Τση Κρήτης το γλυκό ψωμί στην τάβλα θα προσμένει, να ρθούν οι φίλοι οι καλοί κι ξένοι να κοπιάσουν. Ρακή δροσάτη να γευτούν και ντάκο παξιμάδι. Καλτσιούνια, ξεροτήγανα, αρνί και σταμναγκάθι και δίπλα η λύρα συντροφιά το κέρασμα τση Κρήτης... Σμαραγδάκι...

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Μια ιδέα -Μια Έμπνευση # 3 / Η ΕΜΜΟΝΉ!





 Κεντρική Ιδέα Πλοκής.

Ο θόρυβος των μηχανών ελαττώθηκε. Οι στροφές έπεφταν καθώς το πλοίο ήδη έκοβε ταχύτητα. Έστεκε ψηλά στο κατάστρωμα, το θαλασσινό αγέρι ανέμιζε τα μαλλιά του/της. Στα δεξιά ο μεγάλος λιμενοβραχίονας του λιμανιού, οριοθετούσε το λιμάνι. Ένα λιμάνι μεγάλο όμορφο. Στα δεξιά δεμένα σαν πολύχρωμα στολίδια διάφορα σκάφη και στα αριστερά στο κέντρο, ο άδειος χώρος για τον οποίο το πλοίο που τον/την μετέφερε ήδη είχε βάλει ρώτα. Η καλοκαιρινή ζέστη του δειλινού ήταν εμφανής και η υγρασία  μούσκευε το κορμί του/της. Άπλωσε το βλέμμα του/της σε όλο το μήκος του λιμανιού. Ένα υπέροχο κάρτ-ποστάλ ήταν ζωγραφισμένο στα μάτια του/της. Λίγα μέτρα χώριζαν το πλοίο από την αποβάθρα και έπρεπε να ετοιμάζεται για την αποβίβαση. Άνοιξε το κινητό του/της. Έψαξε τα μηνύματα, στάθηκε στο τελευταίο και διάβασε προσεκτικά. Φτάνει το τέλος του μήνα. Πρέπει να βιαστείς. Δεν υπάρχει χρόνος. Πήρε μια βαθιά ανάσα. Το είχε διαβάσει άπειρες φορές στην διαδρομή προς το νησί. Έβαλε το κινητό στην τσέπη και κινήθηκε προς την έξοδο. Ένιωθε τόσο παράξενα. Οι σκέψεις ερχόταν να πλημμυρίζουν το μυαλό του/της και έδεναν με την υπέροχη γαλήνη του νησιού.



Ο Πέτρος Ιωακειμίδης μεγαλοστέλεχος μιας εταιρίας κατασκευών, με το που πάτησε το πόδι του στην προκυμαία του νησιού δεν μπόρεσε να καταπολεμήσει την ανησυχία του, από την στιγμή που είχε διαβάσει για πρώτη φορά το μήνυμα. Στην αρχή σκέφτηκε να το αγνοήσει, αφού ο αποστολέας του μηνύματος  του  ήταν άγνωστος. 

 "Φτάνει το τέλος του μήνα. Πρέπει να βιαστείς. Δεν υπάρχει χρόνος;" Τι να εννοούσαν  άραγε όλα αυτά; και μόνο από περιέργεια δεν το είχε διαγράψει. Άνοιξε το τηλέφωνο να πάρει την Ερμιόνη να της πει πως έφτασε και σε λίγο θα βρισκόταν στο σπίτι. Η αρχική οθόνη του κινητού έγραφε 29-Αυγ.

Παντρεμένος εδώ και δεκαπέντε χρόνια με μια πολύ  όμορφη γυναίκα την Έλενα.  Όπου πήγαιναν μαζί, όλα τα μάτια γύριζαν και την  κοίταζαν.  Τα  μεν αντρικά από θαυμασμό, τα δε  γυναικεία, από ζήλεια. Την ευτυχία του ζευγαριού συμπλήρωναν δυο παιδιά, μια υπέροχη βίλα με μια τεράστια πισίνα και έναν υπέροχο κήπο στα βόρεια προάστια.

Ο Πέτρος Ιωακειμίδης, ήταν όμορφος άντρας. Εμφανίσιμος και γοητευτικός, από αυτούς που θα μπορούσαν να ρίξουν σχετικά εύκολα  μια γυναίκα στο κρεβάτι τους. Όσο για την ταχύτατη άνοδό του στον κόσμο των επιχειρηματιών, θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν πήγαινε και με τον σταυρό στο χέρι. 

Ο Πέτρος αγαπούσε πολύ την γυναίκα του όπως και τα δυο παιδιά του, όμως ήταν  πολύ επιρρεπής και στην γυναικεία γοητεία, όποτε είχε την ευκαιρία να ξεστρατίσει. Η δικαιολογία στον εαυτό του ήταν ότι εκείνες τον κυνηγούσαν. Και ότι  όλα αυτά, δεν επηρέαζαν την οικογενειακή του γαλήνη. Εξ άλλου, δεν τους έλειπε τίποτα. Ήταν μια ευτυχισμένη οικογένεια.    

Εδώ και δυο χρόνια σε ένα συνέδριο είχε  γνωρίσει την Ερμιόνη. Όμορφη δεν μπορούσες να την πεις, η γυναίκα του ήταν πολύ ομορφότερη. Είχε όμως τρομερό σεξ απηλ και ήταν αυτό που τράβηξε το βλέμμα του επάνω της. Σαν να το ένιωσε αυτή και γύρισε προς την μεριά του. Τα βλέμματα τους συναντήθηκα και θαρρείς πως ένα αόρατο  ηλεκτρικό ρεύμα είχε περάσει τα κορμιά τους. Δεν άργησαν να γίνουν εραστές και  ο περίφημος γυναικάς να γίνει έρμαιο του πόθου του για αυτήν. Της έκανε όλα της τα χατίρια. Μέχρι και ένα κουκλίστικο σπιτάκι της είχε αγοράσει στο νησί για να μπορούν εκεί να ζουν τον έρωτα τους. Στην γυναίκα του έλεγε πως όσο οι δουλειές μεγάλωναν τόσο περισσότερο έπρεπε να δουλεύει για να τους παρέχει τα αγαθά που χρειάζονταν, αφού και τα παιδιά μεγάλωναν και μεγάλωναν και τα έξοδα τους.

Όσο ο καιρός περνούσε η Ερμιόνη άρχισε να γίνεται πιο απαιτητική. Πολλές φορές του έλεγε πως τον ήθελε μόνο για εκείνη και να ξεκαθάριζε την θέση του! 

Από καιρό ήθελε να της πει πως δεν υπήρχε περίπτωση να διαλύσει την οικογένειά του. Σήμερα έπρεπε να τελειώνει σκέφτηκε. Να της μιλήσει ανοιχτά. Τι διάολο, θα τον καταλάβαινε. Θα της έλεγε και για το ανώνυμο  μήνυμα που έλαβε στο κινητό του και ότι  φοβήθηκε ότι κάποιος ήξερε την σχέση τους. 

Φτάνοντας στο σπίτι άνοιξε με το κλειδί του και την Φώναξε.

-Ερμιόνη;

-Εδώ είμαι καλέ μου και σε περιμένω.

Προχώρησε στο σαλόνι και εκεί τον περίμενε εκείνη ντυμένη με μια αραχνοΰφαντη ρόμπα να διαγράφει τις καμπύλες του κορμιού της. Στο τραπέζι κεριά αναμμένα φώτιζαν τον χώρο και ένα μπουκάλι κρασί με δυο ποτήρια  έκαναν ρομαντικό το σκηνικό.

Προς τι όλα αυτά; την ρώτησε.

-Εχω να σου πω ένα πολύ σημαντικό νέο αγάπη μου του είπε καθώς τον αγκάλιαζε.

-Και εγώ έχω να σου πω κάτι, αλλά πες μου πρώτα το δικό σου.

-Είμαι έγκυος! 

Για μια στιγμή δεν κατάλαβε τι εννοούσε η Ερμιόνη.

-Δηλαδή; 

-Τι δηλαδή θα γίνεις για τρίτη φορά πατέρας και καιρός είναι πιά να πάρεις μια απόφαση. Το παιδί δεν το ρίχνω, αν έχει σου περάσει τέτοια σκέψη από το μυαλό σου. Πρέπει να βιαστείς, δεν υπάρχει άλλος χρόνος. Είναι τέλος του μήνα και μου είπες πως θα το έλεγες στην γυναίκα σου να χωρίσετε.

Κάτι στα λόγια της τον έκαναν να την κοιτάξει διαφορετικά. Κάπου τα έχω διαβάσει αυτά τα λόγια της είπε και κάτι μου λέει πως το ανώνυμο μήνυμα που ήρθε στο κινητό μου, το έστειλες εσύ. Είναι αλήθεια;

-Ναι εγώ στο έστειλα σαν τελεσίγραφο για την σχέση μας όταν έμαθα πως ήμουν έγκυος. Και για να μην το καταλάβεις το έστειλα από άλλο τηλέφωνο.

- Και εγώ που νόμιζα ότι κάποιος είχε μάθει για μας και με απειλούσε!  Αυτό ακριβώς το μήνυμα ήταν που επίσπευσε την απόφασή μου και για αυτό ήρθα να σου πω Ερμιόνη πως δεν σκοπεύω να χωρίσω. Νόμιζα πως περνούσαμε καλά και οι δύο μας έτσι. Τώρα με φέρνεις προ τετελεσμένου γεγονότος, αλλά και πάλι η απόφασή μου είναι η ίδια. Δεν θέλω να χαλάσω την οικογένεια μου. 

-Και εγώ; τι θα είμαι για σένα; Η ερωμένη που θα έρχεσαι να σου κάνει τα χατίρια; και το παιδί που κουβαλάω μέσα μου; τι θα είναι; ένα παιδί χωρίς πατέρα; 

-Κάτι θα κάνω, όμως άφησε μου λίγο χρόνο  να το σκεφτώ.

Εν τάξει. Ας πιούμε λίγο  κρασί να μην πάει χαμένο είπε. Πάω στην κουζίνα να φέρω παγάκια.

Γυρνώντας, έβαλε τα παγάκια στα ποτήρια, άνοιξε το κρασί και τα γέμισε. Ο Παύλος δεν είδε την κίτρινη λάμψη που είχαν πάρει τα μάτια της για ένα λεπτό. 

Τον πλησίασε πολύ κοντά για να του δώσει το κρασί, ενώ εκείνος όλη αυτήν την ώρα ήταν όρθιος.

-Στην υγειά σου αγάπη μου του είπε. Αφού δεν θα σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία άλλη! 

Άνοιξε το στόμα του να μιλήσει αλλά δεν πρόλαβε.   

Ούτε που κατάλαβε τα λόγια της όταν το μαχαίρι που κρατούσε εκείνη καρφώθηκε στην καρδιά του. 

Η Ερμιόνη κάθισε με ανέκφραστο πρόσωπο στην καρέκλα και σήκωσε το τηλέφωνο, ενώ μια λίμνη από αίμα είχε αρχίσει να σχηματίζεται στο πάτωμα.

-Αστυνομία εκεί;...

*************************************

Είναι αλήθεια ότι δυσκολεύτηκα πολύ να βρω έμπνευση για να γράψω κάτι. Αυτή ήταν η  απλή ιστορία  μου, και η συμμετοχή μου στο δρώμενο που κάνει ο Γιάννης  "Μια Ιδέα-Μια έμπνευση"!

Μέχρι την επόμενη φορά που θα τα πούμε να είστε όλοι καλά, να έχετε μια όμορφη εβδομάδα, να προσέχετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας! Ακόμα κι αν όλα πάνε χάλια, θυμηθήτε όμορφες στιγμές που σίγουρα έχετε ζήσει και  χαμογελάστε!

Σας ευχαριστώ πολύ που περνάτε και τα λέμε!


 


  





    

24 σχόλια:

  1. Τι απλή Σμαραγδένια μου, κοτζάμ φόνος έγινε! χαχα
    Δυστυχώς ο Πέτρος, ήρθε αντιμέτωπος με τις επιλογές του, στο άκουσμα του τρίτου παιδιού, ενός παιδιού από την ερωμένη του. Και η Ερμιόνη μας αποδεικνύει, σε πόσο εγωιστικό και άναρχο κόσμο ζούμε, διαπράττοντας έναν φόνο που το δυστυχές είναι, ότι στο μυαλό της, φαντάζει δικαιολογημένος.
    Η ιστορία σου, κάλλιστα θα μπορούσε να είναι αληθινή!
    Ευχαριστούμε Σμαραγδένια μου, για την όμορφη συμμετοχή σου.
    Πολλά φιλιά. Καλή εβδομάδα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑ χα Μαρινάκι μου είπα και εγώ μια φορά να το πάω σε δραματικό χάπι εντ. Είναι αλήθεια πως η ίδια η ζωή μας δίνει άπειρα τέτοια θέματα. Έρωτες , ζήλειες, όπως της Ερμιόνης και εμμονές με τραγικά αποτελέσματα.
      Ολα τα βλέπουμε γύρω μας. όταν το έγραφα αυτό ακριβώς σκεφτόμουν . Πως σίγουρα θα μπορούσε να ήταν μια αληθινή ιστορία.
      Περισσότερο χαίρομαι που μπόρεσα να συμμετέχω...
      Σε ευχαριστώ πολύ μικρή μου εύχομαι να είσαι καλά και να περνάς ακόμα καλύτερα . Καλό φθινόπωρο να έχουμε. Την αγάπη μου φιλιάαααα! 🧡🤗

      Διαγραφή
  2. Ωωωωω τί ήταν αυτό Ρούλα μου;
    Έγκλημα πάθους;
    Θα μπορούσε να συμβεί και συμβαίνει δυστυχώς πολύ συχνά.
    Ωραία η συμμετοχή σου!
    Ηθικό δίδαγμα.
    Ας προβληματιστούμε κι ας μην αφήνουμε χώρο, πέραν της λογικής, στο μυαλό και στην καρδιά μας.
    Καλή εβδομάδα.
    Σας φιλώ όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα μου αυτόν το καιρό διαβάζω πολύ αστυνομικό και είπα να το πάω σε έγκλημα. χα χα.
      Αν και η ζωή γράφει πολύ ποιο τραγικά σενάρια. Θα μπορούσε κάλλιστα η ιστορία να ήταν αληθινή. Και δυστυχώς εγκλήματα πάθους συμβαίνουν στην πραγματικότητα.
      Το μήνυμα μου φάνηκε σαν απειλή και αυτό ήταν που μου έδωσε την έμπνευση για να γράψω αυτήν την εύκολη ιστορία.
      Περισσότερο φιλενάδα, χάρηκα για την προσπάθεια και την συμμετοχή.
      Σε ευχαριστώ πολύ Ρένα μου να είσαι καλά .Καλή εβδομάδα και καλό Φθινόπωρο να έχουμε. την αγάπη μου φιλιαααααα
      🧡🤗

      Διαγραφή
  3. Φονικό στης Ρούλας τη μπλογκοσυμμετοχή!
    Και τι ωραία γραμμένη ιστορία που καθόλου δεν υπονοεί τέτοιο τέλος!
    Το δίδαγμα: Η ζωή έχει τα απρόοπτα της γι αυτό ας είμαστε προσεκτικοί και με αγάπη στη καρδιά μας πάνω απ΄όλα!
    ΑΦιλάκια καρδιάς στέλνω με ευχές για μια βατή και χαμογελαστή βδομάδα! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτα πρώτα διέγραψα το διπλό σχόλιό σου όπως μου είπες Στεφανία μου. Χατίρια δεν χαλάμε 😉΄
      Και τώρα στο θέμα μας...Φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να το κάνω και αυτό χα χα. Το μήνυμα στο κινητό του ήρωα της ιστορία μου, ερμήνευσα πως έκρυβε μια απειλή. Και σίγουρα κάπου θα έχει γράψει η πραγματική ζωή ένα τέτοιο σενάριο.
      Η ιστορία μου απλή και καθημερινή μιλάει για πάθη και εμμονές που έχουμε οι άνθρωποι.
      Περισσότερο μου άρεσε η προσπάθεια και η συμμετοχή.
      Να είσαι καλά φίλη μου σε ευχαριστώ πολύ. Μια όμορφη εβδομάδα να έχεις και καλό Φθινόπωρο να έχουμε.
      Την αγάπη μου φιλιαααααα 🧡🤗

      Διαγραφή
  4. Πωπω πω είδες οι επιλογές μας; Πού μας οδηγούν; Κι αυτή έχασε τη ζωή της που θα μπει ισόβια και ο γυναικάς επιχειρηματίας. Πω πω πόσοι άνθρωποι καταστράφηκαν εξαιτίας του και της ερωμένης του!
    Ωραιότατο Ρούλα μου. Απλή ιστορία ε; Σαν αληθινή μοιάζει...
    Τα φιλιά μου
    Και καλή εβδομάδα να έχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό σκέφτηκα και εγώ Αννιώ μου όταν τελείωσα την δική μου. Αυτό είναι και το ενδιαφέρον της κάθε συμμετοχής.
      Συνήθως όταν υπάρχει τρίτο πρόσωπο στο ζευγάρι δεν υπάρχει καλή κατάληξη.
      Λες να μην έχει συμβεί και στην πραγματικότητα κάπου πουθενά στο κόσμο αυτή η ιστορία; Η ζωή γράφει τα καλύτερα σενάρια, με πάθη και ζήλιες που συνήθως είναι τραγικά. Εμείς απλά ακολουθούμε.
      Σε ευχαριστώ πολύ Αννιώ μου . Να είσαι καλά να περνάς όμορφα με ότι κάνεις. Καλό φθινόπωρο να έχουμε.
      την αγάπη μου φιλιαααα 🧡🤗

      Διαγραφή
  5. Δεν κατάλαβα το λόγο, που "υποτιμάς" την έμπνευσή σου, Ρούλα μου. Το διήγημά σου είναι δυνατό, δομημένο, συγκροτημένο, ωμό, σκληρό με σημείο αναφοράς όλες εκείνες τις θανάσιμα λαθεμένες επιλογές στη ζωή μας, που ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου και φέρνουν, από το πουθενά, την καταστροφή και τον όλεθρο.
    Γραφή άμεση, συναισθήματα ξεκάθαρα, σαφή, πλοκή που δεν υποδηλώνει τι κρύβει η άφιξη σε ένα όμορφο και ειδυλλιακό μέρος.
    Από πλευράς μου, Ρούλα μου, πέραν από το δεδομένο "ευχαριστώ" μου, που είσαι πάντα κοντά μας, δοτική, συμμετοχική, έχεις και τα μπράβο μου γιατί διάβασα ένα διήγημα, σκληρό, πολύ καλό και με άπειρα μηνύματα.
    Να είσαι καλά, καλή μου φίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που βλέπεις στην ιστορία μου όλα αυτά τα στοιχεία που εγώ δεν τα είδα όταν την έγραφα!
      Απλά το μήνυμα στο κινητό μου φάνηκε απειλητικό στο μυαλό μου. Και επειδή αυτόν τον καιρό διαβάζω αστυνομική σειρά, (κάποια στιγμή θα κάνω ανάρτηση όταν τελειώσει η σειρά) μου βγήκε δραματική η ιστορία με τραγικό τέλος! Περισσότερο χάρηκα που μπόρεσα να συμμετέχω στο δρώμενο σου Γιάννη.
      Σε ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία. Να είσαι καλά εύχομαι τα καλύτερα. Καλό φθινόπωρο! 🍁

      Διαγραφή
  6. Δυναμική η παρουσία σου Ρούλα μου με ένα σημαντικό θέμα, σύγχρονο που αγγίζει αλήθειες! Σκέψεις πέρα από κάθε λογική όταν δεν έχουμε υπολογίσει το κόστος μιας λανθασμένης ενέργειας. Η ζήλια, ο πόνος της εγκατάλειψης, ο πληγωμένος εγωισμός, οδηγούν στην παραφροσύνη. Δεν ξέρω μόνο αν μετά την τρέλα της στιγμής έρχεται και η λύτρωση; Όμορφη και καλογραμμένη η ιστορία σου Ρούλα μου!
    Να είσαι καλά! Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποιος μας δεν έχει ακούσει παρόμοιες περιπτώσεις Αννίκα μου. Η ζωές των ανθρώπων ανατρέπονται χωρίς να το περιμένουν. Και καμιά φορά οι εμμονές και τα πάθη είναι εκείνες που κάνουν τραγικές τις πράξεις μας!. Τώρα αν η Ερμιόνη λυτρώθηκε ποιος να το ξέρει; Αν συνέχιζα δεν ξέρω πως τα τελείωνε η ιστορία!
      Σε ευχαριστώ πολύ Αννίκα μου για το όμορφο σχόλιό σου Για μένα μετράει που προσπάθησα.
      Να είσαι καλά φίλη μου να έχεις ένα όμορφο φθινόπωρο. την αγαπη μου φιλιαααα! 🧡🤗

      Διαγραφή
  7. Ενδιαφέρουσα η ιστορία σου, που όμως δεν απέχει και πολύ να είναι πραγματική. Πολλές φορές το δίπορτο δεν είναι και τόσο ανέφελο, εδώ πολύ περισσότερο, είχε την απόλυτη τραγική κατάληξη. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα αυτό το τέλος. αυτό όμως προσθέτει μπόνους στην ιστορία σου.
    Την Καλημέρα μου, Ρούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια ιστορία απλή που όντως θα μπορούσε να ήταν αληθινή. Σκέφτηκα πόσες Ερμιόνες βρίσκονται εκεί έξω. Ζήτημα χρόνου είναι να βρεθούν στην δίνη των εμμονών και του πάθους τους που σίγουρα θα έχει τραγικές συνέπειες κάτω από τέτοιες συνθήκες.
      Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου. να είσαι καλά. Καλό σου φθινόπωρο.🍁

      Διαγραφή
  8. Kαλημέρα αγαπημένη μας!
    Συγχαρητήρια για τη συμμετοχή σου Ρούλα μου, μου άρεσε πολύ και με κράτησε με ενδιαφέρον μέχρι το τέλος!

    Φιλιά πολλά!

    Κική απο το μπλοκ "εκφρασου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Κική μου . Για μένα μετράει η προσπάθεια να συμμετέχω σε δρόμενα.
      Και χαίρομαι που σου άρεσε η συμμετοχή μου. καλή συνέχεια σε ότι κάνεις.
      Να είσαι καλά να περνάς όμορφα καλο σου Φθινόπωρο. φιλιααααα!
      🧡🤗🍁

      Διαγραφή
  9. Τι ανατροπη ηταν αυτη μανα μου! Ουφφφφ! Πολυ καλο πραγματικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα μου, μια ανατροπή χρειαζόταν η απλή ιστορία μου για να έχει ενα ενδιαφέρον τέλος. Τραγικό ναι αλλά, μήπως και η ζωή δεν γράφει τέτοια σενάρια; πολύ χαίρομαι που σου άρεσε η συμμετοχή μου.
      Να είσαι καλά. Καλό φθινόπωρο να έχεις Χριστίνα μου φιλιααααα! 🤗🧡

      Διαγραφή
  10. Ότι θα γινόταν τέτοιο φονικό εδώ μέσα, ούτε που το περίμενα, Ρούλα μου! Ξέρεις πόσα αληθινά εγκλήματα πάθους αναβιώνει η ιστορία σου; Κι εσύ περιγράφεις όλα αυτά που οδηγούν στο έγκλημα και που δεν αναλύονται στα αστυνομικά δελτία. Μας έβαλες στην ψυχολογία των ηρώων σου και μας οδήγησες με μαεστρία ως τη μοιραία στιγμή της "τιμωρίας". Της απιστίας και της απληστίας.
    Φοβερή η συμμετοχή σου, αγαπημένη μου!
    Κι όπως δεν μας έχεις συνηθίσει σε τέτοια κείμενα, ήταν μια αναπάντεχη έκπληξη η ανάγνωση της ιστορίας.
    Να είσαι καλά 🧡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα...χα...ήμουν σίγουρη πως θα έγραφες κάτι τέτοιο στο σχόλιό σου Κανελλάκι μου όταν έφτανες στο τέλος. Αφού και εγώ ανατρίχιασα με την σκηνή. Αλλά το μήνυμα στο κινητό του έμοιαζε απειλητικό. Στο μεταξύ αυτόν τον καιρό διαβάζω μια αστυνομική σειρά και λέω γιατί όχι; Αν και η ιστορία που γράφτηκε ήταν μια συνηθισμένη ιστορία τριγώνου που σίγουρα υπάρχουν στην πραγματικότητα πολλές. Όμως ποτέ δεν θα ευχόμουν ένα τέτοιο τέλος για κανέναν άνθρωπο....άλλο η φαντασία ε;
      Να ξέρεις πόσο με χαροποίησε το σχόλιό σου! Σε ευχαριστώ πολύ Κανελλάκι μου. Να είσαι καλά Σ.Λ 🧡🤗

      Διαγραφή
  11. Ρούλα μου υπέροχο το σενάριο, μπορεί κάποιο βράδυ να το ακούσουμε και σε κάποιο δελτίο ειδήσεων. Αρκετά ρεαλιστικό και καλογραμμένο.
    Συγχαρητήρια για την συμμετοχή σου.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Ελένη μου το σκέφτηκα και αυτό που λες...Μακάρι να μην γίνει. Αλλά πόσα τραγικά γίνονται εν ονόματι της ζήλειας και του πάθους που δημιουργούν μη αναστρέψιμες τραγικές καταστάσεις.
      Τα σενάρια τα γράφει η πρώτα η ζωή Ελένη μου. Εμείς απλά αντιγράφουμε.
      Σε ευχαριστώ πολύ χαίρομαι που σου άρεσε . Να είσαι καλά και να περνάς ακόμα καλύτερα! την αγάπη μου φιλιάαααα 🧡🤗

      Διαγραφή
  12. Έγραψες πάλι, Ρούλα μου, κυριολεκτικά! Μου άρεσε πολύ η συμμετοχή σου, ήταν πολύ καλογραμμένη, καλύτερη από τις προηγούμενες, νομίζω, και το τέλος που έδωσες δεν το φανταζόμουν, μπράβο σου!
    Σε καταλαβαίνω που λες ότι δυσκολεύτηκες, ως ομοιοπαθής κι εγώ, αλλά παρ'όλη τη δυσκολία σου, από τους πρώτους τελείωσες τη συμμετοχή σου, βρε θηρίο! Φαντάσου να μην είχες δυσκολευτεί, δηλαδή!
    Μπράβο σου και πάλι.
    Πολλά φιλιά και να έχεις ένα όμορφο βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και χρόνια πολλά για το μπλογκ σου, έστω και καθυστερημένα! Παιδεύτηκα τόσο για να βρω τι θα έγραφα, που δεν διάβαζα σχεδόν καθόλου αναρτήσεις όλο αυτό το διάστημα. Κάπου την πήρε το μάτι μου την εορταστική σου ανάρτηση, αλλά την άφησα για αργότερα και ύστερα την ξέχασα. Μέχρι πριν από λίγες μέρες. Αλλά κάλλιο αργά, παρά ποτέ

      Διαγραφή