι αλήθεια σας λέω! Έχω σκοπό να παρατείνω λίγο ακόμα την γιορτινή ατμόσφαιρα, αφού ο δικός μου μυστικός Αι Βασίλης είχε πάααααρα πολύ δουλειά φέτος! Και βέβαια δεν με πειράζει αφού ήρθε, ας ήταν και λίγο καθυστερημένος! ίσα ίσα που μου παρατείνει τις γιορτινές μέρες μου! Περίμενα με αγωνία φέτος να δω ποιος ήταν και...Αποστολέας ήταν η Mαριάνα από τον ονειρόκοσμο της!

Ένα πολύ όμορφο ημερολόγιο επάνω σε μια ντεκουαρισμένη κουτάλα, μαζί με ένα ματόχαντρο πλεκτό, για να μην μας πιάνει το μάτι! 😉 


Πολύ όμορφη ήταν και η καρτούλα της και οι ευχές που την συνόδευαν!! Μαριάνα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ και του χρόνου να είσαι καλά! 

Καλή χρονιά να έχεις με υγεία σε όλη σου την οικογένεια, αγάπη, και ότι καλύτερο έχει να σου φέρει η καινούργια χρονιά! 🎁

Επίσης είχα και πάρα πολύ όμορφα δωράκια από την Mαριλένα μας (σαν άλλος Αι Βασίλης) ήταν εκείνη που έκανε την μυστική μας ανταλλαγή...Μαριλένα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα όμορφα δωράκια σου. Με έκανες πολύ χαρούμενη!😊

 

Εκτός όμως από τον μυστικό μου Αι Βασίλη, είχα και άλλους Αι Βασίληδες! Η φίλη μας η Αννίκα  ήταν ο άλλος Αι Βασίλης που μου έκανε δωράκια🎁 πάρα πολύ όμορφα φτιαγμένα από τα χεράκια της! Και γεμάτες γλύκα όμορφες ευχές μέσα σε καρτούλα! Ενα μόνο ευχαριστώ πολύ, δεν φτάνει φίλη μου! Έύχομαι να είσαι πάντα καλά!

 

Η φίλη μας η Ράνια με τον κόσμο της Η κεντημένη καρτούλα της, που νομίζεις ότι δεν την έχει πιάσει χέρι, συνοδευόταν από ένα πανέμορφο σελιδοδείκτη, ήταν ακόμη ένας Αι Βασίλης με τα δωράκια του! 🎁Ράνια μου σε ευχαριστώ πολύ από καρδιάς φίλη μου!

Αλλος ένας Αι Βασίλης (μα είδατε πολλοί που ήρθαν φέτος;😊 ήταν η φίλη μας η Ρένα   με τα κουρελάκια της! Και τι δεν έφτιαξε με αυτά! Πανέμορφα  σουβέρ και μια πανέξυπνη και ιδιαίτερη καρτούλα στολίδι με όμορφες ευχές για την νέα χρονιά, που την έφτιαξε μαζί με τα κορίτσια της!! Ένα όμορφο κομμάτι μωβ γάζα δώρο,🎁 έκανε το φόντο για την φωτογράφιση!  Ρένα μου χίλια ευχαριστώ για όλα!

Και πάνω που ήμουν έτοιμη να κλείσω αυτήν την γιορτινή ανάρτηση, στο τσάκ να σου ο κούριερ...Μα τι γίνεται εδώ παιδιά; αναρωτήθηκα όταν μου παρέδωσε ένα δέμα...κι άλλος Αι Βασίλης;😯 Ωωωω ναι ήταν ακόμα ένας αγαπημένος Αι Βασίλης, που τον έλεγαν ΧΑΡΑ! Που με την σκέψη της να μου στείλει φτιαγμένα με τα χεράκια της δωράκια, που  με γέμισαν χαρά!! Όπως και η καρτούλα με τις ευχές! Όσα ευχαριστώ και να πω ΧΑΡΑ μου θα είναι λίγα...

Για το μόνο που λυπάμαι και ζητάω συγνώμη, είναι που φέτος  έστειλα κάτι μικρό, μόνο στις τυχερές που κληρώθηκαν και δεν μπόρεσα να στείλω  σε όλες σας. Θα το ήθελα τόσο πολύ!!

Θα σας αφήσω με μια φωτογραφία από την ρίψη του Σταυρού στο λιμανάκι της γειτονιάς μας, πίσω από το σπίτι μας!

Καλή μας φώτιση! 
Μέχρι την επόμενη φορά που θα τα ξαναπούμε, να είστε όλοι καλά, να έχετε μια όμορφη εβδομάδα, να μην ξεχνάτε να χαμογελάτε, έστω και αν όλοι γύρω σας προσπαθούν να σας το στερήσουν!

Καλή χρονιά και καλό μήνα!

Σας ευχαριστώ πολύ που περνάτε και τα λέμε!









   


 


28 σχόλια:

  1. Ποδαρικό σου κάνω αδερφούλα μου στην ανάρτηση με τις ανταλλαγές δώρων!!!Πόσο όμορφα όλα!!!να τα χαρείς !!!Πάντα είσαι ΄Άγιος Βασίλης για όλους μας , χρόνια τώρα!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, πασπαλισμένη με αγάπη, φιλία, χαρά!!! Και του χρόνου λοιπόν, αρκεί που ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!
    Μια αγκαλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το καλό καρντάση μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και βέβαια υπάρχει ο Αγιος Βασίλης , αλλιώς ποιος θα μου τα έστελνε τόσα δώρα; χο..χο..χο.😊
      Ευχαριστω πολύ για αυτό το πασπάλισμα της αγάπης και της χαράς που εισπράττω τόσα χρόνια κοντά σας!
      Και του χρόνου να είμαστε όλοι εδώ!!
      Ανταποδίνω την αγκαλιά μαζί με την α;γαπη μου φιλιά σε όλους!!!! 🤗🧡

      Διαγραφή
  2. Τι όμορφα δωράκια. Να 'σαι πάντα καλά Σμαραγδένια μου, να λαμβάνεις δώρα καρδιάς και τόση πολλή αγάπη!
    Και του χρόνου!
    Καλή και ευλογημένη χρονιά :)
    Να είσαι καλά να μας μοιράσεις πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία και αυτή τη χρονιά.
    Πολλά γλυκά φιλιά Σμαραγδένια μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρινάκι μου είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ξέρω ότι και το παραμικρό δωράκι έχει γίνει με αγάπη και είναι ανεκτίμητο, ασε δε η γλύκα απο τις λιχουδιές...🤣
      Μακάρι να είναι η χρονιά αυτή ευλογημένη και να φέρει την ειρήνη στο κόσμο μικρή μου γενικά κα ατομικά στον καθενα μας, με πρώτιστο την υγεία !!! Ας είμαστε αισιόδοξοι!
      Να είσαι καλά κορίτσι μου και να χαμογελάς ακόμα και στα δύσκολα ! την αγάπη μου αγκαλιές! 🧡🤗

      Διαγραφή
  3. Τί όμορφα να έχεις τόσους Αγιοβασίληδες και να μην σε ξεχνάνε !!!
    Καλή χρονιά αγαπημένη και πολλ φιλιά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο σαν Αγιο Βασίληδες μπορούσα να σας σκεφτώ Ράνια μου που μου στείλατε αυτά τα όμορφα δωράκια
      Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και για τα όμορφα λόγια σου φίλη μου..
      Καλή χρονιά με υγεία και όλα τα καλά της να έχεις!!! Μια αγκαλιά με την αγάπη μου !🤗🧡

      Διαγραφή
  4. Όταν η νέα χρονιά Ρούλα μου, ξεκινά με τόσα δώρα αγάπης, είναι σημάδι πως όλη στη συνέχεια θα σε γεμίσει χαρά και αγάπη!
    Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή, η αγάπη φέρνει αγάπη!
    Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενη και όλα θα πάνε κατ' ευχή!
    ΑΦιλάκια αγάπης πάντα μέσα από τη καρδιά μου! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι σε όλο τον κόσμο να είναι η χρονιά καλή και γεμάτη αγάπη, γιατί αυτά χρειάζεται ο άνθρωπος παντού φιλενάδα για να νιώθει χαρά και γαλήνη μέσα του...Πόσοι ομως θα μπορούν να νιώσουν αγάπη για τον συνάνθρωπο δίπλα του;
      Σε ευχαριστώ πολύ Στεφανία μου για τις όμορφες ευχές, σου που τις ανταποδίνω ολόψυχα.
      Ας είναι η καινούργια χρονιά γεμάτη με υγεία και αγάπη και όλα τα καλά της Στεφανία μου.
      Στελνω αγκαλιά κι αγάπη!! 🤗🧡

      Διαγραφή
  5. Μα φυσικά τόσοι Άι Βασίληδες για σένα που είσαι τόσο καλό παιδί! Με το χαμόγελο για όλους. Και κανέναν δεν ξεχνάς.
    Να τα χαρείς Ρουλίτσα μου και να περνάς όμορφα. Οι γιορτές κρατάνε όσο θέλουμε. Όλα καλά και όμορφα να σου φέρει η νεα χρονιά
    Τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι πολύ τυχερό παιδί Αννιώ μου , αφού είχα την τύχη να βρεθώ και να με αποδεχτεί αυτή η όμορφη παρέα με όλους εσάς που τόσα χρόνια είναι για μένα ότι καλό μπήκε στην ζωή μου, για να περνάω ευχάριστα τις ώρες της ξεκούρασης μου και να μαθαίνω τόσα ωραία πρ'άγματα.
      Μακάρι να να ήταν όμορφα για όλο τον κόσμο Αννιώ μου ! .
      Σε ευχαριστώ πολύ για για τις ευχές σου φίλη μου Να περνάς καλά με ότι κάνεις! Στέλνω αγκαλιά κι αγάπη ! 🤗🧡

      Διαγραφή
  6. Αν δεν πάρεις εσύ δωράκια από τους Αη Βασίληδες ποια θα πάρει;
    Ήσουν το καλύτερο κοριτσάκι εφέτος, φαίνεται, οπότε τα δικαιούσαι.
    Με γεια να τα χαρείς Ρούλα μου.
    Πολλά φιλιά σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα Ρενα μου κοκκινίζω όλες μας παίρνουμε τα δωράκια λιγο πολύ ...αλλά έτυχε να μου έρθουν φέτος μαζεμενοι οι Αι Βασίληδες!! Εννοείτε ότι ήμουν τυχερούλα με όλες τόσες φίλες που με σκέφτηκαν . Και ήταν η μοναδική χρονιά που δεν μπόρεσα να κανω αυτά που ήθελα! 😢 επαφίομαι στο μέλλον!
      Σε ευχαριστώ πολύ για την αγάπη που με περιβάλατε φίλη μου ! Στέλνω αγάπη και αγκαλιές!! 🧡🤗

      Διαγραφή
  7. Είδες για να είσαι τόσο αγαπητή και δημοφιλής; Δώρα από κάθε γωνιά της χώρας, φτιαγμένα με αγάπη και νιάξιμο. Υπέροχα όλα, Ρούλα μου! Αξίζεις όλου του κόσμου τα δώρα και γι αυτό ο Άι Βασίλης των bloggers σ' έχει πρώτη στη λίστα του 🎅
    Πολύ όμορφη κι η φωτογραφία απ' τα Θεοφάνεια. Πόσο γραφικό αυτό το λιμανάκι σας...
    Και του χρόνου να είστε όλοι καλά! ΣΛ 💝

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι κάνε τώρα και εσύ να κοκκινίζω Κανελλάκι μου...ομως παρόλο το κοκκινισμα χαίρομαι πάρα πολύ που η αγάπη όλων σας μου χαρίζει όμορφα συναισθήματα και την χαρά να συνεχίζω να μοιράζομαι μαζί σας τις σκέψεις μου, τις δημιουργίες μου , τις αναδημοσιεύσεις μου, τις φωτογραφίες μου και ναι, τα δωράκια μου όλα , που κάθε χρόνο, πιάνουν όλο και περισσότερο χώρο στο μπαουλάκι της καρδιάς μου!
      Εγω σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την φιλία σας αγάπη μου που κρατάει τόσα χρόνια σ αυτόν το χώρο και με ζεσταίνει σαν αγκαλιά ! 🤗 Στέλνω αγάπη 🧡Σ.Λ.

      Διαγραφή
  8. Πολύ όμορφα δώρα, Ρούλα μου. Να τα χαρείς με τη γλυκιά καρδιά σου. Να είναι καλά τα παιδιά των μπλογκ με τη δοτικότητά τους.
    Η εικόνα από τα Φώτα είναι εξαιρετική και απίστευτα αληθινή για την αρμόζουσα ταπεινότητα και ομορφιά. Έτσι όπως πραγματικά θα έπρεπε να είναι. Χωρίς επιτήδευση και υποκρισία.
    Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως σαν άλλοι Αγιο Βασίληδες με γέμισαν αγάπη με τις ευχές και τα δωράκια τους και ένιωσα σαν μικρό παιδί είναι αλήθεια !
      ΣΤο μικρό λιμανάκι αυτό κάθε χρόνο γίνεται ο αγιασμ΄ός των υδατων και όπως πολύ σωστά λες είναι πολύ όμορφο και μικρός χώρος ,οπότε νιώθουμε αυτό ακριβώς που συμβολίζουν τα φώτα!
      Σε ευχαριστώ πολύ για την ευγένια σου και τα καλά σου λόγια! Να περνάς όμορφα με ότι κάνεις! καλο σου ξημέρωμα! 🌙

      Διαγραφή
  9. Εύχομαι σε όλους μια Χρονιά γεμάτη δώρα, απ’ αυτά που στολίζουν την ψυχή, υγεία, χαρά, αγάπη, ευγνωμοσύνη, συμπόνια για τον άνθρωπο. Να είσαι καλά Ρούλα μου, πάντα να παίρνεις δώρα και να τα χαίρεσαι!
    Καλή εβδομάδα!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμήν Αννίκα μου όλες οι ευχές μας να εισακουστούν και να έχουμε μέσα μας πίστη και ελπίδα για ότι καλύτερο έρθει στις ζωές μας! Να είμαστε ευγνώμονες για ότι έχουμε και η έγνοια μας για τους γύρω μας, να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους.
      Σε ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές σου φίλη μου ένιωσα σαν μικρό παιδί για όλα όσα με αγάπη μου χαρίστηκαν.
      Να είσαι καλά, να περνάς όμορφα με ότι κάνεις. Στέλνω αγάπη και αγκαλιά! 🧡🤗

      Διαγραφή
  10. Δεν χρειάζεται να αναρωτηθεί κάποιος πόσο αγαπητή είναι η Ρούλα μας. Απλά βλέπει μια ανάρτηση με τα
    δώρα που λαμβάνει κάθε φορά και μπορεί να το καταλάβει!
    Εγώ θα πω χαίρομαι αφάνταστα που σε έχω γνωρίσει κι έχουμε ανταλλάξει απίστευτο αριθμό
    δώρων και που δεν σταματάει κιόλας!!! ☺ (Περιμένω να περάσουν τα δύσκολα και θα πάω ΕΛΤΑ,
    ναι; Μαζί με το δώρο της νικήτριας του Συμποσίου!)
    Φιλάκια πολλά κοριτσάρα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν κάνω τίποτα Αριστάκι μου γι αυτό, με είδες πως κοκκίνησα; απλά κάνω αυτό που μου αρέσει και είναι να μοιράζομαι μαζί σας, ότι με κάνει χαρούμενη, όπως τα δωράκια τις καρτούλες και τις ευχές της παρέας αυτής και όχι μόνο, το συμπόσιο που το βάζεις ε; 😊
      Έίμαι περήφανη και χαρούμενη που με τίμησε με την αγάπη της και την ευχαριστώ πολύ!
      Στεναχωριέμαι όμως φέτος που δεν μπόρεσα να κάνω ότι ήθελα...επαφίομαι όμως! 😉
      Ασε παιδί μου τα ταχυδρομεία τώρα.. χαλλλλαρά δεν βιάζεται κανείς!
      Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Αριστακι μου να είσαι καλά και ακόμα καλύτερα ευχομαι!
      Στέλνω αγάπη και αγκαλιά! 🧡 🤗 Σ.Λ 😘

      Διαγραφή
  11. Σωρεία Άγιων Βασίληδων, φέτος Σμαράγδι μου! 🎅🎅🎅🎅🎅
    Να τα χαρείς όλα, είναι πανέμορφα, και γεμάτα μεράκι κι αγάπη!
    🎁🧡😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα είδες Πετρίνα μου; πόσο τυχερό παιδί είμαι; Είδαν οι Αγιοι Βασίληδες πως φέτος, ήμουν καλό παιδί και έστηλαν τις ευχές τους και τα δωρακια τους να με αγκαλιάσουν! Γιατί τι θέλει ο άνθρωπος που μέσα του κατά βάθος μένει παιδί; Μια ευχή και μια αγκαλιά ε; Τα ευχαριστώ μου πολλά !
      Σε ευχαριστώ πολύ Πετρίνα μου η χρονιά που ήρθε , να σου φέρει πολλά ταξίδια!, που ξέρω ότι τα αγαπάς σαν και μενα! Στέλνω ευχή και αγάπη! 🧡🤗😘

      Διαγραφή
  12. Με γεια σου τα δωρακια απο τις φιλες.Τα κοριτσια σου ανταποδιδουν την αγαπη που μας δινεις.Να εισαι καλα Ρουλακι μου.Φιλακια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Λίτσα μου η αγάπη είναι αμοιβαία φιλενάδα και όση περισσότερη δίνεις τόσο περισσότερη παίρνεις και αυτό είναι η ευτυχία της φιλίας με ανθρώπους που ενώ δεν τους έχεις δει, τους νιώθεις όμως τόσο κοντά τους ένα πράγμα μυστήριο Λίτσα μου! 😊
      Να είσαι καλά εύχομαι και να προσέχεις θα τα πούμε κάποια στιγμή... Στέλνω αγκαλιά και φιλι! 🤗😘

      Διαγραφή
  13. Δεν πειράζει που αργεί κάποιες φορές ο Αη Βασίλης, αρκεί που έρχεται και σε γεμίζει όμορφα δωράκια! Να τα χαρείς, Ρούλα μου, και να είναι η νέα χρονιά γεμάτη από χαρές, και υγεία για όλους στο σπιτικό σου!
    Πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα δωράκια ειναι καλοδεχούμενα Μαριάννα μου ό[οτε και να έρχονται και σε άσχετες μέρες. Είναι αυτές οι μικρές όμορφες στιγμές, που σε κάνουν να χαίρεσαι και να χαμογελάς πως ένας άνθρωπος σε σκέφτεται και σου έστειλε την αγαπη του με αυτό το δωράκι.!
      Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές Μαριάννα μου και ανταποδίνω ολόψυχα και για σένα και για τους αγαπημένους σου! Η καινούργια χρονιά να σας φέρει υγεία και τα καλύτερα της ! Στελνω αγκαλιά και φιλι! 🤗😘

      Διαγραφή
  14. Have a very great starting of new year 2024 with a lot of presents of happiness, Joy and LOVE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eυχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και για την επίσκεψη!! να είστε καλά.
      Καλή και όμορφη χρονιά και σε σένα με υγεία και χαρούμενες στιγμές αγάπης ! 🎁😊

      Διαγραφή